specmalaysia instagram photo

#

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป13/5/2017 Memang betul iG @king_spec ada buat sale gila-gila wehhh!!!Spec gred A

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป13/5/2017

  • 11.12.2017 15:04
  • 2

Memang betul iG @king_spec ada buat sale gila-gila wehhh!!!Spec gred AAA dengan low gred admin jual. Tak percaya jom whatapp 011-29566976. Tekan follows @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec . #king_spec#specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

Pat The Bunny RM39Postage: WM RM8, EM RM12ETA: 15-25 days#specmalaysia #glassesma

Pat The Bunny

  • 10.12.2017 21:18
  • 1

RM39 Postage: WM RM8, EM RM12 ETA: 15-25 days #specmalaysia #glassesmalaysia #cerminmatamalaysia #shadesmalaysia

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป13/5/2017 Memang betul iG @king_spec ada buat sale gila-gila wehhh!!!Spec gred A

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป13/5/2017

  • 10.12.2017 15:04
  • 1

Memang betul iG @king_spec ada buat sale gila-gila wehhh!!!Spec gred AAA dengan low gred admin jual. Tak percaya jom whatapp 011-29566976. Tekan follows @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec . #king_spec#specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป13/5/2017 Memang betul iG @king_spec ada buat sale gila-gila wehhh!!!Spec gred A

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป13/5/2017

  • 09.12.2017 15:01
  • 1

Memang betul iG @king_spec ada buat sale gila-gila wehhh!!!Spec gred AAA dengan low gred admin jual. Tak percaya jom whatapp 011-29566976. Tekan follows @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec . #king_spec#specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป13/5/2017 Memang betul iG @king_spec ada buat sale gila-gila wehhh!!!Spec gred A

๐Ÿ‘ถ๐Ÿป13/5/2017

  • 08.12.2017 15:13
  • 1

Memang betul iG @king_spec ada buat sale gila-gila wehhh!!!Spec gred AAA dengan low gred admin jual. Tak percaya jom whatapp 011-29566976. Tekan follows @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec . #king_spec#specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

IzzaShades.Collections Alhamdulillah..Testimoni panasยฒ dari my super beauty customer..๐Ÿ˜๐

IzzaShades.Collections

  • 08.12.2017 06:55
  • 0

Alhamdulillah.. Testimoni panasยฒ dari my super beauty customer..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dia grab 3 shades sekali tau.. Semua sesuai dengan dia.. Terima kasih awak..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Semoga Awak Luas Rezeki lagi.. Aaminnn~~ . Berminat?? Jom follow ig kami @izzashades.collections @izzashades.collections @izzashades.collections . Semua spec trending masa kini. Confirm puas hati๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Quality tip top.. Pakai selesa. . Direct Wassap kami pun boleh ๐Ÿ“ฒ 011-1263 4117 #sayajualspec #sayajualshades #specmalaysia #specmurahmalaysia #shadestrending #dior #diormalaysia #diorspec #diorshades #diorlovepunch #eyeglasses #eyeglassesmurah #eyeglassesmurah #rayban #raybanmalaysia #sales #salesraya

!OPEN DROPSHIP! | Preorder |ใ€‹๐ŸŒธVINTAGE GLASSES๐ŸŒธใ€‹๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM30 exc poใ€‹๐Ÿ‘

!OPEN DROPSHIP!

  • 07.12.2017 16:43
  • 1

| Preorder | ใ€‹๐ŸŒธVINTAGE GLASSES๐ŸŒธ ใ€‹๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM30 exc po ใ€‹๐Ÿ‘‰๐Ÿป black , white , pink #glasses #glassesmurah #specmalaysia #glassesmalaysia

โ˜€ S U N G L A S S E S โ˜€ [ GM IF ] โœจ.Design ni ade 4 pilihan warna ๐Ÿ˜โœจ Sesuai untuk lel

โ˜€ S U N G L A S S E S โ˜€

  • 07.12.2017 15:14
  • 1

[ GM IF ] โœจ . Design ni ade 4 pilihan warna ๐Ÿ˜โœจ Sesuai untuk lelaki dan perempuan๐Ÿšน๐Ÿšบ.Quality serious terbaik ๐Ÿ’Ž . Tag! rakan2 korang yg berminat ๐Ÿ‘† . kami bagi Discount kalau banyak quantity . ๐Ÿ”ธCasing + Cleaner cloth disertakan ๐Ÿ”ธLens UV400 ๐Ÿ”ธRM 50 . ๐Ÿ“ฒ whatsapp +6014 670 8344 tekan link pada bio kami, dia akan terus direct ke whatsapp . . #sunglasses #eyewear #syazshade #syazsunglasses #specmalaysia #shademalaysia #usahawanmuda #igersmalaysia #streetwear #bazarpaknilmurah #ootd #ootdmalaysia #fashionvalet #eye #eyewearfashion #shades #kacamata

