Инстаграм shawl

Advertise
Felix&Co 👔 Upgrade you travel experience with a luxurious cashmere travel set bla
0
Upgrade you travel experience with a luxurious cashmere travel set blanket,socks 🧦 , 👁 eyemask in a matching carry case 💕 • • • • *******************************#cashmere #luxuryaccessories #scarf #cashmerescarf #winter #sale #fashion #fashionaccessories #fashionista #shawl #knit #onlineshop #fashionblogger #travel #travelset #globaltrotter #luxurytravel #firstclass Смотреть полностью
Tudung Murah Hai guysss , haaa ni B202 tau , sapa suka warna kelabu tu haaaa this i
0
Hai guysss , haaa ni B202 tau , sapa suka warna kelabu tu haaaa this is yours 😍😍😘 ••• whatsapp je sis okeh😘😘 •• #readystockmalaysia #tudung #tudungsukan #bawalovers #shawl #sukan #negaraku #atlet #training #malaysia #simpleday #ootd #dropship #dropshipwantedmalaysia #dropshipdiperlukan #readystock #bawal #bawalmurah #cantik #smart #simple #tudungmurah #shopee1212birthdaysale #yearendsale2018 #seluaryogamurah #seluaryoga #selesa #newyearsale #cny #chinesenewyear Смотреть полностью
Liv Straumstein
1
"Lost in time " Dette har eg hatt lyst til og hekla i alpakka/silk frå sandnes garn sidan første gang eg såg det. Det garnet er så mjukt og nydeleg at det er ein fryd. Stor takk igjen til @mijocrochet for nydeleg mønster 😍 Смотреть полностью
shaal_city1 ⚜️روسری نخی⚜️.➰سايز۱۴۰.کیفیت اعل
0
⚜️روسری نخی⚜️ . ➰سايز۱۴۰ . کیفیت اعلا . ❌تعداد محدود . به هیچ عنوان لیز نیست . عکس بدون روتوش رنگ جنس هست . ترند روز . همانند تابلو نقاشی😍 . قيمت ۷۵ هزار تومان.هزینه ارسال بر عهده مشتری . به روزترین مدلهای شال و روسری 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 مراحل سفارش: عکس کار مورد نظر خود را ۱.از طریق دایرکت ۲.تلگرام [email protected] ۳.تماس یا اس ام اس09058078501 برای ما بفرستید تا مراحل بعدی برای شما ارسال شود 🌟🌟🌟 آدرس فروشگاه شال سیتی: بوشهر-انتهاي خيابان ليان-خيابان معلم(اماكن سابق)مجتمع تجاري سينمايي پرديس انقلاب-طبقه اول روبروي پله: شماره تماس فروشگاه:09360729700 . خرید امن و آسان اینترنتی . ساعات کاری فروشگاه حضوری: شنبه تا پنجشنبه ۱۷:۳۰-۲۲ . لطفا قبل از مراجعه حضوری از مدل مورد نظر عکس بگیرید. . قوانین ارسال: 💌پست:تمامی سفارشات “با هر قیمتی که باشد” به تمامی نقاط ایران اعم از تهران و کلیه شهرها و روستاها هزینه پستی برعهده خود مشتری می باشد. . ✅فروش آغاز تعهد ماست، با آرامش خاطر انتخاب کنید😉 ✅برای خرید فقط کافیه عکس مدل مورد نظرتون رو برای ما دایرکت کنید. ‏@shaal_city1 🛑ماروبه دوستان خود معرفى كنيد🛑 ‏@shaal_city1 پیج فروشگاه: @shal_city#شال #روسری #پلنگی #پوست_ماری #شال_سیتی #لاکچری #استایل #فشن #مد #دیزاین #بازار #مجلل#scarf #shawl #luxury #luxurystreetwear #new_collection #2018 #fall #winter #stylish #wool #design #cool #scarftime #shawl #model #mode #streetstyle #girls #fashion Смотреть полностью
Julia Heierhoff Darf ich vorstellen,  #verticesunite aus der traumhaften Wolle von Ani
0
Darf ich vorstellen, #verticesunite aus der traumhaften Wolle von Anike @p url.and.knit. Ich durfte für sie das Tuch stricken und es ist traumhaft von den Farben und es trägt sich super toll😍😍 vielen lieben Dank Anike, dass du mir vertraut hast und ich für dich stricken durfte. Du wirst die Tage dann wohl Post bekommen 😁😁 #purlandknit #westknits #westknitsdesign #westknitsbestknits #westknitters #merino #merinowool #instaknitting #instaknit #indernatur #knitstagram #knitlicious #knittingeverywhere #knitting #knitaddict #knitaholic #st #strickenistmeinyoga #stricken #strickliebe #strickverrückt #neverenoughshawls #nevernotknitting #tücherstricken #shawl #sonntags Смотреть полностью
SCARF FOR ALL Our first collection Instant Mini Khimar by BC 🐝.CODE - Blue Sky
0
Our first collection Instant Mini Khimar by BC 🐝 . CODE - Blue Sky . Sebarang pertanyaan | pembelian hubungi kami . www.wasap.my/60109155356 . #khimarmini #tudungchiffon #tudungekslusif #malaysiatudung #malaysia #tudung #shawl #bluesky #beeconcept Смотреть полностью
D'Laila Collection Serious lembutnyaaaa kain ni, sedap & selesa sgt. Ditambah pulak rekaa
0
Serious lembutnyaaaa kain ni, sedap & selesa sgt. Ditambah pulak rekaan tudung yg boleh membuatkan muka boolat sis jadi bujur dgn menyembunyikan pipi pau sis tu dgn awning dari material scuba premium. Ada yg suka warna pink belacan ni tak? #shawl #hijab #sayajualtudung #tudungmurah #tudungbawal #tudunglabuh #bawal #bazarpaknil #bazaarpaknil #wideshawl #scarf #sayajualmurah #borongtudung #borong #instantshawl #shawlmurah #selendang #visitmyig #muslimah #malaysia #bawalmurah #bidang60 #bidang50 #tudungonline #tudungchiffon Смотреть полностью
LyScarves Hi Assalamualaikum girls! 🌸Cust request nak jahit tengah untuk baw
0
Hi Assalamualaikum girls! 🌸 Cust request nak jahit tengah untuk bawal crepe. Senang nak sarung terus tak payah nak pakai pin. . Kalau ada yang nak request terus direct je dengan sis 😉. Size : 45" . whtsapp : +60146359926 / +60135851431 Jom beli dengan @lyscarves ❤. SENANG,MUDAH & CEPAT🌹 . #lyscarves #bawalchiffon #bawalcrepe #chiffonshawl #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalbidang45 #letscantik #bawalchiffonmurah #bawalcantik #bawalchiffonbidang45 #shawl #ampang #kajang #cheras #kl #serikembangan #serdang #uniten #upm #ukm #iukl #bangi #cod Смотреть полностью
Людмила Неплюева Моя первая шаль связанная в рамках сов
0
Моя первая шаль связанная в рамках совместника #шаль_марина #shawl #knittin g #вязаниеукраина #вязатьмодно Смотреть полностью
Online Coaching METABOLISME.Kalau tak bertindak sekarang takkan nak tunggu berat bad
Asia/Singapore
0
