Инстаграм shawl

گالري ميراث ویژه جشنواره یلدا 🍉🍉روسری ابریشم د
0
ویژه جشنواره یلدا 🍉🍉 روسری ابریشم دور دست دوز قیمت اصلی ۹۸۰۰۰تومان قیمت یلدایی ۶۸۰۰۰تومان میراثی باش ✔ #میراثی_باش#میراث #میراثی_باش #ماچو #روسری #شیک_باشید #شال #شیکپوش #حراج #یلدا 🍉 #یلدا #یلدایی #جشنواره #fallfashion #fall #fashion #shawl #style #scarffashion #shahinshahr #winterfashion #girl #macho #mirasgallery Смотреть полностью
Griya Almira = Kidzalova = TUNIC AMARA KIDZMenggunakan bahan katun korea yang ny
0
= Kidzalova = TUNIC AMARA KIDZ Menggunakan bahan katun korea yang nyaman. Kancing bukaan depan sepanjang tunic. Aplikasi opnaisel di dada dengan warna yang kontras berpadu serasi. Rempelnya menghiasi dan menutupi bagian perut. Manset kancing di bagian lengan. S-M-L IDR 120.000 Hijab Laila IDR 65.000 Pemesanan silakan comment IG/DM Line: sikiyutea STOCK TERBATAS!!! Harga belum termasuk ongkos kirim #griyaalmira #onlineshop #onlineshopindonesia #kidzalova #tunicamara #katunkorea #mukena #shawl #kulot #skirt #bergo #blouse #dress #gamis #tunik #pashmina #bajumuslimah #hijab #ladies #women #baju #fashion #instafashion Смотреть полностью
PATTERN FOR KNITTING Winter Blossom Shawl.This pattern is available on Ravelry- link in bi
1
Winter Blossom Shawl. This pattern is available on Ravelry- link in bio (https://www.ravelry.com/patterns/library/winter-bloss). Happy knitting! Shawl is a crescent shaped shawl with wide, lace border, it drapes beautifully and looks elegant. The shawl is worked with two colors, gradient or variegated yarn will work here well as one of the colors. Worked in one piece top down. Skills required: Knit, purl, 3 sts star, basic lace knowledge. The pattern includes both written instructions and charts. This pattern is available in English. Смотреть полностью
Syeda kanwal “ SALITEX “Detailed to Perfection and Classy to Core,
0
“ SALITEX “ Detailed to Perfection and Classy to Core, "Salitex" Upcoming "Linen" "Digital Embroidered Collection with Shawl Dupatta “ Salitex Linen make you Standout this Winter Season "Pre Booking Starts Now” www.salitexonline.com instagram:@salitexclothing @jawaidaatif FB:@salitex.embroideredfabric . PR by @blogbywafa #salitexclothing #salitexclothingpr #blogbywafapr #line #winters #shawl #digital #karachi #lahore #multan #islamabad #classyfeel # Смотреть полностью
Transformasi Gaya Hidup Sihat Mula² azam kurus 2017, sambung 2018.. Lepas tu Raya, aku nekad dah na
0
Mula² azam kurus 2017, sambung 2018.. Lepas tu Raya, aku nekad dah nak mula makan sihat. Tapi hari apa nak mula..tak sure lgi.. . Mohon terasa😆.. ni masalah bukan tak leh kurus, tapi tak leh nak decide bila nak mula. Sbb kurang DISIPLIN diri. . Berasaskan pengalaman sya .ceehwah ayat skema..okay serius.. pengalaman sya, mmg sbb cara diet tu tak betul, sbb tu tak leh nak konsisten. Ramai ingt nak kurus/diet kena berlapar, kena makan biskut pagi malam, dan kena bersenam 3jam setiap hari. . Bila takde ilmu, cari ilmu, belajar dgn org yg dh berjaya. Bukan tanya FB atau pakcik google. Dah tkde hasil tu, tau tau la cara tu tak kena. Last² labur duit beli mcm² 😑..rugi.. sedangkan solusi dh ada. Cuma takut nk klik link dan commit. . #teamsayadave Coach Dave +60163227430 . #seluarbesar #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #carakurus #janganbencicintaku #bengkung #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #makanansihat #kurussihat #hajat #hajatkurus #jomkurus #hajatchallenge #bajubesar #rayahaji #bakarlemak #artismalaysia #nakfakta  #naksihat #pipipao Смотреть полностью
﷽ .🔴New collection🔴ست کیف و روسری  نخی چهار ف
0
. 🔴New collection🔴 ست کیف و روسری نخی چهار فصل قواره ۱۳۰ دور دست دوز😍 قیمت ست : ۱۲۹.۰۰۰ ت😍 کیف تک : ۷۸.۰۰۰ ت / روسری تک : ۵۸.۰۰۰ ❌ارسال رایگان❌ آیدی جهت سفارش👇 setsh0w_admin 09388809242 . . . . . . . پیج دوم 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @setsh0w_accessories 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 آیدی جهت سفارش👇 setsh0w_admin 09388809242 . . . . . . #روسری #شال #کیف #روسری_ارزان #کیف_ارزان #باکیفیت #scarf #shawl #خوشگل #ست #باحال #روسری_لاکچری   #کیفیت #روسری_نخی #ست #نخی #اسکارف #شال_نخی #شال #خوشگل #قیمت_مناسب #کیف #کولهو Смотреть полностью
Darn Good Yarn Happy Saturday! It's day 25 of our 25 Days of Free Patterns! Today, we
0
Happy Saturday! It's day 25 of our 25 Days of Free Patterns! Today, we're giving away the Hibiscus Shawl knitting pattern designed by Lindsay Oncken, @bundlehandmade ! Use the link below to check it out! https://www.darngoodyarn.com/blogs/darn-good-blog/25-days-of-free-patterns-day-1 #darngoodyarn #kit #freepattern #freepatterngiveaway #25daysoffreepatterns #shawl #knitting Смотреть полностью
Griya Almira = Florania =TUNIC AMARA New Couple Series Menggunakan bahan katun k
0
= Florania = TUNIC AMARA New Couple Series Menggunakan bahan katun korea yang nyaman. Kancing bukaan depan sepanjang tunic. Aplikasi opnaisel di dada dengan warna yang kontras berpadu serasi. Rempelnya menghiasi dan menutupi bagian perut. Manset kancing di bagian lengan. Stock Terbatas & No restock ya dear Saatnya ber-couple bersama buah hati tersayang Motif yang cantik tersedia dalam warna pilihan Pink, Purple, & Baby Pink. S-M-L-XL IDR 160.000 XXL IDR 165.000 = Kidzalova = TUNIC AMARA KIDZ S-M-L IDR 120.000 Hijab Laila IDR 65.000 Pemesanan silakan comment IG/DM Line: sikiyutea STOCK TERBATAS!!! Harga belum termasuk ongkos kirim #griyaalmira #onlineshop #onlineshopindonesia #florania #kidzalova #tunicamara #katunkorea #mukena #shawl #kulot #skirt #bergo #blouse #dress #gamis #tunik #pashmina #bajumuslimah #hijab #ladies #women #baju #fashion #instafashion Смотреть полностью
Tudung Sarung Cantik 💕 TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepeSoft awning s
0
TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepe Soft awning scuba Saiz L (labuh depan ± 18-19 inci) Labuh boleh adjust Less ironing Kurang kedut/renyuk ______ Sesuai untuk travel Sesuai untuk bersukan Sesuai untuk ibu bersalin/dalam pantang SARUNG & READY TO GO 💕 _______ Nak cuba Fatima? Klik whatsapp link kat bio. Atau whatsapp 'FATIMA L' ke 011 2362 3213 _____ #houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bajukurung #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bajumurah #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba Смотреть полностью
