silameninggal instagram photo

#

farra's property .www.wasap.my/60136182021.DOUBLE STOREY @TAMAN LESTARI PERDANA 8 SE

farra's property

  • 21.11.2017 16:02
  • 1

. www.wasap.my/60136182021 . DOUBLE STOREY @TAMAN LESTARI PERDANA 8 SERI KEMBANGAN: ☘ Built Up: 1338 sqft ☘ Land Area: 1400 sqft ☘ Leasehold/Bumi Lot ☘ 4 rooms 3 bathrooms ☘ Intermediate House 🍀 Basic Unit . ==================== Selling Price : 450k *nego ==================== Market Value: rm510 www.wasap.my/60136182021 #meneedhouse #rumahmurah #klang #rumahuntukdijual #hartanahmalaysia #pejuanghartanah #investor #selangor #landed #agenthartanah #subsale #doublestorey #viral #omyhaus #apartment #subsaleproperties #RealEstate #belirumah #silameninggal #jangancakapakaktakpayung #meneedhouse #omyhaus #smyfri

Ice Bear (Collab ngan @kartun_ain ) Jangan main main ngan dak dak melayu**#k

Ice Bear

  • 21.11.2017 15:57
  • 1

(Collab ngan @kartun_ain ) Jangan main main ngan dak dak melayu * * #koleksikomikmalaysia #komikmalaysia #komik #komikstrip #komikpanel #komikhambar #lawakhambar #kreditartisasal #silameninggal #gengkomik #gengkomikmalaysia

giveaway contest soon Difahamkan lelaki itu telah dirogol bergilir2...guys kat luar sana tol

giveaway contest soon

  • 21.11.2017 15:49
  • 14

Difahamkan lelaki itu telah dirogol bergilir2...guys kat luar sana tolong berjage-jage sekarang..makin bahaye sekarang ni..admin nak keluar pon takut ni Tag rakan korang Follow juga⇩ @lawak.dab @senyum.badut @supplymurah menjual bantal murah giler !!!!!!!!!!!!!!!! ..............................#lawakboring #jenaka #lawakhambar #vinersmalaysia #bazaarpaknil #makcun3 #paidreview #paidreviewmurah #youtubermalaysia #lawakjenaka #silameninggal #silamereput #faktalawak#lawakbaru#lawaknegara#lawaksangat#supportus

Mrs zahairi #silameninggal😠😠

Mrs zahairi

Pontian, Johor, Malaysia

  • 21.11.2017 15:18
  • 0

#silameninggal 😠😠

Niss Byee TKS , harini last pakai baju nihhh  lepas nihh dah tak jumpa dah

Niss

  • 21.11.2017 14:28
  • 0

Byee TKS , harini last pakai baju nihhh lepas nihh dah tak jumpa dah dengan ANIS AZAM lagii ... selama 5 tahun aku hadap sekolah tuhhh...macam2 perangai jumpa sampai sekarang tahan...hurmm aku doakan semoga kau bahagia dengan pelajar baru . Dan kepada haters lepas nih kau boleh mampus . Aku dah tak ingin hadap kauuu mulut cilaka perangai macam lalat. Semoga lepas nih disiplin ketat. #silameninggal #senakpegimampus #bolehblah #okkkkbyrrr

شزوان سيد Assalam #donia.||....Tak perlu rusing dgn kehidupan org lain, Dia N

شزوان سيد

Slim River

  • 21.11.2017 13:44
  • 10

Assalam #donia. | | ....Tak perlu rusing dgn kehidupan org lain, Dia Nak mati, Nak becerai ka, Nak putuih ka, tu Pengalaman n tu life Dia yg Kita ne gigih jaga hal org lain dah kenapa lepaih tu duk jd batu api pulak.. * * #silameninggal #semaklahang #tgokdirisendiri #dulu #dahlakakmenyundal #bagetbaik #sucilasangat #walutohhhh

Azam Azaiz Plees bingkas dari aku #talamduamuka #silameninggal

Azam Azaiz

Shah Alam, Malaysia

  • 21.11.2017 13:39
  • 1

Plees bingkas dari aku #talamduamuka #silameninggal

*alongSPEED* Xpercaya xpe... ko xlepak 1 table ko xtw cre ak niaga... ko duduk ko t