METABOLISME . Kalau tak bertindak sekarang takkan nak tunggu berat badan naik 10kg,20kg..nanti otot pun boleh menurun. . Pendaftaran dah dibuka intake Mac ✳️ Personal dan group coaching ✳️ Groceries list ✳️ Combo workout di rumah ✳️ Resepi sihat selama 30hari . Slot sangat terhad ⛔️ . #teamahmadmizah #befitonlineprogram . Coach Sofia +0167228646 Coach Nasri +0167118645 . #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #BHOnline #kevinzahri #onlinecoaching #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #Malaysia #Korea #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jalanjalancarimakan #maluapabossku #neelofa #hantukaklimah #akasia #moodrepublik #teamnickhinhussien #teamnasofia Смотреть полностью
SCARF FOR ALL Our first collection Instant Mini Khimar by BC 🐝.CODE - Blue Sky
0
Our first collection Instant Mini Khimar by BC 🐝 . CODE - Blue Sky . Sebarang pertanyaan | pembelian hubungi kami . www.wasap.my/60109155356 . #khimarmini #tudungchiffon #tudungekslusif #malaysiatudung #malaysia #tudung #shawl #bluesky #beeconcept Смотреть полностью
ШАЛЬ🧣ПАЛАНТИН💍МАРКЕРЫ🇺🇦 в этой части показываю как вязать перв
0
в этой части показываю как вязать первые ряды зубчика палантина Медовый спас . . ⠀ #шаль #бактус #платок #шальвязаная #вяжушаль #шальспицами #бактусспицами #шальручнойработы #свитер #свитерспицами #вязанныйсвитер #джемпер #шальнапродажу #совместник #шальукраина #украина #подарокдевушке #подарок #вязатьмодно #подарокмаме #подароксвекрови #осень #зима #весна #моднаяодежда #handknit #knitting #shawl #instaknit Смотреть полностью
شال و روسری رد باتن(گلامر) 🌿روسری حریر دستدوز سایز۱۳۰🌿 ‎‏ Collect
0
🌿روسری حریر دستدوز سایز۱۳۰🌿 ‎‏ Collection 2018‎ ‏💎Glamor👉Change your appreance #scarf #shawl #luxury #glamor #stylish #fashion #design #red button Смотреть полностью
PARISFAIRIES SCARVES HQ Siapa setuju kalau iols cakap jahitan Eyelash kat Bella chiffon shawl
0
Siapa setuju kalau iols cakap jahitan Eyelash kat Bella chiffon shawl ni terlampau kemas? 🙋‍♀️ Basuh 500 ribu kali pun memang takkan berbulu. Kalau tak percaya cuba lah 😉✨ . #bellaeyelash #bellachiffoneyelash #shawl #shawleyelash #eyelashshawl #hijab #hijabstyle #hijabfashion #parisfairiesscarves Смотреть полностью
 •Bespoke Menswear. •Made to measure. •Customisations. 📍: Dulh
Birmingham, United Kingdom
0
•Bespoke Menswear. •Made to measure. •Customisations. 📍: Dulha house 176 Ladypool road Birmingham B12 8JS. 📞 : 0121 771 4913. #mensfashion #sherwani #india #indianwedding #pakistaniwedding #bridal #fashion #bespoke #kurta #birmingham #shawl Смотреть полностью
BACKPACK MURAH|BACKPACK CANTIK Code: VM2 in 1 Cat BackpackMaterial: Pu LeatherSize: 24cm×21.5c
1
Code: VM 2 in 1 Cat Backpack Material: Pu Leather Size: 24cm×21.5cm×11.5cm Colours : Black/Pink/White Rm45 SM/ Rm50 SS 📬Free Postage Cara order..... Screen shot item n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio #handbag #bagpack #slingbag #shawl #remyishak #jdt #ampang #ajimaura #kelantan #terengganu #kedah #ipoh #sibu #kuching #terapiinstagram #assalamualaikum #neelofa #syukuralhamdulilah #uitm #utm #fattzura #ctdk #dimatamu #tv3 #diamenanturahsia #utem #mirafilzah #pujaanhatikanda #politeknik #unisza Смотреть полностью
 •Bespoke Menswear. •Made to measure. •Customisations. 📍: Dulh
Birmingham, United Kingdom
0
•Bespoke Menswear. •Made to measure. •Customisations. 📍: Dulha house 176 Ladypool road Birmingham B12 8JS. 📞 : 0121 771 4913. #mensfashion #sherwani #india #indianwedding #pakistaniwedding #bridal #fashion #bespoke #kurta #birmingham #shawl Смотреть полностью
Preloved With Me Product details;Name: Five EarlysPrice: RM 35 per pieceBuy 2 to get
Kuala Lumpur, Malaysia
0
Product details; Name: Five Earlys Price: RM 35 per piece Buy 2 to get RM 33 each! Material: Chiffon Measurement: approx 1.9 x 0.7 Opacity: 4/5 #chiffonhijab #chiffonscarf #printedshawl #printedscarf #shawl Смотреть полностью
SKIRT MUSLIMAH NO. 1 MALAYSIA EDORA PLEATED SKIRT IN BLUE BLACK dah RESTOCK tau! 💃🏻 Grab it NO
Selangor
0
EDORA PLEATED SKIRT IN BLUE BLACK dah RESTOCK tau! 💃🏻 Grab it NOW! Tomorrow it might be gone FOREVER 🙈 - NAK DAPATKAN HARGA ❝COMBOSPECIAL❞ TAK? [ KLIK LINK PROMO → DI BIO ] . Be THANKFUL, Be KIND, Be HELPFUL and HAPPY ❤️ It's going to be a great day! 🌸 Edora Pleated Skirt RM59 . 🖥Shop Now → 017-2473348 🖥Shop Now → 017-2473348 🖥Shop Now → 017-2473348 . . #skirt #skirtmuslimah #skirtmurah #pleatedskirt #edorapleatedskirt #elhafidz #elhafidzsignature #blouse #shawl #bawal #skirtmerah #skirtpink #tiktok #meletop #diamenanturahsia Смотреть полностью
SKIRT MUSLIMAH NO. 1 MALAYSIA EDORA PLEATED SKIRT IN BLUE BLACK dah RESTOCK tau! 💃🏻 Grab it NO
Selangor
0
EDORA PLEATED SKIRT IN BLUE BLACK dah RESTOCK tau! 💃🏻 Grab it NOW! Tomorrow it might be gone FOREVER 🙈 - NAK DAPATKAN HARGA ❝COMBOSPECIAL❞ TAK? [ KLIK LINK PROMO → DI BIO ] . Be THANKFUL, Be KIND, Be HELPFUL and HAPPY ❤️ It's going to be a great day! 🌸 Edora Pleated Skirt RM59 . 🖥Shop Now → 017-2473348 🖥Shop Now → 017-2473348 🖥Shop Now → 017-2473348 . . #skirt #skirtmuslimah #skirtmurah #pleatedskirt #edorapleatedskirt #elhafidz #elhafidzsignature #blouse #shawl #bawal #skirtmerah #skirtpink #tiktok #meletop #diamenanturahsia Смотреть полностью
شال و روسری سرای لچک 🎗شال پلیسه نخ‌کیرشه بهاری لمه‌دار ت
1
🎗شال پلیسه نخ‌کیرشه بهاری لمه‌دار ترک💢 ✂️عرض۱۰۰ در ۱۸۰ با جنس عالی، طرح شیک اسپرت جدید برای نوروز در رنگبندی عالی 🎉 💳💱 قیمت فروش ۷۸۰۰۰ تومان 👍 هر لایک یک امتیاز برنده جایزه هفتگی ما 💥💢 📞📞 تلفن جهت سفارش آنلاین و اطلاعات بیشتر 📞 📞 SmS, Telegram , WatsApp, sorush: 09394453131 #روسری #پشم #شال #گوچی #نوروز #بهار #جدید #آزربایجان #تبریز #شال_روسری_لچک #گل #shall #iplik #pambük #şal #eşarp #shawl #viscose #tabriz #scarfac #lachak_shawl_scarf Смотреть полностью
