sd

Инстаграм seremban2

Miss Cuckoo D model boleh tapis habuk sehalus 1 micrometerSedutan 360 darjah kel
Pasar Tani Beranang
0
D model boleh tapis habuk sehalus 1 micrometer Sedutan 360 darjah keliling dan pembebasan udara keseluruhan. #nsrgroup #misscuckoo #shazz0122241522 #jomjoinnsrgroup #usahawancuckoo #cuckoosalesteam #assalamualaikum #kakitangankerajaan #kajang #selangor #bangi #semenyih #putrajaya #ctdk #heroseorangcinderella #melaka #n9 #seremban #seremban2 #perak #pahang #johor #langkawi #kedah #sabah #sarawak #jawatankosong #parttime #fulltime #kamianakmalaysia Смотреть полностью
FOUNDER_OFFICIAL_ByNA Price for today valid 1days only guys..Hai..assalammualaikum..Hari
0
Price for today valid 1days only guys . . Hai..assalammualaikum..Hari ni birthday big boss junior kami Hq buat sale kaw kaw selama 1hari sahaja.. Last call pukul 11.59am sale tamat ya..Jarang jarang sis nak buat sale meletops ni..Jom grab guys ! Onz tak onz bosskuuu . . #sayapakaisayajual #sayajual #safieyillias #datenight #pujaanhatikanda #sajat #uit #seremban2 #seremban3 #serembanmacammacamada #serembanfood #serembanbaker #muaseremban #serembanjaya #doorgiftseremban #vapeseremban #codseremban #codsenawang #dataransenawang #vendorsenawang #flawlessglowbynatestimoni #flawlessskin Смотреть полностью
FOUNDER_OFFICIAL_ByNA Hai..assalammualaikum..Hari ni birthday big boss junior kami Hq buat s
0
Hai..assalammualaikum..Hari ni birthday big boss junior kami Hq buat sale kaw kaw selama 1hari sahaja.. Last call pukul 11.59am sale tamat ya..Jarang jarang sis nak buat sale meletops ni..Jom grab guys ! Onz tak onz bosskuuu . . #sayapakaisayajual #sayajual #safieyillias #datenight #pujaanhatikanda #sajat #uit #seremban2 #seremban3 #serembanmacammacamada #serembanfood #serembanbaker #muaseremban #serembanjaya #doorgiftseremban #vapeseremban #codseremban #codsenawang #dataransenawang #vendorsenawang #flawlessglowbynatestimoni #flawlessskin Смотреть полностью
Bougas Beauty Negeri Sembilan✨ What is advanced serum?-Advanced serum is a water-based skincare pro
0
What is advanced serum? - Advanced serum is a water-based skincare product. You can apply to your skin after cleansing but before moisturizing with the intent of delivering powerful active ingredients directly into the skin. And for your information, serum ni banyak tahu kelebihan dia. Nak tahu tak? Antaranya ialah : . . ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅ Tidak berminyak ✅ 100% Waterbased ✅ Membantu merawat kulit kusam ✅ Kulit menjadi lebih halus dan licin ✅ Mengawal lebihan minyak di muka ✅ Mengecilkan pori pori dimuka ✅ Membantu mengurangkan parut ✅ Awet muda . ✔DIIKTIRAF OLEH KKM & HALAL ✔MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP ✔ SETANDING JENAMA ANTARABANGSA . Tunggu apa lagi gais? Meh ws kita. Nak minta nasihat berkenaan tips kecantikan pun boleh tau ♥️ . #bougasbeautyserum #seremban #serum #negerisembilan #seremban3 #seremban2 #bougasbeautyseremban #bougasbeauty #skincare #skincareroutine #bougaslover #bougasempire Смотреть полностью
Bougas Beauty Negeri Sembilan✨ Hi semua! Nak berjaya kena rajin, mana ada rezeki datang bergolek 😎
0
Hi semua! Nak berjaya kena rajin, mana ada rezeki datang bergolek 😎 . Harini kita nak kumpul cod, so kepada yang nak COD & POSTAGE harini boleh ws kita tau. Click link at bio for fast respond 😘 - STOCK DAH LIMITED. Hurry up only 2 pcs left ✨ - #bougasbeautyserum #seremban #serum #negerisembilan #seremban3 #seremban2 #bougasbeautyseremban #bougasbeauty #skincare #skincareroutine #bougaslover #bougasempire Смотреть полностью
Bougas Beauty Negeri Sembilan✨ Do tou want to know something? One of our active ingredient is Paeonie
0
Do tou want to know something? One of our active ingredient is Paeonie Extract!. • An essence extracted from the root of japanese peony tree. • Anti-inflammatory, antispasmodic, and antibiotic properties. • It is also a circulation stimulant with overall skin beautifying properties. - NANTI KITA AKAN SHARE LAGI ACTIVE INGREDIENTS YANG LAIN YE 😘 #bougasbeautyserum #seremban #serum #negerisembilan #seremban3 #seremban2 #bougasbeautyseremban #bougasbeauty #skincare #skincareroutine #bougaslover #bougasempire Смотреть полностью
HOME DECO & FOOD PROJEK AIR TANGAN IBU.Ciknor lagi suka share gmbr bahan2 dari share
2
PROJEK AIR TANGAN IBU . Ciknor lagi suka share gmbr bahan2 dari share gmbr kejadian nanti, sbb kejadian nanti x taktau helok ke tak hasilnya😂 . Jd tgk gmbr ni jer la eirk. Kalau nanti hasil dia OK, kita share la gmbr😂😂 . #meroti #moneyplant #photos #indoorplants #liveplants #seremban2 #measuringcup #cawanpenyukat #alatandapur Смотреть полностью
KULIT GEBU & FLAWLESS!!  💞 Siapa yang ada masalah seperti berikut wajib mkn sakoora rose..Kebai
0
Siapa yang ada masalah seperti berikut wajib mkn sakoora rose. . Kebaikan SAKOORA ROSE 😍 🌸 memutihkan kulit seawal 3 hari!! 🌸 glowingkan kulit dr dlm 🌸menghilangkan jerawat dgn berkesan 🌸 memudarkan jeragat degil 🌸 mengecilkan liang pori yg besar 🌸 memudarkan parut di wajah 🌸 melembab & menganjalkan kulit . . Jum dptkan skrg whtsapp 👇 http://MimyBeautyUmie.wasap.my . #sayajual #mimybeauty #vitcrosehip #superwhiteningmimy #egfserummimy #losyenputihgebumimy #susukambingmimy #scrubmimybeauty #agentsahmimy #stokisterbesar #hijabsta #pretty #ootd #bazarpaknil #seremban #seremban2 #kulitcantik #malaysiaonlineshop #igshop #igmalaysia #posseluruhmalaysia #goodmorning #alhamdulillah #vitaminc #putih #flawless . Смотреть полностью
Seremban Premium Cake Hummingbird Slice ada balik harini! Cepat grab sebelum habis ye💃.
0
Hummingbird Slice ada balik harini! Cepat grab sebelum habis ye💃 . . Ramai tak tahu yang kek ni dibuat dari bahan bahan fresh seperti pisang dan nenas. Kombinasi rasa yang sangat sedap ditambah pula dengan salutan cream cheese di setiap 4 layer dan keliling kek! . . Berapa satu slice? Cuma RM10 saja untuk harini je tau! Harga normal RM12. Jimat sangat kalau korang grab harini. . . ⚫️Self Pickup Mon-Sat : 2pm-9pm ⚫️Delivery Mon-Sat : 9pm-10pm only 🔴SUNDAY CLOSE ⚫️Based in Taman Nusa Intan, Seremban ⚫️WHATSAP ONLY ⤵️ 📞Whatsapp +6012-6716961 (click link in bio). atau klik http://butterkek.wasap.my . . #seremban #seremban2 #kekcarrotcheese #kekcarrot #kekcarrotwalnut #serembanfood #senawang #kekhummingbird #kekseremban #uitmseremban3 #bazarpaknilkek #kekmurah #kekchocolate #kekmini #kekharijadi #butterAndMore #kekviral #tamanparoijaya #uitmseremban #serembanmacammacamada #serembanbaker #serembanfooddelivery #serembandelivery #serembancake #senawangbaker #senawangn9 #dataransenawang #senawangfood Смотреть полностью
InaNain@daporibukama Memenuhi permintaan bokoubi.Insyaallah hari jumaat ni kita buat deli
0
Memenuhi permintaan bokoubi. Insyaallah hari jumaat ni kita buat delivery lg. Moh order bg yg berhajat. Link 📲 di bio ya. Nota kaki : 1st batch boko ubi sudah fully booked. Kita open 3batch lg insyaallah. #bokoubikayu #seremban2 Смотреть полностью
Seremban Premium Cake Hummingbird Slice ada balik harini! Cepat grab sebelum habis ye💃.
