Инстаграм terengganu

Advertise
Gadis.Foodie🐻 Mozarella or cheddar? #maluapabossku #Ayam #Ayamkorea #ayamkoremurah
0
Mozarella or cheddar? #maluapabossku #Ayam #Ayamkorea #ayamkoremurah #ayam koreaviral #ayamkoreasedap #ayamkoreaganu #ayamkoreaterengganu #ayamkoreanspicy #ayamkoreasedap #sedap #ayamkoreapalingsedap #ayamkoreaviral #kenetryboh #viralganu #terengganu #kualaterengganu #terengganufood #foodporn #foodlovers #foodie #viralganu #sedapboh Смотреть полностью
NO.1 INSTA PUBG ACCESSORIES🔫 .MERENCIK KAWW ‼️‼️-💣item : PUBG Keychain💰Price : RM
0
. MERENCIK KAWW ‼️‼️ - 💣item : PUBG Keychain 💰Price : RM15 BUY 1 💰Price : RM50 BUY 4 . 🛠Material : Besi . 🆓 FREE STICKERS 1 item‼️ . 🤝COD TEREGGANU ONLY 🚚POS RM7 SM RM10 SS ••• #pubg #pubgmalaysia #pubgmemes #terengganu #viralganu #pubgmobileindonesia #pubgmobile #pubgterengganu #pubgpahang #pubgmelaka #pubgselangor #pubgkelantan #pubgkedah #pubgperak #pubgperlis #pubgjohor #pubgthailand #pubgbest #bestkill #pubgtoys #jualpubg #pubglawak #murah #palingmurah #unisza #umt #ukm #sekolah #matrempit Смотреть полностью
oda_wonderlanes_boutique 😍 READY STOCK 😘ORDER 📝 : SEKARANG PENGHANTARAN POS 📦 :
Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia Negeri Terengganu
0
😍 READY STOCK 😘 ORDER 📝 : SEKARANG PENGHANTARAN POS 📦 : FULL PAYMENT Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran & Hantar details anda 👇👇 1.Name: 2.Full Address: 3.Contact No: 4.Order: . . : First paid, first serve . . 📬Jom order WhatsApp 📲 +6 011 23285524 WhatsApp 📲 +6 011 23285524 WhatsApp 📲 +6 011 23285524 _ ❤ #bajubudakmurah #mainanmurah #TUDUNGBUDAK #ctdk #terapiinstagram #barangbabymurah #ODA_WONDERLANES #AJIMAURA #bajuRAYAbudak #terengganu #tudungbudak #JOHOR #bajubaby #kurtabudak #BAJUTUNANG #terlajaklaris #melaka #miri #putrajaya #bangi #mirafilzah #shahalam #kualalumpur #bangi #bajutunang #bajukurungmoden #putrajaya #noradanish #like4like #jdt #bajurayababy #BAJUNIKAH #BAJURAYA2019 Смотреть полностью
K-mang Pictures ::: P R I C E L E S S :::.Yusuf Aryan | 36 Days.“the best is fro
0
::: P R I C E L E S S ::: . Yusuf Aryan | 36 Days . “the best is from us..ur newborn channel...“ . Masih mencari photographer utk merakam kenangan kelahiran cahaya mata anda?jangan malu2..jangan segan2...harga pakej terbaik & lengkap dengan kepakaran menguruskn lebih dari 80 baby serta pilihan props yg banyak utk photoshoot cahaya mata anda..hubungi kami utk book slot skrg..jangan tunggu dah deliver baru nak book ye.. maternity | newborn | aqiqah Call-sms-whatsapp : 0199532543 #nikon #kmangpictures #kmangpicturesphotostudio #kemaman #dungun #terengganu #kemamanphotographer #kemamanphotography #cahayamata #maternity #pregnancy #baby #ibuhamil #newbornphotography #newbornphotographer #bestnewborn #bestnewbornphoto #bestnewbornphotography #bestnewbornphotographer #twinnewborns #twinnewbornphotography #terengganuphotography #terengganuphotographer #terengganunewbornphotography #terengganunewbornphotographer Смотреть полностью
NO.1 INSTA PUBG ACCESSORIES🔫 .MERENCIK KAWW ‼️‼️-💣item : PUBG Keychain💰Price : RM
0
. MERENCIK KAWW ‼️‼️ - 💣item : PUBG Keychain 💰Price : RM15 BUY 1 💰Price : RM50 BUY 4 . 🛠Material : Besi . 🆓 FREE STICKERS 1 item‼️ . 🤝COD TEREGGANU ONLY 🚚POS RM7 SM RM10 SS ••• #pubg #pubgmalaysia #pubgmemes #terengganu #viralganu #pubgmobileindonesia #pubgmobile #pubgterengganu #pubgpahang #pubgmelaka #pubgselangor #pubgkelantan #pubgkedah #pubgperak #pubgperlis #pubgjohor #pubgthailand #pubgbest #bestkill #pubgtoys #jualpubg #pubglawak #murah #palingmurah #unisza #umt #ukm #sekolah #matrempit Смотреть полностью
NO.1 INSTA PUBG ACCESSORIES🔫 .MERENCIK KAWW ‼️‼️-💣item : PUBG Keychain💰Price : RM
0
. MERENCIK KAWW ‼️‼️ - 💣item : PUBG Keychain 💰Price : RM15 BUY 1 💰Price : RM50 BUY 4 . 🛠Material : Besi . 🆓 FREE STICKERS 1 item‼️ . 🤝COD TEREGGANU ONLY 🚚POS RM7 SM RM10 SS ••• #pubg #pubgmalaysia #pubgmemes #terengganu #viralganu #pubgmobileindonesia #pubgmobile #pubgterengganu #pubgpahang #pubgmelaka #pubgselangor #pubgkelantan #pubgkedah #pubgperak #pubgperlis #pubgjohor #pubgthailand #pubgbest #bestkill #pubgtoys #jualpubg #pubglawak #murah #palingmurah #unisza #umt #ukm #sekolah #matrempit Смотреть полностью
Marshall_vid Chinese pubg be like 😋..Follow and Support is needed@marshall_v
1
Chinese pubg be like 😋 . . Follow and Support is needed @marshall_vid @mars hall_vid @marshall_vid Thank you💕 #malaysia #terengganu #video #music #brokenheart #broken #moveon #pubg #pubgm #pubgmobile #battleroyale #pubgmalaysia #pubgindonesia #pubgclips Смотреть полностью
AarillShah Wonderglow Nasib baik betul akaun kan hihihi.. Done shopping 3botol VIT C POWDER
0
Nasib baik betul akaun kan hihihi.. Done shopping 3botol VIT C POWDER 👍 Dapat free postage & jimat rm10 Tq kak Zaiwiah 🌹 ✌😁😉😊😙☺️😉👍🏻👍🏻✌🏻️💋💋💐💐🎁🎁😉😊😊☺️😙 Nk ....??? Pm saya Aarillshah Wonderglow 0133420052 0133420052 0133420052 ______________________________________________ #wonderglowdaretoglow #wonderglowsilver #wonderglowgold #wonderglowdiamond #everyonecanbeastar #superstar360 #babiezglow #glowingbooster #wonderglowori #kualalumpur #putrajaya #sarawak #sabah #brunai #wonderglow #malaysia #kelantan #kedah #selangor #sabah #sarawak #johor #perak #pahang #pulaupinang #perlis #terengganu #melaka #negerisembilan Смотреть полностью
AarillShah Wonderglow Nasib baik betul akaun kan hihihi.. Done shopping 3botol VIT C POWDER
0
Nasib baik betul akaun kan hihihi.. Done shopping 3botol VIT C POWDER 👍 Dapat free postage & jimat rm10 Tq kak Zaiwiah 🌹 ✌😁😉😊😙☺️😉👍🏻👍🏻✌🏻️💋💋💐💐🎁🎁😉😊😊☺️😙 Nk ....??? Pm saya Aarillshah Wonderglow 0133420052 0133420052 0133420052 ______________________________________________ #wonderglowdaretoglow #wonderglowsilver #wonderglowgold #wonderglowdiamond #everyonecanbeastar #superstar360 #babiezglow #glowingbooster #wonderglowori #kualalumpur #putrajaya #sarawak #sabah #brunai #wonderglow #malaysia #kelantan #kedah #selangor #sabah #sarawak #johor #perak #pahang #pulaupinang #perlis #terengganu #melaka #negerisembilan Смотреть полностью
AarillShah Wonderglow Nasib baik betul akaun kan hihihi.. Done shopping 3botol VIT C POWDER
0
Nasib baik betul akaun kan hihihi.. Done shopping 3botol VIT C POWDER 👍 Dapat free postage & jimat rm10 Tq kak Zaiwiah 🌹 ✌😁😉😊😙☺️😉👍🏻👍🏻✌🏻️💋💋💐💐🎁🎁😉😊😊☺️😙 Nk ....??? Pm saya Aarillshah Wonderglow 0133420052 0133420052 0133420052 ______________________________________________ #wonderglowdaretoglow #wonderglowsilver #wonderglowgold #wonderglowdiamond #everyonecanbeastar #superstar360 #babiezglow #glowingbooster #wonderglowori #kualalumpur #putrajaya #sarawak #sabah #brunai #wonderglow #malaysia #kelantan #kedah #selangor #sabah #sarawak #johor #perak #pahang #pulaupinang #perlis #terengganu #melaka #negerisembilan Смотреть полностью
Dropship For Obsess💄💄 Boleh ke guna foundation @obsess.cosmetics walaupun kulit sensitif? Bo
0