SKIRT MUSLIMAH NO. 1 MALAYSIA EDORA PLEATED SKIRT IN SOFT BROWN dah RESTOCK tau! 💃🏻 Grab it NO
Selangor
0
EDORA PLEATED SKIRT IN SOFT BROWN dah RESTOCK tau! 💃🏻 Grab it NOW! Tomorrow it might be gone FOREVER 🙈 - NAK DAPATKAN HARGA ❝COMBOSPECIAL❞ TAK? [ KLIK LINK PROMO → DI BIO ] . Be THANKFUL, Be KIND, Be HELPFUL and HAPPY ❤️ It's going to be a great day! 🌸 Edora Pleated Skirt RM59 . 🖥Shop Now → 017-2473348 🖥Shop Now → 017-2473348 🖥Shop Now → 017-2473348 . . #skirt #skirtmuslimah #skirtmurah #pleatedskirt #edorapleatedskirt #elhafidz #elhafidzsignature #blouse #shawl #bawal #skirtmerah #skirtpink #tiktok #meletop #diamenanturahsia Смотреть полностью
THE HIJABISTA 🍂 FEEDBACK CUSTEMER 💕Artis pun minat dengan shawl turban ni 😋 se
0
FEEDBACK CUSTEMER 💕 Artis pun minat dengan shawl turban ni 😋 sebab apa ? Sebab shawl ni sangat senang dan sedap dipakai 💕 #shawlmalas #shawl #shawlturban #shawlexpress #viral #motifviral #igshop #igshopmalaysia #tiktok #tudungviral #tudungmalas #tiktokmalaysia Смотреть полностью
THE HIJABISTA 🍂 FEEDBACK CUSTEMER 💕Artis pun minat dengan shawl turban ni 😋 se
0
FEEDBACK CUSTEMER 💕 Artis pun minat dengan shawl turban ni 😋 sebab apa ? Sebab shawl ni sangat senang dan sedap dipakai 💕 #shawlmalas #shawl #shawlturban #shawlexpress #viral #motifviral #igshop #igshopmalaysia #tiktok #tudungviral #tudungmalas #tiktokmalaysia Смотреть полностью
THE HIJABISTA 🍂 FEEDBACK CUSTEMER 💕Artis pun minat dengan shawl turban ni 😋 se
0
FEEDBACK CUSTEMER 💕 Artis pun minat dengan shawl turban ni 😋 sebab apa ? Sebab shawl ni sangat senang dan sedap dipakai 💕 #shawlmalas #shawl #shawlturban #shawlexpress #viral #motifviral #igshop #igshopmalaysia #tiktok #tudungviral #tudungmalas #tiktokmalaysia Смотреть полностью
Rubysasha Sunday knittage--#knitting #knittersofinstagram#shawl#mydesign#
1
Sunday knittage - - #knitting #knittersofinstagram #shawl #mydesign #rubys ashadesigns #bantryshawl #bantryyarns #cork #themoonandsixpence #sockyarn #sock #merino #handdyed #indiedyers #midnightoverwhidday #bearhiesrockpool #colourhappy Смотреть полностью
Sa2 collection  سادو شال 🌸Nowruz collection🌸.
Shahrak-e Gharb
2
🌸Nowruz collection🌸 . "نظراتتون رو برامون دايركت كنيد" و يه جمله برامون بنويسيد🙋🏼‍♀️ از طريق دايركت با ما در ارتباط باشيد @sa2collection#شال #شال_مجلسى #٩٧ #شال_بهاره #عكس #پاییز #شال_تابستانه #كالكشن #جديد #عيد #مدل#سادو_sa2 #مدلينگ #شاد #لباس #خاص_باشيم #رنگ #رنگى_رنگى #تيپ #دختر #رنگ_سال #شيكپوش #استايليش #مانتو #استايل #عروس . . . #shawl #hijabfashion #tehran #iran Смотреть полностью
Sa2 collection  سادو شال 🌸Nowruz collection🌸.
Sa'adat Abad
1
🌸Nowruz collection🌸 . "نظراتتون رو برامون دايركت كنيد" و يه جمله برامون بنويسيد🙋🏼‍♀️ از طريق دايركت با ما در ارتباط باشيد @sa2collection#شال #شال_مجلسى #٩٧ #شال_بهاره #عكس #پاییز #شال_تابستانه #كالكشن #جديد #عيد #مدل#سادو_sa2 #مدلينگ #شاد #لباس #خاص_باشيم #رنگ #رنگى_رنگى #تيپ #دختر #رنگ_سال #شيكپوش #استايليش #مانتو #استايل #عروس . . . #shawl #hijabfashion #tehran #iran Смотреть полностью
Calithorne Lovely handmade shawl in a gorgeous sunset ombré yarn. Perfect for Mo
0
Lovely handmade shawl in a gorgeous sunset ombré yarn. Perfect for Mother’s Day - which is on 31st March. Going live on Etsy today. #shawl #handmade #accessories #mothersdaygift #gift #etsy #etsyshop Смотреть полностью
PENGERAS TUDUNG TANPA KESAN USP #saffiyahijabspary 💗 mudah dibawa💗 waterbase ( tidak bermin
1
USP #saffiyahijabspary 💗 mudah dibawa 💗 waterbase ( tidak berminyak ) 💗 berbau wangi 💗 tudung senang dibentuk 💗 tidak keras dan tidak meninggalkan kesan pada tudung 💗 tidak merosakkan tudung 💗 tahan sehingga dua bulan atau lebih 💗 boleh menghilangkan kedutan pada kain 💗 boleh menghasilkan line yang cantik dan kemas pada uniform kerja 💗 boleh digunakan untuk tudung dan uniform sekolah Смотреть полностью
BAWAL & SHAWL (DS) Shawl ChiffonPrice: RM10Material: Heavy ChiffonMeasurement: 1.8m X
0
Shawl Chiffon Price: RM10 Material: Heavy Chiffon Measurement: 1.8m X 0.7m Add postage: RM9 sm RM12 ss (1-5pcs) #bawalmurah #shawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah Смотреть полностью
BAWAL & SHAWL (DS) Shawl ChiffonPrice: RM10Material: Heavy ChiffonMeasurement: 1.8m X
0
Shawl Chiffon Price: RM10 Material: Heavy Chiffon Measurement: 1.8m X 0.7m Add postage: RM9 sm RM12 ss (1-5pcs) #bawalmurah #shawl #shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah Смотреть полностью
BAJUKURUNG|JUBAH|BLOUSE Cantik, simple & kemas -  selesa & senang nak iron. BELI COMBO LAGI JI
0
Cantik, simple & kemas - selesa & senang nak iron. BELI COMBO LAGI JIMAT 2pasang RM 140. . . #zhadelliakurung #zarithaharith . . NAK UKURAN? NAK ORDER? . KLIK WHATSAPP LINK DI BIO @zarithaharith . 0137914566 . . 🥀MATERIAL BAJU ADELLIA ********************** . . 💎Como crepe . . 💎Leher Kurung . . 💎Taburan batu diamond . . 💎Hujung lengan kembang . . 💎Zip belakang Baju . . 💎10 pilihan warna . . 💎Pilihan saiz S - 3XL . . 💎Minimal iron . . 🥀SKIRT ***** . . 💎Como crepe . . 💎Design Potongan DUYUNG . . 💎Zip tepi skirt . . 💎Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan) . . 💎READY STOK . . 🎀1 RM 79 🎀 2 RM 140 exc postage . . #bajukurung #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmodencantik #bajukurunglawa #bajukurungbridesmaid #bajubridesmaidlawa #bajukurungbridesmaidlawa #bajukurung #blouse #blousecantik #jubahcantik #jubah #tudungbawal #tudungbawalcantik #tudung #shawllabuh #shawl #instantshawl Смотреть полностью
