wzperfume instagram photo

#

WZ Kedah Assalamualaikum... dptkn sekarang #wzperfume ..sementara stok masihh a

WZ Kedah

  • 13.02.2018 16:50
  • 0

Assalamualaikum... dptkn sekarang #wzperfume ..sementara stok masihh ada..

WZ Kedah Assalamualaikum dn selamat pagi😊.Mulakan pagimu dengan bismillah

WZ Kedah

  • 12.02.2018 03:24
  • 0

Assalamualaikum dn selamat pagi😊 . Mulakan pagimu dengan bismillah #wzperfume #brand #exclusive #mesrasolat #tahanlama #perfume

WZ Kedah Assalamualaikum dan selamat pagi😊😊.Ceriakan pagi anda dengan w

WZ Kedah

  • 11.02.2018 03:28
  • 0

Assalamualaikum dan selamat pagi😊😊 . Ceriakan pagi anda dengan wangian #wzperfume .... . #wzperfume #exclusive #brand #tahanlama #mesrasolat #mudahdibawa

WZ Kedah PROMOSI SEMPENA CHINESS NEW YEAR😎.WZ Perfume sweet romance blosso

WZ Kedah

  • 10.02.2018 18:24
  • 0

PROMOSI SEMPENA CHINESS NEW YEAR😎 . WZ Perfume sweet romance blossom . 👉bau wangi tahan sehingga 8 jam 👉mesra wuduk & solat 👉boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan 👉harga berpatutan💸💸 . 👏👏👏 mari dapatkan #WZPERFUME hanya dengan harga😊 . RM49.90 (exclude postage) . BERITA BAIK!😎 . Sempena Chiness New Year yang bakal menjelma, saya nak buat special offer...🎉🎉🎉 . Kalau anda order : . ✅ 1 botol = RM45.00 ✅ 2 botol = RM85.00 ✅ 3 botol = RM120.00 . Nak bagi tau nie...lagi special #include postage tauuu . Jimat tau !!!!! . Jadi.....kalau anda betul2 berminat, . JANGAN TUNGGU LAGI,ORDERLAH SEKARANG! . STOK ADALAH TERHAD !!!! . Whatsapp📱📱📱 0146029018 . Jika anda juga berminat untuk menambahkan pendapatan kami mencari.. . Dropship/Agent/stokis . Jika anda menjadi Stokis hadiah istimewa menanti anda 😊😊😊 #wzperfume #exclusive #brand #mesrasolat

WZ Kedah PROMOSI SEMPENA CHINESS NEW YEAR😎.WZ Perfume sweet romance blosso

WZ Kedah

  • 10.02.2018 13:29
  • 0

PROMOSI SEMPENA CHINESS NEW YEAR😎 . WZ Perfume sweet romance blossom . 👉bau wangi tahan sehingga 8 jam 👉mesra wuduk & solat 👉boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan 👉harga berpatutan💸💸 . 👏👏👏 mari dapatkan #WZPERFUME hanya dengan harga😊 . RM49.90 (exclude postage) . BERITA BAIK!😎 . Sempena Chiness New Year yang bakal menjelma, saya nak buat special offer...🎉🎉🎉 . Kalau anda order : . ✅ 1 botol = RM45.00 ✅ 2 botol = RM85.00 ✅ 3 botol = RM120.00 . Nak bagi tau nie...lagi special #include postage tauuu . Jimat tau !!!!! . Jadi.....kalau anda betul2 berminat, . JANGAN TUNGGU LAGI,ORDERLAH SEKARANG! . STOK ADALAH TERHAD !!!! . Whatsapp📱📱📱 0146029018 . Jika anda juga berminat untuk menambahkan pendapatan kami mencari.. . Dropship/Agent/stokis . Jika anda menjadi Stokis hadiah istimewa menanti anda 😊😊😊

WZ Kedah Info sihat utk semua 😊...marilah  sama sama menjaga kesihatan kita.