0
Hummingbird Slice ada balik harini! Cepat grab sebelum habis ye💃 . . Ramai tak tahu yang kek ni dibuat dari bahan bahan fresh seperti pisang dan nenas. Kombinasi rasa yang sangat sedap ditambah pula dengan salutan cream cheese di setiap 4 layer dan keliling kek! . . Berapa satu slice? Cuma RM10 saja untuk harini je tau! Harga normal RM12. Jimat sangat kalau korang grab harini. . . ⚫️Self Pickup Mon-Sat : 2pm-9pm ⚫️Delivery Mon-Sat : 9pm-10pm only 🔴SUNDAY CLOSE ⚫️Based in Taman Nusa Intan, Seremban ⚫️WHATSAP ONLY ⤵️ 📞Whatsapp +6012-6716961 (click link in bio). atau klik http://butterkek.wasap.my . . #seremban #seremban2 #kekcarrotcheese #kekcarrot #kekcarrotwalnut #serembanfood #senawang #kekhummingbird #kekseremban #uitmseremban3 #bazarpaknilkek #kekmurah #kekchocolate #kekmini #kekharijadi #butterAndMore #kekviral #tamanparoijaya #uitmseremban #serembanmacammacamada #serembanbaker #serembanfooddelivery #serembandelivery #serembancake #senawangbaker #senawangn9 #dataransenawang #senawangfood Смотреть полностью
Nurhafizah Limited seats are availableAny inquiries whatsapp us#IAmBrainyBunch
Brainy Bunch Bandar Enstek
0
Limited seats are available Any inquiries whatsapp us #IAmBrainyBunch #ILo veBrainyBunch #BrainyBunch #SuccessInBothWorld #IslamicMontessori #nilai #seremban2 #bandarenstek #senawang #ayerkeroh #putatan #kotakinabalu #bandardatoonn #bandarbaruuda #batupahat #serialam #setiatropika #desatebrau #kangkarpulai #larkin #utmskudai #tamannongchik Смотреть полностью
Seremban Premium Cake Hummingbird Slice ada balik harini! Cepat grab sebelum habis ye💃.
0
Hummingbird Slice ada balik harini! Cepat grab sebelum habis ye💃 . . Ramai tak tahu yang kek ni dibuat dari bahan bahan fresh seperti pisang dan nenas. Kombinasi rasa yang sangat sedap ditambah pula dengan salutan cream cheese di setiap 4 layer dan keliling kek! . . Berapa satu slice? Cuma RM10 saja untuk harini je tau! Harga normal RM12. Jimat sangat kalau korang grab harini. . . ⚫️Self Pickup Mon-Sat : 2pm-9pm ⚫️Delivery Mon-Sat : 9pm-10pm only 🔴SUNDAY CLOSE ⚫️Based in Taman Nusa Intan, Seremban ⚫️WHATSAP ONLY ⤵️ 📞Whatsapp +6012-6716961 (click link in bio). atau klik http://butterkek.wasap.my . . #seremban #seremban2 #kekcarrotcheese #kekcarrot #kekcarrotwalnut #serembanfood #senawang #kekhummingbird #kekseremban #uitmseremban3 #bazarpaknilkek #kekmurah #kekchocolate #kekmini #kekharijadi #butterAndMore #kekviral #tamanparoijaya #uitmseremban #serembanmacammacamada #serembanbaker #serembanfooddelivery #serembandelivery #serembancake #senawangbaker #senawangn9 #dataransenawang #senawangfood Смотреть полностью
MFloraSeremban Thanks Customer ❣️ , Order for someone special . RM 70 💐 #serem
Seremban (City)
0
Thanks Customer ❣️ , Order for someone special . RM 70 💐 #seremban2 #seremb an #senawang #birthday #suprisedelivery Смотреть полностью
HOME DECO & FOOD KETUMBAR JAWA.Ciknor first time jumpa pokok ni, sblm ni tak pernah t
3
KETUMBAR JAWA . Ciknor first time jumpa pokok ni, sblm ni tak pernah tahu pon kewujudan dia . Mak cakap boleh guna utk tomyam, acar atau apa2 la yg rs sesuai ikut kebijaksanaan kita😬 . Dari Google ciknor ada dapat sikit info berkenanaan ketumbar Jawa ni . ⏭️ Daun ketumbar juga digunakan dalam masakan chutney (acar) untuk menambah selera makan disamping dijadikan teh dengan merendam (daun dan akar) dalam air panas dan diminum untuk merawat; 📌Selsema 📌Sembelit 📌Demam Pembiakan Ketumbar Jawa Ketumbar Jawa membiak melalui 3 cara; 🌿Anak pokok. 🌿Benih. 🌿Jambakan bunga . Hehehe ni la serba sedikit info utk pokok ni, Lain2 boleh Google sendiri eirk👍 . #ketumbarjawa #pokokketumbarjawa #pokokherba #pokokhidup #liveplants #seremban2 #tomyam Смотреть полностью
E-Gine R's Kitchenz 엔지니어 부엌의 Mini Choux Puff~ Mixed Puff Set (Cream Puff and Profiteroles).Mixed
Salak Tinggi Sepang
0
Mini Choux Puff~ Mixed Puff Set (Cream Puff and Profiteroles) . Mixed Puff Set: 40pcs/Box (20pcs Cream Puff, 20pcs Profiteroles) . Nak Order..? Klik pada link di BIO di atas ye..😉 . #bakebyEK #chouxpastry #japanesecreampuff #creampuff #profiteroles #creampuffsedap #deliciousness #homebaked #salaktinggi #putrajaya #nilai #seremban #cyberjaya #bangi #dengkil #KLlA #bbst #kosmopleks #pekansalak #tamanseroja #senawang #kotawarisan #seremban2 #banting #bakersselangor #nilaibaker #serembanbaker #putrajayafood Смотреть полностью
Norshida Binti Hashim #APBKampusKualaPilah #makan2 #meraikankemenanganAKRAB2018 #TWS #Seremb
0
#APBKampusKualaPilah #makan2 #meraikankemenanganAKRAB2018 #TWS #Seremban2
absolutchocolat_n9 Morning uolls.❤Ada yg nk selit2 order utk hari ni tak? Boleh DM ata
Seremban (City)
0
Morning uolls.❤ Ada yg nk selit2 order utk hari ni tak? Boleh DM atau wasap sis cepat2 ye.💋 • #absolutchocolat_n9 #absolutchocolat #cakelover #negerisembilan #negeri9 #homecooking #kekviral #delivery #delicious #cake #chocolatecake #bakery #chocolatelover #birthdaycake #seremban #mantin #pajam #bandarenstek #sendayan #seremban2 #ampangan #senawang #mantin #paroi #bandarainsdale #portdickson #rahang #nilai #mambau #bandarbarunilai Смотреть полностью
SEREMBAN BRANCH N E W B O T T L E mybotol.plastik! Available stock @ Setia Alam-Hq.P
0
N E W B O T T L E mybotol.plastik! Available stock @ Setia Alam-Hq . PET335-MB (335ML) RM0.65/pc MOQ 124pcs . . #botolmurah #botolplastik #botolplastikmurah #botolplastikmurahseremban #botolair #botolairmurah #balangmurah #balangplastikmurah #botoldoorgift #botoldoorgiftmurah #botolmentolmurah #botolbungamurah #bekaskosmetik #bekaskosmetikmurah #botolserum #doorgiftseremban #doorgiftbahau #doorgiftsenawang #doorgiftjohorbahru #doorgiftkualapilah #doorgiftmelaka #doorgiftmuar #doorgiftkajang #seremban2 #uitmseremban3 Смотреть полностью
PREMIUM COKLAT Nahh mana peminat coklat ?? 😎..Peminat coklat wajib ada semua fl
Jelebu, Negeri Sembilan, Malaysia
1
Nahh mana peminat coklat ?? 😎 . . Peminat coklat wajib ada semua flavor nie kat rumah 😁 Untuk student, pon wajib ada .. malam² lapar, haa ngap je chocodaps nie sambil² hadap esaimen tuuu 😋 . . . Berminat nak beli/menjadi dropship sah Chocodap's? Sila tekan link wasap di bio info. 🤗🤗🤗 . . http://www.wasap.my/601121928667/chocodaps. . #Chocodaps #Success2018 #seremban #2000AgenSeluruhMalaysia #CoklatViral #CoklatOnlineNo1DiMalaysia #CoklatSedap #Chocodaps #Success2018 #2000AgenSeluruhMalaysia #coklatsedap #CoklatViral #CoklatOnlineNo1DiMalaysia #chocodaps #coklatviral #coklatpremium #coklatmurah #coklatkarakter #coklatsedap #seremban #seremban2 #seremban3 #kualalumpur #selangor #bangi #kualapilah #portdickson #nilai #nilai3 #sendayan #kotaseriemas #enstek #klia #klia2 #chocodaps #chocodapsmelaka #coklatviral #TrufflebyChocodaps #kotabharu #pasirmas Смотреть полностью
SHa DoJie Smoking cake themed 🚭 .. chocolate moist cake inside .. Something d
0