โ˜€ S U N G L A S S E S โ˜€ [ GM IF ] โœจ.Design ni ade 4 pilihan warna ๐Ÿ˜โœจ Sesuai untuk lel

โ˜€ S U N G L A S S E S โ˜€

  • 07.12.2017 15:14
  • 0

[ GM IF ] โœจ . Design ni ade 4 pilihan warna ๐Ÿ˜โœจ Sesuai untuk lelaki dan perempuan๐Ÿšน๐Ÿšบ.Quality serious terbaik ๐Ÿ’Ž . Tag! rakan2 korang yg berminat ๐Ÿ‘† . kami bagi Discount kalau banyak quantity . ๐Ÿ”ธCasing + Cleaner cloth disertakan ๐Ÿ”ธLens UV400 ๐Ÿ”ธRM 50 . ๐Ÿ“ฒ whatsapp +6014 670 8344 tekan link pada bio kami, dia akan terus direct ke whatsapp . . #sunglasses #eyewear #syazshade #syazsunglasses #specmalaysia #shademalaysia #usahawanmuda #igersmalaysia #streetwear #bazarpaknilmurah #ootd #ootdmalaysia #fashionvalet #eye #eyewearfashion #shades #kacamata

TRUSTED SELLER!!๐Ÿ’ฏ๐ŸŽŠ ๐Ÿ”ฅNEW DESIGN !!๐Ÿ”ฅ*slide ke tepiโžก๏ธ-READY STOCK :- SPEC ๐Ÿ•ถ

TRUSTED SELLER!!๐Ÿ’ฏ๐ŸŽŠ

  • 07.12.2017 13:19
  • 0

๐Ÿ”ฅNEW DESIGN !!๐Ÿ”ฅ *slide ke tepiโžก๏ธ - READY STOCK :- SPEC ๐Ÿ•ถ ๐Ÿ‘‰only RM 45 siap postage ๐Ÿ‘‰quality chun ๐Ÿ’ฏ - WHATSAPP admin lajuยฒ!!๐Ÿ“ฒ0182242484 - Tag kawan korang banyakยฒ๐Ÿ’™ , Repost post admin & Tag admin untuk menang topup FREE !!๐ŸŒบ Jom cepat join contest GIVEAWAY TOPUP untuk menang topup FREE setiap minggu !!๐Ÿ’ฅ #bazarpaknilmurah #bazarpaknill #hargamurahgila #barangtiptop #specmurah #specraybanmurah #specmata #specmalaysia #specmalaysiamurah

Stress_ig Official Cantik spec ROUND GENTLE MONSTER bila @ezlynkhld_ pakai time dating,sh

Stress_ig Official

  • 05.12.2017 17:20
  • 0

Cantik spec ROUND GENTLE MONSTER bila @ezlynkhld_ pakai time dating,shopping,lepak tepi pantai,selfie pon nmpk lagi menyerlah kecantikan,so tunggu ape lagi๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tekan follows @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec @king_spec Kalau nk order ws sekarangg ke 01129566976 sekaranggg taw!sebup tengah buat YEAR END SALE๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜ . #specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

Everything is here! spec [D.P]1 x RM23Pos8sm/12ss#spekmata #spectacles #specmalaysia

Everything is here!

  • 05.12.2017 13:33
  • 0

spec [D.P] 1 x RM23 Pos8sm/12ss #spekmata #spectacles #specmalaysia #spec

Everything is here! spec [D.P]1 x RM23Pos8sm/12ss#spekmata #spectacles #specmalaysia

Everything is here!

  • 05.12.2017 13:33
  • 0

spec [D.P] 1 x RM23 Pos8sm/12ss #spekmata #spectacles #specmalaysia #spec

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ NEW ARRIVAL!! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ..FENDI CAT EYES RM50FENDI CAT EYES RM50FEN

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

  • 05.12.2017 07:16
  • 1

NEW ARRIVAL!! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . . FENDI CAT EYES RM50 FENDI CAT EYES RM50 FENDI CAT EYES RM50 . ๐ŸŽ Free Dior Box . BERMINAT? To order kindly whatsapp us at 01129566976 & sent us your screenshot of the item! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰ . #specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

SHADES KEGEMARAN ANDA โ€ผ๏ธ HEXA Ferrari Limited Edition 2018 ๐Ÿ˜˜โœจ.Design Rare Dengan Menampi