Preloved With Me Product details;Name: Soft GreenPrice: RM 35 per pieceBuy 2 to get
Kuala Lumpur, Malaysia
0
Product details; Name: Soft Green Price: RM 35 per piece Buy 2 to get RM 33 each! Material: Chiffon Measurement: approx 1.9 x 0.7 Opacity: 4/5 #chiffonhijab #chiffonscarf #printedshawl #printedscarf #shawl Смотреть полностью
BAWAL SATIN RM50 (3 Pcs) Sis nak tnya, korang dah order ke #Matte satin promo RM11 sehelai? Pro
0
Sis nak tnya, korang dah order ke #Matte satin promo RM11 sehelai? Promo utk semua color tau. . Color mcm sis pakai ni dah sold out, maap la ye. 😅 . Postage : RM8 sm, RM12 ss DM @ Whatsapp : +6012-2666-004 . Postage everyday. Available for wholesale min 10pcs+ . #bawalsatinco #rniniscarves #bawalsatin #bawal #satin #shawl #shawlsatin #tudung #tudungsatin #chiffon #bawalchiffon #picoftheday #ootd #malaysia #singapore #brunei #worldwideshipping #bawalcotton #bawalmurah Смотреть полностью
BAWAL SATIN RM50 (3 Pcs) Sis nak tnya, korang dah order ke #Matte satin promo RM11 sehelai? Pro
1
Sis nak tnya, korang dah order ke #Matte satin promo RM11 sehelai? Promo utk semua color tau. . Color mcm sis pakai ni dah sold out, maap la ye. 😅 . Postage : RM8 sm, RM12 ss DM @ Whatsapp : +6012-2666-004 . Postage everyday. Available for wholesale min 10pcs+ . #bawalsatinco #rniniscarves #bawalsatin #bawal #satin #shawl #shawlsatin #tudung #tudungsatin #chiffon #bawalchiffon #picoftheday #ootd #malaysia #singapore #brunei #worldwideshipping #bawalcotton #bawalmurah Смотреть полностью
BAJUKURUNG|JUBAH|BLOUSE Cantik, simple & kemas -  selesa & senang nak iron. BELI COMBO LAGI JI
0
Cantik, simple & kemas - selesa & senang nak iron. BELI COMBO LAGI JIMAT 2pasang RM 140. . . #zhadelliakurung #zarithaharith . . NAK UKURAN? NAK ORDER? . KLIK WHATSAPP LINK DI BIO @zarithaharith . 0137914566 . . 🥀MATERIAL BAJU ADELLIA ********************** . . 💎Como crepe . . 💎Leher Kurung . . 💎Taburan batu diamond . . 💎Hujung lengan kembang . . 💎Zip belakang Baju . . 💎10 pilihan warna . . 💎Pilihan saiz S - 3XL . . 💎Minimal iron . . 🥀SKIRT ***** . . 💎Como crepe . . 💎Design Potongan DUYUNG . . 💎Zip tepi skirt . . 💎Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan) . . 💎READY STOK . . 🎀1 RM 79 🎀 2 RM 140 exc postage . . #bajukurung #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmodencantik #bajukurunglawa #bajukurungbridesmaid #bajubridesmaidlawa #bajukurungbridesmaidlawa #bajukurung #blouse #blousecantik #jubahcantik #jubah #tudungbawal #tudungbawalcantik #tudung #shawllabuh #shawl #instantshawl Смотреть полностью
HIJABYULVA -📌Arabian Dress Dark GreyLd : 110 Pj : 134Material wolfis-----
0
- 📌Arabian Dress Dark Grey Ld : 110 Pj : 134 Material wolfis ----- 330k . . . . Dress dengan tampilan yang simple siap nemenin kamu buat acara formal atau nonformal juga loh, bisa juga buat kalian yang mau pergi umrah nyaman dipake bahan adem dan ga gerah😍 Jadi tunggu apalagi, hubungin kontak yang tertera di bio ya😍 ----------------------------------------------------------------------------- 🌻 FORMAT ORDER 🌻 📌 NAMA : 📌 ALAMAT : 📌 NO. HP : 📌 PESANAN : ☎ HUBUNGI WA : 0812-1214-1584 ☎ LINE : hijabyulva.id . . . FOLLOW : @hijabyulva FOLLOW : @hijabyulva FOLLOW : @hijabyulva Happy shopping fellas!! 💸💸💸. . . . . . . #bazar #mallbxc #dress #monobasic #casualstayle #hijabtrend #fashionhijab #jakartabazar #bintaro #jakartafashionweek #hijabhitz #fashionblogger #handmade #hijabyulva #square #shawl #pants #blouse #line #onlineshopping #gamislucu #bestseller #hijabersindonesia #lfl #fff #infotangsel #tangsel #tangerangselatan #bandung #jakartaselatan Смотреть полностью
BAJUKURUNG|JUBAH|BLOUSE Cantik, simple & kemas -  selesa & senang nak iron. BELI COMBO LAGI JI
0
Cantik, simple & kemas - selesa & senang nak iron. BELI COMBO LAGI JIMAT 2pasang RM 140. . . #zhadelliakurung #zarithaharith . . NAK UKURAN? NAK ORDER? . KLIK WHATSAPP LINK DI BIO @zarithaharith . 0137914566 . . 🥀MATERIAL BAJU ADELLIA ********************** . . 💎Como crepe . . 💎Leher Kurung . . 💎Taburan batu diamond . . 💎Hujung lengan kembang . . 💎Zip belakang Baju . . 💎10 pilihan warna . . 💎Pilihan saiz S - 3XL . . 💎Minimal iron . . 🥀SKIRT ***** . . 💎Como crepe . . 💎Design Potongan DUYUNG . . 💎Zip tepi skirt . . 💎Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan) . . 💎READY STOK . . 🎀1 RM 79 🎀 2 RM 140 exc postage . . #bajukurung #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungmodencantik #bajukurunglawa #bajukurungbridesmaid #bajubridesmaidlawa #bajukurungbridesmaidlawa #bajukurung #blouse #blousecantik #jubahcantik #jubah #tudungbawal #tudungbawalcantik #tudung #shawllabuh #shawl #instantshawl Смотреть полностью
Dhinah Mamat Siapa nak tudung gmbr potret sendiri🙋....sistur semua boleh request
0
Siapa nak tudung gmbr potret sendiri🙋....sistur semua boleh request apa sahaja corak yg sis nak tau😉 boleh letak nama sendiri lg.. exclusive sangat 😘 Memang sesuai digayakan ke pejabat, casual atau untuk apa jua aktiviti anda. FREE edit gambar n FREE edit tulisan🎉 . Bawal Custom Corak Penjuru Buy 1 - RM39 Buy 3- RM 100 Price include postage 🤗 . WhatsApp 019 908 0452❣️ WhatsApp 019 908 8452❣️ #sayajualtudungbawal #bawal #tudungviral2018 #shawl #murah #materialbest #jomlawa #sayajualsayapakai #sayajualtudung #tudungborongmurah #tudungbawal #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #promosijualan #promosihebat #tudungcustommade #tudungshawl #bawalcottonprinted #bawalchiffoncorak #shawlmurahmalaysia #shawlchiffonmurah #shawlcantikmurah #bawalshawlpremium #bawalshawllakukeras #bawalhot #bawalheavychiffon #bawalcorakexclusive #bawalpremium Смотреть полностью
