Инстаграм supplementmalaysia

Advertise
DOKTER UBAT TINGGI .Malu dgn tubuh pendek?Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era f
0
. Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz? KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu dgn kitorang 🐠 ☎Whatsap :+60 10-884 1201 ☎wechat id :TRUSTED_SELLER20 #2017 #newyear2017 #newyear #malaysia #merrychrismas #natal2016 #natal #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #tiensmalaysia Смотреть полностью
🔥 OPEN MINI AGENT 🔥 KASI CAN CIK ABE CUCI MATE DENGAN KULIT GEBU KITO.Mareyy Mareyy ,hak
Selangor
0
KASI CAN CIK ABE CUCI MATE DENGAN KULIT GEBU KITO . Mareyy Mareyy ,hakak2 yang mana nak hok jangok bagi skins licin grab la satu shine serum lekat dekat pp baru naik seri . konferm abe pun tak pandang tino lain daa 🤣, tapi kalau nak hok puteh gebu satu badan , jangan amik set janda kene amik set combo . baru dapat kesan molek dalam 7hari jer, sebab set combo kito ni rawat luar dan dalam sebab, dah tu dua dua boleh gebu kan kulit, hat tu lah cepat dapat kesan melampau! Cik abe dok hari hari tenung tak bosan . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda “ Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0196664891 - AGENT& DROPSHIP diperlukan . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltamelaka #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019 Смотреть полностью
KEDAI UBAT TINGGI .Malu dgn tubuh pendek?Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era f
0
. Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz? KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu dgn kitorang 🐠 ☎Whatsap :+60 10-884 1201 ☎wechat id :TRUSTED_SELLER20 #2017 #newyear2017 #newyear #malaysia #merrychrismas #natal2016 #natal #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #tiensmalaysia Смотреть полностью
KEDAI UBAT TINGGI .Malu dgn tubuh pendek?Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era f
1
. Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz? KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu dgn kitorang 🐠 ☎Whatsap :+60 10-884 1201 ☎wechat id :TRUSTED_SELLER20 #2017 #newyear2017 #newyear #malaysia #merrychrismas #natal2016 #natal #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #tiensmalaysia Смотреть полностью
STOKIS DEWYGLOW HQ (OFFICIAL) 𝐒𝐄𝐉𝐔𝐊 𝐉𝐄𝐑𝐑...𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐓𝐄
2
𝐒𝐄𝐉𝐔𝐊 𝐉𝐄𝐑𝐑...𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐓𝐄𝐑𝐀𝐒𝐀 𝐋𝐄𝐌𝐁𝐔𝐓 𝐒𝐀𝐍𝐆𝐀𝐓. 𝐌𝐄𝐌𝐀𝐍𝐆 𝐓𝐄𝐑𝐁𝐀𝐈𝐊! . Puas hati kawkaw dengan #PinkPelolessMask ! Sekali tempek kat muka dah rasa perbezaan yang kebambomm. Tegang je rasa kulit muka nie. Tak macam masker lain yang rimas melekat kt muka. PPM ni mmg terbaik sangat! . . Mana tak bestnyer uolss, kandungan dalam #PPM ni lebih kepada WATER! Siapa je yang tak setuju sumber air adalah yang terbaik untuk cantik dan sihat. Omaigad sis takleh move on 🤩 . 𝐅𝐔𝐍𝐆𝐒𝐈 𝐃𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐄𝐁𝐈𝐇𝐀𝐍 𝐏𝐈𝐍𝐊 𝐏𝐄𝐋𝐎𝐋𝐄𝐒𝐒 𝐌𝐀𝐒𝐊 . ✅ Menjadikan kulit extra glowing & flawless. ✅ Mengecutkan jerawat ✅ Kulit jadi lebih lembab. ✅ Kulit lebih cerah, pinkish & segar ✅ Membuang sel kulit mati ✅ Melawan masalah kulit berminyak ✅ Menegangkan kulit (Anti-Aging) . Nak peloless dengan gummbira?? Meh la risik-risik dulu uolss Tekan link di bio untuk sebarang pertanyaan okeh! . . . #susumaaez #lensmalaysia #demica #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #dewyglowmalaysia #dewyglowmurah #supplementmalaysia #jerawathilang #mukalicin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #skincaremalaysia #skincaremurah #luluskkm #sayajualserum #dianz Смотреть полностью
KEDAI UBAT TINGGI .Malu dgn tubuh pendek?Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era f
1
. Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz? KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 . Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu dgn kitorang 🐠 ☎Whatsap :+60 10-884 1201 ☎wechat id :TRUSTED_SELLER20 #2017 #newyear2017 #newyear #malaysia #merrychrismas #natal2016 #natal #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #tiensmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 SET WHITENING & ANTI JERAWAT RM80 SHJ🔥🔥🔥..Dap
0
🔥🔥🔥 SET WHITENING & ANTI JERAWAT RM80 SHJ🔥🔥🔥 . . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
Your Trusted PL Seller 💋 Syukurlah setiap masa dengan nikmat yang diberi. Hargai setiap benda y
1
Syukurlah setiap masa dengan nikmat yang diberi. Hargai setiap benda yang ada sbb benda tu semua tak kekal. Btl tak guys? Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 SET WHITENING & ANTI JERAWAT RM80 SHJ🔥🔥🔥..Dap
0
🔥🔥🔥 SET WHITENING & ANTI JERAWAT RM80 SHJ🔥🔥🔥 . . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
JERAWAT✨JERAGAT✨PUTIH✨DETOX 1 HARI JER LAGI MINI AGENT.Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MIN
0
1 HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab mengutamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0137997572 - DROPSHIP dan MINI AGENT diperlukan - #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #FeeltaKelantan #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #politeknikkoklanas #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #sinopal #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #maluapabossku Смотреть полностью
JERAWAT✨JERAGAT✨PUTIH✨DETOX 1 HARI JER LAGI MINI AGENT.Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MIN
0
1 HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab mengutamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0137997572 - DROPSHIP dan MINI AGENT diperlukan - #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #FeeltaKelantan #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #politeknikkoklanas #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #sinopal #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #maluapabossku Смотреть полностью
JERAWAT✨JERAGAT✨PUTIH✨DETOX 1 HARI JER LAGI MINI AGENT.Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MIN
0
1 HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab mengutamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0137997572 - DROPSHIP dan MINI AGENT diperlukan - #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #FeeltaKelantan #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #politeknikkoklanas #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #sinopal #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #maluapabossku Смотреть полностью
Susu Sakura No.1 Di Malaysia PRODUK NI BUKAN UNTUK KULIT PUTIH,,, tapi mencerahkan.Beza putihkan
0