WZ Kedah

  • 10.02.2018 11:55
  • 2

Info sihat utk semua 😊...marilah sama sama menjaga kesihatan kita...elak mkn makanan yg tidak sihat.. CEGAH SEBELUM TERLAMBAT #wzperfume #exclusive #wangian #mesrasolat #brand

WZ Kedah من أراد الدنيا فعليه بالعلم ،ومن أراد

WZ Kedah

  • 09.02.2018 15:55
  • 0

من أراد الدنيا فعليه بالعلم ، ومن أراد الأخرة فعليه بالعلم ، فمن أراد هما فعليه بالعلم. [ILMU] .. Siapa yg mahukan dunia dia perlu ada ilmu , Dan siapa yg mahukan akhirat dia perlu ada ilmu , Maka siapa yg mahukan keduanya juga perlu ada ilmu. -- ilmu tanpa amal adalah sia-sia , Amal tanpa ilmu adalah gila #wzperfume #exclusive #brand #tahanlama

wzperfume / aromatherapy💕 #wzperfume stock dah tak banyak😍

wzperfume / aromatherapy💕

  • 28.01.2018 08:21
  • 0

#wzperfume stock dah tak banyak😍

yt Slmt tahun baru 2018#wzperfume

yt

  • 01.01.2018 03:43
  • 0

Slmt tahun baru 2018 #wzperfume

wzperfume / aromatherapy💕 Jom dapatkan sekrang #wzperfume  dengan harga promo tahun baru .Harga

wzperfume / aromatherapy💕

  • 24.12.2017 15:57
  • 0

Jom dapatkan sekrang #wzperfume dengan harga promo tahun baru . Harga asal Rm49.90 exclude postage . Rm45 include postage ❤✔ . Whatsapp 013-4466902 . #wzperfume #malaysia #instagood

wzperfume / aromatherapy💕 Salam jumaat guys 💕 .Jangan lupa spray dulu #wzperfume  sebelum gi

wzperfume / aromatherapy💕

  • 22.12.2017 07:35
  • 0

Salam jumaat guys 💕 . Jangan lupa spray dulu #wzperfume sebelum gi masjid yea 😍 Huhu . Yg belum dapatkan tu jom dapatkan sekarang dengan harga promo sampai 31-12-2017 . .#wzperfume #instagood #instafamous #malaysia #perfumeviral

yt #wzperfume YEAR END SALE🎉🎊🎉🎊RM38.80 SHJSTOK DAH TK BYK

yt

  • 20.12.2017 03:22
  • 0

#wzperfume YEAR END SALE🎉🎊🎉🎊 RM38.80 SHJ STOK DAH TK BYK DAH CEPAT2 JGN LAMBAT2 NANTI FRUST MENONGGENG 😆😆

wzperfume / aromatherapy💕 Assalamualaikum bro/sis kat luar sana 😎.Jangan lupa dapatkan #wzp

wzperfume / aromatherapy💕

  • 17.12.2017 06:43
  • 0

Assalamualaikum bro/sis kat luar sana 😎 . Jangan lupa dapatkan #wzperfume sebab kami tengah buat sale sale sale !! Kaw kaw punya hujung tahun memang harga tak masuk akal lah murahh gilaa 😱😱 . Harga asal Rm49.90 Harga promosi Rm38 exclude postage . .so tunggu apa lagi jom oder sekarang stok tak bnyak dh ada😭 cepat dapat lambat tinggal

yt Salam jumaat#wzperfumeYEAR END SALE 🔊🔊🔊🔊🔊RM38.00 SHJ

yt

  • 15.12.2017 07:09
  • 0

Salam jumaat #wzperfume YEAR END SALE 🔊🔊🔊🔊🔊 RM38.00 SHJ

wzperfume / aromatherapy💕 Kejayaan tidak datang dengan kata-kata . Tetapi kejayaan datang dengan

wzperfume / aromatherapy💕

  • 14.12.2017 10:30
  • 0

Kejayaan tidak datang dengan kata-kata . Tetapi kejayaan datang dengan melakukan . Semoga hari ini menjadi lebih baik buat kita dari hari semalam . . . Jom dapatkan wzperfume dengan harga yang tak masuk akal gila !!! . .#wzperfume #instagood #instafamous

