teamdyxy instagram photo

#

DYXY Cosmetics Original ğŸŽˆDROPSHIP NEEDEDğŸŽˆ.Wani buka peluang utk jana income bersama DY

DYXY Cosmetics Original

  • 19.02.2018 20:17
  • 0

ğŸŽˆDROPSHIP NEEDEDğŸŽˆ . Wani buka peluang utk jana income bersama DYXY Cosmetics😍😍 Senang gila nak buat sales sebab produk tengah viral seriously‼️ • 🙅🏻 Tak perlu keluar modal 🙅🏻 Tak perlu pegang stock 🙅🏻 Tak perlu pegi pejabat pos • ❌ Tidak perlukan modal permulaan untuk DROPSHIP • FREE FREE FREE ✅ Jom join team kita 🤗 • Whatsapp +60199045750 Whatsapp +60199045750 Whatsapp +60199045750 • #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxypahang #dyxyjerantut #dyxyjengka #dyxytemerloh #dyxykualakrau #agentdyxypahang #agentwanted #dropshipwanted #produkviral #nakcantiktakperluover #dyxyoriginalproduct #stokisdyxy #stokisdyxypahang

DYXY Cosmetics Original ğŸŽˆDROPSHIP NEEDEDğŸŽˆ.Wani buka peluang utk jana income bersama DY

DYXY Cosmetics Original

  • 19.02.2018 20:15
  • 3

ğŸŽˆDROPSHIP NEEDEDğŸŽˆ . Wani buka peluang utk jana income bersama DYXY Cosmetics😍😍 Senang gila nak buat sales sebab produk tengah viral seriously‼️ • 🙅🏻 Tak perlu keluar modal 🙅🏻 Tak perlu pegang stock 🙅🏻 Tak perlu pegi pejabat pos • ❌ Tidak perlukan modal permulaan untuk DROPSHIP • FREE FREE FREE ✅ Jom join team kita 🤗 • Whatsapp +60199045750 Whatsapp +60199045750 Whatsapp +60199045750 • #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxypahang #dyxyjerantut #dyxyjengka #dyxytemerloh #agentdyxypahang #agentwanted #dropshipwanted #produkviral #nakcantiktakperluover #dyxyoriginalproduct #stokisdyxy #stokisdyxypahang #syurgayangkedua #kekasihpaksarela #fattzura #viral #elfiraloy #duit

Agent DYXY Puchong LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

Agent DYXY Puchong

  • 19.02.2018 20:06
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : Auni www.wasap.my/60145173294 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #dyxypuchong #dyxyputraheight #dyxyputrajaya #dyxyputraperdana #dyxypuchongperdana #dyxyshahalam #dyxypuchongintan #dyxybandarkinrara #dyxypuchongjaya #teamdyxy

DYXY COSMETICS ®️ M-0010419 LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA ❗️Beli set Basic Lady 3 item FREE DY

DYXY COSMETICS ®️ M-0010419

  • 19.02.2018 19:34
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA ❗️ Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag 👜 . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER 😍❤️ . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : Fatin #0194691591 . . . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxykl #dyxypuchong #dyxyputrajaya #dyxycyberjaya #dyxyshahalam #dyxybangi #dyxykajang #dyxyputrajaya #dyxycheras #dyxylovers #teamdyxy #fattzura

READY STOCK NEW DYXY MINERAL FACEMIST..No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist

READY STOCK

  • 19.02.2018 19:27
  • 0

NEW DYXY MINERAL FACEMIST . . No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam . . Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian . . ✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT . . 📲 01117577556 . #facemist #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #pinkish #Johorbahru #cod #tutorialmekap

READY STOCK NEW DYXY MINERAL FACEMIST..No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist

READY STOCK

  • 19.02.2018 19:27
  • 0

NEW DYXY MINERAL FACEMIST . . No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam . . Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian . . ✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT . . 📲 01117577556 . #facemist #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #pinkish #Johorbahru #cod #tutorialmekap

READY STOCK NEW DYXY MINERAL FACEMIST..No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist

READY STOCK

  • 19.02.2018 19:26
  • 2

NEW DYXY MINERAL FACEMIST . . No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam . . Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian . . ✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT . . 📲 01117577556 . #facemist #bccreammalaysia #naturalbeauty #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #skincare #putihcepat #mekap #makeup #teamdyxy #bccreamdyxy #kulitcantik #flawless #kulitglowing #mua #makeupartistmalaysia #pinkish #Johorbahru #cod #tutorialmekap

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:23
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:23
  • 2

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:23
  • 1

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:23
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:22
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:22
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:22
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:22
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:21
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:21
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:21
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:21
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