SHADES KEGEMARAN ANDA โ€ผ๏ธ

  • 05.12.2017 06:42
  • 4

HEXA Ferrari Limited Edition 2018 ๐Ÿ˜˜โœจ . Design Rare Dengan Menampilkan Flat/Rata,Hujung Bingkai Leather/Kulit mmg Mewah Giler! ๐Ÿ˜‰ . Lens Rata ni mmg ramai minatkan, susah nk cari flat lens sekarang. ๐Ÿ˜Š . Unisex shade. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Bingkai dia kulit tau. Bukan Biasa2! โ˜บ๏ธ . Lens Flat Kaca With UV400 Protection. Dah tak perlu risau masalah silau lagi. . Nak order? ๐Ÿ“ฑ Whatsapp Harith ke 013-3631637 sekarang! Atau terus tekan link di bio! ๐Ÿš• Order Hari Ni, Pos Hari Ini. Ready Stock Jaminan Polarized. PUAS HATI 700%!

!OPEN DROPSHIP! | Preorder |ใ€‹Colourful glassesใ€‹Rm 35 exc postageใ€‹Colours avai

!OPEN DROPSHIP!

  • 05.12.2017 05:29
  • 3

| Preorder | ใ€‹Colourful glasses ใ€‹Rm 35 exc postage ใ€‹Colours available are as shown #glassesmurah #specmurah #specmalaysia

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„ ReadystockHigh qualityUV protectionFree pouch & cleaning clothRM 5

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„

  • 04.12.2017 08:56
  • 1

Readystock High quality UV protection Free pouch & cleaning cloth RM 55 exc postage . ๐Ÿ“ฒFor more details do whatsapp us +60178265083 . #sayajualspek #spekmurahmalaysia #spechispter #sayajualspecmurah #sayajualshades #shadeshipster #hipsterglasses #hispterspecs #spekmurah #spekmalaysia #tumblrstuff #tumblrshades #sayajualspekmurah #specmalaysia

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„ ๐Ÿ“Rosie Dior Rose Gold๐Ÿ“ReadystockHigh qualityUV protectionFre

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„

  • 04.12.2017 08:55
  • 2

๐Ÿ“Rosie Dior Rose Gold๐Ÿ“ Readystock High quality UV protection Free pouch & cleaning cloth RM 45 exc postage . ๐Ÿ“ฒFor more details do whatsapp us +60178265083 . #sayajualspek #spekmurahmalaysia #spechispter #sayajualspecmurah #sayajualshades #shadeshipster #hipsterglasses #hispterspecs #spekmurah #spekmalaysia #tumblrstuff #tumblrshades #sayajualspekmurah #specmalaysia

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„ ๐ŸŒทRosie Dior Full Pink๐ŸŒทReadystockHigh qualityUV protectionFre

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„

  • 04.12.2017 08:54
  • 1

๐ŸŒทRosie Dior Full Pink๐ŸŒท Readystock High quality UV protection Free pouch & cleaning cloth RM 45 exc postage . ๐Ÿ“ฒFor more details do whatsapp us +60178265083 . #sayajualspek #spekmurahmalaysia #spechispter #sayajualspecmurah #sayajualshades #shadeshipster #hipsterglasses #hispterspecs #spekmurah #spekmalaysia #tumblrstuff #tumblrshades #sayajualspekmurah #specmalaysia

STYLE PREMIUM Specโœ”๏ธHigh Quality materialโœ”๏ธTIP TOP Spec๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜˜Market

STYLE PREMIUM

  • 04.12.2017 07:42
  • 0

Spec โœ”๏ธHigh Quality material โœ”๏ธTIP TOP Spec๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ Market Price RM200-RM700๐Ÿ˜ฑ Tapi admin nak bgi harga runtuh๐Ÿ˜ฑbawah RM97๐Ÿ˜‰So baik cepat sebelum terlambat!! Ws in link bio๐Ÿ˜‰ . . #hipstermalaysia#spec#specmurah#rayban#specmalaysia#cerminmatamurah

HANDBAG.TOPI.PURSE. SPECTACLES READY STOCKโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธCOLOUR SHADEHARGA KAW2 MURAH RM 45 FRE

HANDBAG.TOPI.PURSE. SPECTACLES

Asia/Kuala_Lumpur

  • 03.12.2017 14:22
  • 2

READY STOCKโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ COLOUR SHADE HARGA KAW2 MURAH RM 45 FREE POSTAGE, RM12 SS . โ–ช๏ธCERMIN PLASTIK โ–ช๏ธFREE HARDCASE,CLOTH Spec trending 2017. Harga kaw2 murah. Admin tak jual barang mahal. Harga semua mampu milik. RM45 free postage โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ so jangan tunggu lama2, whatsapp admin dengan segera. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป018-2176331๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป #merstore #specmurah #specmalaysia #spectrending #igers #igersmalaysia #youngentrepreneur