WZ Kedah Assalamualaikum...dptkan sekarang wzperfume sementara stok masih ada

WZ Kedah

  • 10.12.2017 07:39
  • 2

Assalamualaikum...dptkan sekarang wzperfume sementara stok masih ada🎉🎉 . Harga promosi sempena tahun baru guys . Sebotol RM38 tidak termasuk postage . #wzperfume #perfumes #exclusives #tahan12jam #mesrasolatmesrawuduk #bloosom

wzperfume / aromatherapy💕 Sale sale sale !!! Kaw kaw hujung tahun nih geng memang tak masuk akal

wzperfume / aromatherapy💕

  • 05.12.2017 12:12
  • 1

Sale sale sale !!! Kaw kaw hujung tahun nih geng memang tak masuk akal lah 😭😭 . So jom grab cepat² sebelum terlambat Harga sangat lah berpatutan mampu milik . .Bau perghh memang wangi kena cuba dulu baru tahu . . Harga asal Rm49.90 Harga promosi Rm38 sahaja Pos add Rm7 . .#instavideo #instagood #instafamous #viral #perfumeviral #2017 #malaysia #wzperfume

wzperfume / aromatherapy💕 Assalamualaikum.. Guys semoga pagi ni lebih baik dari semalam😍..

wzperfume / aromatherapy💕

  • 02.12.2017 04:33
  • 1

Assalamualaikum.. Guys semoga pagi ni lebih baik dari semalam😍 . . Masuk ja bulan 12 tak sah laa tak makn kendurii kawen kan heee sebulan saja full kenduri saja ,tapi kenduri² jugak tao tapi wangian pun kena jugak spray baru lah orang sebelah senyum je makan nasi pun tenang hehe kan so . #wzperfume Tengah buat sale kaw kaw untuk penggemar perfume (Sweed Romance Blossom) ni yg nak boleh cepat2 oder sebelum stock kita kehabisan 🙈 . Harga asal Rm49.90 Harga promosi Rm38. +pos 7 . Yang nak COD boleh utk area yg berdekatan . Okey jangan lupa dapatkan tau 😍 #wzperfume😍 #wzperfume #wzaromatherapy #instagram #malaysia #shahalam #kulim #kedah #pendang

yt Moga hari ini kita dimrhkan rezeki dan diberikan kesitan yg baik.Terp

yt

  • 29.11.2017 03:26
  • 0

Moga hari ini kita dimrhkan rezeki dan diberikan kesitan yg baik. Terpesona sungguh dgn #wzperfume ni.😆😆😆 Minyak wangi yg divariasikan setanding dgn produk antarabangsa #tahan8jam

wzperfume / aromatherapy💕 Pesanan dari #wzperfume  Jagalah ibu kita sebaik yg mungkin in shaa al

wzperfume / aromatherapy💕

  • 28.11.2017 04:42
  • 0

Pesanan dari #wzperfume Jagalah ibu kita sebaik yg mungkin in shaa allah hidup kita Berkat and penuh Bermakna😌 . Berbaktilah selagi mana mereka masih ada or tiada . #wzaromatherapy #wzperfume

wzperfume / aromatherapy💕 Happy weekend guys😍.Jom mewangi bersama #wzperfume Hehe sebelum n

wzperfume / aromatherapy💕

  • 26.11.2017 02:24
  • 0

Happy weekend guys😍 . Jom mewangi bersama #wzperfume Hehe sebelum nak keluar ber'huhuhu tu Bersama Family or kekasih hati tu spray dulu selali dua fuhh Bau memang Sweed bakhiang❤ sesuai sangt lah Perfume Ni For men & women . "sweed romance blossom" . Kalaw yg nak oder tu boleh trus whatsapp kami ya Tq😁

yt #wzperfume #wzcreation #produkhalal#produkbumiputra #tahan12jam

yt

  • 24.11.2017 08:16
  • 0

#wzperfume #wzcreation #produkhalal #produkbumiputra #tahan12jam

wzperfume / aromatherapy💕 Alhamdulillah pemenang tempat pertama  dh pun terima hadiah dari kami

wzperfume / aromatherapy💕

  • 23.11.2017 10:31
  • 0

Alhamdulillah pemenang tempat pertama dh pun terima hadiah dari kami Rm250 +1perfume so jangan lupa ya next contes join lagi tau ajak family & kawan² join sama hehe rezeki kena kongsi2 in shaa allah berkat😄 . Selamat petang geng . #wzaromatherapy #wzperfume #malaysia

