singleoil instagram photo

#

• Ashley Petrosky • dōTERRA Day 6 Peppermint•This oils will naturally help to cool the body, s

• Ashley Petrosky • dōTERRA

Ashley Petrosky - Essentials with eomama

  • 10.02.2018 17:02
  • 5

Day 6 Peppermint • This oils will naturally help to cool the body, stimulate the body, and provide you with natural energy #peppermintforthewin • Like DigestZen it is also helps to promote a healthy digestive system and soothe digestive discomfort • Mixed with Wild Orange 🍊 these two are amazing for a boost of energy • I personally love one drop in my mocha coffee or hot hot chocolate for a minty treat • What’s your favorite use? 🤔

LaToiya Swanson #purehearts #coconutoil #singleoil #soap #soapmaking #soapporn #natura

LaToiya Swanson

  • 10.02.2018 10:30
  • 0

#purehearts #coconutoil #singleoil #soap #soapmaking #soapporn #naturalbeauty #naturalsoap #blogger #mommyblogger #lifewithz #oldhabit

Aimi Zafira Banyak orang tak tahu yang essential ada 2 kumpulan besarSingle esse

Aimi Zafira

  • 07.02.2018 03:25
  • 0

Banyak orang tak tahu yang essential ada 2 kumpulan besar Single essential oil Blend essential oil Apa sebenarnya single dan blend ni? So, Mak nak share tentang single oil hari ni. Boleh share je kalau bermanfaat Boleh follow Mak jugak untuk tahu lagii banyyakk tentang essential oil Nak sembang sembang dengan Mak pun boleh, klik link kat profile Mak 🌸 Part paling Mak suka sebenarnya, sebab boleh buat BLEND essential oil sendiri, untuk dapat fungsi fungsi tertentu Contoh: Lavender essential oil dicampur dengan Cedarwood essential oil untuk dapat bantu tidur dengan lebih baik Bukan tu je, bau EO dicampur pun akan jadi sanggatt sooothingg dan calming Untuk kulit yang lebih sihat, nampak muda remaja, boleh campur essential oil Lavender dan juga Frankincense Boleh cuba cuba campur sendiri, supaya dapat fungsi tertentu yang kita nak Tu sebab, ada orang lebih suka buat koleksi single essential oil. Nampak macam ala chemist gittew bila campur campur essential oil 😝 #younglivingmelaka #younglivingmuar #younglivingmerlimau #essentialoil #youngliving #singleoil

Aimi Zafira Banyak orang tak tahu yang essential ada 2 kumpulan besarSingle esse

Aimi Zafira

  • 07.02.2018 03:22
  • 0

Banyak orang tak tahu yang essential ada 2 kumpulan besar Single essential oil Blend essential oil Apa sebenarnya single dan blend ni? So, Mak nak share tentang single oil hari ni. Boleh share je kalau bermanfaat Boleh follow Mak jugak untuk tahu lagii banyyakk tentang essential oil Nak sembang sembang dengan Mak pun boleh, klik link kat profile Mak 🌸 Essential oil pun ada chemistry reaction sendiri. Cara essential oil berfungsi, sebenarnya sangat bergantung kepada chemical constituents dan sinergi setiap constituent tersebut Satu essential oil, boleh ada sampai 200-500 constituents yang berbeza! Tu sebab, effect setiap essential oil berbeza. Constituent yang beza beza ni jugak, buat satu essential oil boleh guna untuk macam macam kegunaan Contoh: Lavender essential oil, boleh bantu kita jadi lagi tenang, tidur pun jadi lebih lena. Tapi, pada masa yang sama, bagus untuk kulit yang sihat juga! Sama juga dengan essential oil lain, boleh ada lebih dari satu atau dua kegunaan. Menarikkan? #younglivingmelaka #younglivingmuar #younglivingmerlimau #essentialoil #youngliving #singleoil