PRODUK NI BUKAN UNTUK KULIT PUTIH,,, tapi mencerahkan . Beza putihkan kulit dan mencerahkan kulit . Kalau kulit anda cerah pon,, sebb kami letak vitamin c dan buah buahan . Dijamin lulus kkm . #nakcantikcarisaya #nakcantik #susukurmamadu #vitcshaklee #nakflawless #kulitkering #kulitkusam #susukambingmurah #sususakura #susustrawberi #parutjerawat #supplementmalaysia #jualonlinemalaysia #masalahkulit #meyabloom #poriterbuka #kulitputih #vitaminkulit #kulitkusamhilang #kulitlembap #promosionlineshop #sarangburung #haidtakteratur #susuibu #susuibumeriah #kulitlicin #kulitbersih #kulitsehat #kulitmulus #kulitsensitif Смотреть полностью
BEST HERBAL PENINGGI BADAN 🇲🇾™ Ingin menambah ketinggian tubuh badan anda secara sihat, alami dan tan
1
Ingin menambah ketinggian tubuh badan anda secara sihat, alami dan tanpa kesan sampingan??? ========================== Jika nak sila chat sye via : 📱Whatsap :+60 1116257142 📱wechat id : derajattinggikl8 Adakah anda berumur 13 hingga 35 tahun? -Adakah anda juga dalam penyembuhan daripada tulang patah? -Mahu mengatasi penyakit esteoporosis/ tulang rapuh? -Mahu dapatkan keperluan kalsium terbaik bagi ibu hamil dan menyusukan bayi? -Ingin menguatkan tulang dan gigi anda? * Lelaki atau perempuan Sudah TERBUKTI dapat menambah ketinggian 1-15cm dalam masa 30 hingga 60 hari dan boleh lebih lagi. * Dihasilkan dari sumber kasium terbaik (ekstrak dari tulang lembu mongolia yang sihat), 1 bungkus mengandungi 480mg kalsium bersamaan dengan 4 gelas susu segar. Sekotak mengandungi 40 kali kebaikan susu lembu segar yang baru diperah. * Mengandungi nisbah piawai 2:1, bagi kalsium dan fosforus. Fosforus membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang kuat. * Kaya dengan protein, asid amino, vitamin (vitamin A, vitamin C, vitamin D), zat besi dan unsur surih. Vitamin D berfungsi untuk membantu penyerapan kalsium kedalam tulang. * Kadar penyerapan kalsium sehingga 95dan 5lagi akan terbuang daripada badan sebagai peluh. * So, produk ini tidak akan memberi kesan masa panjang kepada badan anda terutamanya ginjal. >>>Dapatkan Hi-Calcium 1 dan Zinc plus dari TIENS sekarang<<< ***Ia adalah Set Peninggi Badan NO.1 yang terkenal dan Best seller di Sekitar Asia Tenggara dan juga di Seluruh Dunia dan kini sudah berada di Malaysia*** =>Mendapat sijil pengiktirafan dan halal untuk dimakan dari badan berwajib. . #PeninggiBadan #kualalumpur #PeninggiMurah #perak #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #selangor #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #johor #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah Смотреть полностью
HQ UBAT TINGGI 5-15 CM 🇲🇾™ Its #FQSreviewtime ! 🌸🌸🌸Haaaii comey & hensem..Malu dgn t
0
Its #FQSreviewtime ! 🌸🌸🌸 Haaaii comey & hensem . . Malu dgn tubuh pendek? Mahu tubuh tinggi seperti dynas mokhtar,era fazira,zul arrifin,aaron aziz? KINI ANDA BOLEH.. Dapatkan segera produk peninggi badan tiens di 👇👇👇 •Pm 📱Whatsap :+60 1116257142 📱wechat id : derajattinggikl8 #seluar #kasut #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #tiensmalaysia Смотреть полностью
HQ UBAT TINGGI 5-15 CM 🇲🇾™ ★HEIGHT CALCIUM & ZINC★ FREE POSTAGE! DIJAMIN 100ORIGINAL FAST DEL
1
★HEIGHT CALCIUM & ZINC★ FREE POSTAGE! DIJAMIN 100ORIGINAL FAST DELIVERY! SAYA JUAL MURAH! For order: 🏧 maybank and BCA . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami☎📞📲 ======>>>>> 📱Whatsap :+60 102662841 📱wechat id : derajattinggikl8 ======>>>>> FAST RESPON & HAPPY SHOPPING .#Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah Смотреть полностью
Glowing💋Serum💋Flawless💋Detox HEBATNYE GRAPE FRUIT SEEDS EXTRAS UNTUK KULIT WAJAH.uols pernah deng
0
HEBATNYE GRAPE FRUIT SEEDS EXTRAS UNTUK KULIT WAJAH . uols pernah dengar tentang grape seed (biji anggur) ? mehh qaira share dengan uolss betapa hebatnya bijik anggur ni untuk kulit uols . melindungi kulit - pada peningkatan tahap sistem imunisasi tubuh serta daya tahan terhadap serangan penyakit kanser kulit . Meningkatkan keanjalan kulit juga adalah kebaikan yang ada pada biji anggur untuk memudarkan garis2 pada kulit muka uolss . Membantu penyembuhan Luka dan bekas jerawat , jeragat supaya kulit uolss stay flawless , licin . . Anti Penuaan - bagi uolss nampak sentiasa muda and kekal cantik sesuai dengan tahap umur , so nampak lah lebih muda dari umur sebenar uols kan . Inflamasi - merupakan proses pertahanan badan yang menyerang bakteri & virus and sebagai agent pemulihan tubuh bila uolss demam . Anti Bakteria- membantu menghalang bakteria jahat untuk stay dalam kulit and uolss boleh kekal cantik dengan kulit yang sihat dan cantik. . Shine Serum yang mengandungi grapefruitseed bagi melindungi lapisan kulit uolss supaya sihat and glowing disebabkan penyerapan khasiat yang baik . masih lagi berfikir untuk grab shine serum, alahai sayangnye dan rugi bila betapa baik nye serum ni untuk kulit uols . nak cantik nak puteh nak rambut tak gugur, jom amalkan slurp secret jelly . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0173212171 - Dorpship diperlukan . . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #terapiinstagram #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #jerawathilang #pencucimuka kulitcerah #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumjerawat #kulitkusam #kulitglowing #feeltamuar #ainaaserum #utm #ump #ctdk #jerawatbatu Смотреть полностью
Fazrina D. Thank you beli untuk lutut yang tidak sihat. Semoga bertambah lebih si
0
Thank you beli untuk lutut yang tidak sihat. Semoga bertambah lebih sihat. LIN-XI STEV - energy booster - digestive booster/red blood cells booster - healing constipation - lower the blood pressure - balancing blood sugar ___________________________________________________ - membantu menambah tenaga - memperbaiki sistem pencernaan - membersihkan toksin dalam badan - mengurangkan berat badan - mengurangkan tekanan darah - mengimbangi gula 1 botol : Rm 120 2 botol : Rm 220 Whatsapp 📲: +60193411664 #supplementmalaysia #supplementlelaki #supplementwanita #bazaarpaknil #bazarpaknil #perempuan #lelaki #lazada #shopee #igersmalaysia #rotikaya #blogger #igshopmalaysia #astrogempak Смотреть полностью
Fazrina D. Thank you beli utk Mak mertua.LIN-XI STEV- energy booster- digesti
0
Thank you beli utk Mak mertua. LIN-XI STEV - energy booster - digestive booster/red blood cells booster - healing constipation - lower the blood pressure - balancing blood sugar ___________________________________________________ - membantu menambah tenaga - memperbaiki sistem pencernaan - membersihkan toksin dalam badan - mengurangkan berat badan - mengurangkan tekanan darah - mengimbangi gula 1 botol : Rm 120 2 botol : Rm 220 Whatsapp 📲: +60193411664 #supplementmalaysia #supplementlelaki #supplementwanita #bazaarpaknil #bazarpaknil #perempuan #lelaki #lazada #shopee #igersmalaysia #rotikaya #blogger #igshopmalaysia #astrogempak Смотреть полностью
SKIN SEPUTEH SALJU ❄HERE ❗️ 1HARI JER LAGI MINI AGENT.Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI
0
1HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab menguatamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭010 2663002 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalalno1dunia Смотреть полностью
