utem instagram photo

#

CoklatBanjir MURAH PETAK / BUJUR Choc Crispy + Topping ( 350 gram ) ..HARGA :❗RM15 T

CoklatBanjir MURAH

  • 12.12.2017 07:37
  • 0

PETAK / BUJUR Choc Crispy + Topping ( 350 gram ) . . HARGA : ❗RM15 TAK MASUK POS. 👉 TAMBAH KOS POS : 1 BEKAS : RM8 SM / RM12 SS 2 BEKAS : RM11 SM / RM15 SS 3 BEKAS : RM13 SM / RM18 SS 4-6 BEKAS : RM15 SM / RM26 SS . . . ■ Flavour Topping : 👉Dairy Milk 👉Milo Ball ♡ Kinder Bueno ♡ kit kat ♡ Mashmello ♡ Oreo ♡ M&M ♡ Nips ♡ Cloud 9 ♡ Milo Nuget ♡ Nestum ♡ Koko Krunch ♡ Konfleks ♡ Snickers ♡ ChocoLove@ Oreo Serbuk . . **Bekas petak n bujur sama je berat . . Harga dan kos postage tengok kat atas. . . ✔Pos isnin hingga jumaat. ✔Postage, preparation and delivery within 1-3 working days after payment. 🚫Tak terima urgent order, fussy buyer n impatient buyer ! . . . #CoklatByAqsaras #coklatjar #chocojar #coklatkrispy #coklatmurah #sayajualcoklat #samyangmurah #iphonemurah #makeupmurah #chocolateporn #coklat #prelovedmlaysia #kasutmurah #chocobymurah #chocodenamurah #chocodena #blousemurah #bajubaby #upnm #uitm #utem #uum #uia #unikl #unisel #upm #uitmpuncakalam #uitmlendu #unisza #iium

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒 Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒

  • 12.12.2017 07:37
  • 1

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

CoklatBanjir MURAH PETAK / BUJUR Choc Crispy + Topping ( 350 gram ) ..HARGA :❗RM15 T

CoklatBanjir MURAH

  • 12.12.2017 07:36
  • 0

PETAK / BUJUR Choc Crispy + Topping ( 350 gram ) . . HARGA : ❗RM15 TAK MASUK POS. 👉 TAMBAH KOS POS : 1 BEKAS : RM8 SM / RM12 SS 2 BEKAS : RM11 SM / RM15 SS 3 BEKAS : RM13 SM / RM18 SS 4-6 BEKAS : RM15 SM / RM26 SS . . . ■ Flavour Topping : 👉Dairy Milk 👉Milo Ball ♡ Kinder Bueno ♡ kit kat ♡ Mashmello ♡ Oreo ♡ M&M ♡ Nips ♡ Cloud 9 ♡ Milo Nuget ♡ Nestum ♡ Koko Krunch ♡ Konfleks ♡ Snickers ♡ ChocoLove@ Oreo Serbuk . . **Bekas petak n bujur sama je berat . . Harga dan kos postage tengok kat atas. . . ✔Pos isnin hingga jumaat. ✔Postage, preparation and delivery within 1-3 working days after payment. 🚫Tak terima urgent order, fussy buyer n impatient buyer ! . . . #CoklatByAqsaras #coklatjar #chocojar #coklatkrispy #coklatmurah #sayajualcoklat #samyangmurah #iphonemurah #makeupmurah #chocolateporn #coklat #prelovedmlaysia #kasutmurah #chocobymurah #chocodenamurah #chocodena #blousemurah #bajubaby #upnm #uitm #utem #uum #uia #unikl #unisel #upm #uitmpuncakalam #uitmlendu #unisza #iium

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒 Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒

  • 12.12.2017 07:36
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒 Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒

  • 12.12.2017 07:36
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒 Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒

  • 12.12.2017 07:33
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒 Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒

  • 12.12.2017 07:33
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

SERUM JERAWAT NO. 1 MALAYSIA Hai , ramai yang cakap nak repeat order 2 botol, 3 botol 😱😱.Ja

SERUM JERAWAT NO. 1 MALAYSIA

  • 12.12.2017 07:28
  • 0

Hai , ramai yang cakap nak repeat order 2 botol, 3 botol 😱😱 . Jadi atas sokongan anda kami lancarkan promo untuk COMBO 🎉🎉 . 💸3 BOTOL RM60 🚛FREE POSTAGE . Whatsapp segera 0105755412 selagi stock masih ada 😘 . #uitm #uitmpg #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #ipgkampuspendidikanislam #kskbsas #uiamgombak #uiamkuantan #usim #unimas #unikl #uniklbmi #uniklmitec #utem #uniszapastitahu #unisza #uum #ukm #universitimalaya #usm #politeknikkotabharu #ipgkampuskotabharu #puo #psas #kpps #instagram

Deuter Karrimor Backpacks KARRIMOR AIRSPACE 35+5 (50L)WHATSAPP : +60145103310 atau tinggalkan

Deuter Karrimor Backpacks

  • 12.12.2017 07:24
  • 0

KARRIMOR AIRSPACE 35+5 (50L) WHATSAPP : +60145103310 atau tinggalkan nombor 8 Sebab anda perlu membeli beg ini ◾ Saiz : 50 Liter (Sesuai untuk 5-6 Hari) ◾ Ruang utama, poket hadapan, zip atas, ruang botol ◾ Besi untuk support belakang ◾ Padding yang tebal dan selesa ◾ Percuma raincover ◾ Sesuai untuk pelbagai aktiviti lasak ◾ Harga : RM 135 ◾ Penghantaran percuma ke Semenanjung ◾ + RM 20 ke Sabah & Sarawak ◾ Ada warna-warna lain lagi --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 8 Reasons you must buy this bag ◾ Size : 50 Litre (Suitable for 5-6 Days) ◾ Main compartment, upper compartment, front pocket, bottle compartment ◾ Steel for back support ◾ Thick and comfy padding ◾ Raincover included ◾ Suitable for backpacking, hiking ◾ Price : RM 135 ◾ Free postage to Semenanjung ◾ + RM 20 to Sabah & Sarawak ◾ More colours available #uitm #uitmpp #utm #unikl #unisza #upm #ukm #utem #ump #unimap #unisel #unirazak #universitimalaya #quechua #malaysia #deuter #jackwolfskin #karrimor #deutermurah #jualbeg #deuteronline #deutermalaysia #deutervietnam #kedaideuter #jualbegmurah #begmurah #uitmsalam #uthm #airasia #mhy29

