Инстаграм wannorfazirawanmubin

Advertise
Get Fit everywhere Brokoli ni sangat bagus untuk orang yang nak turunkan Berat Badan tau.
1
Brokoli ni sangat bagus untuk orang yang nak turunkan Berat Badan tau..🥦 . Selain itu,ada banyak lagi khasiat yang lain 👇👇 . ✔️Pencegahan Kanser ✔️Pengurangan Kolestrol ✔️Mengurangkan Reaksi Alergi ✔️Antioksidan ✔️Menguatkan Tulang ✔️Mengurangkan Risiko Jantung ✔️Mencegah Sembelit . . Sesuai Utk Lunch !👍👍 . Kalau Korang Tak Tau Nak Sediakan Mcm Mana brokoli nie..Jom join program..Kami Akan Bagi Meal Plan Beserta Resepi Lagi Utk syg2 SEMUA..😘😘 . coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #gemukkuruscantik  #polisevo2  #wanitahariini #dramaqueen  #bajubesar  #jubahbesar  #tv3  #viral #sihatdanbonusnyakurus  #sihatdancantik #meloditv3  #eatcleanmalaysia  #tipskurus  #tipsdiet #jomkurus  #misimengecil  #menusihat  #jjcm #azamkurus2018  #healthyfood  #healthyrecipes #kurussebelumkahwin #brunei #johor #kelantan #sabah Смотреть полностью
Get Fit everywhere
0
"MALAYSIA ADA LEBIH DARI 4 MUSIM RUPANYA 🇲🇾🤣" . Bukan Musim Climate Change Tapi..Musim keadaan & Trend yang datang dan pergi.. . Musim bola dah habis datang Musim durian, Rambutan & Manggis pulak..Agak2 musim berdiet ada tak??😂 . Cabaran turun berat badan intake march PERSONAL dan GROUP COACHING bersama Coach nizam 💪💪💥💥 . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #jeragat  #losyenputihgebu #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar  #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #kelantan #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves #makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Sarapan popular di Malaysia..😁.Cuba check ape favourite sarapan k
0
Sarapan popular di Malaysia..😁 . Cuba check ape favourite sarapan korang? . Ada yg tersenarai tak?Dalam 5 sarapan favourite di Malaysia?😳😳 . Sarapan yg favourite nie adalah semuanya mengandungi carbo simple(Gula ringkas).. . Gula ringkas ini mmg tidak langsung membantu untuk lose weight,mmg TAK SIHAT LANGSUNG..😭😭 . Follow @wan.norfazirawanmubin utk tips info efektif setiap hari.😘☺️ . knowledge is power but,applying is more powerful💪💥 . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #jeragat  #losyenputihgebu   #Lotfattah  #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar  #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 ..#makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Get Fit everywhere
1
"SAPA TAK NAK FIGURE BERTUKAR FROM MAKCIK TO MODEL KAN??" . Berapa pun total lost yg kita nak mmg tak semudah yg kita nampak tapi ia tak jugak mustahil.. . Dalam team YCLWFH pun ada proven result turun 20kg, 30kg mahupun 40kg.. . Buat whatever it takes untuk dapatkan apa yg kita nak..Enjoy the journey & love the process.. Barulah kita sayang diri kita❤️❤️❤️ . Saya tak nak orang gemuk DAN PUNYA PELBAGAI ALASAN tapi saya cari orang serius dan committed nak turunkan berat badan & jadi sihat.. . 🔥Turun berat 3-10kg dan turun lemak jugak.. . 🔥Mealplan simple dan personalised.. . 🔥Coaching & mentoring personal & group.. . 🔥Check meal & lunch rating setiap hari.. . 🔥Semua secaran ONLINE . . klik link di profil IG utk detail Program.. . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin  #teamckhaslina #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar   #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 .. #makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Kenapa kerap lapar bila musim hujan?🌨🌨⛈⛈🌧🌧.1️⃣ D
0
Kenapa kerap lapar bila musim hujan?🌨🌨⛈⛈🌧🌧 . 1️⃣ Disebabkan cuaca yang sejuk, badan perlukan makanan untuk panaskan badan..Sumber tenaga dari makanan digunakan untuk tingkatkan suhu badan.. . 2️⃣ Disebabkan cuaca sejuk, biasanya kurang minum air dan menyebabkan badan asyik rasa lapar.. . 3️⃣ Tak kira musim hujan atau panas, memang dah tabiat semulajadi kuat makan😂 . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar  #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 ..#makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Get Fit everywhere Lapar tu Normal, Menandakan Metabolisma kita Berfungsi...Apa Yang ti
0
Lapar tu Normal, Menandakan Metabolisma kita Berfungsi.. . Apa Yang tidak Normal Adalah Berlapar ketika Nak Berdiet.. . Amalkan tips di atas untuk kekal bertenaga dalam Proses Nak Kurus.. . KURUS ONLINE COACHING 💪💪💥💥 . Pendaftaran Sesi march Dibuka Sekarang.. . Klik link di bio iG untuk detail mngenai Program..😘 . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #dietselamat  #dietmalaysia  #kurustanpabersenam #kurussecarasihat  #Kurusberkesan #kurustanpaberlapar  #kurussihatcantik #kurusdengansihat  #kurusselepasbersalin #kurusdenganmudah  #kurusselepasraya #Kurusbudget  #kurustanpalapar  #tipkurus #coachhuda  #senangkurus  #taknakgemuk #nakkurusbadan  #kurusmurah   #tipskuruscepat #kurussebelumkahwin  #kurussenang  #kempisperut #Kuruscarasihat #brunei #sabah #johor #kelantan Смотреть полностью
Get Fit everywhere 👉3 Elemen ini Penting untuk turunkan berat badan jadi kurus, sihat
1
👉3 Elemen ini Penting untuk turunkan berat badan jadi kurus, sihat dan fit 💪🏻💥💥 . Dah Terbukti selama 3 tahun lebih, beratus orang yang kami bantu berjaya dapatkan result, reshape badan, lemak susut, pinggang, pinggul mengecil, otot naik, muka licin halus mulus, dagu runcing, wajah kembali Awek muda, bertenaga dan yang paling penting kesihatan pulih bebas penyakit2 Kronik.. Best kan..👍❤️👍 . . Kurus Mudah, Tanpa Berlapar dengan program.. . Turun 3-10kg Dalam march 2019!! . Why not kan?😍😍 . Klik link di bio ig utk details mngenai program ❤️ . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #gemukkuruscantik  #dramaqueen  #bajubesar #jubahbesar  #viral  #sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantik  #dietfood  #eatcleanmalaysia #tipskurus  #tipsdiet  #jomkurus  #misimengecil #menusihat  #healthylifestyle  #healthyfood #healthyrecipes  #kurussebelumkahwin #azamkurus2018 #brunei #johor #kelantan #sabah #selangor #melaka Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! VITA**** dan segeng dgnnya...Tolong sangat bacalah label makanan,ok
0
VITA**** dan segeng dgnnya.. . Tolong sangat bacalah label makanan,ok 👌👌 . Sekiranya anda ada stok minuman probiotik di rumah, sila lihat kandungan gula yang terdapat dalam setiap botol sekarang 👇 . ✅ Siapa sangka minuman kegemaran anak anak ini mengandungi kandungan gula yang cukup TINGGI !!. . ✅ Kami melakukan perbandingan terhadap beberapa jenama minuman probiotik terkenal di Malaysia, ada yang mengandungi gula setinggi 18.3 g per 100ml 😵😵 * Sebagai perbandingan, Coca Cola (yang sememangnya diketahui mengandungi gula tinggi) mengandungi 10.6 g gula bagi setiap 100ml.. . Adakah anda masih mahu memberi anak anak minuman yang tinggi gula? . Lakukan perbandingan,pilihan di tangan anda😘.. . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Get Fit everywhere Bila Tiba Waktu Makan,Makan Lah..🥗🥪🕕🕜.Jangan Nak skip Ma
1
Bila Tiba Waktu Makan,Makan Lah..🥗🥪🕕🕜 . Jangan Nak skip Makan dengan harapan esok boleh kurus tau..❎❎ . . PENDAFTARAN ONLINE COACHING UNTUK SESI MARCH TELAH DIBUKA..💪💪💥💥 . COACH NIZAM 0139393594 Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #gemukkuruscantik  #dramaqueen  #bajubesar #jubahbesar  #viral  #sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantik  #dietfood  #eatcleanmalaysia #tipskurus  #tipsdiet  #jomkurus  #misimengecil #menusihat  #healthylifestyle  #healthyfood #healthyrecipes  #kurussebelumkahwin #azamkurus2018 #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #melaka #kelantan Смотреть полностью
Get Fit everywhere TAK OK!! 😔🚫.Saranan saya bila berdiet...Elakkan dulu segala
0
TAK OK!! 😔🚫 . Saranan saya bila berdiet.. . Elakkan dulu segala jenis biskut (janganlah tanya apa2 brand kt saya, pleasee...😅🙏🏻). . Sebab apa yg kita makan hanyalah minyak, gula dan lemak.. 😬 . Pagi-pagi bila badan dah disogok dgn karbo kosong...korang akan craving.. . Tak sampai sejam lps makan...Mesti rasa mcm lapar nak makan lagi..Ni yg jadi punca terlebih kalori intake.. . Jadi, utk breakfast..Ambil makanan yg rendah karbo, tinggi serat & tinggi protein.. . 2 biji telur & sekeping roti wholemeal pun ok..🍞🍳🍳 . Utk proper coaching & personal daily monitoring dlm berdiet.. . Klik link di bio ig saya..Saya sedia membantu..😊 . . Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar  #nakkurus #brunei #sabah #johor #selangor #melaka Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar
1
"Jawapannya : TAK PAYAH BAYAR..FREE JE 🤗" . Ramai yang dm & whatsapp tanya..Kalau nak dapatkan tips diet & tips kurus dari Coach ni kena bayar ke?? . Tak payah Sis..free je ♥️ Scroll je la IG dan FB page saya tu puas2..Dah beratus tips saya share..Anggaplah tu semua perkongsian ilmu dan support dari saya untuk bantu sis2 semua yang nak kurus cantik tu 😊.. . Tapi, kalau nak join program coaching ni..Nak ada orang monitor progress, nak ada orang bagitau apa kita makan tu okay ke tak okay ke, nak ada orang yang kita boleh tanya hal2 pasal diet ni..Memang ada yuran dia..Yang ni tak free tau 😂🙏🏼 . Boleh kurus tak dengan BACA tips?? TAK BOLEH..Ye lah baca je amendekk yang nak kurusnya kan..Kalau lah sekadar baca tips yang bersepah2 di internet ni boleh kurus..fuhhhhh.. . Boleh kurus tak kalau FOLLOW tips? BOLEH..Tapi agak mencabar dan kena betul2 kuat semangat & ada azam yang membara 😤.. . Boleh kurus tak kalau JOIN coaching program ni? BOLEH dan LEBIH MUDAH sebab ada orang monitor progress awak, ada group support, ada orang motivate bila awak down & rasa nak give up,.ada orang ajar awak masak masakan sihat tapi sedap.. . Eh macam2 pulak kebaikan yang dapat kan? 🤔 . BACA ker FOLLOW ker JOIN ker..Mana2 tindakan yang korang ambil pun takde yang salah..You know whats best for yourself okay 😘 . Turn on post notification supaya tak terlepas info dan tips daripada Coach Gie 👍 . . Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanishjubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar   #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama   #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 .. #makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #selangor #dfanpage #kelantan Смотреть полностью
Get Fit everywhere Musuh utama dalam program turun berat badan adalah Suka
0
Musuh utama dalam program turun berat badan adalah Suka "BERTANGGUH"😡😡.. . Setiap tahun akan ada kenduri, Reunion, raya, majlis harijadi, family gathering, conference, meeting, projek, exam dan lain-lain.. . Tak akan ada masa yang betul betul sesuai untuk kita nak fokus Utk turun berat badan.. . Oleh itu, fokus terus mulai hari ini dan cuba atasi segala cabaran dengan cara yang terbaik.. . Minum air kosong secukupnya, berhenti beli junk food, mula makan makanan yang sihat, letakkan matlamat berapa kg nak turun bulan ini.. . Malas bersenam no problem banyak lgi cara lain yang kami boleh bantu untuk anda kurus sihat dan fit hanya dari rumah secara online coaching Bersama Coach nizam 🏡 . Insyaa Allah anda akan berterima kasih pada diri sendiri bila dah berjaya turun 4- 11kg kerana bermula hari ini..☺️😘 . Lose weight online coaching Intake MARCH, personal dan group coaching bersama Team Coach💪🏻💥 . ✔ Free️ Meal plan beserta resepi sihat 30 hari ✔ ️Free Combo workout dari rumah ✔ Groceries checklist & dll yg ISTEMEWA diberikan . PENDAFTARAN DI BUKA SEKARANG!! . Klik link di bio ig details berkaitan program. . COACH NIZAM 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar  #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 ..#makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Get Fit everywhere Betulkah berat badan naik semasa haid atau mitos semata?.Memang ini