Preloved With Me Product details;Price: RM 35 per pieceBuy 2 to get RM 33 each!Mate
Kuala Lumpur, Malaysia
0
Product details; Price: RM 35 per piece Buy 2 to get RM 33 each! Material: Chiffon Measurement: approx 1.9 x 0.7 Opacity: 4/5 #chiffonhijab #chiffonscarf #printedshawl #printedscarf #shawl Смотреть полностью
hobi_atolyesi Sipariş ve fiyat bilgisi için mesaj atabilirsiniz 😉..Diğer he
0
Sipariş ve fiyat bilgisi için mesaj atabilirsiniz 😉 . . Diğer hesabım 👉 @nu rtacdan_orguler . . . . . . #babyshower #hırka #orguhirka #elemegi #bebekhırkası #babylanket #crochet #bebekbattaniyesi #insta #followed #crochetshawl #shawl #yatakortusu #koltukşali #koltuksali #handmade #orgu #crochetblanket #handmade #insta #followed #knit #knitting #crochethed Смотреть полностью
Preloved With Me Product details;Name: True BluePrice: RM 35 per pieceBuy 2 to get R
0
Product details; Name: True Blue Price: RM 35 per piece Buy 2 to get RM 33 each! Material: Chiffon Measurement: approx 1.9 x 0.7 Opacity: 4/5 #chiffonhijab #chiffonscarf #printedshawl #printedscarf #shawl Смотреть полностью
Tanja #latvus #huivi #neulomus ☀️ #knitting #bough #shawl by @woolenberr
0
#latvus #huivi #neulomus ☀️ #knitting #bough #shawl by @woolenberry 💛 #rowa n #feltedtweed @rowanyarns 🍫 #sunnuntai #sunday Смотреть полностью
Sadan Scarf Cotton Gradient Scarf by Lovely Zeinab 💙#shawl #scarf #hijab #mand
Istanbul, Turkey
0
Cotton Gradient Scarf by Lovely Zeinab 💙 #shawl #scarf #hijab #mandil #head scarf #neckscarf #neckshawl #newdesign #newscarf #trendy #fashionable #hijabfashion #hijabtrend #winterfashion #sportchic #elegant #shopping #lebanon #sadanscarf Смотреть полностью
Kunuz Gift By KR (online Shop) Derniers modèles de chales en soie juste pour vous mesdames 😘0603
0
Derniers modèles de chales en soie juste pour vous mesdames 😘 0603558433 #i tem:#chaleensoie Dimension :65/1,70 m #stole #châle #echarpe #foulards #etole #kunuzgift #maroc #silk #soie #châlesoie #silkscarf #scarfsilk #morocco #soie #cache_epaule #châles #foulard #casual #chic #scarf #scarves #shawl #stole #foulardsoie #foulardensoie #foularddesoie #hijab #veil #silkveil #brandveils Смотреть полностью
شال و روسری ســــــاینا‌ دزفول ....🎁مسابقه مسابقه🎁🔸این جمعه بازم م
Dezful
45
.... 🎁مسابقه مسابقه🎁 🔸این جمعه بازم مسابقه داریم و به قید قرعه به ۳ نفر دیگه از اعضای پیج که مارو لایک میکنند و پیج ما رو به دوستاشون معرفی میکنند(تگ میکنند) هدیه بدیم 🔸قرعه کشی از بین همه پستهایی هست که در این هفته میزاریم . 🔸هدیه ساینا بازم از شال و روسری های نخی خوشگل و جدیدمون است که برای عید داریم بازمیکنیم به انتخاب خودتون🤗 . ⭐روسری ابریشم ساتن ژاکارد قواره ۱۲۰⭐ 🔸در هفت رنگ بسیار زیبا 🔸برای دیدن رنگبندی کامل لطفا ورق برنید 🔹بــــرند مــیس اســــمارت🔹 🔸ابعاد(۱۲۰×۱۲۰) سانتی متر 🔸اینکار اصلا سُر نیست 🔸بسیار خوش سِت و خوش رنگ . 🔸برای اطلاع از قیمت دقیق و سفارش اینکار لطفا به این شماره از طریق واتس اپ پیام دهید 0905 941 3603 . 🔸آدرس شعبه یک خیابان شریعتی جنب کوچه ساسان روبروی مسجد پاسداران 061 42274119 🔸آدرس شعبه دوم خیابان شریعتی پاساژ امین طبقه بالا 061 42251913 . #مسابقه #هدیه #لاکچری #مد_روز #میس_اسمارت #دزفول #شال #روسری #روسری_ابریشم #اندیمشک #دزفول_خوزستان_ایران #اهواز #شوش #شوشتر #dezful #dezful_khuzestan_iran #ahw #shawl az #miss_smart #scarf Смотреть полностью
new leaf yarns I was looking for a project for three of our alpaca 🦙 and Shetland
Edinburgh, United Kingdom
1
I was looking for a project for three of our alpaca 🦙 and Shetland blend shades and have decided on Odyssey by @jojilocat , her gorgeous new shawl pattern which she has so kindly gifted to the knitting community. Will keep you posted - I am using fawn, fudge and rose grey. All the yarns are 10% off until midnight tonight with code Valentine 💕 Thanks so much for your orders so far - hope you love the yarns xx #newleafyarns #alpaca #shetland #newproject #knit #knitting #imarealknitter #ukknitters #shawl #odysseyshawl #loveknitting #warmshades #britishyarn Смотреть полностью
İPEKEVİ KONYA SATIŞ NOKTASI Kaydırınız 👈Silk Home Twill İpek Eşarp 😍Sadece 59.90₺
MİA EŞARP
0
Kaydırınız 👈 Silk Home Twill İpek Eşarp 😍 Sadece 59.90₺ #esarp #sal #ipek #ipekevi #moda #esarpmodası #twill #twillesarp #krep #krepesarp #krepsal #indirimliesarp #sarar #baskılışal #filesal #renkli #rengarenkesarp #indirim #silk #scarf #cotton #color #colorful #fashion #scarffashion #shawl #ipekevisatışnoktası Смотреть полностью
Amy Hong .일요일밤 월급쟁이의 일상-월요일 의상 챙기기 -.
0
. 일요일밤 월급쟁이의 일상- 월요일 의상 챙기기 - . 이쁜 목도리 🧣 . . #뜨개질 #손뜨개 #knitting #knit #han dmade #숄뜨기 #니팅스타그램 #대바늘뜨기 #shawl #그라데이션실 Смотреть полностью
Shal_mod.B4 #شال روسری #شال مد از سایر فروشگاهای م
0
#شال روسری #شال مد از سایر فروشگاهای ما دیدن فرمائید @hedso_club @katoo ni_vietnam #شال #روسری #ساچلی # اسکارف #میس گلر #کیف #تالش # هشتپر # معین #باکس #ساک دستی #گل #میس اسمارت #شیک #خاص #ترک . #versace # shal mod# #scarf #shawl #aris_shopping_center ادرس #تالش خیابان معین #مرکز خرید #اریس طبقه اول Смотреть полностью
Jaringsutera Jaring Sutera Borong.Semua Tudung Cantik Dan BerqualityBoleh Pilih T
0
Jaring Sutera Borong. Semua Tudung Cantik Dan Berquality Boleh Pilih Tudung Fb Pages jaring Sutera www.wasap.my/60173412414 #pemborongtudung #tudung_murah #shawl #sarimajaringsutera #tudung_sarima #bawal_ribbon #inner_snowcap #bawal #hijab #bawal_bidang_60 #shawlBubble #bawalChiffon #bawalKanggaroo #shawlsatin #tudung_labuh #khimar #innerDiamond #pemborongTudung #borongTudung #borongTudungmusliah #bawalChiffon #telekung #ALnoor #seher #star Смотреть полностью