Boleh ke guna foundation @obsess.cosmetics walaupun kulit sensitif? Boleh... Kalau ada parut jerawat sekalipun,foundation @obsess.cosmetics boleh bantu untuk tutup parut jerawat korang. Foundation @obsess.cosmetics bukan sahaja boleh menutup parut jerawat korang,tapi boleh juga merawat muka korang secara tak langsung sebab ada ramuan ramuan tertentu yang boleh bantu rawat muka korang. Nak tahu apa ramuan tu? Jom DM mira... Mira bagitahu korang 😍😍.. . . ✅ Penggunaan berterusan boleh hilangkan parut jerawat & kulit makin cerah ✅ Dapat meredakan kulit yang sensetif & kulit yang merah atau pedih ✅ Boleh membunuh bakteria di kulit yang menyebabkan masalah jerawat ✅ Jerawat kecut ✅ senang meresap dalam kulit & tak melekit ✅ menutup kesan parut & jeragat ✅ kulit nampak natural licin walaupun pakai makeup ✅ melindungi kulit dari sinaran uv ✅ melambatkan proses kedutan di muka ✅ tidak bercapuk jika berpeluh ✅ high coverage ✅ Vanilla scent . . #TeamGodzillaEsumilynns #freecod #kl #melaka #terengganu #kelantan #setiu #jerteh #besut #kualabesut #pasirputeh #obsesslipmatte #obsesscosmetic #obsesstreatmentcushionfoundation #unisza #uniszatembila #maktabperguruansultanmizan #umt #ucbestari Смотреть полностью
NO.1 INSTA PUBG ACCESSORIES🔫 KAR98.MERENCIK KAWW ‼️‼️-💣item : PUBG Keychain💰Pric
0
KAR98 . MERENCIK KAWW ‼️‼️ - 💣item : PUBG Keychain 💰Price : RM15 BUY 1 💰Price : RM50 BUY 4 . 🛠Material : Besi . 🆓 FREE STICKERS 1 item‼️ . 🤝COD TEREGGANU ONLY 🚚POS RM7 SM RM10 SS ••• #pubg #pubgmalaysia #pubgmemes #terengganu #viralganu #pubgmobileindonesia #pubgmobile #pubgterengganu #pubgpahang #pubgmelaka #pubgselangor #pubgkelantan #pubgkedah #pubgperak #pubgperlis #pubgjohor #pubgthailand #pubgbest #bestkill #pubgtoys #jualpubg #pubglawak #murah #palingmurah #unisza #umt #ukm #sekolah #matrempit Смотреть полностью
UBAT KUAT SHAH ALAM 🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN? ..• Pil Tahan Lama yang menggunakan
0
🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN? . . • Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan. . . • Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita) . 🔥 Fungsi America Superman: . •✔ Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah. ✔ Memperbaiki fungsi buah pinggang. ✔Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal. ✔Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks. ✔Meningkatkan saiz zakar. ✔Zakar menjadi lebih keras dari biasa. ✔Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan. ✔ Meningkatkan nafsu hubungan seks. . . ➡ COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong . 📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia . DM atau Whatsapp 📞 0142397669 . **DROPSHIP juga diperlukan** . #americasuperman #igersmy #bazarpaknil #vscomalaysia #redgiants #shahalam #subang #puchong #klang #petalingjaya #puncakalam #igshopmalaysia #sayajual #bazaronline #gshock #kahwin #selangor #kualalumpur #perak #perlis #johor #pahang #kelantan #terengganu #kedah #pulaupinang #negerisembilan #melaka #sabah #sarawak Смотреть полностью
NO.1 INSTA PUBG ACCESSORIES🔫 .MERENCIK KAWW ‼️‼️-💣item : PUBG Keychain💰Price : RM
0
. MERENCIK KAWW ‼️‼️ - 💣item : PUBG Keychain 💰Price : RM15 BUY 1 💰Price : RM50 BUY 4 . 🛠Material : Besi . 🆓 FREE STICKERS 1 item‼️ . 🤝COD TEREGGANU ONLY 🚚POS RM7 SM RM10 SS ••• #pubg #pubgmalaysia #pubgmemes #terengganu #viralganu #pubgmobileindonesia #pubgmobile #pubgterengganu #pubgpahang #pubgmelaka #pubgselangor #pubgkelantan #pubgkedah #pubgperak #pubgperlis #pubgjohor #pubgthailand #pubgbest #bestkill #pubgtoys #jualpubg #pubglawak #murah #palingmurah #unisza #umt #ukm #sekolah #matrempit Смотреть полностью
Susu Kambing Haiyan Strawberry Setahun menanti , alhamdulillah asbab komsume #susukambing haiyan berj
Universiti Sultan Zainal Abidin
0
Setahun menanti , alhamdulillah asbab komsume #susukambing haiyan berjaya hamil . Sape tak suke kan ? sampai menangis kesukaan , sebab suami nak sangat ank ❤ . . #garam #melaka #penangansusu #jomorder #5 #timbang #manis #terengganu #kualaterengganu #stadium #free #iphone Смотреть полностью
AarillShah Wonderglow Dedua cikgu setia bersama WONDERGLOW SET DIAMOND.. Best dpt cust sport
0
Dedua cikgu setia bersama WONDERGLOW SET DIAMOND.. Best dpt cust sporting cmni, siap suruh main teka teka lak sape lagi peloles 😄 DIAMOND MASIH ON PROMOSI!!! 😍 🌸vitamain C&E 🌸spf 45++ 🌸5x glowing 📢JERAGAT makin nipis. 📢KULIT KUSAM tiada❎ 📢Kulit makin CERAH☀️ 📢Yang penting look AWET MUDA👶🏻 📢kesan permutihan maksima💥 📢mengandungi vitamin c 🍊 📢mengandung vitamn e 🍃 📢melincikan kulit⚡️ 📢menghilangkan jerawat💉 📢anti pernuaan👶🏻 📢menghapuskan pigmentasi 🎈 Mengandungi kobinasi hebat GLUTATIONE, VITAMIN C & COLLEGE agar kulit sihat bercahaya dan bersinar (Sesuai untuk lelaki Dan wanita) Yang penting bila guna sesuatu product please SETIA dan KONSISTEN serta air kosong jangan malas nak minum yeee.. ✌😁😉😊😙☺️😉👍🏻👍🏻✌🏻️💋💋💐💐🎁🎁😉😊😊☺️😙 Nk ....??? Pm saya Aarillshah Wonderglow 0133420052 0133420052 0133420052 ______________________________________________ #wonderglowdaretoglow #wonderglowsilver #wonderglowgold #wonderglowdiamond #everyonecanbeastar #superstar360 #babiezglow #glowingbooster #wonderglowori #kualalumpur #putrajaya #sarawak #sabah #brunai #wonderglow #malaysia #kelantan #kedah #selangor #sabah #sarawak #johor #perak #pahang #pulaupinang #perlis #terengganu #melaka #negerisembilan Смотреть полностью
oda_wonderlanes_boutique 😍 READY STOCK 😘ORDER 📝 : SEKARANG PENGHANTARAN POS 📦 :
Masjid Kristal, Taman Tamadun Islam
0
😍 READY STOCK 😘 ORDER 📝 : SEKARANG PENGHANTARAN POS 📦 : FULL PAYMENT Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran & Hantar details anda 👇👇 1.Name: 2.Full Address: 3.Contact No: 4.Order: . . : First paid, first serve . . 📬Jom order WhatsApp 📲 +6 011 23285524 WhatsApp 📲 +6 011 23285524 WhatsApp 📲 +6 011 23285524 _ ❤ #bajubudakmurah #mainanmurah #TUDUNGBUDAK #ctdk #terapiinstagram #barangbabymurah #ODA_WONDERLANES #AJIMAURA #bajuRAYAbudak #terengganu #tudungbudak #JOHOR #bajubaby #kurtabudak #BAJUTUNANG #terlajaklaris #melaka #miri #putrajaya #bangi #mirafilzah #shahalam #kualalumpur #bangi #bajutunang #bajukurungmoden #putrajaya #noradanish #like4like #jdt #bajurayababy #BAJUNIKAH #BAJURAYA2019 Смотреть полностью
AarillShah Wonderglow Dedua cikgu setia bersama WONDERGLOW SET DIAMOND.. Best dpt cust sport
0
Dedua cikgu setia bersama WONDERGLOW SET DIAMOND.. Best dpt cust sporting cmni, siap suruh main teka teka lak sape lagi peloles 😄 DIAMOND MASIH ON PROMOSI!!! 😍 🌸vitamain C&E 🌸spf 45++ 🌸5x glowing 📢JERAGAT makin nipis. 📢KULIT KUSAM tiada❎ 📢Kulit makin CERAH☀️ 📢Yang penting look AWET MUDA👶🏻 📢kesan permutihan maksima💥 📢mengandungi vitamin c 🍊 📢mengandung vitamn e 🍃 📢melincikan kulit⚡️ 📢menghilangkan jerawat💉 📢anti pernuaan👶🏻 📢menghapuskan pigmentasi 🎈 Mengandungi kobinasi hebat GLUTATIONE, VITAMIN C & COLLEGE agar kulit sihat bercahaya dan bersinar (Sesuai untuk lelaki Dan wanita) Yang penting bila guna sesuatu product please SETIA dan KONSISTEN serta air kosong jangan malas nak minum yeee.. ✌😁😉😊😙☺️😉👍🏻👍🏻✌🏻️💋💋💐💐🎁🎁😉😊😊☺️😙 Nk ....??? Pm saya Aarillshah Wonderglow 0133420052 0133420052 0133420052 ______________________________________________ #wonderglowdaretoglow #wonderglowsilver #wonderglowgold #wonderglowdiamond #everyonecanbeastar #superstar360 #babiezglow #glowingbooster #wonderglowori #kualalumpur #putrajaya #sarawak #sabah #brunai #wonderglow #malaysia #kelantan #kedah #selangor #sabah #sarawak #johor #perak #pahang #pulaupinang #perlis #terengganu #melaka #negerisembilan Смотреть полностью