Smoking cake themed 🚭 .. chocolate moist cake inside .. Something different utk cake kali ni .. 🤭 .. tqsm sis ordering .. Moga niat baik sis for your lovely Husband di makbulkan .. ♥️ #smokingcake #chocolatemoistcake #birthdaycake #kekharijadi #kekcoklatsedap #kekrokok #portdickson #surpriseportdickson #portdicksonbeach #rembau #uitmrembau #senawangbaker #seremban2 http://0136863440.wassap.my/ Смотреть полностью
JERAGAT ■ JERAWAT ■ EKZEMA Selamat pagi.... kami berwangi wangian dengan bau dari production ❤
0
Selamat pagi.... kami berwangi wangian dengan bau dari production ❤❤❤ #sabu nhalal #fresh #semulajadi #halal #natural #ekzema #jerawat #promo #seremban #seremban2 #bangi #ampangan #portdickson #nilai #senawang #putrajaya #dropship #jeragat #tips #petua #gliserin Смотреть полностью
Azza Optometry Centre Check out our new arrivals!.*Azza Optometry Seremban2*917, Jalan S2
0
Check out our new arrivals! . *Azza Optometry Seremban2* 917, Jalan S2 F23, Gardern Homes, Seremban 2 70300 Seremban Negeri Sembilan ➡10.30am- 9.00pm (operasi premis) ☎Tel : 06-6325650 https://goo.gl/maps/aGB9CLwZDTD2 . *Optocare Azza Senawang* 43-G Jalan Kemuning 1, Taman Kemuning Senawang 70450 Negeri sembilan ➡10.30am - 9.00pm (operasi premis) ☎Tel: 06-6760212 https://goo.gl/maps/Wwv9Ms81UuB2 #optocarenetwork #seremban2 #tamankemuningsenawang Смотреть полностью
Azza Optometry Centre Check out out new arrivals!.*Azza Optometry Seremban2*917, Jalan S2
0
Check out out new arrivals! . *Azza Optometry Seremban2* 917, Jalan S2 F23, Gardern Homes, Seremban 2 70300 Seremban Negeri Sembilan ➡10.30am- 9.00pm (operasi premis) ☎Tel : 06-6325650 https://goo.gl/maps/aGB9CLwZDTD2 . *Optocare Azza Senawang* 43-G Jalan Kemuning 1, Taman Kemuning Senawang 70450 Negeri sembilan ➡10.30am - 9.00pm (operasi premis) ☎Tel: 06-6760212 https://goo.gl/maps/Wwv9Ms81UuB2 #optocarenetwork #seremban2 #tamankemuningsenawang Смотреть полностью
siti dalimma ibrahim Alhamdulillah... Tq Akmal#NONAMANISSEDAP#tempahan👇👇👇👇
Paroi, Negeri Sembilan, Malaysia
0
Alhamdulillah... Tq Akmal #NONAMANISSEDAP #tempahan 👇👇👇👇 www.wasap.my/60189421023 #serembanbaker #cake #dessert #cookies #kuihmelayu #seremban #seremban2 #seremban3 #senawang #sendayan #sikamat #ampangan #syukurpdAllah 💕 Смотреть полностью
Nurrizq Wash Maiam Tadi Punya Cerita😊 saja nk kongsiwasap.my/60137159522#nur
Kedai Dobi Nurrizq Wash Port Dickson
0
Maiam Tadi Punya Cerita😊 saja nk kongsi wasap.my/60137159522 #nurrizqwash #dobi #laundry #pd #telukkemang #jimat #bersih #power #terbaik #sunggala #dekat #near #seremban #seremban2 #rantau #ckt #king #kawasan #pantai #yangterindah #bersyukur #suka #like #love #intan #mantop #ilham #kelana #biker #viral Смотреть полностью
PREMIUM COKLAT Rasa Yogurt White yang sebenar. Meleleh haaa 🤤.Berminat nak beli/
Manchis, Pahang, Malaysia
1
Rasa Yogurt White yang sebenar. Meleleh haaa 🤤 . Berminat nak beli/menjadi dropship sah Chocodap's? Sila tekan link wasap di bio info. 🤗🤗🤗 . . http://www.wasap.my/601121928667/chocodaps. . #Chocodaps #Success2018 #seremban #2000AgenSeluruhMalaysia #CoklatViral #CoklatOnlineNo1DiMalaysia #CoklatSedap #Chocodaps #Success2018 #2000AgenSeluruhMalaysia #coklatsedap #CoklatViral #CoklatOnlineNo1DiMalaysia #chocodaps #coklatviral #coklatpremium #coklatmurah #coklatkarakter #coklatsedap #seremban #seremban2 #seremban3 #kualalumpur #selangor #bangi #kualapilah #portdickson #nilai #nilai3 #sendayan #kotaseriemas #enstek #klia #klia2 #chocodaps #chocodapsmelaka #coklatviral #TrufflebyChocodaps #kotabharu #pasirmas Смотреть полностью
Florist & Part-time baker Assalamualaikum.Selamat pagi semua 😙. Selamat bekerja untuk semua.
0
Assalamualaikum. Selamat pagi semua 😙. Selamat bekerja untuk semua. #jombe kerja #penggubahbungan9 #pengantinmelayu #pengantinmuslimah #malaywedding #seremban2 #sewahantaran #dulanghantaran #sirehjunjungmoden #floristn9 #bandarsrisendayan #bandarainsdale #bandarenstek #gubahanhantaranseremban2 #gubahanhantaranmurah Смотреть полностью
PREMIUM COKLAT Rasa Yogurt White yang sebenar. Meleleh haaa 🤤.Berminat nak beli/
Pahang
2
Rasa Yogurt White yang sebenar. Meleleh haaa 🤤 . Berminat nak beli/menjadi dropship sah Chocodap's? Sila tekan link wasap di bio info. 🤗🤗🤗 . . http://www.wasap.my/601121928667/chocodaps. . #Chocodaps #Success2018 #seremban #2000AgenSeluruhMalaysia #CoklatViral #CoklatOnlineNo1DiMalaysia #CoklatSedap #Chocodaps #Success2018 #2000AgenSeluruhMalaysia #coklatsedap #CoklatViral #CoklatOnlineNo1DiMalaysia #chocodaps #coklatviral #coklatpremium #coklatmurah #coklatkarakter #coklatsedap #seremban #seremban2 #seremban3 #kualalumpur #selangor #bangi #kualapilah #portdickson #nilai #nilai3 #sendayan #kotaseriemas #enstek #klia #klia2 #chocodaps #chocodapsmelaka #coklatviral #TrufflebyChocodaps #kotabharu #pasirmas Смотреть полностью
HQ KEK BATIK TERABUR There is no failure except in no longer trying. .Morning guys!. .#k
0
There is no failure except in no longer trying. . Morning guys! . .#kekbat ikseremban #seremban #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatik #kekbatikviral #kekbatikcoklat #sikamat #ampangan #senawang #uitmseremban3 #oumseremban #ipgkrm #seremban2 #agentwanted #agentdiperlukan #agentseremban #agentsenawang #agentsikamat #agentseremban2 #agentuitmseremban3 #kektunang #kekkawin #kekbajet Смотреть полностью
SUGARBOMB SEREMBAN 2 ieerra CITRUS BLUE YG LOVELY SMELL.Bau Citrus Blue ni bau fresh lemon ngn c
0
CITRUS BLUE YG LOVELY SMELL . Bau Citrus Blue ni bau fresh lemon ngn cedar dan apple hijau tau. Mmg bau buah-buahan. Kalau lapar mmg rasa nak makan perfume ni..hehe . Pssttt... Customer kakakwangi pakai bau ni, dia kata ramai kawan2 tegur..bau wanita sejati oii.. Patut- lah kakakwangi kalau keluar jalan pakai wangian CITRUS BLUE ni org usha2 kakakwangi . Sape yg berminat boleh wasap kakakwangk kat no 0183631718 dan bole COD seremban/seremabn2/senawang/sendayan.. Jom ramai2 kita semua gunakan SUGARBOMB PERFUMES.. Hehe . #seremban #seremban2 #seremban2centrio #serembanmacammacamada #seremban3 #sendayan #s2height #sugarbomb #perfumemurah Смотреть полностью
Aslegacy_Nilai Assalamualaikum & Good Morning Everyone, Jangan lupa minum bizzi boddy
Nilai
0
Assalamualaikum & Good Morning Everyone, Jangan lupa minum bizzi boddy lepas bfast nanti ya 😍 . 🍀Follow @aslegacy_nilai 📱0173676572 🚘COD Nilai/Sepang/KLIA. . #Repost @aslegacy_serembann9 (@get_repost ) ・・・ . . 🥰 Bizzybody betoi2 200% 💪🏻 . . . . ‼️ TIADA DI KEDAI2 JAMU / RUNCIT ‼️ . ‼️ DAPATKAN HANYA PADA teamsisnad ‼️ . Comment “Saya nak join team #sisnad 😘😘 . . LEADER MOBILE PARTNERS 🙋🏻‍♀️ @aslegacy_serembann9 . 📲 016-2329876 . 🥰 OPEN for AGENT & DROPSHIP . . ✅ NILAI ✅ ——————— Mobile Partner @aslegacy_nilai #aslegacynilai . . . ✅ SENDAYAN ✅ ————————— Mobile Partner @aslegacy_sendayanport . #aslegacysendayan . . . ✅ KUALA PILAH ✅ —————————— Mobile Partner @aslegacy_kualapilah . #aslegacykualapilah . . . ✅ SENAWANG ✅ ————————— Mobile Partner @aslegacy_senawangn9 . #aslegacysenawang . . . ✅ PORT DICKSON ✅ ——————————- Mobile Partner @wanie_aien 📲 0122421103 #aslegacyportdicson . . . ✅ AMPANGAN ✅ ————————— AGENT SAH @aslegacy_ampangann9 #aslegacyampangan . . . ✅ PAROI ✅ —————————- Mobile Partner @as.legacy_nizam.redza #aslegacyparoi . . . 🔥KEJAYAAN TANPA BATASAN🔥 @as.legacymalaysia @aslegacy_masterpartner.hq @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @aslegacy.hq #teamkakyan #aslegacyseremban #aslegacymalaysia #aslegacyhq #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #cod #igshopmalaysia #jutawansukses #seremban2 #seremban #alhamdulillah #leaderMOP #teamsisnad . Смотреть полностью