0
Betulkah berat badan naik semasa haid atau mitos semata? . Memang ini perkara yang benar dan berlaku untuk kebanyakan wanita..Apa penyebabnya berat badan boleh meningkat? . 1👉Takungan air (water retention).. ❤️Kebiasaannya berat bertambah di sebabkan takungan air dalam badan ataupun edema..Jangan risau, ianya normal di sebabkan perubahan hormon yang terjadi semasa haid..Wanita menyimpan lebihan air di bahagian tertentu seperti di lengan dan perut.. . 2👉Kembung perut (bloating).. ❤️Pengumpulan gas di dalam usus adalah penyebab kembung perut semasa haid.. Ianya di sebabkan perubahan dalam badan dan di sebabkan tidak aktif sebelum dan semasa haid..Ia juga boleh terjadi akibat sembelit yang kebiasaannya terjadi semasa kitaran haid.. . 3👉Nafsu makan.. ❤️Ini selalunya terjadi kepada wanita yang mengalami PMS (premenstrual syndrome).. Keinginan untuk makan akan meningkat dan mungkin akan melebihi jumlah kalori yang diperlukan dalam badan terutamanya apabila mengalami pendarahan yang banyak.. . 4👉Kekurangan gula dalam darah.. ❤️Tahap Magnesium berkurang ketika haid dan ini menyebabkan penghasilan insulin menjadi rendah..Wanita semasa haid lebih mudah mengalami kekurangan gula dalam darah..Jadi, badan secara automatik akan mewujudkan nafsu makan yang tinggi untuk mengembalikan tahap gula dalam darah yang normal.. . 🛎🛎 Cara untuk mengelakkan daripada berlaku? . 📍Kurangkan pengambilan sodium..Ia akan mengurangkan takungan air dalam badan.. . 📍Bersenam untuk menjadikan diri lebih cergas dan mengelakkan berat badan bertambah.. . 📍Tingkatkan penambilan serat (fiber) yang bantu mengawal nafsu makan dan kurangkan masalah gemuk air.. . 📍Makan makanan yang berkhasiat dalam jumlah kalori yang di perlukan sahaja.. . 📍 Minum teamix dapat mengurangkan rasa craving nak makan macam- macam.. . coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . . #brunei  #johor  #thepayekcafe  #kelantan  #sarawak #kualalumpur  #sihatdanbonusnyakurus  #suriafm #airasiax  #selangor  #adegengsenangkurus  #tv3 #kedah  #kakidrama  #kurusdenganselamat  #kurus #kuruscepat  #kurussihat  #hidupsihat #makanansihat  #coachpemakanan  #heal #selangor #melaka #wannorfazirawanmubin Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! 10 TIPS cara paling pantas hilangkan lemak di perut....👉Sentiasa
2
10 TIPS cara paling pantas hilangkan lemak di perut.. . .👉Sentiasa bawa air mineral .👉 Tidak mengambil fast food .👉 Tidak mengambil soda .👉 Melakukan senaman .👉 Jangan sampai kebulurkan diri .👉 Melakukan senaman dengan penuh keseronokkan .👉 Minum segelas air sebelum makan .👉 Makan 6 hidangan yang sikit setiap sehari .👉 Kuatkan semangat untuk hilangkan lemak di perut .👉 Abaikan komersial produk hilangkan lemak perut dengan cepat.. . . Klik Link di bio ig utk tahu detail mngenai Program #youcanloseweightfromhome & Daftar sekarang utk kemasukkan sesi March (43) ❤️💚💛💜💙 . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #brunei #bruneidarulsalam #sabah #sarawak #mirisarawak #kuchingsarawak #teamckrosliza #misimengecil  #jalanjalancarimaka #weightloss  #fatloss  #jomkurus  #jomfit  #gemok #jomsihat  #Malaysiafood  #fit  #nakcantik  #naksihat #nakkurus  #slim &fit #teamnickhinhussien  #baju   #carimakan  #kalori   #kurus  #jomkurus   #tipsdiet #nakkurus  #turunlemak Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Masyaallah Amazinggg!!😘😘.Umur 36 tahun, Nampak lagi muda darip
2
Masyaallah Amazinggg!!😘😘 . Umur 36 tahun, Nampak lagi muda daripada Time umur 26 tahun tu..👍💪 . Dah mcm terbalik pulak..Itu lah dia kesan bila lemak yg mendominasi berat badan kita.. . Kita akan nampak jauh lebih tua daripada usia sebenar😥..Jadi, nak nampak muda, nak cantik awet muda... Senang je, turunkan berat lemak Dgn Join Program kami nie💪.. . Dengan ilmu dlm program, kak Nad berjaya dptkn the best body weight & jadi lagi cantik.. . . Dah tercapai belum bagi yg nak kurus tu?? Sempat lagi ni nk kurus kalau join program Bersama Coach Gie.. . Insyaallah Saya Jamin..☺️☺️ . Tinggal 5 slot sahaja untuk anda yg bertuah utk turunkan berat badan utk Season march. . Klik link di bio iG diatas ☝ utk fast reply.. . Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #gemukkuruscantik  #dramaqueen  #bajubesar #jubahbesar  #viral  #sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantik  #dietfood  #eatcleanmalaysia #tipskurus  #tipsdiet  #jomkurus  #misimengecil #menusihat  #healthylifestyle  #healthyfood #healthyrecipes  #kurussebelumkahwin #azamkurus2018 #brunei #johor #kelantan #sabah #selangor #melaka Смотреть полностью
Get Fit everywhere Inspired Testimoni!.............Assalamualaikum, First and Foremo
0
Inspired Testimoni! ............ . Assalamualaikum,  First and Foremost GRATITUDE to Allah swt and to my introducer from this program (YCLWFH) Coach Nik Marjan . Saya Sue berusia 43 tahun.. menpunyai 3 orang anak berasal dari kelana jaya Selangor , berkerja sebagai Perunding Unit Amanah.. . Syukur Alhamdulillah MasyaAllah Saya Bermula di season 35 setelah mencuba diet sendiri tapi gagal, Allah temukan saya dengan Coach Nik Marjan Pada Bulan July 2018 selepas Seronok-ronok makan dihari Rayaaa... Alhamdulillah MasyaAllah, dengan program ini ternyata saya dapat menurunkan berat sebanyak 10kg sehingga ke ideal weight. Berat awal saya adalah 64kg .Tidak pernah saya jangka berat saya akan turun sebanyak itu.. . Alhamdulillah MasyaAllah selepas menyertai program dengan nutrisi lengkap ini, kesihatan juga semakin baik, lutut dah tak sakit bila solat, bila hiking lutut dah tak rasa sakit,lemak-lemak dah kecut, badan rasa ringan, bangun pagi badan rasa segar sangat.. MasyaAllah alhamdulillah sekarang baru saya faham fat lose bukan lose weight semata. Fat lose body saya dpt shape balik x payah letih nak pakai korset sorok lemak berkrim🤣😝 Seluar jeans dari size 40 boleh pakai size 28 uols 😍😍dan Syukur alhamdulillah MasyaAllah jugak saya manpu menyertai sukan berlari ( run ) 7km buat masa ne.. 🏃🏻‍♀🏃🏻‍♀🏃🏻‍♀🏃🏻‍♀alhamdulillah.. Saya sangat gembira dan nak tengok semua coachee dpt improve untuk turunkan berat badan. Anda sudah berada di program yang betul. tak rugi sertai program ini. Nasihat saya perlu ikut coach advise untuk dapatkan result yang baik. Minum air banyak2 tau...💦💦Tolong lah Jangan DERHAKA 🔥🔥🔥⚡⚡ngan MP kalau nak kuyuss..... All the best.  Sekian terima kasih dari saya. 💋💋 . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar NAK TIPS GANTIAN NASI DAN EXPRESS TURUN BERAT...?☺️☺️.Boleh
1
NAK TIPS GANTIAN NASI DAN EXPRESS TURUN BERAT...?☺️☺️ . Boleh cuba 5 makanan gantian nasi putih untuk express turun berat badan👆🏻 . 1- Broccoli 2- Sweet potato (Purple) 3- Brown rice 4- Quinoa 5- Sweet potato (Orange) . Selepas pilih makanan ni kena jaga portion jugak ok iaitu sepenumbuk tangan korang..Bukan Sepenumbuk tangan org lain.. 😊 . . Nak lagi details menu yg macam mana untuk slim & fit? . Klik link di bio dan daftar sebagai peserta #youcanloseweightfromhome  sekarang.. . Sesi march dibuka Sekarang..💪💥 . . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #jeragat  #losyenputihgebu   #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar  #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 ..#makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Get Fit everywhere SIAPA JAWAB IKAN SALMON UTK DIET ANDA BIJAK😘😘.Sebab SALMON nie
1
SIAPA JAWAB IKAN SALMON UTK DIET ANDA BIJAK😘😘 . Sebab SALMON nie ada lemak OMEGA 3 - Lemak Baik.. . Siapa yang tak suka makan ikan Salmon nie tapi bila cuba makan ikan salmon ni serius akan jatuh cinta ❤️❤️❤️.. . Perghhh rasenya yang sedap, & kalau boleh hari2 makan ikan salmon pun Takpe..☺️☺️ . Ikan Salmon ni adalah lemak baik yang boleh hapuskan Lemak jahat dalam badan kita..Orang kata ambil Lemak buang lemak..😃😃 . Selain Ikan Salmon,Olive Oil & kekacang jugak adalah Lemak Baik yang bagus diamalkan..& kita memang banyak makan lemak jahat ( omega 6 ) contoh makanan deep fried.. . . Jom belajar dengan coach lagi ilmu permakanan untuk kesihatan.. . Ada cukup ilmu barulah boleh kurus dengan sihat..💪💪💥💥 . Klik Link Di bio Ig sekarang Utk Mendaftar Intake march . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Get Fit everywhere Favourite Brand ni.. 🥜🥜.Ramai yang DM & tanya Peanut Butter ap
1
Favourite Brand ni.. 🥜🥜 . Ramai yang DM & tanya Peanut Butter apa yang elok untuk diet.. . Bila Memilih Peanut Butter bukan ia sekadar sedap je.. . Tapi Kita perlu tengok dari segi lemak baik, tinggi protein yang membantu pembentukan otot..Serat dan juga vitamin.. . Brand jiff antara kegemaran saya dan famliy...crunch dan high protein..😍😍 . coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Assalamualaikum selamat tengahari semua. jom coach @nizam_ nak share s
0
Assalamualaikum selamat tengahari semua. jom coach @nizam_ nak share story sikit😍. . . “Bermula sebagai seorang coachee pada season22 .. ada cabaran kesihatan yg banyak dan mempunyai berat badan hampir 130kg dan pernah cuba lebih kurang 6 jenis diet sebelum nie.. . Alhamdulillah masyaAllah tabarakAllah selepas join program YCLWFH dapat hilangkan 40kg .. sejak join program jugak alhamdulillah period mula dtg setiap bulan .. bila jalan laju dada dah tak sakit .. dah tak pernah kena cramp simpul biawak ..hidung berdarah jarang kena .. bila berdiri atau duduk lama tumit dah tak sakit .. dah tak pernah kena letop pinggang yg tak boleh bergerak .. . Sekarang dalam misi nak bahagiakan lebih ramai orang dengan kesihatan yang awesome dan gaya hidup yang sihat .. . Jom kita beri the best pada season 43 untuk all new coachee yg dah join this season sesi march dan capai target kita bersama-sama🔥💪🏻 . Semoga season43 menjadi season terbaik dan sentiasa mendapat keberkatan darinya” . *YOU CAN DO IT 😍🔥💪🏻* Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Get Fit everywhere Nak #diet tapi tak tahu makan nasi boleh atau tak❓.Nak makan ata
0
Nak #diet  tapi tak tahu makan nasi boleh atau tak❓ . Nak makan atau tak kedua duanya boleh kurus.. . Pilihan di tangan anda..Nasi hanya karbo dan makanan lain juga ada sumber karbo ✅ . Yang penting master diet seimbang & buat meal plan anda untuk sentiasa fokus dengan apa yg anda ambil setiap hari💯 . Click link di profile ig utk details berkaitan program.. . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin  #teamckrosliza #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar   #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #dramasangat #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 .. #makan_media  #dietmulaiesok  #hitzdrama #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Get Fit everywhere Majlis lagi 3 minggu, berat dah naik 2kg pulak 😰.Ini memang keris
