shahalamresident instagram photo

#

Cantik.gorgeous Bila kita ambil kalori lebih dari keperluan, ia akan bertukar menjadi

Cantik.gorgeous

  • 20.07.2018 13:04
  • 0

Bila kita ambil kalori lebih dari keperluan, ia akan bertukar menjadi lemak = kenaikan berat badan. Ambil kalori mengikut tubuh badan dan jika sukar mengawal pengambilan makanan, Easyfull boleh membantu anda. Jangan lupa amalkan diet yg seimbang fan senaman berkala utk hasil terbaik. . Easyfull RM56.00 . 📲0122172435 Andalas, Sentosa, Kg.Jawa Klang, pos seluruh malaysia . . #sendayutinggi #bestseller #dtox #review #bebastoksin #badansihat #glowingskin #detox #klang #shahalam #shahalamresident #klangbandardiraja #easyfull #slimming #mommycantik #klang #shahalam #raya2018 #roadtokebayamerah #healthylifestyle #dtox #buangtoksin #toxin #badansihatcergas #ususbersih #cuciusus #badansihat #easyfull #slimming #mommycantik #klang #shahalam

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp. Mommies2 semua pernah ada experience baby kembung perut tak❓❔.Un

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp.

  • 20.07.2018 13:04
  • 0

Mommies2 semua pernah ada experience baby kembung perut tak❓❔ . Untuk melegakan perut baby kita kena rajin buat urutan untuk baby...boleh diamalkan sejurus selepas mandi,time baby tengah rileks2 kita bagi urutan pulak tu..😍😍 . Untuk kesan lebih optimum boleh gunakan Garlicbalm by ZM Beauty ni sambil buat urutan kat baby... InsyaAllah tidur baby akan lebih lena😘 . . SHARE jika bermanfaat. . . . . #sayajual #sayajualmurah #viral #garlicbalm #garlicbalmviral #bazaarpaknil #shahalam #shahalamresident #subang #moodrepublik #ibumengandung #barangbaby #kedaibaby #sayajualbarangbaby #upinipin #barangbabymurah #laraalaana #ctdk #omardanhana #garlicbalmshahalam #garlicbalmsubang #dropshipwanted #agentwanted

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp. Aduhhh macamana ni❓❓❗.⭕Adik baby batuk berkahak❕⭕Si kak

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp.

  • 20.07.2018 13:03
  • 0

Aduhhh macamana ni❓❓❗ . ⭕Adik baby batuk berkahak❕ ⭕Si kakak selsema❕ ⭕Ayah pula sengal-sengal badan minta diurut❕ ⭕mommy pun sakit perut berangin ni 😣❕ . . Haaaa....hakak dah cakap awal-awal, siap-siap spare sebotol garlicbalm tu .insyaAllah banyak kegunaannya nanti. Sebotol garlicbalm ni ada pelbagai manfaat ye..diguna pakai sebagai ikhtiar untuk batuk selsema/kahak/Kembungperut/ gatal-gatal /ketumbit / untuk tujuan mengurut dan macam-macam lagi! . Harga RM25 dengan postage rm8 ke Semenanjung. . Tak rugi kita standby sesiap ye! . InsyaAllah, rawatlah sebelum melarat. . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #viral #garlicbalm #garlicbalmviral #bazaarpaknil #shahalam #shahalamresident #subang #moodrepublik #ibumengandung #barangbaby #kedaibaby #sayajualbarangbaby #upinipin #barangbabymurah #laraalaana #ctdk #omardanhana #garlicbalmshahalam #garlicbalmsubang #dropshipwanted #agentwanted .

Cantik.gorgeous Apa bahan yg terdapat dlm DTox ST.MALIC ACIDIa adalah sebatian orga

Cantik.gorgeous

  • 20.07.2018 13:02
  • 0

Apa bahan yg terdapat dlm DTox ST . MALIC ACID Ia adalah sebatian organik yang secara semula jadi dijumpai dalam buah-buahan seperti epal. Ia antara suplemen yang dikenali kerana keupayaannya meningkatkan tenaga dan keupayaan untuk bersenam _ ALFALFA EXTRACT Alfalfa untuk detoksifikasi. Alfalfa dilaporkan mempunyai keupayaan untuk memperbaiki kesihatan hati dan menyahtoksikan tubuh dari toksin berbahaya _ ALOE VERA Salah satu faedah aloe vera yang paling terkenal ialah keupayaannya untuk menyokong pencernaan dan fungsi usus yang baik. Aloe telah terbukti membantu merawat sembelit, masalah penghadaman lain seperti pedih ulu hati _ PROBIOTIC Apa yang boleh dilakukan oleh probiotik ialah ia menghalang pertumbuhan bakteria berbahaya yang menyebabkan masalah pencernaan, meningkatkan penyerapan vitamin dan merangsang mekanisme pertahanan semulajadi badan _ LICORICE ROOT Ia adalah 50 kali lebih manis daripada gula. Namun kalori tidak tinggi seperti gula tebu. Licorice Root juga digunakan untuk merawat penyakit ulser dan gangguan pencernaan, Tidak seperti gula, Licorice Root dikatakan tidak menyebabkan kenaikan berat badan . DTox RM45.00 . 📲0122172435 Andalas, Sentosa, Kg.Jawa Klang, pos seluruh malaysia . . #sendayutinggi #bestseller #dtox #review #bebastoksin #badansihat #glowingskin #detox #klang #shahalam #shahalamresident #klangbandardiraja #easyfull #slimming #mommycantik #klang #shahalam #raya2018 #roadtokebayamerah #healthylifestyle #dtox #buangtoksin #toxin #badansihatcergas #ususbersih #cuciusus #badansihat #easyfull #slimming #mommycantik #klang #shahalam

Authentic Longchamp READY STOCK....Longchamp Le Pliagé Neo is AVAILABLE for size.SMAL

Authentic Longchamp

  • 20.07.2018 13:02
  • 0

READY STOCK... . Longchamp Le Pliagé Neo is AVAILABLE for size . SMALL RM 320 MEDIUM RM 340 . 👜 Comes with dustbag/ paperbag & care card 👜 Interior: 1 slip pocket 👜 Top zipper with flap & button closure 👜 1 detachable shoulder strap with snap hooks . 💰 The best with affordable prices ❌ Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer & NO for fussy buyers . . Place your order ladies. . Whatapps me now 0102611125 ❤ . #longchamp #longchampmalaysia #authenticlongchamp #originallongchamp #longchampauthentic #longchamplepliageneo #lepliage #lepliageneo #longchampreadystock #readystockinmalaysia #longchampmurah #longchampshahalam #fattzura #longchamporiginalmurah #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #kualalumpur #kuching #kotakinabalu #penang #selangor #shahalam #shahalamresident #damansara #bukitjelutong #denaialam #subang #putrajaya #cyberjaya

Cantik.gorgeous Fungsi DTox bukan utk kurus shj tetapi utk kesihatan dalaman yg menyel

Cantik.gorgeous

  • 20.07.2018 13:01
  • 0

Fungsi DTox bukan utk kurus shj tetapi utk kesihatan dalaman yg menyeluruh. . DTox RM45.00 . 📲0122172435 Andalas, Sentosa, Kg.Jawa Klang, pos seluruh malaysia . . #sendayutinggi #bestseller #dtox #review #bebastoksin #badansihat #glowingskin #detox #klang #shahalam #shahalamresident #klangbandardiraja #easyfull #slimming #mommycantik #klang #shahalam #raya2018 #roadtokebayamerah #healthylifestyle #dtox #buangtoksin #toxin #badansihatcergas #ususbersih #cuciusus #badansihat #easyfull #slimming #mommycantik #klang #shahalam

fathiababyboutique www.fathiababy.com.PPSU FEEDING BOTTLE KU.KU DUCKBILL.- Safe New M

fathiababyboutique

  • 20.07.2018 13:00
  • 0

www.fathiababy.com . PPSU FEEDING BOTTLE KU.KU DUCKBILL . - Safe New Material - It is non-toxic, resists very high temperature up to 220 degree celcius and repeated sterilizations on boiling water, microwave and steam sterilizer. - Conformed to F.D.A Standards - PPSU Bottle is made by medical grade of Polyphenylene Sulfone without content of Bisphenol A and conformed to U.S. FDA Food standards. - High temperature resistant - PPSU is with excellent impact and strenght resistant, and the light and tought bottle will not break easily or deform. - Soft nipple, not easy to be torn. . Berminat 😊😊boleh datang ke kedai kami di Fathia Baby Shop, Pusat Komersial,Seksyen 7 atau hubungi nombor 010 502 9009/010 511 2002 untuk pembelian online : 💃💃💃💃 #fathiababyshop #kukuduckbill #kukuproduct #ppsubottle #kedaibayimurah #kedaibayiviral #shahalamresident #setiaalamresident

Cantik.gorgeous Dah beribu yg amalkan. Ramai pengguna DTox @sendayu.tinggi_hq mengamal

Cantik.gorgeous

  • 20.07.2018 12:59
  • 0

Dah beribu yg amalkan. Ramai pengguna DTox @sendayu.tinggi_hq mengamalkan produk ini sejak dari awal launch lagi. . DTox RM45.00 . 📲0122172435 Andalas, Sentosa, Kg.Jawa Klang, pos seluruh malaysia . . #sendayutinggi #bestseller #dtox #review #bebastoksin #badansihat #glowingskin #detox #klang #shahalam #shahalamresident #klangbandardiraja #easyfull #slimming #mommycantik #klang #shahalam #raya2018 #roadtokebayamerah #healthylifestyle #dtox #buangtoksin #toxin #badansihatcergas #ususbersih #cuciusus #badansihat #easyfull #slimming #mommycantik #klang #shahalam

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp. == Mengapakah Sesetengah Bayi Mengalami Kembung Perut?== .Sebab yang

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp.