AarillShah Wonderglow Dedua cikgu setia bersama WONDERGLOW SET DIAMOND.. Best dpt cust sport
0
Dedua cikgu setia bersama WONDERGLOW SET DIAMOND.. Best dpt cust sporting cmni, siap suruh main teka teka lak sape lagi peloles 😄 DIAMOND MASIH ON PROMOSI!!! 😍 🌸vitamain C&E 🌸spf 45++ 🌸5x glowing 📢JERAGAT makin nipis. 📢KULIT KUSAM tiada❎ 📢Kulit makin CERAH☀️ 📢Yang penting look AWET MUDA👶🏻 📢kesan permutihan maksima💥 📢mengandungi vitamin c 🍊 📢mengandung vitamn e 🍃 📢melincikan kulit⚡️ 📢menghilangkan jerawat💉 📢anti pernuaan👶🏻 📢menghapuskan pigmentasi 🎈 Mengandungi kobinasi hebat GLUTATIONE, VITAMIN C & COLLEGE agar kulit sihat bercahaya dan bersinar (Sesuai untuk lelaki Dan wanita) Yang penting bila guna sesuatu product please SETIA dan KONSISTEN serta air kosong jangan malas nak minum yeee.. ✌😁😉😊😙☺️😉👍🏻👍🏻✌🏻️💋💋💐💐🎁🎁😉😊😊☺️😙 Nk ....??? Pm saya Aarillshah Wonderglow 0133420052 0133420052 0133420052 ______________________________________________ #wonderglowdaretoglow #wonderglowsilver #wonderglowgold #wonderglowdiamond #everyonecanbeastar #superstar360 #babiezglow #glowingbooster #wonderglowori #kualalumpur #putrajaya #sarawak #sabah #brunai #wonderglow #malaysia #kelantan #kedah #selangor #sabah #sarawak #johor #perak #pahang #pulaupinang #perlis #terengganu #melaka #negerisembilan Смотреть полностью
mazcanopyXzrprojecx program #mazcanopy#manscatering#kanopimurah#kanopitransparent#kerusich
0
program #mazcanopy #manscatering #kanopimurah #kanopitransparent #kerusichiaver i#kemaman #kerteh #paka #dungun #kuantan #chukai #kerusicantik #terengganu #event #mzevent #allaboutevent penyerahan geran tanah. terima kasih @manscatering menyewa barang2 katering dari kami.. Смотреть полностью
mazcanopyXzrprojecx #mazcanopy#manscatering#kanopimurah#kanopitransparent#kerusichiaveri#k
Kampong Tebak, Terengganu, Malaysia
0
#mazcanopy #manscatering #kanopimurah #kanopitransparent #kerusichiaveri #kemama n#kerteh #paka #dungun #kuantan #chukai #kerusicantik #terengganu #event #mzevent #allaboutevent Смотреть полностью
NAK KURUS SEBELUM RAYA Assalammualaikum 🤗.75 hari lagi kita akan menyambut Ramadhan 2019
0
Assalammualaikum 🤗 . 75 hari lagi kita akan menyambut Ramadhan 2019 uolls. Sudahkah kita bersedia fizikal dan mental? Mana yang belom ganti puasa tu boleh segerakan qada dan untuk Appecut Lovers yang ingin qada puasa waktu yg sesuai untuk minum Appecut adalah ketika selepas makan sahur😎 semoga semua urusan ibadah pada Ramadhan kali ini dipermudahkan 💯 Amiin Ya Rabb . . #ramadhan #ramadhan2019 #roadtoramadhan #gantipuasa #wanita #lelaki #appecut #appecutlovers #selfreminder #weightloss #misikurus #kurus #kurussebelumraya #sihat #kurusdansihat #inchloss #kualalumpur #selangor #kedah #pahang #brunei #singapore #johor #melaka #negerisembilan #perlis #kelantan #pahang #terengganu Смотреть полностью
oda_wonderlanes_boutique 😍 READY STOCK 😘ORDER 📝 : SEKARANG PENGHANTARAN POS 📦 :
FRIM
1
😍 READY STOCK 😘 ORDER 📝 : SEKARANG PENGHANTARAN POS 📦 : FULL PAYMENT Hantar Detail anda Terus Order,Tunggu kami respon cara pembayaran & Hantar details anda 👇👇 1.Name: 2.Full Address: 3.Contact No: 4.Order: . . : First paid, first serve . . 📬Jom order WhatsApp 📲 +6 011 23285524 WhatsApp 📲 +6 011 23285524 WhatsApp 📲 +6 011 23285524 _ ❤ #bajubudakmurah #mainanmurah #TUDUNGBUDAK #ctdk #terapiinstagram #barangbabymurah #ODA_WONDERLANES #AJIMAURA #bajuRAYAbudak #terengganu #tudungbudak #JOHOR #bajubaby #kurtabudak #BAJUTUNANG #terlajaklaris #melaka #miri #putrajaya #bangi #mirafilzah #shahalam #kualalumpur #bangi #bajutunang #bajukurungmoden #putrajaya #noradanish #like4like #jdt #bajurayababy #BAJUNIKAH #BAJURAYA2019 Смотреть полностью
mazcanopyXzrprojecx new colour for customer kami ..#mazcanopy#manscatering#kanopimurah#kan
0
new colour for customer kami ..#mazcanopy #manscatering #kanopimurah #kanopitr ansparent#kerusichiaveri #kemaman #kerteh #paka #dungun #kuantan #chukai #kerusicantik #terengganu #event #mzevent #allaboutevent Смотреть полностью
🔝 SELLER ANTISLIP SOCKS IN 🇲🇾 Gais!! Jom dapatkan skrang. Kualiti dijamin terbaik 💪🏼.Korang
Kuala Terengganu
0
Gais!! Jom dapatkan skrang. Kualiti dijamin terbaik 💪🏼 . Korang yang minat bersukan tu jom dapatkan stokin anti slip dari kami. Harga RM10 sepasang jauh lebih murah 🔥 . #stokinmurah #stokinborong #stokinantislip #antislipsocks #antislip #kakifutsal #kakibola #arenafutsalmalaysia #arenafutsal #ligafutsalkebangsaan #stokinbola #stokinfutsal #ligaharam #pialapresiden #pialabelia #uitm #politeknik #terengganufa #psmza #dungun #terengganu #bazarpaknil Смотреть полностью
TEMYRACLE & DYXY Alhamdullilah hasil COFFEE SCRUB + LIPSCRUB makin molek kulit muka + b
Kuala Terengganu
0
Alhamdullilah hasil COFFEE SCRUB + LIPSCRUB makin molek kulit muka + bibir die kan. Orang laki pun kene jage jugok OK.bukan orang puan je kene jaga. Sama2 kene jaga laa. . Whatsapp me : 01119444317 Cod Kuala Nerus, Gong Badak, Unisza, Umt, Batu Burok, Tok Jembal, Teluk Ketapang, Bandar KT and seluruh Kuala Terengganu💕 . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleterengganu #scrubs #scruborganic #organicsubtances #temyraclehq #codgongbadak #umt #unisza #codumt #codunisza #codganu #terengganu #scrub #coffeescrub #coffeescrubganu #detoxmasktemyracle #temyraclemurah #temyravlemalaysia Смотреть полностью
🔝 SELLER ANTISLIP SOCKS IN 🇲🇾 RED EDITION.Korang yang minat bersukan tu jom dapatkan stokin anti s
0
RED EDITION . Korang yang minat bersukan tu jom dapatkan stokin anti slip dari kami. Harga RM10 sepasang jauh lebih murah 🔥 . #stokinmurah #stokinborong #stokinantislip #antislipsocks #antislip #kakifutsal #kakibola #arenafutsalmalaysia #arenafutsal #ligafutsalkebangsaan #stokinbola #stokinfutsal #ligaharam #pialapresiden #pialabelia #uitm #politeknik #terengganufa #psmza #dungun #terengganu #bazarpaknil Смотреть полностью
mazcanopyXzrprojecx #mazcanopy#manscatering#kanopimurah#kanopitransparent#kerusichiaveri#k
Pekan
0
#mazcanopy #manscatering #kanopimurah #kanopitransparent #kerusichiaveri #kemama n#kerteh #paka #dungun #kuantan #chukai #kerusicantik #terengganu #event #mzevent #allaboutevent Смотреть полностью
🔝 SELLER ANTISLIP SOCKS IN 🇲🇾 YELLOW.Korang yang minat bersukan tu jom dapatkan stokin anti slip d
Kuala Terengganu
0
YELLOW . Korang yang minat bersukan tu jom dapatkan stokin anti slip dari kami. Harga RM10 sepasang jauh lebih murah 🔥 . #stokinmurah #stokinborong #stokinantislip #antislipsocks #antislip #kakifutsal #kakibola #arenafutsalmalaysia #arenafutsal #ligafutsalkebangsaan #stokinbola #stokinfutsal #ligaharam #pialapresiden #pialabelia #uitm #politeknik #terengganufa #psmza #dungun #terengganu #bazarpaknil Смотреть полностью