1
Majlis lagi 3 minggu, berat dah naik 2kg pulak 😰 . Ini memang kerisauan terbesar bakal raja sehari..Dah tempah baju mahal2 tapi sampai masa tak muat dah 😅.. . Takkan nak hantar untuk alter lagi 😭 Ada tak jalan untuk pastikan mimpi ngeri ni tak terjadi?? . Yes, cuba amalkan 6 tips ekspres ni betul2 dan boleh lihat hasil dalam masa 2 minggu.. . Tapi ini hanya diet untuk jangka pendek dan khas untuk turunkan bawah 5kg.. . Kalau dah lebih 20kg, memang perlu masa yang lebih lama.. . Lepas tu perlu terus konsisten berdiet kalau tak nak berat naik semula lepas majlis.. . Jom cari penimbang dan set target terus 💪🏼💪🏼 .  Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #sihatdankurus   #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome  #teamnickhinhussien #dietsihat  #plussize  #bodygoals #jalanjalancarimakan  #fatamorganacinta  #ctdk #azamkurus2018  #jubahmurah  #gemukisawesome #zalora  #eathealthy  #ariani  #duckscarves #fazurafattah  #instafamousmalaysia #wannorfazirawanmubin #brunei #johor #sabah #selangor #sarawak Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Siapa kata makan sihat kena banyak berbelanja?☺️.Ini adalah cont
0
Siapa kata makan sihat kena banyak berbelanja?☺️ . Ini adalah contoh sarapan pagi yang ringkas dan murah untuk dinikmati sambil mengesyorkan kesihatan diri yang baik! . Tambahkan lagi dengan senaman-senaman mudah tetapi berkesan, bukan sahaja badan anda akan menjadi lebih sihat, malah juga akan kelihatan lebih menarik!😍😍 . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar  #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 ..#makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Pendaftaran intake march dibuka sekarang!!.Click link di bio ig jika
1
Pendaftaran intake march dibuka sekarang!! . Click link di bio ig jika berminat nak tahu details tentang program coaching pemakanan sihat..😘 . Tak minat takpe..Tag kawan2 dan family anda yang rasa memerlukan.. . InsyaAllah ni antara cara nak bantu mereka semua untuk berubah ke arah healthy lifestyle dan kekal sihat.. . Hubungi 👇 . Coach Nizam 0139393594 #teamckrosliza #wannorfazirawanmubin #jubahmurah  #dramasangat  #seluarbesar #pujaanhatikanda  #videomasak  #diamenanturahsia #dalampantang  #lelakikirimantuhan  #fitmama #seluarplussize  #turbantutorial  #naelofarhijab #fashionvalet  #siakapkeli  #makanmakan #videomakanan  #makanankorea #setelahcintaitupergi  #jubahmurah  #palazzomurah #ajl33  #meloditv3  #plancinta  #fvootd  #akasia Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! Fast Fact : 😁😁.✅ 1 dari 3 individu dewasa di Malaysia menghi
0
Fast Fact : 😁😁 . ✅ 1 dari 3 individu dewasa di Malaysia menghidap darah tinggi. . ✅ Sekiranya pengambilan GARAM dapat di kurangkan kepada 1 sudu teh setiap hari, tekanan darah akan berkurangan sehingga 3.5 %. . ✅ Sumber utama (71%) yang menyebabkan rakyat Malaysia mengambil garam secara berlebihan adalah dari makanan proses dan makanan yang di beli dari luar.. . Top 4 makanan tinggi garam kegemaran rakyat Malaysia adalah : 👇 . 1. Bahan perisa- Kicap, sos tomato, sos tiram, taucu, MSG, kiub perisa, perencah makanan segera, mayonis dan salad dressing. . 2. Makanan terproses -Makanan dalam tin (sardin, tuna, sup cendawan), sosej, keju, kacang, piza, bebola ikan, nugget dan burger. . 3. Makanan Diawet- kan bilis, udang kering, ikan masin, ikan pekasam, daging salai, telur masin, jeruk sayur, jeruk buah, acar buah, belacan, cencaluk dan budu. . 4. Makanan Ringan- Keropok udang / ikan, mi segera, kerepek ubi, papadom, kacang masin, kerepek kentang dan biskut masin. . Bolehkah kita kurangkan pengambilan makanan tinggi garam ini? . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! 8 tips mudah utk kawal craving..💙💜💛💚❤️.Tidur awal,
0
8 tips mudah utk kawal craving..💙💜💛💚❤️ . Tidur awal, supaya tak craving yer.. . Ramai yang diet, bila tengah malam start craving..SHARED & TAGGED.. . Klik Link di bio ig utk Mendaftar sesi MARCH.. 💥 . . Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza . . #rahsiahatiperempuan  #lestarytv3  #andainyatakdir2 #dramamrgey  #pengantinmusimsalju  #terlajaklaris #ruhainies  #mfmirafilzah  #cintalemonmadu #shawlmurah  #cintakokocoklat  #aydajebat #cintabukankristal  #remyishak  #tipscantik  #fattzura #pulang  #dramasangat  #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia  #ciksempurna #lelakikirimantuhan  #pencuricintakelassatu #brunei #bruneidarulsalam #sabah #sarawak Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! NEVER TOO LATE TO START !! 🤓🤓.Paling penting anda kena terima
0
NEVER TOO LATE TO START !! 🤓🤓 . Paling penting anda kena terima Hakikat dulu.. . Tak sedar Tentang kesihatan, dan Buat Keputusan SEKARANG... . Anda Sebenarnya Unlock IQ (Will Power) ia Akan memberi Energy Untuk anda Mula. . So start it NOW!! Bukan Esok dan lusa.. Yg Masih banyak alasan kami rasa masa Ini adalah masa say Yes Nak Diet!! . Let’s start it NOW!! Komen Di bawah “NOW” Untuk Start Focus Diet Hari ini. Walaupun sedikit Janji Start jaga makan..❤️💚💛💜💙 . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #teamsyuhadaamran #teamnickhinhussien #kurus  #terlajaklaris  #ootdhijab  #nakcantik #kempisperut  #tipscantik  #menusihat  #jomkurus #jk1m  #sayanakkurus  #tv3  #fattzura  #neelofa #facebook  #ikansalmo  #healthydiet  #senangkurus #pipipau  #perutbuncit Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! OBESE 15 TAHUN, TAK PERLU PERGI GYM UTK KURUS, RESHAPE 30KG 😳😳.
1
OBESE 15 TAHUN, TAK PERLU PERGI GYM UTK KURUS, RESHAPE 30KG 😳😳 . . Ramai tak kat sini sign up gym tapi berat turun x sebanyak yg kita harapkan? Korang tertanya2 tak nape jadi mcm tu? . Jawapannya kita diet dan bersenam tanpa ilmu..Zaman skrg mudah sgt nak eat clean, turun berat dgn sihat.. . Kat mana2 je boleh turun berat sbb coach online ready to guide uolls di mana-mana sahaja.. . Intake March bermula..Slot terhad utk 10 peserta terawal 🔥💙💜💛💚❤️ . . Coach Gie 0199778705 . . #teamckrosliza #wannorfazirawanmubin #jubahmurah  #dramasangat  #seluarbesar #pujaanhatikanda  #videomasak  #diamenanturahsia #dalampantang  #lelakikirimantuhan  #fitmama #seluarplussize  #turbantutorial  #naelofarhijab #fashionvalet  #siakapkeli  #makanmakan #videomakanan  #makanankorea #setelahcintaitupergi  #jubahmurah  #palazzomurah #ajl33  #meloditv3  #plancinta  #fvootd  #akasia Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! 👉Siapa dah serik diet sendiri- sendiri tapi berat badan masih belum
3
👉Siapa dah serik diet sendiri- sendiri tapi berat badan masih belum turun? . 👉Siapa dah diet.. follow tips banyak-banyak tapi tak nampak hasil? . 👉Siapa nak duduk je depan makanan, duduk depan tv depan komputer, duduk dekat rumah tapi boleh turun 5-11kg sebulan? . Semuanya Online je ..😚 . DAFTAR SEKARANG UNTUK MASUK SESI BULAN MARCH NI..❤️💚💛💜💙 . Macam mana nak join?🙋 . Tekan link di Bio atau whatsapp untuk maklumat berkaitan program.. . . Coach Gie 0199778705 . . #KurusSebelum2019 #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! 5 MAKANAN YANG MEMBUAT PERUT ANDA FLABBY..💙💜💛💚❤️.Ant
1
5 MAKANAN YANG MEMBUAT PERUT ANDA FLABBY..💙💜💛💚❤️ . Antara 5 jenis makanan nie mana yang korang suka? Semua? 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♀️.. . Kenapa makanan nie membuat perut korang flabby ialah kerana ia mengandungi karbohidrat ringkas yang tinggi dan lemak tepu yang tinggi.. . Makanan seperti ini hanyalah boleh di ambil dlm kuantiti yg sangat kecil.. . Sebagai contoh garam hanya dibenarkan pengambilan sebanyak 5g atau kurang untuk sehari sahaja.. . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #photographerselangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! Hanya ambil masa 21 hari berturut sahaja untuk nak bina habit baru yan
1
Hanya ambil masa 21 hari berturut sahaja untuk nak bina habit baru yang positif! 💪🏼 . Nak berubah ni.. tak perlu tunggu bertahun2 pun... just decide.. commit dan take action.. buat secara konsisten selama 21 hari. InsyaAllah lepas tu nanti.. dah mula biasakan diri dengan habit2 baru.. . Jom follow saya.. minggu ni set kan 3 perkara yang uols betul2 nak commit.. buat setiap hari tanpa gagal.. contoh: tak nak minum air manis, tak nak timbang berat hari2, tak nak makan junk food.. pastu share dengan saya kat ruangan komen nanti saya baca one by one ✅ . Nak 3 je dulu sis.. takyah sampai 30 nanti tak buat pun..Start small..nanti minggu depan add lagi 3.. minggu lagi satu add lagi 3.. dalam 21 hari dah ada 9 habit baru yang positif dah..Sedar tak sedar je dah turun berat 😍 . Okay saya tunggu uols share ya. Nak buat jom... tak nak buat takpe.. saya tak rugi pun.. siapa yang rugi 🤷🏻‍♀️ if you want to do it, you do it.. if you dont want to do it.. you dont do it 🧚🏻‍♀️ . . Coach Gie 0199778705 . . Смотреть полностью
Get Fit everywhere
0
"Coach, Betul ke Minum Ais Jadi Makin Gemuk??" . Ais akan membekukan lemak dalam badan..Bila lemak mengeras kita susah turun berat mengakibatkan gemuk selamanya”- sekadar mitos Ok..😂👌 . Jangan percaya MITOS ais menggemukkan..Ais tu xde kalori pun..Tak pula membeku kan lemak dik syg intan payung oii..😊😊 . Makan pisang goreng dgn air panas menggelegak pun tak mencair kan lemak.. . So jangan risau ais tak menggemukkan..😉😉 . 🍦🍦 Tapi Ais krim yesss menggemukkan kalau makan hari2 🤪.. . Utk join program coach boleh klik link di bio profile atau whtsapp no dibawah utk lebih detail.. . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Get Fit everywhere Tak perlu jadikan status anda sebagai seorang ibu bekerjaya untuk tak
0
Tak perlu jadikan status anda sebagai seorang ibu bekerjaya untuk tak boleh sihat dan kurus. Sebab Coach Ayu dah buktikan pun yang ianya tak mustahil.. . Sama ada keinginan anda untuk bagi yang terbaik pada diri-sendiri dan keluarga kuat atau tak saja.. . Okay jom baca sharing yang best daripada Coach Ayu.. . Coach Ayu, 35 tahun. Anak 3. Bermula Season 18 - edisi Feb17 sbg peserta. Total lost 12kg, 10 bulan selepas bersalin ketika masih breastfeeding baby. Under depression buat sy berniat nak tukar habit pemakanan & join program. . Alhamdulillah...Perubahan yg kecil pada kg tapi beri impak yg besar dlm hidup saya...now lebih positif.. . Saya nak anda tahu bahawa anda semua berada di tempat yg betul...losing weight is a journey, but *here...the journey is beyond losing weight!* InsyaAllah.. . coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar
0