Roso Scarf 💥شال و روسری برند lemon💥⚜️روسری پایی
0
💥شال و روسری برند lemon💥 ⚜️روسری پاییزه 🧣متریال کشمیر ✂️سایز ۱۴۰*۱۴۰ 🍁پاییز ۹۷ 💵قیمت۱۵۰ تومان جهت سفارش به دایرکت پیام دهید. #شال #روسری #collection #2018 #shawl #scarf #marselo #lemon #macho #luxury #roso Смотреть полностью
NIQAB | SHAWL | KHIMAR Haaa, selagi ada sale ni jom laaaa grab sehelai! Nanti kekming nak bua
0
Haaa, selagi ada sale ni jom laaaa grab sehelai! Nanti kekming nak buat combo pulak. Korang sedia tak nak combo? Haa! Jika berminat korang boleh terus wasap +6013-6200649 atau tekan link Wasap di bio tanpa save no kekming. #tudunglabuh #tudunglasak #tudungberdagu #tudungbest #tudunglabuhmalaysia #tudungmalaysia #tudungmalaysia #tudung #tudunglabuh #tudungberdagu #softawning #niqablabuh #niqab #bazarpaknil #syukurselalu #moodrepublik #handsock #handsocksyahira #Terengganu #niqabi #niqabis #niqab #cadar #niqabmurah #khimar #jubah #wideshawl #lalahijab #terapiinstagram #ajimaura #instant #shawl #instantshawl Смотреть полностью
Tudung Sarung Cantik 💕 TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepeSoft awning s
0
TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepe Soft awning scuba Saiz L (labuh depan ± 18-19 inci) Labuh boleh adjust Less ironing Kurang kedut/renyuk ______ Sesuai untuk travel Sesuai untuk bersukan Sesuai untuk ibu bersalin/dalam pantang SARUNG & READY TO GO 💕 _______ Nak cuba Fatima? Klik whatsapp link kat bio. Atau whatsapp 'FATIMA L' ke 011 2362 3213 _____ #houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bajukurung #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bajumurah #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba Смотреть полностью
noda دكان السعادة Turkish shawl 👌#hijabers #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabda
0
Turkish shawl 👌 #hijabers #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabdaily #hea dscsrf #hijaber #scarf #scarve #specific #shawl #fashionstyle #fashionblogger #fashionlife #fashionstyle #friends #nodastore #nodascarf #noda_store   #beunique #beelegent #beyourself #turkishfashion #turkishhijab #dailyhijab #unique #elegent #egyptfashion #egyptonlineshopping #uniquescarves Смотреть полностью
NIQAB | SHAWL | KHIMAR Tengok tu. Dah macam incesss tauu!Jika berminat korang boleh terus w
1
Tengok tu. Dah macam incesss tauu! Jika berminat korang boleh terus wasap +6013-6200649 atau tekan link Wasap di bio tanpa save no kekming. #tudunglabuh #tudunglasak #tudungberdagu #tudungbest #tudunglabuhmalaysia #tudungmalaysia #tudungmalaysia #tudung #tudunglabuh #tudungberdagu #softawning #niqablabuh #niqab #bazarpaknil #syukurselalu #moodrepublik #handsock #handsocksyahira #Terengganu #niqabi #niqabis #niqab #cadar #niqabmurah #khimar #jubah #wideshawl #lalahijab #terapiinstagram #ajimaura #instant #shawl #instantshawl Смотреть полностью
Tudung Sarung Cantik 💕 TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepeSoft awning s
0
TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepe Soft awning scuba Saiz L (labuh depan ± 18-19 inci) Labuh boleh adjust Less ironing Kurang kedut/renyuk ______ Sesuai untuk travel Sesuai untuk bersukan Sesuai untuk ibu bersalin/dalam pantang SARUNG & READY TO GO 💕 _______ Nak cuba Fatima? Klik whatsapp link kat bio. Atau whatsapp 'FATIMA L' ke 011 2362 3213 _____ #houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bajukurung #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bajumurah #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba Смотреть полностью
🧚🏻‍♀️میس شیک🧚🏻‍♀️ ✨شال مجلسی نگین دار✨💰قیمت ۹۰💰🎊#sha
0
✨شال مجلسی نگین دار✨ 💰قیمت ۹۰💰🎊 #shawl #scarf #shawl_and_scarf_collection
noda دكان السعادة Turkish shawl 👌#hijabers #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabda
0
Turkish shawl 👌 #hijabers #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabdaily #hea dscsrf #hijaber #scarf #scarve #specific #shawl #fashionstyle #fashionblogger #fashionlife #fashionstyle #friends #nodastore #nodascarf #noda_store   #beunique #beelegent #beyourself #turkishfashion #turkishhijab #dailyhijab #unique #elegent #egyptfashion #egyptonlineshopping #uniquescarves Смотреть полностью
Tudung Sarung Cantik 💕 TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepeSoft awning s
0
TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepe Soft awning scuba Saiz L (labuh depan ± 18-19 inci) Labuh boleh adjust Less ironing Kurang kedut/renyuk ______ Sesuai untuk travel Sesuai untuk bersukan Sesuai untuk ibu bersalin/dalam pantang SARUNG & READY TO GO 💕 _______ Nak cuba Fatima? Klik whatsapp link kat bio. Atau whatsapp 'FATIMA L' ke 011 2362 3213 _____ #houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bajukurung #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bajumurah #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba Смотреть полностью
Tudung Sarung Cantik 💕 TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepeSoft awning s
0
TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepe Soft awning scuba Saiz L (labuh depan ± 18-19 inci) Labuh boleh adjust Less ironing Kurang kedut/renyuk ______ Sesuai untuk travel Sesuai untuk bersukan Sesuai untuk ibu bersalin/dalam pantang SARUNG & READY TO GO 💕 _______ Nak cuba Fatima? Klik whatsapp link kat bio. Atau whatsapp 'FATIMA L' ke 011 2362 3213 _____ #houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bajukurung #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bajumurah #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba Смотреть полностью
NIQAB | SHAWL | KHIMAR MashaAllah cantiknya customer tetap kami pakai niqab ellcrown. Fuh! Ya
0
MashaAllah cantiknya customer tetap kami pakai niqab ellcrown. Fuh! Ya Badi'. Jom korang wasap kekming. Jika berminat korang boleh terus wasap +6013-6200649 atau tekan link Wasap di bio tanpa save no kekming. #tudunglabuh #tudunglasak #tudungberdagu #tudungbest #tudunglabuhmalaysia #tudungmalaysia #tudungmalaysia #tudung #tudunglabuh #tudungberdagu #softawning #niqablabuh #niqab #bazarpaknil #syukurselalu #moodrepublik #handsock #handsocksyahira #Terengganu #niqabi #niqabis #niqab #cadar #niqabmurah #khimar #jubah #wideshawl #lalahijab #terapiinstagram #ajimaura #instant #shawl #instantshawl Смотреть полностью
Ben Cho #scarf #scarfs #scarves #shawl #poncho #stole #woolscarf #woolshawl #w
1