BISNES MASYUK 2019 😎 [BELI KERETA GUNA MSD]Mustahill.!!.Tapi itulah realitinyaBagi anda
0
[BELI KERETA GUNA MSD] Mustahill.!! . Tapi itulah realitinya Bagi anda yang ingin berjinak jinak dalam industi perniagaan online. Jom kita bincang whatapps📲 . Serta anda yang mempunyai masalah kewangan. Yang bila pertengahan duit tinggal sepi2 jerw Serta anda yang ingin keluar daripada masalah kewangan Jom kita duduk setable bincang Apa yang patut . Untuk mengetahui lebih lanjut boleh direct whatapps📲 . 0176270379 (Mizan) 0176270379 (Mizan) 0176270379 (Mizan) . Tags: #mmmdec2018 #thepowertoattrack #blackdiamondnetwork #betabusinessclub #alphaglobalnetwork #CryptoCurrency #investor #investment #semenyih #kajang #selangor #kotakinabalu #sabah #seremban #seremban2 #mines #bahautown #cheras #ampang #kotatinggi #negerisembilan #malaysia Смотреть полностью
TUDUNG LABUH TRENDY | KHIMAR Yeayyy kite restock Camilla warna ni‼️.Sapa nak booking, cecepat
Nilai
0
Yeayyy kite restock Camilla warna ni‼️ . Sapa nak booking, cecepat wassap kakyu 011.5778.6019 atau click je link bio to order 🤗 . Bagaimana nak beli? Wassap Kakyu 011.5778.6019 atau clik link WhatsApp Kakyu di bio @properhijab.nogori 🤗 . #hijab #usim #johor #perak #heejab #brunei #camilla #melaka #hijabista #phlovers #selangor #muslimah #seremban #bawalovers #seremban2 #properhijab #anaknogori #phfeedback #Allahsayang #tudunglabuh #instafamous #kualalumpur #camillainstant #tutorialtudung #negerisembilan #teamkakyuosem #properhijablovers #properhijabsquad #properhijabnogori #labuhdepanbelakang Смотреть полностью
SERUM ‼️Kebaikan Arsya Serum‼️..✔️Melembapkan Kulit✔️Mele
1
‼️Kebaikan Arsya Serum‼️. . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 ( NO DM WASSAP ONLY ) . #johorbahru #johordarultakzim #teamrayajohor #muajohor #johorean #melaka #melakafood #melakavendor #melakabutik #melakaboutique #emmamaembong #fazura #neelofa #mirafilzah #sitinordian #syafiqkyle #terlajaklaris #uqashasenrose #noradanish #jannanick #melacca #seremban #seremban2 #muaseremban #shakleeseremban #penang #penangisland #penangfood #muapenang #penanghill Смотреть полностью
toujourskids.seremban Selamat pagi uols! Sarapan apa tu? Sis sarapan dengan 1 sachet #toujou
4
Selamat pagi uols! Sarapan apa tu? Sis sarapan dengan 1 sachet #toujoursadv anced . . 📦 Pos ke seluruh Malaysia . . 🚙 COD #seremban #senawang #kualapilah #jempol #jelebu #nilai . . 📲 DM or Whatsapp 0134059668 . . #toujourskids #toujourstesti #toujourskidsseremban #toujourskidssenawang #toujoursadvanced #sayajual #bazarpaknil #seremban #seremban2 #seremban3 #senawang #jempol #kualapilah #negerisembilan #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel #sayajualtoujoursadvanced #sayajualtoujourskids #inivalel #sitigolden40th #hairultrainingforfilm # Смотреть полностью
Fitness Community centre Jom Join FREE OPEN SESSION!. JOM JOIN KOMUNITY KAMI! Group session re
Senawang
1
Jom Join FREE OPEN SESSION!. JOM JOIN KOMUNITY KAMI! Group session registration is still opened! #8pmAthletes . Everyday is a different WOD (Workout of the Day) . FITNESS BOX AREA SENAWANG!! . JOM Join Group fitness program and get your free session today!! . Why joined this program? If u are seeking to change your lifestyle, improving fitness, or want to challenge your workout this is the place to be, with experience and certified fitness coach and nutrition coach we will make sure u will develop your... FITNESS, FAT LOSS, PERFORMANCE, STRENGTH & CONDITIONING. . Just drop a message click whatsapp link below 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/601136684743 . Get free session NOW at the area near you! . #fitnesspersonaltrainer #personaltrainerseremban #Groupworkout #seremban #senawang #seremban2 #Dtempat #Nilai #gymsenawang Смотреть полностью
SERUM ‼️Kebaikan Arsya Serum‼️..✔️Melembapkan Kulit✔️Mele
3
‼️Kebaikan Arsya Serum‼️. . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 ( NO DM WASSAP ONLY ) . #johorbahru #johordarultakzim #teamrayajohor #muajohor #johorean #melaka #melakafood #melakavendor #melakabutik #melakaboutique #emmamaembong #fazura #neelofa #mirafilzah #sitinordian #syafiqkyle #terlajaklaris #uqashasenrose #noradanish #jannanick #melacca #seremban #seremban2 #muaseremban #shakleeseremban #penang #penangisland #penangfood #muapenang #penanghill Смотреть полностью
SERUM ‼️Kebaikan Arsya Serum‼️..✔️Melembapkan Kulit✔️Mele
2
‼️Kebaikan Arsya Serum‼️. . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 ( NO DM WASSAP ONLY ) . #johorbahru #johordarultakzim #teamrayajohor #muajohor #johorean #melaka #melakafood #melakavendor #melakabutik #melakaboutique #emmamaembong #fazura #neelofa #mirafilzah #sitinordian #syafiqkyle #terlajaklaris #uqashasenrose #noradanish #jannanick #melacca #seremban #seremban2 #muaseremban #shakleeseremban #penang #penangisland #penangfood #muapenang #penanghill Смотреть полностью
AsLegacy_serembanN9 ..🥰 Bizzybody betoi2 200% 💪🏻....‼️ TIADA DI KEDAI2
Malaysia
4
. . 🥰 Bizzybody betoi2 200% 💪🏻 . . . . ‼️ TIADA DI KEDAI2 JAMU / RUNCIT ‼️ . ‼️ DAPATKAN HANYA PADA teamsisnad ‼️ . Comment “Saya nak join team #sisnad 😘😘 . . LEADER MOBILE PARTNERS 🙋🏻‍♀️ @aslegacy_serembann9 . 📲 016-2329876 . 🥰 OPEN for AGENT & DROPSHIP . . ✅ NILAI ✅ ——————— Mobile Partner @aslegacy_nilai #aslegacynilai . . . ✅ SENDAYAN ✅ ————————— Mobile Partner @aslegacy_sendayanport . #aslegacysendayan . . . ✅ KUALA PILAH ✅ —————————— Mobile Partner @aslegacy_kualapilah . #aslegacykualapilah . . . ✅ SENAWANG ✅ ————————— Mobile Partner @aslegacy_senawangn9 . #aslegacysenawang . . . ✅ PORT DICKSON ✅ ——————————- Mobile Partner @wanie_aien 📲 0122421103 #aslegacyportdicson . . . ✅ AMPANGAN ✅ ————————— AGENT SAH @aslegacy_ampangann9 #aslegacyampangan . . . ✅ PAROI ✅ —————————- Mobile Partner @as.legacy_nizam.redza #aslegacyparoi . . . 🔥KEJAYAAN TANPA BATASAN🔥 @as.legacymalaysia @aslegacy_masterpartner.hq @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @aslegacy.hq #teamkakyan #aslegacyseremban #aslegacymalaysia #aslegacyhq #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #cod #igshopmalaysia #jutawansukses #seremban2 #seremban #alhamdulillah #leaderMOP #teamsisnad . Смотреть полностью
Diamond Tomato Plus Assalammualaikum guyss....Sis agen sah Diamond Tomato Plus  okayyy..