SKIN SEPUTEH SALJU ❄HERE ❗️ 1HARI JER LAGI MINI AGENT.Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI
1
1HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab menguatamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭010 2663002 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalalno1dunia Смотреть полностью
SKIN SEPUTEH SALJU ❄HERE ❗️ 1HARI JER LAGI MINI AGENT.Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI
0
1HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab menguatamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭010 2663002 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalalno1dunia Смотреть полностью
SKIN SEPUTEH SALJU ❄HERE ❗️ CURI CURI TRY TAPI TERUS JATUH CINTA.Aiseh! Ingat saja saja nak curi
0
CURI CURI TRY TAPI TERUS JATUH CINTA . Aiseh! Ingat saja saja nak curi curi try tapi terjatuh cinta pulak, faham faham je produk f e e l t a beauty ni kita nak risik dia . Maklumlah kita ni student, macam biasa nak cuba cuba member nye serum rutin harian dia, sebab tegok kulit dia macam tegok diamond dalam kaca . Wow!, kita pun nak kulit lawa canggitu, sebab dulu kulit dia tak la cantik sampai macam tu sekali, so kita pun dah try sebab memang berkesan kalau nak kulit cun meleret leret! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭010 2663002 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalalno1dunia Смотреть полностью
FEELTA BEAUTY LETS STAY FLAWLESS AND GLOWING YOUR SKINS.uolz tak teringin ke nak a
2
LETS STAY FLAWLESS AND GLOWING YOUR SKINS . uolz tak teringin ke nak adore dengan kulit sendiri ? tegang macam kunyah gula gula getahh pappp ! tak payah kerepot2 nak makeover terlebih . cukup skins uols overdose peloles and glowing secara neutral beauty , just konsisten pengambilan this 2 combinations as your pelengkap seri di wajah . F e e l t a , sungguh kelainan . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps Www.wasap.my/60148225348 . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
FEELTA BEAUTY TAK PERLU BERSIAP 24JAM, CUKUP 5MINIT.Kalau di ikutkan dulu punya la
1
TAK PERLU BERSIAP 24JAM, CUKUP 5MINIT . Kalau di ikutkan dulu punya lah ambil masa yang lama untuk bersiap, sebab kulit muka penuh bekas jerawat . Faham faham lah, nak penuhkan foundation tak nak kasi nampak peta asea lah peta pluto la peta zurich la😝 and what ever! . Kini no more, sejak consume secret jelly, clear sudah bekas bekas jerawat dan peta peta ni semua . mudah gilers secret jelly merawat untuk menghilang si bekas! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps Www.wasap.my/60148225348 . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat Смотреть полностью
GLOWING 🌸PUTIH 🌸CERAH🌸DETOX
0
"LOOK FORWARD TO THE NEXT DAY . Yiiihaaa! Macam macam bentuk boleh buat makeup iols ni nak look macam mana, sejak skin ni licin gebu flawless and senang makeup . Sebab ada shine serum yang tahan kan makeup lama dan suppleemnt secret jelly kulit jadi smooth je nak sapu sapu makeup . Kalau dulu muka macam tikar mengkuang, sana sini rasa kasar dan kusam, my makeup look like cat kapur tebal berinci! Now no more! . whatapp 6‭0188741652 #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum Смотреть полностью
GLOWING 🌸PUTIH 🌸CERAH🌸DETOX
1
"GUYS TEMA HARI NI WARNA OREN . Tin tin! Juice oren juice oren sampai! Eileh cik husband pun, ptg ptg dan mengusik . kita minta tolong ambik je pun, dia tolong makan sekaki, nak juga curi secret jelly iols 1sachet . Tapi takpe lah sama sama gebu cerah sekata! Lagi pun dia yang lanje 🤣 kalau abis sila lanje berbox box lagi . Hakikatnye dia pun nak kulit cantik sebab tegok kulit isteri makin cun, kalau tak dulu macam plastik sampah hitam legam werk! . whatapps +6‭0188741652 . #Feeltasecretjellysegamat #feeltabeauty #feelta #shineserum # #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #secretjellysegamat Смотреть полностью
GLOWING 🌸PUTIH 🌸CERAH🌸DETOX
0
"PICKUP LINE NAK NGORAT AWEK KULIT CUN WEI . Tak kire warna semue eksited gilerr nak gigit teruss slurp secret jelly , tup tup teruss dapat testimoni jer kulit dah overdose cerah gebuss . tayah nak loqlaq sangat malam2 jadi mak limah tepek bedak sejukss , konsisten jahh consume detox bagi toksin2 tobat nak mai buat kotor dalaman dan luaran kulitss . atodiaaa nak peloles kemain mudah takyah susah2 nak bancuh , sukat , shake2 lagi daa . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0188741652 . #secretjellysegamat #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltashineserumsegamat Смотреть полностью
Ubat Tinggi Tiens Malaysia Exercise untuk tambah tinggi... .#Tinggibadan #PeninggiBadan #Pening
1
Exercise untuk tambah tinggi.. . . #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #P eninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah Смотреть полностью
TAMBAH TINGGI 2 - 15 cm 🇲🇾 Siapa yang layak mengambil supplement peninggi badan ini untuk tujuan
1
Siapa yang layak mengambil supplement peninggi badan ini untuk tujuan MENINGGIKAN BADAN? -Sesiapa yang berumur 13 hingga 30 tahun.. -Umur 30 tahun ke atas masih boleh mengambil untuk tujuan menguatkan tulang..mengelakkan masalah tulang ketika.sudah berusia kelak spt esteoporosis etc....menambahkan metabolisme badan..sgt bagus utk ibu hamil dan yang menyusukan bayi bg memenuhi keperluan kalsium..sgt mujarab utk org yang dlm proses penyembuhan slps tulang spt patah tangan /kaki..sgt disyorkan utk orang tua /warga emas. . 📱 ws : +6011-1696 0047 #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #obattinggi #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #igreviewbrunei #paidreview #paidreviewmurah . Смотреть полностью
SHRED FAT BURNER Apa itu SHRED FAT BURNERSHRED fat burner adalah fat burner yang telah
0
Apa itu SHRED FAT BURNER SHRED fat burner adalah fat burner yang telah diformulasikan dengan lebih 10 KEBAIKAN Antaranya ✔️ Membantu membakar lemak ✔️Membantu menurunkan berat badan ✔️Membantu untuk muscle recovery post workout ✔️Memberi tenaga luar biasa ✔️Membantu mengawal selera makan berlebihan ✔️Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan Banyak lagi laaaaa Sekiranya berminat boleh DM atau WHATSAPP 0172477571 untuk fast response #bakarlemak #fatburner #ubatkurus #sado #abangsado #abanggym #fatburnermalaysia #ripped #shred #zumba #supplementmalaysia #jomkurus #kurus #jomsihat #bersukan #barangbaik #akaksado #gadissado #buanglemak #jombuanglemak #jomjadikurus #kurustanpasengaja #bazaarpaknil #sayajual #detoxkurus #sayajualminumankurus #padubeb #diet #sedutlemak #produkkurus Смотреть полностью
SERUM💖PUTIH💖PARUT💖JERAWAT KASI CAN CIK ABE CUCI MATE DENGAN KULIT GEBU KITO.Mareyy Mareyy ,hak
1