Sofia Putri Intan MALU KE?? 🙈🙈🙈🙈.kadang kadang kita hidup ni suka ikut cak

Sofia Putri Intan

  • 12.12.2017 07:23
  • 1

MALU KE?? 🙈🙈🙈🙈 . kadang kadang kita hidup ni suka ikut cakap orang, orang cakap tu, cakap ni...kita ikut je 😥😥 sampai bila kita nak hidup atas pandangan orang lain? 😔😔 . . sama jugak bila berniaga, orang kata "kau takleh buat bisnes ni."."kau pemalu boleh ke??". "boleh ke kau berjaya dalam bisnes ni?" dan baaaaanyak lagi pandangan orang yang cuba nak halang apa yang kita buat 😅😅😅 . . konklusinya, cuba hidup jangan berlandaskan pandangan orang lain 😊 sebab walau apa pun yang kita buat, diri sendiri yang akan terkesan. Kita nak berjaya, kita sendiri yang kena usaha 💪💪 bukan orang lain 😉😉 . . business purpose SOFIA 01126682478 SOFIA 01126682478 SOFIA 01126682478 . #royalbusinessschool #facultyofmillionaire #earnwhileyoulearn #projekincometurbo #bisnesonline #rbsfans #viefans #gbecsapok #melaka #selangor #businessacademy360 #uitm #ukm #upm #usm #usim #unimas #uthm #utm #utem #unimap #unikl #uniten #bangkok #manila #singapore #brunei #jakarta

Avantura.KL Ready nak fly sabtu ni gais ! Takde kepak bukan alasan untuk kita tak

Avantura.KL

Shah Alam, Malaysia

  • 12.12.2017 07:20
  • 1

Ready nak fly sabtu ni gais ! Takde kepak bukan alasan untuk kita tak boleh terbang. Ye dak ? 😏 . Ada yg nak try Paragliding ? Kitorg ada slot lagi utk korg akan datang. Jom gais ! Terbang beramai-ramai. Fly High or Stay Low. Gittew . #gopromalaysia #igersmalaysia #tripjalanjalan #igersmalaya #ikutcarakita #jomkakijalan #kakitravel #utm #uitm #unikl #usm #ukm #uum #klmu #upm #uiam #unimas #ums #upsi #usim #utem #unimap #ump #unisza #upnm #umk #umt #uthm #usas #upnm

Deuter Karrimor Backpacks DEUTER JUPITER (45L)WHATSAPP : +60145103310 atau tinggalkan nombor

Deuter Karrimor Backpacks

  • 12.12.2017 07:18
  • 1

DEUTER JUPITER (45L) WHATSAPP : +60145103310 atau tinggalkan nombor 8 Sebab anda perlu membeli beg ini ◾ Saiz : 45 Liter (Sesuai untuk 4 Hari) ◾ Ruang utama, ruang bawah, poket atas ◾ Besi untuk support belakang ◾ Padding yang tebal dan selesa ◾ Percuma raincover ◾ Sesuai untuk pelbagai aktiviti lasak ◾ Harga : RM 108 ◾ Penghantaran percuma ke Semenanjung ◾ + RM 20 ke Sabah & Sarawak ◾ Ada warna-warna lain lagi --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 8 Reasons you must buy this bag ◾ Size : 45 Litre (Suitable for 4 Days) ◾ Main compartment, bottom compartment, upper pocket ◾ Steel for back support ◾ Thick and comfy padding ◾ Raincover included ◾ Suitable for backpacking, hiking ◾ Price : RM 108 ◾ Free postage to Semenanjung ◾ + RM 20 to Sabah & Sarawak ◾ More colours available #uitm #uitmpp #utm #unikl #unisza #upm #ukm #utem #ump #unimap #unisel #unirazak #universitimalaya #quechua #malaysia #deuter #jackwolfskin #karrimor #deutermurah #jualbeg #deuteronline #deutermalaysia #deutervietnam #kedaideuter #jualbegmurah #begmurah #uitmsalam #uthm #airasia #mhy29

BAJU\PARKA\JACKET\SWEATER #KG_AVAILABLEBrand : Star Wars Uniqlo HoodieSize : S (18/26)Cond

BAJU\PARKA\JACKET\SWEATER

  • 12.12.2017 06:59
  • 1

#KG_AVAILABLE Brand : Star Wars Uniqlo Hoodie Size : S (18/26) Cond : 9/10 // swipe more details Rm50 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage2 di #KG_AVAILABLE . . #bundle #lokalah #tempatanfest #bajubundle #kasutbundle #powellperalta #kakibundle #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #champion #tommyhilfiger #nmit #supremeny #instashop #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #mmumelaka

BAJU\PARKA\JACKET\SWEATER #KG_AVAILABLEBrand : Star Wars HoodieSize : M (19/28)Cond : 9/10

BAJU\PARKA\JACKET\SWEATER

  • 12.12.2017 06:59
  • 0

#KG_AVAILABLE Brand : Star Wars Hoodie Size : M (19/28) Cond : 9/10 // swipe more details Rm50 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage2 di #KG_AVAILABLE . . #bundle #lokalah #tempatanfest #bajubundle #kasutbundle #powellperalta #kakibundle #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #champion #tommyhilfiger #nmit #supremeny #instashop #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #mmumelaka

BAJU\PARKA\JACKET\SWEATER #KG_AVAILABLEBrand : Keith Haring HoodieSize : M (19/28)Cond : 9

BAJU\PARKA\JACKET\SWEATER

  • 12.12.2017 06:59
  • 0

#KG_AVAILABLE Brand : Keith Haring Hoodie Size : M (19/28) Cond : 9/10 // swipe more details Rm50 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage2 di #KG_AVAILABLE . . #bundle #lokalah #tempatanfest #bajubundle #kasutbundle #powellperalta #kakibundle #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #champion #tommyhilfiger #nmit #supremeny #instashop #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #mmumelaka

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒 Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒

  • 12.12.2017 06:50
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒 Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒

  • 12.12.2017 06:48
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒 Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒

  • 12.12.2017 06:48
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

MURAH, LAWA, BORONG,RM30 ONLY 🔥AMARAN KERAS🔥 ..TQ LOVELY DONNING OUR BEST SELLER ..JANGAN

MURAH, LAWA, BORONG,RM30 ONLY

  • 12.12.2017 06:47
  • 1

🔥AMARAN KERAS🔥 . . TQ LOVELY DONNING OUR BEST SELLER . . JANGAN TERLEPAS PANDANG TESTIMONI KAMI WHATSAPP 0174066335 #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #terapiinstagram #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #kurung #jeans #palazo #skirt #kemeja #cikguseo

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒 Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

DINEROSHOP 👟⌚️👚🎒

  • 12.12.2017 06:47
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

BAJU MIX AND MATCH RM50 🔥AMARAN KERAS🔥 ..TQ LOVELY DONNING OUR BEST SELLER ..JANGAN

BAJU MIX AND MATCH RM50

  • 12.12.2017 06:46
  • 1

🔥AMARAN KERAS🔥 . . TQ LOVELY DONNING OUR BEST SELLER . . JANGAN TERLEPAS PANDANG TESTIMONI KAMI WHATSAPP 0174066335 #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #terapiinstagram #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #kurung #jeans #palazo #skirt #kemeja #cikguseo