*alongSPEED*

  • 21.11.2017 13:37
  • 4

Xpercaya xpe... ko xlepak 1 table ko xtw cre ak niaga... ko duduk ko tgk apa ak buat nt ko tw... bkn idop nk tipu org... tp idop nm tolong org dr kne tipu... xberminat xpe... tp bhse cantik skit... lg 1 nk buat laju pkir dlu cost smua.... bru ko ckp... brg nk besar2 tp duit kecik... #silameninggal #xnkbuatxpe

Komikboi_ #Repost @servinertama_ (@get_repost)・・・Teknik baru membunuh ka

Komikboi_

  • 21.11.2017 13:36
  • 5

#Repost @servinertama_ (@get_repost) ・・・ Teknik baru membunuh katenye.. * * #koleksikomikmalaysia #komikmalaysia #gengkomik #gengkomikmalaysia #komik #komikstrip #komikpanel #komikhambar #lawakboring #lawakbodoh #lawakhambar #kreditartisasal #silameninggal #iamme

M O H A M A D   A Z R I シ Petang yooii 🤘#sentapke #senyumsikit #silameninggal

M O H A M A D A Z R I シ

  • 21.11.2017 12:19
  • 2

Petang yooii 🤘 #sentapke #senyumsikit #silameninggal

raden👻 #silameninggal

raden👻

  • 21.11.2017 12:00
  • 0

#silameninggal

Nur Aila Fasya Org slalu kata kwn la sgala2 nya tapi kalau benci ckp ja la benci kwn

Nur Aila Fasya

  • 21.11.2017 11:11
  • 0

Org slalu kata kwn la sgala2 nya tapi kalau benci ckp ja la benci kwn mcm biasa sudah la. Ni kalau aq x mai sekolah depa buat x tau dkt geng depa leh bagitau plak. Bila aq dah tanya senyap pulak. Masalah pa aq x tau. Kalau ada yg terasa silakan sbb org yg terasa tu la dia. #silaterasa #silameninggal #forhates

giveaway contest soon Kesian kawan dia..ntah2 dia mengigau atau haus waktu tido ke..xpasal2

giveaway contest soon

  • 21.11.2017 08:12
  • 16

Kesian kawan dia..ntah2 dia mengigau atau haus waktu tido ke..xpasal2 jadi arwah Tag rakan korang Follow juga⇩ @lawak.dab @senyum.badut @supplymurah menjual bantal murah giler !!!!!!!!!!!!!!!! ..............................#lawakboring #jenaka #lawakhambar #vinersmalaysia #bazaarpaknil #makcun3 #paidreview #paidreviewmurah #youtubermalaysia #lawakjenaka #silameninggal #silamereput #faktalawak#lawakbaru#lawaknegara#lawaksangat#supportus

🌝 Senangnya dalam hati, kalau beristeri dua.HAHAHAHAHAHAHAHA okay gurau

🌝

Mallaca Matriculation College, Londang. Masjid Tanah

  • 21.11.2017 04:58
  • 6

Senangnya dalam hati, kalau beristeri dua. HAHAHAHAHAHAHAHA okay gurau gurau. #silameninggal #s32p2perform #s32p2 #kakomkmm #kmm

|13|t.k|™ Dulu dengan sekarang  Good night Get resport @ashraf_pauziii@azrilqay

|13|t.k|™

  • 20.11.2017 18:24
  • 0

Dulu dengan sekarang Good night Get resport @ashraf_pauziii@azrilqayyim_re @zaiful_rizalman @aliidris860_ @xiyxn_tora @hamster_fly_official @hakimixx_ @pengayuh2roda @tenteraflyks @tenteraflyjb #penggayuhduaroda#onxon#flyorstayhome#silameninggal