  • 20.07.2018 12:56
  • 0

== Mengapakah Sesetengah Bayi Mengalami Kembung Perut?== . Sebab yang tidak diketahui tetapi ada beberapa teori sepertimana yang tersenarai di bawah: . ❇️Usus . ❇️Alah kepada protein susu lembu. . ❇️Alah kepada laktosa. . ❇️Usus belum matang. Pencernaan karbohidrat yang tidak sempurna akan menyebabkan kembung dengan “angin” yang berlebihan. . ❇️Ketidakselesaan disebabkan “angin”. . ❇️Cara menyusu: kurang atau lebih menyusu dan kurang sendawakan bayi. . ❇️Terdedah kepada asap rokok. Ibu yang merokok sewaktu mengandung atau di dalam pantang akan menyebabkan bayi berisiko tinggi untuk kembung perut. . ❇️Psikososial: Ibu bapa yang tertekan. . ❇️Lain-lain: ➖Sistem saraf bayi yang belum matang menyebabkan mereka lebih sensitif kepada faktor persekitaran. . . . Credit goes to : www.bubblynotes.com & www.ayachalo.com . . . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #viral #garlicbalm #garlicbalmviral #bazaarpaknil #shahalam #shahalamresident #subang #moodrepublik #ibumengandung #barangbaby #kedaibaby #sayajualbarangbaby #upinipin #barangbabymurah #laraalaana #ctdk #omardanhana #garlicbalmshahalam #garlicbalmsubang #dropshipwanted #agentwanted

LULUR FLAWLESS/SWEETY CANDY Ahaaa, jom beli. Murah ni sebotol RM13, rugi kalau tak grab 😋Avai

LULUR FLAWLESS/SWEETY CANDY

Shah Alam, Malaysia

  • 20.07.2018 12:54
  • 0

Ahaaa, jom beli. Murah ni sebotol RM13, rugi kalau tak grab 😋 Available flavors: ✔ COFFEE ✔ MILK ✔ GREEN TEA ✔ CHOCOLATE #lulurflawless #lulurflawlessviral #lulurflawlessmurah #lulurflawlessshahalam #lulurflawlesslovers #lulurflawlessmalaysia #sfbeautyspace #shahalamresident #shahalam #uitmpuncakalam #sweetycandylipscrubrm10 #sweetycandylipscrubmurah #sweetycandylipscrub #sweetycandylipscrubshahalam #skrubbibirmurah #bibir #lulurflawlessyongpeng #lulurflawlessparitraja #lulurflawlessbatupahat #lulurflawlessayerhitam #paritraja #yongpeng #batupahat #ayerhitam

Fathia Baby Shop www.fathiababy.com.PPSU FEEDING BOTTLE KU.KU DUCKBILL.- Safe New M

Fathia Baby Shop

  • 20.07.2018 12:54
  • 0

www.fathiababy.com . PPSU FEEDING BOTTLE KU.KU DUCKBILL . - Safe New Material - It is non-toxic, resists very high temperature up to 220 degree celcius and repeated sterilizations on boiling water, microwave and steam sterilizer. - Conformed to F.D.A Standards - PPSU Bottle is made by medical grade of Polyphenylene Sulfone without content of Bisphenol A and conformed to U.S. FDA Food standards. - High temperature resistant - PPSU is with excellent impact and strenght resistant, and the light and tought bottle will not break easily or deform. - Soft nipple, not easy to be torn. . Berminat 😊😊boleh datang ke kedai kami di Fathia Baby Shop, Pusat Komersial,Seksyen 7 atau hubungi nombor 010 502 9009/010 511 2002 untuk pembelian online : 💃💃💃💃 #fathiababyshop #kukuduckbill #kukuproduct #ppsubottle #kedaibayimurah #kedaibayiviral #shahalamresident #setiaalamresident

MiorDessert

MiorDessert

  • 20.07.2018 12:43
  • 1

"LEMBUT . LESS MANIS . SEDAP" 3 masalah utama yang kami dapat bantu org2 yang teringin menikmati CREAM PUFF yg SEDAP. -Shell *Lebih lembut dan x bau telur -Inti *Lembut dan gebu dan kurang manis -Custard *Lebih cream dan sedap dan bukan fresh cream. #miordessert #creampuff #creampuffsedap #14tahun #brownies #shahalam #shahalamresident #seksyen15 #dataranotomobil #dessert #desserts #wasap #0122995057 #0126932420

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp. Aduhhh macamana ni❓❓❗.⭕Adik baby batuk berkahak❕⭕Si kak

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp.

  • 20.07.2018 12:31
  • 0

Aduhhh macamana ni❓❓❗ . ⭕Adik baby batuk berkahak❕ ⭕Si kakak selsema❕ ⭕Ayah pula sengal-sengal badan minta diurut❕ ⭕mommy pun sakit perut berangin ni 😣❕ . . Haaaa....hakak dah cakap awal-awal, siap-siap spare sebotol garlicbalm tu .insyaAllah banyak kegunaannya nanti. Sebotol garlicbalm ni ada pelbagai manfaat ye..diguna pakai sebagai ikhtiar untuk batuk selsema/kahak/Kembungperut/ gatal-gatal /ketumbit / untuk tujuan mengurut dan macam-macam lagi! . Harga RM25 dengan postage rm8 ke Semenanjung. . Tak rugi kita standby sesiap ye! . InsyaAllah, rawatlah sebelum melarat. . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #viral #garlicbalm #garlicbalmviral #bazaarpaknil #shahalam #shahalamresident #subang #moodrepublik #ibumengandung #barangbaby #kedaibaby #sayajualbarangbaby #upinipin #barangbabymurah #laraalaana #ctdk #omardanhana #garlicbalmshahalam #garlicbalmsubang #dropshipwanted #agentwanted .

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp. Aduhhh macamana ni❓❓❗.⭕Adik baby batuk berkahak❕⭕Si kak

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp.

  • 20.07.2018 12:31
  • 1

Aduhhh macamana ni❓❓❗ . ⭕Adik baby batuk berkahak❕ ⭕Si kakak selsema❕ ⭕Ayah pula sengal-sengal badan minta diurut❕ ⭕mommy pun sakit perut berangin ni 😣❕ . . Haaaa....hakak dah cakap awal-awal, siap-siap spare sebotol garlicbalm tu .insyaAllah banyak kegunaannya nanti. Sebotol garlicbalm ni ada pelbagai manfaat ye..diguna pakai sebagai ikhtiar untuk batuk selsema/kahak/Kembungperut/ gatal-gatal /ketumbit / untuk tujuan mengurut dan macam-macam lagi! . Harga RM25 dengan postage rm8 ke Semenanjung. . Tak rugi kita standby sesiap ye! . InsyaAllah, rawatlah sebelum melarat. . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #viral #garlicbalm #garlicbalmviral #bazaarpaknil #shahalam #shahalamresident #subang #moodrepublik #ibumengandung #barangbaby #kedaibaby #sayajualbarangbaby #upinipin #barangbabymurah #laraalaana #ctdk #omardanhana #garlicbalmshahalam #garlicbalmsubang #dropshipwanted #agentwanted .

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp. Aduhhh macamana ni❓❓❗.⭕Adik baby batuk berkahak❕⭕Si kak

GarlicBalm |Ebooku| Nasal asp.

  • 20.07.2018 12:30
  • 0

Aduhhh macamana ni❓❓❗ . ⭕Adik baby batuk berkahak❕ ⭕Si kakak selsema❕ ⭕Ayah pula sengal-sengal badan minta diurut❕ ⭕mommy pun sakit perut berangin ni 😣❕ . . Haaaa....hakak dah cakap awal-awal, siap-siap spare sebotol garlicbalm tu .insyaAllah banyak kegunaannya nanti. Sebotol garlicbalm ni ada pelbagai manfaat ye..diguna pakai sebagai ikhtiar untuk batuk selsema/kahak/Kembungperut/ gatal-gatal /ketumbit / untuk tujuan mengurut dan macam-macam lagi! . Harga RM25 dengan postage rm8 ke Semenanjung. . Tak rugi kita standby sesiap ye! . InsyaAllah, rawatlah sebelum melarat. . . . . . . #sayajual #sayajualmurah #viral #garlicbalm #garlicbalmviral #bazaarpaknil #shahalam #shahalamresident #subang #moodrepublik #ibumengandung #barangbaby #kedaibaby #sayajualbarangbaby #upinipin #barangbabymurah #laraalaana #ctdk #omardanhana #garlicbalmshahalam #garlicbalmsubang #dropshipwanted #agentwanted .

STOKIS KDOLL SHAH ALAM 💄💄💄 hye selamat petang uolls...Jom dapatkan 1set KDOLL BEAUTY (Cleanser,T

STOKIS KDOLL SHAH ALAM 💄💄💄

  • 20.07.2018 12:25
  • 0

hye selamat petang uolls... Jom dapatkan 1set KDOLL BEAUTY (Cleanser,Toner, Day cream & Night cream)... sis lala bg HARGA PROMOSI GILER2 + FREE POSTAGE Kdoll mampu merawat: - 1.Kulit kusam 2.Jerawat 3.Jeragat 4.Resdung 5.Sunburn 6.Liang pori terbuka 7.Whitehead & blackhead 8.Parut jerawat 9.Lingkaran gelap bawah mata 10.Kulit kering 11.Kulit sensitif . . 🎀 PROMOTION KDOLLBEAUTY 🎀 . 1SET KDOLL BEAUTY + FREE POSTAGE = RM 65 SM/ RM 70 SS . 2SET KDOLL BEAUTY +FREE POSTAGE ✏= RM 127 SM /RM 134SS . 1 LOOSE ITEM INCLUDE POSTAGE = RM 30SM /RM 35 SS . 2 LOOSE ITEM INCLUDE POSTAGE =RM 50 SM/ RM55SS . for details Whatsapp sis lala 💄☎0133457807 . . #kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #kdollshahalam #kdollmurah #original #cashondelivery #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #msushahalam #menarau #aeonmallshahalam #giantseksyen13 #stadiumshahalam #seksyen13 #seksyen24 #seksyen7 #seksyen9 #plazashahalam #alamsentral #upmserdang #uniselshahalam #postagedaily #beauty #sayajualmurah #sayajualsayapakai #kdollmurah #asyalliee #shahalamresident

TheFlowerlab He is happy!😃😀 #surprisedeliveryklang #surprisedelivery#flower

TheFlowerlab

  • 20.07.2018 12:18
  • 0

He is happy!😃😀 #surprisedeliveryklang #surprisedelivery #flowerlabdelivery #flowerlabsaujanautama #shahalamresident #tunmahathir #birthdaysurprise #anniversarysurprise

Authentic Longchamp READY STOCK....Longchamp Le Pliagé Neo is AVAILABLE for size.SMAL