Aimi Zafira Banyak orang tak tahu yang essential ada 2 kumpulan besarSingle esse

Aimi Zafira

  • 07.02.2018 03:21
  • 0

Banyak orang tak tahu yang essential ada 2 kumpulan besar Single essential oil Blend essential oil Apa sebenarnya single dan blend ni? So, Mak nak share tentang single oil hari ni. Boleh share je kalau bermanfaat Boleh follow Mak jugak untuk tahu lagii banyyakk tentang essential oil Nak sembang sembang dengan Mak pun boleh, klik link kat profile Mak 🌸 Hanya beberapa bahagian tumbuhan tertentu sahaja diambil, untuk essential oil diekstrak Bukan keseluruhan pokok Contoh: Hanya bunga kenanga ( ylang ylang ) digunakan untuk hasilkan essential oil Kulit kayu je yang di steam distilled untuk dapatkan essential oil cedarwood Peppermint pula, bukan ambil daun je, batang pun di steam distill sekali Bila hanya bahagian tertentu je yang boleh guna, lebih banyak pokok perlu guna untuk extraction essential oil. Ini antara sebab, ada essential oil yang lebih mahal berbanding yang lain, lagi lagi kalau pokok tertentu yang susahhh sangat nak jumpa atau hidup #younglivingmelaka #younglivingmuar #younglivingmerlimau #essentialoil #youngliving #singleoil

Aimi Zafira Banyak orang tak tahu yang essential ada 2 kumpulan besarSingle esse

Aimi Zafira

  • 07.02.2018 03:19
  • 0

Banyak orang tak tahu yang essential ada 2 kumpulan besar Single essential oil Blend essential oil Apa sebenarnya single dan blend ni? So, Mak nak share tentang single oil hari ni. Boleh share je kalau bermanfaat Boleh follow Mak jugak untuk tahu lagii banyyakk tentang essential oil Nak sembang sembang dengan Mak pun boleh, klik link kat profile Mak 🌸 Setiap bau dalam sebotol single essential oil, sama dengan bau dari bahagian tumbuhan yang diambil Bila bau bunga bunga, biasanya diambil dari kelopak bunga, macam essential oil Rose Ada juga yang bau macam kulit kayu, sebab diambil dari batang kayu macam Sandalwood essential oil Dan juga bau macam akar, sebab diambil di bahagian akar, seperti vetiver essential oil Tu sebab kadang kadang, ada essential yang kita bau, tak sama dengan bau pokok tu sendiri. Contoh: Essential oil Lemon, awak akan perasan bau dia macam lebih kuat berbanding isi buah lemon Sebab, essential lemon hanya diambil dari KULIT LEMON sahaja! #younglivingmerlimau #younglivingmelaka #younglivingmuar #essentialoil #singleoil

Young Living Malang Ini niih essential oil Blend (dari beberapa jenis tanaman) yang kita d

Young Living Malang

  • 21.01.2018 10:58
  • 0

Ini niih essential oil Blend (dari beberapa jenis tanaman) yang kita dapet kalo beli sepaket premium starter kit . More info wapri saya yaa ;) . #singleoil #youngliving #younglivingeseentialoils #younglivinglovers #premiumstarterkityoungliving #younglivingmalang

Young Living Malang Ini niih essential oil Single (dari satu jenis tanaman) yang kita dape

Young Living Malang

  • 21.01.2018 10:57
  • 0

Ini niih essential oil Single (dari satu jenis tanaman) yang kita dapet kalo beli sepaket premium starter kit . More info wapri saya yaa ;) . #singleoil #youngliving #younglivingeseentialoils #younglivinglovers #premiumstarterkityoungliving #younglivingmalang

Omah oil surabaya HARI INI TERAKHIR loh.. Jangan sampai kelewatan... Order hr ini langsu

Omah oil surabaya

  • 19.01.2018 05:15
  • 0

HARI INI TERAKHIR loh.. Jangan sampai kelewatan... Order hr ini langsung dpt free orange oil 15ml dan bs pilih diffuser nya...plus otomatis join member dan dpt support grup aktiv.. More info wa 0856.5500.8726 #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Omah oil surabaya Promo khusus member resmi young living... Mw bs dapetin promo mcm ini