3
Assalammualaikum guyss.... Sis agen sah Diamond Tomato Plus okayyy.. Berminat wassap terus tau shayang2 semua.. Www.wassap.my/60172397639/dtp Pos seluruh Malaysia Cod area #senawang #mambau #seremban2 #seremban #negerisembilan Смотреть полностью
Tajima & Co @ Seremban 3 Life isn't complete without meeting friends and family. Cherishing the
Tajima & Co Seremban 3
1
Life isn't complete without meeting friends and family. Cherishing the moment together even though for a brief. Thanks for the visits and the revisit. We always treasure the moment. The pleasure is always ours. See you again next time. #TajimaSeremban BUKA #TajimaSubangPerdana BUKA #TajimaAraDamansara Foodtruck TUTUP ______________________________ TAJIMA & Co. Seremban 3 -No.62-G Jalan KU 5, Pusat Komersial Universiti, 70300 Seremban 3, Negeri Sembilan -Selasa hingga Ahad -ISNIN TUTUP -Buka 6pm - 12pm (WAZE) Tajima & Co 013-788 8456 (Sir @AzriPajeri ) ______________________________ -Tajima Subang Perdana (AKAN DATANG) 011-2802 4565 ( @RoyFbi TajimaSubang) 018-247 4642 ( @IejamAhmad TajimaSubang) ______________________________ -TajimaBurger FoodTruck PJU 1A/20 AraDamansara -Berhadapan Restaurant @nasi_lemak_lobster_ara -(WAZE) Tajima Burger 011-1429 1926 (Manager @EryChoy AraDamansara) 010-824 1082 (Trainee AraDamansara) IG: @Tajima_Burger IG: @Tajima.Co_n9 FB: Tajima & Co Seremban 3 FB: Tajima Burger FB: Tajima Burger Bangi FB: Tajima Burger Page #KLfoodtruck #FoodTruckKL #FoodTruckMalaysia #MalaysiaFoodTruck #MalaysianFoodTruck #TeamJJCM #AkuSuka #JJCMtv3 #ShahAlamResident #HanaTajima #Selangor #BeritaHarian #JJCM2019 #FoodPornMalaysia #BurgerBakar #UitmSeremban3 #KualaLumpur #AraDamansara #ShahAlam #TV3 #Laparpo #Japan #Tokyo #Seremban #N9 #Seremban2 #Seremban3 Смотреть полностью
Diamond Tomato Plus Bila orang guna Diamond Tomato Plus, Ramai yang cakap, Kulit makin
2
Bila orang guna Diamond Tomato Plus,  Ramai yang cakap,  Kulit makin #GLOWI NG,  Jerawat dah segann nak keluar  Kulit jadi lembut lembab Jadi #CERAH  2 kali dari kulit asal . . Lepas guna sekotak, terus repeat dua kotak.  Siap cakap lagi. . " Saya nak konsisten je dengan Diamond Tomato Plus™️ ni . Taknak tukar yang lain dah " . Ohhh I'm feeling so gudddd 😍 Berminat wassap sis hokayy Www.wassap.my/60172397639/dtp Pos seluruh Malaysia Cod area #senawang #mambau #seremban2 #seremban #negerisembilan . . #diamomdtomatoplusdtp #terpaksacantikdiamondtomatoplus   #dtplovers #petuahilangkanjerawat #petuacantik   #produkviral2018   #produkviral   #tomatoputihmurah #crystalwhitetomatocwt   #putihgebu #kulitputih   #hilangparut   #hilangjerawat   #hilangjeragat   #jomjadicantik   #supplementkulit   #supplementterbaik   #terlajaklaris   #produkterlajaklaris   #cantiktanpamakeup Смотреть полностью
Nur Atyra Alina {descr}
2
tati skincare JANGAN BELI!!! HARGA TAK MASUK AKAL!! Set lengkap yang akan pastikan k
0
JANGAN BELI!!! HARGA TAK MASUK AKAL!! Set lengkap yang akan pastikan kulit wajah anda cantik berseri tampa cela "Set besar" *cleanser 120ml* *day cream 10g* *uv cream 10g* *beauty night 10g* *treatment cream 10g* #free toner @ #free penjagaan intim wanita "Jimat kegunaan selama 3 bulan" Harga klau macam ni dalam kegunaan 3 bulan bagi set besar dalam pasaran harga rm240 tapi bagi sis harini ira bagi special rm150 sahaja.. Set kecil 4in1 1.cleanser 60ml 1.day cream 5g 1 night cream 5g 1. Treatment cream 5g (Free lipstick tati) Kegunaan sebulan Klau set kecil tu rm120 kegunaan dlam sebulan setengah jugak sis.. Ira bagi cuma rm85 dpat lagi free lipstik tati harga rm35 dalm set limited kami tau.. #seremban2 #seremban #tatiskincare #tati Смотреть полностью
tati skincare Set lengkap yang akan pastikan kulit wajah anda cantik berseri tampa c
0
Set lengkap yang akan pastikan kulit wajah anda cantik berseri tampa cela "Set besar" *cleanser 120ml* *day cream 10g* *uv cream 10g* *beauty night 10g* *treatment cream 10g* #free toner @ #free penjagaan intim wanita "Jimat kegunaan selama 3 bulan" Harga klau macam ni dalam kegunaan 3 bulan bagi set besar dalam pasaran harga rm240 tapi bagi sis harini ira bagi special rm150 sahaja.. Set kecil 4in1 1.cleanser 60ml 1.day cream 5g 1 night cream 5g 1. Treatment cream 5g (Free lipstick tati) Kegunaan sebulan Klau set kecil tu rm120 kegunaan dlam sebulan setengah jugak sis.. Ira bagi cuma rm85 dpat lagi free lipstik tati harga rm35 dalm set limited kami tau #seremban2 #seremban #tatiskincare #tati Смотреть полностью
AsLegacy_serembanN9 ..🥰 Bizzybody betoi2 200% 💪🏻....‼️ TIADA DI KEDAI2
Paroi, Negeri Sembilan, Malaysia
0
. . 🥰 Bizzybody betoi2 200% 💪🏻 . . . . ‼️ TIADA DI KEDAI2 JAMU / RUNCIT ‼️ . ‼️ DAPATKAN HANYA PADA teamsisnad ‼️ . Comment “Saya nak join team #sisnad 😘😘 . . LEADER MOBILE PARTNERS 🙋🏻‍♀️ @aslegacy_serembann9 . 📲 016-2329876 . 🥰 OPEN for AGENT & DROPSHIP . . ✅ NILAI ✅ ——————— Mobile Partner @aslegacy_nilai #aslegacynilai . . . ✅ SENDAYAN ✅ ————————— Mobile Partner @aslegacy_sendayanport . #aslegacysendayan . . . ✅ KUALA PILAH ✅ —————————— Mobile Partner @aslegacy_kualapilah . #aslegacykualapilah . . . ✅ SENAWANG ✅ ————————— Mobile Partner @aslegacy_senawangn9 . #aslegacysenawang . . . ✅ PORT DICKSON ✅ ——————————- Mobile Partner @wanie_aien 📲 0122421103 #aslegacyportdicson . . . ✅ AMPANGAN ✅ ————————— AGENT SAH @aslegacy_ampangann9 #aslegacyampangan . . . ✅ PAROI ✅ —————————- Mobile Partner @as.legacy_nizam.redza #aslegacyparoi . . . 🔥KEJAYAAN TANPA BATASAN🔥 @as.legacymalaysia @aslegacy_masterpartner.hq @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs @aslegacy.hq #teamkakyan #aslegacyseremban #aslegacymalaysia #aslegacyhq #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #gelmandianbidara #ezcema #harumnita #datoaliffsyukri #cod #igshopmalaysia #jutawansukses #seremban2 #seremban #alhamdulillah #leaderMOP #teamsisnad . Смотреть полностью
Chocofit N9 @ Lens (🆔:FPA06R03)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan pr
1
(🆔:FPA06R03)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮setiap hari🙋🏻 ready stock🍫🍫🍫 #seremban #seremban2 #ampangan #mambau #mantau #senawang #paroi #rembau #sikamat #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #serembanselatan #chembong #chengkau #kota #tampin #enstek #kotaseriemas #nilai #labu #lbj #sendayan #portdickson blh wasap/dm saya🙋🏻 📱www.wasap.my/60173235970 @chocofitnegerisembilan #chocofitn9 #chocofitseremban Смотреть полностью
FPA06 AUTHORISED AGENT N9 (🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promo
0
(🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮setiap hari🙋🏻 ready stock🍫🍫🍫 #seremban #seremban2 #ampangan #mambau #mantau #senawang #paroi #rembau #sikamat #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #serembanselatan #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak #sendayan blh wasap/dm saya🙋🏻 📱0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9 Смотреть полностью