KASI CAN CIK ABE CUCI MATE DENGAN KULIT GEBU KITO . Mareyy Mareyy ,hakak2 yang mana nak hok jangok bagi skins licin grab la satu shine serum lekat dekat pp baru naik seri . konferm abe pun tak pandang tino lain daa 🤣, tapi kalau nak hok puteh gebu satu badan , jangan amik set janda kene amik set combo . baru dapat kesan molek dalam 7hari jer, sebab set combo kito ni rawat luar dan dalam sebab, dah tu dua dua boleh gebu kan kulit, hat tu lah cepat dapat kesan melampau! Cik abe dok hari hari tenung tak bosan . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
DROPSHIP 🌼 FEELTA 🌼 SERUM 1HARI JER LAGI MINI AGENT .Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI
0
1HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab menguatamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jelltsupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsihat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltamelaka #skincareproduckts #serumwajah #serumjerawat #serumuputih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019 Смотреть полностью
DROPSHIP 🌼 FEELTA 🌼 SERUM 1HARI JER LAGI MINI AGENT .Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI
0
1HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab menguatamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jelltsupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsihat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltamelaka #skincareproduckts #serumwajah #serumjerawat #serumuputih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019 Смотреть полностью
DROPSHIP 🌼 FEELTA 🌼 SERUM 1HARI JER LAGI MINI AGENT .Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI
1
1HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab menguatamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jelltsupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsihat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltamelaka #skincareproduckts #serumwajah #serumjerawat #serumuputih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019 Смотреть полностью
🔥 OPEN MINI AGENT 🔥 GUYS TEMA HARI NI WARNA OREN.Tin tin! Juice oren juice oren sampai!
Selangor
3
GUYS TEMA HARI NI WARNA OREN . Tin tin! Juice oren juice oren sampai! Eilehhhh cik husband pun, pagi pagi dan mengusik . kita minta tolong ambik je pun, dia tolong makan sekaki, nak juga curi secret jelly iols 1sachet . Tapi takpe lah sama sama gebu cerah sekata! Lagi pun dia yang lanje 🤣 kalau abis sila lanje berbox box lagi . Hakikatnye dia pun nak kulit cantik sebab tegok kulit isteri makin cun, kalau tak dulu macam plastik sampah hitam legam werk! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda “ Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0196664891 - AGENT& DROPSHIP diperlukan . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltamelaka #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019 Смотреть полностью
DROPSHIP 🌼 FEELTA 🌼 SERUM THANK FOR COMING INTO MY SKIN.Aceceh! Mestilah thank a lot! Bayangka
0
THANK FOR COMING INTO MY SKIN . Aceceh! Mestilah thank a lot! Bayangkan lah bila kulit rasa gatal gatal sebab tak boleh pakai skincare yang ulas kat pipi comel ni, Dah macam puteri salji takleh kena panas gayenye . Di sebabkan sensetif dengan produk, iols grab supplement like secret jelly dari f e e l t a beauty, Serius menjadi dan iols tak alah pun . Ruginye bila rasa takut takut nak guna, Kalau tak dari dulu dah cerah gebu dan skin tak problem sampai tahap nih😭, But iols tak worry dah, Good supplement good for myskin type #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jelltsupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsihat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltamelaka #skincareproduckts #serumwajah #serumjerawat #serumuputih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019 Смотреть полностью
DROPSHIP 🌼 FEELTA 🌼 SERUM THANK FOR COMING INTO MY SKIN.Aceceh! Mestilah thank a lot! Bayangka
1
THANK FOR COMING INTO MY SKIN . Aceceh! Mestilah thank a lot! Bayangkan lah bila kulit rasa gatal gatal sebab tak boleh pakai skincare yang ulas kat pipi comel ni, Dah macam puteri salji takleh kena panas gayenye . Di sebabkan sensetif dengan produk, iols grab supplement like secret jelly dari f e e l t a beauty, Serius menjadi dan iols tak alah pun . Ruginye bila rasa takut takut nak guna, Kalau tak dari dulu dah cerah gebu dan skin tak problem sampai tahap nih😭, But iols tak worry dah, Good supplement good for myskin type #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jelltsupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsihat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltamelaka #skincareproduckts #serumwajah #serumjerawat #serumuputih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019 Смотреть полностью
DETOX⚡ PUTEH GEBU PINKIS ! 1HARI JER LAGI MINI AGENT.Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI
4
1HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab menguatamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0173913325 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
DETOX⚡ PUTEH GEBU PINKIS ! 1HARI JER LAGI MINI AGENT.Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI
3
1HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab menguatamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0173913325 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
DETOX⚡ PUTEH GEBU PINKIS ! 1HARI JER LAGI MINI AGENT.Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI
4
1HARI JER LAGI MINI AGENT . Ala! Tinggal 1 hari je lagi nak tamat MINI AGENT! Serius lah! Nak join cepat uols, sebab time ni la nak naikkan duit dalam akaun bank . Asyik takat tu je, nak beli rumah nak beli kereta nak beli itu ini semua tak dapat sebab menguatamakan keperluan dulu . Alahai peluang dah di depan mata, nak bantu uols sama sama berjaya, lets sorakkan langkah ke 1 tangga dan bandingkan kehidupan lama dan baru uols! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0173913325 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
SKIN SEPUTEH SALJU ❄HERE ❗️ KU SANGKAKAN PANAS BERPANJANGAN, RUPANYE SEKEJAP JE.Macam tu la bila
0
KU SANGKAKAN PANAS BERPANJANGAN, RUPANYE SEKEJAP JE . Macam tu la bila iols consume secret jelly tapi tak nampak kesan, rupenye iols tak follow pantang larang pengambilan supplement . ✔️minum air 3liter sehari bagi penyerapan nutrisi dan vitamin berjalan dengan lancar ✔️jangan minum air kelapa kerana dia akan menaturalkan semula vitamin dan nutrisi ✔️jangan minum air bercaffien, akan menganggu penyerapan nutrisi dan vitamin ✔️jangan minum air bergas, still mnganggu penyerapannye ✔️consume dengan kosisten, lain kulit lain kesan resultnye🤗 . Sekarang iols kulit dah nampakkan kesan pencerahan, follow step your skin will follow to . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭010 2663002 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalalno1dunia Смотреть полностью
DETOX⚡ PUTEH GEBU PINKIS ! CURI CURI TRY TAPI TERUS JATUH CINTA.Aiseh! Ingat saja saja nak curi
2