🔝 SELLER ANTISLIP SOCKS IN 🇲🇾 SKY BLUE.Korang yang minat bersukan tu jom dapatkan stokin anti slip
Kuala Terengganu
0
SKY BLUE . Korang yang minat bersukan tu jom dapatkan stokin anti slip dari kami. Harga RM10 sepasang jauh lebih murah 🔥 . #stokinmurah #stokinborong #stokinantislip #antislipsocks #antislip #kakifutsal #kakibola #arenafutsalmalaysia #arenafutsal #ligafutsalkebangsaan #stokinbola #stokinfutsal #ligaharam #pialapresiden #pialabelia #uitm #politeknik #terengganufa #psmza #dungun #terengganu #bazarpaknil Смотреть полностью
mazcanopyXzrprojecx trowback . #mazcanopy#manscatering#kanopimurah#kanopitransparent#kerus
Maz Canopy & Equipment Catering
0
trowback . #mazcanopy #manscatering #kanopimurah #kanopitransparent #kerusichia veri#kemaman #kerteh #paka #dungun #kuantan #chukai #kerusicantik #terengganu #event #mzevent #allaboutevent Смотреть полностью
SWEATER HOODIE MURAH DI SINI!🎈 LONG SHIRT HOODIE💲RM25 exc postage🖇Free saiz M - L💑Unisex
2
LONG SHIRT HOODIE 💲RM25 exc postage 🖇Free saiz M - L 💑Unisex (girl + boy boleh pakai) . . 📲 PM me at http://www.wasap.my/601131261032 (Nak cepat klik je link biru di BIO admin ya😘) . SILA SWIPE UNTUK TENGOK DESIGN LAIN😻 #uniszapastitahu #umt #uia #uitm #uthm #poli #paidreview #malaysia #sweaterhoodie #sayajualsweater #sweatermurah #sweaterlawa #sweateradidas #sweaternike #sweaterpuma #sweatersupreme #hoodiesupreme #sweaterawesome #unimas #ukm #umk #upsi #usim #terapiinstagram #swapreview #terengganu #bazarpaknil #hoodieadidas #hoodiepuma #comelpipimerah Смотреть полностью
AarillShah Wonderglow WONDER GLOW DAIMOND LITE GOLD Only RM100.00 🌸vitamain C&E🌸spf
0
WONDER GLOW DAIMOND LITE GOLD Only RM100.00 🌸vitamain C&E 🌸spf 45++ 🌸5x glowing 📢JERAGAT makin nipis. 📢KULIT KUSAM tiada❎ 📢Kulit makin CERAH☀️ 📢Yang penting look AWET MUDA👶🏻 📢kesan permutihan maksima💥 📢mengandungi vitamin c 🍊 📢mengandung vitamn e 🍃 📢melincikan kulit⚡️ 📢menghilangkan jerawat💉 📢anti pernuaan👶🏻 📢menghapuskan pigmentasi 🎈 Mengandungi kobinasi hebat GLUTATIONE, VITAMIN C & COLLEGE agar kulit sihat bercahaya dan bersinar (Sesuai untuk lelaki Dan wanita) Yang penting bila guna sesuatu product please SETIA dan KONSISTEN serta air kosong jangan malas nak minum yeee.. ✌😁😉😊😙☺️😉👍🏻👍🏻✌🏻️💋💋💐💐🎁🎁😉😊😊☺️😙 Nk ....??? Pm saya Aarillshah Wonderglow 0133420052 0133420052 0133420052 Atau boleh datang ke kedai Kami ; . WONDER GLOW SUPREMACY LOT 2-2-1 BUSANA MENARA MARA JALAN TUANKU ABDUL RAHMAN 50100 KUALA LUMPUR. . Waktu operasa: 10.00am-9.00pm Setiap hari . _______________________________________________ ☎️LOT KF5, LEVEL 1, AEON MALL SHAH ALAM, NO 1, JALAN AKUATIK 13/64, SEKSYEN 13, 40100 SHAH ALAM SELANGOR💆🏻 CARELINE 035545439 📢📢 ( AEON MALL SHAH ALAM ) . Waktu operasa: 10.00am-10.00pm Setiap hari ______________________________________________ #wonderglowdaretoglow #wonderglowsilver #wonderglowgold #wonderglowdiamond #everyonecanbeastar #superstar360 #babiezglow #glowingbooster #wonderglowori #kualalumpur #putrajaya #sarawak #sabah #brunai #wonderglow #malaysia #kelantan #kedah #selangor #sabah #sarawak #johor #perak #pahang #pulaupinang #perlis #terengganu #melaka #negerisembilan Смотреть полностью
AarillShah Wonderglow WONDER GLOW DAIMOND LITE GOLD Only RM100.00 🌸vitamain C&E🌸spf
0
WONDER GLOW DAIMOND LITE GOLD Only RM100.00 🌸vitamain C&E 🌸spf 45++ 🌸5x glowing 📢JERAGAT makin nipis. 📢KULIT KUSAM tiada❎ 📢Kulit makin CERAH☀️ 📢Yang penting look AWET MUDA👶🏻 📢kesan permutihan maksima💥 📢mengandungi vitamin c 🍊 📢mengandung vitamn e 🍃 📢melincikan kulit⚡️ 📢menghilangkan jerawat💉 📢anti pernuaan👶🏻 📢menghapuskan pigmentasi 🎈 Mengandungi kobinasi hebat GLUTATIONE, VITAMIN C & COLLEGE agar kulit sihat bercahaya dan bersinar (Sesuai untuk lelaki Dan wanita) Yang penting bila guna sesuatu product please SETIA dan KONSISTEN serta air kosong jangan malas nak minum yeee.. ✌😁😉😊😙☺️😉👍🏻👍🏻✌🏻️💋💋💐💐🎁🎁😉😊😊☺️😙 Nk ....??? Pm saya Aarillshah Wonderglow 0133420052 0133420052 0133420052 Atau boleh datang ke kedai Kami ; . WONDER GLOW SUPREMACY LOT 2-2-1 BUSANA MENARA MARA JALAN TUANKU ABDUL RAHMAN 50100 KUALA LUMPUR. . Waktu operasa: 10.00am-9.00pm Setiap hari . _______________________________________________ ☎️LOT KF5, LEVEL 1, AEON MALL SHAH ALAM, NO 1, JALAN AKUATIK 13/64, SEKSYEN 13, 40100 SHAH ALAM SELANGOR💆🏻 CARELINE 035545439 📢📢 ( AEON MALL SHAH ALAM ) . Waktu operasa: 10.00am-10.00pm Setiap hari ______________________________________________ #wonderglowdaretoglow #wonderglowsilver #wonderglowgold #wonderglowdiamond #everyonecanbeastar #superstar360 #babiezglow #glowingbooster #wonderglowori #kualalumpur #putrajaya #sarawak #sabah #brunai #wonderglow #malaysia #kelantan #kedah #selangor #sabah #sarawak #johor #perak #pahang #pulaupinang #perlis #terengganu #melaka #negerisembilan Смотреть полностью
AarillShah Wonderglow WONDER GLOW DAIMOND LITE GOLD Only RM100.00 🌸vitamain C&E🌸spf
0
WONDER GLOW DAIMOND LITE GOLD Only RM100.00 🌸vitamain C&E 🌸spf 45++ 🌸5x glowing 📢JERAGAT makin nipis. 📢KULIT KUSAM tiada❎ 📢Kulit makin CERAH☀️ 📢Yang penting look AWET MUDA👶🏻 📢kesan permutihan maksima💥 📢mengandungi vitamin c 🍊 📢mengandung vitamn e 🍃 📢melincikan kulit⚡️ 📢menghilangkan jerawat💉 📢anti pernuaan👶🏻 📢menghapuskan pigmentasi 🎈 Mengandungi kobinasi hebat GLUTATIONE, VITAMIN C & COLLEGE agar kulit sihat bercahaya dan bersinar (Sesuai untuk lelaki Dan wanita) Yang penting bila guna sesuatu product please SETIA dan KONSISTEN serta air kosong jangan malas nak minum yeee.. ✌😁😉😊😙☺️😉👍🏻👍🏻✌🏻️💋💋💐💐🎁🎁😉😊😊☺️😙 Nk ....??? Pm saya Aarillshah Wonderglow 0133420052 0133420052 0133420052 Atau boleh datang ke kedai Kami ; . WONDER GLOW SUPREMACY LOT 2-2-1 BUSANA MENARA MARA JALAN TUANKU ABDUL RAHMAN 50100 KUALA LUMPUR. . Waktu operasa: 10.00am-9.00pm Setiap hari . _______________________________________________ ☎️LOT KF5, LEVEL 1, AEON MALL SHAH ALAM, NO 1, JALAN AKUATIK 13/64, SEKSYEN 13, 40100 SHAH ALAM SELANGOR💆🏻 CARELINE 035545439 📢📢 ( AEON MALL SHAH ALAM ) . Waktu operasa: 10.00am-10.00pm Setiap hari ______________________________________________ #wonderglowdaretoglow #wonderglowsilver #wonderglowgold #wonderglowdiamond #everyonecanbeastar #superstar360 #babiezglow #glowingbooster #wonderglowori #kualalumpur #putrajaya #sarawak #sabah #brunai #wonderglow #malaysia #kelantan #kedah #selangor #sabah #sarawak #johor #perak #pahang #pulaupinang #perlis #terengganu #melaka #negerisembilan Смотреть полностью
Fifa Hamzah Last Call for Bomboloni, pick up tomorrow!!!!Do whatsapp 0132509146 t
0
Last Call for Bomboloni, pick up tomorrow!!!! Do whatsapp 0132509146 to order #kualaterengganu #terengganu Смотреть полностью
SUGARBELLE PENANG Apa yang best Sugarbelle Mini Lipcream ni?✅Made in USA✅PARABEN-F
0