AIRUL FIKRI she have natural beauty😍hope not to see she have wear make up🤓

AIRUL FIKRI

  • 20.11.2017 17:33
  • 0

she have natural beauty😍 hope not to see she have wear make up🤓😏😆😄 #silameninggal

giveaway contest soon Sultan pon rilek je...kau lebih2 ..haihTag rakan korang Follow juga

giveaway contest soon

  • 20.11.2017 17:28
  • 5

Sultan pon rilek je...kau lebih2 ..haih Tag rakan korang Follow juga⇩ @lawak.dab @senyum.badut @supplymurah menjual bantal murah giler !!!!!!!!!!!!!!!! ..............................#lawakboring #jenaka #lawakhambar #vinersmalaysia #bazaarpaknil #makcun3 #paidreview #paidreviewmurah #youtubermalaysia #lawakjenaka #silameninggal #silamereput #faktalawak#lawakbaru#lawaknegara#lawaksangat#supportus

Aimin_Official43 Selamat malam🌚 #alwaysblack #stoned #alone  #doicare  #silameningga

Aimin_Official43

Pahang

  • 20.11.2017 17:25
  • 0

Selamat malam🌚 #alwaysblack #stoned #alone #doicare #silameninggal

zainal ariffin Kalau ada orang mengata kita ni, kita senyum je. Itu tandanya hidup ki

zainal ariffin

  • 20.11.2017 17:04
  • 0

Kalau ada orang mengata kita ni, kita senyum je. Itu tandanya hidup kita lebih indah dari dia. Dia cemburu, biar dia mereput dengan rasa itu😅😅 #maimunahh #silameninggal

pikahh._ thanksforeverthing kwn . 💫💕 wlpon ad gdh . gdh pekara biasa lh a

pikahh._

  • 20.11.2017 16:39
  • 0

thanksforeverthing kwn . 💫💕 wlpon ad gdh . gdh pekara biasa lh an . 💩💁 #silameninggal

Jesper Nimoi Yea, I should have done this earlier. Human can change. #friend konon.

Jesper Nimoi

  • 20.11.2017 16:23
  • 1

Yea, I should have done this earlier. Human can change. #friend konon. #silameninggal

Sofea🦄💜 🕊🕊🕊

Sofea🦄💜

  • 20.11.2017 15:49
  • 12

🕊🕊🕊

Tiesya_love25 Tahu xpro cam idola korang..✌🏻😁... #deletesoon #hatersgonnahat

Tiesya_love25

Spilla Restaurant & Banquet

  • 20.11.2017 15:05
  • 3

Tahu xpro cam idola korang..✌🏻😁... #deletesoon #hatersgonnahate #silameninggal #rudecommentwillbeblock

SitiKatijah💕 tak suka aku😕ada aku kisah😂aku hidup bukan nak puaskan hati semu

SitiKatijah💕

  • 20.11.2017 13:57
  • 0

tak suka aku😕ada aku kisah😂aku hidup bukan nak puaskan hati semua orang😘💕#silameninggal

Fairuz Jaafar #RoadtoHRSemalam, Seminar Road to HR 19 Nov 2017 (pembetulan tarikh)

Fairuz Jaafar

  • 20.11.2017 14:04
  • 0

#RoadtoHR Semalam, Seminar Road to HR 19 Nov 2017 (pembetulan tarikh) . Malam selepas seminar, Fairuz study lagi! Al maklum lah, banyak sangat guna 'tenaga', 'fikiran' entah kemana. Patutlah banyak idea-idea aku tak berjalan, rupanya tiada orang nak jalankan! Department kosong. ilek. Oden sendiri kena buat semua. . Macam mana bisnes nak berkembang fairuz oit!!, semua benda kau buat. Kau lah isi order form, kau lah design, kau semuanya. . Padan muka! Penat berganda! Apa pun tiada! . Habis study dan berkongsi ilmu dengan rakan bersama, akhir sekali dia tanya: Habis Boss buat kerja apa je? Inilah penangan bila dah lama sangat hadap semua kerja. Itupun tak tau ke? Nantilah aku masuk Mastery Road to HR! yang sebenarnya aku pun tak jelas lagi apa tugas boss sebetulnya #silameninggal . #delegatekerjapadahantuKaklimah Enjit enjit semut, siapa sakit naik atas #byondsuccess #r2hr17 #thepoweroftea #videooftheday Kita tiada team, nak kata apa lagi?

stranger Walaupun aku tidak sekacak zul ariffin, masih ada yang sudi bergambar.