"Alhamdullilah..MasyaAllah.. Tabarakallah berjaya release 10kg"..😍😍 . Memang tak sangka boleh kurus dengan online 100%.. . Memang mudah, simple method, sy sibuk mcmana pun, sy travel ke mana-mana pun tak jadi masalah..Memang flow je turun..Alhamdullilah.”.. . Ini kata Coach Dy..Asalnya juga Peserta Program..Fall in love dengan method online untuk bantu orang ramai turun berat... . Coach Dy akhirnya menjadi part of team coach..😘😘 . Coach Gie 0199778705 . #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping #bilanakdiet  #lazada  #zalora  #sayacoach #coachturunberat  #nakturunberatbadan  #tipsdiet #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus  #nakkurus #gemokisawesome  #misimengecil #sabah #johor #wannorfazirawanmubin #brunei #melaka #kelantan Смотреть полностью
Get Fit everywhere
0
"6 SEBAB kenapa kita gagal bila berdiet".. . .👉 Terlalu focus pada angka berat pada penimbang.. .👉 Tiada meal plan yang betul.. .👉 Diet tidak seimbang.. .👉 Terlalu banyak alasan bila berdiet.. .👉 Tak sabar nak result cepat (makan pil kurus).. .👉 Protien tidak cukup semasa diet.. . 🔥 Inilah Sebab kenapa diet anda tak menjadi, kalau turun pun akan naik balik dalam masa yang singkat.. . ➡️ INTAKE MARCH OPEN!!! . You Can Lose Weight from Home🏡.. . 📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat,  Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan.. . 🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR.. . ❎BUKAN UBAT KURUS!! . 💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP.. . MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS.. . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #misimengecil  #jalanjalancarimaka #weightloss  #fatloss  #jomkurus  #jomfit  #gemok #jomsihat  #Malaysiafood  #fit  #nakcantik  #naksihat #nakkurus  # #baju   #carimakan  #kalori   #kurus  #jomkurus   #tipsdiet #nakkurus  #brunei #johor #kelantan #sabah . 🔥Jangan lakukan diet 365 diet sepanjang tahun tapi tiada result.. Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar APA BEZA NUTRISI vs MAKANAN?.👉Makanan ialah apa yg kita makan apa
1
APA BEZA NUTRISI vs MAKANAN? . 👉Makanan ialah apa yg kita makan apabila rasa lapar tidak kira apa kandungan zatnya asalkan memuaskan nafsu lapar supaya rasa kenyang.. . 👉Nutrisi pula ialah apa yg sel tubuh kita PERLU setiap hari utk kekal berfungsi dgn sihat.. . Mari audit diri masing2, apa yg anda makan setiap hari? . Adakah sekadar makanan semata2 utk kenyang perut atau makan yang baik utk penjagaan jangka panjang? . Jika kita hanya beri makanan tetapi tidak berkhasiat, lambat laun makanan anda itu akan terpaksa ditukar kpd ubat.. . Biar makanan bernutrisi menjadi ubat BUKAN ubat menjadi makanan kita kemudian hari.. . Setiap hari apa yg kita jamu kepada badan samada MENJAGA atau MEMBINASA.. . Kita semua semakin dewasa dan boleh buat PILIHAN lebih bijak utk diri sendiri dan anak2.. . TAG & SHARE dengan orang yg anda ambil berat dan sayang..😘😘 . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar  #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 ..#makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Get Fit everywhere Nak kurus, cantik & sihat tak perlu pergi ke gym kalau dah memang tak
0
Nak kurus, cantik & sihat tak perlu pergi ke gym kalau dah memang tak ada masa..Cara nk kurus adalah 80% kena tahu nak mkn apa & brp kali nk mkn dlm sehari 🤔 . Siapa kata nk kurus mkn sekali dua tiga je sehari?? At least 5 - 6 kali sehari supaya berlaku tarik menarik dlm metabolisma badan & elak drpd craving atau kelaparan..Nk diet xperlu berlapar kalau kita diet cara yg betul..Baru la selamat diet kita😊 . So utk yg serius sahaja & betul2 dh lama cari jalan utk kurus tapi takut..Dh sampai masa utk anda ambil peluang keemasan ni..Belajar cara diet yg betul & effective tanpa perlu berlapar 😘 . Kurus dari rumah 🏡 secara online..Sangat sesuai utk suri rumah, student, kerap travel & outstation..Yang penting tak perlu jumpa orang pun 🤗 . Dm atau whatsapp coach jika anda salah sorang yang serius nk turun berat..Tak perlu keluar rumah..Tak payah pening -pening atur schedule makan.. Semua nya lengkap akan diberikan📑 . SIAPA NAK KURUS BULAN MARCH 2019 NI??? DM or komen bwh 🙋 . ✅ Diet tanpa berlapar. Makan 5 ke 6 kali sehari. ✅ Setiap peserta akan dapat contestant kit. ✅ Mudah & fleksibel janji ada handphone ✅ 100% online😍 ✅ Group support yg aktif ✅ Coaching terbaik dari coach-coach yg memang terbukti ada result yg mana coach-coach juga berasal sebagai peserta program pernah gemuk, berjaya kurus & maintain dengan baik ✅ Meal plan 30hari😋 ✅ Boleh makan nasi ✅ Info & topik pemakanan ✅ Combo workout & exercise ✅ & Banyak lagi.....😊 . Normally peserta turun berat 3-10kg sebulan.. . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Makan malam tak mengemokkan pun..☺️☺️.Makan terlebih kalori
0
Makan malam tak mengemokkan pun..☺️☺️ . Makan terlebih kalori tuu yang menggemokkan😱.. . Tak kisah laaa makan malam atau makan siang ke kalau terlebih kalori memang bertambah2 lemak😅.. . Ingat setiap 7700 kalori yg tidak dibakar akan bertambah 1KG lemak dlm badan tu..Tu yg jadi mcm ulat gonggok kt perut tu 😁.. . Anda perlukan coach utk bimbing dan support anda turun berat badan 3-10kg sebulan? . Pendaftaran DIBUKA untuk season 43 march intake.. . Terhad untuk 40 slot sahaja 💪💥 . Khas untuk anda yang betul betul serius nak kurus & turun berat badan 3-10kg 1 musim😙.. . Boleh click link di bio IG 👆 untuk details program.. . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar  #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 ..#makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Get Fit everywhere Antara Kesan-Kesan bila terlebih gula.. ☺️☺️.1👉Sukar menu
0
Antara Kesan-Kesan bila terlebih gula.. ☺️☺️ . 1👉Sukar menumpukan perhatian.. 💥Tahap gula tinggi menghalang glukosa memasuki sel-sel otak, sehingga otak mengalami kesukaran untuk mendapatkan tenaga..Ini menjejaskan kelajuan pemikiran dan membuat keputusan. . 2👉Penyebab keletihan.. 💥Kandungan gula yang tinggi dalam darah, badan tidak mampu untuk menyimpan dan menyerap glukosa dengan betul..Tenaga digunakan tidak cekap, dan sel-sel badan tidak menerima bahan api yang mereka perlukan..Semua ini membuat anda rasa letih tanpa sebab.. . 3👉Sering Mengalami Kesemutan.. 💥Sering mengalami kesemutan? Mungkin anda memiliki kadar gula darah yang cukup tinggi di dalam tubuh anda ketika ini..Para penderita biasanya akan merasakan semutan yang cukup kerana sistem saraf tidak bekerja seoptimal mungkin sehingga sering menimbulkan kesemutan..Kesemutan di bahagian kaki dan tangan sangat kerap terjadi.. Kesemutan itu disebabkan oleh penompokkan zat purin yang ada di dalam tubuh manusia.. . 👉Apa yang perlu kita lakukan mudah sahaja..Mula skip air2 manis makanan yang hanya semata karbo ringkas yang hanya mengandungi gula.. . 💥Senang cerita mulakan diet anda dengan menjaga pemakanan yang sihat dan berkhasiat.. . Jom Daftar sekarang..Klik Link di bio ig coach utk tahu detail mngenai program.. . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! Kalau badan dah start bagi signal mcm tu..Tak kan nak pikir pikir lagi
1
Kalau badan dah start bagi signal mcm tu..Tak kan nak pikir pikir lagi..Kesian badan kita..Kita nak Pakai bdan kita ni lama lagi..Badan kita bukan barang, bukan baju..Boleh tukar ganti..😁😁 . Kalau koyak kotor boleh beli..Tapi badan kita ni 1 je..Kalau tak jaga betul betul..Dah start sakit macam macam.. kita juga yang sedih kan? . Saya nak bantu betul betul bagi anda sihat..Dapat badan kurus..Dapat jaga makan minum anak anak, dapat buat kerja dengan selesa..Dapat bhgiakan keluarga..💙💜💛💚❤️ . Sayangilah badan kita..Sayangilah orang orang yg sayangkan kita..Allah suka bila kita sayangi diri kita dan juga sayangi orang lain..Jomm Coach Gie bantu.. . Jom ubah bagi kita boleh pakai badan kita lama lagi.. . Join intake MARCH. . Slot terhad dan limited untuk 30 peserta shaja.. . Klik link di profile ig utk details program☝ . . Jom bantu rakan2 anda yg lain atau ahli keluarga yg mempunyai masalah berat badan bagi coach bantu mereka.. InsyaAllah kita semua akan sama2 sihat bersama.. . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! Antara teknik senaman yang mudah dan boleh di buat di rumah sahaja..
0
Antara teknik senaman yang mudah dan boleh di buat di rumah sahaja.. 💃🏃‍♀👯‍♀👯‍♂🚶‍♀🚶‍♂ . Bagi anda yang baru nak bermula jangan terlalu drastik dan memaksa diri, setiap exercise boleh lakukan x10 rep dan ulang 3 set.. . Tetapi apa pun senaman yang anda buat, pemakanan yang cukup protein serta zat sangat penting selepas bersenam. Ingat rules 80% nutrition 20% exercise.. . Ia akan bantu membina otot serta menggalakkan lagi pembakaran lemak di dalam badan dengan lebih baik di samping RECOVERY proses.. . Cabaran Turun Berat Badan Intake March, personal dan group coaching bersama Coach Gie.. . 👉PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA ☺️☺️👉 SLOT ADALAH TERHAD 💥💥 . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #teamnickhinhussien #exercise #kurus #gemuk #jomkurus #coachloseweight #tipskurus #mealreplacement #hijab #eatclean #sizebesar #sayanakkurus #jomsihat #makansihat #jamu #karbohidrat #tipssihat #lemak #shawl #plussize #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #brunei #sarawak #sabah #singapore #selangor #johor Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! 10kg !! Done azam kurus 2018 !! Tahniah Nissa..😍😍.Setakat nk t
1
10kg !! Done azam kurus 2018 !! Tahniah Nissa..😍😍 . Setakat nk turun 10kg..Dah 10 bulan diet..Why not bagi kepercayaan dekat team coach jer utk guide anda? . Bagi masa 1 bulan dan tengok hasil nya, nak berjaya perlu ada MENTOR..Nak kurus pun perlu ada MENTOR !! 💙💜💛💚❤️ . . Pendaftaran utk intake MARCH dibuka sekarang !! . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #loseweightonlinecoaching #brunei  #johor #diet  #sabah  #kelantan #sarawak  #kualalumpur  #sihatdanbonusnyakurus  #airasiax  #selangor #adegengsenangkurus #kedah  #kakidrama #kurusdenganselamat  #kurus  #kuruscepat #kurussihat  #hidupsihat  #makanansihat #coachpemakanan  #healthylifestyles  #menusihat #sukamakan  #sukamasak  #nakkurus Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! Makan sedap, cepat yang penting cukup khasiat...Siapa yang suka maka
0
Makan sedap, cepat yang penting cukup khasiat.. . Siapa yang suka makan, selalu ingat nak makan je?? . Haaa memang sesuai program ni dengan anda.. Jadual makan disediakan.. 3 4 jam sekali makan.. sampai ada yang tanya boleh skip tak sebab kenyang.. . Haa itu la coachee kami.. Yang paling penting setiap hujung bulan mereka turun berat badan.. power tak power boleh try dulu masuk program kami.. . BERI SAYA MASA 30 HARI UNTUK BANTU ANDA TURUN BERAT 😍✅ . BAGI PELUANG PADA DIRI SENDIRI UNTUK SAHUT CABARAN TURUN BERAT BADAN INi..💪 . Macam2 boleh jadi dalam 30 hari..Ada coachee dah turun 3kg, 5kg, 10kg, 18kg pun ada.. . Get ready too all new coachee... . SAPE NAK KURUS LAJU LAJU?? DAN SAPE NAK BAKAR LEMAK DUA KALI GANDA LAGI CEPAT? . Intake special ni untuk yang serius kata nak kurus tahun 2019 ni.. . Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak lebihan, kurus cara sihat sesi khas sebelum tahun baru dengan slot yang sangat limited!!! . Tag & share ajak kawan2 anda ajak join sekali..❤️💚💛💜💙 . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! Yes terlalu banyak sangat trend sampai blur yg mana bagus kan??😅.
