timewise instagram photo

#

genie.dzumbishliev #ilovemarykayproducts #ilovemarykayph #skincareclassmarykay #beauty

genie.dzumbishliev

  • 17.11.2018 10:17
  • 0

#ilovemarykayproducts #ilovemarykayph #skincareclassmarykay #beautyclassmarykay #timewise

Marian Saco Nos pasamos la vida buscando una carrera de éxito y no nos damos cuen

Marian Saco

Surveco Veterinarios

  • 17.11.2018 10:03
  • 2

Nos pasamos la vida buscando una carrera de éxito y no nos damos cuenta que el auténtico éxito es el que te permite ser feliz cada día. Cuando las cosas fluyen no debería ser necesario tanto esfuerzo. Nos agotamos de una forma increíble y todo ¿buscando qué? Puede ser la pasión de hacer aquello que te gusta, el reconocimiento al trabajo bien hecho, los contactos que te da la profesión y una buena situación profesional y personal, pero a menudo eso es un espejismo, trabajamos cientos de horas, damos el 200%, tenemos salarios paupérrimos y nos sentimos culpables de ser personas y madres en el trabajo por dedicarles algo de tiempo a nuestra familia y culpables con nuestros hijos y nuestra familia y amigos por dedicarle demasiado tiempo al trabajo y poco o nada a nuestra vida. Se nos olvida vivir en el momento en que nos subimos a la rueda. Y me costó muchos años darme cuenta. Ansiedad, estrés, prisas y la vida pasando ante mis ojos. He conocido la historia de mujeres que han conseguido tener carreras de éxito y conciliar su vida familiar con la profesional ademas de rodearse de gente maravillosa y que no han hipotecado su vida para siempre. Busca tu felicidad, para un momento y piensa en qué estás sacrificando, en cómo de grande es EL COSTE DE OPORTUNIDAD y que forma tiene, si tiene forma de tiempo para ti, de amor y caricias, de ojitos que te piden que estés ahí. Y hoy le dedico mi nuevo post a una persona muy especial, a quien siempre ha estado a mi lado y yo al suyo, con quien he sufrido años de esperas y sacrificios, en quien confío y a quien necesito a mi lado y a los ojitos que dan forma a ese coste de oportunidad tan grande, a mi amor @miguelangel.tena y #misgorditos Y felicito hoy y adoro a todas aquellas personas que son capaces de luchar por sus sueños y los de su gente y no por los sueños de otros. #nuncaestarde #piensaenti #empoderamientofemenino #luchaportussueños #vive #cosmetic #altacosmetica #timewise #beauty #sinfín #arráncate #dejatellevar #córdoba #influencers #dreams

КОСМЕТИКА МЕРИ КЕЙ БИШКЕК KG Насыщенная полезными ингредиентами с

КОСМЕТИКА МЕРИ КЕЙ БИШКЕК KG

Bishkek, Kyrgyzstan

  • 17.11.2018 09:33
  • 0

Насыщенная полезными ингредиентами система Botanical Effects® подходит для всех типов кожи! Система средств по очищению и уходу рассчитана на любой возраст, начиная с 18 лет. Активные природные компоненты, такие как экстракты алоэ и драгон фрукта, насыщены антиоксидантами, жирными кислотами и витаминами, необходимыми для ежедневного питания, увлажнения и защиты вашей кожи . 📲Тел:+996555754288(whatsApp) 🚛Имеется доставка по г.Бишкек . #marykay#marykay__bish#мерикей#marykaymakeup#timewise#волшебныйнабор#системадляпроблемнойкожи#clearproof#линиядлямолодойкожи#botanicaleffects#антивозростнаясистемапоуходузакожей#timewiserepair#парфюм#туалетнаявода#тоналка#ccкрем#макияж#красота#здоровье#бизнес#женщины#кыргызстан#бишкек#ош#талас#иссыккуль#алматы

Nurulhuda Mohammed Ghazali Limited-Edition† Blissful Pomegranate Satin Hands® Pampering Set wi

Nurulhuda Mohammed Ghazali

  • 17.11.2018 09:10
  • 0

Limited-Edition† Blissful Pomegranate Satin Hands® Pampering Set will be launched next month. Escape to a moisturizing oasis where hands instantly feel moisturized, soft and smooth. This spa-like treatment revitalizes and rejuvenates the look of hands, so they feel renewed and instantly look healthier. Hands are left feeling satiny-smooth and supple as rough, dry areas are smoothed away, and skin feels soothed. #pomegranatesatinhands #marykay #marykaymysg #marykaymuar #marykaybatupahat #healthyskin #timewise #timewise3d #botanicaleffectmask #marykayshahalam #marykayklang #marykaykl #marykaylover

syafiqa tarmizi 💁SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH MARY KAY.💆Dengan Cleansing brush

syafiqa tarmizi

  • 17.11.2018 09:00
  • 1

💁SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH MARY KAY . 💆Dengan Cleansing brush ni, anda boleh berfacial spa dirumah! Haa.. siapa yang nak muka kotor kan? . 💆Selama ni kita hanya cuci & bilas muka dengan pencuci muka menggunakan tangan saja kan.. . 💆Tahu tak, dengan bantuan alat comel serta canggih ni.. ia akan membersihkan kulit wajah kita dengan lebih efectif,lebih bersih dan kulit akan kelihatan sihat & cantik uolz! . 💆Cleansing brush ni juga bantu menanggalkan kulit mati dan sisa make up yang degil dengan sangat bersih. . 💆Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.... . ⏰15 saat pipi kanan ⏰15 saat pipi kiri ⏰15 saat dahi ⏰7.5 saat hidung ⏰7.5 saat dagu . 📣Psst: JANGAN TEKAN!! Letak dengan lembut.. Taraaa........... YOUR SKIN WILL BE MORE SOFT, FRESH, AND VERY CLEAN.. Best sangat uolz!! Dapatkan satu dari saya. . Mary Kay Beauty Consultant www.wasap.my/+60146703660 #ilovemarykay #promo #bodycareset #timewise3d #skinvigorate #botanicaleffect #botanicalevo #timewise #timewiserepair #melacaplus #clearproof #mkmen #softener #ajimaura #terapiinstagram #sayajualmarykay #sayajualsayapakai #foundation #cccream #bestseller

MARY KAY MURAH Charcoal Mask Mary Kay ! 💖.🌚 Kelebihan :.▪ Menghilangkan mi

MARY KAY MURAH

  • 17.11.2018 08:48
  • 0

Charcoal Mask Mary Kay ! 💖 . 🌚 Kelebihan :. ▪ Menghilangkan minyak berlebihan. ▪ Menarik kekotoran. ▪ bersih ke dalam mnarik keluar minyak daripada pembersih. ▪ Membuat kulit lebih cerah dan glowing. ▪ Mengurangkan penampilan liang-liang pori. . Free postage 📦 Free smple 📦 Free consultation Link on bio ✨ Atyra 💕 Independent Beauty Consultant 📍 Mary Kay Malaysia . . #lipstickmarykay #marykayampang #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay

Watch_Planet Dad gifted this beautiful timepiece to my mom by @guesswatches #timet

Watch_Planet

  • 17.11.2018 08:37
  • 3

Dad gifted this beautiful timepiece to my mom by @guesswatches #timetravel #timetochange #timetotravel #timewise #timex #horology #horoloupe #horologist #horologicalsmartwatch #horolezec #horologicalmachines #horologymania #horologym #horologicalsocietyofnewyork #horolum #horold #moneymotivated #moneytalks #moneybaggyo #richlife #richchigga #momlife #momsofinstagram #love #loveyourself #lover #loved #lovers #loveme #loveislove

MARY KAY MURAH My favourite mask ! Charcoal Mask Clearproof ! Bagi anda yang ada masa

MARY KAY MURAH

Perlis

  • 17.11.2018 08:27
  • 0

My favourite mask ! Charcoal Mask Clearproof ! Bagi anda yang ada masalah whitehead yang banyak ! Ini sesuai untuk anda 🤗 . Yes ! My skin banyak improvement sejak guna this charcoal mask tau 😍 ! I have oily skin , pimples sometime & whitehead !!!! So ini lah penyelamat tyra 😍 , sampai anak buah tegur, dahi mak cik dah licin la ! Its works okay. . . Charcoal Mask Mary Kay ! 💖 . 🌚 Kelebihan :. ▪ Menghilangkan minyak berlebihan. ▪ Menarik kekotoran. ▪ bersih ke dalam mnarik keluar minyak daripada pembersih. ▪ Membuat kulit lebih cerah dan glowing. ▪ Mengurangkan penampilan liang-liang pori. . Free postage 📦 Free smple 📦 Free consultation Link on bio ✨ Atyra 💕 Independent Beauty Consultant 📍 Mary Kay Malaysia . . #lipstickmarykay #marykayampang #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay

Promotion Marykay AN INVESTMENT IN GOOD SKIN CARE PRODUCT RESULTS IN GREAT SKIN 🙆🏻

Promotion Marykay

  • 17.11.2018 07:54
  • 0

AN INVESTMENT IN GOOD SKIN CARE PRODUCT RESULTS IN GREAT SKIN 🙆🏻‍♀ . 🛍Free Postage All over Malaysia 🛍Free Consultation 🛍Free Make Up bag 🛍Free MK Samples 🛍Free MK Catalogue . . Link on bio ✨ Cik Maryk🌷 Independent Beauty Consultant🎈 Mary Kay Malaysia💞 . #lipstickmarykay #marykayampang #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT 💟CHASE A RAINBOW💟 - ON PROMO THIS MONTH FOR BODY WASH & BODY LOT

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT

  • 17.11.2018 07:49
  • 0

💟CHASE A RAINBOW💟 - ON PROMO THIS MONTH FOR BODY WASH & BODY LOTION!🔥 . . CHASE A RAINBOW yang mengandungi *BODY WASH dan juga BODY LOTION * yang akan membuat badan korang terasa wangi dan segar sepanjang hari! . Sangat sangat wangi dan tahan lama! . Memang sangat2 berbaloi!! . Merangkumi 3 stage wangian yang memukau : . ✏ OPENING : Watery Melon Kiss, Crispy Pear, Alphonso Mango. ✏ HEART : Jasmine, Watery Floral Accord. ✏FINISH : Violet Leaves, Amber, Blue Musk. . Best kan? 😍😍😍 Grab sekarang sebab tengah promo! Terhad sebab sangat murah! . . Limited!! 🔥🔥🔥 . . 🎁Free Gift 🎀Free Sample Mary Kay 📦Free Postage . . Mary Kay BC, Ririn💕 Whatsapp📲click link di bio . . #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaysabah #marykaybetong #marymaykuching #marykaymiri #marykaysriaman #marykayserian #makeupmarykay #marykaymurah #botanicaleffects #clearproof #timewise #timewisemiracle #melacep #timewise3d #serumcmarykay #lipstick #lipgloss #chasearainbow #satinbody #charcoalmask #lotion #renewinggelmask #paintthesky #serummarykay #bodycaremarykay #sailtothemoon #satinhands

DawnFrantz MaryKayGirl Are you in need of a boost of hydration? Why not tackle the problem wh

DawnFrantz MaryKayGirl

  • 17.11.2018 07:21
  • 0

Are you in need of a boost of hydration? Why not tackle the problem while you sleep?! The TimeWise Moisture Renewing Gel Mask is an easy solution. Problem solved! #marykay #mymarykaylife #hydration #timewise #goodnight #sleep #moisturerenewinggelmaskmarykay #sleepy

Jerawat / Jeragat / Parut ..Liquid foundation vs CC cream.. .Y mana satu pilihan anda..??..