wzperfume / aromatherapy💕 Alhamdulillah pemenang tempat kedua dh pun terima hadiah dari kami Rm2

wzperfume / aromatherapy💕

  • 22.11.2017 10:21
  • 0

Alhamdulillah pemenang tempat kedua dh pun terima hadiah dari kami Rm200 +1perfume so jangan lupa ya next contes join lagi tau ajak family & kawan² join sama hehe rezeki kena kongsi2 in shaa allah berkat😄 . #wzaromatherapy #wzperfume #malaysia

yt Assalamualaikum dan selamat pagi semua.Apa khabar anda hariGayskan d

yt

  • 22.11.2017 04:37
  • 2

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Apa khabar anda hari Gayskan diri anda hari ini dgn #wzperfume #produksetarafantarabangsa #produkhalal #tahan12jam #wangianutksemua #untuklelakidanwanita

wzperfume / aromatherapy💕 Alhamdulillah pemenang tempat ketiga dh pun terima hadiah dari kami Rm

wzperfume / aromatherapy💕

  • 21.11.2017 14:42
  • 0

Alhamdulillah pemenang tempat ketiga dh pun terima hadiah dari kami Rm150 +1perfume so jangan lupa ya next contes join lagi tau ajak family & kawan² join sama hehe rezeki kena kongsi2 in shaa allah berkat😄 . #wzaromatherapy #wzperfume #malaysia

yt Hari kelmarinMacammana baik atau buruknyaItu tlh berlaluHari ini ad

yt

  • 21.11.2017 03:44
  • 0

Hari kelmarin Macammana baik atau buruknya Itu tlh berlalu Hari ini adalah waktunya Utk melihat langit biru yg cerah Ceriakan hari anda dgn #wzperfume #produkhalal

yt Hari kelmarin,Bagaimanapun baik atau buruknyaItu tlh berlaluHari in

yt

  • 21.11.2017 03:36
  • 0

Hari kelmarin, Bagaimanapun baik atau buruknya Itu tlh berlalu Hari ini adalah waktunya Untuk melihat langit biru yg cerah Ceriakan hari anda dgn #wzperfume

wzperfume / aromatherapy💕 #wzperfume ❤.Nak oder boleh terus whtsapp or dm keyh !!.Selamat

wzperfume / aromatherapy💕

  • 13.11.2017 16:24
  • 0

#wzperfume ❤ . Nak oder boleh terus whtsapp or dm keyh !! . Selamat malam geng 😄 . #wzperfume #instagood #instagram #malaysia #shahalam

wzperfume / aromatherapy💕 Tahniah kepada pemenang 🎉..Tempat Pertama 🥇..Tahniah Moham

wzperfume / aromatherapy💕

  • 12.11.2017 08:54
  • 0

Tahniah kepada pemenang 🎉 . . Tempat Pertama 🥇 . . Tahniah Mohamad Fairus B Amir telah menang RM250 +1Perfume dalam cabutan bertuah #wzperfume kali ini !! . . Wow !! Bestnya dapat duit kan !! Jgn risau guys sebab lepasni kami ada lg contest lbih menarik lg untuk uollss 😍 . . Pada korang yg tak menang tu jangan kecewa keyh!! mybe tak ada rezeki korang😃 so in shaa allah next time boleh join lagi contest² yg kami akan buat ,😍 so stay tuned for join ! . . TERIMA KASIH FOR SUPPORT GUYS 😍 SEMOGA ALLAH MERAHMATI KORANG SEMUA ❤ . #wzperfume #malaysia

wzperfume / aromatherapy💕 Tahniah kepada pemenang 🎉..Tempat Kedua 🥈..Tahniah Nur Fai

wzperfume / aromatherapy💕

  • 12.11.2017 08:43
  • 0

Tahniah kepada pemenang 🎉 . . Tempat Kedua 🥈 . . Tahniah Nur Fairuz Atikah Bt Majid telah menang RM200 +1Perfume dalam cabutan bertuah #wzperfume kali ini !! . . Wow !! Bestnya dapat duit kan !! Jgn risau guys sebab lepasni kami ada lg contest lbih menarik lg untuk uollss 😍 . Join tau ! . #wzperfume #malaysia #shahalam