โ˜€ S U N G L A S S E S โ˜€ [ GM IF ] โœจ.Design ni ade 4 pilihan warna ๐Ÿ˜โœจ Sesuai untuk lel

โ˜€ S U N G L A S S E S โ˜€

  • 02.12.2017 15:18
  • 1

[ GM IF ] โœจ . Design ni ade 4 pilihan warna ๐Ÿ˜โœจ Sesuai untuk lelaki dan perempuan๐Ÿšน๐Ÿšบ.Quality serious terbaik ๐Ÿ’Ž . Tag! rakan2 korang yg berminat ๐Ÿ‘† . kami bagi Discount kalau banyak quantity . ๐Ÿ”ธCasing + Cleaner cloth disertakan ๐Ÿ”ธLens UV400 ๐Ÿ”ธRM 50 . ๐Ÿ“ฒ whatsapp +6014 670 8344 tekan link pada bio kami, dia akan terus direct ke whatsapp . . #sunglasses #eyewear #syazshade #syazsunglasses #specmalaysia #shademalaysia #usahawanmuda #igersmalaysia #streetwear #bazarpaknilmurah #ootd #ootdmalaysia #fashionvalet #eye #eyewearfashion #shades #kacamata

โ˜€ S U N G L A S S E S โ˜€ [ GM IF ] โœจ.Design ni ade 4 pilihan warna ๐Ÿ˜โœจ Sesuai untuk lel

โ˜€ S U N G L A S S E S โ˜€

  • 02.12.2017 15:16
  • 0

[ GM IF ] โœจ . Design ni ade 4 pilihan warna ๐Ÿ˜โœจ Sesuai untuk lelaki dan perempuan๐Ÿšน๐Ÿšบ.Quality serious terbaik ๐Ÿ’Ž . Tag! rakan2 korang yg berminat ๐Ÿ‘† . kami bagi Discount kalau banyak quantity . ๐Ÿ”ธCasing + Cleaner cloth disertakan ๐Ÿ”ธLens UV400 ๐Ÿ”ธRM 50 . ๐Ÿ“ฒ whatsapp +6014 670 8344 tekan link pada bio kami, dia akan terus direct ke whatsapp . . #sunglasses #eyewear #syazshade #syazsunglasses #specmalaysia #shademalaysia #usahawanmuda #igersmalaysia #streetwear #bazarpaknilmurah #ootd #ootdmalaysia #fashionvalet #eye #eyewearfashion #shades #kacamata

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ..WAYFARER BLACK RM70WAYFARER BLACK RM70

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

  • 01.12.2017 14:54
  • 0

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . WAYFARER BLACK RM70 WAYFARER BLACK RM70 WAYFARER BLACK RM70 . (Harga asal RM 109 jimat RM39) . Stok terhad ada 2 unit shj so cepat2 whatsapp +6011-29566976 untuk order atau click link kat bio boleh terus direct ke whatsapp apps. Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜ƒ #king_spec#king_spec#king_spec #specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„ ReadystockHigh qualityUV protectionFree pouch & cleaning clothRM 3

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„

  • 01.12.2017 08:21
  • 1

Readystock High quality UV protection Free pouch & cleaning cloth RM 30 exc postage . ๐Ÿ“ฒFor more details do whatsapp us +60178265083 . #sayajualspek #spekmurahmalaysia #spechispter #sayajualspecmurah #sayajualshades #shadeshipster #hispterglasses #hispterspecs #spekmurah #spekmalaysia #tumblrstuff #tumblrshades #sayajualspekmurah #specmalaysia #sayajualshades #shadesmurah

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„ ReadystockHigh qualityUV protectionFree pouch & cleaning clothRM 3

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„

  • 01.12.2017 08:21
  • 1

Readystock High quality UV protection Free pouch & cleaning cloth RM 30 exc postage . ๐Ÿ“ฒFor more details do whatsapp us +60178265083 . #sayajualspek #spekmurahmalaysia #spechispter #sayajualspecmurah #sayajualshades #shadeshipster #hispterglasses #hispterspecs #spekmurah #spekmalaysia #tumblrstuff #tumblrshades #sayajualspekmurah #specmalaysia #sayajualshades #shadesmurah

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„ ReadystockHigh qualityUV protectionFree pouch & cleaning clothRM 3