Omah oil surabaya

  • 12.01.2018 17:42
  • 0

Promo khusus member resmi young living... Mw bs dapetin promo mcm ini jg... Makanya buruan join jd kluarga besar young living dengan daftar jadi member nya... Join member mulai 100rb loh... #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Omah oil surabaya Yeeahh ada promo menarik nih..Mulai besok sampai tgl 19 buat yang bel

Omah oil surabaya

  • 12.01.2018 17:40
  • 0

Yeeahh ada promo menarik nih.. Mulai besok sampai tgl 19 buat yang beli PSK dpt free orange oil 15ml loh... Woooowww ga tuh promonya... Buruan jangan sampai kelewatan promo kali ini... Uda bs pilih diffuser eh dpn free oil lg... More info wa 0856.5500.8726 (fast respon) #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Omah oil surabaya BEST SELLER Cuma bulan Januari 2018 ini loh beli premium staterkit bs

Omah oil surabaya

  • 12.01.2018 11:15
  • 1

BEST SELLER Cuma bulan Januari 2018 ini loh beli premium staterkit bs milih diffusernya.. Mw yg dewdrop ato desert mist... Bln depan uda balik normal lg isi PSK dgn dewdrop diffuser... So jangan sampai kelewatan promonya... More info wa 0856.5500.8726 (fast respon) (Khusus bulan ini open slot arisan PSK buat serius buyer) #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Omah oil surabaya Promo awal tahun yg kece dr young living... Premium staterkit dengan n

Omah oil surabaya

  • 12.01.2018 11:11
  • 0

Promo awal tahun yg kece dr young living... Premium staterkit dengan new produk diffuser... Diffuser dengan 9pilihan lampu dan 3 mode berbeda.. Bikin kegiatan diffuse kamu jd lbh menyenangkan lg.. More info wa 0856.5500.8726 (Khusus bulan Januari- Open arisan buat serius buyer only) #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Young Living Essential Oil Juaranya detox, #murah tp tidak murahan Butuh 70 buah lemon untuk jad

Young Living Essential Oil

  • 09.01.2018 20:13
  • 0

Juaranya detox, #murah tp tidak murahan Butuh 70 buah lemon untuk jadi 15ml essential oil 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 #lemon #lemonessentialoil #detox #younglivingmurah #singleoil #dailyoil

Omah oil surabaya Unboxing desert mist diffuser.. Uda dpt free oil 5ml jg loh moms... Ke

Omah oil surabaya

  • 08.01.2018 07:13
  • 0

Unboxing desert mist diffuser.. Uda dpt free oil 5ml jg loh moms... Kece ga tuh... Limited stock More info wa 0856.5500.8726 #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Omah oil surabaya New productDesert mist diffuser... Lucuk gaya2 maroko gt.. Ada banyak

Omah oil surabaya

  • 05.01.2018 14:31
  • 0

New product Desert mist diffuser... Lucuk gaya2 maroko gt.. Ada banyak pilihan lampu dan 3 mode berbeda... Pastinya bkn kegiatan diffuse km lebih menyenangkan.. Grab fast.. Limited stock Order wa 0856.5500.8726 Geser.. Geser buat liat spesifikasi produknya #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Omah oil surabaya Buat pencinta young living.. Ni produk baru lagi best seller loh... Lu

Omah oil surabaya

  • 05.01.2018 14:18
  • 0

Buat pencinta young living.. Ni produk baru lagi best seller loh... Lucuk pula bentuknya Geser.. Geser buat liat video nya #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Omah oil surabaya Yeaaahhh.... Beli premium starter kit bln ini bs pilih diffusernya loh

Omah oil surabaya

  • 05.01.2018 12:37
  • 0

Yeaaahhh.... Beli premium starter kit bln ini bs pilih diffusernya loh.. Mw yg dewdrop ato yg desert mist.. Klo mimin pasti pilih diffuser yg lg happening dong.. Buruaaan ya.. Stock diffuser br nya terbatas loh... Oh iya setiap pembelian psk otomatis uda jd member dan bs dapetin keuntunga lainnya.. More info wa 0856.5500.8726 #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Omah oil surabaya Yeaah ada diffuser br dr young living.. Lucu ya moms bentuknya.... Ada