CURI CURI TRY TAPI TERUS JATUH CINTA . Aiseh! Ingat saja saja nak curi curi try tapi terjatuh cinta pulak, faham faham je produk f e e l t a beauty ni kita nak risik dia . Maklumlah kita ni student, macam biasa nak cuba cuba member nye serum rutin harian dia, sebab tegok kulit dia macam tegok diamond dalam kaca . Wow!, kita pun nak kulit lawa canggitu, sebab dulu kulit dia tak la cantik sampai macam tu sekali, so kita pun dah try sebab memang berkesan kalau nak kulit cun meleret leret! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0173913325 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
DROPSHIP 🌼 FEELTA 🌼 SERUM THANK FOR COMING INTO MY SKIN.Aceceh! Mestilah thank a lot! Bayangka
1
THANK FOR COMING INTO MY SKIN . Aceceh! Mestilah thank a lot! Bayangkan lah bila kulit rasa gatal gatal sebab tak boleh pakai skincare yang ulas kat pipi comel ni, Dah macam puteri salji takleh kena panas gayenye . Di sebabkan sensetif dengan produk, iols grab supplement like secret jelly dari f e e l t a beauty, Serius menjadi dan iols tak alah pun . Ruginye bila rasa takut takut nak guna, Kalau tak dari dulu dah cerah gebu dan skin tak problem sampai tahap nih😭, But iols tak worry dah, Good supplement good for myskin type #feeltasecretjelly #feeltabeauty #feeltaselangor #secretjellysupplement #jelltsupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsihat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltamelaka #skincareproduckts #serumwajah #serumjerawat #serumuputih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabanting #divaboss2019 Смотреть полностью
STOKIS DEWYGLOW HQ (OFFICIAL) 𝐌𝐀𝐊𝐈𝐍 𝐊𝐄𝐌𝐀𝐌 𝐌𝐀𝐊𝐈𝐍 𝐏
0
𝐌𝐀𝐊𝐈𝐍 𝐊𝐄𝐌𝐀𝐌 𝐌𝐀𝐊𝐈𝐍 𝐏𝐄𝐋𝐎𝐋𝐄𝐒𝐒! . Patutlaa semakin cantik kulit wajah tu. Berseri-seri macam Puteri Salju pula kite tengok kan😍. Tak sangka kemam sebiji sehari je DewyGlow VitC ni boleh dapat kesan yang kebabommm. . Dah takde kulit kusam, muka berturap bagai. Nak selfie dengan kgkawan lepas ni mmg muka kite laa on point sekali! 📸 hehehh DewyGlow VitC ni boleh : . ✅ Buat kulit sihat dan glowing. ✅ Kurangkan masalah parut dan jerawat. ✅ Lembabkan kulit. ✅ Kurangkan alergi dan resdung. ✅ Kulit akan jadi lebih cerah dan pinkish ! . Dalam DewyGlow VitC ada pure vitamin C dan ekstrak buah-buahan. Seriously memang best ! Tiada bahan bahan-bahan pengawet okeh. #KKMapproved Nak PELOLESS, PINKSH, HEALTHY jangan tunggu lama lama dinda. ☎ Terus tekan link di bio ye ! . . #susumaaez #lensmalaysia #demica #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #dewyglowmalaysia #dewyglowmurah #supplementmalaysia #jerawathilang #mukalicin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #skincaremalaysia #skincaremurah #luluskkm #sayajualserum #serummurah #dianz Смотреть полностью
🔥PUTIH 🔥GEBU 🔥PINKISH 🔥DETOX LOOK FORWARD TO THE NEXT DAY.Yiiihaaa! Macam macam bentuk boleh buat
1
LOOK FORWARD TO THE NEXT DAY . Yiiihaaa! Macam macam bentuk boleh buat makeup iols ni nak look macam mana, sejak skin ni licin gebu flawless and senang makeup . Sebab ada shine serum yang tahan kan makeup lama dan supplement secret jelly kulit jadi smooth je nak sapu sapu makeup . Kalau dulu muka macam tikar mengkuang, sana sini rasa kasar dan kusam, my makeup look like cat kapur tebal berinci! Now no more! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +60139466115 - Dropship diperlukan . . . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
SKIN SEPUTEH SALJU ❄HERE ❗️ LOOK FORWARD TO THE NEXT DAY.Yiiihaaa! Macam macam bentuk boleh buat
2
LOOK FORWARD TO THE NEXT DAY . Yiiihaaa! Macam macam bentuk boleh buat makeup iols ni nak look macam mana, sejak skin ni licin gebu flawless and senang makeup . Sebab ada shine serum yang tahan kan makeup lama dan suppleemnt secret jelly kulit jadi smooth je nak sapu sapu makeup . Kalau dulu muka macam tikar mengkuang, sana sini rasa kasar dan kusam, my makeup look like cat kapur tebal berinci! Now no more! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭010 2663002 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalalno1dunia Смотреть полностью
DEWYGLOW HQ (OFFICIAL) 𝗧𝗔𝗞𝗗𝗘 𝗟𝗔𝗚𝗜 𝗠𝗔𝗦𝗞𝗘𝗥 𝗬
1
𝗧𝗔𝗞𝗗𝗘 𝗟𝗔𝗚𝗜 𝗠𝗔𝗦𝗞𝗘𝗥 𝗬𝗔𝗡𝗚 𝗕𝗘𝗥𝗔𝗡𝗚𝗜𝗡 𝗞𝗔𝗧 𝗠𝗨𝗞𝗔. 𝗪𝗔𝗡𝗚𝗜 𝗡𝗔𝗨 𝗡𝗔𝗨! . . Tudiaa….Penangan #PINKPELOLESSMASK nie mmg superb la! Muka rasa lembut jer bila pegang. Bangun pagi pun kulit dah tak berminyak mcm sebelum ni. Bestnyee sis ! . . Ruginyerr siapa yang tak grab and try #PPM nie.. rasa nak nangis kalu tak share produk letopz nie. Jimat pulak tu. Satu bekas tahan sampai 2-3 bulan tau ! . . Jom la risik2 dulu . Kita bagi layanan first class! Click link dekat bio tau ! . . . #susumaaez #lensmalaysia #demica #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #dewyglowmalaysia #dewyglowmurah #supplementmalaysia #jerawathilang #mukalicin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #skincaremalaysia #skincaremurah #luluskkm #sayajualserum #dianz Смотреть полностью
DETOX⚡ PUTEH GEBU PINKIS ! LOOK FORWARD TO THE NEXT DAY.Yiiihaaa! Macam macam bentuk boleh buat
5
LOOK FORWARD TO THE NEXT DAY . Yiiihaaa! Macam macam bentuk boleh buat makeup iols ni nak look macam mana, sejak skin ni licin gebu flawless and senang makeup . Sebab ada shine serum yang tahan kan makeup lama dan suppleemnt secret jelly kulit jadi smooth je nak sapu sapu makeup . Kalau dulu muka macam tikar mengkuang, sana sini rasa kasar dan kusam, my makeup look like cat kapur tebal berinci! Now no more! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0173913325 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
Kurus cantik dengan hot lotion
2
"3 Hari Pakai dah Hilang 1 Inci??" Ini perkara serius..Tak mungkin sapu losyen panas je dah boleh hilang inci tuu kan.. Tapi inilah keistimewaan #FLH .. Dengan formulasi baru, tambahan Shea Butter, Lempoyang Gajah dan Olive Oil, bukan sahaja inci pinggang berkurang, kulit pun jadi semakin sihat tauu..Yang ada strechmark tu, InsyaAllah parut tersebut makin pudar dan hilang lepas konsisten pakai.. Nak hilang inci juga??Jom dapatkan hari ini juga. Klik www.wasap.my/601113197963/hotlotion #kurus #kuruscepat #kurussihat #kuruskanbadan #kuruscantik #supplements #supplement #supplementkurus #supplementmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikandankesihatan #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabmalaysia #niqabismalaysia #hululangat #kualalumpur #selangor #ipoh #perak #terapiinstagram #jomkurus #hotlotion #fellinahotlotion #bakarlemak Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥COMBO BW 2 BOTOL RM120 SHJ 🔥🔥🔥 FREE CALENDER NSHH
0
🔥🔥🔥COMBO BW 2 BOTOL RM120 SHJ 🔥🔥🔥 FREE CALENDER NSHHAZ UTK SETIAP PEMBELIAN❤️ . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 F
0
🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 FREE CALENDER NSHHAZ UTK SETIAP PEMBELIAN❤️ . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 F
0
🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 FREE CALENDER NSHHAZ UTK SETIAP PEMBELIAN❤️ . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥.