Amyerabeauty | dyxy #lotusmolecreamtestimoni 😍😍😍.Customer sgt2 puas hati...ape

Amyerabeauty | dyxy

  • 12.12.2017 06:46
  • 1

#lotusmolecreamtestimoni 😍😍😍 . Customer sgt2 puas hati...ape tak nye dh berthun2 skintag die... akhirnya cube #lotusmolecream tanggal jg... . P/s : ✔xperlu sapuan hari2 ✔ tanggal dan tidak akn naik semula ✔hanya sapu pada kawasan bermasalah shj.. . . . 👆 so jimatt la kan!!!! 1 btl blh guna lebih 50kali 💞 . 💖 Ade masalah nk hilangkan mole ⏩ tahilalat biasa or hidup / kutil / ketuat / biji kolestrol / isi lebih jum2 WHATSUPP kk fa 📲0175520546 . #buangtahilalat #krimbuangtahilalat #buangketuat #buangkutil #buangisilebih #buangbijikolestrol #lokalah #organicproduk #homemade #baazarpaknil #igmalaysia #instabeauty #beauty #kedah #johor #melaka #jannanick #utem #uthm #uitm #fattahaminz #dekatkanjarakkita #aydajebat #cuticutimalaysia #wanitahariini #langkawi #melaka

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️ Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️

  • 12.12.2017 06:43
  • 1

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️ Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️

  • 12.12.2017 06:43
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️ Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️

  • 12.12.2017 06:43
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️ Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️

  • 12.12.2017 06:43
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️ Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️

  • 12.12.2017 06:42
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️ Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️

  • 12.12.2017 06:42
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️ Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️

  • 12.12.2017 06:42
  • 1

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️ Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️

  • 12.12.2017 06:42
  • 0

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️ Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️BUY 4 FREE 1exclude pos

SNEAKERS MURAH 👟 ‼️

  • 12.12.2017 06:41
  • 1

Rorec Facial Mask RM5 only ‼️ RM5 ‼️ BUY 4 FREE 1 exclude postage COD Melaka 📱01126399457 #facialmask #rorecfacemask #facemask #sayajualfacemask #uitm #utem #melaka #politeknikmelaka #politeknikmerlimau

PLANNERMURAH2018 HARINI COD AREA SHAH ALAM😍😍.TERIMA KASIH LOVELY CUSTOMERS,SEMO

PLANNERMURAH2018

  • 12.12.2017 06:39
  • 1

HARINI COD AREA SHAH ALAM😍😍 . TERIMA KASIH LOVELY CUSTOMERS,SEMOGA MANAFAAT PADA AWAK2 SEMUA😉😉 . #planner2018#jualansale#promosi#hargaruntuh#hadiahbuku#hadiahdiari #utem#ipta#unikl#upm#instagram #instagramer#marsah#uitm#plannerislamic#sistetsiium#iium #kuisbiz#kuin#library #kedaibuku#yearendsale#uiam#universitimalaysiaterengganu #yearendsale2017#kedaipensil#perpustakaan#bookstore#bookshope

Amyerabeauty | dyxy #lotusmolecreamtestimoni 😍!!! Baru sapu 10 hari,tahi lalat dah tang

Amyerabeauty | dyxy

  • 12.12.2017 06:30
  • 4

#lotusmolecreamtestimoni 😍!!! Baru sapu 10 hari,tahi lalat dah tanggal 💞... besar2 gini pun mampu tanggal ok..hanya dgn sapuan #lotusmolecream je tau... . . Nak cuba?jum WHATSUPP kk fa sekarang 📲0175520546 kk fa guide detail smp tanggal punya 😙😘 . #lotusmolekrimstokis #lotusmolekrimbymyra #krimbuangtahilalatmurah #krimremoval #krimkutil #krimketuat #moleremoval #removal #wart #skintag #oilseed #beauty #antiscarcream #scarcream #kedah #bazaronline #baazarpaknil #wanitahariini #cutisekolah #makeup #fattahaminz #fattzura #cuticutimalaysia #organicproduk #organichana #utem #uthm #uitm

Car Spa N Detailing centre Assalammualaikum..cuaca baik harini...jom dtg buat detailing!!! Myvi s

Car Spa N Detailing centre

  • 12.12.2017 06:27
  • 1

Assalammualaikum..cuaca baik harini...jom dtg buat detailing!!! Myvi s.wax done by cncautodetailing✔ Pastikan kereta anda dilindungi sekarang✔ Dapatkan tip kecantikan dan penjagaan dari kami sekarang✔ Sila call kami utk pertanyaan 0172376203 - syafiq Atau terus ke premis kami No 53, Jalan TU 49A, Kompleks Boulevard, Taman Tasek Utama, MITC  Melaka #meguiars #gmtech #rupes #osren #menzerna #melaka #utem #detailingpro #mitc #ayerkeroh #melakau #carspa #carcare #detailing #cardetailing #detailingcars #detailingworldofficial #paintcorrection #malacca #detailerpassion #paintprotection #detailersden #cars #detailing #detailinglife #detailinglifestyle #autodetailing

Cofeology Cafe & Restaurant Cofeo's Fish and Chips is different than the others because our fish i

Cofeology Cafe & Restaurant

  • 12.12.2017 06:24
  • 1

Cofeo's Fish and Chips is different than the others because our fish is freshly took from the local fishermen ! That golden crispy at the outside and the fluffy texture is so heaven in your mouth ❤

Amyerabeauty | dyxy Stok Lmc kk fa dah restok 100 pcs! 💖Nak order WHATSUPP kk fa 📲

Amyerabeauty | dyxy

  • 12.12.2017 06:19
  • 2

Stok Lmc kk fa dah restok 100 pcs! 💖 Nak order WHATSUPP kk fa 📲0175520546... pembayaran sehingga jam 2ptg kk fa pos out hari yg same.. harini ade postage ye!!!! Jum place your order..kk fa guide smp tanggal tau 😘💖 FAST SELLING ITEM NIE 😍😘 . #lotusmolecream #krimbuangtahilalat #buangketuat #buangkutil #buangisilebih #buangbijikolestrol #murahmurah #lokalproduk #lokalah #igmalaysia #instashop #instabeauty #beautycare #organic #homemadeorganic #utem #uthm #uitm #usm #fattahaminz #wanitahariini #dekatkanjarakkita #aydajebat #melaka #cuticutimalaysia #johor #langkawi #makeupartis

SERUM JERAWAT NO. 1 MALAYSIA LELAKI pun ramai guna MAGIC GLOW SERUM 😘.Nak dapat muka glowing &