Omah oil surabaya

  • 05.01.2018 11:18
  • 0

Yeaah ada diffuser br dr young living.. Lucu ya moms bentuknya.... Ada banyak pilihan lampu dan mode nya jg loh moms.... Geser.. Geser utk liat detail spesifikasi produknya #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Omah oil surabaya Klo uda jd member tuh byk untungnya loh.. Slh satunya bs nikmati promo

Omah oil surabaya

  • 06.12.2017 08:16
  • 0

Klo uda jd member tuh byk untungnya loh.. Slh satunya bs nikmati promo bulanan dr young living... Mw join? Wa 0856.5500.8726 #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Omah oil surabaya Pa aja sich isi psk.. Knp kok beli psk bs dpt byk keuntungan dan jauh

Omah oil surabaya

  • 06.12.2017 08:13
  • 0

Pa aja sich isi psk.. Knp kok beli psk bs dpt byk keuntungan dan jauh lbh hemat... Yuk kita beda isi psk young living Pada dasarnya basic kit terdiri dr - Aroma ease -Stress away -roller bottle -10 botol sharing Dibandrol harga Rp.671.000 Sedangkan jika item tadi ditambahkan dengan Dew Drop Diffuser maka merupakan isian dari Basic Plus Kit yang dibanderol dengan harga Rp1.193.000 Dengan menambah sebesar Rp1.200.000 menjadi 2.393.000 member akan mendapatkan tambahan 10 buah oil 5ml. atau kalau di bagi rata adalah Rp120.000 per botol. Isn’t it fantastic? Bayangkan kalian uda bs punya 10 oil yang ada dijajaran everyday oil.. Yaitu - citrus fresh - lavender - peppermint - copaiba - frankincense - lemon - panaway - thieves - purification - rc Cm dgn harga 120rb perbotol... Kpn lg coba dpt oil dgn harga semurmer itu...Jd cukup kluarin duit 2.393.000 uda bs bawa plg itu semua dan uda bs duduk cantik dirumah sambil diffuse oil2 itu... More info : Wa 085655008726 #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER Get that extra protection and TLC for your kids with our kids safe ess

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER

  • 28.11.2017 08:52
  • 0

Get that extra protection and TLC for your kids with our kids safe essential oil range. If you are worry on eo safety, fret not! Our kids range synergy kit is safe for kids from 2 and above as the dilution is only at 2%. . Buy in loose for RM30/bottle or buy 1 set for RM150 (save RM30!) . Whatsapp 0188714770 or send us a dm to purchase . #essentialoil #essentialoilmalaysia #essentialoilblend #organic #certifiedorganic #certifiedorganicmalaysia #singleoil #kids #kidsaids #kidsfirstaid #parenthood #parentsfirstaid #childhealth #childcare

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER Peppermint is one of our personal fav as its versatile and multipurpos

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER

  • 27.11.2017 04:25
  • 2

Peppermint is one of our personal fav as its versatile and multipurpose. Its one of the main ingredients of our bestseller Shoo Shoo Sinus oil. You can smell the peppermint in an instant when you apply the oil on your sinus area. . Apart from curing sinus it can also alleviates headaches and nausea. Oh some people also sniff it and apply it under the nostrils to prevent from smelling bad odour (like me 😆) . Fret not on the oil quality as we sourced it from reputable company all the way from UK and ALL our single oil (french lavender, peppermint, tea tree, rose geranium and lemon) are certified organic by British Soil Association. . Its only RM45/10ml for peppermint, lemon and tea tree. . Selling fast! . . #essentialoil #essentialoilmalaysia #essentialoilblend #organic #certifiedorganic #certifiedorganicmalaysia #singleoil #teatreeoil #lavenderoil #rosegeraniumoil #lemonoil #peppermintoil #teatree #teatreeoil #lavenderoil #lavender

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER Organic lavender oil (lavandula angustifolia) is now part of our growi