Jerawat / Jeragat / Parut

  • 17.11.2018 07:19
  • 0

. . Liquid foundation vs CC cream.. . Y mana satu pilihan anda..?? . . Berminat whatsapp sis ya😘 . . . 🎁Free gift.. 🎁Ready stock.. 🚚Postage everyday.. . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Executive Senior Sales Director 👱🏻‍♀Ayzza.. 📲0194582016 . #marykaykulim #marykaykedah #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaysimpang #setantipenuaan #botanicaleffect #timewise #timewiserepair #marykaypeneng #muabellaz #setjerawat #ariani #jerawatbatu #marykayshahalam #marykaymurah #malaysia #sepora #bazarpaknil #marykayterengganu #marykayparitbuntar #ajimaura #clearproof #malaysian #neelofahijab

BEAUTY CONSULTANT MARY KAY ..When you have dry skin, consider a gentle cleanser with added mois

BEAUTY CONSULTANT MARY KAY

  • 17.11.2018 07:12
  • 0

. . When you have dry skin, consider a gentle cleanser with added moisturizers. Your skin should feel soft/smooth after cleansing. If the cleanser makes ur skin feel too dry, tight, or irritated, try a different one. Avoid cleansers with salicylic or glycolic acid if u have dry skin. . . Intan Najla Khalida Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 011 3921 3786 . #sayajualmarykay #lipstickmarykay #marykayampang #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #scrubbe #timewise #travel #marykaypuchong #marykayselangor #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #marykaypromoapril

BEAUTY CONSULTANT MARY KAY Ramai mary kay user sukaa sangat dengan foundation Mary Kay ni termasu

BEAUTY CONSULTANT MARY KAY

  • 17.11.2018 06:54
  • 1

Ramai mary kay user sukaa sangat dengan foundation Mary Kay ni termasuk intan sendiri 😍 Sbb apa entah kan ? 🧐 . Sebab foundation ni sangat ringaan uolss !! Muka ni tak rasa macam apply apa apa pun best gilerr 😩😩😩 full coverage for flaws !! walaupun kecil tahan penggunaan setahun. Agak agak jimat tak ? Jimat sangatt 🤦🏼‍♀️ . Agaknya ada tak foundation yang sesuai dgn skin jenis oily ni?? 🤔 mestilah ada !! Sis suggest uolss guna matte wear liquid foundation tauuu yg warna purple belakang dia. Kalau kering pulak ? 🤔 kalau kering awak guna luminious lahhh luminious akan lembapkan skin awak plus boleh flawless!! . Uolls tautak foundation ni Wajib ada dalam handbag fika kalau nak nampak awet muda dan glowing ✨ 💓Liquid Timewise Foundation Mary Kay 💓 . Sambil sambil cover cela tu boleh lahh awet muda sekali 😍 alahai bestnye Mary Kay kan ? Sentiasa nak bagi yang terbaik utk kulit kita 😍 Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARYKAY : . 💋Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah. . 💋berupaya menutupi garis-garis halus, kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah . . 💋Penggunaan foundation membuat kan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri-seri sepanjang hari. . Keistimewaan Timewise Liquid foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen-bangunan untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 . meh tanya intan cepat! . Whatsapp 011 3921 3786🎉 Intan 🌷 Independent Beauty Consultant🎈 Mary Kay Malaysia💞 . #sayajualmarykay #lipstickmarykay #marykayampang #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #scrubbe #timewise #travel #marykaypuchong #marykayselangor #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #marykaypromoapril

CIKLEENDA - BC / MUAKL SKINCARE CLASS. Thankyouuu BEAUTIES 🌸! Sebab sudi book seat dan dat

CIKLEENDA - BC / MUAKL

SkyArk Event Spaces

  • 17.11.2018 06:43
  • 0

SKINCARE CLASS. Thankyouuu BEAUTIES 🌸! Sebab sudi book seat dan datang kelas kecantikan Mary Kay minggu lepas ✨❤️ . Yang suka nak tahu cara penjagaan wajah yang sempurna, nak belajar makeup, suka memanjakan diri tapi tak dapat datang jangan risau, whatsapp Cik Leenda untuk book seat, next class yguys orang pertama Cik Leenda invite 🤗✉️. . Ye, PERCUMA, tapi kena book seat awal 🙏🏻🌹! . MAX 6 orang satu session. So bolehlah my beauties nak ajak kawan, boyfriend, girlfriend, husband, wife, mak, ayah, atok, semua boleh tau 👵🏻🧓🏻. . Yang paling best, anak kecik ke besar ke awak boleh bawak ❤️✨. . Banyak ilmu-ilmu tentang kulit, skincare dan makeup yang kami akan bagi 👩🏻‍🔬😋. . Jangan tunggu lama-lama, meh whatsapp Cik Leenda cepat📱🤗. . 🆓Free Skin Analysis 🆓Free Skin Consultation 🆓Free Pampering/Facial Session 🆓Free Makeup/Beauty Session 🆓Free Mary Kay Samples 🆓Free Mary Kay Catalogue . +60173497499📱 +60173497499📱 +60173497499📱 . Click whatsapp link in bio 🙏🏻~ With love, 👩🏻‍💼Cik Leenda~ Independent Beauty Consultant. . #lipstickmarykay #marykayampang #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #marykaykedah

Qarna.Marykay #timewisemiracle3dmarykay #timewise #timewise3d

Qarna.Marykay

  • 17.11.2018 06:38
  • 0

#timewisemiracle3dmarykay #timewise #timewise3d

🌹nurizyanie ismail🌹 Masalah jerawat baru bertaburan di muka?Masalah jerawat pasir halus?

🌹nurizyanie ismail🌹

  • 17.11.2018 06:19
  • 0

Masalah jerawat baru bertaburan di muka? Masalah jerawat pasir halus? Masalah tona kulit tk sekata? Masalah jeragat yg berakar sekian lama? Masalah kulit kusam? Masalah garis halus di muka? Masalah minyak muka sampai boleh goreng telur? Masalah kulit terbakor hasil sunburn? Masalah parut yang degil nak hilang? Masalah wajah nampak tua dari usia? Apa sekali pun masalah korang.. Just keep calm and use MARY KAY 😘😘 Wasap yanie kalau korang rase tak tau nak pakai product yg mana.. Yanie boleh bantu korang 😍😍 Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm Yanie cepat! -Yanie- 📱 www.wasap.my/60125466717 💼 Mary Kay Beauty Consultant #marykaytop5 #marykayglobal #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaytaiping #marykayipoh #marykayseluruhperak #marykaylovers #skincareelok #makeupbest #lipsticks #eyeliner #cleanser #moisturizer #mascara #oilfreemakeupremover #lipmattemurah #promotion #mask #masker #timewise #melacep #teknologykorea #beautiful #lipmask #lipbalm #lipgloss #botanicalproduct

Ляззат - консультант Mary Kay 💖💖💖Зарядись на успех!!!..😘Классн

Ляззат - консультант Mary Kay

  • 17.11.2018 06:01
  • 0

💖💖💖 Зарядись на успех!!! . . 😘Классных выходных вам, дорогие подписчики! . . По всем вопросам обращайтесь 📱8(778)924 49 85 _______________________________ #мэрикэй #парфюм #косметикаастана #марикейастана #красотавуверенности #timewise #таймвайз #бархатныеручки #marykaykz #косметикавастане #marykayastana #marykay #marykaykazakhstan #мэрикейастана #mamaastana #мамыастаны #макияжастана #красотавуверенности #мамавдекретеможетвсе #мамы #мерикейастана #подарки #podarki #уходзалицом #мерикейрегистрация #подпискамерикей #регистрация #marykay_уход #антивозрастнойуход #кремдлярук #satinhands

shopwithqistina Do you think you know your skin well? Lets have a coffee and get your

shopwithqistina

  • 17.11.2018 05:58
  • 0

Do you think you know your skin well? Lets have a coffee and get your skin analyzed. ❤️ For Free! Your Humble, Mary Kay Independent Beauty Consultant Erma Qistina #marykay #ilovemarykay #marykayselangor #marykayreview #marykaybeautyconsultant #marykaybc #beautyconsultant #miracle3D #timewise #timewise3D #botanical #clearproof #review #skincare #cosmetic #marykaycosmetic #marykaysubang #marykaypetalingjaya #oilfree #oilfreehydratinggel #dewyskin #dbellabutterfly #clearproof #botanicaleffect #botanical #serum #lumivie  #serumc #repleneshingserum #skinanalyzer

Nurulhuda Mohammed Ghazali Sebenarnya sebelum saya jadi yang anda nampak sekarang ni, saya melalu

Nurulhuda Mohammed Ghazali

  • 17.11.2018 05:51
  • 0

Sebenarnya sebelum saya jadi yang anda nampak sekarang ni, saya melalui banyak fasa. Bukan senang nak jadi senang, jatuh bangun dan perlu banyak kali praktis. Praktis buat hari-hari. Practice makes perfect! Betul kan? So anda yang beralasan tak reti jaga muka dan tak reti letak warna pada kulit meh belajar dengan saya. Kita mula dengan basic je pun. Sapa nak join? 💪🏻💪🏻💪🏻 Huda Ghazali 0175554676 #louregrandeurteam #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykayshahalam #marykayklang #marykaykl #marykaylover #marykay #marykaymysg #marykaymuar #marykaybatupahat #healthyskin #timewise #timewise3d #botanicaleffectmask #malaysia #klang #shahalam #kualalumpur #kulitsihat

CIKLEENDA - BC / MUAKL Rutin penjagaan wajah sebelum tidur amat penting bagi membantu kulit u