FPA06 AUTHORISED AGENT N9 (🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promo
0
(🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮setiap hari🙋🏻 ready stock🍫🍫🍫 #seremban #seremban2 #ampangan #mambau #mantau #senawang #paroi #rembau #sikamat #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #serembanselatan #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak #sendayan blh wasap/dm saya🙋🏻 📱0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9 Смотреть полностью
FPA06 AUTHORISED AGENT N9 (🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promo
0
(🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮setiap hari🙋🏻 ready stock🍫🍫🍫 #seremban #seremban2 #ampangan #mambau #mantau #senawang #paroi #rembau #sikamat #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #serembanselatan #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak #sendayan blh wasap/dm saya🙋🏻 📱0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9 Смотреть полностью
Chocofit N9 @ Lens (🆔:FPA06R03)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan pr
2
(🆔:FPA06R03)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮setiap hari🙋🏻 ready stock🍫🍫🍫 #seremban #seremban2 #ampangan #mambau #mantau #senawang #paroi #rembau #sikamat #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #serembanselatan #chembong #chengkau #kota #tampin #enstek #kotaseriemas #nilai #labu #lbj #sendayan #portdickson blh wasap/dm saya🙋🏻 📱www.wasap.my/60173235970 @chocofitnegerisembilan #chocofitn9 #chocofitseremban Смотреть полностью
FPA06 AUTHORISED AGENT N9 (🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promo
0
(🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮setiap hari🙋🏻 ready stock🍫🍫🍫 #seremban #seremban2 #ampangan #mambau #mantau #senawang #paroi #rembau #sikamat #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #serembanselatan #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak #sendayan blh wasap/dm saya🙋🏻 📱0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9 Смотреть полностью
tati skincare SAPE NAK SET TATI FREE LIPSTIK TATISet terbaru terdiri daripada krim
0
SAPE NAK SET TATI FREE LIPSTIK TATI Set terbaru terdiri daripada krim beauty day cream, beauty sleep night cream, beauty sleep treatment cream dan beauty soap cleanser DAN special set ni free lipstik tati tau jimat dah kan sis :) Nak mudah tekan link dibawah untuk sebarang pertanyaan dan order. https://www.wasap.my/60196203244 #daritatiturunkehati #seremban2 #seremban #tatiskincare #tati Смотреть полностью
FPA06 AUTHORISED AGENT N9 (🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promo
0
(🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮setiap hari🙋🏻 ready stock🍫🍫🍫 #seremban #seremban2 #ampangan #mambau #mantau #senawang #paroi #rembau #sikamat #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #serembanselatan #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak #sendayan blh wasap/dm saya🙋🏻 📱0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9 Смотреть полностью
FPA06 AUTHORISED AGENT N9 (🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promo
0
(🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮setiap hari🙋🏻 ready stock🍫🍫🍫 #seremban #seremban2 #ampangan #mambau #mantau #senawang #paroi #rembau #sikamat #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #serembanselatan #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak #sendayan blh wasap/dm saya🙋🏻 📱0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9 Смотреть полностью
FPA06 AUTHORISED AGENT N9 (🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promo
0
(🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮setiap hari🙋🏻 ready stock🍫🍫🍫 #seremban #seremban2 #ampangan #mambau #mantau #senawang #paroi #rembau #sikamat #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #serembanselatan #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak #sendayan blh wasap/dm saya🙋🏻 📱0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9 Смотреть полностью
FPA06 AUTHORISED AGENT N9 (🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promo
0
(🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮setiap hari🙋🏻 ready stock🍫🍫🍫 #seremban #seremban2 #ampangan #mambau #mantau #senawang #paroi #rembau #sikamat #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #serembanselatan #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak #sendayan blh wasap/dm saya🙋🏻 📱0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9 Смотреть полностью
FPA06 AUTHORISED AGENT N9 (🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promo
0
(🆔:FPA06)Authorised Agent chocofit N9 is here🙋🏻dapatkan promosi terkini 💃🏻😘 🚗cod/pos📮setiap hari🙋🏻 ready stock🍫🍫🍫 #seremban #seremban2 #ampangan #mambau #mantau #senawang #paroi #rembau #sikamat #pedas #rantau #linggi #rasah #rahang #serembanselatan #chembong #chengkau #kota #tampin #lubukchina #pasirpanjang #bukitbintang #desapandan #jlntunrazak #sendayan blh wasap/dm saya🙋🏻 📱0192029508 @chocofitn9 @chocofitn9 Смотреть полностью
SERUM ‼️Kebaikan Arsya Serum‼️..✔️Melembapkan Kulit✔️Mele
1
‼️Kebaikan Arsya Serum‼️. . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 ( NO DM WASSAP ONLY ) . #johorbahru #johordarultakzim #teamrayajohor #muajohor #johorean #melaka #melakafood #melakavendor #melakabutik #melakaboutique #emmamaembong #fazura #neelofa #mirafilzah #sitinordian #syafiqkyle #terlajaklaris #uqashasenrose #noradanish #jannanick #melacca #seremban #seremban2 #muaseremban #shakleeseremban #penang #penangisland #penangfood #muapenang #penanghill Смотреть полностью
tati skincare Set lengkap yang akan pastikan kulit wajah anda cantik berseri tanpa c
0
Set lengkap yang akan pastikan kulit wajah anda cantik berseri tanpa cela "Set besar" *cleanser 120ml* *day cream 10g* *uv cream 10g* *beauty night 10g* *treatment cream 10g* #free toner @ #free penjagaan intim wanita "Jimat kegunaan selama 3 bulan" Harga klau macam ni dalam kegunaan 3 bulan bagi set besar dalam pasaran harga rm240 tapi bagi sis harini ira bagi special rm150 sahaja.. Set kecil 4in1 1.cleanser 60ml 1.day cream 5g 1 night cream 5g 1. Treatment cream 5g (Free lipstick tati) Kegunaan sebulan Klau set kecil tu rm120 kegunaan dlam sebulan setengah jugak sis.. Ira bagi cuma rm85 dpat lagi free lipstik tati harga rm35 dalm set limited kami tau #seremban2 #seremban #tatiskincare #tati Смотреть полностью
tati skincare Set lengkap yang akan pastikan kulit wajah anda cantik berseri tanpa c
0