0
🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥.
0
🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 . Dapat TIGA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥.
0
🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 SET WHITENING & ANTI JERAWAT RM80 SHJ🔥🔥🔥..Dap
1
🔥🔥🔥 SET WHITENING & ANTI JERAWAT RM80 SHJ🔥🔥🔥 . . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 SET WHITENING & ANTI JERAWAT RM80 SHJ🔥🔥🔥..Dap
0
🔥🔥🔥 SET WHITENING & ANTI JERAWAT RM80 SHJ🔥🔥🔥 . . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 SET WHITENING & ANTI JERAWAT RM80 SHJ🔥🔥🔥..Dap
0
🔥🔥🔥 SET WHITENING & ANTI JERAWAT RM80 SHJ🔥🔥🔥 . . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥.
0
🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
UBAT TINGGI TERBAIK... Viral gilerr susu calsium & zinc ni sekarang dekat ig:@peninggibadanhe
0
Viral gilerr susu calsium & zinc ni sekarang dekat ig:@peninggibadanherbalo fficial.my Tak sampai seminggu lebih 5000 kotak terjual. Perghhhhh. . Mana taknya, susu ni powerrr gila kottt. Dalam masa 5 hari jerr masalah PENDEK boleh hilang, naik tinggin 2-5cm. Kalau masalah KETINGGIAN BADAN biasa-biasa ni apatah lagi kan. Jom visit ig @peninggibadanherbalofficial.my CLICK👇👇 http://Www.wasap.my/+601157974677/sayanak!!:)/30 . Admin pun dah cuba memang betul-betul berkesan dan harga pun murah memang korang kena cuba😊 . Yang ni seriusss untuk korang yang nak selesaikan masalah KETINGGIAN BADAN. #2017 #newyear2017 #newyear #malaysia #merrychrismas #natal2016 #natal #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #tiensmalaysia #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmurah #heightupmalaysia #heightuporiginal #rayacina Смотреть полностью
GLOWING🌸PUTIH🌸CERAH🌸DETOX DULU GELAP KINI CERAH DALAM MASA 3 HARI JER.Sukarnye bila muka gelap
1
DULU GELAP KINI CERAH DALAM MASA 3 HARI JER . Sukarnye bila muka gelap dan burn susah sangat nak hilang, toyoh toyoh dengan clorox pun belum tentu hilang, hilang nyawa yelah😝 . Ya ampun! baru je consume secret jelly 3 hari, adap cermin eh dah cerah kembali, yahoo! sukanye bila kulit dah terang macam kuih bulan . Ni belum lagi grab dengan shine serum, lagi berganda ganda cerah kulit iols . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0166686552 - AGENT& DROPSHIP diperlukan . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
Gluta Pancea Frozen Lachel GLUTA PANCEA. PRODUCT GLUTA yang berhantu ni dah RESTOCK!!! Cepat subm
1
GLUTA PANCEA. PRODUCT GLUTA yang berhantu ni dah RESTOCK!!! Cepat submit order sebab kami tak buat preorder, jual readystock items shj 😁😁😁 Kenapa Berhantu? Gluta ni ranking paling atas sbb kesan mmg cepat so mmg ramai la peminatnye. Cabin crew, pilot & nurse pon dah consume. Selalunya 2 box sekali tau diorang repeat, utk stock sebulan katanya sbb takut habis sebelum sempat order lagi. Gluta Pancea ni memang famous, dah ramai tau khasiat & keberkesanannya. Lelaki & perempuan boleh consume 😍 . Ia menggunakan 19 bahan yang sangat special dan ditambah formula khas iaitu CONCENTRATED GLUTHATIONE yang diimport dari Switzerland. Seperti mana yang kita tahu, GLUTHATIONE dari Switzerland adalah yang paling terbaik. . Dengan formula yang terbaharu ini, pastinya kulit anda 2x GANDA LEBIH CEPAT PUTIH DAN GEBU. Lihat hasilnya dalam 5-10 hari. Anda tidak perlu risau kerana ia mencapai standard ISO & GMP mengandungi number FDA dan mendapat status HALAL. RM80 HOW TO PURCHASE / ENQUIRY PLEASE WHATSAPP +60183856019 #gluta #glutamalaysia #glutafrozen #glutafrozenmalaysia #glutapanceamalaysia #glutalachelmalaysia #glutalachel #supplementmalaysia #supplementputihkulit #supplementpemutih #whiteningskin #flawlessskin #glutathione #pilpemutih #pilpemutihkulit #detox #beautyproducts #winkwhite #winkwhitelotion #winkwhitewhiteningbodylotion #whiteningbodylotionmalaysia #winkwhitemalaysia #lipbalm #winkwhitelipbalm #lipbalmmalaysia #makeupmalaysia #lipmattemalaysia #amyraisabellagluta Смотреть полностью
GLOWING🌸PUTIH🌸CERAH🌸DETOX MERAH2 DELIMA PINKIS LAGI KULIT AWOKNYE.Wah gebu sampai nampak pinki
Malacca
1
MERAH2 DELIMA PINKIS LAGI KULIT AWOKNYE . Wah gebu sampai nampak pinkis kulit kau lah! ni kalau aku picit picit pipi pipi kau tu, mesti nampak merecik pinkis! . Ni mesti amalkan secret jelly kan, Ha! mestilah, ada khasiat si buah delima, penuh vitamin untuk sang kulit . Kau dah tahu, kenapa tak try?! kan dah melepas dan lambat nak cantik gebu pinkis 1 badan, alahai sayang😅 . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭016-6686552 - AGENT& DROPSHIP diperlukan . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
SKIN SEPUTEH SALJU ❄HERE ❗️ THANK FOR COMING INTO MY SKIN.Aceceh! Mestilah thank a lot! Bayangka
2
THANK FOR COMING INTO MY SKIN . Aceceh! Mestilah thank a lot! Bayangkan lah bila kulit rasa gatal gatal sebab tak boleh pakai skincare yang ulas kat pipi comel ni, Dah macam puteri salji takleh kena panas gayenye . Di sebabkan sensetif dengan produk, iols grab supplement like secret jelly dari f e e l t a beauty, Serius menjadi dan iols tak alah pun . Ruginye bila rasa takut takut nak guna, Kalau tak dari dulu dah cerah gebu dan skin tak problem sampai tahap nih😭, But iols tak worry dah, Good supplement good for myskin type . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭010 2663002 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalalno1dunia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥.