SENAWANG MELAKA SEREMBAN LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

SENAWANG MELAKA SEREMBAN

Tesco Cheng

  • 19.02.2018 19:20
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : 0192156022 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamdyxy #dyxymelaka #dyxymelakatengah #dyxylipstickmurah #dyxymerlimau #dyxyalorgajah #dyxyjb #dyxysarawak #dyxysabah

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:20
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:20
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

SENAWANG MELAKA SEREMBAN LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

SENAWANG MELAKA SEREMBAN

Dataran Pahlawan Melaka Megamall

  • 19.02.2018 19:20
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : 0192156022 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamdyxy #dyxymelaka #dyxymelakatengah #dyxylipstickmurah #dyxymerlimau #dyxyalorgajah #dyxyjb #dyxysarawak #dyxysabah

 Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost ..Salam sayan

  • 19.02.2018 19:20
  • 0

Repost from @dyxykajang_ @TopRankRepost #TopRankRepost . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

SENAWANG MELAKA SEREMBAN LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

SENAWANG MELAKA SEREMBAN

Ayer Keroh, Melaka

  • 19.02.2018 19:20
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : 0192156022 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamdyxy #dyxymelaka #dyxymelakatengah #dyxylipstickmurah #dyxymerlimau #dyxyalorgajah #dyxyjb #dyxysarawak #dyxysabah

DYXY MELAKA SEREMBAN SENAWANG LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

DYXY MELAKA SEREMBAN SENAWANG

  • 19.02.2018 19:17
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : 0192156022 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamdyxy #dyxymelaka #dyxymelakatengah #dyxylipstickmurah #dyxymerlimau #dyxyalorgajah #dyxyjb #dyxysarawak #dyxysabah

DYXY VIRAL NO.1 - JB 👸🏼 COMPLETE LADY🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟(Less RM 5

DYXY VIRAL NO.1 - JB

  • 19.02.2018 19:17
  • 0

👸🏼 COMPLETE LADY 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 (Less RM 55) . 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Brush 1 x Lipstick 1 x Mascara 🛍FREE PAPER BAG ğŸŽFREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM . ‼️Calling for DROPSHIP ‼️ . COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗JBCC 🚗 Larkin Sentral . @faydnfriends_ent | +6013-7777983 . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #dyxylipstick #dyxymascara #teamdyxy #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxybrunei #dyxyjohor #stokisdyxyjohor #muajb #dropshipwanted #agentwanted #teamfl

DYXY MELAKA SEREMBAN SENAWANG LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

DYXY MELAKA SEREMBAN SENAWANG

Ayer Keroh

  • 19.02.2018 19:17
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : 0192156022 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamdyxy #dyxymelaka #dyxymelakatengah #dyxylipstickmurah #dyxymerlimau #dyxyalorgajah #dyxyjb #dyxysarawak #dyxysabah

DYXY MELAKA SEREMBAN SENAWANG LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

DYXY MELAKA SEREMBAN SENAWANG

Melaka

  • 19.02.2018 19:17
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : 0192156022 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamdyxy #dyxymelaka #dyxymelakatengah #dyxylipstickmurah #dyxymerlimau #dyxyalorgajah #dyxyjb #dyxysarawak #dyxysabah

Simplypretty KELUAR RUMAH TAK PAYAH PAKAI BEDAK??

Simplypretty

  • 19.02.2018 19:16
  • 0

KELUAR RUMAH TAK PAYAH PAKAI BEDAK?? "SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! . . ----------------------------------------------------- 👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(ALL IN ONE) 💋sun block SPF 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. . . Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . 📲 0194134758 . . #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxyteamkakida #teamdyxy #dyxycosmetics #cosmetics #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dropshipwanted #agentwanted #dyxyteamKI #dyxysawarak #dyxysabah #dyxybrunei #bccreamsarawak #bccreambrunei

LUCKY DRAW BAG LV! LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

LUCKY DRAW BAG LV!

Melaka

  • 19.02.2018 19:15
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : 0192156022 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamdyxy #dyxymelaka #dyxymelakatengah #dyxylipstickmurah #dyxymerlimau #dyxyalorgajah #dyxyjb #dyxysarawak #dyxysabah

LUCKY DRAW BAG LV! LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

LUCKY DRAW BAG LV!

  • 19.02.2018 19:15
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : 0192156022 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamdyxy #dyxymelaka #dyxymelakatengah #dyxylipstickmurah #dyxymerlimau #dyxyalorgajah #dyxyjb #dyxysarawak #dyxysabah

LUCKY DRAW BAG LV! LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

LUCKY DRAW BAG LV!