wzperfume / aromatherapy💕 Tahniah kepada pemenang 🎉..Tempat Ketiga 🥉..Tahniah norsia

wzperfume / aromatherapy💕

  • 12.11.2017 08:41
  • 0

Tahniah kepada pemenang 🎉 . . Tempat Ketiga 🥉 . . Tahniah norsiah Bt Mad Dris telah menang RM150 + 1perfume dalam cabutan bertuah #wzperfume kali ini !! . . Wow !! Bestnya dapat duit kan !! Jgn risau guys sebab lepasni kami ada lg contest lbih menarik lg untuk uollss 😍 . Join tau ! . #wzperfume #shahalam #malaysia

wzperfume / aromatherapy💕 good nite😓 Renung- renungkanlah #wzperfume #cabutanbertuah #malays

wzperfume / aromatherapy💕

  • 09.11.2017 17:24
  • 0

good nite😓 Renung- renungkanlah #wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #instafamous #ayatdeep #

wzperfume / aromatherapy💕 Haii gaiss #cabutanbertuah with #wzperfume Dh semakin sampai penghujun

wzperfume / aromatherapy💕

  • 08.11.2017 15:15
  • 0

Haii gaiss #cabutanbertuah with #wzperfume Dh semakin sampai penghujungnya tinggal lagi 3hari sadissss 😢😢 . so yg mana nk join boleh whatsap kami segera !!! Mana tahu rezeki korangkan mna tahu 😆 . . TQ YA FOR SUPPORT PRODUK KAMI 😍 SEMOGA ALLAH MERAHMATI KORANG SEMUA #wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #trusstedseller #tv3 #

wzperfume / aromatherapy💕 Assalamualaikum..selamat pagi guys 😄.Jom ceriaakn harian anda den

wzperfume / aromatherapy💕

  • 07.11.2017 02:43
  • 3

Assalamualaikum..selamat pagi guys 😄 . Jom ceriaakn harian anda dengan wangian dari #wzperfume Fuhh memang wangii 😱.... . Try dulu baru tahu ,cakap saja tk jadi sebb tak cuba kan huhu nak ke nak ?? . #wzperfume #cabutanbertuah #instagood #malaysia #shahalam #kedah #uitmdengkil

wzperfume / aromatherapy💕

wzperfume / aromatherapy💕

  • 06.11.2017 12:30
  • 0

"Rehat bukannya kita berenti buat terus ,rehat just cari idea yg lagi bagus "😁Remember that❤ . . Cabutan bertuah #wzperfume 6 hari saja lagi so yg belum dapatkn perfume utk join cabutan bertuah kami boleh dapat sekarang sebelum terlambat 😍 . whatsapp : http://wzcreation.wasap.my whatsapp : http://wzcreation2.wasap.my #wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #trusstedseller #

wzperfume / aromatherapy💕

wzperfume / aromatherapy💕

  • 03.11.2017 18:02
  • 0

"Cabutan bertuah #wzperfume Tinggal lagi 8hari 😲 ' . So korang jangan lepaskan peluang nih 'tuah ayam kita tahu dikakinya ,tapi tuah maknusia sapa yg tahu kan "ermmm renung - renungkan . Selamat malam follower kesayangan kami 😘 sebelum tido maafkan orang dulu k.. . .#instagood #instafamous #negaraku #malaysia #wzperfume

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim ...To My Brother💪🏻Congrats bruhh 👨🏻‍🎓🎉.Aku w

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 03.11.2017 11:53
  • 10

. . . To My Brother💪🏻 Congrats bruhh 👨🏻‍🎓🎉 . Aku wish ni sebab dah taktau nak buat caption apa je senanya !! Haha🤣 . #hobikamimahai #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #menstyle #mensfashion #menshair #menshaircut #fashion #founder #wzcreation #wzperfume #thebestneverrest #membergraduation

WZ Kedah Assalamualaikum dn selamat pagi semua... CABUTAN BERTUAH #wzperfume ti

WZ Kedah

  • 03.11.2017 02:55
  • 2

Assalamualaikum dn selamat pagi semua... CABUTAN BERTUAH #wzperfume tinggal lagi 8 hari guys...grab cepat sebelum tarikh berakhir 🎉🎉🎉🎉🎉 #wzperfume #wangian #tahan12jam #exclusive

wzperfume / aromatherapy💕 Selamat petang abam2 kakok2 😊.Haa dah dapatkan belum #wzperfume ?