#scarf #scarfs #scarves #shawl #poncho #stole #woolscarf #woolshawl #winter scarf #wintershawl #winterstole #headgear #neckgear #neckpiece #blanketshawl #ponchoshawl #shawlwrap #womenscarf #womenscarfs #womenscarves #tasseledscarf #tasseledscarf #tassledshawl #fringedscarf #fringedshawl #US #USA #CA #Canada #amazon #SOMTHRON Смотреть полностью
Tudung Sarung Cantik 💕 TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepeSoft awning s
0
TUDUNG SARUNG FATIMA (SAIZ L) _____ Material mosscrepe Soft awning scuba Saiz L (labuh depan ± 18-19 inci) Labuh boleh adjust Less ironing Kurang kedut/renyuk ______ Sesuai untuk travel Sesuai untuk bersukan Sesuai untuk ibu bersalin/dalam pantang SARUNG & READY TO GO 💕 _______ Nak cuba Fatima? Klik whatsapp link kat bio. Atau whatsapp 'FATIMA L' ke 011 2362 3213 _____ #houseofonlineshopper #instantshawl #bawallover #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bajukurung #bawalsatin #tudungruffle #bawalchiffon #bajumurah #tutorialhijab #tudungsoftawning #bawallasercut #bawalairis #tudungsarungmosscrepe #tudungsarungawningscuba Смотреть полностью
noda دكان السعادة Turkish shawl 👌#hijabers #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabda
0
Turkish shawl 👌 #hijabers #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabdaily #hea dscsrf #hijaber #scarf #scarve #specific #shawl #fashionstyle #fashionblogger #fashionlife #fashionstyle #friends #nodastore #nodascarf #noda_store   #beunique #beelegent #beyourself #turkishfashion #turkishhijab #dailyhijab #unique #elegent #egyptfashion #egyptonlineshopping #uniquescarves Смотреть полностью
Eclat90 “ SALITEX “Detailed to Perfection and Classy to Core,
0
“ SALITEX “ Detailed to Perfection and Classy to Core, "Salitex" Upcoming "Linen" "Digital Embroidered Collection with Shawl Dupatta “ Salitex Linen make you Standout this Winter Season "Pre Booking Starts Now” www.salitexonline.com instagram:@salitexclothing FB:@salitex.embroideredfabric . PR by @blogbywafa #salitexclothing #salitexclothingpr #blogbywafapr #line #winters #shawl #digital #karachi #lahore #multan #islamabad #classyfeel #Karachi Смотреть полностью
🧚🏻‍♀️میس شیک🧚🏻‍♀️ 🍁#روسری نخ ابریشم🍁 🍂 سایز۱۴۰*۱۴۰🍂
0
🍁#روسری نخ ابریشم🍁 🍂 سایز۱۴۰*۱۴۰🍂 💰قیمت ۹۰💰🎊 #shawl #scarf #shawl_and_scarf_collection
Jennifer Harman Ohhlala!!! It's a Ruby Ribbon SALE! Order by 12/17 to receive BEFORE C
0
Ohhlala!!! It's a Ruby Ribbon SALE! Order by 12/17 to receive BEFORE Christmas! 💖🌠😻🎅🎄 #rubyribbon #fashion #chic #sale #byebyebra #loosethebra #nobraclub #cheetah #cami #hoodie #leggings #cape #shawl #decemberbuys Смотреть полностью
noda دكان السعادة Turkish shawl👌#hijabers #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabdai
0
Turkish shawl👌 #hijabers #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabdaily #head scsrf #hijaber #scarf #scarve #specific #shawl #fashionstyle #fashionblogger #fashionlife #fashionstyle #friends #nodastore #nodascarf #noda_store   #beunique #beelegent #beyourself #turkishfashion #turkishhijab #dailyhijab #unique #elegent #egyptfashion #egyptonlineshopping #uniquescarves Смотреть полностью
You Can Lose Weight From Home Be yourself..Dalam makna nya sebenarnya.Tak perlu nak jadi seperti ora
1
Be yourself..Dalam makna nya sebenarnya.Tak perlu nak jadi seperti orang lain.Anda sendiri mempunyai kelebihan yang ada. . Cuma nya,kita kena cari dan dapatkan.Sama jugak nak cantik,cantik adalah subjektif. . Jangan sangka orang yang obesiti tidak cantik,sebenarnya mereka cantik.Cuma nya,bukan diri dia yang sebenar sebab apa? . Sebab the real face tersembunyi disebalik sel-sel lemak yang menebal. . Faham ke faham? . Follow 2nd ig @befit_ahmad.mizah3 utk perkongsian menu sihat . #teamahmadmizah #youcanloseweightfromhome . Coach Mizah +0137975813 Coach Ahmad +0124830348 . #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien Смотреть полностью
kasut murah malaysia 👠 READY STOCK👠 Material : textile.✅ Standart size ✅❗ P
1
👠 READY STOCK 👠 Material : textile . ✅ Standart size ✅ ❗ Please choose one bigger size if you have wider feet 👠Size : 36, 37, 38, 39 . 👣36 : 23.0cm 👣37 : 23.5cm 👣38 : 24.0cm 👣39 : 24.5cm . 🔻Color : black coffee cream 🔻Heel Hight : 3.5 cm . ❗Colour may vary from actual due to lighting and diffferent  monitor ❗Measurement may vary due to different producting batches ❗All measurements are approximate and for reference only ❗Any inaccuracy is regretted . . RM 25only✔ . Whatsapp http://www.wasap.my/60196922621 . . Thank you! . #heelsmurah #heelsmalaysia #sayajualkasut #sayajual #sayajualonline #kasutwanita #kasutmurah #kasutmalaysia #sayajual #sayajualbajubudak #sayajualbajumurah #bajubudak #bajumurah #baju #bajukanak2 #bajubajet #murah #murahsangat #pyjama #bajutidurmurah #bajukanak2murah #shawl #shawllabuh #instantshawlmurah #shawls #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutmurah #kasutcantik Смотреть полностью
🧚🏻‍♀️میس شیک🧚🏻‍♀️ 🍁#روسری نخ ابریشم🍁 🍂 سایز۱۴۰*۱۴۰🍂
0
🍁#روسری نخ ابریشم🍁 🍂 سایز۱۴۰*۱۴۰🍂 💰قیمت ۹۰💰🎊 #shawl #scarf #shawl_and_scarf_collection
noda دكان السعادة Turkish shawl 👌#hijabers #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabda
0
Turkish shawl 👌 #hijabers #hijabstyle #hijab #hijabfashion #hijabdaily #hea dscsrf #hijaber #scarf #scarve #specific #shawl #fashionstyle #fashionblogger #fashionlife #fashionstyle #friends #nodastore #nodascarf #noda_store   #beunique #beelegent #beyourself #turkishfashion #turkishhijab #dailyhijab #unique #elegent #egyptfashion #egyptonlineshopping #uniquescarves Смотреть полностью
Shoko Kono .Emerald Hill R..ファッション・コーディネート@wp_co
Emerald Hill, Singapore
0
. Emerald Hill R . . ファッション・コーディネート @wp_coordinate 🕊 2作品を投稿しました 💫 12/18 工房公開日に ご紹介をさせていただきます😌 . . like #ocean & #sky #emerald #shawl #stole #ショール #ストール × #デニムパンツ #singapore #シンガポール #southeastasia #東南アジア #シンガポール在住 ・・・・・・・・・・ #25ans きもの 号 掲載 #日経ビジネス 掲載 #WHITE PIGEON 代表 河野祥子 Смотреть полностью
courtesy is you -eisha -fila #shawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlknitting #shawls #shawllabuh #s
0
#shawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlknitting #shawls #shawllabuh #shawlk eknis #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlborong #shawlinstant #wideshawl #instantshawl #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #sayajualshawl #shawlbubble #chiffonshawl #instantshawlmurah #syjualmurah #syjual #tudungcantik #tudungborong #tudung #tudunginstant #tudungonline #hijabootd #hijabfashion #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping Смотреть полностью