Jaringsutera Jaring Sutera Borong.Semua Tudung Cantik Dan BerqualityBoleh Pilih T
0
Jaring Sutera Borong. Semua Tudung Cantik Dan Berquality Boleh Pilih Tudung Fb Pages jaring Sutera www.wasap.my/60173412414 #pemborongtudung #tudung_murah #shawl #sarimajaringsutera #tudung_sarima #bawal_ribbon #inner_snowcap #bawal #hijab #bawal_bidang_60 #shawlBubble #bawalChiffon #bawalKanggaroo #shawlsatin #tudung_labuh #khimar #innerDiamond #pemborongTudung #borongTudung #borongTudungmusliah #bawalChiffon #telekung #ALnoor #seher #star Смотреть полностью
𝐻𝒶𝒾𝓁𝑒𝒾𝑔𝒽 𝒟𝒶𝓌𝓃 Smith went Sicard #married #bride #beautiful #winterwedding #wedding #
0
Smith went Sicard #married #bride #beautiful #winterwedding #wedding #happy #flowers #shawl #white #dress #red #black #silver #excited Смотреть полностью
sara.scarf.97 لایک یادتون نره😘 🌺کالکشن بهار🌺شال
0
لایک یادتون نره😘 🌺کالکشن بهار🌺 شال سوپر نخ قیمت: ۶۰۰۰۰تومان(ارسال با پست رایگان) کیفیت عالی قواره: ۹۰* ۲۰۰cm سفارش از طریق تلگرام،واتساپ یا دایرکت #شال #شال_نخی #شال_رنگی #شال #گلدار #شال_خنک #شال_سبک #شال_لطیف #شال_بهاره #shawl #brand #fashion #luxury #luxury_shawl #style #mode #model #spring #spring_shawl #girl #women # Смотреть полностью
Natali На спицах....#вяжутнетолькобабушки #в
1
На спицах.. . . #вяжутнетолькобабушки #вязание #шаль #кидмохернашелке #вяза ниеспицами #knitstagram #knitting #shawlknitting #shawl #lace #knitted #knitwear #laceshawl Смотреть полностью
İPEKEVİ KONYA SATIŞ NOKTASI Kaydırınız 👈Armine İpek Eşarp 😍Sadece 59.90₺#esarp #s
0
Kaydırınız 👈 Armine İpek Eşarp 😍 Sadece 59.90₺ #esarp #sal #ipek #ipekevi #moda #esarpmodası #twill #twillesarp #krep #krepesarp #krepsal #indirimliesarp #sarar #baskılışal #filesal #renkli #rengarenkesarp #indirim #silk #scarf #cotton #color #colorful #fashion #scarffashion #shawl #ipekevisatışnoktası Смотреть полностью
sarashop لایک یادتون نره😘 🌺کالکشن بهار🌺شال
0
لایک یادتون نره😘 🌺کالکشن بهار🌺 شال سوپر نخ قیمت: ۶۰۰۰۰تومان(ارسال رایگان با پست) کد: ۱۹۵ کیفیت عالی قواره: ۹۰*۲۰۰cm سفارش از طریق تلگرام،واتساپ یا دایرکت #شال #شال_نخی #شال_رنگی #شال #گلدار #شال_خنک #شال_سبک #شال_لطیف #شال_بهاره #shawl #brand #fashion #luxury #luxury_shawl #style #mode #model #spring #spring_shawl #girl #women # Смотреть полностью
Диана Омарова Темнокожие красотки 😍как мне нравятс
0
Темнокожие красотки 😍как мне нравятся 😍 И не забывайте подписываться на мой аккаунт @baza.brendov #hijabmuslim #hijab #shawl #bawal #tudung #hijabers #pashmina #hijabfashion #hijablook #muslimah #videotutorialhijab #hijabi #tujabers #платок #платки #хиджаб #хиджабвидео #учимсязавязыватьплаток #завязываниеплатка #завязатьплаток #тюрбан #тюрбаны #завязатьплатокниках #turban #turbanhijab #turbantutorial #türban #hijabtoturial Смотреть полностью
Maryum Modesty Clothings Modesty ClothingsFor details DM orWhatsapp 9645626666  #maryummodes
0
Modesty Clothings For details DM or Whatsapp 9645626666 #maryummodestyclo things #hijab #hijaboftheday #hijabfashion #hijabilookbook #thehijabstyle #hijabmodesty #modesty #hijabstyle #fashionhijabis #hijablife #hijabdaily #hijablove #hijabswag #modestclothing #hijabspiration #hijabcandy #fashionmodesty #thehijabstyle #indianhijab #indianhijabstyle #indianhijabcollection #keralahijabifashion #keralahijabs #monjathiez #monjathies_of_kerala #shawl Смотреть полностью
poolak.design شال بهاره جنس پارچه کرپ لاکچریقیمت:50t
Behbahan
1
شال بهاره جنس پارچه کرپ لاکچری قیمت:50t برای سفارش به دایرکت پیام دهید. #p olakdesign #shawl #scarf #woman #bahar #1398 #behbahani #behbahan #شال_مجلسی #روسری #روسری_مجلسی #دستدوز #شال Смотреть полностью
Bawal | Shawl | Tudung GOOD MORNING 🤗🤗 🧣SHAWL ROSSA 🧣ready stock ‼️ ready st
0
GOOD MORNING 🤗🤗 🧣SHAWL ROSSA 🧣 ready stock ‼️ ready stock ‼️ ready stock ‼️ 👉🏻heavy premium chiffon 👉🏻kain yang senang ikut bentuk muka dear. kalau pakai nampak cantik jeee 🤗 👉🏻kain yang lembut 👉🏻jahitan tepi yang kemas 👉🏻bunga 3D yang tampak EXCLUSIVE 😊 💵 RM69 exclude postage. STOK LIMITED 🤫 ape yang menarik tauuu 😍 sis boleh pilih colour yang sis minat, dan kami tarukkan bunga 3D seperti corak diatas 👆🏻👆🏻👆🏻. #sisterhijabcollection berminat 🤗 wasap je kami 0179752997 admin bella 🤗or tekan link diatas, terus ke wasap kami 😘 #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawalsatin #bawalcrepe #bawalpucci #bawallabuh #bawalplain #bawalcantik #bawallover #bawalchiffonmurah #bawallovers #bawalturki #bawalcotton #bawaltabur #bawalmanik #bawalcantikmurah #bawalruffle #bawalborong #bawalshawl #bawalchiffonplain #shawl #shawls #shawlmurah #shawllabuh #shawlkeknis #sisterhijabcollection #shawlpublika #shawlchiffon Смотреть полностью
susen New collection of 2019 شال حریر کریشه سایز ۷۵ *۲
0
New collection of 2019 شال حریر کریشه سایز ۷۵ *۲۰۰ #تک رنگ #تک طرح #مت ریال جدید #shawl ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ Price :98.000 T ارسال رایگان از طریق پست به تمام نقاط ایران و مدت زمان ۳ روز کاری انجام ميشود. #scarf ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ جهت اطلاع از موجودی و سفارش از طریق دایرکت با ما در ارتباط باشید. #susenscarf 0️⃣ 9️⃣ 0️⃣ 1️⃣ 9️⃣ 7️⃣ 0️⃣ 6️⃣ 6️⃣ 4️⃣ 8️⃣ Смотреть полностью
Marcela Vallejo-Montoya New beginnings ••••• In love with the “Addi Crasy Trio”,
Antwerp, Belgium
2
New beginnings ••••• In love with the “Addi Crasy Trio”, no dpn’s, no magic loop for me. Got them from @carosatelier Project is pullover #jerseymulti by @luymou in yarn #Lima by #DropsYarn in colour #Petrol #Addi #AddiCrasyTrio #needles #knit #knitting #knittersOfInstagram #breien #tejer #tejido #tricot #TejidoAMano #handmade #textiles #ShareYourKnits #Shawl #Ravelry #NeverNotKnitting #KnittingIsMyYoga #BlueIsTheWarmestColour #IKnitSoIDontKillPeople #Knitting_Inspiration Смотреть полностью