Set lengkap yang akan pastikan kulit wajah anda cantik berseri tanpa cela "Set besar" *cleanser 120ml* *day cream 10g* *uv cream 10g* *beauty night 10g* *treatment cream 10g* #free toner @ #free penjagaan intim wanita "Jimat kegunaan selama 3 bulan" Harga klau macam ni dalam kegunaan 3 bulan bagi set besar dalam pasaran harga rm240 tapi sis bagi special rm150 sahaja.. Set kecil 4in1 1.cleanser 60ml 1.day cream 5g 1 night cream 5g 1. Treatment cream 5g (Free lipstick tati) Kegunaan sebulan Klau set kecil tu rm120 kegunaan dlam sebulan setengah jugak sis.. Ira bagi cuma rm85 dpat lagi free lipstik tati harga rm35 dalm set limited kami tau #seremban2 #seremban #tatiskincare #tati Смотреть полностью
Stopa Delivery Delivery yang TERMUDAH.1.)TIADA minimum order.2.)TIADA maksimum or
3
Delivery yang TERMUDAH. 1.)TIADA minimum order. 2.)TIADA maksimum order. 3.)Caj deliver TIDAK mengikut setiap kepala atau setiap menu. 4.)Delivery caj yang TERMURAH (RM 1.00 - RM 4.00) ikut kawasan. 5.)Delivery caj dikenakan bagi SETIAP penghantaran. 6.)Pelbagai PILIHAN LAUK untuk makan tengahhari anda. 7.)BOOKING AWAL makanan anda supaya tidak terlepas menu - menu KEGEMARAN anda. 8.)Penghantaran bermula hari SELASA hingga AHAD. 9.)Waktu penghantaran dari jam 9:00 PAGI hingga 3:00 PETANG. 10.)Menu - menu adalah seperti yang di PAMERkan di dalam gambar-gambar yang telah kami sediakan. 11.)Pengambilan order akan diTUTUP jam 2.30 Petang atau makanan untuk delivery telah HABIS. (Mana-mana yang terlebih dahulu) 12.)Kawasan penghantaran kami adalah seperti berikut:- AMPANGAN PAROI SENAWANG SIKAMAT SEREMBAN SEREMBAN 2 13.)Harap maklum dan terima kasih kepada semua pelanggan yang kami hormati. 14.)PORTION 1-2 ORANG MAKAN Klik link di bawah ini utk pertanyaan 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60123553394/stopadelivery #fooddelivery #stopadelivery #nasicampur #makananmurah #sedap #makanansedap #delicious #deliciousfoods #cheapfoods #lauk #nasiayam #restoran #seremban #ampangan #paroi #senawang #seremban2 #sikamat #delivery #makanan #foods #deliverychargetermurah #laukpauk #medanseleraPSMA #trustedfooddeliver Смотреть полностью
NSA BEAU SEREMBAN - AINA taktau kelebihan castor oil? jom tengok ni! 😍🔥 @nsabeauty.bh
1
taktau kelebihan castor oil? jom tengok ni! 😍🔥 @nsabeauty.bh
Canvas Tote Bag 🍃 #totebagmalaysia #totebagviral #totebagviralmurah #bagviralmurah #tote
0
#totebagmalaysia #totebagviral #totebagviralmurah #bagviralmurah #totebagka nvas #kanvasbagmurah #pencilcasemurah #pencilcases #pencilcase #pencilcasecanvas #kualaterengganu #amazingterengganu #seremban2 #maha2018 #cutisekolah #cutisekolah2018 #pestapulaupinang #uitmmachang #begsekolahmalaysia #begsekolahmurahmalaysia #coinpursemurah #unicornfan Смотреть полностью
Canvas Tote Bag 🍃 #totebagmalaysia #totebagviral #totebagviralmurah #bagviralmurah #tote
0
#totebagmalaysia #totebagviral #totebagviralmurah #bagviralmurah #totebagka nvas #kanvasbagmurah #pencilcasemurah #pencilcases #pencilcase #pencilcasecanvas #kualaterengganu #amazingterengganu #seremban2 #maha2018 #cutisekolah #cutisekolah2018 #pestapulaupinang #uitmmachang #begsekolahmalaysia #begsekolahmurahmalaysia #coinpursemurah Смотреть полностью
TOP AGENT ANAS COSMETIC ANAS LIPCREAM Semua color dia cantik2.. Terpikat ta? #ANAS #anasism
Bandar Sri Sendayan 達城
0
ANAS LIPCREAM Semua color dia cantik2.. Terpikat ta? #ANAS #anasism #li pcream #cantik #bandarsrisendayan #Seremban #seremban2 Смотреть полностью
BISNES MASYUK 2019 😎 [BELI KERETA GUNA MSD]Mustahill.!!.Tapi itulah realitinyaBagi anda
2
[BELI KERETA GUNA MSD] Mustahill.!! . Tapi itulah realitinya Bagi anda yang ingin berjinak jinak dalam industi perniagaan online. Jom kita bincang whatapps📲 . Serta anda yang mempunyai masalah kewangan. Yang bila pertengahan duit tinggal sepi2 jerw Serta anda yang ingin keluar daripada masalah kewangan Jom kita duduk setable bincang Apa yang patut . Untuk mengetahui lebih lanjut boleh direct whatapps📲 . 0176270379 (Mizan) 0176270379 (Mizan) 0176270379 (Mizan) . Tags: #mmmdec2018 #thepowertoattrack #blackdiamondnetwork #betabusinessclub #alphaglobalnetwork #CryptoCurrency #investor #investment #semenyih #kajang #selangor #kotakinabalu #sabah #seremban #seremban2 #mines #bahautown #cheras #ampang #kotatinggi #negerisembilan #malaysia Смотреть полностью
Mee Rebus Kak Anis Minum petang dengan mee rebus. Enak sekali 😋😋😋 Open order eso
0
Minum petang dengan mee rebus. Enak sekali 😋😋😋 Open order esok (delivery esok rabu pukul 1pm ke atas) Promosi Mee Rebus RM 6 sahaja/pek !!!! (harga asal Rm8) Keistimewaan MEE REBUS KAK ANIS 📌Resepi turun temurun 📌Kuah 💯% kentang 📌 insyaAllah sedapppp....Sekali rasa nak lagi😋😋😋 📌Nak cuba, boleh whatsapp 📞 Farah www.wasap.my/60196789237/meerebusanis untuk order 📍Minimum order 2 pek ke atas 🚗free delivery seremban2, oakland 🚗 caj penghantaran mengikut kawasan #seremban #seremban2 #meerebus #meerebusdelivery #nilai #fooddelivery Смотреть полностью
D'RAFLISA by DILA 💐🎂 Ya bedabeduuuuThanks @arief_adam96 Happy anniversary!!..Cari dess
City Idol Senawang
2
Ya bedabeduuuu Thanks @arief_adam96 Happy anniversary!! . . Cari dessert2 SEDAP? EXCLUSIVE? PREMIUM? Untuk hadiahkan insan tersayang? ROGER @draflisia tau! 0183939710. WhatsApp kita dah hokeyy🤗🤗 #surprisedeliverysenawang #premiumcheesetart #tartlet #elfaris #maharajalawakmega2018 #foodhunting #ctdk #portdickson #seremban2 #sendayanindah #ampanganseremban #sikamat #dessert 🍰 #dewiremaja #cny2019 #cny #tiktok Смотреть полностью
Selamat Terbukti Berkesan ASSALAMUALAIKUM 🌤🌤🌤.Jangan  lepas  peluang  GRAB  PROMOSI
Senawang
1
ASSALAMUALAIKUM 🌤🌤🌤 . Jangan lepas peluang GRAB PROMOSI ESP . . . ✅beli 2 TONG dapat 5% OFF . ✅Beli 6 TONG dapat FREE 1 TONG 👍👍👍👍 . Untuk yang nak cantik, memang WAJIB ambil ESP Shaklee ni. Hehe Kelebihan ESP:🌺🌺🌺 . 🌺 Cerahkan kulit sekata . 🌺 Hilangkan jeragat . 🌺 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu . 🌺Bantu mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation . 🌺Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan . 🌺Anjalkan payudara dan punggung . 🌺Atasi gastrik dan pedih ulu hati . 🌺Mengatasi rasa letih dan lesu . . Bolih tambah dengan multivitamin VITALEA .. . Cepat whatsapp dengan Kak ros .0196011657 dengan harga terbaik. . . . #terapiinstagram Смотреть полностью
Property Radar FOR SALE =========Double Storey BungalowJalan Kayangan 5Mantin, Neg
0