🧚🏻‍♀️میس شیک🧚🏻‍♀️ 🍁#شال گوچی🍁🍂 autumn collection 🍂💰قیمت فق
0
🍁#شال گوچی🍁🍂 autumn collection 🍂 💰قیمت فقط۴۲💰🎊 #shawl #scarf #shawl_and_scarf_collection
tenun lurik batik fashion syal tenun lurik fungsi: bisa digunakan untuk syal leher,  pashmina,
0
syal tenun lurik fungsi: bisa digunakan untuk syal leher, pashmina, selendang, kombinasi baju, properti pertunjukan, hiasan rumah, souvenir, cinderamata, kado, hadiah, dll Rp 50.000 #tenun #syal #syalwinter #pekanbaru #jogja #wonogiri #batam #purwakarta #bali #kutai #lampung #kendari #magetan #trenggalek #lombok #ponorogo #kudus #semarang #jakarta #makassar #pendakiindonesia #tangerang #bekasi #souvenir #kadonatal #hadiahnatal #christmas #scraf #shawl #omahetniksolo Смотреть полностью
YEAR END SALE ON📶🚩 Tudung Labuh Naurah Annafidellia Exclusive masih valid lagi tau harga
1
Tudung Labuh Naurah Annafidellia Exclusive masih valid lagi tau harga promosi . Tudung yang semestinya mematuhi syariat . Jom dapatkan sekarang dengan harga promosi 😉 Boleh tag kawan korang atau saudara korang yang lain biar diaorang juga tahu good news ni okay ! . . Sis share sikit apa yang best sangat dengan Tudung Labuh Naurah Annafidellia Exclusive ni boleh ke ? Ok boleh ye 😂 . . Apa yang best sangat dengan Tudung Labuh Naurah ? 🙂🤗 🍉 Tudung yang semestinya mematuhi syariat :) 🍉 Potongan labuh yang selesa ( boleh request nak bidang 50/55/60/65)🍉 Senang dibentuk 🍉 Lebih 25 pilihan warna tau , best kan :)🍉 Ironless sangatt 💕 . . So kalau korang nak tahu lebih lagi apa yang best sangat dengan Tudung labuh naurah nih, korang mesti dapatkan okayhh 💕🖤 Seriouss best, Sekali order mesti punya repeat order 😍😍 . . Boleh link di bio yer kalau nak order . Sis reply soon 😊 #kedah #melaka #kelantan #johor #pahang #kualamuda #shahalam #bachok #harimaumalaya #viral #bajukurung #bawallover #shawl Смотреть полностью
Kalaa 👸🏽 Street 🏙 ..#instagirl #polishgirl #polskadziewczyna #brunette #po
2
Street 🏙 . . #instagirl #polishgirl #polskadziewczyna #brunette #poland #po znan #goodmood #instagram #instamood #streetfashion #fashion #outfit #niceoutfit #shawl #hunter #hunterboots #louisvuitton #baglouisvuitton #guccibelt #burberry #instalike #instafollow #cutegirl #instamakeup #photography #photooftheday #instapic #iphone7 #fun 🙈🤳🏼 Смотреть полностью
Dalyaa's Dreamer ❤️ 🌷Bawal Heavy Chiffon Safira bidang 45 Restock !!🌷.🌸 tudung
0
🌷Bawal Heavy Chiffon Safira bidang 45 Restock !!🌷 . 🌸 tudung bawal yang selesa 🌸 tak perlu nak gosok lama 🌸 awning mudah bentuk 🌸 variety colour 🌸 tak jarang 🌸 tak panas . Hanya Rm12 sehelai gegirls 😍 . 📮 Rm7 sm/ Rm11 ss . Beli lebih, jimat pun lebih 😉 . Tunggu apa lagi jom grab bawal heavy Chiffon Safira now 😗 . Pesan siap2 tau pic yg sis snap effect skit yea..warna dlm pic terang dari asal . #tudungbawal #tudungchiffonmurah #tudungmurah #heavychiffonmurah #bawalchiffonviral #shawls #shawls #bawalcantik #sayajualmurah #bawal #uitm #neelofa #hijab #shawl #shawlmurah #aidijuma #scarfwithsoul #instantshawl #bawaltrendy #qovered #handsockruffle #handsockdalila #teamedelweiss #teamsyaifadiela #handsockedelweiss #handsockipoh #handsocksungaibesar #handsockdalilaruffle #handsockrufflemalaysia #assalamualaikum Смотреть полностью
Inner Snowcap INNER MAGICRM 15 sehelai 😍.Material Inner: Cotton Lycra lembut
0
INNER MAGIC RM 15 sehelai 😍 . Material Inner: Cotton Lycra lembut Whatsapp admin 0176965209 COD Caj RM 5: LRT Gombak - LRT Jelatek, Aeon Jusco Wangsa Maju Self Pickup: Gaint Taman Permata #innermagic #innermagicmurah #innermagicborong #innermagicori #innermagicglitter #innerneck #innerneckmurah #innersnowcapborong #innersnowcap #sayajualinnermagic #sayajualinnersnowcap #sayajual #sayajualmurah #shawl #innerwarda #shawllawa #shawlheavychiffon #tudunglycra #anaktudung #anaktudungmurah #shawlkeknis #shawlmurah #tudunglabuh #tudunglawamurah #tudungbawal #tudungcantik #natashasnowcap #tudungcantikmurah #projectnatasha #repost Смотреть полностью
eZone.PK ⏭Alkram & Co #Orignal_brand 🛒Shop Now: https://bit.ly/2EnonDK
0
⏭Alkram & Co #Orignal_brand 🛒Shop Now: https://bit.ly/2EnonDK 📲Whatsapp : +92 341 5666660 💵Price: 1899 Pkr 🔲Pakistan Online Store 🔎Pay secure cash on delivery 🔎Home delivery via courier all over the Pakistan #Ezone #pk #Dhanak #khaddar #Shawl #Alkram #Co #orignal #brand #best #price #paksitanOnlineStore #bestProduct #home #delivery #facebook #offors #shopping #onlineShopping #shirts #women #fashion #insta #instagood #shawlshopping #followers #free Смотреть полностью
courtesy is you -eisha -fila #shawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlknitting #shawls #shawllabuh #s
1
#shawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlknitting #shawls #shawllabuh #shawlk eknis #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlborong #shawlinstant #wideshawl #instantshawl #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #sayajualshawl #shawlbubble #chiffonshawl #instantshawlmurah #syjualmurah #syjual #tudungcantik #tudungborong #tudung #tudunginstant #tudungonline #hijabootd #hijabfashion #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping Смотреть полностью
Anatolian Legacy It’s cold outside ❄️☃️.Our Turkish towels are perfect to b
0
It’s cold outside ❄️☃️ . Our Turkish towels are perfect to be your cozy scarf/shawl - and @_daniellemcallister seems like she’s living in hers during these days 🙊 . Stylish ~ breathable ~ versatile ~ lightweight ~ and this one is reversible too . Towel Style: “Harran Star” - Black (comes in burgundy as well) . . . . #AnatolianLegacy #TurkishTowel #Peshtemal #Peshmono #TowelKimono #KingstonHolidayMarket #Spa #Yoga #BeachTowel #BathTowel #Blanket #Shawl #Scarf #BeachCoverup #BeachWear #BridalShower #BabyShower #TurkishCotton #Versatile #FastDrying #UltraSoft #SuperAbsorbent #NoMustySmell #Stylish #HighQuality #LuxuryLinen #HolidayGift #HolidaySeason #WeekendVibes #BohoStyle Смотреть полностью
YES |BAWAL COTTON CHARMS Y.E.S TIME !BUY 1 FOR RM15 | BUY 3 FOR RM40PROMO UNTIL 31st DECEMBER
0