0
🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥.
0
🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥.
0
🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
‼️10X GANDA PUTIH‼️ 🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥.
0
🔥🔥🔥 PROMOSI BULAN INI JE TAU JIMAT JIMAT JIMAT 🔥🔥🔥 . Dapat DUA HOT ITEMS dengan harga super jimaat!! 😍 Jom grab sekarang🔥 ❤️postage add rm8sm rm11ss . 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 📲Meh pm laju2 📲0194209618 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #supplimentpalingmujarab #nshhazbeauty #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium #boosterwhiteningpremium #kosmetikmurah #scrubcoffee #supplementmalaysia Смотреть полностью
DETOX⚡ PUTEH GEBU PINKIS ! THANK FOR COMING INTO MY SKIN.Aceceh! Mestilah thank a lot! Bayangka
3
THANK FOR COMING INTO MY SKIN . Aceceh! Mestilah thank a lot! Bayangkan lah bila kulit rasa gatal gatal sebab tak boleh pakai skincare yang ulas kat pipi comel ni, Dah macam puteri salji takleh kena panas gayenye . Di sebabkan sensetif dengan produk, iols grab supplement like secret jelly dari f e e l t a beauty, Serius menjadi dan iols tak alah pun . Ruginye bila rasa takut takut nak guna, Kalau tak dari dulu dah cerah gebu dan skin tak problem sampai tahap nih😭, But iols tak worry dah, Good supplement good for myskin type . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0173913325 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
DEWYGLOW HQ (OFFICIAL) .𝙏𝙀𝙈𝙋𝙀𝙆 𝙏𝙀𝙈𝙋𝙀𝙆 𝙅𝙀 𝙋𝙐
2
. 𝙏𝙀𝙈𝙋𝙀𝙆 𝙏𝙀𝙈𝙋𝙀𝙆 𝙅𝙀 𝙋𝙐𝙉 𝘿𝘼𝙃 𝙁𝙇𝘼𝙒𝙇𝙀𝙎𝙎 ! . . Alaahaiiii…. sedihnya rasa. Nak keluar rumah terpakse tarik tudung kedepan sikt sebab nak kena cover geng jerawat yang bermaharajalela kat pipi kite yg gebu tu. Warghhh!! geramnya…! . Tapi dunia dah semakin cerah uolzz lepas guna #PINKPELOLESSMASK ni. Bukan setakat geng jerawat dah dipenjara seumur hidup, parut pun tak menjelma. Yang menjelma hanya seri wajah yang semakin putih and pololess. Seronoknyerrr tak tergambar! Cantik kan dinda..heheh. . Stok memang selalu separuh nyawa sbb permintaan nak peloles dgn #PPM ni mencanak-canak. Sebelum terlepas better uols wasap ke 0193027744 atau terus je tekan link wassap dekat bio. . Free consultancy for hot beauty lads! . Cepattttt ! . . . #susumaaez #lensmalaysia #demica #nakcantik #nakputih #vitaminc #vitamincmurah #kulitputih #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #nakkulitcerah #kosmetikmurah #dewyglow #dewyglowmalaysia #dewyglowmurah #supplementmalaysia #jerawathilang #mukalicin #pinklady #nakkurus #sayajual #sayajualskincare #skincaremalaysia #skincaremurah #luluskkm #sayajualserum #dianz Смотреть полностью
JERAWAT✨JERAGAT✨PUTIH✨DETOX TAK BOLEH MOVE ON.macam tengok roti canai terbang lah, ha gitu la ka
1
TAK BOLEH MOVE ON . macam tengok roti canai terbang lah, ha gitu la kak mas tengok sis ni, rasa nak terbang ke rumah dia, lawo wei kulit wlpn dh berusia. . Kak mas yang muda lagi belia ni kalah dgn skin dia, awat cantik sangat macam kena siram air bunga, eh eh cop! kena siram shine serum la . wah! ni yang rasa bertambah yakin dengan feelta beauty, kan ku apply sepanjang hayat, agar kekal cun sampai dapat cucu kau . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0137997572 - DROPSHIP dan MINI AGENT diperlukan - #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #FeeltaKelantan #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #politeknikkoklanas #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #sinopal #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #maluapabossku Смотреть полностью
JERAWAT✨JERAGAT✨PUTIH✨DETOX BAGUSNYA SERUM NI, BAHANNYA KUAT MATIKAN JERAWAT.Pening kepala fikir
2
BAGUSNYA SERUM NI, BAHANNYA KUAT MATIKAN JERAWAT . Pening kepala fikirkan masa depan dengan kulit yang macam ni, penuh jerawat kat muka. takde seinci pun yang licin, dari kecik, sedang, besar, besar tapak sulaiman pun ada . Ni kalau tak dirawat makin teruk dan tinggalkan tanda kekal pada muka, jom kita fight dengan shine serum yang kuat bahan tea tree matikan jerawat seluruh muka . Warghh! Hebat giler shine serum ni! Bersih sudah muka dan kulit makin cerah dan puteh, rasa nak je tuang habis cairan dia ke kulit muka, rasa tak puas nak pakai . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0137997572 - DROPSHIP dan MINI AGENT diperlukan - #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #FeeltaKelantan #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #politeknikkoklanas #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #sinopal #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #maluapabossku Смотреть полностью
JERAWAT✨JERAGAT✨PUTIH✨DETOX UMUR MASIH MUDA TAPI JERAGAT ADA.Tengah tumbuk tumbuk bawang kat dap
2
UMUR MASIH MUDA TAPI JERAGAT ADA . Tengah tumbuk tumbuk bawang kat dapur ni, rasa nak je aku tumbuk juga jeragat nih, macam kena tembak berdas das senapang! . Bila mak kau kata dia da tua tua pun takde jeragat, ni kan aku yang masih muda 😭, alahai mesti lah, aku ni banyak sangat terdedah dengan sinaran uv kat site . Nasib la ada si dia shine serum ni mengubat hati dan kulit yang makin lara, bukan jeragat je menghilang tapi kulit yang burn pun dah makin cerah, lagi lagi dengan secret jelly wow, cerah 1 badan . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0137997572 - DROPSHIP dan MINI AGENT diperlukan - #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #FeeltaKelantan #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #politeknikkoklanas #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #sinopal #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #maluapabossku Смотреть полностью
🔥PUTIH 🔥GEBU 🔥PINKISH 🔥DETOX PAGI PAGI DAH SCAN MUKA KAT CERMIN,YES NO PIMPLE MANJE MANJE.Bangun
1
PAGI PAGI DAH SCAN MUKA KAT CERMIN,YES NO PIMPLE MANJE MANJE . Bangun bangun Dah dap shine serum, puas scan kulit kat cermin, Fuh! Lege sebab no pimple manje manje nak naik . Habis cantik skin iols,tu macam la nak cantik tanpa solek nipis,Ni kalau g keje tanpa cuti pun sanggup 🥰 . Uols trusted dah dengan shine serum, Uols bila lagi nak grab? Iols dulu kusam nak pengsan kalau tegok, Comei lagi muka kucing aku . Time nak pagi ni lah waktu yang paling baik untuk uols dap dap serum meresap dalam kulit muka.. 100% ia merawat masalah kulit dari dalam tau . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +60139466115 - Dropship diperlukan . . . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
🔥PUTIH 🔥GEBU 🔥PINKISH 🔥DETOX PICKUP LINE NAK NGORAT AWEK KULIT CUN WEI.Tak kire warna semue eksit
1
PICKUP LINE NAK NGORAT AWEK KULIT CUN WEI . Tak kire warna semue eksited gilerr nak gigit teruss slurp secret jelly , tup tup teruss dapat testimoni jer kulit dah overdose cerah gebuss . tayah nak loqlaq sangat malam2 jadi mak limah tepek bedak sejukss , konsisten jahh consume detox bagi toksin2 tobat nak mai buat kotor dalaman dan luaran kulitss . atodiaaa nak peloles kemain mudah takyah susah2 nak bancuh , sukat , shake2 lagi daa . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +60139466115 - Dropship diperlukan . . . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
SKIN SEPUTEH SALJU ❄HERE ❗️ GUYS TEMA HARI NI WARNA OREN.Tin tin! Juice oren juice oren sampai!
