silameninggal instagram photo

#

نور  اينا دانيا 💕 #silameninggal••••

نور اينا دانيا 💕

  • 23.06.2018 09:04
  • 0

#silameninggal • • • •

Gudang Lawak Jenaka Potong dua pn kete ko tu still pnjg oi, lahanat betol perangai parking

Gudang Lawak Jenaka

  • 23.06.2018 05:20
  • 0

Potong dua pn kete ko tu still pnjg oi, lahanat betol perangai parking cmtu. 😑😅😭🤦‍♂️ #lawak #propa #limosine #parking #panjang #bongok #silameninggal #bingung #kelakar #mudahterhibur

muhammadshahrinmohdrashid Mohon terasa...#sabtublues #adakahkatakumengujimindakamu #adaakukesah

muhammadshahrinmohdrashid

  • 23.06.2018 04:14
  • 0

Mohon terasa... #sabtublues #adakahkatakumengujimindakamu #adaakukesah #sukahatiakunakpostapa #silameninggal #apalagikonaksetan #makanfreebolehla #okbye

نور  اينا دانيا 💕 #silameninggal●●●●●

نور اينا دانيا 💕

  • 22.06.2018 21:43
  • 0

#silameninggal ● ● ● ● ●

→™Mufiid_Ali™← #tb#pieceyow#gimanotui#youcanseeme#silameninggal

→™Mufiid_Ali™←

  • 22.06.2018 20:25
  • 1

#tb#pieceyow#gimanotui#youcanseeme#silameninggal

stranger See you next time, PD 😊.#jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwinl

stranger

Corus Paradise resort Port Dickson

  • 22.06.2018 16:38
  • 1

See you next time, PD 😊 . #jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwinlari #silameninggal #portdickson #moodholiday #corusparadiseresort

Princess mommy & daddy ❤ Eh 😂 sp edit ni @lawak_steady @lawak.hangit @lawak_ker_der @lawak_

Princess mommy & daddy ❤

  • 22.06.2018 16:31
  • 3

Eh 😂 sp edit ni @lawak_steady @lawak.hangit @lawak_ker_der @lawak_hambar @lawak.boring @lawaksavage @lawak_king @lawak @lawak4x4 @lawak_kampung @lawak.kaw @lawak_ke_hambar @lawak.danger @lawak.opah @lawak__repost @lawak.gusi @lawak_virus @lawak_jintoncit @lawak.amerika @lawak_twitter @lawak_kawkaw @matpida_ #kelakarkeni? #lawak #pelikan #apekebendanie #sapeeditni #oi #cun #boek #omg #silameninggal #lawakmasokkubur 😂

Muhammad Amir Hamzah Tutup Buku Lama,Buka Buku Baru...Yang Sudah Tu Sudah Laa Eaa..Penat

Muhammad Amir Hamzah

Padang kota lama penang

  • 22.06.2018 14:37
  • 11

Tutup Buku Lama,Buka Buku Baru... Yang Sudah Tu Sudah Laa Eaa.. Penat Dah Nak Melayan Sandiwara Dunia Nie.. 😪😪 #SilaMeninggal #TimesUp

Muhd Sayyid Ayid JR Budak bodoh baru nk up hahahA#MRbean.  Mr bean hahahahahahhahaha #sila

Muhd Sayyid Ayid JR

  • 22.06.2018 14:00
  • 0

Budak bodoh baru nk up hahahA#MRbean. Mr bean hahahahahahhahaha #silameninggal

SITI NOR SYAHADAH . {descr}

SITI NOR SYAHADAH .

Slim Village, Perak, Malaysia

  • 22.06.2018 11:49
  • 8

stranger Tenang.. Subhanallah 😊.#jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwinla

stranger

Corus Paradise resort Port Dickson

  • 22.06.2018 11:16
  • 3

Tenang.. Subhanallah 😊 . #jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwinlari #silameninggal #portdickson #corusparadiseresort #holidaymood #ketenangan #anginsepoisepoibahasa

mrs_sandza _followback #Silameninggal

mrs_sandza _followback

  • 22.06.2018 06:31
  • 0

#Silameninggal

ZAISYIA😍💕💝 biar lah org nk kte. keburukkan😢 kita jnji kita ade aty dn perasaan

ZAISYIA😍💕💝

Tanah Perkuburan USJ 22

  • 21.06.2018 16:29
  • 2

biar lah org nk kte. keburukkan😢 kita jnji kita ade aty dn perasaan daripade org yg asik mengutuk kita belakang ii #silameninggal