FOR SALE ========= Double Storey Bungalow Jalan Kayangan 5 Mantin, Negeri Sembilan --------------------------------------- Asking Price: RM1,290,000 --------------------------------------- *Freehold *Non Bumi lot *Built-up : 2,995 sqft *Land area : 9,500 sqft *Bedroom : 4 + 1 *Bathroom : 5 *Basic unit *Facing South *Exclusive Community Club house with facilities : *swimming pool *gym *playground *Gated and guarded *Spacious layout and luxurious design *Surrounded by green hills and serene view *24 hour CCTV Surveillance *Controlled entrance by access card *Quiet, peaceful and serene home Amenities : *located next to Staffield Golf & Country Resort *LEKAS Highway (Pajam Toll) *Nilai Medical Centre *KLIA *Tesco/Giant *Tunku Jaafar College *Lincoln University *Nilai Square Commercial Centre *Batang Benar KTM For more info, kindly contact: Nurbani Real Estate Negotiator (REN 22621) 017-5682949 (Call/WhatsApp) 017-5682929 KUMPULAN JURUNILAI SDN BHD Email : nurbani72@gmail.com FB : PropertyRadar IG : propertyradar #mantin #seremban #seremban2 #senawang #negerisembilan #hartanahmalaysia #rumahku #rumahkusyurgaku #propertyguru #iproperty #propertymalaysia #pejuanghartanah #malaysia Смотреть полностью
Kuali Panas Official KUALI PANAS OFFICIAL @jalanparoisenawangwww.wasap.my/60123774460/tem
0
KUALI PANAS OFFICIAL @jalanparoisenawang www.wasap.my/60123774460/tempahansarapanpagidikualipanas (7.30am-1.00pm) Seronok admin tengok, anak beranak ni menjamu selera sambil masing-masing sibuk kongsi cerita..agaknya leka dengan masakan panas gerai kami la tueeee...gituewwwww Jomm singgah, apa tunggu lagi!! #kualipanasofficial #kualipanasseremban #kualipanas #neelofa #noradanish #ctdk #rozitachewan1 #haniszalikha #seremban #seremban2 #kualapilah #rembau #paroijaya #senawang #ampangan #sarapanpagi #sarapan #gerai #restoran #warung Смотреть полностью
absolutchocolat_n9 Milk lava cake😊Hi uolls❤ sis masih terima order lagi ye utk esok
Seremban (City)
1
Milk lava cake😊 Hi uolls❤ sis masih terima order lagi ye utk esok delivery. DM atau wasap sis ok. • #absolutchocolat_n9 #absolutchocolat #cakelover #negerisembilan #negeri9 #homecooking #kekviral #delivery #delicious #cake #chocolatecake #bakery #chocolatelover #birthdaycake #seremban #mantin #pajam #bandarenstek #sendayan #seremban2 #ampangan #senawang #mantin #paroi #bandarainsdale #portdickson #rahang #nilai #mambau #bandarbarunilai Смотреть полностью
AINA SERUM, CLEANSER, COSMETIC KAK NYUN SANGGUP SAVE VIDEO NIE MANA TAHU KALAU TENGOK SEBELUM TIDUR D
1
KAK NYUN SANGGUP SAVE VIDEO NIE MANA TAHU KALAU TENGOK SEBELUM TIDUR DAPAT MIMPI CAPIK😂 . DAH LAGU MEMANG SEDAP!!! . Makin hensem ekk Capik aka Ustadz Adam” . Jangan lupa Watching Full Video clip dekat Youtube😘 . @sitisarahraissuddin @syafiqkylez . Siapa suka komen cepat!!😍😘 Смотреть полностью
SERUM ‼️Kebaikan Arsya Serum‼️..✔️Melembapkan Kulit✔️Mele
3
‼️Kebaikan Arsya Serum‼️. . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . H a r g a S e r u m : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 ( NO DM WASSAP ONLY ) . #johorbahru #johordarultakzim #teamrayajohor #muajohor #johorean #melaka #melakafood #melakavendor #melakabutik #melakaboutique #emmamaembong #fazura #neelofa #mirafilzah #sitinordian #syafiqkyle #terlajaklaris #uqashasenrose #noradanish #jannanick #melacca #seremban #seremban2 #muaseremban #shakleeseremban #penang #penangisland #penangfood #muapenang #penanghill Смотреть полностью
SEREMBAN-MELAKA hallu,sistur sis pos gambar ni.dia bawa ke sekolah untuk kudap2 time k
1
hallu,sistur sis pos gambar ni.dia bawa ke sekolah untuk kudap2 time kerja..hari ti dah habiskan sebalang😂ni kita bagi sepeket.amiklah tak payah bayar😀. perisa SPICY CHEESE,SPICY & SALTED EGG tahan 3 bulan,100g RM10 sepeket awak. nak?wassap 0183728954 #babycrabcrispymurah #babycrabmurah #igshopmalaysia #melaka #seremban #seremban2 #shahalam #johor #perak #perlis #kelantan Смотреть полностью
chanel.lens_seremban 💥CODE BROWN💥🌟CHANEL LIMITED LENS🌟Premium Contact lens G
Seremban (City)
0
💥CODE BROWN💥 🌟CHANEL LIMITED LENS🌟 Premium Contact lens Gorgeous Looks UV Blocked 00-1000 . 💸RM27 EXC POST . 🌟3 MONTHS . 📮SM RM8 / SS RM12 . . COD : Seremban Gateway & Senawang #senawang #lensseremban #chanellenskorea #chanellenskorea #lenskorea #lensmalaysia #malaysia #contactlensmalaysia #paroi #senawang #seremban2 #jempol #contactlensseremban #ampanganseremban #serembangateway Смотреть полностью
A Sweet Reverie More floral blooms cupcakes! 💃#asweetreverie
Lavender Heights
1
More floral blooms cupcakes! 💃#asweetreverie
toujourskids.seremban Ppsstt.. Jangan lupa bgtau org yg #toujoursadvanced tu best tau.. Eh s
2
Ppsstt.. Jangan lupa bgtau org yg #toujoursadvanced tu best tau.. Eh sis tak tipu la.. Rasa mcm gula2 & kalo sejuk kan lagi la best 😍 . . Sis ada ready stock! Jangan tunggu lagi.. . . 📦 Pos ke seluruh Malaysia . . 🚙 COD #seremban #senawang #kualapilah #jempol #jelebu #nilai . . 📲 DM or Whatsapp 0134059668 . . #toujourskids #toujourstesti #toujourskidsseremban #toujourskidssenawang #toujoursadvanced #sayajual #bazarpaknil #seremban #seremban2 #seremban3 #senawang #jempol #kualapilah #negerisembilan #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #bujibuchempel #sayajualtoujoursadvanced #sayajualtoujourskids #hairultrainingforfilm #thebestneverrest Смотреть полностью
AINA SERUM, CLEANSER, COSMETIC “SEMAKIN BESAR UJIAN SEMAKIN BESAR HIKMAHNYA”.Alhamdulillah Syuk
5
“SEMAKIN BESAR UJIAN SEMAKIN BESAR HIKMAHNYA” . Alhamdulillah Syukur sebab hari ini Allah bagi kitaorang ujian. . Kak Nyun pesan kat diri Nyun ingat Allah tu ada, Allah maha melihat dan Maha Mengetahui” apa yang Terjadi Pasti!! Ada Kemanisan di sebaliknya” . Terima kasih Kak Nelly and Abang Afiq Sebab Akak and Abg banyak sgt tolong nyun bagi Nyun bagi ilmu bagi semangat” Allah tak terkira😭 . “Sebaik-baik manusia adalah manusia yang memberi Manfaat kepada orang lain” . Semoga Urusan kita dipermudahkan ameen💕🌸 . #nsateamnyun #nsateamnellysa Смотреть полностью
cheese.leleh.melimpahhh Alhamdulillah..Last utk hari nih..Hari2 restok, get the fresh one..
Kraftangan Malaysia
0
Alhamdulillah.. Last utk hari nih.. Hari2 restok, get the fresh one.. Only @kek.bateqcheese . 🔥Worth it with our price🔥 Small Size (RM8) Large Size (RM15) . 🚗Order n COD 🚗 013.203.20.65 013.203.20.65 . #kekbatikseremban #seremban #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatik #kekbatikviral #kekbatikcoklat #sikamat #seremban2 #ampangan #Senawang #uitmseremban3 #ipgkrm Смотреть полностью
cheese.leleh.melimpahhh Kek Bateq Cheese..Order hari ini.. Alhamdulillah...#kekbatikseremba
Kraftangan Malaysia
0
Kek Bateq Cheese.. Order hari ini.. Alhamdulillah.. . #kekbatikseremban #se remban #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatik #kekbatikviral #kekbatikcoklat #sikamat #seremban2 #ampangan #Senawang #uitmseremban3 #ipgkrm Смотреть полностью
cheese.leleh.melimpahhh Feedback our lovely cust..Thanks ya.. 😘😘.🔥Worth it with ou
1
Feedback our lovely cust.. Thanks ya.. 😘😘 . 🔥Worth it with our price🔥 Small Size (RM8) Large Size (RM15) . 🚗Order n COD 🚗 013.203.20.65 013.203.20.65 . #kekbatikseremban #seremban #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatik #kekbatikviral #kekbatikcoklat #sikamat #seremban2 #ampangan #Senawang #uitmseremban3 #ipgkrm Смотреть полностью