  • 19.02.2018 19:14
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : 0192156022 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamdyxy #dyxymelaka #dyxymelakatengah #dyxylipstickmurah #dyxymerlimau #dyxyalorgajah #dyxyjb #dyxysarawak #dyxysabah

Simplypretty Nampak perbezaan sblm dan selepas?  BC CREAM DYXY ada 2 tone BEIGE & N

Simplypretty

  • 19.02.2018 19:14
  • 0

Nampak perbezaan sblm dan selepas? BC CREAM DYXY ada 2 tone BEIGE & NATURAL . . ğŸŽ€ BEIGE -: untuk kulit cerah. Heavy makeup. Yg takde masalah kulit muka & yg nak nampak berseri tp tak over. . . ğŸŽ€ NATURAL -: untuk kulit sederhana cerah. Sesuai kulit yg ada parut, jerawat & bermasalah Yg nak nmpak natural. . . Sis personaly pakai Beige & Natural. . . NATURAL cover eyebag, parut & jerawat yg ado ni haa😉 . Seluruh muka sis suka pakai BEIGE sbb just pakai sikit je pun dh ok..so xde la over 😍 📲 0194134758 . . #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationmalaysia #flawless #glowing #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxyteamkakida #teamdyxy #dyxycosmetics #cosmetics #bccreamfoundationmalaysia #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #takbercapuk #kulitglowing #tahanlebih8jam #dropshipwanted #agentwanted #dyxyteamKI #dyxysawarak #dyxysabah #dyxybrunei #bccreamsarawak #bccreambrunei

DYXY KELANTAN HERE 💖💛💖 Introducing NEW DYXY FACEMIST 🍃.No 1 Teknologi micro nano spray u

DYXY KELANTAN HERE 💖💛💖

Tanah Merah, Malaysia

  • 19.02.2018 19:12
  • 1

Introducing NEW DYXY FACEMIST 🍃 . No 1 Teknologi micro nano spray utk mist muka yang lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . 💕 Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas 💕 Effect Glowing serta merta 💕 Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH 💕 Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) 💕 Boleh dijadikan makeup based 💕 Mengandungi zat mineral . 💕 Membantu mengurangkan alahan pada muka. 💕 Membantu mengecutkan jerawat pada muka 💕 Sesuai utk lelaki dan perempuan 💕 Boleh digunakan bila2 masa. . 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. . WHATSAPP ADMIN 📲 013-2101716 📲 013-2101716 📲 013-2101716 . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #teamdyxy #dyxykelantan #dyxytanahmerah #dyxymachang #dyxyrantaupanjang #dyxykoklanas #dyxyuitmmachang #dyxykotabahru #kelantan

DYXY 🔥OPEN FOR BOOKING DYXY COSMETICS🔥Serendah RM30‼ RM30‼ RM30

DYXY

  • 19.02.2018 19:09
  • 0

🔥OPEN FOR BOOKING DYXY COSMETICS🔥 Serendah RM30‼ RM30‼ RM30‼ Lock 🔐 HARGA & FREE GIFT sekarang. Dah gaji nanti baru bayar balance 😘 Bukan senang nak open booking hrga rendah camni ☺☺☺ Ada macam-macam freegifts nak bagi kat awak sempena promosi bln ni ğŸŽŠ WS http://wasap.my/60194064363/dyxybooking30 #teamdyxyyaya #codhari2 #postageseluruhmalaysia #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykl #dyxytrustedseller #dyxyterbaik #dyxyperlis #dyxykedah #teamdyxyperlis #foundation #dyxycod #foundationmalaysia #dyxyoriginal #dyxyoriginalycod #codperlissahaja #codhari2

DYXY COSMETIC MELAKA

DYXY COSMETIC MELAKA

Melaka

  • 19.02.2018 19:05
  • 0

"SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!" . . Ya, saya ulang semula.. SEMINIT sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. Tepek2 je BC Cream Foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, cap cuss siap dah boleh keluar rumah. Senang ke senang? 😉 . . Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! 👍 . . ✔️ Make up tahan sampai 8 jam tau! ✔️ Ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv ✔️ Full coverage ✔️ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat! ✔️ Ada oil control utk kulit berminyak ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit . . ❌NO COMPACT POWDER ❌NO FILTER / CAMERA 360 ❌NO PARUT JERAWAT ❌NO JERAGAT ❌NO SUNBURN ❌NO MUKA KUSAM . . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! ğŸ˜ŽğŸ˜˜ . . Confirm tak cari lain ❤️💋 @dyxy_asyallia 0173443245 . AGENT & DROPSHIP NEEDED😘 . #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #dyxymelaka #dyxyagentmelaka #foundationmelaka #foundationmalaysia #dyxyoriginal #makeupflawless #makeupglowing #makeupartist #makeuporiginal #chachamaembong #shatillamelvin #noradanish #faizahilai #dyxyviral #foundationviral #dropshipneeded #agentwanted #dyxymelaka #makeupjimat #muamelaka #makeup #bccbydayana #bccreamfoundationmalaysia #bccreammalaysia