CIKLEENDA - BC / MUAKL

Kuala Lumpur

  • 17.11.2018 05:03
  • 0

Rutin penjagaan wajah sebelum tidur amat penting bagi membantu kulit untuk pulih dan terhidrat. Oleh itu @cikmanggis kongsikan rutin kecantikannya sebelum tidur dengan menggunakan rangkaian penjagaan wajah terbaharu dari Mary Kay; TimeWise 3D Miracle Set Ia membantu kulit supaya terhindar dari radikal bebas, melambatkan penuaan kulit dan memberi hasil kulit berseri seperti kulit remaja! . My beauties taknak ke kulit cantik, tegang, kekal muda berseri macam Cik Manggis? Takyah spend beribu-ribu pun. . Meh cepat-cepat whatsapp Cik Leenda ya? . 🆓Free Skin Analysis 🆓Free Skin Consultation 🆓Free Pampering/Facial Session 🆓Free Makeup/Beauty Session 🆓Free Mary Kay Samples 🆓Free Mary Kay Catalogue . +60173497499📱 +60173497499📱 +60173497499📱 . Click whatsapp link in bio 🙏🏻~ With love, 👩🏻‍💼Cik Leenda~ Independent Beauty Consultant. . #lipstickmarykay #marykayampang #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #marykaykedah

Silvana Rivolt Tu piel comenzará a sentirse hidratada y humectada hasta por diez hor

Silvana Rivolt

  • 17.11.2018 04:58
  • 0

Tu piel comenzará a sentirse hidratada y humectada hasta por diez horas y disfrutá de un rostro fresco. 🙌❤️✅ ✓Gel hidratante Libre de aceite para piel normal a seca.Contiene extracto de té verde, protege la piel del medio ambiente y las propiedades calmantes confortan a la piel. ✓Crema humectante Intensiva para piel seca.Su composición incluye vitamina E, extractos marinos y minerales,vque aportan nutrición a tu piel. Para más información, visitá nuestra web--> www.marykay.com.ar #cuidadosdelapielmarykay #cuidadosdelapiel #marykayargentina #pielgrasa #pielseca #cuidadosdiarios #empoderada #mujeresempoderadas #limpiezadecutis #timewise #timewise3d

HakakNinja First time hakakninja try CC Cream ni terus jatuh cinta. Sebab easy to

HakakNinja

  • 17.11.2018 04:50
  • 0

First time hakakninja try CC Cream ni terus jatuh cinta. Sebab easy to blend & kulit jadi sangat cantik lepas apply. Sesuai dengan namanya, Correction Complexion atau bahasa lain colour corrector. . Kalau korang nak cepat siap & taknak muka nampak pucat atau kusam, just apply je CC Cream ni. Texture super light tapi boleh cover semua cela muka. Melembapkan kulit dan PALING penting ada sun protection! . Tau tak Cc Cream ni merupakan gabungan makeup dan skincare? Selain dari berfungsi seperti foundation,ia turut membantu untuk merawat kulit kita tau. Bagus bukan? Formulanya sgt ringan je tak heavy mcm foundation lain. Bila apply kat wajah pun tak bercapuk. Sebab tu skin nampak flawless je sepanjang hari hehe 😊 . 🌸KEBAIKAN CC CREAM🌸 1.Melawan garisan halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15). 4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera. 6.Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya. 7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida . Cheq pakai, cheq promote, cheq juai.. jom sama2 cantik oulls😘 . 🛍Free Postage Seluruh Malaysia 🛍Free gift 🛍Free MK Samples 🛍Free MK Products 🛍Free MK Catalogue & ordering sheets . Link on bio ✨ HakakNinjaSiMary🌷 Independent Beauty Consultant🎈 Mary Kay Malaysia💞 . #lipstickmarykay #marykayampang #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #marykaypromo #cccreammarykay

Nurulhuda Mohammed Ghazali Red Jacket Convo.Apa tu #rjconvo ? Ini adalah satu majlis meraikan

Nurulhuda Mohammed Ghazali

  • 17.11.2018 04:40
  • 0

Red Jacket Convo. Apa tu #rjconvo ? Ini adalah satu majlis meraikan kejayaan consultant yang telah menjadi leader dan siapkan assignment yang diberikan. - - Macam ala-ala university graduation yang kena hadir kuliah, siapkan tugasan, lulus exam baru boleh grad. Sama seperti #marykay. - - Bukan menjadi consultant tanpa kelayakkan. Mesti ada ilmu untuk bimbing yang lain. - - Salah seorang #beautyconsultant saya yang telah grad di majlis #rjconvo 2 tahun yang lepas. - - Thank you kakak kerana sejak 4 tahun saya mengenalinya, beliaulah sahabat saya suka dan duka. Gelak bersama sedih bersama. Dan juga bersama saya di dalam Mary Kay sama2 membantu wanita lain untuk berjaya. 👩🏻‍🎓😘😘😘 - - Huda Ghazali 0175554676 #louregrandeurteam #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykayshahalam #marykayklang #marykaykl #marykaylover #marykay #marykaymysg #marykaymuar #marykaybatupahat #healthyskin #timewise #timewise3d #botanicaleffect #throwback #malaysia #klang #kualalumpur #shahalam

Athena So #水份 在人体占了75%,试想想我们喝的水是不是足够

Athena So

  • 17.11.2018 04:36
  • 0

#水份 在人体占了75%,试想想我们喝的水是不是足够补到我们的#皮肤 ? 其实是不足够的,所以我们才要靠#保养品 来帮助我们的皮肤哦。 Renewing Gel Mask💖 ✨瞬间#保湿 #滋润#柔嫩#锁住水份 ✨帮助#缩小毛孔 ✨减少#细纹#皱纹#紧致 ,更#健康 ,皮肤更#柔软 ✨帮助肌肤#保存水分 ✨有助#强化肌肤屏障 ✨在肌肤表面发挥滋润的作用,使肌肤变得更#光滑 由于我们热带国家,有保养的男性女性大致上都以为自己油性皮肤,都有毛孔粗大烦恼…时常用的保养品都是控油或收缩的……常常忽略了补水的重要性~其实一切在于水分…身体需要水份,皮肤也需要水份……足够的水份一定让皮肤更美丽😍😍 想不想试用产品? 可以向我免费索取哟!我们还提供免费的美容课让你体验我们的产品并分享一些美容心得。 千万不要错过哦! #marykay #hydration #moisturerenewinggelmaskmarykay #moisture #renewing #gelmask #timewise

Nurulhuda Mohammed Ghazali Seorang insan yang dilahirkan ke dunia pasti akan melalui proses pembe

Nurulhuda Mohammed Ghazali

  • 17.11.2018 04:14
  • 0

Seorang insan yang dilahirkan ke dunia pasti akan melalui proses pembesaran dari pembelajaran dimana dia akan mengalami jatuh, tersungkur & bangkit kembali. Bukan sekali TAPI berkali2 sehingga mereka mahir (master). Ianya adalah satu PROSES yang tiada jalan pintas. Sama juga dengan kulit. Kulit akan mengalami proses kitaran kulit selama 28-hari. Badan tetap akan mengalami proses penuaan. Samada kita suka atau tidak, organ akan menua & kulit juga akan turut sama. Ia adalah proses yang kita tidak boleh elak. 20% proses penuaan adalah secara semulajadi. 80% lagi kerana faktor luaran. Bila mana kulit sudah mula menua, pigmentation sudah mula nampak. Kulit tidak tegang seperti dahulu kerana kolagen sudah mula berkurangan. Kita boleh bantu memperlahankan proses ini dengan penjagaan yang betul & produk yang baik. Tiada jalan pintas yang cepat untuk menghilangkan pigmentation, takut2 lebih merosakkan kulit. Elakkan mengambil supplement kolagen dek kerana nak lebih anjal tanpa faham keperluan & fungsi serta nasihat nutritionist. Takut2 organ lain yang memang sudah dalam proses penuaan semulajadi terpaksa bekerja 'lebih masa' & lebih cepat 'tua'. Kombinasi rundingan yang baik + produk yang baik + penggunaan yang konsisten = Kulit yang sihat. Reaksi mungkin berlaku, TAPI tugas perunding memberikan rundingan & bantu sehingga objektif kulit tercapai. Baju atau tudung jika dah koyak kita boleh buang. Kulit kalau dah rosak? Tiada jalan pintas! 😉😉😉 Credit to essd wawa shukor #louregrandeurteam #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykayshahalam #marykayklang #marykaykl #marykaylover #marykay #marykaymysg #marykaymuar #marykaybatupahat #healthyskin #timewise #timewise3d #botanicaleffectmask #malaysia #klang #shahalam #kualalumpur #kulitsihat #healthyskin

marciafranco A DIFERENÇA ENTRE A BASE TIMEWISE E A BASE AT PLAY DA MARY KAY .

marciafranco

Marcia Franco Estetc & Hair

  • 17.11.2018 04:00
  • 0

A DIFERENÇA ENTRE A BASE TIMEWISE E A BASE AT PLAY DA MARY KAY . 💠Base Líquida Matte TIMEWISE:  É uma base de tratamento, possui Dióxido de Titânio em sua formulação que é uma barreira protetora contra a luz e contra raios ultra-violetas. É uma base anti-idade e previne sinais do tempo, contém vitamina E e potencializador de colágeno, tem uma cobertura incrível, é Matte e longa duração. É simplesmente a base mais vendida no Brasil e já foi eleita a melhor do mundo. Disponível em 17 tons. MARAVILHOSA!!! . 💠Base Líquida Matte AT PLAY: Tem uma cobertura leve com efeito Matte. Bastante indicada para uma make do dia-a-dia. Controla o brilho e deixa a pele sequinha por 8h. Apesar de não tratar os sinais da idade virou paixão. Possui 6 tons disponíveis. #marciafranco #consultoradebeleza #BasesMaryKay #BaseMatte #TimeWise #AtPlay#Maquiagem #marykaybrasil #escolhimarykay #beleza #salaodebeleza #itanhaém #litoralsul

Zulayha Jika diberi pilihan nk pilih yang mna kiri atau kanan?Kiri memang bes

Zulayha

  • 17.11.2018 03:54
  • 1

Jika diberi pilihan nk pilih yang mna kiri atau kanan? Kiri memang best tapi kanan lagi PERFECT no more lagi 3 in 1 sebab da Upgrade ke 4 in 1...😄 PERFECT Cleanse 4 in 1 TIMEWISE MIRACLE 3D 1.Membersih bersih hingga ke celah2 pori . . 2.Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru . . 3.Menegang,menganjal dan meremajakan kulit si pemakai . . 4.MENCERAHKAN KULIT... #1 tiub tahan 6 bulan penggunaan😱..ehemm jimat xperlu keluarkan duit by Month. www.wasap.my/60175161605/marykaytimewise3d #skincare #mekup #clearskin #marykaymalaysia #timewise #pencucimuka