SERUM JERAWAT NO. 1 MALAYSIA

  • 12.12.2017 06:11
  • 3

LELAKI pun ramai guna MAGIC GLOW SERUM 😘 . Nak dapat muka glowing & flawless jom dapatkan MAGIC GLOW SERUM 💖 . MAGIC GLOW SERUM yang mengandungi VITAMIN C DAN E sangat sangat membantu masalah 👇🏻 👉KULIT WAJAH ROSAK AKIBAT SALAHGUNA PRODUK 👉 WAJAH BERJERAWAT DAN JERAGAT 👉KULIT WAJAH KUSAM DAN KERING 👉 LIANG PORI WAJAH TERBUKA 👉KULIT MUKA AKIBAT PARUT JERAWAT 👉 KULIT MUKA TERBAKAR (SUNBURN) 👉 TONA KULIT TAK SEKATA . Whatsapp segera 0105755412 selagi stock masih ada 😉 . #uitm #uitmpg #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #ipgkampuspendidikanislam #kskbsas #uiamgombak #uiamkuantan #usim #unimas #unikl #uniklbmi #uniklmitec #utem #uniszapastitahu #unisza #uum #ukm #universitimalaya #usm #politeknikkotabharu #ipgkampuskotabharu #puo #psas #kpps #instagram

Trendy Blouse.MERVE SET WARDA PLEATED😍.Hi pmj lovers..lets grab set warda pleated..le

Trendy Blouse.MERVE

  • 12.12.2017 06:01
  • 0

SET WARDA PLEATED😍 . Hi pmj lovers..lets grab set warda pleated..lebih simple n ssuai utk any event or ke office . Size | Freesize fit to L Material | crepe Harga Asal | RM 79/set Harga Sale🎉 | RM70 . 👗Blouse Bahu-15.5 Lengan-22.7(panjang),13(lebar) Dada-40 Labuh-32.5 . 👖Palazzo Pinggang-39 Pinggul-43 Panjang-40 . 👇Klik hashtag di bwh utk view collection set warda pmj #setwardapmj #setwardapmj #setwardapmj . 🏩Lokasi butik: 2 lot dr oldtown cheng yg blkang tesco cheng tu.. Nmpak pintu pink naek terus(atas kedai music🎼) or WAZE: BUTIK PONDOK MERAHJAMBU . #setwardapmj #AuraInsta #IgMashUp #pondokmerahjambu #pmjlovers #vendorboutique #vendorbutikmelaka #blouse#blousecotton#longblouse#setwarda#dresswarda#dresswardamelaka#uitmbandaraya#uitmlendu#utem#kolejkomunitibukitberuang#adtecmelaka#mmumelaka#kuim#gegaumelakagegau

Trendy Blouse.MERVE 🍄 SET BEAD ORGANZA-🍄 Colour : 12 warna menarik!🍄 Size : Fr

Trendy Blouse.MERVE

  • 12.12.2017 05:56
  • 0

🍄 SET BEAD ORGANZA - 🍄 Colour : 12 warna menarik! 🍄 Size : Free size fit to L 🍄 Harga ASAL : RM169 🍄 Harga SALE: 🎉 RM100 – Measurement 📏 Bahu : 38cm Dada : 40cm Labuh : 72cm Panjang lengan : 57cm Lebar lengan : 25cm Pinggang : 34cm - 46cm (getah stretchable) Pinggul : 44cm Labuh kain : 100cm #vendorboutique #vendorbutikmelaka #butikmelaka #sayajual #sayajualmurah #sayajualbajuraya #uitmlendu #uitmbandaraya #uniklmelaka #utem #moodrepublic #mmumelaka

Trendy Blouse.MERVE New new new.ROSSA PATCH🍁Bahu - 16🍁Dada - 20.5🍁Lengan - 1

Trendy Blouse.MERVE

  • 12.12.2017 05:54
  • 0

New new new . ROSSA PATCH 🍁Bahu - 16 🍁Dada - 20.5 🍁Lengan - 13 🍁Labuh - 30 . Rm 40 only . 2 color available BLACK AND WHITE . #vendorboutique #vendorbutikmelaka #butikmelaka #moodrepublic #sayajual #saleraya #IgMashUp #uitmlendu #utem #uniklmelaka #uitmbandaraya

cara kurus pantas diet sihat Kacang kuda atau chickpea😉.. Bagus ke? Sesuai sgt buat snek pagi da

cara kurus pantas diet sihat

  • 12.12.2017 05:48
  • 2

Kacang kuda atau chickpea😉.. Bagus ke? Sesuai sgt buat snek pagi dan petang. Pehh banyak khasiatnye yg kita tak tahu... Ia kaya protien, fiber, vitamin dan mineral. Mmg sesuai utk yg sgt mwnjaga kesihatan dan berat badan... Kalorinye rendah dan berkhasiat. Org balik mekah selalu beli yg kering tu.. Kite biase rebus kan... . Mineral seperti zat besi, fosfat, kalsium, magnesium, zink dan vitamin K di dalam kacang kuda membantu membina anda mengekalkan struktur dan kekuatan tulang. Tambahan pula zat besi dan zink didalam kacang kuda memainkan peranan penting dalam penghasilan dan pematangan kolagen. .selain tuh ia memelihara organ utama badan spt jantung, mata, hati, usus, saluran darah, kulit. Kiye jugak terpelihara dr serangan kanser.. . Pasnih setiap rumah mesti perlu ada kacamg kuda..dgn hg yg murah.. Kesihatan anda terjaga. WHY NOT.. daripada duk makan kerepek2 dan makanan ringan yg membahayakan kesihatan. Betul? . Dapatkan lebih tip diet dan penjagaan kesihatan dlm program intensive coaching utk tahun baru 2018..jgn ketinggalan.. Nyosal nanti😀😀 . KLIK LINK IG DI 👆 untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺ . #coachdin 0197787478 coachnor 0197587478 . #teamdinazmii #terapiinstagram #gegaumelakagegau #uitmdihatiku #carakurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusselepasraya #kurusuntuksuami #kurus7hari #kurussehat #kurussebelumnikah #kurusputih #johor #dietibuhamil #ibumenyusui #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #drazizanosman #melakapeople #melakafood #utem #ubatkurus #carakurus #singapore

Wanie_Shaklee TERDESAK DGN KEWANGAN SEKARANG?.Tahap kewangan kita semakin menjerut

Wanie_Shaklee

  • 12.12.2017 05:29
  • 1

TERDESAK DGN KEWANGAN SEKARANG? . Tahap kewangan kita semakin menjerut leher. Betul tak? . NAK BERBISNESS TAPI TAKDE MODAL? . NO WORRY! . Jom sertai kami di #Shaklee. Kenapa anda perlu sertai kami? . ➡️ shaklee adalah perniagaan ternyata stabil dari dulu hingga kini. (Lebih 50tahun). ➡️ bonus dibayar terus ke account tanpa GAGAL. ➡️ produk #shaklee yang diuji secara klinikal , berkesan & selamat. ➡️ tidak pernah di "banned/blacklist" setiap produk yg dikeluarkan. ➡️ mendapat permintaan yg tinggi dikalangan pengguna. ➡️ perniagaan international. . Kelebihan jadi ahli #shaklee. *️⃣ bonus bulanan. *️⃣ bonus kepimpinan. *️⃣ bonus kereta. *️⃣ trip pelancongan. *️⃣ team Build marketting. *️⃣ potongan harga untuk ahli 20-30%. . Nak mulakan bisnes kecil-kecilan? Shaklee sangat membantu‼️. . Modal serendah RM 79.00 sahaja untuk yuran keahlian. . Malah kami mempunyai satu family group support yg boleh membantu kita semua memulakan langkah membantu lebih ramai orang lagi.Sharing Info & knowledge together with others member. . Tiada istilah bekerja sendiri. Kota BERJAYA BERSAMA-SAMA. . ANDA SEDIA UTK SAHUT CABARAN?? . Jom ambil langkah pertama dengan Whatsapp Wanie secepat mungkin. . +6019-6210077 . #sideincome #surirumahbergaji #pelajarbijak #shakleebywanie #janapendapatandgnshaklee #bonussetiapbulan #UTM #UMP #USM #UUM #UKM #UPM #UMT #UTeM #UniKL #housewife #surirumah #WAHM #fulltimemother