DYXY KELANTAN HERE 💖💛💖 Introducing NEW DYXY FACEMIST 🍃.No 1 Teknologi micro nano spray u

DYXY KELANTAN HERE 💖💛💖

Tanah Merah, Malaysia

  • 19.02.2018 18:59
  • 0

Introducing NEW DYXY FACEMIST 🍃 . No 1 Teknologi micro nano spray utk mist muka yang lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . 💕 Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas 💕 Effect Glowing serta merta 💕 Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH 💕 Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) 💕 Boleh dijadikan makeup based 💕 Mengandungi zat mineral . 💕 Membantu mengurangkan alahan pada muka. 💕 Membantu mengecutkan jerawat pada muka 💕 Sesuai utk lelaki dan perempuan 💕 Boleh digunakan bila2 masa. . 🍃Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian. . WHATSAPP ADMIN 📲 013-2101716 📲 013-2101716 📲 013-2101716 . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #teamdyxy #dyxykelantan #dyxytanahmerah #dyxymachang #dyxyrantaupanjang #dyxykoklanas #dyxyuitmmachang #dyxykotabahru #kelantan

LUCKY DRAW LV HANDBAG The Power of Dyxy Mascara uolss! 😍😍😍 .Ala ala koraen look gi

LUCKY DRAW LV HANDBAG

  • 19.02.2018 18:57
  • 0

The Power of Dyxy Mascara uolss! 😍😍😍 . Ala ala koraen look gitu 😝 Melentik tau pakai mascara dyxy ni, takyah nk susah nk kepit bulu mata korang 👌👌👌 - . . Yang penting harga mampu milik & mesra wudhuk 😘😘 Amacam korang taknak bulu mata lentik keee! . . Takyah dah nk pakai serum bagai! Dengan dyxy semua boleh gojes lah! ✨✨✨ - . . So kalau berminat, boleh terus dm/sha sekarang tau! 😘😘 . . Atau nk mudah & cepat, korang klik je link kt profile mimi tuu! So cepat uolls! ❤❤ NAK CANTIK CEPAT, JOM ORDER LAJU2 😘😍 . #dyxyteam #dyxysale #lvhandbag #giveaway #luckydraw #handbag5k #lovuisvuitton #dyxylipmatte #dyxymascara #wowsangat #dyxybccreambydyana #dyxygreanteafacemist #greenteaspray #produkviral #produklimited #teamviral #readystock #bulancinta #februarysale #salegempak #jomlawa #jomcantik #salecinta #dyxymakeup #makeupsetmurah #teamIKAiS #teamfl #teamdyxy #artisletops #teamviralagi

DYXY KELANTAN HERE 💖💛💖 Repost By @syidamelvin .SENTUHAN MAGIC BC CREAM TANPA BEDAK paling me

DYXY KELANTAN HERE 💖💛💖

Tanah Merah, Malaysia

  • 19.02.2018 18:51
  • 1

Repost By @syidamelvin . SENTUHAN MAGIC BC CREAM TANPA BEDAK paling meletopss di abad ini semakin menjadi jadi💥💥 . . ❗MEH TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa⁉️ 😱😱 . Dengan BC CREAM ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK ✔️ SPF 50+ ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . WHATSAPP 👇 📲 013-2101716 📲 013-2101716 📲 013-2101716 . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxycosmetics #mineralfacemist #mineralmakeup #teamdyxy #dyxykelantan #dyxytanahmerah #dyxymachang #dyxyrantaupanjang

DYXY ORIGINAL JB [M-0010537] Kalau dulu orang perempuan bersiap punye lah lama, nak pergi pasar je

DYXY ORIGINAL JB [M-0010537]