🌹nurizyanie ismail🌹 Bulan lepas ramai yang tanya yanie, boleh ke beli loose Timewise 3D ni

🌹nurizyanie ismail🌹

  • 17.11.2018 03:52
  • 0

Bulan lepas ramai yang tanya yanie, boleh ke beli loose Timewise 3D ni? Ok, yanie nak bagitau semua followers yanie yang sekarang timewise 3D ni dh boleh bli loose...yey!!👏👏😊 . ANTI AGING &BTIGHTENING in one set😄. Wasap me untuk best deal😍 . ⏩Timewise Miracle Set 3D 🌿4 in 1 Cleanser 💖Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih (3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit 🌿TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen 💖memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus. 🌿TimeWise Age Minimize 3D Night Cream 💖bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. 🌿TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream 💖membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam . Jom upgrade skincare anda kepadaTimewise 3D baru di Mary Kay😊 Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm Yanie cepat! -Yanie- 📱 www.wasap.my/60125466717 💼 Mary Kay Beauty Consultant #marykaytop5 #marykayglobal #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaytaiping #marykayipoh #marykayseluruhperak #marykaylovers #skincareelok #makeupbest #lipsticks #eyeliner #cleanser #moisturizer #mascara #oilfreemakeupremover #lipmattemurah #promotion #mask #masker #timewise #melacep #teknologykorea #beautiful #lipmask #lipbalm #lipgloss #botanicalproduct .

CIKLEENDA - BC / MUAKL Gemorning BEAUTIES 🌸!.BOTANICAL EFECTS MASK👇🏻👇🏻👇

CIKLEENDA - BC / MUAKL

Kuala Lumpur

  • 17.11.2018 03:47
  • 0

Gemorning BEAUTIES 🌸! . BOTANICAL EFECTS MASK 👇🏻👇🏻👇🏻 Mask favourite Cik Leenda. Sebab lepas pakai je, mmg nampak muka kita lebih cerah dan garisan halus pudar. Ini kerana mask ini mengeluarkan kekotoran daripada dalam lapisan kulit yang tidak dapat dilakukan oleh pencuci muka dan menanggalkan sel-sel kulit mati yang mendap di atas permukaan muka 🧖🏻‍♀️✨. . Kalau nak tahu, sel kulit manusia kebiasaannya mati setiap 3 hari. Kalau kulit baby, sel kulit mati luruh sendiri, tetapi kulit orang dewasa tidak 📚😩! . Dengan pembersihan mendalam, mask ini membuang segala benda halus yang tersangkut di permukaan muka. Membantu memudahkan nutrient-nutrient yang dibawa oleh skin regimen lain untuk masuk ke dalam lapisan kulit 👩🏻‍🔬✅. . Bayangkan, kita nak alirkan air (nutrient dari skin regimen) dalam longkang (seluruh lapisan kulit) tapi longkang tu penuh dengan rumput (sel kulit mati mendap di setiap lapisan muka). Nutrient takkan dapat diserap dengan baik 😱🙅🏻‍♀️! . Membazir je kita beli serum mahal-mahal, ampoules mahal-mahal, mask mahal-mahal kalau kulit kita tak boleh nak serap nutrient-nutrient dari produk-produk tu dengan sempurna. . Lepas pakai mask ni, solekan pun nampak lebih cantik. Kesan dari kulit yang bersih ❤️😍! . Psstt, 10 MINIT SAHAJA, 2 KALI SEMINGGU 🌹. . 🆓Free Skin Analysis 🆓Free Skin Consultation 🆓Free Pampering/Facial Session 🆓Free Makeup/Beauty Session 🆓Free Mary Kay Samples 🆓Free Mary Kay Catalogue . +60173497499📱 +60173497499📱 +60173497499📱 . Click whatsapp link in bio 🙏🏻~ With love, 👩🏻‍💼Cik Leenda~ Independent Beauty Consultant. . #lipstickmarykay #marykayampang #marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #marykaykedah

syafiqa tarmizi Assalamualaikum.. Happy Weekend guys! Enjoy your day for something rea

syafiqa tarmizi

  • 17.11.2018 03:43
  • 0

Assalamualaikum.. Happy Weekend guys! Enjoy your day for something really worth it! 😘 . I am Mary Kay Beauty Consultant From a user i falling in LOVE with it and I want to share it with all women out there 😍. Lets get BEAUTY and HEALTHY skin.. . Mary Kay Beauty Consultant www.wasap.my/+60146703660 #ilovemarykay #promo #bodycareset #timewise3d #skinvigorate #botanicaleffect #botanicalevo #timewise #timewiserepair #melacaplus #clearproof #mkmen #softener #ajimaura #terapiinstagram #sayajualmarykay #sayajualsayapakai #foundation #cccream #bestseller

Mary Kay Ind.Beauty Consultant Nasib baik ade testimoni dari diri sendiri 😊.Nak rosakkan kulit n

Mary Kay Ind.Beauty Consultant

Kuala Selangor

  • 17.11.2018 03:21
  • 1

Nasib baik ade testimoni dari diri sendiri 😊 . Nak rosakkan kulit ni senang je, tp nak rawat dy , perghhhh perlukan kesabaran yg tinggi 🤭 . Tapi ok la, ingtakn nk nampk kesan tu perlu tggu 2 3 tahun, rupenye dlm beberapan bulan pakai pun dh boleh nampak perubahan. Cuma xde la drastik terus halus licin mulus gebu 😂 . Ni pun dh syukur alhamdulillah 😘 Nak tau ape yg buat sy jadi sabar? Jom pm . 👇👇👇 Love,💝 MkSalina Sena, www.wasap.my/60166143843 www.wasap.my/60166143843 www.wasap.my/60166143843 . #SkinCare #skincaremarykay #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #botanicaleffect #timewise #timewise3d #cleansingbrush #blackhead #whitehead #mksalinasena #maskerbotanicaleffect #pencucimuka #independentbeautyconsultantmarykay #jerawat #ubatjerawat #serumjerawat #ubatjeragat #serumjeragat #jeragat #kulitrosak #kulitberminyak #kulitkering #freeconsultation #melacep #kualaselangor #tanjongkarang #sideincome #freeclass #testimonimarykay

Crystal Brooke Waters Hi guys!! I’m honestly the worst about napping through my life so he

Crystal Brooke Waters

  • 17.11.2018 03:10
  • 0

Hi guys!! I’m honestly the worst about napping through my life so here is a last minute skin care video. I am all about the anti aging @marykayus time wise kit because it immediately leaves my skin looking younger than ever and I feel so refreshed. The @dial gold bar is a great way to start and to initially get all the makeup and oil out of my pores and then the Mary Kay replenishes all moisture and elasticity to my skin after a long day. #skincare #cosmetologyschool #cosmetology #marykay #timewise

Luci Su fórmula enriquecida con extractos botánicos remueve impurezas, ex

Luci

  • 17.11.2018 02:28
  • 0

Su fórmula enriquecida con extractos botánicos remueve impurezas, exceso de brillo facial y maquillaje, dejando la piel limpia y suave. Limpian, exfolian y tonifican en un solo paso. Clínicamente probado contra irritaciones en la piel y alergias. Libre de aceite y fragancia. Hipoalergénico. No comedogénico (no tapa los poros). #marykayroutine #marykaymakeup #marykaycares #timewise

Jerrika JAP Jackson MUA Great office gift ideas!

Jerrika JAP Jackson MUA

  • 17.11.2018 01:23
  • 0

Great office gift ideas! "Lump Of Coal" 🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄www.marykay.com/makeupbyjap and have them delivered to your front door! #MaryKay #RedJacket #Consultant #Mua #LicensedMua #Skincare #TimeWise #Satinlips #Creamtopowder #SatinHands #Oilmattifier #Lipstick #Perfume #Eyeshadow #Cologne #Makeup #Blush #Powder #Brushsets #Makeupcases #GodFamilyCareer #Discoverwhatyoulove #Makeupbyjap #Nowomanleftbehind

Kiri Holzmann Mary Kay Ash 💞  fue una mujer fuera de serie. Como empresaria y fi

Kiri Holzmann

  • 17.11.2018 01:19
  • 0

Mary Kay Ash 💞  fue una mujer fuera de serie. Como empresaria y filántropa, empezó su negocio en un local con un pequeño escaparate en Dallas, Texas, con cinco productos y un gran sueño: impulsar a las mujeres a transformar sus vidas, y a su vez, ayudar a más mujeres a tener éxito. . . . #MaryKay #MaryKayEspaña #SoyFeliz #SoyBella #ElRosaCambiaVidas #Valencia #Cuidado #Piel #Belleza #Maquillaje #Automaquillaje #TimeWise3D #TimeWise #España #Valencia #Rosa #Pink

Mary Kay By Diana Garcia🌸 Revivifica Tu Maquillaje y Dale Ese Acabado Brillante Con Nuestro Polv

Mary Kay By Diana Garcia🌸

  • 17.11.2018 00:07
  • 1

Revivifica Tu Maquillaje y Dale Ese Acabado Brillante Con Nuestro Polvo Translúcido Mary Kay, Lo Amaras!! 🌸. * * * * * * * #beautyfullgirls #hidratante #skincare #gif #cuidatupiel #everyday #mujeresreales #shingekinokyojin #makeup #marykayskincare #makeupartist #fun #makeuplovers #makeupslaves #cosmetics #makeupaddiction #timewise #marykay #firelips #news #love #shine #fall #loveit #beautybloggers #food #photography #highlights #bases #lashes

 Одним из важных этапов осеннего ухода

Armavir, Russia

  • 17.11.2018 00:00
  • 0

Одним из важных этапов осеннего ухода за кожей является пилинг. Особенно для людей с повышенной светочувствительностью кожи. Летняя жара и интенсивное солнце способствовали усилению кератинизации кожи и закупорке пор. Пилинги отлично справляются с этими проблемами – они благотворно влияют на кожу, удаляют ороговевшие клетки и стимулируют обновление. ⠀ Со средствами по уходу за кожей Mary Kay® ты можешь пробовать разные типы пилинга: ⠀ 💎Механический поверхностный пилинг – система для пилинга лица TimeWise® на основе микрокристаллов оксида алюминия. Удаляет ороговевшие клетки кожи и способствует обогащению кожи кислородом. После использования данного пилинга значительно улучшается текстура и внешний вид кожи – она выглядит более свежей и здоровой. 💎Химический, более глубокий пилинг для лица Revealing Radiance™ на основе гликолевой кислоты. Обновляет и выравнивает текстуру кожи, удаляя ороговевшие клетки, как с верхнего, так и с более глубоких слоев эпидермиса. ⠀ Регулярное применение пилинга избавляет кожу от тусклого цвета и придаст ей более молодой сияющий вид. ⠀ Подробнее об осеннем уходе за кожей читай по ссылке в шапке профиля⬆️ ⠀ #marykay #marykayrussia25 #marykay_musthave #marykay_уход#пилинг#TimeWise#RevealingRadiance