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER

  • 26.11.2017 06:37
  • 0

Organic lavender oil (lavandula angustifolia) is now part of our growing products! And we sourced only the best, organic* lavender oil for you - we brought it all the way from the high altitude of Provence, France. . This multipurpose oil is a staple in every house hold. Here are some of the benefits of lavender oil: . ✨Reduces anxiety and emotional stress ✨Heals burns and wounds ✨Improves sleep ✨Restores skin complexion and reduces acne ✨Slows aging with powerful antioxidants ✨Improves eczema and psoriasis ✨Alleviates headaches . How to Use: ✨Topical: Apply 2–4 drops directly to desired area. Dilution not required, except for the most sensitive skin. Use as needed. ✨Aromatic: Diffuse up to 1 hour 3 times daily . Only for RM59/10ml . Whatsapp 0188714770 or send us a DM to purchase. . Note: organic* (certified organic at source) . . #essentialoil #essentialoilmalaysia #essentialoilblend #organic #certifiedorganic #certifiedorganicmalaysia #singleoil #teatreeoil #lavenderoil #rosegeraniumoil #lemonoil #peppermintoil #teatree #teatreeoil #lavenderoil #lavender

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER Organic tea tree oil now available for purchase!.Tea tree, also know

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER

  • 25.11.2017 07:06
  • 2

Organic tea tree oil now available for purchase! . Tea tree, also known as melaleuca, is well-known for its powerful antiseptic properties and ability to treat wounds. . Some of the many traditional uses for tea tree include healing: . 🔸Acne 🔸Bacterial infections 🔸Chickenpox 🔸Cold sores 🔸Congestion and respiratory tract infections 🔸Earaches 🔸Fungal infections (especially Candida, jock itch, athlete’s foot and toenail fungus) 🔸Halitosis (bad breath) 🔸Head lice 🔸Itchy insect bites, sores and sunburns 🔸Boils from staph infections. . And this list doesn’t even include the many household uses of tea tree oil that can replace store-bought products in your cabinets: . 🔹Anti-microbial laundry freshener 🔹Insect repellant 🔹Natural deodorant 🔹Acne face wash 🔹Removes foot order 🔹Removes mold 🔹Household cleaner . Get it now for only RM45/10ml . . #essentialoil #essentialoilmalaysia #essentialoilblend #organic #certifiedorganic #certifiedorganicmalaysia #singleoil #teatreeoil #lavenderoil #rosegeraniumoil #lemonoil #peppermintoil #teatree #teatreeoil #lavenderoil #lavender

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER Certified organic Rose geranium is by far our top seller for the singl

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER

  • 24.11.2017 07:45
  • 0

Certified organic Rose geranium is by far our top seller for the single oil series! . Benefits of rose geranium includes: ✨Balances hormones ✨Relieves stress ✨Reduces depression ✨Minimizes inflammation ✨Improves circulation ✨Alleviates the effects of menopause ✨Improves dental health ✨Reduces blood pressure . Suggested use: ✨Skin Care: It is superb for oxygenating facial skin, especially where there are broken capillaries and veins. Ideal to use in mature skin. . Excellent for all skin types but especially effective in oily and dry skin as it balances the production of sebum in the skin, whilst keeping it supple and younger looking. . It promotes the circulation and is a good lymphatic cleanser, so that will help with oedema and cellulite and can be used in creams, gels and body wraps. . Helps to clear congested skin and encourages the quicker healing of wounds with dermatitis and acne prone skin. . As a styptic, antiseptic and cicatrisant, it is ideally suited for men’s after shaving products to protect the skin after any small cuts and nicks. . Its diuretic effect makes it effective in cellulite wraps and body sculpting products. . RM59/10ml . Ready stock available. Whatsapp 0188714770 or send us a DM to purchase . . #essentialoil #essentialoilmalaysia #essentialoilblend #organic #certifiedorganic #certifiedorganicmalaysia #singleoil #teatreeoil #lavenderoil #rosegeraniumoil #lemonoil #peppermintoil

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER Organic lemon oil now available! This multipurpose oil is great for cl