Apa yang best Sugarbelle Mini Lipcream ni? ✅Made in USA ✅PARABEN-FREE ✅Size 3ml ✅Jenis kemasan Matte ✅Terdapat 5 pilihan warna yang mewah! . Kandungan utama Mini Lipcream: ✅Vitamin E ✅Coconut Oil . Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari ialah: 💋Mencantikkan sambil merawat. 💋Melembabkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E. 💋Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream. 💋Pengganti Lipbalm. 💋Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam. 💋Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte. . . . www.wassap.my/60184668676/sayanaksugarbelle . . . . #sugarbellecosmetics #sugarbellelipsmatte #teamyayasugarbelle #penang #seberangjaya #permatangpauh #bukittengah #bukitminyak #perda #bajunikah #bajutunang #muaretis #artis #penang #kedah #perlis #perak #ipoh #taiping #sselangor #kualalumpur #puchong #negerisembilan #pahang #terengganu #kelantan #johor #sarawak #sabah Смотреть полностью
By Kamylea 🍒 Bawal Chiffon 🍒💵 RM 15 (exc postage)Material : Heavy Chi
Selangor
0
🍒 Bawal Chiffon 🍒 💵 RM 15 (exc postage) Material : Heavy Chiffon Measurement : Bidang 45 • 📢 Cepat order link di bio 📢✨GRAB sebelum HABISSSSS • #sayajualtudung #tudungbawal #bawalshawl #tudungshawl #tudungsarung #malaysia #tudungcantik #tudungmurah #sayajualtudunginstant #sayajualmurah #bawalviral #Sabah #Sarawak #Kelantan #Perak #Kedah #Melaka #Putrajaya #Johor #Perlis #Terengganu #NegeriSembilan #Selangor #Penang #tudunglabuh Смотреть полностью
LAAZLEMETIC_Shah Alam (STOKIS) Ini cara untuk pakaoi losyen Laazlemetic ni. Cukup mudah dengan 3 cara
1
Ini cara untuk pakaoi losyen Laazlemetic ni. Cukup mudah dengan 3 cara sahaja terus boleh putih.. . 1) Picit dekat bahagian yang ingin digunakan. 2) Gosok2 sahaja sehingga rata 3) Terus akan nampak hasil. ❤️ . "MUDAH KE SANGAT MUDAH? " . SPECIAL LOTION NI.. . ✔️TAHAN SEHINGGA 10 JAM ✔️MAKEUP AKAN CANTIK GLOWING JIKA LOSYEN NI JADI PRIMER ✔️TAHAN SEHINGGA 2 BULAN ✔️WANGI TERAMAT ✔️HARGA MAMPU MILIK ✔️SPF50 ✔️PUTIH SEAWAL 5 SAAT ✔️PUTEHHH KEKAL . So jangan lupa untuk dapatkan sekarang. Banyak testimoni yang berjaya dah. Смотреть полностью
Fifa Hamzah Assalamualaikum, LAST ORDER will be TODAY!Im sorry I had to stop tak
0
Assalamualaikum, LAST ORDER will be TODAY! Im sorry I had to stop taking order 1 day earlier due to the tons of order that I received frm dear cust..Tq so much for ur support.. If u do want to order please whatsapp 0132509146 to order #kualaterengganu #terengganu Смотреть полностью
Your Best Caricature Online SIAP TEMPAHAN ENCIK M.FIKRI.. ALAMAKS.. GMBR BLUR PULAKSS.. #caricatur
Kubang Krian, Kelantan, Malaysia
1
SIAP TEMPAHAN ENCIK M.FIKRI.. ALAMAKS.. GMBR BLUR PULAKSS.. #caricaturewedd ingpackagekka . #KorakoraARTstudio #wasepCK0199222076 #ingatHADIAHingatKORAKORAART #since2007 #bestcaricatureonlineorder #HEBAHKANSERATADUNIA #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiah #hadiahuntukibu tekan LINK utk tempahan Pantas http://korakoraart.wasap.my Смотреть полностью
Kasut Murah Serendah RM85!!! 👞NAK DAPATKAN KASUT TRENDING YANG MURAH GILA?  KUALITI TIP TOP??
0
👞NAK DAPATKAN KASUT TRENDING YANG MURAH GILA? KUALITI TIP TOP??👞 ADIDAS NEO (001) Normal price ialah RM175 Tapi admin nak bagi harga istimewa kepada 10 orang terawal sahaja RM95 !!! HARGA MURAH GILA!!! Size 36-45 Limited Stock 0176271975(whatsapp Only) #Kasut #Murah #Malaysia #Shoes #Raya #Selangor #Perlis #Kedah #Perak #KualaLumpur #Melaka #NegeriSembilan #Johor #Pahang #Terengganu #Kelantan #Sabah #Sarawak Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.TUMI.FREE POSTAG
1
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . TUMI . FREE POSTAGE Price : RM1,490.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualTumi #DMAzTumi #VN . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
MENAWAN DUNIA Mak bidan pesan, semalas macam mane sekali pun....Tetap kena amalka
0
Mak bidan pesan, semalas macam mane sekali pun... . Tetap kena amalkan herba. Khasiat herba ni beri badan kita jadi kekal sihat bertenaga sampai tua. Tak rugi berjamu,badan tidak mudah rasa penat dan dari segi dalaman memang terjaga. Muka berseri -seri walaupun tepek bedak biasa je😁 SETTLE MASALAH ✔KEPUTIHAN ✔SENGUGUT ✔SAKIT SAKIT BADAN ✔SAKIT PADA BAWAH PERUT (PERANAKAN) ✔FARAJ LONGGAR ✔KURANG BERNAFSU ✔TOMBONG Wasap utk Info Whatsapp 0129090181 Whatsapp 0129090181 Whatsapp 0129090181 #jamurapatmenawan #menawandunia #trustedseller #jrm #pilmenawanperawan #jamususukdara #jamukampung #jamutradisional #7harimencintaiku #diatv3 #kahwin #isteri #kelantan #terengganu #pahang #johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #perlis #sabah #sarawak Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.TUMI.FREE POSTAG
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . TUMI . FREE POSTAGE Price : RM1,490.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualTumi #DMAzTumi #VN . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
perfume original perfume original.TRAVEL SPRAY 15ml CK EUPHORIA EDP WOMAN - RM55.#m
0
perfume original . TRAVEL SPRAY 15ml CK EUPHORIA EDP WOMAN - RM55 . #minyak wangiori #miniperfume #minyakwangi #malaysia #minyakwangiperempuan #minyakwangioriginal #ori #original #originalbrand #originalbranded #oriperfume #perfume #perfumeori #perfumeoriginal #miniature #malaysia #malaysiabaru #selangor #ampang #kualalumpur #shahalam #terengganu #kelantan #kedah #nismilan #pahang #johor #johorean #nctravelspray Смотреть полностью
Kasut Murah Serendah RM85!!! Melayu ohh Melayu 😂#Kasut #Murah #Malaysia #Shoes #Raya #Selangor
2
Melayu ohh Melayu 😂 #Kasut #Murah #Malaysia #Shoes #Raya #Selangor #Perlis #Kedah #Perak #KualaLumpur #Melaka #NegeriSembilan #Johor #Pahang #Terengganu #Kelantan #Sabah #Sarawak Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.TUMI.FREE POSTAG
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . TUMI . FREE POSTAGE Price : RM1,790.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualTumi #DMAzTumi #VN . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
MENAWAN DUNIA Mak bidan pesan, semalas macam mane sekali pun....Tetap kena amalka
1
Mak bidan pesan, semalas macam mane sekali pun... . Tetap kena amalkan herba. Khasiat herba ni beri badan kita jadi kekal sihat bertenaga sampai tua. Tak rugi berjamu,badan tidak mudah rasa penat dan dari segi dalaman memang terjaga. Muka berseri -seri walaupun tepek bedak biasa je😁 SETTLE MASALAH ✔KEPUTIHAN ✔SENGUGUT ✔SAKIT SAKIT BADAN ✔SAKIT PADA BAWAH PERUT (PERANAKAN) ✔FARAJ LONGGAR ✔KURANG BERNAFSU ✔TOMBONG Wasap utk Info Whatsapp 0129090181 Whatsapp 0129090181 Whatsapp 0129090181 #jamurapatmenawan #menawandunia #trustedseller #jrm #pilmenawanperawan #jamususukdara #jamukampung #jamutradisional #7harimencintaiku #diatv3 #kahwin #isteri #kelantan #terengganu #pahang #johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #perlis #sabah #sarawak Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.TUMI.FREE POSTAG
1
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . TUMI . FREE POSTAGE Price : RM1,790.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualTumi #DMAzTumi #VN . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
perfume original travel perfume original.givenchy eaudemoiselle edt 😋 RM60 15ml.