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„

  • 01.12.2017 08:20
  • 1

Readystock High quality UV protection Free pouch & cleaning cloth RM 30 exc postage . ๐Ÿ“ฒFor more details do whatsapp us +60178265083 . #sayajualspek #spekmurahmalaysia #spechispter #sayajualspecmurah #sayajualshades #shadeshipster #hispterglasses #hispterspecs #spekmurah #spekmalaysia #tumblrstuff #tumblrshades #sayajualspekmurah #specmalaysia #sayajualshades #shadesmurah

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„ ReadystockHigh qualityUV protectionFree pouch & cleaning clothRM 3

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„

  • 01.12.2017 08:20
  • 1

Readystock High quality UV protection Free pouch & cleaning cloth RM 35 exc postage . ๐Ÿ“ฒFor more details do whatsapp us +60178265083 . #sayajualspek #spekmurahmalaysia #spechispter #sayajualspecmurah #sayajualshades #shadeshipster #hipsterglasses #hispterspecs #spekmurah #spekmalaysia #tumblrstuff #tumblrshades #sayajualspekmurah #specmalaysia

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„ ReadystockHigh qualityUV protectionFree pouch & cleaning clothRM 3

๐ŸŒˆFIND YOUR OOTD HERE๐Ÿฆ„

  • 01.12.2017 08:18
  • 1

Readystock High quality UV protection Free pouch & cleaning cloth RM 30 exc postage . ๐Ÿ“ฒFor more details do whatsapp us +60178265083 . #sayajualspek #spekmurahmalaysia #spechispter #sayajualspecmurah #sayajualshades #shadeshipster #hispterglasses #hispterspecs #spekmurah #spekmalaysia #tumblrstuff #tumblrshades #sayajualspekmurah #specmalaysia #sayajualshades #shadesmurah

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ YEARS AND SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰.ROUND METAL GOLD RM

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

  • 01.12.2017 05:54
  • 2

YEARS AND SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ROUND METAL GOLD RM 20 ROUND METAL BLUE RM20 ROUND METAL BLACK RM20 . (Harga asal RM 39 jimat RM 19) . ๐ŸŽ Free Box ๐ŸŽ Free Cleaning Cloth . Stok terhad cepat2 whatsapp +6011-29566976 untuk order atau click link kat bio boleh terus direct ke whatsapp apps. Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜ƒ #king_spec#king_spec#king_spec #specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Congratulations ๐ŸŽŠ๐Ÿพ๐ŸŽˆ๐

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

  • 30.11.2017 15:43
  • 4

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Congratulations ๐ŸŽŠ๐Ÿพ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰ Congratulations ๐ŸŽŠ๐Ÿพ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰ Congratulations ๐ŸŽŠ๐Ÿพ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰ . Kerana @King_spec telah memilih @Nur Ain shafiqa sebagai pemenang bertuah,so korang yang tak menang tuu boleh cuba lagi untuk give away next nanti๐Ÿ˜œmybe bagi yang lagi special lagi๐ŸŽ‰ . So untuk yang nk join postages esok masih lagi available lagi๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹kowt nk selit order kan๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Kalau nk order ws sekarangg ke 01129566976 sekaranggg๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ sebup stock tinggal 3 jerr lagi๐Ÿคญadmin bagi harga cantik nanti๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . #specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Korang lunch apa tu harini? Hehe. Tetibe admin craving for chocolate c

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

  • 30.11.2017 08:08
  • 0

Korang lunch apa tu harini? Hehe. Tetibe admin craving for chocolate cake cmni lah pulek ๐Ÿ‘† hehe. Adeh sedapnya! Happy luncheon guys! ๐Ÿ˜„. . . Sambil sambil tu jangan lupa cuci mata kat @king_spec & grab fast promotion year end sale kita ok? Hehe ๐Ÿ˜Ž . . Salam Zohor anyway! ๐Ÿ˜‰. . #specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ YEARS AND SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ..HARRY POTTER GOLD RM20HARRY POTTER GOL

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

  • 30.11.2017 06:34
  • 0

YEARS AND SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . HARRY POTTER GOLD RM20 HARRY POTTER GOLD RM20 HARRY POTTER GOLD RM20 . (Harga asal RM 39 jimat RM19) . Stok terhad tau so cepat2 whatsapp +6011-29566976 untuk order atau click link kat bio boleh terus direct ke whatsapp apps. Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜ƒ #specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ Assalamualaikum semua! So, siapa berminat nak join Giveaway contest dr