GEBU|CERAH|FLAWLESS|ORGANIK Tq #hunalawa for the pic 😄☺ Rajin rajin selfie lagi 😙 Cerianya

GEBU|CERAH|FLAWLESS|ORGANIK

  • 12.12.2017 05:17
  • 1

Tq #hunalawa for the pic 😄☺ Rajin rajin selfie lagi 😙 Cerianya korang. Kita suka org ceria ! :) Cantik kan comel kan Meh oder #hunaglowingbar #hunaaloveragelJangan lambat. Nanti lambat cantik ! Hehe hehehe he . . . 013.6344.208 1x Rm35 postage Rm7 2x Rm70 free postage Lots of love 😚😚😚 . #hunaofficial #hunafeedback #hunalover #hunaglowingbar #teamHUNA #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #jerawat #pmm #acne #trustedseller #uitmlendu #uitmjasin #uitmmelaka #mmumelaka #skincare #melaka #utem #pmm #mp_dexato #aienshoppegram #orked.co #sallyvendorboutique #melakavendor #kuim #melakaboutique #shawlstories

Pakar Parut Jerawat Vitamin C Assalamualaikum. Selamat pagi 😊.Rileks je kalau tak sempat nak be

Pakar Parut Jerawat Vitamin C

  • 12.12.2017 05:04
  • 12

Assalamualaikum. Selamat pagi 😊 . Rileks je kalau tak sempat nak beli breakfast. Sebab dengan adanya ESP protein soya. Alhamdulillah. Mengenyangkan 😎 . Asbab pengambilan ESP jugak, kulit kusam dan hilang. Gembira pulak rasa hati bila kawan-kawan tegur kulit dah cerah 😚 . Dapatkan ESP Whatsapp Nazra 019-4320059

KasutFutsalKasutBola *Hello Guys*🔥*READY STOCK❗**GRAB NOW🔥*✅Suitable for-FOOTB

KasutFutsalKasutBola

  • 12.12.2017 04:57
  • 0

*Hello Guys*🔥 *READY STOCK❗* *GRAB NOW🔥* ✅Suitable for-FOOTBALL&RUGBY ✅For Men 💰Price RM 130😍(Including Postage) ✅Name-Nike Mercurial Vapor XI FG🔥 ✅Size available: 39➖45 ✅Ade Freegift bro🔥 ✅Banyak lagi yang ready stock dan design lawa-lawa ✅Boleh Usha Usha Yeeee😜 ✅Do follow ig @KasutFutsalAnda 📱Boleh dm or Whatsapp 0148068536(Din/Jent) ContactMeNow🔥🔥🔥 #Uitm#UitmJengka#UitmShahAlam #KasutFutsal#KakiFutsal#FutsalforAll#KakiBola#Nike#Adidas#Asics#Joma#Kelme#Pans#Utem#Upsi#Um#Uum#nn#Fazura#Fattah#Ppim#AydaJebat#Sam#BolaSepak#Fam#EraFM#SepahtuSinar#Sepahtu#THR

SNEAKERS PADU HARGA KILANG PROMO SNEAKERS HARGA KILANG!!!➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

SNEAKERS PADU HARGA KILANG

  • 12.12.2017 04:57
  • 1

PROMO SNEAKERS HARGA KILANG!!! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✅100% trusted seller ✅Ready stock ✅Harga kilang ✅Seller the best . 👟NIKE FLYKNIT . 💥Colour : Blue Orange 💥Gred AAA 💥Size : 36-45 euro . 💶SALES NOW - RM80 (add on RM5 for Sabah/Sarawak) . 🙋Berminat?? 🙋Nak oder?? . How to oder 👇 👉Screenshot gambar 👉Whatsapp angah (0105167330) 👉Malas save nombor?? Klik link kat bio . ✌INGAT SNEAKERS, INGAT ANGAH 😀 . #angahsneakersempire #angahjualsneakers #sneakerslelaki #sneakersperempuan #sneakershargakilang #awakbeli #angahjual #awaksuka #angahsuka #youlike #ilike #ajimaura #toneexcel #toneplus #uitm #upsi #utem #usim #usm #upm #utp #bismillahfirst ##akhiratdidepan #onxon #sportsneverdie #makmarahjualmahal

🔥TOPI MURAH🔥 ❤️ L A  C A P❤️.Assalamualaikum korang,hari ini @th2_store m

🔥TOPI MURAH🔥

Selangor

  • 12.12.2017 04:48
  • 1

❤️ L A C A P❤️ . Assalamualaikum korang,hari ini @th2_store mahu promote kat korang cap LA yang terboek ni😆.Sesuai untuk lelaki dan perempuan,dan yang penting mesti mereciks kalau korang pakai kat public😍 . TOPI MURAH🔥 TOPI TERBOEK🔥 TOPI BERKUALITI🔥 . @th2_store jual murah jee 1 cap=RM37 2 cap=RM57 SIAP POSTAGE . Berminat? Whatsapp :- 📲019 286 5574 (HAMZI) 📲011 1577 8158 (HAZIQ) FOR MORE DETAILS.. . @th2_store @th2_store @th2_store.. . #capmurah #topimurah #adidas #jordan #stoned #converse #supreme #nike #semenyih #neelofa #fattahamin #lofattah #jualcapmurah #ukm #utm #utem #unisza #upsi #uniten #unisel #uitm #zizanrazak #polinilai

BAJU\PARKA\JACKET\SWEATER #KG_AVAILABLEBrand : HUF HoodieSize : MCond : 9/10 // swipe more