1
travel perfume original . givenchy eaudemoiselle edt 😋 RM60 15ml . #minyakw angiori #miniperfume #minyakwangi #malaysia #minyakwangiperempuan #minyakwangioriginal #ori #original #originalbrand #originalbranded #oriperfume #perfume #perfumeori #perfumeoriginal #miniature #malaysia #malaysiabaru #selangor #ampang #kualalumpur #shahalam #terengganu #kelantan #kedah #nismilan #pahang #johor #johorean #nctravelspray Смотреть полностью
SERUM AIRISHE 🌸 AIRISHE BEAUTY Kulit muka terlalu berminyak?! Terlalu kering?! Rimas sangat kan.Tau
2
Kulit muka terlalu berminyak?! Terlalu kering?! Rimas sangat kan . Tau tak kenapa muka jadi terlalu berminyak atau terlalu kering? Haa sebab you tak lembapkan, tak bg hydration yg cukup utk kulit muka tu. Tak pecaya? Try la pakai MOISTURIZER AIRISHE ni secara konsisten siang malam, nanti you tengok sendiri perbezaannya . Benefit MOISTURIZER AIRISHE: . 💙Melembapkan kulit sepanjang masa 💙Meratakan warna kulit wajah 💙Menjadikan kulit lebih berseri & glowing 💙Sesuai di pakai utk semua jenis kulit kering / berminyak 💙Mengandungi Vit C & Vit E untuk merawat kulit wajah 💙Melembutkan kulit wajah . 📲 WhatsApp: 014-9418665 (tekan link dkt bio je) 🎁 FREE GIFT! 🚗 COD pun ada tau! . 🙋 #sayapakaisayajual & Boleh usha #testimoniserumairishe . 🌸 SERUM AIRISHE 🌸 👉Harga: RM50 👉Kuantiti: 30ML . 🌼 MOISTURIZER AIRISHE 🌼 👉 Harga: RM80 👉Kuantiti: 30 GRAM . 💙 PIMPLE VANISH GEL 💙 👉 Harga: RM70 ------------------------- #bazarpaknilmurah #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaarpaknilprodukkecantikan #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #skincaremurah #skincaremalaysia #skincare #serumwajah #serumterbaik #airishe #produkkecantikan #airisheskincare #kulitberminyak #cod #kedah #melaka #kl #selangor #terengganu #seremban #johor #dropshipairishe #serumjerawat #serumflawless Смотреть полностью
YNALEE BEAUTE 💄Which color is your current fav girls?...Who wants to try Yna
3
💄 Which color is your current fav girls? . . . Who wants to try Ynalee Lipmatte, DM/ Ws me at 📲 01128932998 (for direct whatsapp, click link on the bio) 💄YNALEE Lipmatte - RM39/each Смотреть полностью
perfume original This is the best from givenchy 😍 Givency live irresistible edp. Bau
0
This is the best from givenchy 😍 Givency live irresistible edp. Bau manis masam2 oren mmg sedap. Medium kategori xstrong and xterlalu soft. Nak ckp over sweet pon xjugak. Just nice lah. So apa lagi try now ok 😋 RM60 15ml . #minyakwangiori #miniperfume #minyakwangi #malaysia #minyakwangiperempuan #minyakwangioriginal #ori #original #originalbrand #originalbranded #oriperfume #perfume #perfumeori #perfumeoriginal #miniature #malaysia #malaysiabaru #selangor #ampang #kualalumpur #shahalam #terengganu #kelantan #kedah #nismilan #pahang #johor #johorean #nctravelspray Смотреть полностью
Kasut Murah Serendah RM85!!! 👞NAK DAPATKAN KASUT TRENDING YANG MURAH GILA?  KUALITI TIP TOP??
2
👞NAK DAPATKAN KASUT TRENDING YANG MURAH GILA? KUALITI TIP TOP??👞 ADIDAS NEO (001) Normal price ialah RM175 Tapi admin nak bagi harga istimewa kepada 10 orang terawal sahaja RM95 !!! HARGA MURAH GILA!!! Size 36-45 Limited Stock 0176271975(whatsapp Only) #Kasut #Murah #Malaysia #Shoes #Raya #Selangor #Perlis #Kedah #Perak #KualaLumpur #Melaka #NegeriSembilan #Johor #Pahang #Terengganu #Kelantan #Sabah #Sarawak Смотреть полностью
Harlina Ahya Ulumuddin Berakhirnya cerita pelaburan Crypto Mining Farm (CMF). Bertabahlah kpd
0
Berakhirnya cerita pelaburan Crypto Mining Farm (CMF). Bertabahlah kpd yg terlibat, jadikn ianya sbg pengajaran.....dan ramai juga ahli Bitclub yg gelap mata dgn ROI yg dijanjikan telah join dan mmburuk2kn Bitclub pd masa tu. Amik iktibar dan teladan....jgn kita terjebak dan menanggung kerugian yg sememangnya boleh dielakkn. Gunakn ilmu dan kepandaian utk menilai sesuatu peluang pelaburan supaya tk menyusahkn diri sendiri dan org lain. Jgn salahkn org lain, tp cuba renungkn kelemahan diri sendiri supaya kita blh perbaiki kesilapan dan kelemahan diri sendiri. . ✔️Follow @bitcoin.asset.jutawan untuk info lanjut.. . PERINGATAN MESRA Masa terbaik untuk melombong Bitcoin adalah 9 tahun yang lalu. . Masa terbaik kedua adalah sekarang !!!!! . Terbaik adalah mulakan perlombongan Bitcoin sekarang .. Saya adalah pelombong Bitcoin bersama Perlombongan BitClub Tersenarai dalam bursa Blockchain sejak 2015. https://m.btc.com/stats/pool?pool_mode=day . Tolong jangan teragak-agak untuk bertanya kepada saya jika anda berminat untuk melombong Bitcoin: . 📲 www.wasap.my/60133396096 DM saya jika anda sudah bersedia untuk mengetahui lebih lanjut. . Daftar percuma dan wassap detail kepada saya: 📌https://bitclubnetwork.com/porsche559/signup.html . Instagram English https://www.instagram.com/bitcoin.assets.club/ . #bola #bolasepak #maharajalawak #pahang #kurungmurah #terengganu #malaysia #johor #joho #kaya #mewah #tansri #datuk #datin #jutawan #jutawanmuda #bisnisonline #bisnismurah #mlm #pengarah #filem #pelaburan #perniagaanonline #kualalumpur #selangor #melaka #perak #emas #minyaklintah #kerja . Смотреть полностью
AS LEGACY QISYA Alhamdulillah set combo 3 item terus tq custome repeat orde lagikk
Bandar Indera Mahkota
0
Alhamdulillah set combo 3 item terus tq custome repeat orde lagikk 💋💋🎶🎶 ✌dapatkan produk aslegacy by dato aliff : 🔥Bizzy Body RM 79.90 🔥Bizzy Body Counter Cream RM 42.00 🔥Gentel Harumnita RM 49.90 🔥Feminine Wash RM 25.00 🔥Eczema Cream RM 39.90 🔥Gel Mandian Bidara RM 25.00 🔥Jamshir Body Scrub RM 25.00 Cepat cepat whatsaap sebelum abis stok.. www.wasap.my/60199907854📞📞📲📲 @aslegacykuantan_qisya Aslegacykuantan_qisya #aslegacy #aslegacykuantan #fashasandhaxbizziboddy #aslegacymalaysia #kuantan #pahang #pantaitimur #mobilepartner #leader #kuantan #trustedseller #temerloh #pantaitimur #terengganu #kelantan #trustedseller #harumnita #bidarashowergel #puffysmooch lipstick #letsbengkungsajat Смотреть полностью
TWIN BROTHERS-Pulau Perhentian _
0