Y.E.S TIME ! BUY 1 FOR RM15 | BUY 3 FOR RM40 PROMO UNTIL 31st DECEMBER 2018 ONLY! -30 colours avail ! Grab ur wishlist now - POST ALL AROUND MSIA - COD FOR CHERAS , AMPANG - How to order ? DM or WS /click link on bio 0162539481 - Ps: colour may be slightly different due to lighting #bawalcottonmurah #bawalmurah #bawalborong #bawalmanik #bawalbidang45 #bawal45 #bawalmsia #bawalcantik #tudung #shawl #YESale #sale #bawalsale #tudungmurah #tudungcombo #squarescarf Смотреть полностью
Dalyaa's Dreamer ❤️ Ramai yang ternanti-nantikan sis restock bidang 50 ni kan? 😍.Bawa
0
Ramai yang ternanti-nantikan sis restock bidang 50 ni kan? 😍 . Bawal heavy Chiffon Safira bidang 50 💕🍭😗 . 🌸Material heavy chiffon 🌸Senang bentuk 🌸Minimum ironing 🌸Tidak jarang 🌸Kain berat . Hanya Rm18 sehelai 😊 . 📮Postage Rm7 sm/ Rm11 ss . Jom grab now . Warna baru2 ni baru je restock 😄 . Ada warna yg dah sold out tau. So tunggu apa lagi . Jom selit order 🤗🌷 . Pesan siap2 tau pic yg sis snap effect skit yea..warna dlm pic terang dari asal . #tudungbawal #tudungchiffonmurah #tudungmurah #heavychiffonmurah #bawalchiffonviral #shawls #shawls #bawalcantik #sayajualmurah #bawal #uitm #neelofa #hijab #shawl #shawlmurah #aidijuma #scarfwithsoul #instantshawl #bawaltrendy #bawalshawl #raya2018 #hargastudent Смотреть полностью
courtesy is you -eisha -fila #shawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlknitting #shawls #shawllabuh #s
0
#shawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlknitting #shawls #shawllabuh #shawlk eknis #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlborong #shawlinstant #wideshawl #instantshawl #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #sayajualshawl #shawlbubble #chiffonshawl #instantshawlmurah #syjualmurah #syjual #tudungcantik #tudungborong #tudung #tudunginstant #tudungonline #hijabootd #hijabfashion #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping Смотреть полностью
mahrouscarf رنگ شماره ۱۲#روسری_نخی #روسری_بامبوکی
5
رنگ شماره ۱۲ #روسری_نخی #روسری_بامبو کیفیت اعلا 👌 #عطری #دورو عرض ۱۴۰ ۱۲ رنگ بسیار زیبا و جذاب 🌈🌈 . رنگهای خاص 👌👌👌 . 🌟از پرطرفدارترین کارهای روز 🌟 . قیمت ۷۷۰۰۰ تومان ۱۱ هزار تومان زیر قیمت 🙌 . سفارش دهید در تلگرام و یا آیدی زیر👇 @mahrouorder . #روسری_خاص #روسری_زیبا #شیک #مد #روسری_تک_رنگ #هدیه_تولد #هدیه_خاص #حجاب #باکیفیت_عالی #جنس_اعلا #زیبا #شال #روسری #روسری_سنتی #شال_روسری_ماهرو #ماهرو #قیمت_مناسب #بانو #hijabstyle #style #iran #scarf #shawl #women #hijab Смотреть полностью
🧚🏻‍♀️میس شیک🧚🏻‍♀️ 🍁#روسری کشمیر🍁🍂 autumn collection 🍂سایز۱۴
0
🍁#روسری کشمیر🍁🍂 autumn collection 🍂سایز۱۴۰*۱۴۰🍂 💰قیمت فقط۵۰💰🎊 #shawl #scarf #shawl_and_scarf_collection Смотреть полностью
Biya's Blog “ SALITEX “Detailed to Perfection and Classy to Core,
0
“ SALITEX “ Detailed to Perfection and Classy to Core, "Salitex" Upcoming "Linen" "Digital Embroidered Collection with Shawl Dupatta “ Salitex Linen make you Standout this Winter Season "Pre Booking Starts Now” www.salitexonline.com instagram:@salitexclothing FB:@salitex.embroideredfabric #salitexclothing #line #winters #shawl #digital #karachi #lahore #multan #islamabad #classyfeel # Смотреть полностью
Maira's fashion file “ SALITEX “Detailed to Perfection and Classy to Core,
1
“ SALITEX “ Detailed to Perfection and Classy to Core, "Salitex" Upcoming "Linen" "Digital Embroidered Collection with Shawl Dupatta “ Salitex Linen make you Standout this Winter Season "Pre Booking Starts Now” www.salitexonline.com instagram:@salitexclothing FB:@salitex.embroideredfabric #salitexclothing #line #winters #shawl #digital #karachi #lahore #multan #islamabad #classyfeel # Смотреть полностью
Dalyaa's Dreamer ❤️ 🌷Bawal Heavy Chiffon Safira bidang 60 Restock !!🌷.🌸 tudung
0
🌷Bawal Heavy Chiffon Safira bidang 60 Restock !!🌷 . 🌸 tudung bawal yang selesa 🌸 tak perlu nak gosok lama 🌸 awning mudah bentuk 🌸 variety colour 🌸 tak jarang 🌸 tak panas . Hanya Rm20 sehelai gegirls 😍 . 📮 Rm7 sm/ Rm11 ss . Beli lebih, jimat pun lebih 😉 . Tunggu apa lagi jom grab bawal heavy Chiffon Safira now 😗 . #tudungbawal #tudungchiffonmurah #tudungmurah #heavychiffonmurah #bawalchiffonviral #shawls #shawls #bawalcantik #sayajualmurah #bawal #uitm #neelofa #hijab #shawl #shawlmurah #aidijuma #scarfwithsoul #instantshawl #bawaltrendy #qovered #handsockruffle #handsockdalila #teamedelweiss #teamsyaifadiela #handsockedelweiss #handsockipoh #handsocksungaibesar #handsockdalilaruffle #handsockrufflemalaysia #assalamualaikum Смотреть полностью
Coach Ayu Cuti panjang nie.. Makan semua sedap-sedap😂😂..SHARE & TAG.
Kuala Lumpur
0
Cuti panjang nie.. Makan semua sedap-sedap😂😂 . . SHARE & TAG . Utk full program, sila klik link dalam bio @Coachmasayu . Follow @Coachmasayu utk dpt tips kurus dan sihat😍😍 . @Coachmasayu +60122624498 . @Coachmasayu . #BilaKurusLagiCantik #teamcoachmasayu #Onlinefatlossprogram #eatclean #plussize #shawl #melodi #hotfm #lazada #kevinzahri #jubahbesar #gemokisawesome #kalori #neelofa #ctdk #bajubesar #tipscantik #wanitahariini #resepisedap #gurumalaysia #rotikaya #anaksihat #dapurbersih #keluargabahagia #kencingmanis #sarapanpagi #aeril_zafrel #sheilarusly_jspictures Смотреть полностью
Online Fatloss Program Sesiapa ada tanda-tanda spt dinyatakan oleh Coach. Ini adalah tanda-ta
1
Sesiapa ada tanda-tanda spt dinyatakan oleh Coach. Ini adalah tanda-tanda yg tidak bagus utk kesihatan, Juga salah satu punca membawa penyakit kepada badan kita. - - Setiap hari minimum minum 3L air kosong. Setiap sejam minum setengah litre air kosong. Semua orang boleh lakukan. - - Anda nak tahu keterangan lanjut mengenai minum air utk kesihatan, sila klik link di Bio @angel_agnes_96 utk info lanjut - - Folow @angel_agnes_96 utk info dan tips kurus sihat - - TURN ON POST NOTIFICATION UNTUK INFO TERKINI - - @angel_agnes_96 @angel_agnes_96 @angel_agnes_96 - - #kurus #nakkurus #nasi #surirumah #nasigoreng #nasikadar #nasikotak #makansihat #kurustanpadiet #kurustanpalapar #kurustanpaubat #sihatdancantik #dietseimbang #kesihatan #makansedap #makanan #makanansehat #makanandiet #hijabi #tudung #shawl #bajuxxl #tudunglabuh #ibumengandung #jubahbesar #ibumengandungmalaysia #teamangelagnes Смотреть полностью
🧚🏻‍♀️میس شیک🧚🏻‍♀️ 🍁#روسری کشمیر🍁🍂 autumn collection 🍂سایز۱۴
0
🍁#روسری کشمیر🍁🍂 autumn collection 🍂سایز۱۴۰*۱۴۰🍂 💰قیمت فقط۵۰💰🎊 #shawl #scarf #shawl_and_scarf_collection Смотреть полностью
小小洋行 #圍巾 #蕾絲圍巾 #蕾絲 #lace #shawl #scarf #小小洋行
小小洋行 Fefe's Select Shop
0
#圍巾 #蕾絲圍巾 #蕾絲 #lace #shawl #scarf #小小洋行
*Online Fatloss Program* Cuti panjang nie.. Makan semua sedap-sedap😂😂..SHARE & TAG.