💰 Mamak and me berpisah tiada 🌈 #nakketaknak #silameninggal

💰

  • 21.06.2018 15:51
  • 10

Mamak and me berpisah tiada 🌈 #nakketaknak #silameninggal

stranger Sampai kat melaka tadi, nasib baik Allah hantarkan aku sahabat yang ga

stranger

Malacca

  • 21.06.2018 15:25
  • 5

Sampai kat melaka tadi, nasib baik Allah hantarkan aku sahabat yang gagah menolong. Mencari tools dan tolong repair mana yang boleh. Daebak ! Trimas pada abang long melaka @azharisa79 . Kau bayangkan, dari pukul 6 petang semalam sampai harini, benda yang sama jadi. Fuel pump problem. Dah dua orang pomen dan at last, aku sendiri yang repair tapi atas nasihat dari pomen pomen yang buat sebelum ni la. . Dengan tak mandi, badan daripada berkuah jadi garing jadi berkuah balik jadi garing balik. Dugaan di bulan syawal. . Dan pasti, ada hikmah disetiap dugaan yang diberikan. In shaa Allah. . Terima kasih pada semua yang mendoakan dan membantu kami sepanjang perjalanan. Semoga Allah balas jasa kalian dunia akhirat. . Aamin. . #jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwinlari #silameninggal #teamrayajohor #teamrayaselangor #fuelpumpproblems #rayaketujuh #inikanraya

Yun 🍗 Okey last..!!bye raya.. 😪#inmeeserum #inmehijab #pinkinthehouseyo

Yun 🍗

  • 21.06.2018 10:00
  • 6

Okey last..!!bye raya.. 😪 #inmeeserum #inmehijab #pinkinthehouseyow #rayadahhabis #whenheartspeaks #hearmyheart #silameninggal

Yun 🍗 U're not perfect..but..u deserve to be happy..#inmeeserum #inmehijab

Yun 🍗

  • 21.06.2018 09:09
  • 6

U're not perfect..but..u deserve to be happy.. #inmeeserum #inmehijab #pinkinthehouseyow #rayadahhabis #whenheartspeaks #hearmyheart #silameninggal

Deq'wan Syazwan Bagi Aku Kau Sudah Mati#silameninggal

Deq'wan Syazwan

Kedah

  • 21.06.2018 08:38
  • 1

Bagi Aku Kau Sudah Mati #silameninggal

vJay StreEt

vJay StreEt

Petaling Jaya, Malaysia

  • 21.06.2018 07:25
  • 0

"Sekarang zaman mahathir bro, xde hitam putih kau bole jatuh." Cc by @taufiqngah

amylia.nastasha.aziz #salamsubuh #harapterasa #silameninggal

amylia.nastasha.aziz

Ipoh, Perak

  • 21.06.2018 01:03
  • 2

#salamsubuh #harapterasa #silameninggal

オイカワ とおる 3rd & 4th Syawal😊😘😘SHRMZDB 😇........follow @rahman_13031

オイカワ とおる

Meriahnya Aidilfitri

  • 20.06.2018 21:39
  • 9

3rd & 4th Syawal😊😘😘 SHRMZDB 😇........ follow @rahman_130315 to watch TikTok @tiktok__malaysia #rayakansebulan #aidilfitri #teamrayaperak #sayangraya #duitraya #tiktok #man #musically #bar #raya #family #syukurselalu #ironneverlies #happy #fifa #portugal #spain #belgium #hashtag #instagram #money #triple #cristianoronaldo #underthetree #onthewood #syawal #openhouse #rumahterbuka

mummy muaz & muniif Siblings complete full stop!!!aku tau dlm friendlist aku ni ada sejen