Mary Kay Córdoba Nos pasamos la vida buscando una carrera de éxito y no nos damos cuen

Mary Kay Córdoba

Córdoba, Spain

  • 16.11.2018 23:42
  • 0

Nos pasamos la vida buscando una carrera de éxito y no nos damos cuenta que el auténtico éxito es el que te permite ser feliz cada día. Cuando las cosas fluyen no debería ser necesario tanto esfuerzo. Nos agotamos de una forma increíble y todo ¿buscando qué? Puede ser la pasión de hacer aquello que te gusta, el reconocimiento al trabajo bien hecho, los contactos que te da la profesión y una buena situación profesional y personal, pero a menudo eso es un espejismo, trabajamos cientos de horas, damos el 200%, tenemos salarios paupérrimo y nos sentimos culpables de ser personas y madres en el trabajo por dedicarles algo de tiempo a nuestra familia y culpables con nuestros hijos y nuestra familia y amigos por dedicarle demasiado tiempo al trabajo y poco o nada a nuestra vida. Se nos olvida vivir en el momento en que nos subimos a la rueda. Yo me harté... Y me costó muchos años darme cuenta de que todo es lo mismo. Ansiedad, estrés, prisas y la vida pasando ante mis ojos. Hace mucho que conocí la oportunidad Mary Kay. Conocí la historia de mujeres que habían conseguido tener carreras de éxito y conciliar su vida familiar con la profesional ademas de rodearse de gente maravillosa. Entonces entendí porque todo en Mary Kay es rosa y brilla mucho 🤣💖. Te gustaría formar parte de un gran equipo de personas comprometidas con ellas mismas y su felicidad y la de su familia y nada más. Te informo sin ningún compromiso, luego tendré que decirte que no vayas tan rápido 😜o que vayas tan rápido como quieras... #empiezatunuevoproyecto #marykay #marykayCórdoba #cosmetics #altacosmetica #timewise #timewiswrepair #líneaestrella #beauty #cuidadodelapiel #sinfín #arráncate #dejatellevar #córdoba Marykayambar@gmail.com

❤️LetsCook&Travel❤️ [unbezahlte Werbung]  Hab es mir wieder gönnen müssen weil meins all

❤️LetsCook&Travel❤️

Hamburg, Germany

  • 16.11.2018 23:28
  • 0

[unbezahlte Werbung] Hab es mir wieder gönnen müssen weil meins alle war✨❤️❤️❤️Ich liiiiiebe dieses Set von der Mary Kay Serie timewise ❤️❤️❤️✨ das Peeling ist der Hammer, rubbelt wirklich alles weg 😬 und der Poren minimierer danach ist auch richtig Bombe 😃 kann ich nur empfehlen... ist zwar etwas teuer aber es lohnt sich definitiv! #timewise #marykay #consultoramarykay #peeling #kosmetik #iloveit #mademyday #in #hamburg #photooftheday #beautygirl #influencer #❤️ #😃 #rubbeldiekatz #🤪#beautyproducts #beauty #itgirl #loveyourskin #america

Niina Jormanainen Official Pääsin viimeinkin testaan tän Mary Kayn uuden timewise sarjan! Vanh

Niina Jormanainen Official

  • 16.11.2018 23:12
  • 0

Pääsin viimeinkin testaan tän Mary Kayn uuden timewise sarjan! Vanhakin oli hyvä mut tää uus vaikuttaa myös kivalta 😊 #ihonhoito #marykaykonsultti #marykaylife #marykaylovers #marykay #ihovoide #timewise

💄Tata Stefano Make💋 Oieee amores, tudo bem?! Hoje a dica é Timewise da @marykaybrasilEle

💄Tata Stefano Make💋

São Paulo, Brazil

  • 16.11.2018 23:03
  • 0

Oieee amores, tudo bem?! Hoje a dica é Timewise da @marykaybrasil Ele é um creme de limpeza 3 em 1! Ele é indicado para pele mista a oleosa, apropriado para pele sensível. Isento de fragrância. Modo de uso: após remover a maquiagem com o demaquilante, com a pele umedecida, aplique o creme de limpeza 3 em 1 timewise no rosto e pescoço. Evite a área dos olhos. Enxague ou remova com uma toalha umedecida em água morna. Após esses cuidados é indicado usar um creme hidratante. Espero que tenham gostado da dica! Ótima sexta-feira 😍😘🙏 #cuidandodapele #pele #cuidese #marykay #marykaybrasil #skincare #cuidadoscomorosto #cuidadoscomapele #sextafeirasualinda #sextasualinda #amosexta #sexta #sextou #timewise #cremedelimpeza3em1 #dicasdebeleza #dica #dicas #influenciadoradabeleza

Gisele Costa Sempre falo.... teste sempre a base antes de comprar !!!! 😍😍😍

Gisele Costa

  • 16.11.2018 22:39
  • 0

Sempre falo.... teste sempre a base antes de comprar !!!! 😍😍😍😊👌🏻#timewise #AtPlay #Basematte #Basemattemarykay #Marykay #Marykaybrasil #Marykaymakeup

Железнова Виктория Казань МОЙ ЛЮБИМЫЙ ЧЕРНЫЙ МАНИКЮРот мастера

Железнова Виктория Казань

Имера

  • 16.11.2018 22:16
  • 21

МОЙ ЛЮБИМЫЙ ЧЕРНЫЙ МАНИКЮР от мастера Эльмиры @nailhouse_top 👍 Все лето ждала, чтобы наконец-то сделать именно чёрный 💅 Почему-то мне кажется, что он придает уверенности 👌. Не знаю, может, это мне только так кажется??? Ещё 2 года назад я была противницей шеллака и гель-лака, так как лет 7 назад сильно испортила свои ногти этими нововведениями. Но, слава Богу, любимая доча захотела ногти 💅, пришлось идти вместе с ней, и с тех пор я не расстаюсь с ухоженными ноготочками 💗 Но недавно узнала, что использование салонами ламп с ультрафиолетовым светом дает практически такой же эффект, как  и лампы, используемые в соляриях. Они облучают нашу кожу и могут привести к появлению ранних морщинок и пигментных пятен. Поэтому перед процедурой покрытия нужно заботиться о защите нежной кожи рук от ультрафиолетового облучения.  Например, использовать солнцезащитный крем 🌞✊ А Вы знали об этом? Или это только я такая незнайка 🙈? Или это неправда? Что скажете? #marykay #marykayrussia #marykay25 #TimeWise #mk #уходзакожей #молодостькожи #противстарения #beauty #beautyblog #beautybloger #уход #красота #женскийбизнес #релита #казань #makeup #марафонсковаленконоябрь5 #nail #маникюр #ногти

Rachel Lee SH - Mary Kay BC Help your skin bounce back! When you need a lift, TimeWise® Replenish

Rachel Lee SH - Mary Kay BC

Hougang New Town

  • 16.11.2018 22:12
  • 1

Help your skin bounce back! When you need a lift, TimeWise® Replenishing Serum C® can help. It contains ingredients known to support elastin, a protein that gives skin its elasticity or “spring.”The overall effect? Positively uplifting. Https://www.marykay.com.sg/rachellee #iuhismk #iuhiskm #marykaysg #MaryKay #marykaysingapore #skincare #TimeWise #vitcserum #serum #glowskin #SkinConfidence #LoveYourSkin #ProductPromise

Наталья Евсеева С наступлением холодов первая рекомен

Наталья Евсеева

Chertanovo Tsentralnoye District

  • 16.11.2018 22:01
  • 2

С наступлением холодов первая рекомендация - перейти на более мягкое очищающее средство. Например, если летом вы пользовались очищением для комбинированной кожи, смените его на средство для нормальной. Я, обладательница комбинированного типа, сейчас пользуюсь средством 4в1 для нормальной и сухой кожи, периодически возвращаясь к более глубокому очищению и щёточке Skinvigorate, чтобы почистить поры. Сейчас у моих клиентов есть более широкий выбор в уходе 25 и старше: Очищающее средство 3в1 TimeWise и Очищающее средство 4в1 Age minimize 3D. А также очищение для молодой, проблемной и зрелой кожи. Попробовать и подобрать своё можно на консультации и классе по красоте в удобное для вас время. Записывайтесь в директ, по телефону и WhatsApp.

TARA COOK BEAUTY I mean, girls, WE ALL HAD THESE STEVE MADDEN BEAUTIES. So that means i

TARA COOK BEAUTY

  • 16.11.2018 21:30
  • 1

I mean, girls, WE ALL HAD THESE STEVE MADDEN BEAUTIES. So that means its time for a good old fashioned skin care regimine. And thankfully, I know of an amazing one! 😍 #byebyewrinkles #madeinthe80s #skincare #skincareroutine #timewise

Sasu Gil Die Weihnachtszeit kann kommen! Mit Geschenken von #marykay bist du be

Sasu Gil

  • 16.11.2018 21:19
  • 0

Die Weihnachtszeit kann kommen! Mit Geschenken von #marykay bist du bestens darauf vorbereitet deine Lieben mit exklusiven Produkten an Weihnachten zu verwöhnen 🤩 #love #loveit #proud #timewise #christmas #present

Ju Make Up RESENHA-Bases da Mary Kay... Hoje vou compartilhar com vocês a minha

Ju Make Up

Montes Claros

  • 16.11.2018 20:38
  • 3

RESENHA-Bases da Mary Kay... Hoje vou compartilhar com vocês a minha opinião sobre essas duas bases. A Time Wise (que eu amo) e a nova base (não tão nova assim) At Play. Vamos começar pela At Play. Essa base muitas pessoas ainda não conhecem. A cobertura dela é de leve a média, mas ela pode chegar a uma cobertura mais alta se for usada com 2 a 3 camadas dependendo da forma de aplicação. Um ponto super positivo dela é o acabamento super matte, é incrível como ela fica super sequinha desde o momento da aplicação, porém o fato de ser tão sequinha requer certos cuidados ao ser usado em peles mais secas. A marca nos explica que ela deixa um acabamento de pele de pessego, e, realmente deixa um acabamento lindo. Um pouco puxado para o rosa. Então para quem tem o subtom da pele mais amarelado precisa tomar um pouco de cuidado para não ficar desproporcional. Em mim eu gostei, mas ainda prefiro a Time Wise. Porque a Time Wise tem uma cobertura maior e apesar de ser matte deixa um visso bonito na pele podendo ser usada em todos os tipos de pele. Sobre craquelar, a time wise nunca craquelou no meu rosto mas a At Play craquelou depois de cinco horas. O que mesmo assim não posso reclamar muito porque foi um dia de muito calor, eu suei muito e não tinha aplicado nenhum spray fixador por cima. Resuml: uso as duas, prefiro a Time Wise, mas não desmereço a At Play pois o custo dela é bem menor e ela cumpre o que promete. É sequinha, é leve e deixa um acabamento de pele de pêssego. Gostou? Me conte sua opinião sobre essas bases.