wzperfume / aromatherapy💕

  • 02.11.2017 13:03
  • 0

Selamat petang abam2 kakok2 😊 . Haa dah dapatkan belum #wzperfume ??tinggal lagi 9hari saja lagii huhu 😙😙 . #wzperfume #malaysia #produkmalaysia #kedah #cabutanbertuah

wzperfume / aromatherapy💕 Selamat pagi 😄

wzperfume / aromatherapy💕

  • 31.10.2017 03:19
  • 0

Selamat pagi 😄"mulakan harimu dengn بسم الله الرحمن الرحيم dan disudahi dengan الحمد الله in shaa allah harian kita akan diberkati allah selalu😄 . . Jangan lupa sembur #wzperfume Sebelum keluar gi kerja tuh utk sentiasa mewangii hehe . (CABUTAN BERTUAH #wzperfume TINGGAL LAGI 11HARI SAJA LAGI SO JNGAN LEPASKN PELUANG UTK DAPATKAN ) . #interiordesign #wzperfume #perfumeviral #instagood #instagram #malaysia #shahalam #kedah #uitmdengkil #UIA#negaraku

wzperfume / aromatherapy💕 Salam zohor guys 😄.Jangan lupa sembur dulu #wzperfume  Sebelum so

wzperfume / aromatherapy💕

Shah Alam, Malaysia

  • 29.10.2017 08:21
  • 0

Salam zohor guys 😄 . Jangan lupa sembur dulu #wzperfume Sebelum solat tuh baru lah bertambah kusyukkk kita mengadap sang pencipta hehe😁 . . #wzperfume #malaysia #perfumeviral #meletop #tv3 #kedah #cabutanbertuah #trusstedseller

wzperfume / aromatherapy💕 Alamak!! Perfume dah habis ,nak beli baru belum gaji lagi😑..harga s

wzperfume / aromatherapy💕

  • 26.10.2017 11:32
  • 0

Alamak!! Perfume dah habis ,nak beli baru belum gaji lagi😑..harga sampai rm300+.tak cukup bajetlah ,haaa takkan nk tunggu gaji baru nak mewangikan 😁?? Apa kata korang cuba #wzperfume Ni bau dya mashaallah memang superb wangi bakhiang !😍 ..sebab kami sendiri dan customer yg dh guna #wzperfume Ni smua puas hati dengn feedback yg positive lagi . Perfume inspired by FLORA .ketahanan 8-12 jam boleh dibawa solat tanpa rasa was-was utk lelaki & wanita 😘..alhamdulillah sekarang tengah ada cabutan bertuah so sila berebutt!!!😩😩 . Tinggal 16 hari saja lagi guys jangn lupa join tau😍 semoga allah memberkati harian2 korang 😊 . . Whatsapp now 013-4466902/ 018-4033224 . #wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #trusstedseller #tv3 #

WZ Kedah PENGUMUMAN! PENGUMUMAN! 🔊🔊🔊.Buat julung2 kalinya pihak #WZC

WZ Kedah

  • 25.10.2017 16:29
  • 0

PENGUMUMAN! PENGUMUMAN! 🔊🔊🔊 . Buat julung2 kalinya pihak #WZCREATION mengadakan cabutan bertuah buat followers yg begitu setia memberi sokongan 🌺🌺🌺 . Apa ye keistimewaan #WZPERFUME ni 😍😍😍 📌 produk keluaran bumiputra dan halal 📌 blh digunakan semasa solat 📌 blh digunakan olh lelaki dan perempuan 📌 keharumannya yg tahan melebihi dari 8 jam 📌 mudah dibawa kemana2 . Beli sebotol #wzperfume akan dapat satu kupon CABUTAN BERTUAH dan buat sayang2 semua ada harga offer lagi 😱😱😱 . HARGA CUMA RM49.90 30ML Order sila wassap 01139779709 #wzperfume #branding #exclusives #perfume #wangian #mesrasolatmesrawuduk #cabutanbertuah

WZ Kedah Alhamdulillah feedback dari customer sngt puas hati...huhu💕👏....