stranger

Syeun Hotel, Ipoh

  • 20.11.2017 13:19
  • 5

Walaupun aku tidak sekacak zul ariffin, masih ada yang sudi bergambar.. huntunglahh.. 😂😂 . #Jangankecamsaya #kahwinlagijangankahwinlari #silameninggal #ipohperak #outstation #demisesuapnasi #bukanmakansuap #suapsendiri

mark_brandon900 Manusia niii...memang nk kna nii...bodoh..bahlul...kemak kau..Ade ke

mark_brandon900

  • 20.11.2017 12:02
  • 0

Manusia niii...memang nk kna nii...bodoh..bahlul...kemak kau.. Ade ke ptut die call aq dan tnya adkh aq knal ANNA ANAK NYAMUN...So..aq ckp tk knal past tu die ckp..tk knal mka tk cnta so jgn call aq...aq tk call pun mamat nihh..die yng call aq...pastu ckp jng call die...really Nigga??.. Fuck you Dan nma die kat ws aq bgi kemakman....bodoh!!.. #silameninggal #manusiabodoh #fuckyou 😤😤

giveaway contest soon Mesti selalu nak terkentut waktu solat kanTag rakan korang Follow ju

giveaway contest soon

  • 20.11.2017 07:56
  • 11

Mesti selalu nak terkentut waktu solat kan Tag rakan korang Follow juga⇩ @lawak.dab @senyum.badut @supplymurah menjual bantal murah giler !!!!!!!!!!!!!!!! ..............................#lawakboring #jenaka #lawakhambar #vinersmalaysia #bazaarpaknil #makcun3 #paidreview #paidreviewmurah #youtubermalaysia #lawakjenaka #silameninggal #silamereput #faktalawak#lawakbaru#lawaknegara#lawaksangat#supportus

Robiatul Adawiyah Dalam perniagaan, orang boleh tiru segala tok nenek TEKNIK, tp ingatla

Robiatul Adawiyah

  • 20.11.2017 07:39
  • 2

Dalam perniagaan, orang boleh tiru segala tok nenek TEKNIK, tp ingatla bhw orang tak boleh tiru STRATEGY kita yg Hanya ade di otak. Nak cantas, silakan.. #silamereput #silameninggal

azizi Kesian nya dia ...akhir nya kencundang haha#silameninggal

azizi

  • 20.11.2017 05:40
  • 1

Kesian nya dia ...akhir nya kencundang haha #silameninggal

Properties Hunter GROUND FLOOR.Corner unit with balcony👍👍.www.wasap.my/60183660

Properties Hunter

  • 20.11.2017 03:22
  • 0

GROUND FLOOR. Corner unit with balcony👍👍 . www.wasap.my/60183660669 . NILAM PURI CONDOMINIUM @BANDAR BUKIT PUCHONG: 🍀 Build Up : 915 sqft 🍀 Freehold/non bumi 🍀 Bedroom : 3 🍀 Bathroom : 2 . FREE GIFT: 🔶 Kitchen Cabinet 🔶 3 Air cond . FACITIES: ⭕ Club house ⭕ tennis court ⭕ Swimming pool ⭕ 5 minutes to LDP Highway . . 10% DEPOSIT TERM =============== Booking: 3.18% upon signing SPA: 6.82% (x ckp deposit?? - Call for consultation) . ✅ NEGO SAMPAI JADI ‼️ . More updated listing please visit/follow me at:- 🍎IG: meneedhouse 🎯FB:OmyHaus Properties . 🔐 Semak KELAYAKAN LOAN (DSR) anda di sini👉🏼bit.ly/OmyDSR . DEAR VALUED OWNER ----------------------- Plan to SELL/RENT your properties, you are welcome to list with me. Providing one stop services: ✔️Bankers ✔️Lawyer ✔️Valuer ✔️Documentations ✔️Consultancy ✔️1 to 1 service . 🎁 FREE Marketing & Ready Prospect‼️ . www.wasap.my/60183660669 . . #meneedhouse #rumahmurah #puchong #rumahuntukdijual #hartanahmalaysia #pejuanghartanah #investor #selangor #bandarbukitpuchong #agenthartanah #subsale #apartment #viral #omyhaus #apartment #subsaleproperties #RealEstate #belirumah #silameninggal #jangancakapakaktakpayung #meneedhouse #omyhaus #pwithilah