Kuala Lumpur
0
Cuti panjang nie.. Makan semua sedap-sedap😂😂 . . SHARE & TAG . Utk full program, sila klik link dalam bio @Coachmasayu . Follow @Coachmasayu utk dpt tips kurus dan sihat😍😍 . @Coachmasayu +60122624498 . @Coachmasayu . #BilaKurusLagiCantik #teamcoachmasayu #Onlinefatlossprogram #eatclean #plussize #shawl #melodi #hotfm #lazada #kevinzahri #jubahbesar #gemokisawesome #kalori #neelofa #ctdk #bajubesar #tipscantik #wanitahariini #resepisedap #gurumalaysia #rotikaya #anaksihat #dapurbersih #keluargabahagia #kencingmanis #sarapanpagi #aeril_zafrel #sheilarusly_jspictures Смотреть полностью
ELYSIAN.JERAWAT.JERAGAT.PARUT Stay tuned guys. Tomorrow, we will come to you. Wait for us to deliver
3
Stay tuned guys. Tomorrow, we will come to you. Wait for us to deliver ur order ❤️
rynscarvescollection Good nite semua...Restock shawl ariani vietnam...Thanks semua yang s
3
Good nite semua... Restock shawl ariani vietnam... Thanks semua yang sudi beli shawl dgn ryn... . . Sesapa yang nak beli shawl ariani vietnam dgn ryn boleh boleh contact ryn yee......😊😊😊 nanti ryn upload ready stock shawl... . . wassap ryn 011-10002113 #arianivietnam #shawlmalaysia #shawllovermalaysia #tudung #selendang #shawl #sayajualtudung #sayajualshawl #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarmalaysia #bazaar #bazarmalaysia #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #jualanakhirtahun #jualanmega #jualangudang #igshopmalaysia #igshoppermalaysia #onlineseller #instashopmalaysia #instashoppermalaysia #kedaionline #selendangcantik #shawlcantik #bawalarianivietnam #bawalmalaysia #bawallover Смотреть полностью
HONEY'S BOUTIQUE ADINDA_S M XL Rm109sm/ RM114ss (termasuk pos)2XL / 3XLRM112sm/RM
0
ADINDA _ S M XL Rm109sm/ RM114ss (termasuk pos) 2XL / 3XL RM112sm/RM117ss (termasuk pos) 🌸 Material printed korea silk 🌸 hidden zip behind & sleeve Size S Shoulder 14" Bust 35" Armhole 17" Sleeves 22" Front Length 27" Back Length 28" Skirt Waist 26"-36" Hips 36" Length 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M Shoulder 14.5" Bust 38" Armhole 18" Sleeves 22" Front Length 27" Back Length 28" Skirt Waist 27"-37" Hips 40" Length 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL Shoulder 16" Bust 42" Armhole 20" Sleeves 23" Front Length 28" Back Length 29" Skirt Waist 32"-42" Hips 44" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size 2XL Shoulder 18" Bust 48" Armhole 22" Sleeves 23" Front Length 28" Back Length 29" Skirt Waist 34"-44" Hips 48" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size 3XL Shoulder 19" Bust 52" Armhole 24" Sleeves 23.5" Front Length 28" Back Length 29" Skirt Waist 36"-46" Hips 52" Length 42" _ 📲 Dm/Whatsap/Telegram : 019-3176949 _ #bajumuslimah #seluarmuslimah #skirtmuslimah #bajukurung #kurungmoden #blouse #palazo #longtop #top #kimono #floralskirt #tudung #shawl #floralshaw #instantshawl #jubah #jeans #bajukanak2 #bajumelayu #tshirt #sweatsuit #pakaianmuslimah #muslimahwear #readystock #preoder #bazarpaknil #trustedseller Смотреть полностью
 BAWAL CREPERM 4DM /Whatsapp 0125463280#preloved #murahmurah #malays
0
BAWAL CREPE RM 4 DM /Whatsapp 0125463280 #preloved #murahmurah #malaysia #2 018 #vintage #tropical #preowned #sayajual #bawal #shawl Смотреть полностью
 BAWAL CREPERM 4DM /Whatsapp 0125463280#preloved #murahmurah #malays
0
BAWAL CREPE RM 4 DM /Whatsapp 0125463280 #preloved #murahmurah #malaysia #2 018 #vintage #tropical #preowned #sayajual #bawal #shawl Смотреть полностью
No. 1 Knitted Hijab in Asia Thanks a lot Che Puan Datin @mimiwahedah & @ryaneesrtw for the hijab t
Centrio Pantai Hillpark
0
Thanks a lot Che Puan Datin @mimiwahedah & @ryaneesrtw for the hijab tutorial session today. Great tips for the ladies 👍👍 *For good food while shopping for your favorite Ryanees hijab, please check out @rodamokafe A chic boutique & cafe in Seksyen 7, Shah Alam! #ryanees #ryaneesians #semiinstantshawl #hijabfortravelers #hijabfortraveler #hijabfortraveller #hijabfortravellers #hijab #shawl #tudung #tudungtravel #hijabfashion #hijabfesyen #nopin #nobrooch #noironing #knittedshawl #knitted #instantshawl #tudung #tudungviral #hijabista #hijabtutorial #rodamokafe Смотреть полностью
 BAWAL CREPERM 4DM /Whatsapp 0125463280#preloved #murahmurah #malays
0
BAWAL CREPE RM 4 DM /Whatsapp 0125463280 #preloved #murahmurah #malaysia #2 018 #vintage #tropical #preowned #sayajual #bawal #shawl Смотреть полностью
 BAWALRM 4DM /Whatsapp 0125463280#preloved #murahmurah #malaysia #20
0
BAWAL RM 4 DM /Whatsapp 0125463280 #preloved #murahmurah #malaysia #2018 #v intage #tropical #preowned #sayajual #bawal #shawl Смотреть полностью
 BAWALRM 4DM /Whatsapp 0125463280#preloved #murahmurah #malaysia #20
0
BAWAL RM 4 DM /Whatsapp 0125463280 #preloved #murahmurah #malaysia #2018 #v intage #tropical #preowned #sayajual #bawal #shawl Смотреть полностью
HONEY'S BOUTIQUE JACQUELINA_ Rm109sm/ RM114ss (termasuk pos)_🌸 Material printed
1
JACQUELINA _ Rm109sm/ RM114ss (termasuk pos) _ 🌸 Material printed korea silk 🌸 hidden zip behind & sleeve _ Size S Shoulder 14" Bust 34" Armhole 18" Sleeves 23" Front Length 30" Back Length 30" _ Skirt Waist 24"-34" Hips 34" Length 43" _ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 _ Size M Shoulder 15" Bust 36" Armhole 19" Sleeves 23" Front Length 30" Back Length 30" _ Skirt Waist 28"-36" Hips 36" Length 43" _ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 _ Size XL Shoulder 17" Bust 42" Armhole 20" Sleeves 24" Front Length 30" Back Length 30" _ Skirt Waist 32"-42" Hips 42" Length 45" _ 📲 Dm/Whatsap/Telegram : 019-3176949 _ #bajumuslimah #seluarmuslimah #skirtmuslimah #bajukurung #kurungmoden #blouse #palazo #longtop #top #kimono #floralskirt #tudung #shawl #floralshaw #instantshawl #jubah #jeans #bajukanak2 #bajumelayu #tshirt #sweatsuit #pakaianmuslimah #muslimahwear #readystock #preoder #bazarpaknil #trustedseller Смотреть полностью
 BAWALRM 4DM /Whatsapp 0125463280#preloved #murahmurah #malaysia #20
0
BAWAL RM 4 DM /Whatsapp 0125463280 #preloved #murahmurah #malaysia #2018 #v intage #tropical #preowned #sayajual #bawal #shawl Смотреть полностью