Authentic Longchamp

  • 20.07.2018 11:58
  • 0

READY STOCK... . Longchamp Le Pliagé Neo is AVAILABLE for size . SMALL RM 320 MEDIUM RM 340 . 👜 Comes with dustbag/ paperbag & care card 👜 Interior: 1 slip pocket 👜 Top zipper with flap & button closure 👜 1 detachable shoulder strap with snap hooks . 💰 The best with affordable prices ❌ Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer & NO for fussy buyers . . Place your order ladies. . Whatapps me now 0102611125 ❤ . #longchamp #longchampmalaysia #authenticlongchamp #originallongchamp #longchampauthentic #longchamplepliageneo #lepliage #lepliageneo #longchampreadystock #readystockinmalaysia #longchampmurah #longchampshahalam #fattzura #longchamporiginalmurah #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #kualalumpur #kuching #kotakinabalu #penang #selangor #shahalam #shahalamresident #damansara #bukitjelutong #denaialam #subang #putrajaya #cyberjaya

LEGASIWATCHES ADA SEDIKIT UNTUK JUALANMODEL : GA710GBNEW IN BOXFOLLOW IG :LEGASIW

LEGASIWATCHES

  • 20.07.2018 11:56
  • 0

ADA SEDIKIT UNTUK JUALAN MODEL : GA710GB NEW IN BOX FOLLOW IG :LEGASIWATCHES WHATSAPP :01161965479 RM6xx 💯ORIGINAL GSHOCK 🎁READY STOCK ITEMS 📨ONE YEAR WARRANTY 📮POSTAGE AVAILABLE ✔️COD SHAH ALAM (DIGALAKKAN) #gshockoriginal #gshockori#gshockmalaysia #jamgetah #jamgshock #gshockmurah #casiomalaysia #casiobabyg #jamcasio #shahalam #shahalamresident

SHAMPOO SANTAN SHAH ALAM Mana shampoo santan hang, tak jadi lettew pastu keluar shampoo serai p

SHAMPOO SANTAN SHAH ALAM

  • 20.07.2018 11:48
  • 3

Mana shampoo santan hang, tak jadi lettew pastu keluar shampoo serai plak. Macam2 la hang ni. . . Bang, kami bukan jual produk dari syurga. Takde satu produk yang sesuai untuk semua orang secara terus. Pergi lah mana2 jenama pun memang akan keluar dua tiga jenis produk dalam segmen yang sama. - - Kadang tu atas sebab selera customer tu sendiri. Ada yang suka A. Ada yang suka B. Ada yang suka C. - - Kami cuba cater semua lapis masyarakat untuk penuhi kehendak setiap level masyarakat. Tu sebab keluar macam2 ni bang. Your choice. Credit to #pakstokis

Based in Shah Alam Rezeki hari ini! Special combo this week! 4” cake + 1 box brownies f

Based in Shah Alam

  • 20.07.2018 11:46
  • 0

Rezeki hari ini! Special combo this week! 4” cake + 1 box brownies for RM50 only! This one is cookies n cream! Check out our latest post for more info! . . . . So apa lagi, jom DM and place your orders now! Visit bio for more info and prices #kekmurah #kekmurahshahalam #kekshahalam #browniesmurah #brownieskedut #shahalamcake #shahalamresident #creampuffshahalam #creampuffmurah #sayajualcake #bazaarpaknilcake #bazaarpaknil #pavlovamurah #pavlovashahalam #kekpavlova #cakemurah #cookiesmurah #cookiesmurahshahalam #cookiesshahalam #freshflowercakemurah #freshflowercakeshahalam #freshflowercakeselangor #kuihrayamurah #cheesetartmurah #cheesetartmurahshahalam #cheesetartmurahkl

kekbatikwowlover Antara feedback Customer yang dah rasa @kekbatikwow 😊..✔️Dah

kekbatikwowlover

  • 20.07.2018 11:45
  • 0

Antara feedback Customer yang dah rasa @kekbatikwow 😊 . . ✔️Dah habis 1box ✔️Sedap sangat memang macam saya imagine ✔️Dah lama teringin . . Terima kasih banyak customer semua🤗 Alhamdulillah.😍 . . @kekbatikwowlover #kekbatikwowlover . . Korang bila lagi nak rasa? Roger je kat whatsapp k😊 . . WHATSAPP : 📲018-3215684 📲011-21157525 . . 😊😊 . . #kekbatik #kekbatikwow #kekbatikbangi #kekbatikklang #kekbatikshahalam #brownies #kekbatikcoklat #sayajualkek #sayajualbrownies #codklang #sayajualkek #kekbirthday #shahalamresident #kekbatikputrajaya #doorgiftmurah #kekbatikviral #codshahalam #harijadi #doorgift #kekbatikhomemade #kekbatikmoist #kekbatiklover #kekbatikdelivery #kekbatikpadu #kekbatiklembut #kekbatikviral #kekbatikpuchong #kekbatikpower #kekbatikmavelles

LYNN'S FLORIST Waw!!!!orkid wei....lawa kan...untuk hiasan rumah boleh...untuk bagi p

LYNN'S FLORIST

LYNN'S FLORIST

  • 20.07.2018 11:38
  • 0

Waw!!!!orkid wei....lawa kan...untuk hiasan rumah boleh...untuk bagi pada orang pun boleh...meh le dtg kedai kami..LYNN'S FLORIST .usha2 mana berkenan...byk lawa2 n banyak design baru...pilih je mana nak...pssssttt..nk britahu ni...stok byk cntik2..ramai dah dok usha..so sape cepat dia dpt..hihihi...X yah tunggu lagi...meh le dtg...servis tip top...bunga cantik2..jom le..sy tunggu ye... Klu yg x dpt dtg x pe..lihat ig Lynn's florist..pilih gambar yang mana berkenan n bank in je duit...bgi alamat n kite akan delivery...wow!!Blh delivery...omg... Jom cepat2... Cepat PM kami di nombor tertera di cni .0194504711 / 0194688468.🔝need flowers?delivery ?selfpickup? All can be done here 💞#bunga #handbouquet #delivery #bungasegarmurah #suprise #shahalam #shahalamresident #uitmpuncakalam #uniselshahalam #msuopeningstandcafe #shahalam #florist #corporateevents #shahalamcity #delivery #deliverybunga #openingstandflower #damansara #klangvalley #bungasegarmurah #bungasegar #freshflower #handbouquetmurah y

LYNN'S FLORIST Waw!!!!orkid wei....lawa kan...untuk hiasan rumah boleh...untuk bagi p

LYNN'S FLORIST

  • 20.07.2018 11:35
  • 0

Waw!!!!orkid wei....lawa kan...untuk hiasan rumah boleh...untuk bagi pada orang pun boleh...meh le dtg kedai kami..LYNN'S FLORIST .usha2 mana berkenan...byk lawa2 n banyak design baru...pilih je mana nak...pssssttt..nk britahu ni...stok byk cntik2..ramai dah dok usha..so sape cepat dia dpt..hihihi...X yah tunggu lagi...meh le dtg...servis tip top...bunga cantik2..jom le..sy tunggu ye... Klu yg x dpt dtg x pe..lihat ig Lynn's florist..pilih gambar yang mana berkenan n bank in je duit...bgi alamat n kite akan delivery...wow!!Blh delivery...omg... Jom cepat2... Cepat PM kami di nombor tertera di cni .0194504711 / 0194688468.🔝need flowers?delivery ?selfpickup? All can be done here 💞#bunga #handbouquet #delivery #bungasegarmurah #suprise #shahalam #shahalamresident #uitmpuncakalam #uniselshahalam #msuopeningstandcafe #shahalam #florist #corporateevents #shahalamcity #delivery #deliverybunga #openingstandflower #damansara #klangvalley #bungasegarmurah #bungasegar #freshflower #handbouquetmurah y

Lan (017-514-1600) ..👉👉Follow @cariharta.my👉👉Follow @cariharta.my👉👉

Lan (017-514-1600)

Menara U - Shah Alam

  • 20.07.2018 11:28
  • 3

. . 👉👉Follow @cariharta.my 👉👉Follow @cariharta.my 👉👉Follow @cariharta.my For Sale Menara U, Seksyen 13 Corner, Partly Furnished Unit Jalan Bowling Padang 13/62, Seksyen 13, Shah Alam 2 Rooms, 1 Baths, 1 Carpark Asking RM325K Nego Call Lan 017-514-1600 REN 01619 wasap.my/60175141600 . 👉👉Follow @cariharta.my 👉👉Follow @cariharta.my 👉👉Follow @cariharta.my #Scariharta #menarau #menarau2 #aeonmallshahalam #tescoshahalam #shahalam #seksyen13 #shahalamresident #Malaysia #Malaysiabaru #MalaysiaMemilih #Negaraku #Alhamdulillah #ElyxionInMalaysia #ElyxionInKL #WannaOneinKL #wannaoneinMY #WannaOneWorldTourinKL #Friday #Salamjumaat #kualalumpur #WorldCup #Maybank #Cimb #Bankislam #Tabunghaji #sedap #masum2018 #superspontanxtravaganza #assalamualaikum

Repair Handphone Shah Alam ➤ANDA STAY DI SHAH ALAM?.=====❝ALAMAK! HANDPHONE ROSAK? TAK SEM

Repair Handphone Shah Alam

Fiqtech Gadget Repair

  • 20.07.2018 11:27
  • 0

➤ANDA STAY DI SHAH ALAM? . ===== ❝ALAMAK! HANDPHONE ROSAK? TAK SEMPAT NAK KE KEDAI BAIKI PHONE? KAMI DATANG KE TEMPAT ANDA!❞ ===== . KAMI Akan Pastikan HANDPHONE Anda Kembali Pulih Dari rosak dengan SEPANTAS mungkin! . Lepas ni kalau handphone ROSAK/HANG/LAMBAT/BERAT. Contact KAMI saja. SKRIN FON RETAK. Kami boleh REPAIR juga. . ===== ❝KENAPA RAMAI PILIH KAMI UNTUK BAIKI HANDPHONE KESAYANGAN MEREKA?❞ ===== . ★ PROFESSIONAL. SEMUA jenis handphone pun kami boleh REPAIR. . ★ CEPAT. Kerja kami cepat. TAK perlu TUNGGU LAMA. . ★ KUALITI. Finishing TERBAIK. Semua pelanggan PUAS HATI dengan hasil kerja kami. . ★ BERPATUTAN & BERBALOI. Harga kami adalah TERBAIK di pasaran sedia ada. . . ===== ❝SO, INGAT YA! ADA MASALAH HANDPHONE PROBLEM KE? MASUK AIR KE HANG KE? KAMI ADA.❞ ===== . Nak tahu details servis, . ➤ KLIKK >> http://www.wasap.my/60122658040 ➤ KLIKK >> http://www.wasap.my/60122658040 #repairhandphone #shahalam #shahalamresident #repairhandphoneshahalam #repairhpshahalam #shahalamresiden #fiqtechgadgetrepair #repairhp