mummy muaz & muniif

Teluk Intan

  • 20.06.2018 15:30
  • 0

Siblings complete full stop!!! aku tau dlm friendlist aku ni ada sejenis mulut puaka membawang canang cite sna sni, Silakanlah membawang bawak mulut sna sini ye sis,, Alhamdulillah aku free dpt pahala syukur, Cuma sis nk ingtkan jgnla sibuk nak membawang hal family aku ye, silap2 nti hal family ko yg kena canang 1 dunia, Jagala tepi lain sendiri jgn smpi sibuk jga tepi kain org lain smpi kain sndri terkoyak ko xperasan 🤣🤣🤣 #akuygpostkauygpanas #kodahkenapa #setan #silameninggal #raya #riangriaraya

qaiii #bosan #silameninggal #mukacamtaik 😏😏

qaiii

  • 20.06.2018 07:19
  • 2

#bosan #silameninggal #mukacamtaik 😏😏

|| married ||   23yrs Jaga tutur kata supaya org lain x terasa #silameninggal #inikanraya2

|| married || 23yrs

  • 20.06.2018 03:51
  • 0

Jaga tutur kata supaya org lain x terasa #silameninggal #inikanraya2018 #makmaksangat

Shah Rul Kan saya senang saja bersiap.. anda bagaimana??#malaysiaviners #cubanasib

Shah Rul Kan

  • 20.06.2018 00:14
  • 17

saya senang saja bersiap.. anda bagaimana?? #malaysiaviners #cubanasib #selamatmenonton #layan #lawaktahapdewa #lawakhambar #lawakbuatpening #kantoi #viral #viners #sukalawak #jangankecam #brocuba #sukalawak #sukasuka #drama #dramamelayu #silameninggal #senijiwaku #ganas #lawaksyok2 #dramasangat #filemmelayu #parodifilem #vinerfilem #best #lawakgila #lawakmalaysia #tiktok #tiktokmalaysia

Suraya Binti Halim 💕 Selagi aku tak kacau hang, jangan la kacau hidup aku😂naik seram aku

Suraya Binti Halim 💕

  • 19.06.2018 20:39
  • 11

Selagi aku tak kacau hang, jangan la kacau hidup aku😂naik seram aku nak gaduh² nih🙄 #lepaskanpergi #pasaikathang #lexlex #KeepSmile #benice #bestrong #diriakucaraaku #makcikbawang #modenasdinamik #sisredha #silameninggal #selamathariraya #flytanparasacinta #acahacahje #gambarakukauyangpanas #muah #gambarakusukahatiakulah #siscuba #jangankecam #plattadak #bye

@NurulAthirah A Good Friend Never End 🐥#theoldfriends

@NurulAthirah

Kelantan

  • 19.06.2018 14:51
  • 7

A Good Friend Never End 🐥 #theoldfriends

stranger Raya kelima masih hitam 😁.#jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwi

stranger

Johor Bahru

  • 19.06.2018 14:49
  • 0

Raya kelima masih hitam 😁 . #jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwinlari #silameninggal #teamrayaselangor #teamrayajohor #rayakelima #openhouse

stranger Raya kedua kita layan open house. Sorry la busy kat johor ni. Tak semp

stranger

Johor Bahru

  • 18.06.2018 20:37
  • 1

Raya kedua kita layan open house. Sorry la busy kat johor ni. Tak sempat nak bergambar sangat 😂 . #jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwinlari #silameninggal #teamrayaselangor #teamrayajohor

 #ootd #teamrayapahang #raya #awekcun #tiktok #silameninggal #akuyangpo

  • 18.06.2018 17:05
  • 0

#ootd #teamrayapahang #raya #awekcun #tiktok #silameninggal #akuyangpostkauyangpanas #kengkawanproject

Muar District

  • 18.06.2018 13:09
  • 20

"Ilmu itu seperti air. Jika tidak bergerak, akan menjadi mati lalu membusuk" . -imam Syafie- Cc: @muhdsyauqii . Memerlukan 4 org utk penuhkan ruang kosong di sisi. Madu itu sedap 😋 Good luck SPM bosskurrr #spm2k18 #muar #johor #batch01 #kurr #insaf #fattzura #silameninggal #syawal #belgium #fifa2018 #hati #bintang