fatimas_hijab بسم الله الرحمن الرحيمMaterial : cottonSize : 93
Sewri, Maharashtra, India
0
بسم الله الرحمن الرحيم Material : cotton Size : 93x200 cms Price : 280+$$ Retail and wholesale both available Resellers ping me personally Pc @alshawarestaurant #bismillah #fatimas_hijab  #hijabstreet  #hijabstyle  #hijab #hijabfashion  #like  #hijabi  #muslimah #hijabstylist  #hijabcasual #tutorialhijabdaily  #hijabmodern  #scarf #bawal  #pashmina  #shawl  #hijabootd #hijablook  #hijab Смотреть полностью
Meal Plan 18 SHARE & TAG. Utk full program, sila klik link dalam bio @Coachmasayu
Kuala Lumpur
1
SHARE & TAG . Utk full program, sila klik link dalam bio @Coachmasayu . Follow @Coachmasayu utk dpt tips kurus dan sihat😍😍 . @Coachmasayu +60122624498 . @Coachmasayu . #BilaKurusLagiCantik #teamcoachmasayu #Onlinefatlossprogram #eatclean #plussize #shawl #melodi #hotfm #lazada #kevinzahri #jubahbesar #gemokisawesome #kalori #neelofa #ctdk #bajubesar #tipscantik #wanitahariini #resepisedap #gurumalaysia #rotikaya #anaksihat #dapurbersih #keluargabahagia #kencingmanis #sarapanpagi #aeril_zafrel #sheilarusly_jspictures Смотреть полностью
🧚🏻‍♀️میس شیک🧚🏻‍♀️ 🍁شال نخی پاییزه #🍁 🍂 autumn collection 🍂💰
0
🍁شال نخی پاییزه #🍁 🍂 autumn collection 🍂 💰قیمت فقط۴۲💰🎊در۵رنگ🎊 #shawl #scarf #shawl_and_scarf_collection Смотреть полностью
شال و روسری ترک روسری نخی جناقی پاییزهدور دست دوز قوا
1
روسری نخی جناقی پاییزه دور دست دوز قواره ۱۴۰ لطفا جهت مشاهده رنگ بندی ورق بزنید جهت مشاهده قیمت به کانال تلگرام در بیو مراجعه فرمایید در صورت مشکل در ورود به تلگرام در برنامه واتساپ در خدمت شما هستیم09385510296 #روسری #شال #روسری_پاییزه #روسری_دور_دست_دوز #روسری_جناقی #روسری_جنس_عالی #روسری_جنس_اعلا #روسری_قواره_بزرگ #روسری_قواره_۱۴۰ #روسری_قواره_بلند #scarf #shawl Смотреть полностью
Griya Almira Thaluna Kids Clothing - Culottes ZuvitaCelana kulot di desain manis
0
Thaluna Kids Clothing - Culottes Zuvita Celana kulot di desain manis dengan lipit pada bagian bawah celana, saku pada kedua sisi celana, karet pada bagian belakang pinggang. Berbahan katun rami yang adem, tebal, sangat nyaman digunakan sehari2. Tersedia dalam 4 warna pilihan; Black, Navy, Khaky, Yellow. Ukuran tersedia mulai S (usia 2 th) sampai dengan size 12 (usia 13 th) Price: IDR.95.000 ( s m l xl ) IDR.100.000 ( 10 12 ) *harga bawahan saja Pemesanan silakan comment IG/DM Line: sikiyutea STOCK TERBATAS!!! Harga belum termasuk ongkos kirim #griyaalmira #onlineshop #onlineshopindonesia #thalunakidsclothing #culotteszuvita #katunrami #mukena #shawl #kulot #skirt #bergo #blouse #dress #gamis #tunik #pashmina #bajumuslimah #hijab #ladies #women #baju #fashion #instafashion Смотреть полностью
Zuzka Kafkova #shawl #baumwolle #lime#limette #gift #handworks #handmade #flercz #fa
0
#shawl #baumwolle #lime #limette #gift #handworks #handmade #flercz #fashion #handmadefashion #sale #1990 ,-Kc Смотреть полностью
No.1 Knitted Hijab in Asia! Ryanees Hijab for travellers and for any occasion. Donning ryanees Atl
1
Ryanees Hijab for travellers and for any occasion. Donning ryanees Atlantic City Glitter and glam.. 💋😍😉. . . #ryanees #ryaneesrtw #RodamoButikKafe #rodamokafe #uniselshahalam #uniselstudent #uitmshahalam #uitmstudent #shahalamresident #shahalam #instantshawl #ryanees #bawal #shawl #promosi #offer #sales #tudung #hijabfortravellers #malaysians #entrepreneur #fashion #fashionable #instantshawl #nobrooch #nopin #noironing #semiinstant #ryanesian #beautifulmuslimlady Смотреть полностью
TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE KINI DENGAN TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE ANDA BOLEH MENJIMATKAN MASA HAN
Johor Bahru
0
KINI DENGAN TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE ANDA BOLEH MENJIMATKAN MASA HANYA MEMAKAINYA SEMUDAH ABC. Wahhhh Cantik-Cantik Semua Warna Baru Bawal Top Exclusive Ini.Wajib Untuk Dimiliki Setiap Wanita Yang Menjaga Penampilan Dirinya... ADA 15 SEBAB KENAPA WAJIB BELI TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE: -Tudung Bawal top Exclusive Menggunakan Diamond 90% Swarvski - Menggunakan Material Full Voile Japan No 1(Import Dari Japan) -Material Yang Sangat Lembut -Material Yang Senang Dibentuk -Material Yang Susah Kedut -Dan Paling Penting Material Yang Senang DiIron Tak Perlukan Masa Iron Yang Lama -Diamond Swarvski Yang Mengeluarkan Kilauan Yang Merelip -Mempunyai Jahitan Klem Tepi Yang Sangat Tebal Dan Kemas -Sesuai Untuk Pergi Travel -Diamond Tidak Mudah Tanggal -Material Yang Sejuk Dan Lembut -Ada 48 Pilihan Warna -Tudung Bawal Diamond Yang Dihiasi Diatas Tudung Dengan Susunan Yang Sangat Exclusive!!! -Ada 50 Pelbagai Design -Tudung Bawal Top Exclusive Mempunyai Tag Tudung Ditepi Dan Didalam Tudung Mempunyai Tag Bte Yang Exclusive Dihiasi Diamond Swarvski SAYA ADA TAWARAN HEBAT UNTUK SESIAPA YANG WASAP SAYA SEKARANG!!! #bawalmurah #bawaltabur #bawalkeliling #bawaldiamond #bawal #bawallover #tebrau #bawalexclusive #bawalratu #naelofar #ctdk #bawalplain #peminatbawal #bawalroyalblue #bawalsenangbentuk #materialfullvoilejapan #senangiron #noradanish #shawl #adijuma #swarvskioriginal #diamondori #bidang45 #bawaltegar #klemtebal #warnalembut #tagbawalwarnawarni #pelbagaidesign #pelbagaiwarna Смотреть полностью
Anggun Abaya Dubai How did your Saturday go? Hopefully it was a chance for us to catch up
0
How did your Saturday go? Hopefully it was a chance for us to catch up on the things we couldn't do over the weekend. My Saturday was filled with Anggun Chitra Exclusive sales, my family, and some great food. . See you tomorrow at our Anggun Chitra Hijab Class? . Before we call it a night, let's look at this quote from the Quran. May we end our Saturday under Allah's blessings, Insya Allah. . . . . #BeAnggun #ChitraChicks #ShahAlam #ButikShahAlam #exclusive #ButikMuslimah #islamicfashion #abaya #jubah #bajukurung #tudung #tudungbawal #shawl #squarescarf #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia #onlineshop #quotes #quran #islamicquotes #islam #positivity #positivevibes #love #peace Смотреть полностью