Chicas Mary Kay🎀 BUEN FIN! INCREÍBLE‼️Atrévete a lucir mas radiante😍 recuerda

Chicas Mary Kay🎀

  • 16.11.2018 20:34
  • 0

BUEN FIN! INCREÍBLE‼️ Atrévete a lucir mas radiante😍 recuerda eres bella, eres hermosa, eres Mujer❤ te garantizo que encontraras una satisfacción desde el primer uso😍 💝Set Satin Lips de $324 a $243 💝TimeWise 3D de $1466 a $1100 💝Botanical Effects de $637 a $477 💝Satin Hands de $544 a $408 💝 Mascarilla de Carbón de $278 a $209 . . . . . . . . . . . . . . . . #MaryKay #Coatza #Promociones #BuenFin #UnaMujerPuede #YoPuedo #TodasPodemos #TimeWise #SatinLips #SatinHands #MascarilladeCarbon #BotanicalEffects

Katariina MK 💋💋💋Mikäs olisikaan paras tapa aloittaa viikonloppu, kuin sa

Katariina MK

Kittilä

  • 16.11.2018 20:24
  • 1

💋💋💋 Mikäs olisikaan paras tapa aloittaa viikonloppu, kuin saunan jälkeen levittää kasvoihin kasvonaamio. Tähän lahjapakettiin on kerätty kaksi rentouttavaa kasvonaamiota. Upottaudu sohvallesi ja suo itsellesi rentouttava hetki rauhoittavalla ja pehmentävällä kasvonaamiolla, joka puhaltaa uutta eloa stressaantuneelle iholle ja palauttaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. 💋💋💋 Lisätietoa alla 👇🏼 💋💋💋 #marykay #mkcosmetics #timewise #lahjaidea #syväkosteutus #aktiivihiilinaamio #joululahja #pukinkonttiin #syväpuhdistus #beauty #ihonhoito #skincare #kauneus #loveyourskin #kittilä #finland

Выписываю рецепты красоты🍒 Девчонки 💋Ловите момент протестиров

Выписываю рецепты красоты🍒

Krasnoyarsk

  • 16.11.2018 20:23
  • 0

Девчонки 💋Ловите момент протестировать инновационный #чудонаборtimewise3D . #Repost @mkrussia (@get_repost) ・・・ С 15-17 ноября "Чудесное путешествие с Mary Kay®" пройдет в Красноярске!🏙 ⠀ Воспользуйся прекрасной возможностью протестировать новинку TimeWise® «Чудо-набор» 3D, лично пообщаться с консультантами по красоте Mary Kay® и принять участие в розыгрыше подарков от Mary Kay®. ⠀ Приходи в ТЦ "Планета" (ул. 9 Мая, 77) и окунись в прекрасный мир Mary Kay®! ⠀ #marykay #marykayrussia25 #чудоmarykay #marykay_мероприятия #чудонабор3D #timewise #miracleset3d

Бьютиконсультант Мери Кэй Одним из важных этапов осеннего ухода

Бьютиконсультант Мери Кэй

  • 16.11.2018 19:54
  • 0

Одним из важных этапов осеннего ухода за кожей является пилинг. Особенно для людей с повышенной светочувствительностью кожи. Летняя жара и интенсивное солнце способствовали усилению кератинизации кожи и закупорке пор. Пилинги отлично справляются с этими проблемами – они благотворно влияют на кожу, удаляют ороговевшие клетки и стимулируют обновление. Со средствами по уходу за кожей Mary Kay® ты можешь пробовать разные типы пилинга: 💎Механический поверхностный пилинг – система для пилинга лица TimeWise® на основе микрокристаллов оксида алюминия. Удаляет ороговевшие клетки кожи и способствует обогащению кожи кислородом. После использования данного пилинга значительно улучшается текстура и внешний вид кожи – она выглядит более свежей и здоровой. 💎Химический, более глубокий пилинг для лица Revealing Radiance™ на основе гликолевой кислоты. Обновляет и выравнивает текстуру кожи, удаляя ороговевшие клетки, как с верхнего, так и с более глубоких слоев эпидермиса. Регулярное применение пилинга избавляет кожу от тусклого цвета и придаст ей более молодой сияющий вид. Подробнее об осеннем уходе за кожей читай по ссылке: https://www.marykay.ru/ru-ru/tips-and... #нетботоксу #нетлазеру #marykay #marykayrussia25 #marykay_musthave #marykay_уход #пилинг #TimeWise #RevealingRadiance #очищение #поры #уход #скидки #подарки #акция

Noelia Sabias que a los 15 años tenemos la piel que heredamos, a los 40 año

Noelia

  • 16.11.2018 19:53
  • 0

Sabias que a los 15 años tenemos la piel que heredamos, a los 40 años la piel que invertimos y a los 60 años la piel que merecemos... ¿Cómo estas cuidando tu piel HOY? Únete al reto y siente tu piel mas joven en 4 semanas! <3 #marykaylosolivos #marykaysurco #marykayperú #retotimewise3d #timewise #jovensiempre #masjovencadadia #amorpropio #amorpormi #maquillaje #limpiador #mamipowerclub #mamapower #mamipower #oportunidad #trabajadesdecasa #mamipresente

Rosa García Sabemos lo que toda mujer deseamos: ¡Una piel fabulosa! #marykay #tim

Rosa García

  • 16.11.2018 19:39
  • 0

Sabemos lo que toda mujer deseamos: ¡Una piel fabulosa! #marykay #timewise

juliane Bernardo Corrêa Antes e depois! Limpeza Facial@marykaybrasil #timewise creme de lim

juliane Bernardo Corrêa

Campinas, Sao Paulo

  • 16.11.2018 19:30
  • 0

Antes e depois! Limpeza Facial @marykaybrasil #timewise creme de limpeza 3 em 1 - microdermobrasao passo 1: Refinar - passo 2: Restaurar - Hidratante redutor de linhas de expressão.

Lucie Petrová ***ZE STARÉHO NOVÝ A OBRACENE***Nový TimeWise 3D předčil všechn

Lucie Petrová

Brno, Czech Republic

  • 16.11.2018 19:14
  • 1

***ZE STARÉHO NOVÝ A OBRACENE*** Nový TimeWise 3D předčil všechna očekávání. Proč se teď ale vracím ke starému? Protože ode dneska je akce 1+1 zdarma na každý přípravek ze “staré” sady TimeWise! (Čištění 3v1, denní sérum, noční sérum a hydratační krém proti stárnutí)💰🤩 Jen do vyprodáno zásob!!! 🎄🎄🎄 Dva dárky za cenu jednodoho! 😉 ———————————————————- #vanocnidarky #krasnaplet #bezvrasek #timewise #marykayczsk #tipnadarek #brno #praha #vanoce

Kosmetics Hub Never too late to rescue your skin from the damage of the past. Use #m

Kosmetics Hub

  • 16.11.2018 19:12
  • 2

Never too late to rescue your skin from the damage of the past. Use #marykay #TimeWise Repair to rescue the damage. Call or WhatsApp your independent smart beauty consultant for order and any other related beauty products - on +233545454123 #makeupbrushes #beauty #bhcosmetics #ghanamua #ghanamakeupartist #facemechanicgh #ghanabrides #makeupartist #kosmeticshub

MARYKAY TAIPING PERAK New Eye Shawdow 💋🌷.Limited edition eyeshadow & petite palette!

MARYKAY TAIPING PERAK

  • 16.11.2018 19:09
  • 1

New Eye Shawdow 💋🌷 . Limited edition eyeshadow & petite palette! Cantik2 warna-warna dia . . Ada dua set warna yang available : . . 1) Romance Revival, and 2) Opulent Gold . . Uolls suka yang mana satu? Kalau sis suka dua-dua. Must grab tau! Best promotion for this month, get👇🏻👇🏻👇🏻 . 1x limited edition eyeshadow & petite palette + 1x gel eyeliner and expandable brush applicator .💋 . Special price utk bulan ni 😍😍. . . ❤ Free gift.. ❤ Ready stock.. ❤ Postage everyday.. . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤Independent Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀manja.. ☎017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #terapiinstagram #botanicaleffect #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #ariani #jerawatbatu #marykayshahalam #marykaymurah #malaysia #sepora #bazarpaknil #marykayterengganu #marykayparitbuntar #ajimaura #clearproof #malaysian #neelofahijab #likeforlikes #like4likes #skinvigorate

Raiza Alvarez Diaz Hoy es viernes de consentir tu piel con la combinación ideal #timewis

Raiza Alvarez Diaz

  • 16.11.2018 19:06
  • 0

Hoy es viernes de consentir tu piel con la combinación ideal #timewise QUIERES PROBARLO? Escríbeme 3004442584 y cuadramos una sesión totalmente GRATIS #teencantara😍 #yosoymarykay💜💕💜💕

MARYKAY TAIPING PERAK ❤ Free gift..❤ Ready stock..❤ Postage everyday....- - - - -

MARYKAY TAIPING PERAK

  • 16.11.2018 19:05
  • 0

❤ Free gift.. ❤ Ready stock.. ❤ Postage everyday.. . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤Independent Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀manja.. ☎017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #terapiinstagram #botanicaleffect #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #ariani #jerawatbatu #marykayshahalam #marykaymurah #malaysia #sepora #bazarpaknil #marykayterengganu #marykayparitbuntar #ajimaura #clearproof #malaysian #neelofahijab #likeforlikes #like4likes #skinvigorate

MARYKAY TAIPING PERAK Mary kay skinvigorate cleansing brush, diantara cleansing brush yang t