  • 19.02.2018 18:48
  • 0

Kalau dulu orang perempuan bersiap punye lah lama, nak pergi pasar je kadang2 tu pun. . Positif nya DYXY ni, sebab combination 3 barang ni menyenangkan kehidupan kita seharian. Takde lah keluar rumah muka pucat lesi lagi2. . Nampak gojes dengan make up menggunakan bahan2 natural je pun, lepas tu bccream yang da siap2 ada concealer sekali tu, kami x Kata boleh jadi sampai tahap professional make up artist lah, cuma sesuai untuk orang2 yg nak make up tapi tangan tak berseni nak make up macam retisss. . Sekarang suami pon suka. Nak keluar mana-mana dah tak kena tunggu lama. Kalau tak dulu asyik duk hon keta je panggil bini yang duk tengah bersiap 😂Pakai dyxy, dah xperlu nak touch up lebih. dap dap dap siap! pantas and ada pakej flawless and glowing skali 😁 . DYXY=EASY . Cuba lah 1 set, tak jatuh standard pun kalau pakai. Lagi ber"STANDARD" ada la.. nak ke nak? . @hanissbeauty +6013-3033762 . ‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Impian Emas 🚗Skudai 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Angsana 🚗Tampoi 🚗 UTM 🚗Taman U 🚗 Kempas 🚗 Senai . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #dyxyskudai #dyxyimpianemas #dyxypahang #dyxyjerantut #dyxyjengka #agentdyxyjohor #agentdyxypahang #agentwanted #dropshipwanted #produkviral #nakcantiktakperluover #dyxyoriginalproduct #stokisdyxy #stokisdyxyjohor #stokisdyxypahang

DYXY COSMETIC JB (M-0011076) PERHATIAN ❗❗❗ LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA ❗❗❗ Beli set Ba

DYXY COSMETIC JB (M-0011076)

  • 19.02.2018 18:42
  • 0

PERHATIAN ❗❗❗ LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA ❗❗❗ Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK 😲😲😲 . 😍😍😍😍TAMBAHAN !!! Dapat Join Our Lucky draw contest win LV Bag 😉😉😉 . Plus macam2 free kite kite nak bagi uolls bukan 1 bukan 2 tapi 8 extra gift kite nak bagi.😍😍😍 offer kaw2 ni..😊😊 . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamdyxy #dyxycosmetic #agentjohorbahru #dyxylover #mineralmakeup #foundationmalaysia #muajb #dyxyviral #cantik #promo #freegift #akusuka #menawan #contests #skudaijohor #melaka #yakiniku

DYXY Cosmetics Original COMBO WANTED 😱💕CLASSY LOVE COMBO 💕.1 x Bc cream 1 x Face

DYXY Cosmetics Original

  • 19.02.2018 18:40
  • 0

COMBO WANTED 😱 💕CLASSY LOVE COMBO 💕 . 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Mascara 2 x Lipstick 🛍FREE PAPER BAG ğŸŽFREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/ COD . @dwanees.dyxy +6019-9045750 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #dyxyskudai #dyxyimpianemas #dyxypahang #dyxyjerantut #dyxyjengka #agentdyxyjohor #agentdyxypahang #agentwanted #dropshipwanted #produkviral #nakcantiktakperluover #stokisdyxy #stokisdyxyjohor #stokisdyxypahang

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:32
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:32
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:32
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

DYXY COSMETICS STOKIS KL LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

DYXY COSMETICS STOKIS KL

  • 19.02.2018 18:31
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : Hotline Qiefa 📲 017-2006990 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik#teamdyxy

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:30
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:30
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:30
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:30
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:30
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:29
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:29
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:29
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:29
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:29
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:29
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:29
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

DYXY Cosmetics Original Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics, ğ

DYXY Cosmetics Original

  • 19.02.2018 18:29
  • 0

Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics, 🤗🤗anda bila lagi💕💕💕 . Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati😘😘 . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagiğŸŽğŸŽğŸ˜ğŸ˜ . Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗 . @dwanees.dyxy +6019-9045750 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: BANDAR JENGKA & JERANTUT . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamfl #dyxypahang #dyxyjerantut #dyxyjengka #agentdyxyjohor #agentdyxypahang #agentwanted #dropshipwanted #produkviral #nakcantiktakperluover #dyxyoriginalproduct #stokisdyxy #stokisdyxypahang #kekasihpaksarela #syurgayangkedua #viral #fattzura #neelofa

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:29
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

