wzperfume instagram photo

#

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim ..Make the best of what you have🤙🏻..Photo by: @amir.zubir.

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 20.10.2017 13:21
  • 3

. . Make the best of what you have🤙🏻 . . Photo by: @amir.zubir . #hobikamimahai #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #menstyle #mensfashion #menshair #menshaircut #fashion #founder #wzcreation #wzperfume #thebestneverrest #meeting #penang

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim You can do what i cannot do . I can do what you cannot do . Together w

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 20.10.2017 07:27
  • 2

You can do what i cannot do . I can do what you cannot do . Together we can do great things💪🏻 . . Salam Jumaat ❤️ . . Photo by: @amir.zubir . #hobikamimahai #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #menstyle #mensfashion #menshair #menshaircut #fashion #founder #wzcreation #wzperfume #thebestneverrest #meeting #penang

😍Cabutan bertuah😍 Alamak!! Perfume dah habis ,nak beli baru belum gaji lagi😑..harga s

😍Cabutan bertuah😍

  • 19.10.2017 08:29
  • 0

Alamak!! Perfume dah habis ,nak beli baru belum gaji lagi😑..harga sampai rm300+.tak cukup bajetlah ,haaa takkan nk tunggu gaji baru nak mewangikan 😁?? Apa kata korang cuba #wzperfume Ni bau dya mashaallah memang superb wangi bakhiang !😍 ..sebab kami sendiri dan customer yg dh guna #wzperfume Ni smua puas hati dengn feedback yg positive lagi . Perfume inspired by FLORA .ketahanan 8-12 jam boleh dibawa solat tanpa rasa was-was utk lelaki & wanita 😘..alhamdulillah sekarang tengah ada cabutan bertuah so sila berebutt!!!😩😩 . . Whatsapp now 013-4466902/ 018-4033224 . #wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #trusstedseller #tv3 #

😍Cabutan bertuah😍 #repostvideobyalip..Beli dan menang ?? Wow !! Tgok abam hensem ni p

😍Cabutan bertuah😍

  • 18.10.2017 15:35
  • 1

#repostvideobyalip . . Beli dan menang ?? Wow !! Tgok abam hensem ni pun support produk kami . Jgn lps kan peluang gaiss !! . . Go grab your now !!! 😍 . #wzperfume #view #malaysia #cabutanbertuah #instadaily #instavideo

Alif Farhan #wzperfume Beli & Menang 😲 betul ke ni ? .Kami tgah buat cabutan b

Alif Farhan

  • 18.10.2017 09:31
  • 38

#wzperfume Beli & Menang 😲 betul ke ni ? . Kami tgah buat cabutan bertuah utk follower yg bertuah so sapa yg nk jadi follower bertuah tu cepat2 follow ig nih @wzcreation.official . #giftreviewbyalif

😍Cabutan bertuah😍 Korang nak tak hadiah ni ??.1-rm250 gift sebotol perfume lagi2-rm20

😍Cabutan bertuah😍

  • 17.10.2017 16:53
  • 0

Korang nak tak hadiah ni ?? . 1-rm250 gift sebotol perfume lagi 2-rm200 gift sebotol perfume lagi 3-rm150 gift sebotol perfume lagi nak ke nak? Huhu 😙😙 . And tamat ja cabutan bertuah ni kami akn buat lagi next contes bersama #wzperfume hadiah pun lagi mabless tao in shaa allah🙈 . .#instadaily #instagram #cabutanbertuah #wzperfume

😍Cabutan bertuah😍 Buat jer !! .#wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #

😍Cabutan bertuah😍

  • 16.10.2017 17:54
  • 0

Buat jer !! . #wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #

yt #wzperfume#tahan12jam #mesrasolat#produkhalal

yt

  • 16.10.2017 08:28
  • 0

#wzperfume #tahan12jam #mesrasolat #produkhalal

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim Dont tell people your dreams . Show them🤙🏻..Good night🌹.