MARYKAY TAIPING PERAK

  • 16.11.2018 19:05
  • 0

Mary kay skinvigorate cleansing brush, diantara cleansing brush yang terbaik tersenarai Dlm majalah kecantikan 👍👍👍 .. .. MARY KAY SKINVIGORATE cleansing brush, Brush yg sgt lembut.. sesuai untuk semua jenis kulit, hujung yg membulat membolehkannya digunakan untuk membersihkan wajah : .. .. ✔sel-sel kulit mati dgn berkesan sehingga 85% .. ✔Black dan white head pada kulit .. ✔sisa2 kekotoran dan makeup .. ✔dpt menjimatkan cleanser anda👍 .. .. ❤ Free gift.. ❤ Ready stock.. ❤ Postage everyday.. . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤Independent Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀manja.. ☎017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #terapiinstagram #botanicaleffect #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #ariani #jerawatbatu #marykayshahalam #marykaymurah #malaysia #sepora #bazarpaknil #marykayterengganu #marykayparitbuntar #ajimaura #clearproof #malaysian #neelofahijab #likeforlikes #like4likes #skinvigorate

MaryKay Ind Beauty Consultant .Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA..Ianya penting untuk pelindungan

MaryKay Ind Beauty Consultant

Kulim

  • 16.11.2018 19:00
  • 2

. Mary Kay Sun Protector SPF 35/PA . . Ianya penting untuk pelindungan kulit muka bertujuan untuk menghalang sinar UVA dan UVB dari matahari daripada terus kena pada kulit muka kita . . Jadi kulit muka kita akan sentiasa terjaga dari bahaya sinaran UV matahari seperti penuaan, kerosakan dlm kulit, sunburn, jeragat dan kulit gelap /tona tidak sekata . . Yang bestnya sun protector Mary Kay ni, Ia bertekstur ringan , tidak melekit walaupun melakukan aktiviti air.. juga mengandungi antioksidan, vitamin E utk perlindungan dari radikal bebas.. jg membuatkan skin bertambah flawless💗 . . So jangan lupa pakai sunprotector sebelum keluar rumah tau! 🏡😉 . Berminat nak dapatkan sun protector ni dari Mira, whatsapp ya😘 . . 🎁Free gift.. 🎁Ready stock.. 🚚Postage everyday.. #marykaykulim #marykaykedah #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaysimpang #setantipenuaan #botanicaleffect #timewise #timewiserepair #marykaypeneng #muabellaz #setjerawat #ariani #jerawatbatu #marykayshahalam #marykaymurah #malaysia #sepora #bazarpaknil #marykayterengganu #marykayparitbuntar #ajimaura #clearproof #malaysian #neelofahijab

📇 О ДАМСКОМ И МАМСКОМ Сегодня четверг, а это значит, что на м

📇 О ДАМСКОМ И МАМСКОМ

Almaty, Kazakhstan

  • 16.11.2018 18:38
  • 0

Сегодня четверг, а это значит, что на моем ютуб канале вышел новый видео-отзыв в рубрике «Баночки-скляночки». ⠀ На этот раз поговорим об уходовой линии Botanical Effects и пилинг-системе Timewise. ⠀ Если коротко, то серия Ботаник 5 лет назад спасла меня от прыщей, а вот от пилинга рожа сохнет 😅 ⠀ В общем, много чего интересного у меня с @marykay_kz было, так что, бегом по ссылке в шапке профиля - видео смотреть! ⠀ #zoedix #мэрикей #marykayотзывы #botanicaleffects #timewise

Rachel Lee SH - Mary Kay BC Me and my mircodermbrasion ❤️ Https://www.marykay.com.sg/rachellee

Rachel Lee SH - Mary Kay BC

Asia/Singapore

  • 16.11.2018 18:20
  • 0

Me and my mircodermbrasion ❤️ Https://www.marykay.com.sg/rachellee #iuhismk #iuhiskm #marykaysg #MaryKay #marykaysingapore #skincare #timewise #microdermabrasion #exfoliating #removingdeadskincells #2timesaweek #Beauty #SkinConfidence #LoveYourSkin #ProductPromise

Kiri Holzmann Creo que tengo a la próxima empresaria Mary Kay en casa😍 Mi peque

Kiri Holzmann

Valencia, España

  • 16.11.2018 18:12
  • 0

Creo que tengo a la próxima empresaria Mary Kay en casa😍 Mi pequeña👯‍♀️ también disfruta mucho de esta oportunidad de negocio 💄y sus juguetes felices de recibir su clase de cuidado de la piel💞 . . #MaryKay #MaryKayEspaña #SoyFeliz #SoyBella #ElRosaCambiaVidas #Valencia #Cuidado #Piel #Belleza #Maquillaje #Automaquillaje #TimeWise3D #TimeWise #España #Valencia #Rosa #Pink #Familia #Niños #juguetes

Mariangeles Núñez Look Supernatural de esta mañana🌄  by #marykay #unidadnovaera #mk

Mariangeles Núñez

  • 16.11.2018 18:11
  • 2

Look Supernatural de esta mañana🌄 by #marykay #unidadnovaera #mkbeautybff Con #setdecejas brunette #lapizdelabiosliquido #atplaymate, base mate #timewise y, #mascaralashlove blue. Os gusta el resultado? 💋

Angelene Haviland Day 36: Morning skin and makeup routine! What’s apart of your mornin

Angelene Haviland

Rancho Cucamonga, California

  • 16.11.2018 18:07
  • 6

Day 36: Morning skin and makeup routine! What’s apart of your morning routine?! Let me know in the comments below. ⬇️⬇️⬇️ ———————————— Products Used: @marykayus Timewise Cleanser/Day Cream/Eye Cream/Moisturizer/Liguid Foundation In Beige 3/Brow Gel @lauramercier Foundation Primer/Mascara/Eyelid Primer @colourpopcosmetics No Filter Concealer/Liquid Lipstick @revlon Colorstay Powder @anastasiabeverlyhills Contour Palette @europeanwax Brow Powder @urbandecaycosmetics Naked 3 Palette @morphebrushes Setting Spray ———————————— Thanks so much for the love on this look. Please make sure to like and follow so I can continue producing more content. Check out my YouTube channel too! Link is in my bio!

Рачковская Анастасия Прекрасная серия 🌸ClearProof для проблемн

Рачковская Анастасия

  • 16.11.2018 18:05
  • 1

Прекрасная серия 🌸ClearProof для проблемной кожи. 💞 ⠀ С приходом холодного времени года ❄️на все средства Clear Proof стоит обратить пристальное внимание, потому что они очень здорово и быстро приводят кожу в порядок. 💃 ⠀ Работают они по-разному, хотя бы потому, что помимо салициловой кислоты в линейке действуют и другие эффективные активные компоненты🍃🌷. Сегодня я постараюсь рассказать о достоинствах и недостатках каждого из них. 📝 ⠀ Речь пойдет о средстве для очищения, маске на основе угля для глубокого очищения кожи, сыворотке, креме точечного действия и обезжиренном увлажняющем средстве для проблемной кожи❤️. Они все рассчитаны для проблемной кожи, но работают на любой, как и все кислоты ☄ ⠀ #marykay #marykayrussia #satinhands #mk #мерикей #длярук #кремдлярук #скраб #скрабдлярук#marykay #marykaylive #marykaylife #marykayrussia #mkrussia #marykaymakeup #палитра #тени #makeup #мейкап #консультантмэрикэй #marykayмосква #marykaymoscow #косметика #бытьухоженнойлегко #бытькрасивой #marykay2018 #timewise #уходзакожей

Мадина Мэри Кэй Чтобы попа была как🍑мало тренировать

Мадина Мэри Кэй

  • 16.11.2018 18:05
  • 0

Чтобы попа была как🍑мало тренироваться! Нужно ее бережно тонизировать кремами 🍑🍑 RepostBy @yuliapiskun: "Для упругости тела и кожи после тренировки я незнаю лучшего эффективного средства чем #timewise #body #тонизирующий #крем #длятела_от_целлюлита" - #regrann

Laura Kerley Yes ... TimeWise 3D is a great thing to put in your Black (or Pink) Fr

Laura Kerley

  • 16.11.2018 18:01
  • 0

Yes ... TimeWise 3D is a great thing to put in your Black (or Pink) Friday shopping cart. But I’m having a holiday open house tomorrow!!! #christmasgiftgiving #holidaysales #shopwithoutthechaos . . . . . . . . . . . . . #healthandbeauty #skincare #skincareconfident #bodycare #fragrance #beautyconsultant #advancedcolor #colorconfident #marykayinnovation #antiaging #timewise #greatproductsgreatprice #topekaks #lawrenceks #wichitaks #kansascity #kansas

КОСМЕТИКА МЕРИ КЕЙ БИШКЕК KG Вода – это жизнь, а увлажняющее средст

КОСМЕТИКА МЕРИ КЕЙ БИШКЕК KG

  • 16.11.2018 17:54
  • 0

Вода – это жизнь, а увлажняющее средство – это залог красоты вашей кожи! ⠀ Пейте достаточно жидкости в течение дня и пользуйтесь увлажняющим кремом в любое время года ☝. Эта простейшая рекомендация является прочным фундаментом для поддержания молодости и здоровья кожи. ⠀ Мы подобрали для вас три продукта, которые спасут кожу от обезвоживания: ⠀ 💦Увлажняющая обновляющая гелевая маска TimeWise® – это настоящий хит Mary Kay®, который не оставит равнодушной ни одну женщину! 💦Интенсивно увлажняющий крем Mary Kay® обеспечит оптимальное увлажнение до 10 часов. Крем полюбят обладательницы сухой кожи. 💦Обезжиренный увлажняющий гель Mary Kay® моментально избавит от ощущения стянутости. Средство подходит для нормального и жирного типа кожи. . 📲Тел:+996555754288(whatsApp) 🚛Имеется доставка по г.Бишкек . #marykay#marykay__bish#мерикей#marykaymakeup#timewise#волшебныйнабор#системадляпроблемнойкожи#clearproof#линиядлямолодойкожи#botanicaleffects#антивозростнаясистемапоуходузакожей#timewiserepair#парфюм#туалетнаявода#тоналка#ccкрем#макияж#красота#здоровье#бизнес#женщины#кыргызстан#бишкек#ош#талас#иссыккуль#алматы