Khaalish Jewels Cincin 3 Layer Chrome2.54g s132.50g s142.44g s152.31g s16#khaal

Khaalish Jewels

  • 20.07.2018 11:21
  • 0

Cincin 3 Layer Chrome 2.54g s13 2.50g s14 2.44g s15 2.31g s16 #khaalishjewels #emasmurahonline #emas916 #trusted #selangor#tunang #cucimata #instadaily #shahalamresident #nikah #instafashion

Dealer Sah ST & JRM 👃🏻 Masalah resdung boleh jejaskan penampilan dan keyakinan bila

Dealer Sah ST & JRM

  • 20.07.2018 10:54
  • 0

👃🏻 Masalah resdung boleh jejaskan penampilan dan keyakinan bila berurusan dengan orang lain. Bayangkan, kita susah nak fokus pada kerja bila kerap bersin disebabkan habuk daripada aircond bertebangan. Lagi-lagi bila tengah meeting . 👃🏻 Pesakit resdung menjadi lebih sensitif kepada habuk, bulu binatang, perubahan cuaca terutama cuaca sejuk, pencemaran alam sekitar dan jangkitan bakteria atau virus . 👃🏻 Mereka biasanya mengalami gejala selesema seperti hidung tersumbat, rasa sakit sekitar pipi, mata dan kepala. Ini banyak berlaku terutama pada waktu pagi. Pada sesetengah orang, resdung dan darah kotor yang dialami juga menyebabkan jerawat da pada wajah. . 👃🏻 Masyarakat kita selalu pandang remeh terhadap penyakit resdung. Hakikatnya, kalau dibiarkan tanpa sebarang rawatan, ia sebenarnya boleh mengundang maut akibat komplikasi pada otak . 👃🏻 Sebab itu sangat penting mengambil suplemen yang bukan saja meningkatkan sistem imun atau ketahanan badan, tapi juga mengatasi masalah resdung . 👃🏻 Resdung produk terbaik adalah Mustanir. Ekstrak herba di dalamnya besifat anti-inflamasi, anti-radang, anti-bakteria dan anti-fungal yang bantu menghalang jangkitan kuman . 👃🏻 Kalau untuk kos yang murah tetapi kurang sikit keberkesanannya untuk masalah resdung, boleh ambil Ice Tea Peach Mengkudu. Ia bantu menghilangkan jerawat pada muka di sebabkan resdung dan menyingkirkan toksin dari tubuh. . 🌹 Mustanir RM120.00 🌹 Ice Tea Peach Mengkudu RM22.00 . 🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20 Shah Alam. • 📮 Postage rm8sm/10ss • 🐝 Buzz me okie 📞 0192729042 • #mushtanir #allaboutherbs #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam

Mikkae Shah Alam Mikkae.Pure.Premium.Affordable.Whatsaap utk pertanyaan atau pesanan

Mikkae Shah Alam

Shah Alam, Malaysia

  • 20.07.2018 10:48
  • 1

Mikkae.Pure.Premium.Affordable . Whatsaap utk pertanyaan atau pesanan susu mikkae 👇 0193854667 0193854667 . #susukambingmikkae #susukambingpure #susukambingasli #mikkaegoat #milkbooster #breastfeedingmalaysia #uitmshahalam #ajimaura #shahalam #terapiinstagram #bazaarpaknil #sayajual #neelofa #malaysia #produkmuslim #agenwanted #shaklee #cspscs #surirumah #lokalah #uniselshahalam #ekzema #ekzemamalaysia #shahalamresident #bazarpaknil #susukambingorganik #dropshipwanted

Dealer Sah ST & JRM 💭 Hanya org yg pernah mkn produk bonda saja yg tahu kualiti dn rasa

Dealer Sah ST & JRM

  • 20.07.2018 10:47
  • 1

💭 Hanya org yg pernah mkn produk bonda saja yg tahu kualiti dn rasanya tu mcm mana.. alhamdulillah terima kasih kepada tetamu bonda yg sgt bonda muliakan kerana menyokong dn sudi dtg ke rumah hutan bonda.. . 💭 Lokasi @rumah.terapi.alam . . 💭 Bagi followers yg ada ig tu boleh lah follow akaun personal sy iaitu @bondarozitaibrahim sbb sy dah x berapa nak aktif di fb.. selain tu boleh follow juga ig2 dibawah ni.. . 💭 Info Rumah Hutan : @rumah.terapi.alam Info Produk : @jrm.official No. Pengedar Sah : @jrm.network . Dan boleh subscribe ke youtube channel bonda : Rozita Ibrahim . 💿 Copypaste @bondarozitaibrahim . 🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20 Shah Alam. • 📮 Postage rm8sm/10ss • 🐝 Buzz me okie 📞 0192729042 • #royalv #kopiratu #marjaneoil #pinkyroseslipbalm #allaboutherbs #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam

Official #iBakeProject 🔔🔔TOPPING🔔🔔 1. OREO2. MILO3. NESTUM4. BLUEBERRYSIAPA

Official #iBakeProject

Shah Alam, Malaysia

  • 20.07.2018 10:44
  • 1

🔔🔔TOPPING🔔🔔 1. OREO 2. MILO 3. NESTUM 4. BLUEBERRY SIAPA NAK ORDERR CEPATT MAI WASAP SIS 0109255696. Click link dekat bio. . . tak pun lagi senang.. Komen NAKKKK!! nnt kami PM sorang sorang . . 💲 RM20 utk 3/pek 💲 RM20 utk 3/pek 💲 RM20 utk 3/pek #CisekutKekwat #Cisekut #Cheesekut #CheesekutDelivery #cheesekutshahalam #cheesekutmurah #cheesekutleleh #cheesekutmilo #cheesekutoreo #cheesekutnestum #cheesekutnestumoreo #cheesekutsedap #Cheesekutlelehcheese #ShahalamDelivery #ShahalamFood #shahalamresident #shahalamcakes #shahalamfood #DapoqChanteq

Official #iBakeProject 🔔🔔TOPPING🔔🔔 1. OREO2. MILO3. NESTUM4. BLUEBERRYSIAPA

Official #iBakeProject

  • 20.07.2018 10:44
  • 0

🔔🔔TOPPING🔔🔔 1. OREO 2. MILO 3. NESTUM 4. BLUEBERRY SIAPA NAK ORDERR CEPATT MAI WASAP SIS 0109255696. Click link dekat bio. . . tak pun lagi senang.. Komen NAKKKK!! nnt kami PM sorang sorang . . 💲 RM20 utk 3/pek 💲 RM20 utk 3/pek 💲 RM20 utk 3/pek #CisekutKekwat #Cisekut #Cheesekut #CheesekutDelivery #cheesekutshahalam #cheesekutmurah #cheesekutleleh #cheesekutmilo #cheesekutoreo #cheesekutnestum #cheesekutnestumoreo #cheesekutsedap #Cheesekutlelehcheese #ShahalamDelivery #ShahalamFood #shahalamresident #shahalamcakes #shahalamfood #DapoqChanteq

Fathia Baby Shop www.fathiababy.com.PIGEON BABY CARE PRODUCT .- Perfect solution to

Fathia Baby Shop

  • 20.07.2018 10:44
  • 0

www.fathiababy.com . PIGEON BABY CARE PRODUCT . - Perfect solution to keep baby’s skin naturally healthy and protect baby’s skin against irritation - Free from harsh chemicals such as Paraben, Sulphates and coloring agents - pH balanced for baby’s skin - Hypoallergenic - Proven safe on sensitive skin - Tear Free formulation . berminat ???😎😎 boleh datang ke kedai kami di Fathia Baby Shop, Pusat Komersial, Seksyen 7 Shah Alam (bersebelahan Giant Seksyen 7) atau hubungi nombor 010 502 9009/010 511 2002 untuk pembelian online. . #fathiababyshop #pigeonproduct #pigeonbabycare #originalpigeon #pigeonforbaby #kedaibayiviral #barangbayimurah #shahalamresident #setiaalamresident

Fathia Baby Shop www.fathiababy.com.Pigeon Nose Cleaner / Nasal Aspirator - To clear

Fathia Baby Shop

  • 20.07.2018 10:44
  • 0

www.fathiababy.com . Pigeon Nose Cleaner / Nasal Aspirator - To clear mucus from baby's nose - Safely control flow and strength of suction with your own breathing - Mucus are extracted and trapped in bottle - Enhanced with backflow prevention valves - Transparent bottle and tube allows easy observation of mucous extraction - Rounded nozzle tip which is gentle on baby?s nose - BPA Free *Get one for your baby as this is really an essential items for parents these days. . Berminat 😊😊boleh datang ke kedai kami di Fathia Baby Shop, Pusat Komersial,Seksyen 7 atau hubungi nombor 010 502 9009/010 511 2002 untuk pembelian online : 😊😊😊😊 #fathiababy #pigeonproduct #pigeonbabycare #originalpigeon #pigeonforbaby #kedaibayiviral #barangbayimurah #shahalamresident #setiaalamresident #pigeonnosecleaner

Official #iBakeProject 🔔🔔TOPPING🔔🔔 1. OREO2. MILO3. NESTUM4. BLUEBERRYSIAPA

Official #iBakeProject

  • 20.07.2018 10:44
  • 0

🔔🔔TOPPING🔔🔔 1. OREO 2. MILO 3. NESTUM 4. BLUEBERRY SIAPA NAK ORDERR CEPATT MAI WASAP SIS 0109255696. Click link dekat bio. . . tak pun lagi senang.. Komen NAKKKK!! nnt kami PM sorang sorang . . 💲 RM20 utk 3/pek 💲 RM20 utk 3/pek 💲 RM20 utk 3/pek #CisekutKekwat #Cisekut #Cheesekut #CheesekutDelivery #cheesekutshahalam #cheesekutmurah #cheesekutleleh #cheesekutmilo #cheesekutoreo #cheesekutnestum #cheesekutnestumoreo #cheesekutsedap #Cheesekutlelehcheese #ShahalamDelivery #ShahalamFood #shahalamresident #shahalamcakes #shahalamfood #DapoqChanteq

Fathia Baby Shop www.fathiababy.com.PIGEON NOSE CLEANER.- The Pigeon Nose Cleaner r