BAJU\PARKA\JACKET\SWEATER

  • 12.12.2017 04:45
  • 1

#KG_AVAILABLE Brand : HUF Hoodie Size : M Cond : 9/10 // swipe more details Rm100 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage2 di #KG_AVAILABLE . . #bundle #lokalah #tempatanfest #bajubundle #kasutbundle #powellperalta #kakibundle #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #champion #tommyhilfiger #nmit #supremeny #instashop #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #mmumelaka

cara kurus pantas diet sihat .Jadual waktu pemakanan yg lebih teratur👍🔥.Sarapan pagi jgn d

cara kurus pantas diet sihat

  • 12.12.2017 04:44
  • 3

. Jadual waktu pemakanan yg lebih teratur👍🔥 . Sarapan pagi jgn di tinggalkan di antara jam 6am - 9am. Ambil makanan yg berprotein tinggi, rendah karbo, rendah kalori, yg paling penting elakan yg bergoreng, bergaram and bergula yg tggi. . Diantara jam 10am - 11am ambil buah-buahan atau kekacang. Ni namanya snacking time utk mengelakkan rasa lapar sementara menunggu makan tgh hari . Makan tgh hari diantara jam 12 - 2pm) ambil nasik ikut sais sebesar penumbuk 👊🏻 anda.ikan tanpa di goreng ayam pun sama.☺️ lagi2 awesome kalau semua ni kukus, grill, panggang 😍. .😌 . Makan malam antara jam6pm-7.30pm. Cuma menunya tak berat mcm makan tgh hari...elakkan makanan yg berat. . Semua pemakanan yg seimbang ni di terangkan dgn lebih detail dlm program cabaran turun berat badan online SLIM FIT CHALLENGE(SFC) . KLIK LINK IG DI 👆 untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺ . coachdin0197787478 coachnor0197587478 . #teamdinazmii #terapiinstagram #gegaumelakgegau #uitmdihatiku #carakurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusselepasraya #kurusuntuksuami #kurus7hari #kurussehat #kurussebelumnikah #kurusputih #johor #dietibuhamil #ibumenyusui #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #drazizanosman #melakapeople #melakafood #utem #ubatkurus #carakurus #tv3malaysia #singapore

BAJU\PARKA\JACKET\SWEATER #KG_AVAILABLEBrand : Obey HoodieSize : M (20/28)Cond : 9/10 // s

BAJU\PARKA\JACKET\SWEATER

  • 12.12.2017 04:43
  • 0

#KG_AVAILABLE Brand : Obey Hoodie Size : M (20/28) Cond : 9/10 // swipe more details Rm90 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage2 di #KG_AVAILABLE . . #bundle #lokalah #tempatanfest #bajubundle #kasutbundle #powellperalta #kakibundle #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #champion #tommyhilfiger #nmit #supremeny #instashop #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #mmumelaka

MURAH, LAWA, BORONG,RM30 ONLY MELLY SLINGRM35POS CHARGE APPLIESSIZE: 21cm x 15cm x 8cmCOLOR:

MURAH, LAWA, BORONG,RM30 ONLY

  • 12.12.2017 04:07
  • 6

MELLY SLING RM35 POS CHARGE APPLIES SIZE: 21cm x 15cm x 8cm COLOR: BROWN, DARK BROWN, PINK MATERIAL: PU LEATHER WHATSAPP 0174066335 #blousemurah #blousecantik #ajimaura #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #handbagmalaysia #sayajualhandbag #sayajualbegmurah #begmurahmalaysia #sayajual #katespademurah #bazaronline #bazarpaknil #personalshoppermalaysia #prelovedmurah #sayajualmurah #cikguseo #begcantik #handbagmalaysia #begmurah

MURAH|CANTIK | DROPSHIP WANTED MELLY SLINGRM35POS CHARGE APPLIESSIZE: 21cm x 15cm x 8cmCOLOR:

MURAH|CANTIK | DROPSHIP WANTED

  • 12.12.2017 04:06
  • 1

MELLY SLING RM35 POS CHARGE APPLIES SIZE: 21cm x 15cm x 8cm COLOR: BROWN, DARK BROWN, PINK MATERIAL: PU LEATHER WHATSAPP 0174066335 #blousemurah #blousecantik #ajimaura #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #handbagmalaysia #sayajualhandbag #sayajualbegmurah #begmurahmalaysia #sayajual #katespademurah #bazaronline #bazarpaknil #personalshoppermalaysia #prelovedmurah #sayajualmurah #cikguseo #begcantik #handbagmalaysia #begmurah

bajulawashoppe BlouseHarga : rm32Pos rm8sm/rm12ssMATERIAL : COTTON..FREE SIZE

bajulawashoppe

  • 12.12.2017 04:04
  • 6

Blouse Harga : rm32 Pos rm8sm/rm12ss MATERIAL : COTTON .. FREE SIZE (XS-XL) .. MEASUREMENT (INCH) ... TOP SHOULDER 15" BUST 40" ARMPIT 20" SLEEVE 21" LENGTH 29" WHATSAPP 0174066335 #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #cikguseo #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #terapiinstagram #ajimaura #tijmkb

mamadil_melaka ..MAMADIL LIP BALMHARGA : RM 39.00LIP BALM READY STOCK . 💋💋

mamadil_melaka

  • 12.12.2017 03:55
  • 6

. . MAMADIL LIP BALM HARGA : RM 39.00 LIP BALM READY STOCK . 💋💋💋 Bibir anda merekah2.. Kdg2 smpai berdarah?? Menahan pedih bila nak minum atau membasuh muka.. Seksa kan... 😞 . Lipbalm MAMADIL merawat masalah bibir yang kering kontang. Memberikan rasa bibir yang lembut dan menawan u olls..tak kering langsung wow! LIPBALM ni lelaki pun boleh pakai. Nak lips terjaga cantik uol pakai lipbalm MAMADIL ni malam sebelum tidur -:) Menjaga kelembapan bibir Anti-bakteria, menyejukkan dan melembabkan memberi nutrisi perlu pada kulit dan melembutkannya Menjaga kestabilan minyak pada kulit kerana ia mudah diserap. Best kannnnn? . . Whatsapp KE +60104269086 Whatsapp KE +60104269086 Whatsapp KE +60104269086. . . #FahaMarketing #agen_mamadil_melaka #MAMADIL #susurizqi #womenlove #mamadil2017 #Putrajaya #Medil #assalamualaikum #trustedsellermalaysia #bazaarpaknil #melakabutikconcept #vendormelaka #utem #melakabutikvendor #agensahmamadil #gegaumelakagegau #melakapeople #kecantikan #mitcmelaka #ayerkeroh #bazar #melaka #melakabandarayabersejarah #batuberendam #bazaar

megfer8 日本チリ友好120周年記念イベントのコンサートへ。

megfer8

Santiago Metropolitan Region

  • 12.12.2017 03:49
  • 0

日本チリ友好120周年記念イベントの コンサートへ。 ギターとピアノの素敵な演奏でした🎶 #utem #concierto #japon

IVORYSECRET SERUM (COD KUIM) Assalamualaikum gais..Apa khabar pagi ni? Harini Fika nak share testim

IVORYSECRET SERUM (COD KUIM)

  • 12.12.2017 03:33
  • 3

Assalamualaikum gais..Apa khabar pagi ni? Harini Fika nak share testimoni dari customer.. . @ivorysecret_johorbahru #ivorysecretmelaka #ivorysecretperak #usim #USM #UKM #umk #utem #uthm #UUM #uitm #kuipsas #usas #kuin #unisza #upm #ivorysecretlover #agentivorysecret #letsglowcleanser #janaincome #surirumah #niqabis #purdah #dramasangat #tudunglabuh #bazaarpaknil #ajimaura #salamsoldout #teamKakSya04