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 15.10.2017 17:13
  • 0

Dont tell people your dreams . Show them🤙🏻 . . Good night🌹 . . Photo by: @daniel.el_project9 . #hobikamimahai #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #menstyle #mensfashion #menshair #menshaircut #fashion #founder #wzcreation #wzperfume #thebestneverrest

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume Wangian utk lelaki & wanita .

😍Cabutan bertuah😍

  • 15.10.2017 12:01
  • 2

#wzperfume Wangian utk lelaki & wanita . "Sweed romance blossom" 30ML EAU DE PERFUME . BAU MEMANG WANGI TAK KERAS LEMBUT2 GITU😘😘 YG PENTING 100% BOLEH DIBAWA SOLAT TANPA RASA WAS WAS . NAK TAHU TAK BAU DYA MCM MANA TU KORANG KNA BAU SENDIRI LAH 😜 . CABUTAN BERTUAH TAMAT (11/11/2017) SO GUD LUCK !! . .#wzperfume #perfume #malaysia #instadaily #shahalam

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume😍. In shaa allah BRAND yg akan maju suatu hari nanti

😍Cabutan bertuah😍

  • 15.10.2017 09:09
  • 0

#wzperfume😍 . In shaa allah BRAND yg akan maju suatu hari nanti💪 . Doakan kami ya geng 😄 terima kasih . .#wzperfume #cabutanbertuah #brand #mercik #

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 15.10.2017 06:36
  • 19

" A little progress each day adds up to big result " . Say Hi kat blkang tuh 🙋🏻‍♂️ Gojes sngt kan . Elok laa jadi PA abam tuh 🤣 . . Photo by: @daniel.el_project9 . #hobikamimahai #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #menstyle #mensfashion #menshair #menshaircut #fashion #founder #wzcreation #wzperfume #thebestneverrest

😍Cabutan bertuah😍 Tq sifu @najibasaddok for perkongsian ilmu roket bisnes hari ni 💪

😍Cabutan bertuah😍

  • 14.10.2017 17:02
  • 0

Tq sifu @najibasaddok for perkongsian ilmu roket bisnes hari ni 💪💪💪 . . #wzperfume #cabutanbertuah #srb

😍Cabutan bertuah😍 Allahhu 😢 renunggan sejenakk..Selamat malam pengelike setia #wzpe

😍Cabutan bertuah😍

  • 14.10.2017 16:20
  • 2

Allahhu 😢 renunggan sejenakk. . Selamat malam pengelike setia #wzperfume

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume Wangian utk lelaki & perempuan dan utk seisi Keluarga.

😍Cabutan bertuah😍

  • 13.10.2017 16:05
  • 0

#wzperfume Wangian utk lelaki & perempuan dan utk seisi Keluarga . "Sweed romance blossom"30ml 'EAu De perfume' . Jom dapatkan sekarang !!! Beli sebotol akan dapat satu kupon (CABUTAN BERTUAH) and ada harga offer lagi tau fuhh 😱 . ODER BOLEH WHATSAPP 013-4466902 / 018-4033224 OR DM @wzcreation.official . #wzperfume#perfume#cabutanbertuah#malaysia #trusstedseller

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim What ever you decide to do . Make sure it makes you happy 🌸..SAL

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 13.10.2017 06:09
  • 11

What ever you decide to do . Make sure it makes you happy 🌸 . . SALAM JUMAAT 🌹 . Photo by @amir.zubir #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #igers #igersmalaysia #menstyle #model #mensfashion #menswear #photography #videography #canon #shooting #produk #zenphonetography #founder #wzperfume #penang

😍Cabutan bertuah😍 Hai abam² kakak² diluar sna😃.Buat apa tu? Dah guna belum #wzper