Syuhada Hamid Wah banyak award yang Mary Kay dah dapat💖JOM berkenalan dengan pr

Syuhada Hamid

  • 16.11.2018 17:43
  • 0

Wah banyak award yang Mary Kay dah dapat💖 JOM berkenalan dengan produk Mary Kay❤ ⏩1. Mary Kay ni dinobatkan Top 5 Global Skin Care Brand oleh Euromonitor International, 2015. ⏩2. Antara top international beauty brand dan direct selling product di lebih daripada 35 buah negara. ⏩3. Mempunyai set penjagaan kulit dan juga cosmetic. Setiap skincare set khusus untuk jenis kulit dan masalah yang berbeza. ⏩4. Mary Kay akan develop, uji, keluarkan, dan packaging majoriti produknya di state-of-the-art kilang di Dallas. ⏩5. Scientist Mary Kay sentiasa berbincang & merujuk kepada independent dermatologists (pakar kulit) & pakar perubatan di seluruh dunia untuk setiap produk yang dihasilkan. ⏩6. Setiap tahun, Mary Kay membelanjakan millions of dollars dan menjalankan lebih 300,000 tests utk memastikan Mary Kay products memenuhi KUALIT STANDARD YANG TERTINGGI, safety and performance. ⏩7. Mary Kay tidak menjalankan ujian keatas haiwan untuk semua produknya ⏩8. Produk Mary Kay berasaskan tumbuhan (botanical) dan mineral, sangat sesuai untuk kulit sensitif. ⏩9. Produk Mary Kay tidak dijual di kedai2 (kalau ada, satu kesalahan sebenarnya) kerana Mary Kay mementingkan personalization,kualiti dan follow up pelanggan 😍😍Company yang kukuh dalam bidang kecantikan mesti mementingkan kualiti produk. Best ke best ? 😍 Syuhada Hamid Wasap.my/60175744410 Mary Kay Beauty Consultant marykaykl #marykayserikembangan #marykaykinrara #marykaypuchong #marykayequine #marykayserdang #marykaykedah #marykaychangloon #marykayjitra #marykaylover #marykayuser #marykayproducts #marykaycosmetics #mekap #sayanakcantik #skincare #kelasmekappercuma #serumC #vitaminC #kulitglowing #glowing #Mask #timewise #melacep

Mary Kay By Diana Garcia🌸 Lista Para El Fin De Semana!?? Vivelo Con Mary Kay 🌸.*******

Mary Kay By Diana Garcia🌸

  • 16.11.2018 17:41
  • 0

Lista Para El Fin De Semana!?? Vivelo Con Mary Kay 🌸. * * * * * * * * * z #beautyfullgirls #hidratante #skincare #gif #cuidatupiel #everyday #mujeresreales #shingekinokyojin #makeup #marykayskincare #makeupartist #fun #makeuplovers #makeupslaves #cosmetics #makeupaddiction #timewise #marykay #firelips #news #love #shine #fall #loveit #beautybloggers #food #photography #highlights #bases #lashes

Mary Kay Ind.Beauty Consultant Testimoni BERJAYA 😍👍.Thanks sis @nrshafiqahmk sebab sudi share

Mary Kay Ind.Beauty Consultant

Kuala Selangor

  • 16.11.2018 17:34
  • 0

Testimoni BERJAYA 😍👍 . Thanks sis @nrshafiqahmk sebab sudi share testimoni, 😘 . Mula2 hampir nK giveup, tapi lepas 5 bulan pakai, sis ni nampak kulit makin sihat, dan tengoklah hasil setahun? Cantikkan😍😍😍😍 . Pejam celik pejam celik, setahun tu xlama mane pun. Nak cepat2 cantik nak buat ape? Sengsara nk merawat tau bila dah rosak. Huhuuu . Ingat tau, Kunci untuk dapat kulit yg sihat perlu SABAR & KONSISTEN. Gunakan skincare yg sesuai dengan kulit muka secukupnye 😘 . Dalam Mary Kay, ada Lebih 5 jenis Skincare yg setiap satunya ada pengkhususan yg berbeza2 mengikut keadaan kulit. . Walaubagaimana pun, cadangan setiap item akan berbeza2 mengikut keadaan kulit setiap orang. . Jadi consultation perseorang adalah sangat penting untuk buat pilihan yg tepat. Untuk pertanyaan lanjut, pm no ini . 👇👇👇 Love,💝 MkSalina Sena, www.wasap.my/60166143843 www.wasap.my/60166143843 www.wasap.my/60166143843 . #SkinCare #skincaremarykay #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #botanicaleffect #timewise #timewise3d #cleansingbrush #blackhead #whitehead #mksalinasena #maskerbotanicaleffect #pencucimuka #kulitlicin #independentbeautyconsultantmarykay #jerawat #ubatjerawat #serumjerawat #ubatjeragat #serumjeragat #jeragat #kulitrosak #kulitberminyak #kulitkering #freeconsultation #melacep #kualaselangor #tanjongkarang #sideincome #freeclass

MARY KAY IND SALES DIRECTOR 🇲🇾 Niat berniaga bukan nak KAYA atau nak UNTUNG semata-mata. Niat ikhlas

MARY KAY IND SALES DIRECTOR 🇲🇾

  • 16.11.2018 17:34
  • 0

Niat berniaga bukan nak KAYA atau nak UNTUNG semata-mata. Niat ikhlas nak bantu orang lain, niat kerana ALLAH, bantu tambah income sendiri & family. Sebab apa? Komitmen dah semakin hari semakin bertambah. Nak bayar itu ini. Tak kiralah samada kau bujang atau sudah berumah tangga. Sekurang-kurangnya kita tak menyusahkan mak bapak, adik beradik, kawan-kawan, sahabat-sahabat & yang lain-lain. Biarlah perniagaan itu dibuat dengan cara yang betul & berkat. Kita sendiri yang dapat rasa betapa SUSAHNYA cari duit hasil titik peluh sendiri. Sentiasa tanam dalam diri SANGKA BAIK selalu dengan orang yang berniaga ni. Jangan SANGKA BURUK. Jangan DENGKI! Kepada kawan-kawan yang berniaga, saya sangat faham situasi anda. Sebab saya pun berniaga Saya doakan perniagaan anda semakin maju & dimurahkan lagi rezeki. Aminn. Peace Yawhhhh!! 💖 SSD LEE 💖 ~ DIA yg Maha Pemberi Rezeki ~ #creditSSDWANIE #throwbackCCApril2019 #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayperak #marykayselangor #marykayjohor #marykaymelaka #marykaypahang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykaykedah #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaykotatinggi #marykayipoh #marykaykl #marykaypj #Timewise #malacep #skinvigorate #shahalam #aesthetic #dermatologist #ctdk #gegarvaganza #duckscarves #myclinic #jeragat

Nurulhuda Mohammed Ghazali Program cuti sekolah anak-anak perempuan anda! Mak akan belajar mekap

Nurulhuda Mohammed Ghazali

  • 16.11.2018 17:33
  • 0

Program cuti sekolah anak-anak perempuan anda! Mak akan belajar mekap dan apply pada anak. Nanti bila ada event pape senang mak dah ada ilmu nak mekap anak cantik-cantik 😍 Tempat terhad! So rsvp segera tau! 0175554676 Huda Ghazali #louregrandeurteam #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykayshahalam #marykayklang #marykaykl #marykaylover #marykay #marykaymysg #marykaymuar #marykaybatupahat #healthyskin #timewise #timewise3d #malaysia #marykaybest #awesome #kulitcantik #kulitsihat #klang #semenyih #shahalam #sarawak #perak #negerisembilan #johor #pahang

Mary Kay Ind.Beauty Consultant Pening nak pakai ape mula2?.Ok kalau anda ada masalah jerawat, antar

Mary Kay Ind.Beauty Consultant

Kuala Selangor

  • 16.11.2018 17:24
  • 2

Pening nak pakai ape mula2? . Ok kalau anda ada masalah jerawat, antara cadangan item adalah seperti ini. . Cuba pakai 5 item ni dulu. . 1) Pencuci Muka Botanical 2) Spot Solution utk jerawat 3) Oil Free Hydrating Gel sebagai pelembab kulit berminyak 4) Liquid Foundation sebgai pelindung 5) Facial Cloths untuk membersihkan kulit muka . . Jom sy guide, meh pm sy 😘 . 👇👇👇 Love,💝 MkSalina Sena, www.wasap.my/60166143843 www.wasap.my/60166143843 www.wasap.my/60166143843 . #SkinCare #skincaremarykay #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #botanicaleffect #timewise #timewise3d #cleansingbrush #blackhead #whitehead #mksalinasena #maskerbotanicaleffect #pencucimuka #kulitlicin #independentbeautyconsultantmarykay #jerawat #ubatjerawat #serumjerawat #ubatjeragat #serumjeragat #jeragat #kulitrosak #kulitberminyak #kulitkering #freeconsultation #melacep #kualaselangor #tanjongkarang #sideincome #freeclass

Niesa Kay Kini bukan lagi rahsia awet muda, kulit sihat dan cantik dengan Time W

Niesa Kay

  • 16.11.2018 17:23
  • 0

Kini bukan lagi rahsia awet muda, kulit sihat dan cantik dengan Time Wise 3D ni.. Memang lagi advance dari time wise lama tau.. 😍😍😍 🌸TIMEWISE 3D🌸 DEFENDS 💜MEMPERTAHANKAN Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit DELAYS 💜MELAMBATKAN Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas Dan teknologi eksklusif DELIVERS 💜MENYAMPAIKAN Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4minggu Antara kandungan bahan2 didlm TIMEWISE 3D 🌼Enkapsulasi resveratol Memberikan manfaat antioksidan 3kali ganda, tambahan pula membantu menggalakkan warna kulit yang lebih sekata Dan membantu kolagen semulajadi kulit 🌼Vitamin B3 Terkenal dengan kuasa pencerahannya Dan berfungsi sebagai antioksidan 🌼Peptida anti-penuaan Membantu kolagen dan elastin semulajadi kulit untuk penampilan Yang lebih muda Dan anjal #TIMEWISE 3D terdiri daripada: 💆🏻‍♀️Cleanser Pembersih ini mampu bertindak untuk 💧Menghilangkan kekotoran pada kulit 💧Menghasilkan kulit yg bersih 💧Membuang kulit mati 💧Mencerahkan kulit 🌞Day Cream SPF30 Pada waktu siang, krim ini dapat memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spectrum luas UVA/UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semulajadi, membantu mengurangkan garis2 halus 🌚Night Cream Pada waktu malam, krim ini bertindak utk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semulajadi, kelihatan muda dan membantu mengurangkan garis2 halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit. 👀Eye Cream Krim mata ini membantu mengurangkan tanda penuaan termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus Dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam.👁👁 Erniesa Perunding Kecantikan Mary kay #ilovemarykayproducts #skincaremarykay #timewie3D #jomcantikdenganmarykay