0
Yes terlalu banyak sangat trend sampai blur yg mana bagus kan??😅 . Banyak tapi tak follow tak jadi juga..Perlu apply .. 🤦🏻‍♂️ . so macam mana nk pilih sama ada bagus atau tak?? . Caranya tengok dulu diet itu mcm mana .. seimbang tak dari segi meal harian berapa kali makan..kalau 5x bagi Saya the best .. dan kualiti diet tersebut.. ada tak nasi , sayuran hijau , protein dari haiwan , air putih , portion terkawal .. Be balance .. . Dan paling penting adalah yg kita rasa syok happy enjoy nak follow .. excited tiap2 hari tengok meal plan nk masak apa..Itu the BEST DIET.. . Proses diet berlaku atleast 21-40days..Keep doing apa yg betul dan anda suka follow🙋🏼‍♂️😘😘 . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei  #johor  #thepayekcafe  #diet  #sarawak #kualalumpur  #sihatdanbonusnyakurus  #suriafm #airasiax  #selangor  #adegengsenangkurus  #tv3 #kedah  #kakidrama  #kurusdenganselamat  #kurus #kuruscepat  #kurussihat  #hidupsihat #makanansihat  #coachpemakanan #healthylifestyles  #menusihat  #sukamakan #sukamasak  #nakkurus  #nakknakkurus Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Saya COACH GIE & COACH ANDA 😃😍.Yg belum menjadikan saya coach
3
Saya COACH GIE & COACH ANDA 😃😍 . Yg belum menjadikan saya coach anda, Why not give a TRY? . Tengok result dalam 1 musim anda boleh turun berapa kg dengan full program dan bimbingan daripada coach 😍 . . Meal plan lengkap utk 30 hari, tak payah pening nak fikir makan apa..Semuanya dibimbing dari bangun tido sampai anda tido semula..☺️☺️ . OK..NAK KURUS KAN?? . Sejauh mana azam kita? Kalau betul² nak, bukan setakat try² je..Kena buat betul²..Study, refer, on strategy planning, cari mentor/coach, Cari geng² yg sehaluan satu goal..Baru lah kita mudah je dpt results..😘 . Klik link di bio IG utk dapatkan detail program ☺ . . Hubungi 👇 Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Get Fit everywhere 4 SEBAB KNAPE KITE KETAGIH MAKANAN MANIS 🤔🤔🤔.🔆 Makan Sik
1
4 SEBAB KNAPE KITE KETAGIH MAKANAN MANIS 🤔🤔🤔 . 🔆 Makan Sikit Sangat..Kite teringin benda manis bile cut sangat makan..Mmg laa nak turun berat kena cut kalori..Tapi kalau terlampau sgt sampai berlapar & badan pon hantar signal kurang energy..Tu yg tetibe kite teringat donut tu 🤦🏻‍♀️ . 🔆 Tak cukup protein..Kalau terlalu banyak makan karbo berkanji macam spaghetti nasik roti..Badan tak cukup serat tak cukup protein pun disebabkan kite teringin donut jugak.. . 🔆 Dah biasa dengan habit yang tak sihat..Malam2 mesti bukak peti ais carik donut & habiskan all the dinners left over..Kite pikir balik patut ke habit tu untuk turun berat?? . 🔆 Makan banyak sangat benda masin Pun sebabkan badan teringin kat donut jugak.. Kurangkan garam and bahan perisa tiruan dalam makanan sepanjang weightloss journey ni ok 👌👌 . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar
0
"Ada org sanggup berhabisan duit dgn slimming centre, product2 kurus, gym dan sebagainya.. . Dan dalam masa yg sama juga sanggup habis duit makan di restoran, makan fastfood, makan merapu - merapu.. . Tapi pernah tak fikir sekali nak cari makan sihat atau nak masak makanan sihat untuk dimakan bersama keluarga or diri sendiri? . Pernah tak..Cer renung kembali..Sebab apa badan boleh naik 10kg dlm masa setahun? Semuanya berpunca dari makan.. . Makan makanan yang salah dan tidak healthy.. . Nak Tak coach ajar cara makan sihat tapi dapat bantu turun berat badan 5-11kg dlm masa sebulan dan dapat berat badan ideal mcm dulu dulu balik.. . Nak ke tak nak?☺️ . Dm or komen "NAK" kalau anda dah bersedia nak transform ke healthy lifestyle 😘 . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar   #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #dramasangat #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 .. #makan_media  #dietmulaiesok  #hitzdrama #dramafilemadaptasinovel #dfanpage  #teamnickhinhussien Смотреть полностью
Get Fit everywhere Bagaimana cara untuk mengurangkan paras kolesterol?.1. Sekiranya par
3
Bagaimana cara untuk mengurangkan paras kolesterol? . 1. Sekiranya paras kolesterol didapati tinggi, tolong ubah tabiat pemakanan harian yang salah.. ------------------------------------- 2. Berhenti merokok. ------------------------------------- 3. Kurangkan berat badan jika terlalu gemuk. ------------------------------------ 4. Kurangkan pengambilan makanan berlemak. ------------------------------------- 5. Pilih daging tanpa lemak. ------------------------------------ 6. Jika memasak ayam, pastikan kulit ayam dibuang terlebih dulu. ------------------------------------- 7. Elakkan mengambil organ dalaman haiwan seperti paru, otak lembu, hati kambing dan hati lembu. ------------------------------------ 8. Elakkan mengambil susu penuh krim atau susu rendah lemak. Sebaik-baiknya pilih susu skim. ------------------------------------ 9. Jika nak makan ais krim atau keju, pastikan memilih yang rendah lemak. Bagaimanapun, sebaik-baiknya ambil dadih. ----------------------------------- 10. Kurangkan pengambilan telur kuning kerana ia kaya dan tinggi dengan kolesterol. ------------------------------------ 11. Walaupun santan tidak mengandungi kolesterol, ia mengandungi lemak tepu dan apabila dimakan, .. santan akan bertukar menjadi kolesterol. ------------------------------------ 12. Amalkan senaman sekurang-kurangnya tiga kali seminggu. Bersenam dapat mengurangkan paras kolesterol dalam darah. Jika 1% kolesterol berjaya diturunkan, pesakit mampu mengurangkan risiko sakit jantung sebanyak 2%. Sekiranya pesakit dapat mengurangkan paras kolesterol sehingga 5%, risiko mengalami sakit jantung berjaya dikurangkan sehingga 10%. . Jika bermanfaat, boleh share dengan orang yang anda sayang 😊 . Dah ramai yang turun paras kolestrol mereka. Giliran anda pula sekarang. 💪 . Coach Nizam 0139393594 #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #loseweightonlinecoaching #brunei  #johor #diet  #sabah  #kelantan #sarawak  #kualalumpur  #sihatdanbonusnyakurus  #airasiax  #selangor #adegengsenangkurus #kedah  #kakidrama #kurusdenganselamat  #kurus  #kuruscepat #kurussihat  #hidupsihat  #makanansihat #coachpemakanan  #healthylifestyles  #menusihat #sukamakan  #sukamasak  #nakkurus Смотреть полностью
Get Fit everywhere
6
"Lemak tepu (saturated fat) dan gula antara penyumbang utama naiknya kadar kolesterol dalam darah." . Lepas ni jangan salahkan semua makanan dah ok?? . Makanan bersantan (santan daripada kelapa dan ia berasaskan tumbuhan) ok je nak ambik tapi kawal kuantiti sebab tinggi kalori, dan nak makan daging lembu/kambing pun ok je nak ambik cuma again kawal kuantiti sebab ia tinggi lemak juga.. . Tag kawan2 supaya sama2 manfaatkan info ni..☺️☺️ . . klik link di profil IG utk detail Program.. . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar   #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 .. #makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Ok semua dah tahu KEY UTAMA NAK LOSE WEIGHT??😍😍.Kalau sendiri
4
Ok semua dah tahu KEY UTAMA NAK LOSE WEIGHT??😍😍 . Kalau sendiri belum tahu, belum menuntut habis, dan blm amalkan , dan mempersalahkan keadaan sekeliling sedangkan tak nak betulkan attitude.. . Masuk la program apa apa pun.. Yg progrm percuma atau yg bernilai ribuan ringgit selagi tak ubah attitude, sikap ego, memandang rendah pada orang lain, mementingkan diri sendiri, mind always mencari beribu alasan, sepanjang masa akan berfikiran negatif.. . Apa2 tindakan dibuat result nya hanya sementara tak bertahan lama atau langsung x dapat.. . Semuanya dari keberkatan Allah S.W.T..Ada usaha ada jalannya.. Ada kejayaan nya 😍 . HIDUP HARUS SENTIASA BERSYUKUR..💪💥 . Apa yg kita bersyukur hari ini?? . OKAY..ambik masa setiap hari 10mnt paling kurang..Duduk atas sejadah..Pagi2 solat dhuha..Solat taubat..Renung2kan lah terlalu banyak nikmat Allah Taala telah kurniakan kepada kita semua tanpa kita sedar..😍 . Kerana terlalu sibuk dengan urusan dunia semata2.. wallahualam.. . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar   #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #dramasangat #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 .. #makan_media  #dietmulaiesok  #hitzdrama #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Get Fit everywhere 13.1kg dari free size now extra S 😍.Fokus on size dan fizikal loo
1
13.1kg dari free size now extra S 😍 . Fokus on size dan fizikal look .. ianya satu kepuasan selepas berjaya lose 13.1kg dlm sekelip mata .. . Ada orang dh 3/4 bulan dah nak lose 13kg tak jadi2 .. sebab tak konsisten or mungkin give up bila result tak kuar.. . Why mcm tu ??.. Cer tengok balik apa yg anda makan hari hari, anda follow betul betul ke yang coach beri? Atau pun sebaliknya.. . Best result nnt akan tentukan semuanya.. Apa yg anda makan akan mencerminkan diri anda sendiri.. . Nak jadi seperti kakak laila? 13.1kg sekelip mata.. . Jom coach bantu sampai dapat ideal weight idaman korang. InsyaAllah.. . Klik link wasap di bio IG utk details program. ❤️ . Pendaftaran dibuka untuk MARCH INTAKE. Terhad untuk 43 slot terawal... . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar FAKTOR-FAKTOR NAIK BERAT WALAUPUN DAH JAGA BETUL- BETUL!!.Ada tak yg
1
FAKTOR-FAKTOR NAIK BERAT WALAUPUN DAH JAGA BETUL- BETUL!! . Ada tak yg alami situasi mcm nie?? ☺️ . Ramai dah cuba macam macam nak turun berat badan..Tapi bila dah lepas 2 bulan turun 1 kg sahaja.. . Jom chek ada tak terjadi faktor faktor yang menyebabkan berat badan naik walaupun kalori terkawal.. . . Cabaran Turun Berat Badan Intake march (Sesi 41), Personal dan group coaching bersama Coach Gie..😘 . Transformasi KURUS 30 HARI Intake 43. . 🌟PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA.. 👉SLOT ADALAH TERHAD 💥💥 . . Coach Gie 0199778705 . . Klik Link di Bio Ig Coach Skrg utk detail Mngenai Program.. . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #kurussebelumraya  #jubahbesar  #tudung #bajubesar  #rapi  #kurus  #gemuk  #jomkurus #kurusdarirumah  #kurussihat  #hijab  #eatclean #eathealthy  #dietseimbang  #sayanakkurus  #jomsihat  #makansihat   #tipsdiet #kurusmudahdanselamat #brunei #selangor #johor #perlis #kelantanfood #perak #melaka Смотреть полностью
Get Fit everywhere TUKAR dari guna garam & banyakkan pakai rempah asli sebagai perasa mas
2
TUKAR dari guna garam & banyakkan pakai rempah asli sebagai perasa masakan..🤔🤔🤔 . Garam berlebihan akan mula create water retention dlm badan atau bahasa mudah “gemuk air”😯😯😯 . Gunakan rempah asli sangat membantu utk increase metabolism badan💪💪💪 . Antara rempah favorite saya 👇 . Paprika, black pepper, cayenne pepper, garlic powder, thyme, rosemary, oregano 😍 mmg sedap bau & rasa,natural je rasa.. . Change cara masak InsyaAllah change kesihatan anda.. . BEST KE BEST?? 😍😍 . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Get Fit everywhere
1
"FOKUS PADA SOLUTION BUKAN PADA MASALAH" . Susah la nak turun berat.. . 🔥Saya tak boleh jaga makan, mak masak sedap2- tinggal dgn family.. . 🔥Saya tak boleh bersenam atas advice doctor sebab ada injury kaki- org 40an yg dulunya suka bersukan sekarang tak lagi.. . 🔥Kawan selalu ajak makan kat McD, KFC, pizza- Student.. . 🔥 Takde masa nak masak healthy & clean food sibuk kerja dan Hal rumah dan anak2- Ibu bekerjaya.. . Bakar semua alasan korang dan jadikan kisah mereka yg sudah berjaya inspirasi. Mereka boleh, korang pun mesti boleh turun berat badan.. . PCOS ataupun masalah hormon yg dialami wanita ini bukan satu halangan tapi ia satu BIG WHY untuk dia teruskan makan secara sihat, turun berat badan dan berusaha TTC.. . Korang pun boleh! Jangan give up, teruskan cari cara nak turunkan berat badan. Salah satunya ialah click link di bio dan join online coaching.. . Turn on post notification supaya tak terlepas info dan tips daripada Coach nizam 👍.. . klik link di profil IG utk detail Program.. . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar  #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 .. #makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! 5 SEBAB PENTING SARAPAN PAGI 👇.1. PRESTASI KERJA.👉Paras gula
1