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

  • 30.11.2017 05:39
  • 25

Assalamualaikum semua! So, siapa berminat nak join Giveaway contest dr @king_spec ni? Hehe. Admin nak kasi korang spec for free ok! Ha? Serious la for free?? Yes!! Hehe. TAPI! haruslah ada terma & syarat dia! ๐Ÿ˜Ž . . . Ok mcm ni, senang jek. Just follow the rules given ๐Ÿค“ . . 1) Lengkapkan slogan "Saya nak menang spec dr @king_spec kerana............" (5 perkataan sahaja!) . . 2) Lepastu korang WAJIB FOLLOW @king_spec & TAG 3 ORANG KAWAN . . 3) Ha, boleh komen sebanyak mana korang nak komen kat bawah ni yew ๐Ÿ‘‡ . . 4) Contest ni berakhir bilamana follower @king_spec dah mencecah 5K & admin akan pilih komen yang paling kreatif! ๐Ÿ˜„ . . 5) So, mudah je kan? Tinggal komen jek! So tunggu apa lagi? Jom join & tag kawan kawan korang! Jangan lupa ajak dorang follow @king_spec ok!!! ๐Ÿ™ˆ . . 6) Selamat mencuba semuanya!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ. . #specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec #fattzura #fattahamin #fazura #sapotlokal #giveaway #giveawaymalaysia

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES Sis dah pakai Gentle Monster Peter Silver sampai ke Beijing tau pakai๐

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES

  • 30.11.2017 02:47
  • 1

Sis dah pakai Gentle Monster Peter Silver sampai ke Beijing tau pakai๐Ÿ˜˜ . Korang nak pergi holiday? Jgn lupa beli dgn Fatienbeauty tau๐Ÿ˜˜ . Bagi korang yg muka besar design Peter ni sangat Sesuai. Yg muka kecik tapi minat lens besar pun sesuai. . Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk masalah silau . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke +6013-672-6600, Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA. . Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg . Harga untuk Gentle Monster Peter Silver nie pon cuma Rm160 bagi harga normal. Tapi kalau harga promo jimat sampai Rm20 tau. So harga promo Rm140 je. . Whatsapp ke +6013-672-6600, Harga PROMO sempena pembukaan igshop @fatienbeauty Untuk 20 Terawal SAHAJA. . #kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasses #sunglassesmalaysia #shades #shade #shadesmalaysia #shademalaysia #dinnermalaysia #dinner #cerminmata #cerminmatamalaysia #spec #specmalaysia

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES Sis dah pakai Gentle Monster Peter Silver sampai ke Beijing tau pakai๐

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES

  • 30.11.2017 02:19
  • 0

Sis dah pakai Gentle Monster Peter Silver sampai ke Beijing tau pakai๐Ÿ˜˜ . Korang nak pergi holiday? Jgn lupa beli dgn Fatienbeauty tau๐Ÿ˜˜ . Bagi korang yg muka besar design Peter ni sangat Sesuai. Yg muka kecik tapi minat lens besar pun sesuai. . Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk masalah silau . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke +6013-672-6600, Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA. . Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg . Harga untuk Gentle Monster Peter Silver nie pon cuma Rm160 bagi harga normal. Tapi kalau harga promo jimat sampai Rm20 tau. So harga promo Rm140 je. . Whatsapp ke +6013-672-6600, Harga PROMO sempena pembukaan igshop @fatienbeauty Untuk 20 Terawal SAHAJA. . #kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasses #sunglassesmalaysia #shades #shade #shadesmalaysia #shademalaysia #dinnermalaysia #dinner #cerminmata #cerminmatamalaysia #spec #specmalaysia

Jam Tangan Sale RM20 #kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasse

Jam Tangan Sale RM20

  • 29.11.2017 11:22
  • 0

#kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasses #sunglassesmalaysia #shades #shade #shadesmalaysia #shademalaysia #dinnermalaysia #dinner #cerminmata #cerminmatamalaysia #spec #specmalaysia

Jam Tangan Sale RM20 #kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasse

Jam Tangan Sale RM20

  • 29.11.2017 09:50
  • 0

#kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasses #sunglassesmalaysia #shades #shade #shadesmalaysia #shademalaysia #dinnermalaysia #dinner #cerminmata #cerminmatamalaysia #spec #specmalaysia

Jam Tangan Sale RM20 | EXCLUSIVE COLLECTION BY @aieschatz |.Untuk pertama kalinya @aiesch

Jam Tangan Sale RM20

  • 29.11.2017 08:50
  • 1

| EXCLUSIVE COLLECTION BY @aieschatz | . Untuk pertama kalinya @aieschatz akan menambah product baru EXCLUSIVE utk musim cuti sekolah 2017.