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER

  • 23.11.2017 10:08
  • 0

Organic lemon oil now available! This multipurpose oil is great for cleansing, and even to shoo away the poo smell in the loo as it has antibacterial and antifungal properties. . Top lemon essential oil uses: . 1. Laundry - add few drops of lemon eo so your clothes wont get nasty smell . 2. Teeth whitener - mix lemon eo, baking soda, and coconut oil and brush your teeth for 2 mins and rinse. . 3. Clean hands - clean your greasy hands by adding few drops of eo with soap . 4. Natural disinfectant - add 40 drops of lemon oil and 20 drops of tea tree (yup we have this too!) to a spray bottle filled with distilled water and add a little bit of white vinegar . 5. Face wash - lemon eo can improve your complexion and leave your skin clean and supple. . 6. Wood and silver polish - a lemon oil-soaked cloth will help spruce up your tarnished silver and jewelry. . 7. Goo away - un-stick the sticky goo the kids leave behind eith lemon oil . 8. Improves mood - diffusing lemon eo can lift mood and fight depression . 9. Immune support - lemon oil can support lymphatic drainage and help you overcome a cold fast. (Its one of the ingredients for our Fever Fighter oil for kids!) . RM45/10ml only . . #essentialoil #essentialoilmalaysia #essentialoilblend #organic #certifiedorganic #certifiedorganicmalaysia #singleoil #teatreeoil #lavenderoil #rosegeraniumoil #lemonoil #peppermintoil

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER Our single oil series all in one pic!.✨Organic peppermint✨Organ

GO ORGANIC | DISCOUNT VOUCHER

  • 22.11.2017 16:23
  • 1

Our single oil series all in one pic! . ✨Organic peppermint ✨Organic rose geranium ✨Organic tea tree ✨Organic high altitude french lavender ✨ Organic lemon . we bring only the purest, high quality organic* oil! Dont have doubts as our single oil series are certified organic by British Soil Association. . Price: ✨RM45/10ml for tea tree, lemon and peppermint. ✨RM59/10ml for french lavender and rose geranium . Whatsapp 0188714770 or send us a DM to purchase. . Note: organic* (certified organic at source) . . #essentialoil #essentialoilmalaysia #essentialoilblend #organic #certifiedorganic #certifiedorganicmalaysia #singleoil #teatreeoil #lavenderoil #rosegeraniumoil #lemonoil #peppermintoil

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Let’s talk ! ♥️..••••••• Whatsapp 0811232208

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:36
  • 0

Let’s talk ! ♥️ . . ••••••• Whatsapp 0811232208 ••••••• . . . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Let’s talk ! ♥️..••••••• Whatsapp 0811232208

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:35
  • 0

Let’s talk ! ♥️ . . ••••••• Whatsapp 0811232208 ••••••• . . . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Let’s talk ! ♥️..••••••• Whatsapp 0811232208

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:34
  • 0

Let’s talk ! ♥️ . . ••••••• Whatsapp 0811232208 ••••••• . . . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Visit our website www.youngliving.noggstore.com.....#oil #essent

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:34
  • 0

Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Visit our website www.youngliving.noggstore.com.....#oil #essent

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:20
  • 0

Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Visit our website www.youngliving.noggstore.com.....#oil #essent

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:17
  • 0

Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 👏🏻🙏🏻♥️.....#oil #essentialoil #youngliving #sing

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:16
  • 0

👏🏻🙏🏻♥️ . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 The power of pure Lavandula Angustifolia oil, alias minyak kualitas te

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:15
  • 1

The power of pure Lavandula Angustifolia oil, alias minyak kualitas terbaik dari tanaman Lavender yang kita kenal namanya secara umum 🤗♥️ . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 So happy manfaat alami dari Digest + Cleanse bisa langsung dirasakan

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:15
  • 1

So happy manfaat alami dari Digest + Cleanse bisa langsung dirasakan 😊👍♥️ . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Nikmati cita rasa lezat dan  alami setiap hari untuk mempertahankan en

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:12
  • 1

Nikmati cita rasa lezat dan alami setiap hari untuk mempertahankan energi, memperkuat dan mengisi kembali nutrisi penting dalam tubuh guna mendukung kesehatan dalam jangka panjang. ♥️ . . Ningxia Red 1 sachet setiap pagi dan sore hari, rasakan bedanya ! 👍 . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Our best seller oils of the month ! ♥️..🌟 • PURIFICATION