Bungaa Regrann from @dyxykajang_ - ..Salam sayang semua 😘Seperti yang d

Bungaa

  • 19.02.2018 18:28
  • 0

Regrann from @dyxykajang_ - . . Salam sayang semua 😘 Seperti yang dijanjikan semalam. Ramai yang nak join & menang giveaway ni yaww 🤘 . 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 🔔 GIVEAWAY CONTEST 2.0 . 🕊 Good News for ALL #dyxylovers❗ GIVEAWAY sempena CNY 🌷 . ××××××××××××××××××××××××××××××××××× HADIAH MENARIK untuk 2 pemenang 😍 ğŸŽ 1 x DYXY Bc Cream Foundation ğŸŽ 1 x DYXY Green Tea Mineral Face Mist ××××××××××××××××××××××××××××××××××× . Syarat-syaratnya mudah aje! ✌ 👉 FOLLOW • REPOST • TAG • COMMENT . 📌 wajib FOLLOW @dyxykajang_ 📌 REPOST gambar & copy caption ini di wall ig anda (lagi banyak lagi bagus) 📌 jangan lupa TAG 2 orang kawan anda yang memang suka DYXY di ruangan komen 👇 📌 dan COMMENT sebanyak yang mungkin 'SAYA NAKKK' di ruangan komen 👇 . . 🐾 Penyertaan bermula 16/2/2018 sehingga 28/2/2018 🐾 Pemenang akan diumumkan pada 3/3/2018 di ig @dyxykajang_ jam 9malam. . . ❗Jangan PRIVATE ig anda ye 😉 ❗Pemenang yang dah pernah menang tak boleh join ye. Kasi chance orang lain menang 🤗 ❗Repost & Comment terbanyak mempunyai peluang yang cerah untuk menang! 😍 (kakfaz akan tengok satu satu tau! 😉) . . Goodluckkkk koranggg! Nak sesuatu wajib usaha walaupun benda tu free 😋 USAHA TANGGA KEJAYAAN 💪 Sebar sebarkan berita baik ni tauuu! 😘 . . #teamdyxy #teamkakfaz #teamliezzero #dyxykajang #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyoffer #dyxycontest #dyxygiveaway #giveawaymalaysia

DYXY Cosmetics Original HOT SELLING PROMO MELETOP😱SET COMPLETE LADY💋.1 x Bc cream 1

DYXY Cosmetics Original

  • 19.02.2018 18:27
  • 0

HOT SELLING PROMO MELETOP😱 SET COMPLETE LADY💋 . 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Brush 1 x Mascara 1 x Lipstick 🛍FREE PAPER BAG ğŸŽFREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/ COD . @dwanees.dyxy +6019-9045750 . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: KOTA GELANGGI 1-6, Jengka & Jerantut . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxypahang #dyxyjerantut #dyxyjengka #agentdyxyjohor #agentdyxypahang #agentwanted #dropshipwanted #produkviral #nakcantiktakperluover #stokisdyxy #stokisdyxyjohor #stokisdyxypahang

DyxybyCicie LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !!Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY L

DyxybyCicie

  • 19.02.2018 18:25
  • 0

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest to win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . ❤ 6 FREEGIFTS menarik 🤩 ❤ Discount voucher for next purchase 💕 . PROMO TERHAD DARI TEAMFL : Amalina 📲📲📲 +60133916862 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamdyxy

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥 💓 SUPER BEAUTY SALE 😱BCC x 1FM x 1MASCARA x 1BRUSH x 1(Disc

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥

  • 19.02.2018 18:24
  • 0

💓 SUPER BEAUTY SALE 😱 BCC x 1 FM x 1 MASCARA x 1 BRUSH x 1 (Discount off: RM 50) . Farhana 📲+6011-18583327 . COD: 🚗 Impian Emas 🚗Skudai 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Angsana 🚗Tampoi 🚗 UTM 🚗Taman U 🚗 Kempas 🚗 Senai . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #dyxyskudai #dyxyimpianemas #dyxypahang #dyxyjerantut #dyxyjengka #produkviral #nakcantiktakperluover

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥 FRESH FEEDBACK ‼️‼️..PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!..

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥

  • 19.02.2018 18:22
  • 0

FRESH FEEDBACK ‼️‼️ . . PAKAI DYXY JIMAT DUIT!! . . "Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . HARGA OFFER discount lebih RM50 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ . Farhana 📲+6011-18583327 . COD: 🚗 Impian Emas 🚗Skudai 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Angsana 🚗Tampoi 🚗 UTM 🚗Taman U 🚗 Kempas 🚗 Senai . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #produkviral #nakcantiktakperluover

🔥DYXY COSMETICS🔥 CUST PUAS HATI.kita pun happy😉😉.. .Jangan takut belanja kan d

🔥DYXY COSMETICS🔥

  • 19.02.2018 18:21
  • 3

CUST PUAS HATI.kita pun happy😉😉 . . . Jangan takut belanja kan duit untuk kecantikkan diri jugak. Sebab tu artis diaorg pakai produk yang mahal mahal sebab nak jaga kulit dan nak cantik 😘 biar berbaloi dengan apa kita beli . Tapi DYXY BCCREAM HARGA MAMPU MILIK JE AKAK2 . . . Mehh whatsapp kita laju laju tauu 0129631478 atau klik je link dekat bio kita ❤❤ . . #bccreamdyxybyaqlh #teamtyka #teamsakapower #teamdyxy #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxysenawang #dyxyseremban #dyxyampangan #dyxyparoi #dyxysendayan #dyxylabu #dyxygadongjaya #dyxyttj #dyxyserembanjaya #muaseremban #muanegerisembilan #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmakeup #saya #jual #bccreambydyana #bccream #greenteafacemist"