Jam Tangan Sale RM20 #kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasse

Jam Tangan Sale RM20

  • 29.11.2017 03:44
  • 0

#kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasses #sunglassesmalaysia #shades #shade #shadesmalaysia #shademalaysia #dinnermalaysia #dinner #cerminmata #cerminmatamalaysia #spec #specmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:33
  • 2

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:32
  • 3

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:27
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:25
  • 1

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:24
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:24
  • 1

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:23
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:23
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:22
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:22
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:21
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:20
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:20
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:19
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:19
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:13
  • 1

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:12
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:08
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:07
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:07
  • 0

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

Cermin Mata Murah Malaysia RM25.RM7SM / RM9SS. .Whatsapp 0162373103.www.wasap.my/6016237310

Cermin Mata Murah Malaysia

  • 28.11.2017 10:04
  • 1

RM25 . RM7SM / RM9SS . . Whatsapp 0162373103 . www.wasap.my/60162373103 . Visit my ig @nunavira @nursacollection . . #specmurah #specmurahmalaysia #specmalaysia #shades #shadesmalaysia #shadesmurah #shadesmurahmalaysia #cerminmata #cermingmatamurah #cerminmatamalaysia #kacamata #kacamatamurah #dropshipdiperlukan #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknil #bazaronlinemalaysia #bazaronline #dropshipspec #dropshipcerminmata #igersmalaysia #lawakhambar #vidgram #instagram #artismalaysia #begtanganmurahmalaysia

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ..RESTOCK RESTOCK RESTOCK ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Alhamdu

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ

  • 27.11.2017 11:25
  • 2

YEAR END SALE๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . RESTOCK RESTOCK RESTOCK ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Alhamdulillah, admin baru je restock spec spec yang cun melecun nih! And the good news is, harga promotion still on mcm biasa! So guys, tunggu apa lagi? Mohleee beliiiii. Konfem korang nampak lagi stailo lepas ni hehe ๐Ÿ˜Ž . . HARRY POTTER RM20 HARRY POTTER RM20 HARRY POTTER RM20 . (Harga asal RM 39 jimat RM19) . Cepat2 whatsapp +6011-29566976 untuk order atau click link kat bio boleh terus direct ke whatsapp apps. Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜ƒ #king_spec#king_spec#king_spec #specmalaysia #specmurah #specmurahmalaysia #spectrendy #specstylo #specmurmurmur #sunglasses #eyewear #spectaclesforlyfe #shadesmalaysia #shadesmurahmalaysia #ohsemshades #bazaarpaknil #cerminmatamurah #cerminmatamalaysia #shades #freepostage #shadessales #specsale #promosispec

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES Outdoorsman Aviator, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. .Nampak s

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES

  • 27.11.2017 09:35
  • 1

Outdoorsman Aviator, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. . Nampak stylo dan High Taste ada Tanduk/Bar!! . Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lagi2 musim Panas Melampau sekarang๐Ÿ˜Ž Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400 . WhatsApp ke +6013-672-6600 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! Ramai dah Artis Top2 pakai Aviator kami mcm Mira Filzah, Syamsul Yusof, Puteri Sarah, Raja Farah, Aweera. Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2 . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, Sehelai Tshirt , Paper Beg.HARGA Promo ini TERHAD 20 Pembeli Terawal SAHAJA! . Harga promo cuma RM 105 sahaja free postage pulak tu. Harga asal RM 125 tau. Bole jimat RM 20 kalau beli skrg. Kalau xnk rugi, baik beli skrg sementara tgh buat promo nie ๐Ÿ˜‰. . Whatsapp ke +6013-672-6600, Harga PROMO sempena pembukaan igshop @fatienbeauty Untuk 20 Terawal SAHAJA. . #kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasses #sunglassesmalaysia #shades #shade #shadesmalaysia #shademalaysia #dinnermalaysia #dinner #cerminmata #cerminmatamalaysia #spec #specmalaysia

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES Outdoorsman Aviator, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. .Nampak s

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES

  • 27.11.2017 09:00
  • 0

Outdoorsman Aviator, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. . Nampak stylo dan High Taste ada Tanduk/Bar!! . Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lagi2 musim Panas Melampau sekarang๐Ÿ˜Ž Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400 . WhatsApp ke +6013-672-6600 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! Ramai dah Artis Top2 pakai Aviator kami mcm Mira Filzah, Syamsul Yusof, Puteri Sarah, Raja Farah, Aweera. Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2 . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, Sehelai Tshirt , Paper Beg.HARGA Promo ini TERHAD 20 Pembeli Terawal SAHAJA! . Harga promo cuma RM 105 sahaja free postage pulak tu. Harga asal RM 125 tau. Bole jimat RM 20 kalau beli skrg. Kalau xnk rugi, baik beli skrg sementara tgh buat promo nie ๐Ÿ˜‰. . Whatsapp ke +6013-672-6600, Harga PROMO sempena pembukaan igshop @fatienbeauty Untuk 20 Terawal SAHAJA. . #kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasses #sunglassesmalaysia #shades #shade #shadesmalaysia #shademalaysia #dinnermalaysia #dinner #cerminmata #cerminmatamalaysia #spec #specmalaysia