poolak.design شال بهاره جنس پارچه کرپ لاکچریقیمت:50t
Behbahan
0
شال بهاره جنس پارچه کرپ لاکچری قیمت:50t برای سفارش به دایرکت پیام دهید. #p olakdesign #shawl #scarf #woman #bahar #1398 #behbahani #behbahan #شال_مجلسی #روسری #روسری_مجلسی #دستدوز #شال Смотреть полностью
andiascarf شال نخی بهاره فقط ۲۵ هزار تومانرنگ بند
1
شال نخی بهاره فقط ۲۵ هزار تومان رنگ بندی در کانال در نوار جستجوی تلگرام کلمه andiascarf را تایپ کنید #شال #روسری #روسری_ترک #روسری_نخی #روسری_ساتن #روسری_ارزان #شال_ارزان #شال_نخی #روسری_قواره_دار #شال_ترک #شال_عید #شال_هنرمندی #شال_سبک #روسری_ساتن_ابریشم #شال_بهاره #خنک #بهاره #روسری_بهاره #حراج #عید #نخی #زنانه #دخترانه #فروشگاه_اینترنتی #بافت #تخفیف #ارزان #scarf #shawl Смотреть полностью
#1 🇲🇾 Pouchbag Specialist Mini Tissue Pouch 🔥Bismillah, akak perkenalkan produk baru dari @
0
Mini Tissue Pouch 🔥 Bismillah, akak perkenalkan produk baru dari @holabags ni, Mini Tissue Pouch. Sangat2 sesuai untuk dijadikan wedding goodies uols. Di datangkan sekali dengan tisu tauu, bukan beshe beshe 😅. Maknanya uols tinggal order je then tak payah pikir2 lagi nak bagi apa untuk guest uols nanti. Nampak simple, nice dan power. Sebabnya guest uols nanti tak payah susah2 nak cari tisu lap mulut lap tangan bagai, dengan goodies ini setel segala masalah 😍. So, better uols WHATSAPP akak segera untuk order. Akak sendiri yang akan membalasnya 😘 ___________________________ Selain dijadikan sebagai goodies bag majlis Perkahwinan/Pertunangan/Birthday, pouch bag ini juga sangat sesuai dijadikan sebagai packaging produk terutamanya untuk pemilik2 perniagaan ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 📌 Pakaian Muslimah 📌 Telekung 📌 Tudung & Shawl 📌 Kosmetik Wanita 📌 Pakaian Lokal Brand 📌 Pomade & Beard Oil 📌 Perfume 📌 Barang kemas, Emas 📌 Aksesori Wanita 📌 Pakaian Bundle 📌 Kasut, Beg 📌 DLL ___________________________ For order & inquiry 👇👇👇 WHATSAPP // 0128399688 Please share & repost ye 😄 #sayajual #kamijual #pouchbag #pouchbagmurah #totebag #beguncang #drawstringbag #muslinbag #goodiesbag #dustbag #weddinggoodiesbag #wedding #malaywedding #malaysiawedding #bruneiwedding #event #product #packaging #pomade #perfume #shawl #jewellery #lokalah #instashops #igshops #igersmalaysia #kainbatik #malaysia #singapore #brunei Смотреть полностью
Vintages Hijabs Grab now!!! Labuh kan? Material kain tak Jarang tau and plus, Cantikka
0
Grab now!!! Labuh kan? Material kain tak Jarang tau and plus, Cantikkan warna dia! Soft ja!!!! So, apa tunggu lagi 🛍🛍🛍 WhatsApp sekarang, kami bagi harga KASIH SAYANG!!!! Premium Basic Shawl by Vintages Hijabs WhatsApp 0103672358 #premiumbasicshawl #premiumbasicshawlbyvintageshijabs #shawl #shawls #shawllabuh Смотреть полностью
andiascarf روسری حریر ژورژت سایز ۱۱۰ فقط ۲۵ هزار ت
0
روسری حریر ژورژت سایز ۱۱۰ فقط ۲۵ هزار تومان رنگ بندی در کانال در نوار جستجوی تلگرام کلمه andiascarf را تایپ کنید #شال #روسری #روسری_ترک #روسری_نخی #روسری_ساتن #روسری_ارزان #شال_ارزان #شال_نخی #روسری_قواره_دار #شال_ترک #شال_عید #شال_هنرمندی #شال_سبک #روسری_ساتن_ابریشم #شال_بهاره #خنک #بهاره #روسری_بهاره #حراج #عید #نخی #زنانه #دخترانه #فروشگاه_اینترنتی #بافت #تخفیف #ارزان #scarf #shawl Смотреть полностью
poolak.design شال بهاره جنس پارچه کرپ لاکچریقیمت:50t
Behbahan
0
شال بهاره جنس پارچه کرپ لاکچری قیمت:50t برای سفارش به دایرکت پیام دهید. #p olakdesign #shawl #scarf #woman #bahar #1398 #behbahani #behbahan #شال_مجلسی #روسری #روسری_مجلسی #دستدوز #شال Смотреть полностью
andiascarf روسری حریر ژورژت سایز ۱۱۰ فقط ۲۵ هزار ت
0
روسری حریر ژورژت سایز ۱۱۰ فقط ۲۵ هزار تومان رنگ بندی در کانال در نوار جستجوی تلگرام کلمه andiascarf را تایپ کنید #شال #روسری #روسری_ترک #روسری_نخی #روسری_ساتن #روسری_ارزان #شال_ارزان #شال_نخی #روسری_قواره_دار #شال_ترک #شال_عید #شال_هنرمندی #شال_سبک #روسری_ساتن_ابریشم #شال_بهاره #خنک #بهاره #روسری_بهاره #حراج #عید #نخی #زنانه #دخترانه #فروشگاه_اینترنتی #بافت #تخفیف #ارزان #scarf #shawl Смотреть полностью
andiascarf روسری حریر ژورژت سایز ۱۱۰ فقط ۲۵ هزار ت
0
روسری حریر ژورژت سایز ۱۱۰ فقط ۲۵ هزار تومان رنگ بندی در کانال در نوار جستجوی تلگرام کلمه andiascarf را تایپ کنید #شال #روسری #روسری_ترک #روسری_نخی #روسری_ساتن #روسری_ارزان #شال_ارزان #شال_نخی #روسری_قواره_دار #شال_ترک #شال_عید #شال_هنرمندی #شال_سبک #روسری_ساتن_ابریشم #شال_بهاره #خنک #بهاره #روسری_بهاره #حراج #عید #نخی #زنانه #دخترانه #فروشگاه_اینترنتی #بافت #تخفیف #ارزان #scarf #shawl Смотреть полностью
andiascarf روسری حریر ژورژت سایز ۱۱۰ فقط ۲۵ هزار ت
0
روسری حریر ژورژت سایز ۱۱۰ فقط ۲۵ هزار تومان رنگ بندی در کانال در نوار جستجوی تلگرام کلمه andiascarf را تایپ کنید #شال #روسری #روسری_ترک #روسری_نخی #روسری_ساتن #روسری_ارزان #شال_ارزان #شال_نخی #روسری_قواره_دار #شال_ترک #شال_عید #شال_هنرمندی #شال_سبک #روسری_ساتن_ابریشم #شال_بهاره #خنک #بهاره #روسری_بهاره #حراج #عید #نخی #زنانه #دخترانه #فروشگاه_اینترنتی #بافت #تخفیف #ارزان #scarf #shawl Смотреть полностью
شال و روسری ســــــاینا‌ دزفول ....🎁مسابقه مسابقه🎁🔸جمعه قراره به ۳
Dezful
68
.... 🎁مسابقه مسابقه🎁 🔸جمعه قراره به ۳ نفر از اعضای پیج که پست های مارو لایک میکنند و پیج ما رو به دوستاشون معرفی میکنند(تگ میکنند) هدیه بدیم 🔸قرعه کشی از بین همه پستهایی هست که در هفته میزاریم . 🔸هدیه ساینا از شال و روسری های نخی خوشگل و جدیدمون است که برای عید باز کردیم به انتخاب خودتون🤗 . ⭐شال نخی لنین بهاره⭐ 🔸برای رنگبندی کامل اینکار لطفا ورق بزنید 🔸ابعاد(۱۸۰×۸۰) سانتی متر 🔸اینکار اصلا سُر نیست 🔸یک کار جدید و خیلی شیک . 🔸برای اطلاع از قیمت دقیق و سفارش اینکار لطفا به این شماره از طریق واتس اپ پیام دهید 0905 941 3603 . 🔸آدرس شعبه یک خیابان شریعتی جنب کوچه ساسان روبروی مسجد پاسداران 061 42274119 🔸آدرس شعبه دوم خیابان شریعتی پاساژ امین طبقه بالا 061 42251913 . #مسابقه #هدیه #لاکچری #مد_روز #میس_اسمارت #دزفول #شال #روسری #روسری_ابریشم #اندیمشک #دزفول_خوزستان_ایران #اهواز #شوش #شوشتر #dezful #dezful_khuzestan_iran #ahw #shawl az #miss_smart #scarf Смотреть полностью