_ "TAHUN 2019 NI MASIH ADA KE PAKEJ PERCUTIAN PULAU PERHENTIAN BAWAH RM200⁉️" _ _ ADA LA GUYS!! TAPI KALAU SIAPA AMBIK PAKEJ DENGAN KAMI LA😎 _ Special Packages 2019 ✨. PAKEJ FAUNA BEACH CHALET ✔️. . . ‼️PAKEJ 2H1M SERENDAH RM 185/ SEORANG ‼️ ‼️PAKEJ 3H2M SERENDAH RM 215/ SEORANG ‼️ _ Cun-cun kan harga kami😱 _ _ WHATSAPP KAMI SEKARANG CEPAT!!📢 _ _ 0189029287 _ or... Tekan je link kat bio lagi senang _ _ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TRAVEL DATE: 1 MARCH - 15 OCKTOBER ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ _ _ _ #pulauperhentian #perhentianisland #perhentianislandresort #perhentianvacation #pakejpulauperhentianjimat #pakejpulauperhentianmurah #pakejperhentiantermurah #pakejperhentianbajet #pakejperhentian2019 #tripperhentianmurah #cuticutimalaysia #pulauperhentiankecil #pakejsnorkellingmurah #terengganu #pulauperhentianmurah #pulauperhentianterenganu #twinbrothersperhentian Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Kelsey Satch
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Kelsey Satchel S . FREE POSTAGE Price : RM690.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Kelsey Satch
2
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Kelsey Satchel S . FREE POSTAGE Price : RM690.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Kelsey Satch
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Kelsey Satchel S . FREE POSTAGE Price : RM690.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Man Graham U
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Man Graham Utility Bag . FREE POSTAGE Price : RM690.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Man Graham U
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Man Graham Utility Bag . FREE POSTAGE Price : RM690.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Man Graham U
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Man Graham Utility Bag . FREE POSTAGE Price : RM690.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
Syuhada Sabri Fairy pink 😍 siapa suka tengok cerita fairytale barbie ke angkat ta
0
Fairy pink 😍 siapa suka tengok cerita fairytale barbie ke angkat tangan 🙋🏻‍♀️ syu pun suka 😍😍 fairy pink ni lembut sangat cam bandung gituu lovee terox kalau nak pakai daily wear pun boleh sayang sayang 😘😘 . . AVAILABLE : RM38 . . COD : KT, POSTAGE :RM8 SEMENANJUNG RM12 SABAH SARAWAK . . #TeamJura #Kualaterengganu #Terengganu #Sobella #sobellalipmatte #sobellawonderblush #sobella2miniteyeshadow Смотреть полностью
Syuhada Sabri Fairy pink 😍 siapa suka tengok cerita fairytale barbie ke angkat ta
0
Fairy pink 😍 siapa suka tengok cerita fairytale barbie ke angkat tangan 🙋🏻‍♀️ syu pun suka 😍😍 fairy pink ni lembut sangat cam bandung gituu lovee terox kalau nak pakai daily wear pun boleh sayang sayang 😘😘 . . AVAILABLE : RM38 . . COD : KT, POSTAGE :RM8 SEMENANJUNG RM12 SABAH SARAWAK . . #TeamJura #Kualaterengganu #Terengganu #Sobella #sobellalipmatte #sobellawonderblush #sobella2miniteyeshadow Смотреть полностью
CAHAYA NADIAH GLOBAL ENT Assalammualaikum 🤗.75 hari lagi kita akan menyambut Ramadhan 2019
Prima Sri Gombak
0
Assalammualaikum 🤗 . 75 hari lagi kita akan menyambut Ramadhan 2019 uolls. Sudahkah kita bersedia fizikal dan mental? Mana yang belom ganti puasa tu boleh segerakan qada dan untuk Appecut Lovers yang ingin qada puasa waktu yg sesuai untuk minum Appecut adalah ketika selepas makan sahur😎 semoga semua urusan ibadah pada Ramadhan kali ini dipermudahkan 💯 Amiin Ya Rabb . . #ramadhan #ramadhan2019 #roadtoramadhan #gantipuasa #wanita #lelaki #appecut #appecutlovers #selfreminder #weightloss #misikurus #kurus #kurussebelumraya #sihat #kurusdansihat #inchloss #kualalumpur #selangor #kedah #pahang #brunei #singapore #johor #melaka #negerisembilan #perlis #kelantan #pahang #terengganu Смотреть полностью
Syuhada Sabri Fairy pink 😍 siapa suka tengok cerita fairytale barbie ke angkat ta
0
Fairy pink 😍 siapa suka tengok cerita fairytale barbie ke angkat tangan 🙋🏻‍♀️ syu pun suka 😍😍 fairy pink ni lembut sangat cam bandung gituu lovee terox kalau nak pakai daily wear pun boleh sayang sayang 😘😘 . . AVAILABLE : RM38 . . COD : KT, POSTAGE :RM8 SEMENANJUNG RM12 SABAH SARAWAK . . #TeamJura #Kualaterengganu #Terengganu #Sobella #sobellalipmatte #sobellawonderblush #sobella2miniteyeshadow Смотреть полностью
🔥Online Jersey Seller⚽️ Liverpool🔥•RETRO 1992•!!!READY STOCK!!!.(( stock adalah ter
1
Liverpool🔥 •RETRO 1992• !!!READY STOCK!!! . (( stock adalah terhad )) . Gred Copy Original 📐Saiz XS S M L XL 💰Harga Rm60 sehelai . Free postage Semenanjung Malaysia👌 Tambah Rm5 sahaja untuk postage ke Sabah dan Sarawak👌 . BERMINAT? Jom order sekarang😉 Whatsapp ke (013-9121965) untuk order Atau boleh tekan link di bio untuk terus ke Whatsapp👍 . #malaysia #kualalumpur #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #johor #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #bolasepak #harimaumalaya #infobola #bolamalaysia #abangbola #jersibola #jersi #jersikelab #jersiteam #jersimurah #bajubranded #sayajualjersi #uitm #igshopmalaysia #jadjersi Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Man Double Z
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Man Double Zip Organiser Wallet . FREE POSTAGE Price : RM590.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
Get Fit everywhere 6 IDEA SARAPAN PAGI UTK DIET..😘😘.Biasa kalau diet ape yg koran
0
6 IDEA SARAPAN PAGI UTK DIET..😘😘 . Biasa kalau diet ape yg korang mkn sbgai sarapan pagi?? Roti, telur, nasi atau tak mkn??😄😄 . Ok coach nizam nak share perkara asas yg perlu ade dlm sarapan pg sihat adalah karbo komplex, protien, fiber dan lemak baik.. . Yg ni basic je tau kalau nak advance nnt boleh join program online dgn coach nizam..☺️☺️ . Boleh tgk cth dlm clip yg coach share kat atas.. . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckshahrulnizam supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah.. . KLIK LINK DI BIO IG 👆UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR KURUS ONLINE.. . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #brunei  #johor  #sabah  #singapore #jubahbesar #bajubesar  #diabetes  #kelantan  #sarawak #kualalumpur  #terengganu  #kedah #sihatdanbonusnyakurus  #suriafm  #airasiax #selangor  #adegengsenangkurus  #tv3  #kedah #kakidrama  #kurusdenganselamat  #kurus #kuruscepat  #kurussihat  #hidupsihat #makanansihat  #coachpemakanan #healthylifestyles  #menusihat  #sukamakan #teamckrosliza Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Man Flight B
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Man Flight Bag . FREE POSTAGE Price : RM590.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Man Flight B
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Man Flight Bag . FREE POSTAGE Price : RM590.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
💝Diana Issabella Scarves💝 Jadilah seperti Rama-Rama yang Sentiasa mencari kebaikan... Keharuman.