Fathia Baby Shop

  • 20.07.2018 10:43
  • 0

www.fathiababy.com . PIGEON NOSE CLEANER . - The Pigeon Nose Cleaner removes congestion from baby's nose with a safe, gentle suction motion. - Specially designed with a soft nozzle for easy cleaning of mucus in baby's nostril whilst taking care not to damage the delicate mucus membranes. - Nasal congestion in babies can cause problems in feeding, as the baby cannot breathe and drink at the same time.The Pigeon Nose Cleaner removes congestion for babies and toddlers who are too young to understand the concept of blowing their nose. 😊😊😊😊 Berminat 😊😊boleh datang ke kedai kami di Fathia Baby Shop, Pusat Komersial,Seksyen 7 atau hubungi nombor 010 502 9009/010 511 2002 untuk pembelian online : 😊😊😊😊 #fathiababy #pigeonproduct #pigeonbabycare #originalpigeon #pigeonforbaby #kedaibayiviral #barangbayimurah #shahalamresident #setiaalamresident #pigeonnose #pigeonnosecleaner

Fathia Baby Shop www.fathiababy.com.PIGEON BREAST PUMP PORTABLE- Light weight and po

Fathia Baby Shop

  • 20.07.2018 10:43
  • 0

www.fathiababy.com . PIGEON BREAST PUMP PORTABLE - Light weight and portable. - Perfect Sealing Soft Sillicone Air cushion Air Cushion™. - Two Phase Technology – Stimulation and Expression modes. - Ergonomic easy-express handle. - Simple and easy, No backflow feature. . 😊😊😊😊 . Berminat 😊😊boleh datang ke kedai kami di Fathia Baby Shop, Pusat Komersial,Seksyen 7 atau hubungi nombor 010 502 9009/010 511 2002 untuk pembelian online : 😊😊😊😊 #fathiababy #pigeonproduct #pigeonbabycare #originalpigeon #pigeonforbaby #kedaibayiviral #barangbayimurah #shahalamresident #setiaalamresident #pigeonnose #pigeonnosecleaner #pigeonbreastpump

Fathia Baby Shop www.fathiababy.com.BEE SON MAXI CARE MATERNITY LOOP PADS.- Beeson

Fathia Baby Shop

  • 20.07.2018 10:42
  • 0

www.fathiababy.com . BEE SON MAXI CARE MATERNITY LOOP PADS . - Beeson’s maternity pads provide better comfort & thickness on the loop pad - you will definitely need more than a traditional sanitary towel. - Each Pack is comes with 10 pieces of loop pad. 😍😍😍😍 berminat ???😎😎 boleh datang ke kedai kami di Fathia Baby Shop, Pusat Komersial, Seksyen 7 Shah Alam (bersebelahan Giant Seksyen 7) atau hubungi nombor 010 502 9009/010 511 2002 untuk pembelian online. . #fathiababyshop #nasalaspirator #beesonproduct #makananbayi #bayicomel #sicomel #barangbayimurah #kedaibayiviral #shahalamresident #milkpowdercontainer #breastmilkstorage #beesonmaxicarepads #maternitypads

Official #iBakeProject #CisekutKekwat OPEN ORDER GAISSCREAMCheese pun banyak LELEH.. Berbal

Official #iBakeProject

  • 20.07.2018 10:36
  • 0

#CisekutKekwat OPEN ORDER GAISS CREAMCheese pun banyak LELEH.. Berbaloii laaa rasaa! selalu creamcheese banyak ni orang muak makan.. Tapi #CisekutKekwat ni tak muakk aihhh.... SIAPA NAK ORDERR CEPATT MAI WASAP SIS 0109255696. susah aih nak save number boleh click saja link DEKAT BIO ATAIH TU.. tak pun lagi senang.. Komen NAKKKK!! nnt kami PM sorang sorang 😉😉😉 💲 RM20 utk 3/pek 💲 RM20 utk 3/pek 💲 RM20 utk 3/pek #CisekutKekwat #Cisekut #Cheesekut #CheesekutDelivery #cheesekutshahalam #cheesekutmurah #cheesekutleleh #cheesekutmilo #cheesekutoreo #cheesekutnestum #cheesekutnestumoreo #cheesekutsedap #Cheesekutlelehcheese #ShahalamDelivery #ShahalamFood #shahalamresident #shahalamcakes #shahalamfood #DapoqChanteq

Official #iBakeProject Alhamdulillahh customer SUKA 😍😍seronok bila customer puas hati

Official #iBakeProject

  • 20.07.2018 10:31
  • 0

Alhamdulillahh customer SUKA 😍😍 seronok bila customer puas hati makan. 😋😋 CREAMCheese pun banyak. Berbaloii laaa rasaa! selalu creamcheese banyak ni orang muak makan.. Tapi #CisekutKekwat ni tak muakk aihhh.... 🔔🔔TOPPING🔔🔔 1. OREO 2. MILO 3. NESTUM 4. BLUEBERRY SIAPA NAK ORDERR CEPATT MAI WASAP SIS 0109255696. susah aih nak save number boleh click saja link bawah ni wassap.my/60109255696 wasap.my/60109255696 wassap.my/60109255696 wassap.my/60109255696 tak pun lagi senang.. Komen NAKKKK!! nnt kami PM sorang sorang 😉😉😉 💲 RM20 utk 3/pek 💲 RM20 utk 3/pek 💲 RM20 utk 3/pek #CisekutKekwat #Cisekut #Cheesekut #CheesekutDelivery #cheesekutshahalam #cheesekutmurah #cheesekutleleh #cheesekutmilo #cheesekutoreo #cheesekutnestum #cheesekutnestumoreo #cheesekutsedap #Cheesekutlelehcheese #ShahalamDelivery #ShahalamFood #shahalamresident #shahalamcakes #shahalamfood

Official #iBakeProject assalamualaikum semuaa.....Hi gaisss...Alhamdulillah ni COD PAGI tad

Official #iBakeProject

  • 20.07.2018 10:29
  • 0

assalamualaikum semuaa..... Hi gaisss... Alhamdulillah ni COD PAGI tadi.. Petang nnt pukul5 pm 1 batch COD lagi utk areaa shah alam.... . . Siapaaa terasa teringin nak makan Cheesekut #CisekutKekwat by @DapoqChanteq ni???? Boleh terus orderr yeee.. NAK ORDER bolehhh PM sis yee.. takpun wassup je sis dekat 0109255696.. Susah nak SAVE nombor.. Komee click jee LINK bawah ni. Kalo tak pun tinggalkan je nombor kome dekat komen nnt kami wssp dan PM sorang sorang yee 💕💕😋😋 🔔🔔🔔🔔 SPECIAL TOPPING🔔🔔🔔🔔 🔔🔔🔔🔔 SPECIAL TOPPING🔔🔔🔔🔔 🔔🔔🔔🔔 SPECIAL TOPPING🔔🔔🔔🔔 utk yg COD besok 21/7/2018 📌 BLUEBERRY cheesekut.. normal topping still ade * Oreo * Milo * Nestum wasap.my/60109255696/NakCisekutKekwat wasap.my/60109255696/NakCisekutKekwat wasap.my/60109255696/NakCisekutKekwat wasap.my/60109255696/NakCisekutKekwat #CisekutKekwat #Cisekut #Cheesekut #CheesekutDelivery #cheesekutshahalam #cheesekutmurah #cheesekutleleh #cheesekutmilo #cheesekutoreo #cheesekutnestum #cheesekutnestumoreo #cheesekutsedap #Cheesekutlelehcheese #ShahalamDelivery #ShahalamFood #shahalamresident #shahalamcakes #shahalamfood

Dealer Sah ST & JRM 💭 Bila tgk ramai pengguna DTox yg berjaya sihat dan mendapatkan ber

Dealer Sah ST & JRM

  • 20.07.2018 10:27
  • 0

💭 Bila tgk ramai pengguna DTox yg berjaya sihat dan mendapatkan berat ideal, mmg rasa seronok sgt. Kak Yatie mmg amalkan DTox ni masuk 8 tahun dah. Setiap tahun buat medical check up especially buah pinggang utk pastikan dlm keadaan terbaik . 💿 Copypaste @yatie_sendayutinggi . 🌹 Dtox rm45.00 (ahli rm42.75) • 🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20 Shah Alam. • 📮 Postage rm8sm/10ss • 🐝 Buzz me okie 📞 0192729042 • #dtox #detox #burnfat #slimmertique #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedsellermalaysia

CUCKOO by shiralee Open for reservations!! Cepat cepat, sapa yang nak KT pasang bulan Aug

CUCKOO by shiralee

  • 20.07.2018 10:26
  • 0

Open for reservations!! Cepat cepat, sapa yang nak KT pasang bulan Aug, kena daftar sekarang ok to save your slot! Whatsapp Shira 0129242974 for more details okey?? Sape beli COMBO dapat FREE GIFT bernilai RM600 tau ❣️ Rugi tau tak grab #cuckoomalaysia #cuckoomurah #cuckoobyshiralee #shahalamresident #petalingjaya #subangjayaresident #damansarautama

Kad Kadwin Dan Produk Printing .Kad kahwin🔹Matte finishing🔹Size 150 x 150🔹Simple design

Kad Kadwin Dan Produk Printing

  • 20.07.2018 10:20
  • 0

. Kad kahwin 🔹Matte finishing 🔹Size 150 x 150 🔹Simple design 🔹2 majlis depan belakang 🔹1000pcs . Whatsapp 📲0127002443 . #kadkahwin #kadkahwinbajet #kadkahwinonline #kadkahwinmurah #kadkahwinmalaysia #weddingmalaysia #malaysiawedding #jomkahwin #printmurah #printkadmurah #shahalamresident #weddingcardmalaysia #sayajualkadkahwin #jualmurah

fathiababyboutique www.fathiababy.com.PIGEON BREAST PUMP PORTABLE- Light weight and po

fathiababyboutique

  • 20.07.2018 10:19
  • 0

www.fathiababy.com . PIGEON BREAST PUMP PORTABLE - Light weight and portable. - Perfect Sealing Soft Sillicone Air cushion Air Cushion™. - Two Phase Technology – Stimulation and Expression modes. - Ergonomic easy-express handle. - Simple and easy, No backflow feature. . 😊😊😊😊 . Berminat 😊😊boleh datang ke kedai kami di Fathia Baby Shop, Pusat Komersial,Seksyen 7 atau hubungi nombor 010 502 9009/010 511 2002 untuk pembelian online : 😊😊😊😊 #fathiababy #pigeonproduct #pigeonbabycare #originalpigeon #pigeonforbaby #kedaibayiviral #barangbayimurah #shahalamresident #setiaalamresident #pigeonnose #pigeonnosecleaner #pigeonbreastpump