5 SEBAB PENTING SARAPAN PAGI 👇 . 1. PRESTASI KERJA. 👉Paras gula dalam darah sangat rendah ketika bangun tidur. Jika tak ambil sarapan, tiada gula dalam darah. Ini akan menyebabkan badan jadi lemah, pening, murung dan kerja tidak dapat dilaksanakan dengan sempurna.. . 2. SEMBELIT. 👉Selalu skip sarapan pagi akan gangu rutin pemakanan kita dalam jangka masa panjang. Ini akan membuatkan kita mudah terkena sembelit. Stress kan kalau tak membuang?. . 3. KEGEMUKAN. 👉Siapa cakap tak sarapan boleh cepat kurus? Salah tu! Bila tak sarapan, masa lunch mesti kita akan makan banyak - banyak, itulah yg menyumbang kita jadi bambam tau! 😱. . 4. BIJAK. 👉Sarapan dapat tingkatkan kualiti IQ dan buat otak kita jadi lebih cerdas. daya ingatan dan kesihatan mental akan meningkat. Nak jadi bijak? Jom sarapan! . 5. METABOLISMA. 👉Sarapan dapat tingkatkan metabolisma badan dan membantu proses pembakaran lemak dengan baik. Untung kan org yg bersarapan? 🤗 . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! SEASON 43 INTAKE MARCH 2019 💪🏻.Intake special khas untuk yang
2
SEASON 43 INTAKE MARCH 2019 💪🏻 . Intake special khas untuk yang SERIUS NAK SELESAIKAN AZAM KURUS dengan teknik simple, 100% secara online & terbukti ada result . APA DAPAT bila diet bersama coach? . ✔️ Meal plan special, makan 5-6x sehari ✔️ Coaching dari coach yang berpengalaman ✔️ Group Coaching yang awesome ✔️ Support group yang sangat best ✔️ Sesi topik berkaitan dieting, nutrition & fitness ✔️ Plan nutritisi & plan pemakanan lengkap ✔️ Teknik “LOCK BERAT” ✔️ Enjoy makan tapi berat tak naik ✔️ Peluang menang macam-macam hadiah atas effort anda commit & turun berat dengan baik . Klik link di bio ig coach untuk keterangan lanjut👆 . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Get Fit everywhere
1
"10 SEBAB GAGAL KURUSKAN BADAN" . 1️⃣ Bosan asyik lapar je..Maka mulalah makan ( tak salah kalau tahu nak makan apa ).. . 2️⃣ Kerap rasa teringin dengan manisan atau kuih2..Maka mulalah makan ( buah pn manis ).. . 3️⃣ Rasa diet strict sangat.. kadang nak marah pun ada sebab tak boleh makan itu ini.. maka mulalah makan.. . 4️⃣ Makanan sihat mahal.. Buah2an sayur2an ikan semua mahal2..Meggi yang murah..Maka mulalah makan ( nak kurus tak perlu makan mahal2 ) . 5️⃣ Boring makan benda sama hari2..Sup sayur je..Maka mulalah makan ( tak perlu makan makanan yg sama ).. . 6️⃣ Member semua Goda ajak makan..Persekitaran yang menggodakan..Maka mulalah makan ( boleh makan di luar tapi ada cara nya ).. . 7️⃣ Result tak konsisten dan plateau..Buat stress je..Maka mulalah makan ( tak akan stagnant atau plateau kalau tahu cara ).. . 8️⃣ Siang control habis..Malam macam singa kelaparan tak makan sebulan..Maka mulalah makan ( sehari dalam program kita makan 5 kali sehari ).. . 9️⃣ Terlalu fokus pada kalori, bukannya nutrisi..Sebab tu cepat lapar balik..Maka mulalah makan ( yes betul ).. . 🔟 TAK MASTER TABIAT BETUL..Maka mudah kembali kepada tabiat makan lama & mulalah makan ( sebab tu perlu ada coach ).. SHARE JIKA BERMANFAAT 😍 . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #loseweightonlinecoaching #brunei  #johor #diet  #sabah  #kelantan #sarawak  #kualalumpur  #sihatdanbonusnyakurus  #airasiax  #selangor #adegengsenangkurus #kedah  #kakidrama #kurusdenganselamat  #kurus  #kuruscepat #kurussihat  #hidupsihat  #makanansihat #coachpemakanan  #healthylifestyles  #menusihat #sukamakan  #sukamasak  #nakkurus Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! SIHAT ITU PUN ADALAH REZEKI ❤️💚💛💜💙.Yakinlah, setiap
1
SIHAT ITU PUN ADALAH REZEKI ❤️💚💛💜💙 . Yakinlah, setiap dari kita berpeluang peroleh kesihatan dan berat badan yang terbaik..Sentiasa yakin dan teruskan berdoa.. . Doa sahaja tanpa usaha pun tak jadi.. Buatlah sehabis baik, fokus dan istiqomah dalam setiap apa yang kita amalkan.. Paling penting niatkan lillahi ta’ala.. . Utk join program coach boleh klik link di bio profile atau whtsapp no dibawah utk lebih detail 👇 . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #perutbuncit  #sayanakkurus #jomkurus #kuruscepat  #dietkurus #kurusdenganherbalife  #kuruscantik #herbalifemalaysia  #herbalifekl #kempiskanperut  #kecilkanpeha  #fashionvalet #duckcosmetics  #ootdmalaysia  #blousebesar #bajubesar  #seluarbesar  #kuruscepat  #ducktravels  #fvootd #blouselabuh #turun5kgsebulan Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Yes terlalu banyak sangat trend sampai blur yg mana bagus kan??😅.
0
Yes terlalu banyak sangat trend sampai blur yg mana bagus kan??😅 . Banyak tapi tak follow tak jadi juga..Perlu apply .. 🤦🏻‍♂️ . so macam mana nk pilih sama ada bagus atau tak?? . Caranya tengok dulu diet itu mcm mana .. seimbang tak dari segi meal harian berapa kali makan..kalau 5x bagi Saya the best .. dan kualiti diet tersebut.. ada tak nasi , sayuran hijau , protein dari haiwan , air putih , portion terkawal .. Be balance .. . Dan paling penting adalah yg kita rasa syok happy enjoy nak follow .. excited tiap2 hari tengok meal plan nk masak apa..Itu the BEST DIET.. . Proses diet berlaku atleast 21-40days..Keep doing apa yg betul dan anda suka follow🙋🏼‍♂️😘😘 . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei  #johor  #thepayekcafe  #diet  #sarawak #kualalumpur  #sihatdanbonusnyakurus  #suriafm #airasiax  #selangor  #adegengsenangkurus  #tv3 #kedah  #kakidrama  #kurusdenganselamat  #kurus #kuruscepat  #kurussihat  #hidupsihat #makanansihat  #coachpemakanan #healthylifestyles  #menusihat  #sukamakan #sukamasak  #nakkurus  #nakknakkurus Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! Ramai tak tahu..Makan sbb nak sedap nak kenyang..🤣🤣.Tahu tak 4
2
Ramai tak tahu..Makan sbb nak sedap nak kenyang..🤣🤣 . Tahu tak 40% drpd apa yg kita makan zatnya pergi ke otak..Terutamanya lemak,bagus mcm omega3.. . Tpi disebaliknya kalau kita asyik makan makanan lemak trans dan lemak tepu.. Agak² apa terjdi dgn badan dan otak kita? . Faham² kenapa otak lembab je tiap kali lps makan.. . Dgr penjelasan Prof.Dr.Muhaya smpai habis.. . Makan dgn mata, anda ada pilihan yg lebih baik. Bukan semata² kurus..Tapi demi kesihatan seluruh bdn.. . Klik link di bio iG untuk keterangan lanjut program you can lose weight from home.. . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #teamnickhinhussien #youcanloseweighthappyway #youactyoulose #kurus #youeatyouslim #dietstartsmonday #seluarbesar #dietsihat #tipsturunberatbadan #brunei #sabah #sarawak #selangor #kualalumpur #singapore #johor #pulaupinang #BHOnline Смотреть полностью
Get Fit everywhere PEMILIHAN ROTI.. 🍞🍞 Ramai yang nak diet dan memilih roti sebagai
2
PEMILIHAN ROTI.. 🍞🍞 Ramai yang nak diet dan memilih roti sebagai pilihan tetapi tahukah anda tak semua roti tu sama? . Jika anda nak mula diet dan nak mencari roti yang lebih sesuai, pilih roti berdasarkan Glycemic Index.. . Apa itu Glycemic Index? . Glycemic Index (GI) atau Indeks Glisemik ini adalah ukuran relatif bagaimana sesuatu jenis makanan yang mengandungi karbohidrat itu memberi kesan kepada tahap gula dalam darah. . Hanya ingat, Lebih tinggi nilai GI bermakna lebih pantas makanan tersebut di proses dalam badan dan tahap gula akan mencanak naik dengan cepat.. . Secara kasar, makanan yang manis dan terproses biasanya mempunyai GI yang tinggi dan perlu di elakkan jika anda nak turunkan berat badan mahu pun nak mengawal tahap gula dalam darah.. . Tetapi jangan terpedaya kerana tidak semua yang tidak manis mempunyai GI yang rendah.. . Kena prihatin sedikit dengan jenis makanan dan nilai GI makanan tersebut.. . Glycemic Index di beri dari skala 1 hingga 100 dan di kategorikan kepada 3 kumpulan: . GI Tinggi : 70-100 . GI Sederhana : 56–69 . GI Rendah : 0-55 . So bila pilih makanan, kena belek sikit label dekat belakang.. Tengok nilai GI dan pilih makanan GI rendah paling ok, GI sederhana still better berbanding GI tinggi.. . ‘Gula Meningkat, Insulin Meningkat dan Lemak akan Terperangkap!’ . Credit to Dr Malinda . Online Coaching Intake MARCH, personal dan group coaching bersama Coach Gie.. . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD 💥💥 . coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! Dalam 1 musim jer..Amazing..💪💪 .Perut terus FLAT ! Asalnya kena
0
Dalam 1 musim jer..Amazing..💪💪 . Perut terus FLAT ! Asalnya kena paksa ikut program..Sebab wife macam dah risau berat makin hari makin bertambah, perut makin hari makin besar.. . Mula-mula macam risau tak boleh buat, sebab dulu pernah nak diet tapi tahan 2 hari je 😅 . Alhamdulillah dalam program ni, sentiasa dipantau oleh coach.. Setiap yang kita makan mesti bagitau coach..Coach akan komen okay ke tak okay makanan yang kita ambil tu, dari segi portion dan cara masak.. . Dalam program ni jugak ada diberikan meal plan untuk kita ikut, atau jadi rujukan untuk kita makan..Lega rasa bila coach cakap boleh makan 5 kali sehari.. . Sape kata diet kena berlapar? Saya diet makan 5 kali sehari pun boleh turun berat badan.. Tak percaya? Boleh try..😊😊 . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #loseweightonlinecoaching #brunei  #johor #diet  #sabah  #kelantan #sarawak  #kualalumpur  #sihatdanbonusnyakurus  #airasiax  #selangor #adegengsenangkurus #kedah  #kakidrama #kurusdenganselamat  #kurus  #kuruscepat #kurussihat  #hidupsihat  #makanansihat #coachpemakanan  #healthylifestyles  #menusihat #sukamakan  #sukamasak  #nakkurus Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Selulit ni mmg sulit...Selalu menghantui - org perempuan la, lelaki
0
Selulit ni mmg sulit.. . Selalu menghantui - org perempuan la, lelaki tak ramai yg kisahkan selulit ni rasanya.. . Gemuk..Confirm ada, tapi yg nmpk slim di luaran tu..Jgn ingat dia bebas selulit.. . Jaga makan, jaga protein intake, consistent workout & kawal stress.. . insyaAllah..bebas selulit..💪💥☺️ . . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #brunei #bruneifoodies #johorbharu #kelantanfood #selangor #sabah #miri #nakturunberat  #jomsihat  #cantik  #rapi  #ramping #bilanakdiet  #lazada   #tipsdiet #tipsturunberat  #naksihat  #nakdiet  #bilanakdiet #menudiet  #dietsihat  #bilanakkurus  #tipskurus #bajuplussize  #seluarbesar  #jubahbesar  #nakkurus #gemokisawesome  #misimengecil  #selulit Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Syira muda lagi dah ada uric acid yg tinggi dan hampir mendapat gout d
2
Syira muda lagi dah ada uric acid yg tinggi dan hampir mendapat gout disebabkan salah pilih makan ketika berdiet dahulu.. . Alhamdulillah, Tabarakallah dalam program banyak yang Syira dapat belajar, uric acid dah pada paras normal dapat turun 17.8kg dah pun sekarang.. . Semua nya hanya kerana ilmu yang betul dan usaha.. . Berminat utk coach bantu turunkan berat badan 5-11kg sebulan? . Klik link wasap di bio IG utk details program..❤️ .  Pendaftaran dibuka untuk MARCH INTAKE.. Terhad untuk 30 slot shaja... . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! *JANGAN SESEKALI REMEHKAN SNACKING WALAUPUN HANYA SEBIJI APPLE KALAU N
4
*JANGAN SESEKALI REMEHKAN SNACKING WALAUPUN HANYA SEBIJI APPLE KALAU NAK KURUS* 🍏🍏 . Walaupun hanya epal sebiji.. Snacking sgt² mempengaruhi result kita semua untuk kurus.. . Nak kurus dgn lebih 'flow & easy', please stand by buah sebiji utk snacking time, waktu pagi & petang. Tak percaya? 😀 . Buatlah dan tgk progress result anda.. Sebab mmg berlaku pun kat cochee² kami yang mana skip snacking and yg tidak pernah skip snacking, result mereka mmg berbeza 💪💥💥 . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! Alhamdulillah semua peserta dah kenyang..Makan makanan yg sedap setiap
1
Alhamdulillah semua peserta dah kenyang..Makan makanan yg sedap setiap hari..Kenyang dan dapat kurus..Sape yg tak mau kan 😂 Just dgn Follow Meal Plan beserta Resepi yg dh Kami berikan.. . Sgt2 mudah..Kenyang..Completed Dari Segi Carbo & Protien.. . Sape nak kenyang, makan sedap dan nak kurus jugak?? 💙💜💛💚❤️ . Jom Join program dgn coach Gie..Kalu fikir byk kali, mmg x kurus² laa jawabnya.. . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #Healthy diet #Starbucks #Snack food #breakfast #lunch #dinner #Eating #Emotion #Action movies #Food and Restaurants #Hospital #Fresh water #Business and industry #Factory #Anti -fat bias #Sausage #Rice #Pasta #people #People (magazine) #Drama movies #Computer servers #Online shopping #Burger King #Trousers #Comedy movies #Classical music #Restaurants Смотреть полностью
Get Fit everywhere Malu bersenam? No problem...Tak mampu untuk bersenam? No problem...