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:11
  • 0

Our best seller oils of the month ! ♥️ . . 🌟 • PURIFICATION • FRANKINCENSE • THIEVES • 🌟 . . . ☄️The triple immune boosters 💥 . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Jauhkan keluarga dari berbagai penyakit, terutama bayi dan anak dibawa

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:10
  • 0

Jauhkan keluarga dari berbagai penyakit, terutama bayi dan anak dibawah 5 tahun yang rentan tertular. Selalu gunakan kandungan pembersih yang efektif dan aman bagi bayi sekalipun ♥️ . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Cuaca buruk, polusi udara, wabah nyamuk, sekeluarga terserang penyakit

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:09
  • 1

Cuaca buruk, polusi udara, wabah nyamuk, sekeluarga terserang penyakit ? 😱 . 1 kapsul INNER DEFENSE setiap pagi. Rasakan bedanya ! 👍 . . . Hidup sehat dengan nutrisi dari alam. 100% Therapeutic Grade Essential Oils 🤗 . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Sudah diet tapi tetap susah menuju berat badan ideal ? ♥️.1 kaps

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:08
  • 0

Sudah diet tapi tetap susah menuju berat badan ideal ? ♥️ . 1 kapsul DIGEST + CLEANSE setiap pagi. Rasakan bedanya ! 👍 . . . Hidup sehat dengan nutrisi dari alam. 100% Therapeutic Grade Essential Oils 🤗 . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Mau selalu awet muda, jauh dari kerut wajah, flek penuaan dan bugar se

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:06
  • 0

Mau selalu awet muda, jauh dari kerut wajah, flek penuaan dan bugar seperti remaja lagi ? ♥️ . 1 kapsul LONGEVITY setiap pagi. Rasakan bedanya ! 👍 . . . Hidup sehat dengan nutrisi dari alam. 100% Therapeutic Grade Essential Oils 🤗 . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 Have a great day, NOGGers ! 💋...Visit our website www.younglivi

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:05
  • 1

Have a great day, NOGGers ! 💋 . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 #repost @aurellia_anne ♥️.Oles-oles spine dan telapak kaki dulu

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:01
  • 1

#repost @aurellia_anne ♥️ . Oles-oles spine dan telapak kaki dulu yaa sebelum bobo, biar selalu sehat, ga gampang ketular penyakit dan jauh-jauh dari lemah-letih-lesu ga napsu makan saat cuaca Bandung jelek begini 😣 Puji Tuhan selama 9 bulan Nanan ga pernah sakit, kolik atau muntah 😊😘 God bless you, my Ksatria ! ♥️ . . . Visit our website www.youngliving.noggstore.com . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007 http://youngliving.noggstore.com/.....#oil #essentialoil #youngl

FOSSIL COLLECTOR | SINCE 2007

NOGGstore

  • 22.11.2017 04:00
  • 0

http://youngliving.noggstore.com/ . . . . . #oil #essentialoil #youngliving #singleoil #blendoil #pure #pureoil #lavender #lemon #peppermint #sacredmountain #usa #singapore #YLEO #YoungLivingIndo #YoungLivingBandung #indonesiasehat #femaledaily #mommiesdaily #keephealthy #stayhealthy #aromaterapi #diffuser #dewdropdiffuseryoungliving #essentialoillovers #essentialoiladdict

Kedai YLEO Fieza Jom tengok apa yang ada pada lebel essential oil.Eh, penting tau ni.