Shahrin Jeff Lol..#exketaik#silameninggal

Shahrin Jeff

  • 19.11.2017 21:37
  • 1

Lol..#exketaik #silameninggal

Taufik Sj 🖕🖕 #silameninggal

Taufik Sj

  • 19.11.2017 20:25
  • 0

🖕🖕 #silameninggal

Ice Bear Aku tunggu ni setiap tahun**#koleksikomikmalaysia #komikmalaysia #g

Ice Bear

  • 19.11.2017 19:19
  • 30

Aku tunggu ni setiap tahun * * #koleksikomikmalaysia #komikmalaysia #gengkomik #gengkomikmalaysia #komik #komikstrip #komikpanel #komikhambar #lawakboring #lawakhambar #kreditartisasal #silameninggal

budakbela #silameninggal

budakbela

  • 19.11.2017 19:16
  • 0

#silameninggal

Rashidah Mohd Ramli Bukan x tau nak hormat tp klu dh die sendiri x reti nk hormat kita cam

Rashidah Mohd Ramli

  • 19.11.2017 18:44
  • 6

Bukan x tau nak hormat tp klu dh die sendiri x reti nk hormat kita camne kite nk hormat..sibuk jaja ke sana sini..elok sangat kot camtu..haissshh..manusia2 camni elok duk dalam gua je..kawan lar berdua..jangan kawan ngan ramai2 org klu x leh tgk kelebihan org lain..kita pn x hingin lar tuk bersaing.. #silameninggal #siladudukdalamgua #bodohtusimpansikit

Carmhen Paquera Cahilap People nowadays:

Carmhen Paquera Cahilap

  • 19.11.2017 18:17
  • 3

People nowadays: "' Another 1 month left to Christmas and I still single". Wah, #godie #silameninggal. Seriously, sounds stupid. Me: "Another 1 month left and I still FAT. My wallet getting empty, I got no Christmas deco, no Christmas tree" No Christmas tree, no worries. Grab whatever you have and create it with your own creativity. My Chrismas spirit is on Fire since September (Wow, poyonya, 💩💩💩 😂), cant wait and I am ready to rocknroll Christmas this year, But my financial, nope, not ready at all! Well mate,money is not an issue. 🎅🌲 #origamichristmas #origamichristmastree #origamisanta #rocknrollchristmas #christmascreativity #christmassabah2017

giveaway contest soon Renung2kan lahTag rakan korang Follow juga⇩ @lawak.dab @senyum.b

giveaway contest soon

  • 19.11.2017 16:54
  • 2

Renung2kan lah Tag rakan korang Follow juga⇩ @lawak.dab @senyum.badut @supplymurah menjual bantal murah giler !!!!!!!!!!!!!!!! ..............................#lawakboring #jenaka #lawakhambar #vinersmalaysia #bazaarpaknil #makcun3 #paidreview #paidreviewmurah #youtubermalaysia #lawakjenaka #silameninggal #silamereput #faktalawak#lawakbaru#lawaknegara#lawaksangat#supportus

❄ㅗㅁㅇㅑ❄ #silameninggal

❄ㅗㅁㅇㅑ❄

  • 19.11.2017 16:47
  • 0

#silameninggal

CEO DREAMERS TRAINING GROUP Syukur. Dapat menambah ilmu bagaimana untuk menguruskan manusia dalam

CEO DREAMERS TRAINING GROUP

  • 19.11.2017 16:02
  • 2

Syukur. Dapat menambah ilmu bagaimana untuk menguruskan manusia dalam syarikat. • Seminar Road To HR anjuran Byond Success sangat bermakna. • Tuan Abdul Basit banyak bagi #silameninggal🔫 dan #deep sehingga terkedu. Zapppp!!! • Namun, segala tips, formula, kisah dan pengalaman yang dikongsikan sangat bermakna buat saya yang sangat mentah dalam ilmu pengurusan syarikat. Tak cukup sehari untuk belajar ilmu pengurusan bisnes. Perlu berguru. EGO = satu per pengetahuan. • Banyak kebodohan-kebodohan yang sering dilakukan sebelum ini . Bak kata tuan basit, kalau kita tak tahu apa masalah dalam syarikat, maka kita lah yang bermasalah. #silameninggal #BYONDSUCCESS #R2HR17 #thepowerofteam