2
Malu bersenam? No problem.. . Tak mampu untuk bersenam? No problem.. . Atau tak ada masa untuk bersenam? No problem.. ▪ Jom buat aktiviti bakar kalori seperti ni..Hari hari kte makan betul tak..So just tukar kepada makan sihat masak sihat pun dah bakar kalori.. . Simple dan mudah je bila diet ada ilmu ni.. Nak dengan tak nak je..😜 . INTAKE MARCH SEASON 43 dah dibuka.. . . Nak makan apa kami ajar.. Nak masak apa kami ajar.. Nak resepi sihat free kami bagi.. Nak tips info kesihatan kami bagi.. . Nak turun berat 5 - 11kg memang pasti 💪💥💥 . Klik link dibio iG utk details program.. . COACH NIZAM 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Coach rasa mesti yang selalu buat macam ni kan? Lebih2 lagi lelaki🤣
0
Coach rasa mesti yang selalu buat macam ni kan? Lebih2 lagi lelaki🤣🤣🙊 . Nak x coach share tips mudah hilangkan perut buncit dalam 7hari? . Kalau nak boleh komen dekat bawah atau tag kawan2 anda yg perut macam mengandung th. 😬 Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Get Fit everywhere IMPORTANT KE AMBIL MEAL ON TIME? 🤔🤔🤔🤔.Makan on time ni p
1
IMPORTANT KE AMBIL MEAL ON TIME? 🤔🤔🤔🤔 . Makan on time ni penting untuk maintain metabolisma badan kita supaya akan sentiasa membakar kalori.. . So, kalau if kita skip makan, badan akan dapat signal yang kita tak cukup makan dan simpan lemak sebagai salah satu guard sistem supaya kita survive..😮😮😮😮 .  So jangan skip makan ya.. MAKAN ON TIME 😉😉😉 . . Coach Gie 0199778705 . . Klik link di bio iG untuk dapatkan detail program YCLWFH.. . 👉Program turun berat secara online dari rumah di mana anda boleh turun 3-10kg dalam satu musim.. NAK TAK? 😍😍 . . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar ALASAN KERJA SHIFT DAN TAK BOLEH TURUN BERAT..MITOS 😆.Tak ada ken
1
ALASAN KERJA SHIFT DAN TAK BOLEH TURUN BERAT..MITOS 😆 . Tak ada kena mengena sebenarnya.. . Yang penting awak tau nak manage pemakanan, tau brapa kalori yang awak ambil..Tu je🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ . Tag rakan korang untuk info ini.. . Turun 3-10kg sebulan?? . Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan atau click link di bio.. 👆🏼 . . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin  #teamckhaslina  #brunei #sabah  #sarawak  #johor  #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Get Fit everywhere *JANGAN SESEKALI REMEHKAN SNACKING WALAUPUN HANYA SEBIJI APPLE KALAU N
0
*JANGAN SESEKALI REMEHKAN SNACKING WALAUPUN HANYA SEBIJI APPLE KALAU NAK KURUS* . Walaupun hanya epal sebiji.. Snacking sgt² mempengaruhi result kita semua untuk kurus.. . Nak kurus dgn lebih 'flow & easy', please stand by buah sebiji utk snacking time, waktu pagi & petang. Tak percaya? 😀 . Buatlah dan tgk progress result anda.. Sebab mmg berlaku pun kat cochee² kami yang mana skip snacking and yg tidak pernah skip snacking, result mereka mmg berbeza 💪💥💥 . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Get Fit everywhere PENAT SETIAP MASA!! BARU LEPAS TIDUR PUN PENAT...KENAPA? 😔😔.Ke
3
PENAT SETIAP MASA!! BARU LEPAS TIDUR PUN PENAT...KENAPA? 😔😔 . Kenali 7 punca badan sentiasa penat 👇 . 1. Terlebih bersenam, setiap hari nak exercise berjam2.. Tak perlu pun 20 min dah cukup asalkan ia senaman yang berkualiti.. . 2. Kurang bergerak, banyak duduk dan baring..Kurang aktif.. Banyak berkhayal.. . 3. Tidur 6-8 jam tapi tidur tidak berkualiti means kejap2 terjaga dan tak lena.. . 4. Hormone imbalance, ni biasa sangat berlaku untuk wanita.. . 5. Tak makan makanan berkhasiat, byk ambil process food, fast food, empty calorie food.. . 6. Tidak bersosial dengan ahli keluarga dan kawan2, asyik bersendirian je & banyak berfikir yg macam2.. . 7. Kerja rumah yang tak tersusun.. Semua nak buat serentak & terlupa nak rehatkan badan.. . Ada tak antara punca2 selalu penat di atas yang korang sedang alami sekarang ni? . InsyaAllah next post saya akan share tips mengatasi rasa selalu penat.. . Turn on post notification supaya tak terlepas info dan tips daripada Coach Nizam 👍.. . klik link di profil IG utk detail Program.. . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin  #teamckrosliza #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya201z#noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar   #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 .. #makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar
0
"SAYA TAK NAK MINUM AIR BANYAK, NANTI GEMUK AIR" . Gemuk air bukan disebabkan anda minum air yang banyak tapi disebabkan oleh pemakanan.. . Ikut 6 Langkah di atas bagi elak anda gemuk air.. . Intake march Masih dibuka.. . Slot Adalah terhad !! 💪💥 . Program #youcanloseweightfromhome ada 👇 . ✅ Ilmu.. ✅ Bimbingan.. ✅ Love.. ✅ Result.. . Klik Link di Bio Ig sekarang Utk mndaftar..😘 . . Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #dietatkins #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m #gemokisawesome  #herbalifenutrition #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia  #kedaionline  #uitm  #kahwin #kurus  #terlajaklaris #bruneifoodies #brunei #johorbharu #selangor #kelantanfood #kelantan #sabah #sarawak #singapore Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Jangan stress2 tau..😘😘.Just enjoy moment tu..Ia pasti jadi sat
1
Jangan stress2 tau..😘😘 . Just enjoy moment tu..Ia pasti jadi satu kenangan terindah buat korang.. . Turun 3-10kg sebulan?? . Turn on notification untuk dapatkan tips harian yang berkesan dari coach Gie.. . Klik link di bio ig Coach utk detail mngenai program 👆🏼 . Intake march masih dibuka.. . Slot Adalah terhad..💪💥 . Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #dietatkins #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m #gemokisawesome  #herbalifenutrition #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin #kurus  #terlajaklaris #bruneifoodies #johorbharu #kelantanfood Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Dinner biskut cicah milo kosong sebab nak kurus katanya..☺️☺️
1
Dinner biskut cicah milo kosong sebab nak kurus katanya..☺️☺️ . Sayangnya bukan makin kurus malahan makin gendut..😘 . Hati2 tau..Biskut dah sah2 tinggi trans fat..Milo kosong tapi tetap ada gula sedia dan off coz semuanya tinggi kalori.. . Diet secara berilmu penting sekali agar tak berlaku kekecewaan.. . Perlukan coaoch?? . Intake march masih dibuka.. . Slot Adalah terhad !! 💪💥 . Program #Youcanloseweightfromhome 👇 . ✅ Ilmu ✅ Bimbingan ✅ Love ✅ Result . . Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #dietatkins #tipskurus  #kurusonlinecoaching  #plussizemalaysia #coachturunberatonline  #tipskurus  #jk1m #gemokisawesome  #herbalifenutrition #pehamelimpah  #zalora  #astro  #malaysia #teamsyarifdiana  #kedaionline  #uitm  #kahwin #kurus  #terlajaklaris #brunei #johorbharu #kelantan Смотреть полностью
Get Fit everywhere 5 SEBAB PENTING SARAPAN PAGI 👇.1. PRESTASI KERJA.👉Paras gula
1
5 SEBAB PENTING SARAPAN PAGI 👇 . 1. PRESTASI KERJA. 👉Paras gula dalam darah sangat rendah ketika bangun tidur. Jika tak ambil sarapan, tiada gula dalam darah. Ini akan menyebabkan badan jadi lemah, pening, murung dan kerja tidak dapat dilaksanakan dengan sempurna.. . 2. SEMBELIT. 👉Selalu skip sarapan pagi akan gangu rutin pemakanan kita dalam jangka masa panjang. Ini akan membuatkan kita mudah terkena sembelit. Stress kan kalau tak membuang?. . 3. KEGEMUKAN. 👉Siapa cakap tak sarapan boleh cepat kurus? Salah tu! Bila tak sarapan, masa lunch mesti kita akan makan banyak - banyak, itulah yg menyumbang kita jadi bambam tau! 😱. . 4. BIJAK. 👉Sarapan dapat tingkatkan kualiti IQ dan buat otak kita jadi lebih cerdas. daya ingatan dan kesihatan mental akan meningkat. Nak jadi bijak? Jom sarapan! . 5. METABOLISMA. 👉Sarapan dapat tingkatkan metabolisma badan dan membantu proses pembakaran lemak dengan baik. Untung kan org yg bersarapan? 🤗 . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar PROGRAM YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME bukannya magik utk anda nak turu
0
PROGRAM YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME bukannya magik utk anda nak turun kan berat sekelip mata jer tau!! . Target yg sesuai dalam diet?? . Ok bagi yg 1st time diet..Jangan berangan nak terus sampai 20-30kg..Lemak dah 10-20 tahun dalam badan, lepas tu nak kurus laju2..😅 . Coach sendiri pon tak de yg laju2 gitu..Ok bagi yang dalam program,.Dengan meal plan dan bimbingan yg betul anda boleh capai sampai 3-10kg dalam 1 musim bergantung kepada individu dan tahap lemak & tahap obes anda.. . So target dlu nak 5 kg dlm sebulan sebagai contohnya..Jgn samakan diri sndri dengan orang lain ya.. . So kalau ada 40kg?? Paling kurg 4-6 bulan nak capai..Sebab tu jgn biar sampai lama2.. . Sebab nak kurus pon lama laa jugak kan? 😂 . Klik link kat ats utk coach share info berkaitan program.. . Why not tengok result dalam 1 bulan? Lps tu baru tau program ni work atau tidak utk anda..☺️😘 . . Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #kebayamerah  #kebayamermaid  #shawllabuh #halalkanhatiyangkucuri  #terataikemboja #apajuttmak  #supbunjut  #pialadunia2018 #ohmyfamilyraya  #teamrayajohor  #onlinecoaching #cabarankurus  #cabaranturunberatbadan  #coachkurus  #coachturunberat  #jk1m #jomkurus  #bakarlemak  #ubatkurus  #produkkurus #dietatkins  #dietherbalife  #sayajualherbalife #brunei #johor #kelantan Смотреть полностью
Get Fit everywhere 5 MAKANAN YANG MEMBUAT PERUT ANDA FLABBY...Antara 5 jenis makanan ni
0
5 MAKANAN YANG MEMBUAT PERUT ANDA FLABBY.. . Antara 5 jenis makanan nie mana yang korang suka? Semua? 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♀️.. . Kenapa makanan nie membuat perut korang flabby ialah kerana ia mengandungi karbohidrat ringkas yang tinggi dan lemak tepu yang tinggi.. . Makanan seperti ini hanyalah boleh di ambil dlm kuantiti yg sangat kecil.. . Sebagai contoh garam hanya dibenarkan pengambilan sebanyak 5g atau kurang untuk sehari sahaja.. . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! Mulakan sarapan pagi anda dengan makanan yang seimbang...Kalau macam
0
Mulakan sarapan pagi anda dengan makanan yang seimbang.. . Kalau macam ni seimbang tak?? . Siapa yang rasa seimbang 🙋‍♂️ . 👉 Seimbang dari segi nutrisi & zat.. 👉 Nak belajar teknik permakanan yang betul & seimbang boleh Klik Link di bio iG saya 💪.. . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #misimengecil  #jalanjalancarimaka #weightloss  #fatloss  #jomkurus  #jomfit  #gemok #jomsihat  #Malaysiafood  #fit  #nakcantik  #naksihat #nakkurus  #slim &fit#abambocey #youcanloseweightfromhome  #bajubesar #jubahbesar  #teamnickhinhussien  #baju   #carimakan  #kalori   #kurus  #jomkurus #tipsdiet #nakkurus  #turunlemak #brunei #johor #kelantan Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar NAK KURUS TANYA SUAMI DULU..😘😘.Memang kebanyakan suami kita ad
1
NAK KURUS TANYA SUAMI DULU..😘😘 . Memang kebanyakan suami kita adalah menteri kewangan kita,.Tapi kalau kita boleh convince dia utk beli handbag kita,.Baju kita,. . Why not priority kan mintak bajet utk kurus dulu?? Sebab kita nak cantik utk dia jugak kan..☺️ . Bila kita gemok,.Kita rasa tak confident dengan suami,.Suami pulak nampak macam adik, makin lama kita makin pasrah.. . Jom kita sayang diri kita dan cepat-cepat berubah..Tak perlu tukar isteri,.Tolong dia tukarkan size baju Kita jer.. . Jom join program kami, Intake march sudah dibuka,. . Contact Coach Gie sekarang.. . Yang best program kami ini 👇 . ✅Online je.. ✅Kurus dari rumah.. ✅Menu sedap.. ✅Kurus tanpa berlapar.. ✅Personal Coaching.. ✅Love & support.. . . Coach Gie 0199778705 . . Klik Link Di Bio Ig Utk Detail mngenai program.. . . #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #brunei #sabah #sarawak #johor #selangor #tipskurus  #tipsdiet  #makannasi #kurungmoden  #dietkalori  #jomkurus #sayanakkurus  #tipskuruscepat  #kuruscepat #malaypretty  #makanandiet  #produkkurus #ubatkurus  #bawalexclusive  #dietcepat #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin #tv3malaysia #ducktravels #duckscarves Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Kalau sebab tu dah lebih dari 3 memang dah kira signal segera lah tu..