0
Jadilah seperti Rama-Rama yang Sentiasa mencari kebaikan... Keharuman.. Dan terbang bebas tanpa batasan. warna Warni kehidupan... Cantik warna dan desing pilihan Customer. Tenang he.. Setenang hati yang memandang. 💝😁 • • For more info wasap ye utk fast respon 📟📲📱0193788108 。 。 📌Printed kami Hight Quality📌 Batu kami Original📌Tak jatuh walau masuk mesin📌Senang Gosok📌Material Chiffon Lembut📌Tak Panas📌Tak jarang📌Senang Bentuk📌Siap One Day lepas proceed design (bergantung kpd Q) #tudungsedondon #dianaissabellascarves #tudungbridesmaid #tudungcustomade #tudungbudak #instantshawlbudak #tudungviral2019 #shawlcantik #tudungcikgu2 #shawlcustomade #tudungbawalprinted #hadiah #hadiahharijadi #hadiahhariibu #hadiahhariguru #tudungraya2019 #tudungbudakmurah #shawlcustomade #tudungbudakcantik #tudungbudakprinted #johorbahru #kelantan #terengganu #melaka #sabah #sarawak #perak #putrajaya #shahalam Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Man Flight B
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Man Flight Bag . FREE POSTAGE Price : RM590.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Man Flight B
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Man Flight Bag . FREE POSTAGE Price : RM590.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
🔥Online Jersey Seller⚽️ Liverpool🔥•RETRO 1992•!!!READY STOCK!!!.(( stock adalah ter
1
Liverpool🔥 •RETRO 1992• !!!READY STOCK!!! . (( stock adalah terhad )) . Gred Copy Original 📐Saiz XS S M L XL 💰Harga Rm60 sehelai . Free postage Semenanjung Malaysia👌 Tambah Rm5 sahaja untuk postage ke Sabah dan Sarawak👌 . BERMINAT? Jom order sekarang😉 Whatsapp ke (013-9121965) untuk order Atau boleh tekan link di bio untuk terus ke Whatsapp👍 . #malaysia #kualalumpur #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #johor #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #bolasepak #harimaumalaya #infobola #bolamalaysia #abangbola #jersibola #jersi #jersikelab #jersiteam #jersimurah #bajubranded #sayajualjersi #uitm #igshopmalaysia #jadjersi Смотреть полностью
KRIM PELURUS RAMBUT FREE SHAMPOO 😉👍 NEW PACKAGING GUYS !!! .COMBO CHINESE NEW YEARS
Banting
0
FREE SHAMPOO 😉👍 NEW PACKAGING GUYS !!! . COMBO CHINESE NEW YEARS HANYA DENGAN PEMBELIAN KRIM PELURUS RAMBUT + ACTIVE CRYSTAL SERUM & FREE SHAMPOO !!! 😍😍😍 . 4 ITEM WOW!!! . HANYA RM60 sahaja HANYA RM60 sahaja HANYA RM60 sahaja FREE POSTAGE KAMI TANGGUNG ! 💪 Kepada yang berminat boleh direct whatsapp kami atau DM kami yea.. CRYSTAL SERUM dapat menyelesai masalah rambut tebal , rosak , tidak terurus atau kering. ================================= #krimpelurusrambut #rebondingmurah #rambutlurus #Krimrambut #pelurusrambutmurah #Nilai #Sepang #klia #Salaktinggi #Kotawarisan #kedah #perlis #penang #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #johor #terengganu #kelantan #pahang #sabah #sarawak http://Krimpelurusrambutviral.wasap.my 019-3365311/ 011-33128725 . CIMB Bank : SAMSUL ASRAF BIN MOHD HASHIM 7025010046 Tq so much.. 😍😉 Смотреть полностью
' EVOLUSI .. Just do it ' EAfestival MUSIM KEDUA KINI KEMBALI chuolsssss .. penerjahan ke ipoh p
0
EAfestival MUSIM KEDUA KINI KEMBALI chuolsssss .. penerjahan ke ipoh perak menjadi taruhan buat kali kedua sekali lagi chuolsssss 📣📣📣 .. gabungan 80 vendor makanan yg paling di kehendakki di MALAYSIA juga bersama lebih 30 vendor fashion dan beauty .. gabungan barisan2 selebriti malaysia di PENTAS UTAMA juga bersama barangan 'viral' mereka • • ' Evolusi .. just do it ' • • berlangsung secara LIVE selama 3 hari pepastinya menghuru harakan warga ipoh dan seangkatannya .. meriah meriah meriah • • 🔛 Angsana Mall ipoh ( perkarangan ) • 🔛 12 tghari 12 malam • 🔛 29, 30 & 31 MAC 2019 • • pelbagai aktiviti menarik menanti anda semua .. yang pastinya .. kesemua selebriti akan turun secara LIVE .. aktiviti demo secara LIVE di pentas utama .. LIVE LIVE LIVE • • TAG rakan2 and SHARE post ni banyak2 supaya warga2 ipoh bergegar dgn kehadiran kami .. banyak kejutan menanti anda semua • • penjualan booth masih dijual seperti biasa TETAPI yg dikehendakki sahaja akan di pilih .. sebarang pertanyaan boleh menghubungi • • 017 2334783 017 2334783 017 2334783 • • untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut • • official instagram @ea_festivalofficial official facebook @eafestivalofficial • • hashtag #perak #ipoh #bidor #manjung #sitiawan #tapah #pangkor #pulaupangkor #lumut #senangin #telukintan #kualakangsar #taiping #tanjungmalim #slimriver #sriiskandar #uitmsriiskandar #utp #kualaterengganu #kemaman #mesramall #kerteh #kuantan #pahang #terengganu Смотреть полностью
🔥Online Jersey Seller⚽️ Liverpool🔥•RETRO 1992•!!!READY STOCK!!!.(( stock adalah ter
1
Liverpool🔥 •RETRO 1992• !!!READY STOCK!!! . (( stock adalah terhad )) . Gred Copy Original 📐Saiz XS S M L XL 💰Harga Rm60 sehelai . Free postage Semenanjung Malaysia👌 Tambah Rm5 sahaja untuk postage ke Sabah dan Sarawak👌 . BERMINAT? Jom order sekarang😉 Whatsapp ke (013-9121965) untuk order Atau boleh tekan link di bio untuk terus ke Whatsapp👍 . #malaysia #kualalumpur #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #johor #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #bolasepak #harimaumalaya #infobola #bolamalaysia #abangbola #jersibola #jersi #jersikelab #jersiteam #jersimurah #bajubranded #sayajualjersi #uitm #igshopmalaysia #jadjersi Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Man Compact
0
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Man Compact ID Wallet . FREE POSTAGE Price : RM450.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
Az Mohamed ☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️.COACH Man Compact
1
☘️ OPEN FOR PRE ORDER! (ETA : 1 Month) ☘️ . COACH Man Compact ID Wallet . FREE POSTAGE Price : RM450.00 Only Deposit : 50%, Balance? Next Month / Gaji 😘 Colours : As Pictured Above . 🌺NO DUST BAG🌺NO PAPER BAG🌺 . #DMAzBag #PersonalShopper #PersonalShopperMalaysia #PersonalShopperKuching #Original #Authentic #PreOrder #SayaJual #SayaJualHandbag #SayaJualCoach #DMAzCoach #CHY . #Kuching #Perlis #Kedah #PulauPinang #Perak #Selangor #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #Kelantan #Terengganu #Sarawak #Sabah #KualaLumpur #Labuan #Langkawi #Malaysia PIC: 0128855586 (Azlan) - SMS/WhatsApp Смотреть полностью
PROJEK KURUS ONLINE BAYANGKAN!!! Testimoni peserta bulan January 2019!Average peserta tu
1
BAYANGKAN!!! Testimoni peserta bulan January 2019! Average peserta turun 3kg - 6kg sebulan! Santai, diet tiada stress.. makan nasi boleh, resepi siap coach bagi hari-hari, coach pantau lunch plate everyday, tips diet and group support!!! . BAYANGKAN!! BAYANGKAN!! Anda juga boleh turun 5kg bulan March ni!!!! Pejam mata..and bayangkaannn! Wowww!!! Komfem rasa amazing kann! . . 🔥 PENDAFTARAN DIBUKA NOW 🔥 Projek Kurus Online intake March 2019! Jom daftar segera.. klik di link bio di atas! @hardiana_fitmama . 💠 Pelan pemakanan selama 25 hari 💠 Pantauan dan rating lunch plate peserta 💠 Group support dan bimbingan coach 💠 Program Nutrition utk sebulan 💠 Tips harian dan nota diet sihat Daftar segera sbb tempat terhad! 📲 012-3318022 (whatsapp) #coachhardiana #projekkurusonline Смотреть полностью
The Casalight Photography Package Promotion  RM1400 Start NowLIMITED SLOT !-Book Us Now with
1
Package Promotion RM1400 Start Now LIMITED SLOT ! -Book Us Now with Special Price- Booking fee only rm200 ! Solemnization & Reception ( 2 event ) . 1 Photographer . 1 Exlusive Leather Album 8in x12in . 1 Large Photoframe 12in x18in . Free Outdoor . Free Pendrive of All Image . Free Pendrive Leather Case . Unlimited Shoot . High Resolution Image Call / Whatsapp : 0139529094 Email : thecasalight@gmail.com Смотреть полностью
ēRYAbySURIA Merang Set your volleyball goals and don’t stop till you get there..Plan
eRYAbySURIA Merang
0
Set your volleyball goals and don’t stop till you get there . . Planning for playing valley ball with your family and don’t know where location for holidays??? . . Do call us now! . . For event needs, call us at; 📞09-653 1600, or email us to:- 💌frontofficesuria@gmail.com 💌salesmerangsuria@gmail.com We'll wait for you! . Like us on Facebook, 👉 Erya by SURIA Merang . Follow us on Instagram, 👉 @eryabysuria @eryabysuriacherating @eryabysuriamerang @eryabysuriajandabaik @eryabysuriahotspringbentong @royalcambridge_london @suriacollegeofhospitality @eryabysuriajohorbahru . Take pics and share with us Lets start and #hashtag ! 😄 . #eryabysuriamerang #msr #surialifetimeguest #dekatje #suriaresorts #terengganu #valleyball #beach #familyday #familytime #happyfamily #2018 ##valleyball #gametimes #valleyballteam #eryabysuriamerang #setiu #setiuterengganu #setiuwetland # Смотреть полностью