#vendorwanted KEMEJA BATIK INDONESIA.Lengan PendekRM90.Walk in Blinksouk Bazaa

#vendorwanted

Shah Alam, Malaysia

  • 20.07.2018 10:16
  • 0

KEMEJA BATIK INDONESIA . Lengan Pendek RM90 . Walk in Blinksouk Bazaar Seksyen 7 Shah Alam . #kemejalelaki #kemejabatik #batikindonesia #kemejabatikshahalam #shahalam #shahalamresident seksyen7

Seaweed Cheesy Crunch Pemilik 3 balang! Tiada yg lebih berharga selain melihat customer kita

Seaweed Cheesy Crunch

Shah Alam, Malaysia

  • 20.07.2018 10:03
  • 1

Pemilik 3 balang! Tiada yg lebih berharga selain melihat customer kita happy dgn kesedapan #seaweedcheesycrunch Alhamdulillah. 😍😍 .................................................................................. Cod shah alam, Sg Besar available. 🚗🚗 http://SeaweedCheesyCrunch.wasap.my 📲📲📲 (click bio) .................................................................................. #homemade #snacksedap #snackberkhasiat #makanape #foodporn #sedap #rumpailaut #cheese #cheesy #shahalamresident #shahalamcity #shahalam #kuihraya2018 #seaweedcheese #popiahseaweed

Based in Shah Alam Rezeki hari ini! Chocolate indulgence half recipe! 4 days notice , no

Based in Shah Alam

  • 20.07.2018 09:52
  • 0

Rezeki hari ini! Chocolate indulgence half recipe! 4 days notice , no last minute order for chocolate indulgence 💗 . . . . So apa lagi, jom DM and place your orders now! Visit bio for more info and prices #kekmurah #kekmurahshahalam #kekshahalam #browniesmurah #brownieskedut #shahalamcake #shahalamresident #creampuffshahalam #creampuffmurah #sayajualcake #bazaarpaknilcake #bazaarpaknil #pavlovamurah #pavlovashahalam #kekpavlova #cakemurah #cookiesmurah #cookiesmurahshahalam #cookiesshahalam #freshflowercakemurah #freshflowercakeshahalam #freshflowercakeselangor #kuihrayamurah #cheesetartmurah #cheesetartmurahshahalam #cheesetartmurahkl

Based in Shah Alam Rezeki hari ini! Chocolate brownies! RM32 only per box!....So apa

Based in Shah Alam

  • 20.07.2018 09:49
  • 0

Rezeki hari ini! Chocolate brownies! RM32 only per box! . . . . So apa lagi, jom DM and place your orders now! Visit bio for more info and prices #kekmurah #kekmurahshahalam #kekshahalam #browniesmurah #brownieskedut #shahalamcake #shahalamresident #creampuffshahalam #creampuffmurah #sayajualcake #bazaarpaknilcake #bazaarpaknil #pavlovamurah #pavlovashahalam #kekpavlova #cakemurah #cookiesmurah #cookiesmurahshahalam #cookiesshahalam #freshflowercakemurah #freshflowercakeshahalam #freshflowercakeselangor #kuihrayamurah #cheesetartmurah #cheesetartmurahshahalam #cheesetartmurahkl

Design & Printing Murah Flyers kita ni material baik punyeeee...x rugi order ngn kami... Utk t

Design & Printing Murah

  • 20.07.2018 09:29
  • 0

Flyers kita ni material baik punyeeee...x rugi order ngn kami... Utk tempahan whatsapp ke 016-4420164..jgn DM tau..i x cek DM..😊 #PrintingMurahByLolaAnna #DesignByLolaAnna #printingmurah #bisneskadmurah #bisneskad #bisneskadcantik #namekad #businesscard #baazarpaknil #kualalumpur #shahalam #shahalamresident #sarban #flyers #brochure #pamplet

Design & Printing Murah Material Hot Stamping..Baik punyeee... Utk tempahan whatsapp ke 016-4

Design & Printing Murah

  • 20.07.2018 09:27
  • 0

Material Hot Stamping.. Baik punyeee... Utk tempahan whatsapp ke 016-4420164..jgn DM tau..i x cek DM..😊 300pcs Rm99 500pcs Rm115 1000pca Rm179 Harga x termasuk kos design n pos #PrintingMurahByLolaAnna #DesignByLolaAnna #printingmurah #bisneskadmurah #bisneskad #bisneskadcantik #namekad #businesscard #baazarpaknil #kualalumpur #shahalam #shahalamresident #sarban

Design & Printing Murah Material Hot Stamping..Baik punyeee... Utk tempahan whatsapp ke 016-4

Design & Printing Murah

  • 20.07.2018 09:25
  • 0

Material Hot Stamping.. Baik punyeee... Utk tempahan whatsapp ke 016-4420164..jgn DM tau..i x cek DM..😊 300pcs Rm99 500pcs Rm115 1000pca Rm179 Harga x termasuk kos design n pos #PrintingMurahByLolaAnna #DesignByLolaAnna #printingmurah #bisneskadmurah #bisneskad #bisneskadcantik #namekad #businesscard #baazarpaknil #kualalumpur #shahalam #shahalamresident #sarban

DentistsNearby This is a Gummy Bear He has No backbone too . #BA-DUM-tsk#selangor

DentistsNearby

Kuala Lumpur

  • 20.07.2018 09:00
  • 0

This is a Gummy Bear He has No backbone too . #BA-DUM-tsk #selangor #serdang #rawang #nilai #uitm #sgbuloh #unisel #shahalam #shahalamresident #petalingjaya #bangsar #cheras #damansara #Malaysia #dentist #sungaibuloh #klang #kelanajaya #gigibersih #gigisehat #gigiputih #gigicantik #pendakapgigi #gigiberkarat #pemutihgigi #gigikuning #bandarcountryhomes #denaialam #subangbestari

SEGAR•SIAP SIANG•MUDAH•JIMAT .Salam Jumaat & Hi Gais...Lunch apa hari nie?? 😄.Sapa suka mak

SEGAR•SIAP SIANG•MUDAH•JIMAT

  • 20.07.2018 08:59
  • 1

. Salam Jumaat & Hi Gais.. . Lunch apa hari nie?? 😄 . Sapa suka makan tempe??? Kalau sebut tempe je mesti terbayang² kan sambal goreng jawa, tempe goreng cicah sambal kicap jawa...😋😋😋 . Tak tau nak masak dengan tempe!!.. Ni ada resepi Ayam Goreng Kunyit dengan Tempe by Kak Bell dari blog www.bellajamal.com...Uolls boleh try resepi nie hujung minggu nie.. . Dalam resepi nie ada bhgian ayam, tempe, lobak merah, kacang panjang, bawang holland, cili merah - (bahan² nie boleh order dgn kak yan)...simple dan senang je..😉 . #mymarket2udelivery #mudahjimatsegar #freshfresh #laukbasah #pasaronline #pasarbasah #Putrajaya #kajang #bangi #pj #shahalam #ampang #lembahklang #klang #selayang #seafoods #bazarpaknil #bazaria #shahalamresident #kakyanpenjualikanmoden #terapiinstagram

Dealer Sah ST & JRM ‼️ CUSTOMER ORDER (Cash On Delivery / SelfPick & Postage ) ‼️

Dealer Sah ST & JRM

  • 20.07.2018 08:45
  • 0

‼️ CUSTOMER ORDER (Cash On Delivery / SelfPick & Postage ) ‼️ • 💕 Terima kasih sis semua shopping with us @sendayu.tinggi_hq & produk @jrm.official . Saya jual ya 💕 • 📦 Jika By Postage, Parcel anda akan sampai dalam masa 2-5 hari bekerja ya. • 🚙 Cod Shah Alam Area/Self pickup sek20 Shah Alam. • 🐝 Buzz Me For Order ☎️ 0192729042 • 💗 💗💗💗 • #customerfeedbackmalaysia #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sendayutinggi #sendayutinggishahalam #jamuratumalayaonline #jamuratumalayashahalam #jamuratumalaya #posmalaysia #posseluruhmalaysia #bazaarpaknil #readystock #shahalam #shahalamresident #codshahalam #cashondeliveryshahalam #selfpickupsek19 #selfpickupsec20 #selfpickupseksyen18 #like4like #followforfollow #igermalaysia #trustedsellermalaysia #trustedseller #sendayutinggi #sendayutinggidealer #sendayutinggimalaysia #sendayutinggishahalam #dealersendayutinggi #dealersahsendayutinggi #jamuratumalaya #jrmshahalam #follow4follow

Bakers Masterpiece Ade yang nak selit order lagi tak untuk esok (21/7/2018)??Klau ade wa

Bakers Masterpiece

Seksyen 19 Shah Alam

  • 20.07.2018 08:40
  • 0

Ade yang nak selit order lagi tak untuk esok (21/7/2018)?? Klau ade wassap fiza 018-3895338 #shahalamresident #seksyen19shahalam #seksyen24shahalam #seksyen23shahalam #seksyen16shahalam #seksyen17shahalam #seksyen18shahalam #seksyen20shahalam

Dealer Sah ST & JRM 🍋 Ada nak pek besar tak stok Dtox ?.🌹 Dtox rm45.00 (ahli rm42.