2
Kalau sebab tu dah lebih dari 3 memang dah kira signal segera lah tu.. . TURUN BERAT 3-11KG TANPA BERLAPAR..😘😘 . Register SEKARANG UTK INTAKE DECEMBER (SESI 40).. . Dari Sabah, Sarawak, Brunei, JB, N.9 Penang, KL semua nya boleh..3hb akan masuk group official coaching.. . Tak perlu pening fikir apa nak makan dari pagi hingga malam.. Semuanya diberi oleh coach.. . . Apa beza Diet sendiri dgn memasuki Program ini? . Diet sendiri : 👇 ❌ Tak ada bimbingan Coach.. ❌ Tak tahu makanan apa yg sesuai.. ❌ Tak Serius sebab tak ada orang monitor progress.. ❌ Tak ada tempat nak rujuk.. ❌ Tak ada MOTIVASI.. ❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi.. . APA YANG ANDA AKAN DAPAT BILA SERTAI Program #youcanloseweightfromhome ? 👇 . ✅Jadual pemakanan supaya tidak pening nak makan apa selama sebulan.. ✅ TIPS turun berat badan dengan pantas walaupun makan nasi.. ✅Teknik2 exercise yang betul.. ✅Personal coach(boleh tanya secara personal jika ada masalah dalam turun berat badan).. ✅Pemantauan dari coach selama sebulan supaya anda lebih berdisiplin.. ✅Topik pembelajaran pengurusan berat badan.. ✅Segalanya dapat direct coaching melalui whatsapp.. ✅Hadiah bagi yang turun terbanyak ikut peratusan.. . . Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #gemukkuruscantik  #dramaqueen  #bajubesar #jubahbesar  #viral  #sihatdanbonusnyakurus #sihatdancantik  #dietfood  #eatcleanmalaysia #tipskurus  #tipsdiet  #jomkurus  #misimengecil #menusihat  #healthylifestyle  #healthyfood #healthyrecipes  #kurussebelumkahwin #azamkurus2018 #brunei #johor #kelantan #sabah #selangor #melaka Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar
2
"SAPA TAK NAK FIGURE BERTUKAR FROM MAKCIK TO MODEL KAN??" . Berapa pun total lost yg kita nak mmg tak semudah yg kita nampak tapi ia tak jugak mustahil.. . Dalam team YCLWFH pun ada proven result turun 20kg, 30kg mahupun 40kg.. . Buat whatever it takes untuk dapatkan apa yg kita nak..Enjoy the journey & love the process.. Barulah kita sayang diri kita❤️❤️❤️ . Saya tak nak orang gemuk DAN PUNYA PELBAGAI ALASAN tapi saya cari orang serius dan committed nak turunkan berat badan & jadi sihat.. . 🔥Turun berat 3-10kg dan turun lemak jugak.. . 🔥Mealplan simple dan personalised.. . 🔥Coaching & mentoring personal & group.. . 🔥Check meal & lunch rating setiap hari.. . 🔥Semua secaran ONLINE . . klik link di profil IG utk detail Program.. . Coach Gie 0199778705 . #wannorfazirawanmubin  #teamckhaslina #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar   #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #sabah #dramasangat  #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 .. #makan_media  #ngunyah  #dietmulaiesok #hitzdrama  #dramafilemadaptasinovel Смотреть полностью
Get Fit everywhere Ladies, ada perkara yg kita tak perlu tanya 💁‍♀️ Bukan setaka
2
Ladies, ada perkara yg kita tak perlu tanya 💁‍♀️ Bukan setakat tanya nak kurus je.. . Tanya nak beli mekap, nak beli keperluan diri, nak beli majalah, nak beli lunch, nak beli cheese cake, nak beli cendol, dan banyak lagi.. . So, janganlah sabotaj misi kurus sihat cantik anda 🙅🏻‍♀️.. . After all, you all percayalah, bila dah kurus sihat cantik nanti, mesti husband you all suka ❤️❤️❤️ . . Kecualilah kalau husband you all ni jenis negatif, bini kurus cantik pun x suka 🙏🏻 maap ye..☺️ . Tak tahu cara, No problem.. . Join jer program Online Lose Weigh From Online coach ni 💪🏻 . Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina . Klik Link Di bio iG utk detail mngenai program..😘😘 . . #jeragat  #losyenputihgebu  #bajukurungmoden #Lotfattah  #raya2018  #noradanish #jubahmuslimah  #fattzura  #jubahbesar  #singapore  #johor  #brunei  #sarawak  #dramasangat #hitzdrama  #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan  #kakidrama #dramafever  #jannanick  #duckscarves  #jjcmtv3 .. #makan_media  #dietmulaiesok  #hitzdrama #dramafilemadaptasinovel #dfanpage Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! PEMAKANAN & SENAMAN..Mana lagi penting??? 😍🤗. Ramai ingat bol
1
PEMAKANAN & SENAMAN..Mana lagi penting??? 😍🤗 .  Ramai ingat boleh kurus dengan exercise.. The truth is, pemakanan is no 1. Exercise hanya mempercepatkan proses turun berat..Jadi keep active utk turun berat!! . . Antara video exercise yang anda boleh lakukan ..Simple & easy supaya tak stress bagi yg xsuka bersenam😘 . Anda boleh lakukan ketika bangun dari tidur mahupun selepas balik dari kerja untuk aktiviti harian anda dan menjadikan satu lifestyle baru utk maintain berat😍 . Yang nak tahu apa itu pemakanan sihat, JOM BELAJAR TEKNIK SEBENAR DIET BERSAMA Coach Gie..💚💛💜💙❤️ . Masih sempat utk register sesi ..Perkara yg elok jgn ditangguh2 kan..😍😘 . . Coach Gie 0199778705 . . Klik link di profile IG utk tahu lebih detail mngenai program.. #youcanloseweightfromhome . . #wannorfazirawanmubin #teamnickhinhussien #teamckrosliza #tipscantik  #bfmom  #jomkurus1malaysia  #wanitamuslimah #coachkurusmalaysia  #bajubesar  #firmama  #tutorialtudung  #coachdiet  #testimonikurus  #tipsdiet #turunberatonline  #dietatkins  #sayanakkurus #sayanakkuruscepat  #selangor  #kelantan #jalanjalancarimakan  #brunei  #singapore #sabah #sarawak #johor #gemuk #kuruscepat #gemuknakkurus Смотреть полностью
Kurus Tak Perlu Berlapar Ehh mestila perlu!! 😍😍.Nak berdiet pun perlula berasa SERONOK
0
Ehh mestila perlu!! 😍😍 . Nak berdiet pun perlula berasa SERONOK dan GEMBIRA!! . Baru bersemangat nak lakukan.. Jika kita terlalu menahan diri, kita akan mudah berputus asa.. . Malahan biasanya orang yg berputus asa dlm usaha mereka akan mengalami penambahan berat badan dgn lebih cepat dari biasa.. . Apakah kebaikan CHEAT DAY? 👇  1) Membantu mengawal rasa keinginan terhadap makanan kegemaran anda.. . 2) Mengurangkan tekanan terhadap program diet yg sedang anda ikuti.. . 3) Lebih praktikal utk jangka masa panjang..Bolehkah anda tinggalkan nasi lemak & roti canai utk selama-lamanya?😘 . 4) Meningkatkan tenaga anda.. (Diet yang strict boleh menjadikan badan anda letih dan lesu).. . 5) Secara psikologinya akan menjadikan anda lebih rajin utk kembali diet & bersenam di hari berikutnya.. . . Coach Gie 0199778705 #wannorfazirawanmubin #teamckhaslina #wowbodytransformation  #kalori #weightlossprogramme  #fatloss  #nakkurus #naksihat  #nakcantik  #healthydiet  #brunei #johor #kelantan #selangor #sabah #jomkurus  #weightlossfromhome  #youcandoit #slimandtone  #shapeandcurvy  #healthylifestyle #jomkurus  #getresult  #jubahbesar  #bazaarpaknil #sayajual  #igersmalaysia  #misimengecil #gemokisawesome Смотреть полностью
Jom kurus & Slim belake weh! Sape cakap umur 40 tak boleh kurus ??😘😘.Sape cakap dah anak 3-
0
Sape cakap umur 40 tak boleh kurus ??😘😘 . Sape cakap dah anak 3-4 orang tak boleh kurus..Of course semua boleh kurus..Cuma masing2 perlu tau keadaan body masing2 dengan tahap umur, tahap berat badan.. . Jangan hentam bila nak diet 😤😤 . Haishh..Bila takde ilmu Jadi stress!! . . Coach Gie 0199778705 . . #wannorfazirawanmubin #teamckrosliza #loseweightonlinecoaching #brunei  #johor #diet  #sabah  #kelantan #sarawak  #kualalumpur  #sihatdanbonusnyakurus  #airasiax  #selangor #adegengsenangkurus #kedah  #kakidrama #kurusdenganselamat  #kurus  #kuruscepat #kurussihat  #hidupsihat  #makanansihat #coachpemakanan  #healthylifestyles  #menusihat #sukamakan  #sukamasak  #nakkurus Смотреть полностью