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥 OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌.Sebab 💁✔ Waterp

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥

  • 19.02.2018 18:18
  • 0

OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 . Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata . Farhana 📲+6011-18583327 . COD: 🚗 Impian Emas 🚗Skudai 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Angsana 🚗Tampoi 🚗 UTM 🚗Taman U 🚗 Kempas 🚗 Senai . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxy

DYXY Buy 5 get 20 ITEMS 💖 Sekarang PROMOSI BULAN CINTA ‼‼.Beli set Basic Lady 3 item *FREE

DYXY Buy 5 get 20 ITEMS 💖

  • 19.02.2018 18:17
  • 1

Sekarang PROMOSI BULAN CINTA ‼‼ . Beli set Basic Lady 3 item *FREE DYXY LIPSTICK* with NEW greentea facemist 🍃🍃 . TAMBAH ‼‼ DENGAN dpt Join Our Lucky draw contest win *Louis Vuitton Alma BB* Bag bernilai hampir RM5000 😍😍 . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER: 1. Makeup Bag 2. Blusher or Eyeshadow 3. Brush Egg (pembersih berus) 4. Aloevera Lipbalm 5. Gold Eyemask 6. Eyeliner with Eyebrow (2in1) 7. 99% strawberry soothing cleansing 8. Paperbag DYXY . FREE POSTAGE / COD . Promo Sangat Terhad taw 💓💓 . . 🚨 Whatsapp SEGERA 🚨: 📲 012-2327724 📲 012-2327724 . . #bccreamfoundation #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxymurah #dyxycod #dyxyshahalam #dyxykeramat #teamfl #fattzura #foundationmalaysia #dropshipwanted #teamdyxy #dyxyselangor #dyxyampang #dyxygombak #dyxysetapak #dyxysentul #dyxywangsamaju

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥 DYXY TERLAJAK LARIS !.ORDER NOW!.Farhana📲+6011-18583327.COD:

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥

  • 19.02.2018 18:17
  • 0

DYXY TERLAJAK LARIS ! . ORDER NOW! . Farhana 📲+6011-18583327 . COD: 🚗 Impian Emas 🚗Skudai 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Angsana 🚗Tampoi 🚗 UTM 🚗Taman U 🚗 Kempas 🚗 Senai . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #dyxyskudai #dyxyimpianemas #dyxypahang #dyxyjerantut

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥 DYXY 💯% THE BEST ✨DYXY 💯% THE BESTDYXY 💯% THE BEST ✨.

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥

  • 19.02.2018 18:16
  • 0

DYXY 💯% THE BEST ✨ DYXY 💯% THE BEST DYXY 💯% THE BEST ✨ . Wanita-wanita kat luar sana yang jenis tak menyempat nak bersiap. . Nak keluar kadang-kadang duk siapkan barang anak-anak sampai muka sendiri pon lupa. . Kadang make up pun atas kereta. Pergi sana pergi sini, takde masa nak belek muka lelama depan cermin. . 🤔🤔🤔🤔 . . DYXY IS THE BEST SOLUTION untuk korang tau😘 . Dgn masa 3 mnit je calit calit sapu sapu spray dah siap 😍😍 . Farhana 📲+6011-18583327 . COD: 🚗 Impian Emas 🚗Skudai 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Angsana 🚗Tampoi 🚗 UTM 🚗Taman U 🚗 Kempas 🚗 Senai . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #dyxyskudai #dyxyimpianemas #dyxypahang #dyxyjerantut

DYXY Buy 5 get 20 ITEMS 💖 Sekarang PROMOSI BULAN CINTA ‼‼.Beli set Basic Lady 3 item *FREE

DYXY Buy 5 get 20 ITEMS 💖

  • 19.02.2018 18:16
  • 0

Sekarang PROMOSI BULAN CINTA ‼‼ . Beli set Basic Lady 3 item *FREE DYXY LIPSTICK* with NEW greentea facemist 🍃🍃 . TAMBAH ‼‼ DENGAN dpt Join Our Lucky draw contest win *Louis Vuitton Alma BB* Bag bernilai hampir RM5000 😍😍 . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER: 1. Makeup Bag 2. Blusher or Eyeshadow 3. Brush Egg (pembersih berus) 4. Aloevera Lipbalm 5. Gold Eyemask 6. Eyeliner with Eyebrow (2in1) 7. 99% strawberry soothing cleansing 8. Paperbag DYXY . FREE POSTAGE / COD . Promo Sangat Terhad taw 💓💓 . . 🚨 Whatsapp SEGERA 🚨: 📲 012-2327724 📲 012-2327724 . . #bccreamfoundation #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxymurah #dyxycod #dyxyshahalam #dyxykeramat #teamfl #fattzura #foundationmalaysia #dropshipwanted #teamdyxy #dyxyselangor #dyxyampang #dyxygombak #dyxysetapak #dyxysentul #dyxywangsamaju