Dealer Sah ST & JRM

  • 20.07.2018 08:30
  • 0

🍋 Ada nak pek besar tak stok Dtox ? . 🌹 Dtox rm45.00 (ahli rm42.75) • 🚗 Cod Shah Alam area/self pickup sek20 Shah Alam. • 📮 Postage rm8sm/10ss • 🐝 Buzz me okie 📞 0192729042 • #dtox #detox #burnfat #slimmertique #jamuratumalayaonline #sayajual #bestseller #jrmshahalam #jamuratumalaya #macammacamada #sendayutinggi #sendayutinggidealer #dealersendayutinggi #dealeronline #dealersahsendayutinggi #sendayutinggishahalam #shahalam #shahalamresident #codshahalam #codseksyen20shahalam #selfpickupsec20 #selfpickupsek19 #selfpickupseksyen18 #codseksyen7shahalam #sendayutinggimalaysia #like4like #igermalaysia #followforfollow #cashondeliveryshahalam #trustedsellermalaysia

Khaida_Event_Venue [SPECIAL PROMO]PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN termasuk tempat/venue/dewan

Khaida_Event_Venue

  • 20.07.2018 08:21
  • 0

[SPECIAL PROMO] PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN termasuk tempat/venue/dewan . . Khaida Event Venue Sekitar business 26,seksyen 26 shah alam ada PROMOSI pakej lengkap perkahwinan.. . . HARGA PROMO🔥🔥🔥 RM25,000(1000pax) RM19,000( 500pax) *SPECIAL PROMO* PAKEJ PERKAHWINAN ❤Tempat/Venue berhawa dingin ❤Menu catering ❤Dekorasi & pelamin ❤Baju sanding L/P & Make up ❤Fotografi ❤PA sistem & DJ *MASIH ADA SLOT AVAILABLE* 2018/2019 ...kami nak bagi FULL HOUSE . . Wedding pakej by Khaida *HARGA BIASA* RM27,800 (1000pax) RM22,800(500 pax *SPECIAL PROMO 2018/2019* Detail pakej whatapps no di bawah . www.wasap.my/60193156347/PROMOKHAIDA #EventSpaceShahAlam #KhaidaEventVenue #EventSpaceMalaysia #ShahAlamResident #PakejKahwinLengkap #PakejAkadNikah #PakejPerkahwinanMelayu

Khaida_Event_Venue [SPECIAL PROMO]PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN termasuk tempat/venue/dewan

Khaida_Event_Venue

  • 20.07.2018 08:19
  • 0

[SPECIAL PROMO] PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN termasuk tempat/venue/dewan . . Khaida Event Venue Sekitar business 26,seksyen 26 shah alam ada PROMOSI pakej lengkap perkahwinan.. . . HARGA PROMO🔥🔥🔥 RM25,000(1000pax) RM19,000( 500pax) *SPECIAL PROMO* PAKEJ PERKAHWINAN ❤Tempat/Venue berhawa dingin ❤Menu catering ❤Dekorasi & pelamin ❤Baju sanding L/P & Make up ❤Fotografi ❤PA sistem & DJ *MASIH ADA SLOT AVAILABLE* 2018/2019 ...kami nak bagi FULL HOUSE . . Wedding pakej by Khaida *HARGA BIASA* RM27,800 (1000pax) RM22,800(500 pax *SPECIAL PROMO 2018/2019* Detail pakej whatapps no di bawah . www.wasap.my/60193156347/PROMOKHAIDA #EventSpaceShahAlam #KhaidaEventVenue #EventSpaceMalaysia #ShahAlamResident #PakejKahwinLengkap #PakejAkadNikah #PakejPerkahwinanMelayu

Khaida_Event_Venue [SPECIAL PROMO]PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN termasuk tempat/venue/dewan

Khaida_Event_Venue

  • 20.07.2018 08:18
  • 0

[SPECIAL PROMO] PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN termasuk tempat/venue/dewan . . Khaida Event Venue Sekitar business 26,seksyen 26 shah alam ada PROMOSI pakej lengkap perkahwinan.. . . HARGA PROMO🔥🔥🔥 RM25,000(1000pax) RM19,000( 500pax) *SPECIAL PROMO* PAKEJ PERKAHWINAN ❤Tempat/Venue berhawa dingin ❤Menu catering ❤Dekorasi & pelamin ❤Baju sanding L/P & Make up ❤Fotografi ❤PA sistem & DJ *MASIH ADA SLOT AVAILABLE* 2018/2019 ...kami nak bagi FULL HOUSE . . Wedding pakej by Khaida *HARGA BIASA* RM27,800 (1000pax) RM22,800(500 pax *SPECIAL PROMO 2018/2019* Detail pakej whatapps no di bawah . www.wasap.my/60193156347/PROMOKHAIDA #EventSpaceShahAlam #KhaidaEventVenue #EventSpaceMalaysia #ShahAlamResident #PakejKahwinLengkap #PakejAkadNikah #PakejPerkahwinanMelayu

Khaida_Event_Venue [SPECIAL PROMO]PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN termasuk tempat/venue/dewan

Khaida_Event_Venue

  • 20.07.2018 08:18
  • 0

[SPECIAL PROMO] PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN termasuk tempat/venue/dewan . . Khaida Event Venue Sekitar business 26,seksyen 26 shah alam ada PROMOSI pakej lengkap perkahwinan.. . . HARGA PROMO🔥🔥🔥 RM25,000(1000pax) RM19,000( 500pax) *SPECIAL PROMO* PAKEJ PERKAHWINAN ❤Tempat/Venue berhawa dingin ❤Menu catering ❤Dekorasi & pelamin ❤Baju sanding L/P & Make up ❤Fotografi ❤PA sistem & DJ *MASIH ADA SLOT AVAILABLE* 2018/2019 ...kami nak bagi FULL HOUSE . . Wedding pakej by Khaida *HARGA BIASA* RM27,800 (1000pax) RM22,800(500 pax *SPECIAL PROMO 2018/2019* Detail pakej whatapps no di bawah . www.wasap.my/60193156347/PROMOKHAIDA #EventSpaceShahAlam #KhaidaEventVenue #EventSpaceMalaysia #ShahAlamResident #PakejKahwinLengkap #PakejAkadNikah #PakejPerkahwinanMelayu

Khaida_Event_Venue [SPECIAL PROMO]Wedding Package by KhaidaPAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN te

Khaida_Event_Venue

  • 20.07.2018 08:18
  • 0

[SPECIAL PROMO] Wedding Package by Khaida PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN termasuk tempat/venue/dewan . . Khaida Event Venue Sekitar business 26,seksyen 26 shah alam ada PROMOSI pakej lengkap perkahwinan.. . . HARGA PROMO🔥🔥🔥 RM25,000(1000pax) RM19,000( 500pax) *SPECIAL PROMO* PAKEJ PERKAHWINAN ❤Tempat/Venue berhawa dingin ❤Menu catering ❤Dekorasi & pelamin ❤Baju sanding L/P & Make up ❤Fotografi ❤PA sistem & DJ *MASIH ADA SLOT AVAILABLE* 2018/2019 ...kami nak bagi FULL HOUSE . . Wedding pakej by Khaida *HARGA BIASA* RM27,800 (1000pax) RM22,800(500 pax *SPECIAL PROMO 2018/2019* Detail pakej whatapps no di bawah . www.wasap.my/60193156347/PROMOKHAIDA #EventSpaceShahAlam #KhaidaEventVenue #EventSpaceMalaysia #ShahAlamResident #PakejKahwinLengkap #PakejAkadNikah #PakejPerkahwinanMelayu

Tauhu Bergedil Most Wanted! SOS SAMBAL PEKAT NI OPEN FOR ORDER!.Sesiapa yang nak sambal lebih ut

Tauhu Bergedil Most Wanted!

  • 20.07.2018 08:17
  • 2

SOS SAMBAL PEKAT NI OPEN FOR ORDER! . Sesiapa yang nak sambal lebih utk dimakan bersama tauhu bergedil Boleh order sos tambahan ye . Sos ni pun sesuai klu nak di makan bersama dengan nasi atau pun lauk2 lain. Memang paduu beb! . Jom contact kak zai 019.4734280 #TauhuBergedilShahAlam #tauhushahalam #tauhubergedilsedap #TauhuBerinti #shahalamresident #ShahAlam #TauhuBegedil #tauhubegedilviral #tauhubergedilmurah #tauhugoreng #tauhu #tauhubergedilsedap #tauhubergedil #tauhusambal #tauhubegedil #tauhutelur#tauhublackpepper #tauhusedap #tauhusumbat #tauhubakar #tauhubegedilsedap #tauhucheese #tauhubergedilcheezylicious #cheezylicious #tauhubegedilshahalam #trudelicious #tauhutrudelicious

ZAM Bakery ♡♡ 20/7/18 tq for all the orders my lovely customers😘😘 💖@adilata

ZAM Bakery ♡♡

  • 20.07.2018 08:12
  • 5

20/7/18 tq for all the orders my lovely customers😘😘 💖@adilatalhah @nethiyakalyani @areena_azl @nurmiza8662 @ritabanigandhi @nuryanaazmi and cikgu bangsar... Brownies 36pcs RM20 Congo bar 64pcs RM40 Mix brownies/congobar 36pcs RM20 (min order 2box) p/s: ✍️Order at least 3days before @0126846069 #hospitalshahalam #smkbangsar #shahalam #shahalamresident #browniesshahalam #selfpickupseksyen7 #parttimebakerfulltimepharmacist

PARUT JERAWAT PUDAR KULIT GEBU Ada ke orang lelaki makan dianz ni?.Eh adalah. Kenapa pula takde uol

PARUT JERAWAT PUDAR KULIT GEBU

Cheras Business Centre

  • 20.07.2018 08:09
  • 1

Ada ke orang lelaki makan dianz ni? . Eh adalah. Kenapa pula takde uols. Sekarang pun ramai lelaki yang ambil berat pasal penjagaan wajah. Dia orang pun nak juga kulit sihat bebas jerawat . Sebelum ni jerawat gemar berkumpul kat pipi dan dahi. Lepas makan dianz vitamin dah hilang jerawat nya. Makin bersih kulit muka abam ni . So ladies, jom jaga kulit muka juga. Jangan abaikan ye. Kalau boleh biar kita dan pasangan sama-sama berkulit sihat 😍😍 . NAK ORDER? WHATSAPP 019.445.7179

Authentic Longchamp READY STOCK....Longchamp Le Pliagé Neo is AVAILABLE for size.SMAL

Authentic Longchamp

  • 20.07.2018 08:03
  • 0

READY STOCK... . Longchamp Le Pliagé Neo is AVAILABLE for size . SMALL RM 320 MEDIUM RM 340 . 👜 Comes with dustbag/ paperbag & care card 👜 Interior: 1 slip pocket 👜 Top zipper with flap & button closure 👜 1 detachable shoulder strap with snap hooks . 💰 The best with affordable prices ❌ Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer & NO for fussy buyers . . Place your order ladies. . Whatapps me now 0102611125 ❤ . #longchamp #longchampmalaysia #authenticlongchamp #originallongchamp #longchampauthentic #longchamplepliageneo #lepliage #lepliageneo #longchampreadystock #readystockinmalaysia #longchampmurah #longchampshahalam #fattzura #longchamporiginalmurah #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #kualalumpur #kuching #kotakinabalu #penang #selangor #shahalam #shahalamresident #damansara #bukitjelutong #denaialam #subang #putrajaya #cyberjaya

Khaalish Jewels Comel!! #khaalishjewels #emasmurahonline #emas916 #trusted #selangor#t

Khaalish Jewels

  • 20.07.2018 08:01
  • 0

Comel!! #khaalishjewels #emasmurahonline #emas916 #trusted #selangor#tunang #cucimata #instadaily #shahalamresident #nikah #instafashion