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES Outdoorsman Aviator, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. .Nampak s

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES

  • 27.11.2017 07:02
  • 0

Outdoorsman Aviator, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. . Nampak stylo dan High Taste ada Tanduk/Bar!! . Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lagi2 musim Panas Melampau sekarang๐Ÿ˜Ž Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400 . WhatsApp ke +6013-672-6600 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! Ramai dah Artis Top2 pakai Aviator kami mcm Mira Filzah, Syamsul Yusof, Puteri Sarah, Raja Farah, Aweera. Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2 . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, Sehelai Tshirt , Paper Beg.HARGA Promo ini TERHAD 20 Pembeli Terawal SAHAJA! . Harga promo cuma RM 105 sahaja free postage pulak tu. Harga asal RM 125 tau. Bole jimat RM 20 kalau beli skrg. Kalau xnk rugi, baik beli skrg sementara tgh buat promo nie ๐Ÿ˜‰. . Whatsapp ke +6013-672-6600, Harga PROMO sempena pembukaan igshop @fatienbeauty Untuk 20 Terawal SAHAJA. . #kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasses #sunglassesmalaysia #shades #shade #shadesmalaysia #shademalaysia #dinnermalaysia #dinner #cerminmata #cerminmatamalaysia #spec #specmalaysia

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES Outdoorsman Aviator, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. .Nampak s

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES

  • 27.11.2017 06:48
  • 0

Outdoorsman Aviator, yg ni ada tanduk/bar, mmg stylo giler. . Nampak stylo dan High Taste ada Tanduk/Bar!! . Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lagi2 musim Panas Melampau sekarang๐Ÿ˜Ž Jalan2 tepi pantai/pulau/memancing mmg suggest pakai sbb ada UV400 . WhatsApp ke +6013-672-6600 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!! Ramai dah Artis Top2 pakai Aviator kami mcm Mira Filzah, Syamsul Yusof, Puteri Sarah, Raja Farah, Aweera. Jomlah beli satu, pasti nak beli berkali2 . PRODUCT PACKAGE : Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth, Sehelai Tshirt , Paper Beg.HARGA Promo ini TERHAD 20 Pembeli Terawal SAHAJA! . Harga promo cuma RM 105 sahaja free postage pulak tu. Harga asal RM 125 tau. Bole jimat RM 20 kalau beli skrg. Kalau xnk rugi, baik beli skrg sementara tgh buat promo nie ๐Ÿ˜‰. . Whatsapp ke +6013-672-6600, Harga PROMO sempena pembukaan igshop @fatienbeauty Untuk 20 Terawal SAHAJA. . #kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasses #sunglassesmalaysia #shades #shade #shadesmalaysia #shademalaysia #dinnermalaysia #dinner #cerminmata #cerminmatamalaysia #spec #specmalaysia

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES Ruhainies pon pakai Fendi Cat Eyes tau..Harga promo Rm130 sahaja fre

KACA MATA . SHADES. SUNGLASSES

  • 26.11.2017 18:59
  • 0

Ruhainies pon pakai Fendi Cat Eyes tau. . Harga promo Rm130 sahaja free postage. Harga asal pulak Rm150 tau. Boleh jimat Rm20 kalau beli skrg. Nanti dh kembli kpd harga asal jangan nangis pulk. Jadi cpt grab 1 shade sementara harga tengah murah tapi berkualiti tinggi. . Ada UV400 untuk yang ada masalah Silau. Design Cat Eyes ni membuatkan Wajah Tampak Runcing. Sesuai untuk korang yg memiliki wajah lebar . Case n Box die pun Eksklusif sesuai untuk bg gift yg tersayang, Buat Hantaran pun lawa gilerrr!! . Diingatkan Ada Yg Jual Murah Punya, tapi Kualiti TIDAK SAMA SEKALI. Kerana Kami Jamin kepuasaan Korang 500%!! . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke +6013-672-6600, Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA . . Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg . . Whatsapp ke +6013-672-6600, Harga PROMO sempena pembukaan igshop @fatienbeauty Untuk 20 Terawal SAHAJA. . #kacamata #kacamatamalaysia #cerminmatamalaysia #cerminmata #sunglasses #sunglassesmalaysia #shades #shade #shadesmalaysia #shademalaysia #dinnermalaysia #dinner #cerminmata #cerminmatamalaysia #spec #specmalaysia