M Nelson Semua mahu jadi selfish.. Sekarang mari saya tunjuk saya punya selfish

M Nelson

Ampang, Kuala Lumpur

  • 18.06.2018 12:15
  • 0

Semua mahu jadi selfish.. Sekarang mari saya tunjuk saya punya selfish.. Kali ni mahu hilang kawan pon saya sudah tak mahu fikir.. Kalau mahu bikin kerja chill2, lu bikin sama orang lain.. Mahu tarik muka atau mahu cerita belakang ka, silakan.. Sebab saya pon akan mula cerita dekat belakang sekarang.. Kalau rasa mahu bikin sesuatu tapi taknak berkorban masa n tenaga tak perlu bikin.. #fuckingbullshit #silameninggal

Syaukiy_Yusry Aku tengah duk betulkan serban senget , kebetulan ada la budak prempua

Syaukiy_Yusry

Jeddah Al-Safa

  • 18.06.2018 05:30
  • 7

Aku tengah duk betulkan serban senget , kebetulan ada la budak prempuan arab ambik gambar senyap-senyap , pstu harini datang jumpa aku and cakap yang dia ambik gambar aku senyap-senyap kemarin , bertuah betul ! nasib baik la budak lagi kalau tak ma abah dapat menantu hidung mancung la jawab nya tahun depan 😂 dah la cantik , budak lagi tu dalam umur 14 15 macam tu , nanti dah besar taktau la cantik dia macam mana , kalah triple X aku yg dulu !! ops😅 😂hahahaha.. #silameninggal ! gmbar lawa apa lagi mintak send lerr hahahahaa . . #repost #secondeid #teamrayajeddah #teamrayaperantauan #serbangayayamen #homesick #missmyparents

sec acc zafff_ Gwoyomi 😅🙈.....#videojiwang #videosedih #videopasrah #ilys

sec acc zafff_

  • 18.06.2018 01:50
  • 1

Gwoyomi 😅🙈 . . . . . #videojiwang #videosedih #videopasrah #ilysm #videobroken #hatihancur #dasarpengkhianat #silameninggal #jilake #guamaros #lellekbrader #lifeisbrokaa #nevergibap #setia #cintahakiki #cintamonyet #hahaha

 Third eid mubarak✨💥

  • 17.06.2018 14:59
  • 7

Third eid mubarak✨💥

ï . 🌻 ugly siak HAHAHAHAA 😂❤ @nrum4irah @wafa_tasnim #pumplikethat #pop

ï . 🌻

Sk Balik Pulau

  • 17.06.2018 14:47
  • 0

ugly siak HAHAHAHAA 😂❤ @nrum4irah @wafa_tasnim #pumplikethat #poplikethat #mukasyurr #buruk #silameninggal #jangankecam

ㅇ무ㅑㅁ  ㅜㅅㄱ  미ㄸㄴㄱㅁ #habisduitsaya,guna duit Raya tahun ni pun dapat RM52.00 kalau boleh n

ㅇ무ㅑㅁ ㅜㅅㄱ 미ㄸㄴㄱㅁ

  • 17.06.2018 13:16
  • 6

#habisduitsaya,guna duit Raya tahun ni pun dapat RM52.00 kalau boleh nk dapat RM10000.00 dapat beli fon. #xpelah #usaha #adaakukesah #lantaklahh #rezeki #titikpeluhsaya

Siti Zafirah Sibuk simpan duit raya,Eh alamak tak perasan,Tersimpan hati awak pul

Siti Zafirah

  • 17.06.2018 12:23
  • 8

Sibuk simpan duit raya, Eh alamak tak perasan, Tersimpan hati awak pulak. GELI GILA!!!! 3rd Syawal ✨ #sorryNOTsorry #ewww #silaMENINGGAL

Muhammad Inaamul Hasan Taha #regram From @kata.aht..Sila Tag 3 Member Korang Kat komen biar Sama

Muhammad Inaamul Hasan Taha

Kata Kata Mutiara

  • 17.06.2018 11:15
  • 1

#regram From @kata.aht .. Sila Tag 3 Member Korang Kat komen biar Sama2 belajar Arti kehidupan Sama2 :) #SilaMeninggal . @kata.aht @ahmadhasantaha #temboro#kataAHT#Singapore

⠀⠀            ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ 𝓩𝓮𝓽𝓽𝔂 ❥ Lets raya 😎

⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ 𝓩𝓮𝓽𝓽𝔂 ❥

Terengganu

  • 17.06.2018 09:43
  • 12

Lets raya 😎

Embun Jb #herghh #hahaha#silameninggal

Embun Jb

Dsanibridal wedding planner

  • 16.06.2018 23:16
  • 1

#herghh #hahaha #silameninggal

mirz Aids Mubarak Fitri Ke-2 👅Ps:Last photo supposed to be meme#bal

mirz

  • 16.06.2018 21:51
  • 10

Aids Mubarak Fitri Ke-2 👅 Ps:Last photo supposed to be meme #balinghipster #Vsco #uchuxraver #jantan❌guna #silameninggal #artofvisuals #akuyangpakaikoyangpanas

Muhd Huzair Siapa pminat team messi?#silameninggal#worldcup2k18

Muhd Huzair

  • 16.06.2018 19:27
  • 0

Siapa pminat team messi? #silameninggal #worldcup2k18

Dato’ Paduka Ahmad Faizal Post khas untuk budak budak WECHAT, Keris yang disemat didada itu mela

Dato’ Paduka Ahmad Faizal

  • 16.06.2018 15:58
  • 0

Post khas untuk budak budak WECHAT, Keris yang disemat didada itu melambangkan semangat KEMELAYUAN, tidak ada kena mengena dengan sebarang PARTI POLITIK. Maklumlah.. budak zaman wechat sekarang AURA KENEGARAAN tinggi sangat... 🤪🤪🤪 . . #budakwechat #silameninggal #rinduzamantunku

アキーム Raya#2 x jadi😂😂😂#selamathariraya #rayaxjadi #chaos #silameni

アキーム

Tampin Village, Negeri Sembilan, Malaysia

  • 16.06.2018 15:39
  • 0

Raya#2 x jadi😂😂😂 #selamathariraya #rayaxjadi #chaos #silameninggal #bahaya

حكيم Seorang runner ais dan pembancuh air yang berjaya di hari raya. #dudu

حكيم

Alor Setar

  • 16.06.2018 11:47
  • 4

Seorang runner ais dan pembancuh air yang berjaya di hari raya. #dudukrumah#teamrayakedah#coverperut#hatersgonnahate#instalacur #igerskedah #makkaupurple#aor#silameninggal

NIK MUHAMMAD TAJUDDIN selamat hari raya maaf zahir dan batin #kosongkosong #tolonglike #akum

NIK MUHAMMAD TAJUDDIN

  • 16.06.2018 08:21
  • 1

selamat hari raya maaf zahir dan batin #kosongkosong #tolonglike #akumerayu #teamrayameroon #silameninggal

MUHD ADIQ SHABIL bewok gletek boyo🐊 boyo🐊pekong tin, selamat hari raya ,maaf

MUHD ADIQ SHABIL

  • 16.06.2018 07:45
  • 1

bewok gletek boyo🐊 boyo🐊pekong tin, selamat hari raya , maaf🙏zahir batin 👬👬 cicok jeling pokko pokko jeley lidoh 👅 mitok maah blako jiko ado silap saloh 👌 #selamathariraya #krapapap #kvtmforlife_ #silameninggal #kvtm #kamixhebat #xkenalmakaxcinta #kipidap #malayissohot #mansnothot #kamibukanplayboy #kamixjahat #kamixramai #silameninggal #fakephoto #photoshoot #trowback

stranger Plan nak balik JB lepas subuh tapi mata tengah segar so better gerak s

stranger

  • 15.06.2018 22:20
  • 0

Plan nak balik JB lepas subuh tapi mata tengah segar so better gerak sekarang. Nak tunggu lepas subuh nanti takut badan liat dan terlajak macam basikal lajak tadi. Gua gerak dulu pape roger ✌ . #jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwinlari #silameninggal #salamaidilfitri #teamrayaselangor #teamrayajohor

jenteraflykroni_ Woi budak lajak taubat lh sikit yg buat fly tu. Kalau buat fly kt jala

jenteraflykroni_

  • 15.06.2018 22:17
  • 3

Woi budak lajak taubat lh sikit yg buat fly tu. Kalau buat fly kt jalan aku ckp je #silameninggal ila meninggal hahahaa 😂😂😂 #bertaubatlah