Hafis Ismail. i am dever

Hafis Ismail. i am dever

  • 19.11.2017 15:32
  • 0

"ingat sempoi kot" muka cam apa x tau cakap lawa, #silameninggal #cermindirisendiridulu #cempera #mukatebai #taktahumalu

Firdaus Syafiq Dok buat muka comey plak...ade la tuh nk mnx ape2 kn...hehehhe#AdaHat

Firdaus Syafiq

  • 19.11.2017 15:19
  • 1

Dok buat muka comey plak...ade la tuh nk mnx ape2 kn...hehehhe #AdaHatiPerluJaga #Gbb #Ggmu #SilaMeninggal

Muhammad Amirul Iskandar Walaupun pertama kali menyertai seminar ini terase brsyukur sgt dan in

Muhammad Amirul Iskandar

Mara Digital Kuala Lumpur

  • 19.11.2017 15:17
  • 2

Walaupun pertama kali menyertai seminar ini terase brsyukur sgt dan inshaAllah utk semua ilmu yg d beri akn d guna utk masa akn dtg .. rasa mcam tak cukup dan tak puas lagi utk brsama beliau utk mengetahui lebih bnyak lagi rahsia2 dlam prniagaan .. terima kasih skali lagi atas semua nasihat dan teguran .. tak lupa jga pd yg tlah memberikan peluang pd diri ini utk lebih mngetahui tntang prniagaan .. trima kasih bnyak2 .. 😊🤙👍👌👌🏻👏😏 #berbaloi #me #seminar #RoadtoHR #2017 #wearenotrisktaker #weareriskmanager #alhamdulillah #thanks #vscocam #instagram #syukur #thepowerofteam #sdsclo #silameninggal #byondsuccess #kualalumpur #maradigital

_aidil_ #silameninggal

_aidil_

  • 19.11.2017 15:02
  • 0

#silameninggal

princess_ugly jerawat kau parking jgn lama2 d situ,nnti sa saman kau. 😂#akubenci

princess_ugly

  • 19.11.2017 14:20
  • 3

jerawat kau parking jgn lama2 d situ,nnti sa saman kau. 😂 #akubencijerawat#silameninggal #noskincare#jerawatseketol

giveaway contest soon Dulu mesti selalu buat kan sebelom tido..macam nak patah katil kau bua

giveaway contest soon

  • 19.11.2017 13:54
  • 9

Dulu mesti selalu buat kan sebelom tido..macam nak patah katil kau buat Tag rakan korang Follow juga⇩ @lawak.dab @senyum.badut @supplymurah menjual bantal murah giler !!!!!!!!!!!!!!!! ..............................#lawakboring #jenaka #lawakhambar #vinersmalaysia #bazaarpaknil #makcun3 #paidreview #paidreviewmurah #youtubermalaysia #lawakjenaka #silameninggal #silamereput #faktalawak#lawakbaru#lawaknegara#lawaksangat#supportus

Nur Rafina Mohd Noor Menggali ilmu HR. Gempak and Sentap 🤗🤗Walaupun dah handle HR an

Nur Rafina Mohd Noor

Hotel Premiera Kuala Lumpur

  • 19.11.2017 08:53
  • 2

Menggali ilmu HR. Gempak and Sentap 🤗🤗 Walaupun dah handle HR and masalah manusia bertahun rupanya banyak lagi yang kita tak tau. From business owner to HR people itself😊 Bak kata Tuan Abdul Basit #silameninggal kalo still tak sedar diri dunia bergerak pantas.Anda mengurus atau diuruskan 😅 #R2HR17 #THEPOWEROFTEAM #BYONDSUCCESS

Hafis Ismail. i am dever secawan yg x kira pkat x kira kulit x kira apa2 #janganjuahapayangada

Hafis Ismail. i am dever

  • 19.11.2017 07:50
  • 0

secawan yg x kira pkat x kira kulit x kira apa2 #janganjuahapayangada #cempera #silameninggal #bengongsimpansikitbolehtak

Oneh's I don't understand w boys nowadays @anisyyyu 🤔🙅

Oneh's

  • 19.11.2017 05:23
  • 3

I don't understand w boys nowadays @anisyyyu 🤔🙅