WZ Kedah

  • 24.10.2017 17:54
  • 1

Alhamdulillah feedback dari customer sngt puas hati...huhu💕👏.....smpi nk repeat order..thanks sis . So anda di luar sana...grab cepat sementara stokk masih ada... . Berminat boleh wassap 01139779709 #wzperfume #perfume #mesrasolat #produkhalal #produkbumiputra #wangian #tahan12jam #exclusive #sesuaiutklelakidnperempuan

WZ Kedah Assalamualaikum..grab cepat...sebelum tarikh berakhir 11/11/2017.Bel

WZ Kedah

  • 24.10.2017 16:14
  • 0

Assalamualaikum..grab cepat...sebelum tarikh berakhir 11/11/2017 . Beli satu botol #wzperfume akan mendapat satu kupon #wzperfume #mesrasolat #produkbumiputra #produkhalal #tahan12jam

wzperfume / aromatherapy💕 Salam zohor guys 😄.Jangan lupa sembur dulu #wzperfume  Sebelum so

wzperfume / aromatherapy💕

Shah Alam, Malaysia

  • 24.10.2017 08:42
  • 1

Salam zohor guys 😄 . Jangan lupa sembur dulu #wzperfume Sebelum solat tuh baru lah bertambah kusyukkk kita mengadap sang pencipta hehe😁 . . #wzperfume #malaysia #perfumeviral #meletop #tv3 #kedah #cabutanbertuah #trusstedseller

WZ Kedah assalamualaikum semua...huhu grab cepat sebelum tarikh berakhir ..rugi

WZ Kedah

  • 23.10.2017 15:36
  • 0

assalamualaikum semua...huhu grab cepat sebelum tarikh berakhir ..rugi sngt kalau anda terlepas peluang nie... . Hanya beli 1 botol #wzperfume akan mendapat 1 kupon.. . Mudah sangat kannn.. . Hanya RM49.90 . WASSAP 01139779709 #produkhalal #produkbumiputra #mesrasolat #tahan12jam

WZ Kedah Hye guys..dptkan #wzperfume ..hanya RM49.90 SHJBELI 1 DPT SATU KUPO

WZ Kedah

  • 23.10.2017 15:25
  • 0

Hye guys..dptkan #wzperfume . . hanya RM49.90 SHJ BELI 1 DPT SATU KUPON CABUTAN BERTUAH . Rugi sngt kalau anda tak beli..cepat grab sekarang . WASSAP 01139779709 #produkhalal #produkbumiputra #mesrasolat #tahan12jam

wzperfume / aromatherapy💕 Amboi hensemnya bro 😎..mewangii dengn #wzperfume  Pulak tuhh😙

wzperfume / aromatherapy💕

  • 23.10.2017 05:13
  • 0

Amboi hensemnya bro 😎..mewangii dengn #wzperfume Pulak tuhh😙😙 . . Yg nak oder tu bolh trus whatsapp 013-4466902 /0184033224 or dm @wzcreation.official

wzperfume / aromatherapy💕 #wzperfume Wangian utk lelaki & perempuan dan utk seisi Keluarga.

wzperfume / aromatherapy💕

  • 21.10.2017 14:52
  • 0

#wzperfume Wangian utk lelaki & perempuan dan utk seisi Keluarga . "Sweed romance blossom"30ml 'EAu De perfume' . Jom dapatkan sekarang !!! Beli sebotol akan dapat satu kupon (CABUTAN BERTUAH) and ada harga offer lagi tau fuhh untung ke untung ?? . ODER BOLEH WHATSAPP 013-4466902 / 018-4033224 OR DM @wzcreation.official . #wzperfume#perfume#cabutanbertuah#malaysia #trusstedseller

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim ..Make the best of what you have🤙🏻..Photo by: @amir.zubir.