Modest Syari #byRosmini Bismillah. sempurnakan hijab mu 💛.Ready Set syari Khadijah 290k
1
Bismillah. sempurnakan hijab mu 💛 . Ready Set syari Khadijah 290k sudah dapat Gamis & khimar . Bahan despol super ringan, super adem, menyerap keringat, tidak nerawang. Khimar pet anthem. Gamis all size fit to XL, wudhu friendly, busui friendly, potongan umbrella. . warna: Hitam, navy, maroon, batta, lavender, army, milo Смотреть полностью
TheShawls.Eyrah You will feel special wearing our collection because we promise the va
0
You will feel special wearing our collection because we promise the value of exclusivity. Please dont miss the only chance of owning a luxury scarft you can always afford ❤ . Measurement: Material : Satin Silk Length of scarf : 115cm Width of scarf : 115cm . Price : RM89 including postage Hope you guys are excited and wouldn't hesitate to shop with us! We will try our level best to satisfy all of our lovers around the globe. Thank you so much!😘 #travelwithmadisonhijab WhatsApp 0187900416 for order. #madisonhijab #tudungmalaysia #tudungonline #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungmuslimah #hijabfashion #hijabstyle #shawl #shawlmalaysia #shawlmalaysiaonline #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #exclusiveshawl #sayajual #sayajualtudung #lelakikirimantuhan #isteribukanuntukdisewa #cintatiadaganti #senafasrindu #emmamaembong Смотреть полностью
جدیدترین_زیباترین شال و روسری ‏☘️🌟 SPRING COLLECTION 🌟☘️ شل نخی توپ توپی
1
‏☘️🌟 SPRING COLLECTION 🌟☘️ شل نخی توپ توپی کیفیت فوق العاده🔥 🔴تک رنگ 🔴 🌟ویژه آفتاب🌟 🌿بهار ۹۸🌿 ‏@aftabscarf #روسری #روسری_ترک #شال #مد #زیبایی #استایل #روسری_ابریشم #هاوایی #مدلینگ #گوچی #روسری_ساده #زنانه #مجلسی #دخترانه #شیک #بوتیک #ست #تهران #ولیعصر #گالری_روسری_آفتاب #شال_روسرخی #برند #مدوفشن #scarf #shawl #نوروز۹۸ #بهاره #عیدانه #شب_عید Смотреть полностью
Δημητρα Ευσταθιαδου #Για#την#κουμπαρούλα#μου @kon_eliza#Να#σε#χα
3
#Για #την #κουμπαρούλα #μου @kon_eliza #Να #σε #χαιρόμαστε#καλοφόρετο #shawl #stole #crochetlove
Fashion For Queens 👑 Wich color is your favourite ??these beautiful scarves from @klassy_a
2
Wich color is your favourite ?? these beautiful scarves from @klassy_access ories Follow Me My Queens Follow Me For More ⬇️⬇️ @fashion_forqueens 👑 @fashion_forqueens 👑 Tag your friend ❤ Write your comment 💭😊 . لايك ومتابعة حسابي لي مزيد من التشجيع 😊 Смотреть полностью
 My #whiteoutshawl is still in progress.. Hopefully it will be finished
0
My #whiteoutshawl is still in progress.. Hopefully it will be finished before summer 😂 #knittersofinstagram #knitting #shawl #knittedshawl #schibotgarne #lace #laceyarn #singleplyyarn #singleply Смотреть полностью
Bukti Cinta Acrylic Label YERRR.....MINIMA 20pcs jerrr.Tak percaya cuba PM kami.Strictly
0
YERRR.... . MINIMA 20pcs jerrr . Tak percaya cuba PM kami . Strictly No DM Whatsapp ONLY http://www.wasap.my/60132667599 http://www.wasap.my/60132667599 http://www.wasap.my/60132667599 👍🏻 Visit our page Facebook: www.facebook.com/bukticinta273 Instagram: www.instagram.com/bukti_cinta 👍🏻 Spread the words yach! #bukticinta #acryliclabel #labelshawl #labelacrylicmalaysia #labelmurah #labelmurahmalaysia #taglabel #tagtudungmurah #labeltudung #labelacrylicmurah #labelshawleksklusif #labelshawl #labelacrylic #labeljubah #labelbajukurung #labelbaju #labelacrylic #tudung #shawl #hijab #hijabista #hijabis #butik #supplier #scarf #malaysia #bajukurung #tempahan #preorder Смотреть полностью
Sa2 collection  سادو شال 🌸Nowruz collection🌸.
Tehran, Iran
0
🌸Nowruz collection🌸 . "نظراتتون رو برامون دايركت كنيد" و يه جمله برامون بنويسيد🙋🏼‍♀️ از طريق دايركت با ما در ارتباط باشيد @sa2collection#شال #شال_مجلسى #٩٧ #شال_بهاره #عكس #پاییز #شال_تابستانه #كالكشن #جديد #عيد #مدل#سادو_sa2 #مدلينگ #شاد #لباس #خاص_باشيم #رنگ #رنگى_رنگى #تيپ #دختر #رنگ_سال #شيكپوش #استايليش #مانتو #استايل #عروس . . . #shawl #hijabfashion #tehran #iran Смотреть полностью
Maria_scarf ‏🌿 Red Button🌿.‌ 🎉 شال رته.🧣متریال ن
0
‏🌿 Red Button🌿 . ‌ 🎉 شال رته . 🧣متریال نخی . 🎚سایز استاندارد . 💰٩٠ هزار تومان . 🔶 ‌‏🔶 Spring 2019 . 🌈در شش رنگ بسیار زیبا . . . #روسري #روسري_نخي #روسري_مجلسي #روسري_شيك #روسري_حرير #روسري_خاص #روسري_مارك #روسري_لاكچري #شال #شال_مجلسي #شال_خاص #شال_مارك #شال_خاص #شال_لاكچري#scarf #shawl #purse #style #fashion Смотреть полностью
marmar_scarf ‏🌿 Red Button🌿.‌ 🎉 شال رته.🧣متریال ن
1
‏🌿 Red Button🌿 . ‌ 🎉 شال رته . 🧣متریال نخی . 🎚سایز استاندارد . 💰٩٠ هزار تومان . 🔶 ‌‏🔶 Spring 2019 . 🌈در شش رنگ بسیار زیبا . . . #روسري #روسري_نخي #روسري_مجلسي #روسري_شيك #روسري_حرير #روسري_خاص #روسري_مارك #روسري_لاكچري #شال #شال_مجلسي #شال_خاص #شال_مارك #شال_خاص #شال_لاكچري#scarf #shawl #purse #style #fashion Смотреть полностью
N.A.M.R #wedding #yellownight #shawl #palki #pandal#blue #red #jade #fat #uncl
1
#wedding #yellownight #shawl #palki #pandal #blue #red #jade #fat #uncle #fa tuncle #brotherinlaw #sisterinlaw #panjabi #nagra #a #1 Смотреть полностью
Royal Collection LV Shawls available in black and beigeDM for more info x#shawl#scarf
0
LV Shawls available in black and beige DM for more info x #shawl #scarf #girl s#trending #fashionnova #qualoty Смотреть полностью