Andy_SW Boskur bosmu 😂 .#sahabatsampaimati #jejakatampan #kodahkenapa #tak

Andy_SW

  • 15.06.2018 16:56
  • 4

Boskur bosmu 😂 . #sahabatsampaimati #jejakatampan #kodahkenapa #takpanaske #aqygpostkoygpanas #kesahpulakaku #silameninggal

Andy_SW Candid?😆#jejakatampan #gantengbanget #teamrayamaroon #teamrayakema

Andy_SW

  • 15.06.2018 14:24
  • 1

Candid?😆 #jejakatampan #gantengbanget #teamrayamaroon #teamrayakemaman #kodahkenapa #takpanaske #aqygpostkoygpanas #kesahpulakaku #silameninggal

Firdaus Syafiq Slalu cari butang baju melayu sndiri...kali nie sedar2 sume dh siap be

Firdaus Syafiq

  • 15.06.2018 14:05
  • 0

Slalu cari butang baju melayu sndiri...kali nie sedar2 sume dh siap belaka...😍😍😍 #AdaHatiPerluJaga #Gbb #Ggmu #SilaMeninggal

stranger Beraya klang dulu raya pertama sebelum ke JB esok 😊.#jangankecams

stranger

Sungai Udang

  • 15.06.2018 12:48
  • 0

Beraya klang dulu raya pertama sebelum ke JB esok 😊 . #jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwinlari #silameninggal #salamaidilfitri #rayapertama #teamrayaselangor #teamrayajohor

nanavanilla___ #silameninggal 😂👌👌

nanavanilla___

  • 15.06.2018 10:40
  • 0

#silameninggal 😂👌👌

CUZZY

CUZZY

  • 15.06.2018 05:28
  • 17

"Kalau aku ada buat salah dengan sesiapa, aku minta maaf." ✨✨✨

stranger Ada ni haa dengan pak syed kau. Baru lepas solat sunat aidilfitri. Pak

stranger

Masjid An-Nur Kampung Melayu Subang

  • 15.06.2018 04:15
  • 0

Ada ni haa dengan pak syed kau. Baru lepas solat sunat aidilfitri. Pak syed kirim salam kat hangpa semua. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Taqabbalallahu minna wa minkum taqabbal yaa kareem. Eid mubarak. . #jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwinlari #silameninggal #salamaidilfitri #eidmubarak #selamathariraya #aidilfitri #SHRA #teamrayaselangor #teamrayajohor

Muhamad Akmal 30 Ramadhan 1439#bakalmenantumakawak

Muhamad Akmal

Taiping, Perak

  • 14.06.2018 00:38
  • 5

30 Ramadhan 1439 #bakalmenantumakawak

fatimah_h_ People always see our bad thing we do and don care about our good thin

fatimah_h_

Langkawi

  • 13.06.2018 23:28
  • 0

People always see our bad thing we do and don care about our good thing we do😴😴😴 #tksekiutawak #silameninggal #bossan

beyourself Orang tak tahu susahnya kita menghadapi sesuatu perkara. Yang mereka t

beyourself

  • 13.06.2018 16:06
  • 3

Orang tak tahu susahnya kita menghadapi sesuatu perkara. Yang mereka tahu, cuma terus judge dan mangata.🙌😋⛄🌚😶#thesallpicture #picart #ytjt #punyaorang #ramadhan2018 #ramadan #silameninggal #vscoedit #vscocam #vscocam #vsco #chill #sabar

~DekkKatekkk #silamampus #silameninggal #betinasundalmainjauh2

~DekkKatekkk

  • 13.06.2018 08:47
  • 0

#silamampus #silameninggal #betinasundalmainjauh2

Amm M. Mahfiz Sejenis penyakit berjangkit buat masa ini..We call it 'Selfie Jamban

Amm M. Mahfiz

KLIA International Departure, GATE C12

  • 13.06.2018 02:16
  • 5

Sejenis penyakit berjangkit buat masa ini. . We call it 'Selfie Jamban' . 'Style Iz Da Key' . #cabincrew #flightattendant #airbus #galley #boeing #steward #stewardess #flyhigh #crewiser #flightdeck #worldtraveller #ootd #pilot #aviation #pov #aircraft #aircrew #a330 #a350 #b737 #a380 #cockpit #airliners #malaysiaairlines #jetlag #flightcrew #akuyangpakaikoyangpanas #selfiekingkongkepalaotakko #kodahkenapa #silameninggal