Khaida_Event_Venue WEDDING PACKAGE by Khaida[SPECIAL PROMO]PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN te

Khaida_Event_Venue

  • 20.07.2018 07:57
  • 0

WEDDING PACKAGE by Khaida [SPECIAL PROMO] PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN termasuk tempat/venue/dewan . . Khaida Event Venue Sekitar business 26,seksyen 26 shah alam ada PROMOSI pakej lengkap perkahwinan.. . . HARGA PROMO🔥🔥🔥 RM25,000(1000pax) RM19,000( 500pax) *SPECIAL PROMO* PAKEJ PERKAHWINAN ❤Tempat/Venue berhawa dingin ❤Menu catering ❤Dekorasi & pelamin ❤Baju sanding L/P & Make up ❤Fotografi ❤PA sistem & DJ *MASIH ADA SLOT AVAILABLE* 2018/2019 ...kami nak bagi FULL HOUSE . . Wedding pakej by Khaida *HARGA BIASA* RM27,800 (1000pax) RM22,800(500 pax *SPECIAL PROMO 2018/2019* Detail pakej whatapps no di bawah . www.wasap.my/60193156347/PROMOKHAIDA #EventSpaceShahAlam #KhaidaEventVenue #EventSpaceMalaysia #ShahAlamResident #PakejKahwinLengkap #PakejAkadNikah #PakejPerkahwinanMelayu

E. G. W Admin EscortGW Trainers currently in session to prepare for our upcoming pro

E. G. W Admin

  • 20.07.2018 07:57
  • 0

EscortGW Trainers currently in session to prepare for our upcoming program this September 😎 #EscortGroupWorkout #teamKholis #beforeafter #weightlossjourney #jomkurus #fitmalaysia #sebelumselepas #perubahanketara #groupworkoutShahAlam #jomfit #fitmalaysian #turunberat #misikurus #jomdiet #sayanakkurus #weightloss #turunberat #exercise #mountainrunner #portioncontrol #nasitakbersalah #DataranShahAlam #kalori #calorieburn #HariSukanNegara #ShahAlamresident #EscortGWLegacy #Raya2018

Kereta Sewa Desa Alam BismillahirrahmanirrahimKERETA SEWA SHAH ALAM ™...Just click on

Kereta Sewa Desa Alam

Shah Alam, Malaysia

  • 20.07.2018 07:49
  • 0

Bismillahirrahmanirrahim KERETA SEWA SHAH ALAM ™ . . . Just click on my bio now for fast response and booking your car. . . Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us . . +6017 6996 828 . +6017 6996 828 . +017 6996 828 . . . ★ Axia Facelift ( Most Wanted ) ★ Viva Elite ( Hot Item ) ★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency ) ★ Myvi SE ( Most Legendary ) ★ Alza SE ( Big and Comfortable ) ★ Exora Turbo ( Bigger and Huge ) ★ Waja CPS ( Comfortable Driving ) . . . ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport #keretasewastudent #keretasewashahalam #shahalamcarrental #shahalamresident #shahalam #keretasewa #uitm #msu #unisel #seksyen7 #seksyen13 #klia #klia2 #mrt #lrt #carrental #carrentalselangor #axia #alza #bezza #publictransport #keretasewamurah #desaalam #keretasewadesaalam #malaysia #grabcar #keretasewamurah #student #polishahalam #selangor #keretasewaselangor

fathiababyboutique www.fathiababy.com.TUNGKU HERBA BAYI.- Mengandungi herba -herba pe

fathiababyboutique

  • 20.07.2018 07:48
  • 2

www.fathiababy.com . TUNGKU HERBA BAYI . - Mengandungi herba -herba penuh zat & kebaikan untuk bayi bagi mengelakkan kembung perut akibat angin. - Mampu mengelakkan batuk & selsema. - Mampu mengurangkan kesakitan akibat gigitan serangga. - Meneggelamkan pusat bayi yang baru tanggal. Ukuran : Tinggi 8cm , Lebar 6 cm Fabrik : Cotton Flannel Kandungan : Habbatus Saudah / Bijan Hitam / Lada Hitam / Kulit Bawang Merah & Putih Cara penggunaan : Tuam Tungku pada permukaan seterika panas, biarkan ia suam suam kuku, test dulu pada kulit sebelum tuam bayi anda pada bahagian yang diperlukan. . #fathiababyshop #tungkubayi #babysihat #tungkubayi #barangberkualiti #setialamresident #shahalamresident #kedaibayionline #barangbayimurah

fathiababyboutique www.fathiababy.com.DIANZ VITAMILK.🌷🌷🌷🌷🌷.KEBAIKAN

fathiababyboutique

  • 20.07.2018 07:47
  • 0

www.fathiababy.com . DIANZ VITAMILK . 🌷🌷🌷🌷🌷 . KEBAIKAN DAN MANFAAT . ✔ Meningkatkan pengeluaran susu ibu 2 kali ganda.#effatihah ✔ Membekalkan keseimbangan nutrisi kepada wanita yang bersedia untuk melahirkan anak ✔ Membekalkan tenaga kepada wanita yang sedang hamil.#effatihah ✔ Menambahkan pengeluaran susu ibu. ✔ Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi. . 🌷🌷🌷🌷🌷 . CARA PENGGUNAAN . ✔ 1 sachet sehari selepas makan pagi. ✔ Sekotak 30 sachet untuk sebulan, berperisa vanilla. ✔ Koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu dibancuh.#effatihah ✔ Jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari. ✔ Boleh dimakan bersama DIANZ VITAMIN C tetapi di ambil di waktu malam.#effatihah ✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari. . Berminat???😎😎boleh datang ke kedai kami di Fathia Baby Shop, pusat komersial,seksyen 7 Shah Alam ( bersebelahan Giant seksyen 7)atau hubungi nombor 010 502 9009/010 511 2002 untuk pembelian online . #fathiababyshop #dianzproduk #vitamilkdianz #kedaibayimurah #milkbooster #berpantang #ibumenyusu #breastfeeding #shahalamresident #setiaalamresident

fathiababyboutique www.fathiababy.com.NR PHYTONATAL 180 BIJI.- Mengatasi masalah peru

fathiababyboutique

  • 20.07.2018 07:46
  • 0

www.fathiababy.com . NR PHYTONATAL 180 BIJI . - Mengatasi masalah perut kembung dan angin dalam badan - Membakar lemak dan kalori bagi mengurangkan berat badan yang berlebihan - Melancarkan proses pencernaan - Menyingkirkan toksin - Melawaskan pembuangan air kecil dan besar - Mengatasi tekanan darah tinggi, sembelit, kelesuan dan migrain - Mencuci rahim, lendir dan darah kotor bagi ibu bersalin - Mengembalikan tenaga ibu dalam pantang . Berminat???😎😎boleh datang ke kedai kami di Fathia Baby Shop, pusat komersial,seksyen 7 Shah Alam ( bersebelahan Giant seksyen 7)atau hubungi nombor 010 502 9009/010 511 2002 untuk pembelian online. . #fathiababyshop #phytonatal #nrphytonatal #ibuberpantang #180biji #kedaibayimurah #ibubersalin #nonaroguy #shahalamresident #setialamresident

Lepaq Place Nasi goreng with a twist.. tender chicken with sauteed vegetables.. in

Lepaq Place

  • 19.07.2018 19:02
  • 0

Nasi goreng with a twist.. tender chicken with sauteed vegetables.. ini memang kena geng dengan sweet raspberry soda.. #jomlepaqplace #malaysiancafes #delicious #shahalamresident

Lepaq Place Terselit jugak Penang mai... belum cuba belum tau.. #jomlepaqplace #ma

Lepaq Place

  • 19.07.2018 19:00
  • 1

Terselit jugak Penang mai... belum cuba belum tau.. #jomlepaqplace #malaysiancafes #delicious #shahalamresident

Inai.Melingkar.OFFICIAL #hennawedding .https://hi.jomwasap.my/Inaimelingkar . .Or ☎️ je

Inai.Melingkar.OFFICIAL

Shah Alam, Malaysia

  • 18.07.2018 18:06
  • 1

#hennawedding . https://hi.jomwasap.my/Inaimelingkar . . Or ☎️ jer 017.388.7317 (afiqah.jamil) . . . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 💅💅💅Henna price starting  RM8.00 above <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< . . . . 🔐 Lock date @ Open booking for 🔻🔻🔻🔻 . . .👰🤵Wedding || 💍Engagemant || 🎂Birthday Party || 🤰Baby Shower || 💃🕺Ceremony || 💏Annivasary || Etc #inaimelingkar #henna #hennatattoo #inspiredhenna #hennawedding #hennaengagement #hennakahwin #hennatunang #hennamerah #hennaputih #hennagold #inai #inaipengantin #inaimurah #inaiukir #mehndi  #shahalamresident #hennashahalam #hennaselangor #official_hennaartistperak #hennaperak #inaimerahmenyala #instagram #igers #kahwin  #hennahair #inaicelup #inaikuku #shahalamresiden

Lepaq Place Not your ordinary dory.. #jomlepaqplace #malaysiancafes #delicious #sh

Lepaq Place

  • 18.07.2018 18:01
  • 0

Not your ordinary dory.. #jomlepaqplace #malaysiancafes #delicious #shahalamresident

Lepaq Place Cangkuk manis @ Pucuk manis.. belum cuba belum tau.. welcome to #lepaq

Lepaq Place

  • 18.07.2018 18:00
  • 0

Cangkuk manis @ Pucuk manis.. belum cuba belum tau.. welcome to #lepaqplace #malaysiancafes #delicious #shahalamresident

Lepaq Place Jemput singgah.. #lepaqplace #malaysiancafes #delicious #shahalamresid

Lepaq Place

  • 18.07.2018 17:59
  • 0

Jemput singgah.. #lepaqplace #malaysiancafes #delicious #shahalamresident

Lepaq Place Syukur alhamdulillah.. suatu perjalanan yang indah.. pengalaman berhar

Lepaq Place

  • 14.07.2018 16:52
  • 2

Syukur alhamdulillah.. suatu perjalanan yang indah.. pengalaman berharga menguruskan sebuah cafe kecil.. Pengajaran berharga: when life throws you lemon🍋 , you make lemonade. Terima kasih kepada semua pelanggan yang mewarnai cafe kami.. kini Lepaq Place menambah keceriaan menu kami dengan juadah sentuhan barat, nusantara dan oriental. Jemput singgah, selamat datang dan selamat menjamu selera. Opens this Monday. #malaysiancafes #delicious #shahalamresident