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 20.10.2017 13:21
  • 2

. . Make the best of what you have🤙🏻 . . Photo by: @amir.zubir . #hobikamimahai #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #menstyle #mensfashion #menshair #menshaircut #fashion #founder #wzcreation #wzperfume #thebestneverrest #meeting #penang

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim You can do what i cannot do . I can do what you cannot do . Together w

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 20.10.2017 07:27
  • 3

You can do what i cannot do . I can do what you cannot do . Together we can do great things💪🏻 . . Salam Jumaat ❤️ . . Photo by: @amir.zubir . #hobikamimahai #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #menstyle #mensfashion #menshair #menshaircut #fashion #founder #wzcreation #wzperfume #thebestneverrest #meeting #penang

wzperfume / aromatherapy💕 Alamak!! Perfume dah habis ,nak beli baru belum gaji lagi😑..harga s

wzperfume / aromatherapy💕

  • 19.10.2017 08:29
  • 0

Alamak!! Perfume dah habis ,nak beli baru belum gaji lagi😑..harga sampai rm300+.tak cukup bajetlah ,haaa takkan nk tunggu gaji baru nak mewangikan 😁?? Apa kata korang cuba #wzperfume Ni bau dya mashaallah memang superb wangi bakhiang !😍 ..sebab kami sendiri dan customer yg dh guna #wzperfume Ni smua puas hati dengn feedback yg positive lagi . Perfume inspired by FLORA .ketahanan 8-12 jam boleh dibawa solat tanpa rasa was-was utk lelaki & wanita 😘..alhamdulillah sekarang tengah ada cabutan bertuah so sila berebutt!!!😩😩 . . Whatsapp now 013-4466902/ 018-4033224 . #wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #trusstedseller #tv3 #

wzperfume / aromatherapy💕 Buat jer !! .#wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #

wzperfume / aromatherapy💕

  • 16.10.2017 17:54
  • 0

Buat jer !! . #wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #

wzperfume / aromatherapy💕 #wzperfume😍. In shaa allah BRAND yg akan maju suatu hari nanti

wzperfume / aromatherapy💕

  • 15.10.2017 09:09
  • 0

#wzperfume😍 . In shaa allah BRAND yg akan maju suatu hari nanti💪 . Doakan kami ya geng 😄 terima kasih . .#wzperfume #cabutanbertuah #brand #mercik #

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 15.10.2017 06:36
  • 19

" A little progress each day adds up to big result " . Say Hi kat blkang tuh 🙋🏻‍♂️ Gojes sngt kan . Elok laa jadi PA abam tuh 🤣 . . Photo by: @daniel.el_project9 . #hobikamimahai #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #menstyle #mensfashion #menshair #menshaircut #fashion #founder #wzcreation #wzperfume #thebestneverrest

wzperfume / aromatherapy💕 Tq sifu @najibasaddok for perkongsian ilmu roket bisnes hari ni 💪

wzperfume / aromatherapy💕

Swiss-Inn Sungai Petani

  • 14.10.2017 17:02
  • 0

Tq sifu @najibasaddok for perkongsian ilmu roket bisnes hari ni 💪💪💪 . . #wzperfume #cabutanbertuah #srb

wzperfume / aromatherapy💕 Allahhu 😢 renunggan sejenakk..Selamat malam pengelike setia #wzpe

wzperfume / aromatherapy💕

  • 14.10.2017 16:20
  • 2

Allahhu 😢 renunggan sejenakk. . Selamat malam pengelike setia #wzperfume

wzperfume / aromatherapy💕 #wzperfume Wangian utk lelaki & perempuan dan utk seisi Keluarga.

wzperfume / aromatherapy💕

  • 13.10.2017 16:05
  • 0

#wzperfume Wangian utk lelaki & perempuan dan utk seisi Keluarga . "Sweed romance blossom"30ml 'EAu De perfume' . Jom dapatkan sekarang !!! Beli sebotol akan dapat satu kupon (CABUTAN BERTUAH) and ada harga offer lagi tau fuhh 😱 . ODER BOLEH WHATSAPP 013-4466902 / 018-4033224 OR DM @wzcreation.official . #wzperfume#perfume#cabutanbertuah#malaysia #trusstedseller

Keknie💕 Just be yourself !😙#photobyIzaphotographer#Shoot#perfumeproduct

Keknie💕

Penang Island

  • 13.10.2017 06:29
  • 10

Just be yourself !😙 #photobyIzaphotographer #Shoot #perfumeproduct #wzperfume