17💞 Tekan 2x dan dia akan terbang.#silameninggal#deletesoon

17💞

Aliens

  • 12.06.2018 20:42
  • 4

Tekan 2x dan dia akan terbang. #silameninggal #deletesoon

NABIL(🐢) Hantu or pakai bedak sejuk?Fakta: Jin kena ikatAuta: pakai bedak sej

NABIL(🐢)

Di HATI yang penuh kerinduan

  • 12.06.2018 17:10
  • 2

Hantu or pakai bedak sejuk? Fakta: Jin kena ikat Auta: pakai bedak sejuk💓

Andy_SW TB? Why not !😆#jejakatampan #siblings #gantengbanget #kodahkenape

Andy_SW

  • 12.06.2018 16:19
  • 3

TB? Why not !😆 #jejakatampan #siblings #gantengbanget #kodahkenape #takpanaske #aqygpostkoygpanas #kesahpulakaku #silameninggal

@BeByCute_ Siapa ada kwn ngan budak RAVER.. #tagdia #silameninggal

@BeByCute_

  • 12.06.2018 04:45
  • 0

Siapa ada kwn ngan budak RAVER.. #tagdia #silameninggal

naufal kawan baru saya,#nakkecam #silameninggal #kbaii

naufal

  • 11.06.2018 18:21
  • 1

kawan baru saya,#nakkecam #silameninggal #kbaii

Muhammad Haszrie K. Sup bunjut yang tengah trending, kita trending lagi harap kak @khiriah

Muhammad Haszrie K.

Malaysia

  • 11.06.2018 16:13
  • 51

Sup bunjut yang tengah trending, kita trending lagi harap kak @khiriah17 repost video ni. Tag member korang : @otamblurr #lawak #musically #tiktokmalaysia #malaysia #supbunjut #musicallymalaysian #parodi #silameninggal #motifviral #motifviralmalaysia #instafamous #viral #viralmalaysia #lawakhambar #trending #suka #kudat #kotakinabalu #sabah #penmerahdotcom #musicallyindo #nur #tv3 #musicallymalaysia #tiktokmalaysia🔥 #sabahan #madlipzmalaysia #challenge #paparsabah

Siti Aisyah Bt Ali Your nightmare 🤟🏼...#siskurus #pendengki #silameninggal #oot

Siti Aisyah Bt Ali

  • 11.06.2018 15:22
  • 8

Your nightmare 🤟🏼 . . . #siskurus #pendengki #silameninggal #ootd #gentinghighland #premiumoutlet #shoppingraya

MAS NURUL SYAZWANI Please don’t get confuse between my personality and my attitude. My

MAS NURUL SYAZWANI

Phuket, Thailand

  • 11.06.2018 14:19
  • 0

Please don’t get confuse between my personality and my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on who you are. 😁 #nevergiveup #sistabah💪 #dontjudgeabookbyitscover #silameninggal

dië🚬 Awek siapa ni HmmmmMention crush korang kalau berani😗 @hyekalnakco

dië🚬

  • 11.06.2018 13:24
  • 4

Awek siapa ni Hmmmm Mention crush korang kalau berani😗 @hyekalnakcomeback . . . . . . . #awek #bukansajat #serai #sajatnoob #bakalmenantu #pikachu #crush #lawakhambar #tahucomel #jangankecamplease #silameninggal

Arief Hakim Bahagia - @ezaedmond Ramai tanya kenapa lama mendiamkan diri dalam bu

Arief Hakim

  • 11.06.2018 07:02
  • 10

Bahagia - @ezaedmond Ramai tanya kenapa lama mendiamkan diri dalam buat cover . Sebenar nya masa tak mengizinkan and ada masalah sikit phone . So now I am here with a new cover by Eza Edmond yang pernah popular dengan lagu #SilaMeninggal . Lama dah berkenan dengan geng sabah macam si eza nii huhu . Ada tak crush dari Sabahan? 😂 Segala like dan comment yang diberikan akan di ambil sebagai nasihat dan improvement . Jangan cakap sedap . Kecam selagi boleh kecam sebagai contoh "Sengau" #AriefHakimCover #SilaMeninggal #EzaEdmond #Bahagia #MalaysianCover #Acoustic