Kedai YLEO Fieza

Puchong

  • 22.11.2017 01:58
  • 0

Jom tengok apa yang ada pada lebel essential oil . Eh, penting tau ni. Itu yang bezakan sama ada botol ni original tau tak. Kalau orang dah biasa pakai mungkin boleh kenal dari segi texture dan bau. Tapi untuk orang yang baru tahu mungkin akan tertipu . Berbalik pada lebel botol; . 1. SINGLE OR BLEND YL akan tulis, If single - 100% pure essential oil Ni hanya terdapat 1 jenis tumbuhan sahaja If blend - essential oil blend Ni sebab ada 2 atau lebih jenis tumbuhan yang terdapat di dalamnya . 2. GRADE Penting ye grade ni. Ni nak beritahu yang YL punya EO therapeutic grade iaitu grade tertinggi dalam penghasilan minyak pati . 3. DIRECTION Ni dia guide cara untuk kita pakai. Berapa drop kita kene guna untuk dilution. Or de sesetengah oils de direction khas ke macam kene berhati-hati untuk ibu mengandung . 4. BATCH NUMBER hah... ni penting tau. If ada kerosakan pada mana mana batch even dia test tak de ciri therapeutic sekali pun dia akan panggil balik semua pembeli yang beli batch number yg terlibat . 5. STORAGE ni biasa lah. Dia suruh simpan dekat tempat yang kering dan dingin . 6. BOTTLE SIZE . Ada 5ml or 15ml je pun. Tapi ada yang memang saiz 5ml sahaja. Ada yang 15 sahaja ada juga yang ada both saiz.. tapi tak semua . Ok, setakat ni faham? Kalau tak faham tanya ye 😉 Ada oil tapi tak reti nak guna pun boleh pm ok. Nak cuba-cuba pun boleh Just pm je fieza . Nak join beli dengan harga murah? Klik http://bit.ly/2wHubkm . Nak sembang-sembang detail? Klik http://oilingwithfiezamir.wasap.my . 🌻 Sharing is Caring Distributor : Fieza Amir Id: 11468278 📞 0126823875 📞 0126823875 📞 0126823875 COD 🚗 👉🏻#aeonbigpuchongutama 👉🏻#ppukm #oilingwithfiezamir #yleo #youngliving #younglivingmalaysia #younglivingpuchong #younglivingeo #younglivingmurah #essentialoils #bazarpaknil #label #botol #essentialoildeskreference #diffuser #singleoil #natural #therapeutic

YOUNG LIVING ORIGINAL .💡 Botol Roll On 10ml💡..Botol roll on kaca kemasan 10ml dgn

YOUNG LIVING ORIGINAL

  • 15.11.2017 09:11
  • 4

. 💡 Botol Roll On 10ml💡 . . Botol roll on kaca kemasan 10ml dgn detail sbb: ⚫Tutup : Alumunium gold ⚫Botol. : Kaca ⚫Roller. : Stainless (bukan plastik). . Dapat digunakan untuk dilute #yleo dgn carrier oil, lebih praktis krn tinggal oles2. . . Grab Fast ya, krn stock menipis!! . . . #botolrollon #botolkacarollon #botolkacaroller #botoloil #yleojkt #yleomurahbanget #jualbotoloil #jualbotolkaca #essentialoil #younglivingjkt #oilblend #singleoil #oilpouch #oilpouchjakarta

Omah oil surabaya Bissmillah.. Semoga mimin bisa brangkat ke hawai..😀 Hayooo siapa yg

Omah oil surabaya

  • 15.11.2017 08:56
  • 0

Bissmillah.. Semoga mimin bisa brangkat ke hawai..😀 Hayooo siapa yg mw ikutan??? More info wa 0856.5500.8726 #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby

Omah oil surabaya Produk young living best quality.. Bkn produk abal2.. Harga yg kita ba

Omah oil surabaya

  • 15.11.2017 08:51
  • 0

Produk young living best quality.. Bkn produk abal2.. Harga yg kita bayar sesuai dgn kualitasnya loh Mw jd bagian dr kami pengguna young living?? Wa 0856.5500.8726 #younglivingid #jualyleo #memberyoungliving #youngliving #yleomurah #ylhargamember #younglivingmurah #jualyoungliving #younglivingkediri #younglivingsurabaya #yleosurabaya #younglivingindonesia #younglivingjatim #yleo #essentialoil #singleoil #jualmurah #yleoindonesia #memberyoungliving #yleosidoarjo #yleogresik #younglivingmalang #jualyleo #younglivingsidoarjo #younglivingkediri #younglivingmediun  #dailyfemale  #originalyleo #joinmemberyleo #trustedsellerindonesia #joinmemberyoungliving #premiumstarterkit #yleosby