IVORYSECRET SERUM (COD KUIM) Assalamualaikum gais..Apa khabar pagi ni? Harini Fika nak share testim

IVORYSECRET SERUM (COD KUIM)

  • 12.12.2017 03:32
  • 4

Assalamualaikum gais..Apa khabar pagi ni? Harini Fika nak share testimoni dari customer.. . @ivorysecret_johorbahru #ivorysecretmelaka #ivorysecretperak #usim #USM #UKM #umk #utem #uthm #UUM #uitm #kuipsas #usas #kuin #unisza #upm #ivorysecretlover #agentivorysecret #letsglowcleanser #janaincome #surirumah #niqabis #purdah #dramasangat #tudunglabuh #bazaarpaknil #ajimaura #salamsoldout #teamKakSya04

IVORYSECRET SERUM (COD KUIM) Assalamualaikum gais..Apa khabar pagi ni? Harini Fika nak share testim

IVORYSECRET SERUM (COD KUIM)

  • 12.12.2017 03:32
  • 0

Assalamualaikum gais..Apa khabar pagi ni? Harini Fika nak share testimoni dari customer.. . @ivorysecret_johorbahru #ivorysecretmelaka #ivorysecretperak #usim #USM #UKM #umk #utem #uthm #UUM #uitm #kuipsas #usas #kuin #unisza #upm #ivorysecretlover #agentivorysecret #letsglowcleanser #janaincome #surirumah #niqabis #purdah #dramasangat #tudunglabuh #bazaarpaknil #ajimaura #salamsoldout #teamKakSya04

Avantura.KL Snorkling bloop bloop berenang-renang dgn Nemo 🐠 kitorg ada Day Tri

Avantura.KL

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 12.12.2017 03:28
  • 2

Snorkling bloop bloop berenang-renang dgn Nemo 🐠 kitorg ada Day Trip Island Hopping kat Mersing. Jom join kalau minat ! 😁✌🏼 . #gopromalaysia #igersmalaysia #tripjalanjalan #igersmalaya #ikutcarakita #jomkakijalan #kakitravel #utm #uitm #unikl #usm #ukm #uum #klmu #upm #uiam #unimas #ums #upsi #usim #utem #unimap #ump #unisza #upnm #umk #umt #uthm #usas #upnm

Nur Dylla Melaka Homestay Salam. Hai ☺ , 🏡🏡 Homestay Nur Dylla 🏡🏡 ini adalah rumah

Nur Dylla Melaka Homestay

  • 12.12.2017 02:19
  • 0

Salam. Hai ☺ , 🏡🏡 Homestay Nur Dylla 🏡🏡 ini adalah rumah SemiD cluster yg baru renovate, berdekatan ayer keroh. Condition tip top 👌 👍4 bilik 2 bilik air (semua bilik ada air cond) 👍 Katil muat 8 orang Dewasa bersaiz XXL 👍 2 EXTRA toto 👍 Water heater, 👍 Peti sejuk, 👍 mesin basuh automatic 👍 sofa, 👍 dapur gas, 👍 seterika, 👍 tv (Astro Njoi) dan mcm2 lg. 👍 yang PALING penting, 🎁🎁FREE wifi 📱📱 Harga RM280, tp khas utk Desember 2017 ni kita bg RM250.. 😍 🎁🎁Bagi memenuhi cita rasa ramai berikut adalah list harga jika mahu hanya menyewa bilik sahaja 👍RM 120 : Master Bedroom (1 King Bed) 👍RM 80: Bilik Tidur Ke 2 ( 2 Super Single) 👍RM 80 : Bilik Tidur Ke 3 (2 Super Single) 👍RM 100: Bilik Tidur Ke 4 (1 Queen Bed) Status tempahan sama ada masih kosong atau tidak boleh lawati blog kami di 👉🏻https://nurdyllamelakahomestay.blogspot.my Utk booking, kena byr pendahuluan RM50 pernight. Kalau ada pertanyaan @ booking terus blh call/whatsapp Blh cntc no di bawah ni 👇 terus utk booking dan pertanyaan lanjut ye.. 👉 +60137089943 (Muhammad) OrWhats app kami.. 👉🏻https://www.wasap.my/60137089943 Sape2 nak dtg jln2 🚗 ke #melaka nak sewa #homestaymurah meh booking cpt2, wassap atau call je 0137089943 (homestay Nur Dylla) . Layanan mcm sedara mara pny okeh 😉. 🌟 Durian Tunggal, Melaka. 🌟 Dekat dgn #tamanramaramamelaka #mitc #utem #tamanbuaya #zoomelaka #homestay #homestaymelaka #homestaymurah #homestaymalaysia 👉https://nurdyllamelakahomestay.blogspot.my 👉fb.me/nurdyllamelakahomestay

Francisco Pino Sáez

Francisco Pino Sáez

  • 11.12.2017 22:51
  • 2

"Taller de Serigrafía instantánea" para mi Clase de Grafimática 2 DCV en Escuela de Diseño @utem.cl / Tomas realizadas con cámara Sony Cyber-Shot DSC - HX400V iso 2300, blanco y negro, luz natural y sin filtros de Instagram (no Instagram filters). . . #nofilters #grayscale #blackandwhite #people #digitalphoto #highcontrast #sonycybershothx400v #Santiago #Chile #photographer #picoftheday #people #evilspout #photooftheday #serigraphy #serigrafía #class #taller #ink #design #experience #analogpress #oldschool #utem #instachile #screenprinting #analogprinting #serigraph #serigraphprinting

🔥🔥 END YEAR SALE 🔥🔥 Feedback cust . SLIDE KE KIRI YA 😍😍😍..Alhamdulillah berpu

🔥🔥 END YEAR SALE 🔥🔥

  • 11.12.2017 20:24
  • 0

Feedback cust . SLIDE KE KIRI YA 😍😍😍 . . Alhamdulillah berpuas hati dengan servis @teddybearbesar.store ! So uollss bile lagi nk grab 1 ? Wasap sis cepat kalo nk order 0132409814 . . . #teddybearshop #kedaiteddybearmalaysia #teddybearmalaysiamurah #teddybear #anakpatungmurah #anakpatungmalaysia #teddybearmurahgila #bearcomel #bearmurah #uitm #utem #uum #upm #paidreviewbyEM #teddybearmurah #bearmalaysia #patungmalaysia #teddy #teddybear120cm #promositeddybear #teddybearbesar #teddybesar #deliveryJohor #Johorgift #presentbirthday #suprisejohor #suprisegift

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP #KG_AVAILABLE27Brand : Uniqlo Skinny FitSize : 27 (labuh 36) *ukur