2
GUYS TEMA HARI NI WARNA OREN . Tin tin! Juice oren juice oren sampai! Eileh cik husband pun, pagi pagi dan mengusik . kita minta tolong ambik je pun, dia tolong makan sekaki, nak juga curi secret jelly iols 1sachet . Tapi takpe lah sama sama gebu cerah sekata! Lagi pun dia yang lanje 🤣 kalau abis sila lanje berbox box lagi . Hakikatnye dia pun nak kulit cantik sebab tegok kulit isteri makin cun, kalau tak dulu macam plastik sampah hitam legam werk! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭010 2663002 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalalno1dunia Смотреть полностью
Glowing💋Serum💋Flawless💋Detox SENJATA WANITA DENGAN RUTIN SERUM.Hai guys, happy lunch! ada yang al
1
SENJATA WANITA DENGAN RUTIN SERUM . Hai guys, happy lunch! ada yang alami kulit sensetif dengan produk? masih di belengu rasa takut nak mencuba set skincare . takpe, terkini shine serum sejenis cecair yang boleh merawat pelbagai masalah kulit untuk semua jenis kulit . uols kulit sensetif? uols kulit mudah burn? uols kulit kusam? uols kulit breakuot? uols kulit berjerawat pasir? uols kulit berjerawat batu? uols kulit kering? uols kulit berminyak? . nak selesaikan masalah kulit sekali mencerah dan nampak berseri2, ni uols cuba dan lihat kesan terhadap kulit uols . senjata wanita kini dengan shine serum sahaja! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0173212171 - Dorpship diperlukan . . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #jerawathilang #pembersihwajah #kulitgebu #kulitkusam #feeltabeautymelaka #terapiinstagram #ajimaura #neelofa #dianzvitamin #politeknik #uitmshahalam #codmelaka #letscantik Смотреть полностью
DETOX⚡ PUTEH GEBU PINKIS ! GUYS TEMA HARI NI WARNA OREN.Tin tin! Juice oren juice oren sampai!
4
GUYS TEMA HARI NI WARNA OREN . Tin tin! Juice oren juice oren sampai! Eileh cik husband pun, pagi pagi dan mengusik . kita minta tolong ambik je pun, dia tolong makan sekaki, nak juga curi secret jelly iols 1sachet . Tapi takpe lah sama sama gebu cerah sekata! Lagi pun dia yang lanje 🤣 kalau abis sila lanje berbox box lagi . Hakikatnye dia pun nak kulit cantik sebab tegok kulit isteri makin cun, kalau tak dulu macam plastik sampah hitam legam werk! . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0173913325 - AGENT& STOKIS diperlukan . Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official . #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
Glamwhite Glowing White ALHAMDULILLAH. STOK DAH LANDING KT HQ. 🤩🤩🤩.Tak sabar nak g
0
ALHAMDULILLAH. STOK DAH LANDING KT HQ. 🤩🤩🤩 . Tak sabar nak g collect isnin ni. Nak ingatkan semula esok last day untuk dapatkan Glamwhite dengan harga pre order taw. Cecepat whatsapp Faz dan dapatkan Glamwhite uols bersama FREEGIFT ISTIMEWA🎁🎁🎁 . #akakdahkemam ? #glamwhiteglowingwhite #glamwhiteteamfaz #glamwhiteklang #glamewhitechewable #glamoraskincare #glamwhitewajahbaru #Glamwhitepuncakalam #supplementmalaysia #beautysupplement #acneefreeskin #glassskin #igshopmurah #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil Смотреть полностью
PUTIH🔥FLAWLESS🔥GLOWING🔥DETOX🔥 WOW TERPIKAT HATI!!! Ieeww! I tegok skin you ni, i pulak yang terasa s
1
WOW TERPIKAT HATI!!! Ieeww! I tegok skin you ni, i pulak yang terasa sakitnye, habis bengkak sana sini pimple! Your tak rawat ke? Eh tipu la i tak rawat, siapa pulak yang nak beranak pinakan pimple ni! Kotor kot! Tu lumpur kat depan uma lagi cantik dari skin i ni, i baru nak guna shine serum. What!? Bru je minggu lepas datang uma you, hari ni eh tiber! Hilang dah semua😱 cantik skin you, serius lah kalah skin i pulak ha. Ofcus la you, i pakai product f e e e l t a ni dalam 7 hari je nampakkan kesan hokay, so please include you basic skincare with shine serum. Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus +60138800776 DROPSHIP & AGENT diperlukan #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью
PUTIH🔥FLAWLESS🔥GLOWING🔥DETOX🔥 BASIC SKINCAREIeeww! I tegok skin you ni, i pulak yang terasa sakitn
1
BASIC SKINCARE Ieeww! I tegok skin you ni, i pulak yang terasa sakitnye, habis bengkak sana sini pimple! Your tak rawat ke? Eh tipu la i tak rawat, siapa pulak yang nak beranak pinakan pimple ni! Kotor kot! Tu lumpur kat depan uma lagi cantik dari skin i ni, i baru nak guna shine serum. What!? Bru je minggu lepas datang uma you, hari ni eh tiber! Hilang dah semua😱 cantik skin you, serius lah kalah skin i pulak ha. Ofcus la you, i pakai product f e e e l t a ni dalam 7 hari je nampakkan kesan hokay, so please include you basic skincare with shine serum. Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus +60138800776 DROPSHIP & AGENT diperlukan #Feeltasecretjelly #feeltabeauty #feelta #shineserum #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #FeeltaShineserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal Смотреть полностью