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥 DYXY BRUSH😍.Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunak

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥

  • 19.02.2018 18:16
  • 2

DYXY BRUSH😍 . Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. . BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas. . . SYNTETHIC BRISTLE ---------------------- Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang... . Katerianya adalah : ğŸŽˆDibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools ) ğŸŽˆPenampakkanye BERKILAT. ğŸŽˆWarnanya pelbagai ğŸŽˆPerawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air ğŸŽˆPengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan ğŸŽˆRelatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL . . Farhana 📲+6011-18583327 . COD: 🚗 Impian Emas 🚗Skudai 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Angsana 🚗Tampoi 🚗 UTM 🚗Taman U 🚗 Kempas 🚗 Senai . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #dyxyskudai #dyxyimpianemas #produkviral #nakcantiktakperluover #dyxyoriginalproduct

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥 APA⁉️ Beli basic set, PERCUMA LIPSTICK ⁉️⁉️.OMG‼️ sa

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥

  • 19.02.2018 18:14
  • 0

APA⁉️ Beli basic set, PERCUMA LIPSTICK ⁉️⁉️ . OMG‼️ sale gila gila uolsss.. rugi sangat tak grab❗️ . HOT SELLING PROMO MELETOP😱 SECIAL SET BASIC LADY💋 . 1 x Bc cream 1 x Face mist 1 x Brush 💄FREE LIPSTICK (colour boleh choose) 🛍FREE PAPER BAG ğŸŽFREE GIFT 📦FREE POSTAGE SM/ COD . Farhana 📲+6011-18583327 . COD: 🚗 Impian Emas 🚗Skudai 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Angsana 🚗Tampoi 🚗 UTM 🚗Taman U 🚗 Kempas 🚗 Senai . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #dyxyskudai #produkviral

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥 DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖ğ

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥

  • 19.02.2018 18:14
  • 0

DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . Cepat cepat 📲📲 Farhana 📲+6011-8583327 . Best ke best? Cepat Whatsapp tau. Sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal🤗 . . COD: 🚗 Impian Emas 🚗Skudai 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Angsana 🚗Tampoi 🚗 UTM 🚗Taman U 🚗 Kempas 🚗 Senai . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamFL #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #dyxyskudai #dyxyimpianemas #dyxypahang #dyxyjerantut #dyxyjengka #produkviral #nakcantiktakperluover #dyxyoriginalproduct

DYXY Cosmetics (teamcikbunn🌸) Tepek2 je dah glowing 🤤✨..Dm or Whatsapp no dibawah utk order

DYXY Cosmetics (teamcikbunn🌸)

  • 18.02.2018 18:34
  • 0

Tepek2 je dah glowing 🤤✨ . . Dm or Whatsapp no dibawah utk order sekarang👇😘 . . 017 9167782 017 9167782 017 9167782 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . . #teamcikbunn_ #teamdyxy #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #bccreambydyana #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #foundationmalaysia #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #dropshipjob #dropshipper #jobhunting #jobsmalaysia #dropshipmalaysia #mehsandarlagi #yourtrustedseller #syafiqahaina #hafizmahamad #fattzura #coffeeprince #kekasihpaksarela #cintahatibatu #syurgayangkedua #uitm #umk #politeknik #pkt #dyxyterengganu #intannajuwa

DYXY Cosmetics (teamcikbunn🌸) Tepek2 je dah glowing 🤤✨..Dm or Whatsapp no dibawah utk order

DYXY Cosmetics (teamcikbunn🌸)

  • 18.02.2018 18:30
  • 0

Tepek2 je dah glowing 🤤✨ . . Dm or Whatsapp no dibawah utk order sekarang👇😘 . . 017 9167782 017 9167782 017 9167782 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . . #teamcikbunn_ #teamdyxy #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #bccreambydyana #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #foundationmalaysia #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #dropshipjob #dropshipper #jobhunting #jobsmalaysia #dropshipmalaysia #mehsandarlagi #yourtrustedseller #syafiqahaina #hafizmahamad #fattzura #coffeeprince #kekasihpaksarela #cintahatibatu #syurgayangkedua #uitm #umk #politeknik #pkt #dyxyterengganu #intannajuwa