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP

  • 11.12.2017 20:16
  • 1

#KG_AVAILABLE27 Brand : Uniqlo Skinny Fit Size : 27 (labuh 36) *ukuran manual Cond : 9/10 // strechable // colour season blue Rm65 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage di #KG_AVAILABLE27 . . #bundle #lokalah #tempatanfest #tommyhilfiger #kasutbundle #seluarbundle #uniqlo #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #hypebeast #streetwearkl #nmit #instashop #mmumelaka #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #limkokwing

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP #KG_AVAILABLE27Brand : Uniqlo Slim FitSize : 27 (labuh 41) *ukuran

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP

  • 11.12.2017 20:16
  • 3

#KG_AVAILABLE27 Brand : Uniqlo Slim Fit Size : 27 (labuh 41) *ukuran manual Cond : 8/10 // strechable // colour black Rm60 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage di #KG_AVAILABLE27 . . #bundle #lokalah #tempatanfest #tommyhilfiger #kasutbundle #seluarbundle #uniqlo #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #hypebeast #streetwearkl #nmit #instashop #mmumelaka #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #limkokwing

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP #KG_AVAILABLE27Brand : Uniqlo Slim FitSize : 27 (labuh 37) *ukuran

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP

  • 11.12.2017 20:15
  • 3

#KG_AVAILABLE27 Brand : Uniqlo Slim Fit Size : 27 (labuh 37) *ukuran manual Cond : 9/10 // strechable // colour dark blue Rm65 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage di #KG_AVAILABLE27 . . #bundle #lokalah #tempatanfest #tommyhilfiger #kasutbundle #seluarbundle #uniqlo #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #hypebeast #streetwearkl #nmit #instashop #mmumelaka #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #limkokwing

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP #KG_AVAILABLE27Brand : Uniqlo Slim FitSize : 27 (labuh 40) *ukuran

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP

  • 11.12.2017 20:13
  • 3

#KG_AVAILABLE27 Brand : Uniqlo Slim Fit Size : 27 (labuh 40) *ukuran manual Cond : 9/10 // strechable // colour season blue Rm65 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage di #KG_AVAILABLE27 . . #bundle #lokalah #tempatanfest #tommyhilfiger #kasutbundle #seluarbundle #uniqlo #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #hypebeast #streetwearkl #nmit #instashop #mmumelaka #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #limkokwing

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP #KG_AVAILABLE27Brand : Uniqlo Slim FitSize : 27 (labuh 35) *ukuran

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP

  • 11.12.2017 20:12
  • 2

#KG_AVAILABLE27 Brand : Uniqlo Slim Fit Size : 27 (labuh 35) *ukuran manual Cond : 9/10 // strechable // peha besar tak galakkan // colour dark blue Rm65 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage di #KG_AVAILABLE27 . . #bundle #lokalah #tempatanfest #tommyhilfiger #kasutbundle #seluarbundle #uniqlo #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #hypebeast #streetwearkl #nmit #instashop #mmumelaka #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #limkokwing

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP #KG_AVAILABLE27Brand : Uniqlo Straight CutSize : 27 (labuh 35) *uk

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP

  • 11.12.2017 20:11
  • 2

#KG_AVAILABLE27 Brand : Uniqlo Straight Cut Size : 27 (labuh 35) *ukuran manual Cond : 9/10 // strechable // colour season blue Rm65 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage di #KG_AVAILABLE27 . . #bundle #lokalah #tempatanfest #tommyhilfiger #kasutbundle #seluarbundle #uniqlo #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #hypebeast #streetwearkl #nmit #instashop #mmumelaka #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #limkokwing

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP #KG_AVAILABLE27Brand : Uniqlo Boot CutSize : 27 (labuh 37) *ukuran

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP

  • 11.12.2017 20:10
  • 1

#KG_AVAILABLE27 Brand : Uniqlo Boot Cut Size : 27 (labuh 37) *ukuran manual Cond : 9/10 // not strechable // colour season blue Rm50 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage di #KG_AVAILABLE27 . . #bundle #lokalah #tempatanfest #tommyhilfiger #kasutbundle #seluarbundle #uniqlo #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #hypebeast #streetwearkl #nmit #instashop #mmumelaka #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #limkokwing

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP #KG_AVAILABLE27Brand : Uniqlo Straight CutSize : 27 (labuh 37) *uk

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP

  • 11.12.2017 20:10
  • 2

#KG_AVAILABLE27 Brand : Uniqlo Straight Cut Size : 27 (labuh 37) *ukuran manual Cond : 9/10 // not strechable // colour dark blue Rm50 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage di #KG_AVAILABLE27 . . #bundle #lokalah #tempatanfest #tommyhilfiger #kasutbundle #seluarbundle #uniqlo #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #hypebeast #streetwearkl #nmit #instashop #mmumelaka #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #limkokwing

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP #KG_AVAILABLE27Brand : Uniqlo Straight CutSize : 27 (labuh 41) *uk

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP

  • 11.12.2017 20:09
  • 2

#KG_AVAILABLE27 Brand : Uniqlo Straight Cut Size : 27 (labuh 41) *ukuran manual Cond : 9/10 // not strechable // colour dark blue Rm60 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage di #KG_AVAILABLE27 . . #bundle #lokalah #tempatanfest #tommyhilfiger #kasutbundle #seluarbundle #uniqlo #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #hypebeast #streetwearkl #nmit #instashop #mmumelaka #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #limkokwing

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP #KG_AVAILABLE27Brand : Uniqlo Straight CutSize : 27 (labuh 41) *uk

JEANS UNIQLO/ KASUT/ BAG/ CAP

  • 11.12.2017 20:09
  • 3

#KG_AVAILABLE27 Brand : Uniqlo Straight Cut Size : 27 (labuh 41) *ukuran manual Cond : 9/10 // not strechable // colour dark blue Rm50 free postage. Ss +rm10 Serious Buyer Whatsapp : 017 648 8276 Wechat : kocharmjasni . Lihat barang masih AVAILABLE @koceygarage di #KG_AVAILABLE27 . . #bundle #lokalah #tempatanfest #tommyhilfiger #kasutbundle #seluarbundle #uniqlo #bundlemalaysia #unikl #bundleitem #bundlemurah #bundleonline #sayajualmurah #sayajual #klkix #sayajualonline #sayajualbundle #streetwear #hypebeast #streetwearkl #nmit #instashop #mmumelaka #ukm #utmskudai #utem #usm #gmi #limkokwing

MURAH, LAWA, BORONG,RM30 ONLY 🔥AMARAN KERAS🔥 ..TQ LOVELY DONNING OUR BEST SELLER ..JANGAN

MURAH, LAWA, BORONG,RM30 ONLY

  • 11.12.2017 20:01
  • 10

🔥AMARAN KERAS🔥 . . TQ LOVELY DONNING OUR BEST SELLER . . JANGAN TERLEPAS PANDANG TESTIMONI KAMI WHATSAPP 0174066335 #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #unikl #unimap #ums #utem #uthm #blouselabuh #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #terapiinstagram #bajuraya #bajukurung #bajukurungmurah #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #prelovedmurah #sayajualmurah #blouse #kurung #jeans #palazo #skirt #kemeja #cikguseo