YEAR END SALE!😍😍 Apa?? Year end sale? 😍 aha! InsyaAllah akan dilancarkan isnin 17 hb
0
Apa?? Year end sale? 😍 aha! InsyaAllah akan dilancarkan isnin 17 hb nanti tau😄 jangan lupa on notification untuk tidak ketinggalan harga best nanti😄 . . #yes #yearendsale #sale #BymirasyaDS #TeamBM #BMsopancantik #BMsapulicin2018 #bawal #shawl #instantshawl Смотреть полностью
TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE KINI DENGAN TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE ANDA BOLEH MENJIMATKAN MASA HAN
Johor Bahru
0
KINI DENGAN TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE ANDA BOLEH MENJIMATKAN MASA HANYA MEMAKAINYA SEMUDAH ABC. Wahhhh Cantik-Cantik Semua Warna Baru Bawal Top Exclusive Ini.Wajib Untuk Dimiliki Setiap Wanita Yang Menjaga Penampilan Dirinya... ADA 15 SEBAB KENAPA WAJIB BELI TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE: -Tudung Bawal top Exclusive Menggunakan Diamond 90% Swarvski - Menggunakan Material Full Voile Japan No 1(Import Dari Japan) -Material Yang Sangat Lembut -Material Yang Senang Dibentuk -Material Yang Susah Kedut -Dan Paling Penting Material Yang Senang DiIron Tak Perlukan Masa Iron Yang Lama -Diamond Swarvski Yang Mengeluarkan Kilauan Yang Merelip -Mempunyai Jahitan Klem Tepi Yang Sangat Tebal Dan Kemas -Sesuai Untuk Pergi Travel -Diamond Tidak Mudah Tanggal -Material Yang Sejuk Dan Lembut -Ada 48 Pilihan Warna -Tudung Bawal Diamond Yang Dihiasi Diatas Tudung Dengan Susunan Yang Sangat Exclusive!!! -Ada 50 Pelbagai Design -Tudung Bawal Top Exclusive Mempunyai Tag Tudung Ditepi Dan Didalam Tudung Mempunyai Tag Bte Yang Exclusive Dihiasi Diamond Swarvski SAYA ADA TAWARAN HEBAT UNTUK SESIAPA YANG WASAP SAYA SEKARANG!!! #bawalmurah #bawaltabur #bawalkeliling #bawaldiamond #bawal #bawallover #tebrau #bawalexclusive #bawalratu #naelofar #ctdk #bawalplain #peminatbawal #bawalroyalblue #bawalsenangbentuk #materialfullvoilejapan #senangiron #noradanish #shawl #adijuma #swarvskioriginal #diamondori #bidang45 #bawaltegar #klemtebal #warnalembut #tagbawalwarnawarni #pelbagaidesign #pelbagaiwarna Смотреть полностью
No.1 Knitted Hijab in Asia! Ryanees Hijab for travellers and for any occasion. Donning ryanees Atl
0
Ryanees Hijab for travellers and for any occasion. Donning ryanees Atlantic City Glitter and glam.. 💋😍😉. . . #ryanees #ryaneesrtw #RodamoButikKafe #rodamokafe #uniselshahalam #uniselstudent #uitmshahalam #uitmstudent #shahalamresident #shahalam #instantshawl #ryanees #bawal #shawl #promosi #offer #sales #tudung #hijabfortravellers #malaysians #entrepreneur #fashion #fashionable #instantshawl #nobrooch #nopin #noironing #semiinstant #ryanesian #beautifulmuslimlady Смотреть полностью
Zuzka Kafkova #shawl #baumwolle #handmade #handworks #mywork #crochet #crochet_relax
0
#shawl #baumwolle #handmade #handworks #mywork #crochet #crochet_relax #fas hion #handmadefashion #sale #1420 ,-Kc Смотреть полностью
TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE KINI DENGAN TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE ANDA BOLEH MENJIMATKAN MASA HAN
Johor Bahru
1
KINI DENGAN TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE ANDA BOLEH MENJIMATKAN MASA HANYA MEMAKAINYA SEMUDAH ABC. Wahhhh Cantik-Cantik Semua Warna Baru Bawal Top Exclusive Ini.Wajib Untuk Dimiliki Setiap Wanita Yang Menjaga Penampilan Dirinya... ADA 15 SEBAB KENAPA WAJIB BELI TUDUNG BAWAL TOP EXCLUSIVE: -Tudung Bawal top Exclusive Menggunakan Diamond 90% Swarvski - Menggunakan Material Full Voile Japan No 1(Import Dari Japan) -Material Yang Sangat Lembut -Material Yang Senang Dibentuk -Material Yang Susah Kedut -Dan Paling Penting Material Yang Senang DiIron Tak Perlukan Masa Iron Yang Lama -Diamond Swarvski Yang Mengeluarkan Kilauan Yang Merelip -Mempunyai Jahitan Klem Tepi Yang Sangat Tebal Dan Kemas -Sesuai Untuk Pergi Travel -Diamond Tidak Mudah Tanggal -Material Yang Sejuk Dan Lembut -Ada 48 Pilihan Warna -Tudung Bawal Diamond Yang Dihiasi Diatas Tudung Dengan Susunan Yang Sangat Exclusive!!! -Ada 50 Pelbagai Design -Tudung Bawal Top Exclusive Mempunyai Tag Tudung Ditepi Dan Didalam Tudung Mempunyai Tag Bte Yang Exclusive Dihiasi Diamond Swarvski SAYA ADA TAWARAN HEBAT UNTUK SESIAPA YANG WASAP SAYA SEKARANG!!! #bawalmurah #bawaltabur #bawalkeliling #bawaldiamond #bawal #bawallover #tebrau #bawalexclusive #bawalratu #naelofar #ctdk #bawalplain #peminatbawal #bawalroyalblue #bawalsenangbentuk #materialfullvoilejapan #senangiron #noradanish #shawl #adijuma #swarvskioriginal #diamondori #bidang45 #bawaltegar #klemtebal #warnalembut #tagbawalwarnawarni #pelbagaidesign #pelbagaiwarna Смотреть полностью
CHITRA SCARVES How did your Saturday go? Hopefully it was a chance for us to catch up
0
How did your Saturday go? Hopefully it was a chance for us to catch up on the things we couldn't do over the weekend. My Saturday was filled with Anggun Chitra Exclusive sales, my family, and some great food. . See you tomorrow at our Anggun Chitra Hijab Class? . Before we call it a night, let's look at this quote from the Quran. May we end our Saturday under Allah's blessings, Insya Allah. . . . . #BeAnggun #ChitraChicks #ShahAlam #ButikShahAlam #exclusive #ButikMuslimah #islamicfashion #abaya #jubah #bajukurung #tudung #tudungbawal #shawl #squarescarf #malaysiaonlineshop #instashopmalaysia #onlineshop #quotes #quran #islamicquotes #islam #positivity #positivevibes #love #peace Смотреть полностью
SWEETS & KNITS #gifts Make it personal, put the feeling, care and touch of delicious
Vaļņu 4 Baltic Design Boutique
0
#gifts Make it personal, put the feeling, care and touch of delicious life! #sweetsandknits #presents #shawl #scarf #make #a #set #of #knits #and #some #delicious #handmade #cookies #sweets Смотреть полностью
SWEETS & KNITS #giftsThe best present choise is when you want to keep it for yoursel
Fashion People / 32Boutique
0
#gifts The best present choise is when you want to keep it for yourself🖤 #s weetsandknits #merino #shawl #scarf #good #choise #to #set #it #with #flavored #gingercookies #tee #sweets Смотреть полностью