😍Cabutan bertuah😍

  • 12.10.2017 16:40
  • 0

Hai abam² kakak² diluar sna😃 . Buat apa tu? Dah guna belum #wzperfume 🙈 ?? Tgok tu pi mana2 pun boleh bawa #wzperfume Nih senang & mudah dibawa yg penting wangi fuhh😍 . But Yg paling penting ha jangn lepaskan peluang nih cabutan bertuah yg kami anjurkan utk follower kami yg bertuah taoo huhu😜 . So tunggu apa lagi jom grab !! . #wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #instagram #instadaily

😍Cabutan bertuah😍 Go grab your now !!😎 .Whatsap or dm.#wzperfume #instafamous #ins

😍Cabutan bertuah😍

  • 12.10.2017 05:19
  • 0

Go grab your now !!😎 . Whatsap or dm . #wzperfume #instafamous #insatgram #igersmalaysia #igers #malaysia

😍Cabutan bertuah😍 Wahh Feedback dari pengguna #wzperfume .Alhamdulillah kepuasan anda k

😍Cabutan bertuah😍

  • 11.10.2017 15:09
  • 0

Wahh Feedback dari pengguna #wzperfume . Alhamdulillah kepuasan anda keutamaan kami 💕 . So yg mana BERMINAT nak cuba boleh whtsapp terus or dm 👇👇👇 . 013-4466902 /0184033224 . #wzperfume #wzperfumefeedback#meletop

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume

😍Cabutan bertuah😍

  • 11.10.2017 07:03
  • 0

#wzperfume

😍Cabutan bertuah😍 Apa perasaan korang kna mcm niy uishh😂😂 .Terkejutt boboyy😵.

😍Cabutan bertuah😍

  • 11.10.2017 04:31
  • 0

Apa perasaan korang kna mcm niy uishh😂😂 . Terkejutt boboyy😵. . Psttt...jangn lupa dapatkan #wzperfume tau utk kekal wangi sepanjang masa😍 and berpeluang menang hadiah yg team #wzperfume Tawarkan keyh . . #wzperfume #perfumemalaysia #malaysia #cabutanbertuah

😍Cabutan bertuah😍 Hai korang dh dapatkan belum #wzperfume 😁.yg belum dapatkan lagi

😍Cabutan bertuah😍

  • 10.10.2017 06:45
  • 0

Hai korang dh dapatkan belum #wzperfume 😁 . yg belum dapatkan lagi tu jom dapatkan sekarang sebab ada (Cabutan Bertuah) ada harga offer lagi tau untung tak untung ??😫 . Nak tau meh whatsapp lelajuu👋 . .#wzperfume #malaysia #perfumeviral #instafamous #instagram

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume  Promo

😍Cabutan bertuah😍

  • 09.10.2017 16:03
  • 0

#wzperfume Promo "Cabutan Bertuah" . Yg nak oder tu boleh terus wahtsapp keyh💕 . #wzperfume #malaysia #instafamous #view

Muhammad bukhari🔰 19 #wzperfume Promo cabutan bertuah 😍.Follow @wzcreation.official  @

Muhammad bukhari🔰 19

  • 09.10.2017 12:05
  • 1

#wzperfume Promo cabutan bertuah 😍 . Follow @wzcreation.official @wzcreation.official . Go grab yours now !! 😙 #instagram #view #malaysia #instavideo

😍Cabutan bertuah😍 Haii korang tgok tu owner #wzperfume senyum manis gitu🙈Sangat happ

😍Cabutan bertuah😍

  • 09.10.2017 11:53
  • 1

Haii korang tgok tu owner #wzperfume senyum manis gitu🙈 Sangat happy sebb buat julung kalinya dapt anjurkan (CABUTAN BERTUAH ) utk korang . So nak menang tak dengan hadiah yg kami tawarkan tu ??😚 . Okey baca ni syaratnya korang👇 . > kena dapatkan satu botol #wzperfume Utk korng dpat satu kupon . Haa setiap satu botol perfume yg korang beli akan dapat satu kupon so kalaw banyak tu korang fikir lah sendiri😜 . Jom dapatkan sekarang !!! . Whatsap 013-4466902 / 018-4033224 . #wzperfume#cabutanbertuah #perfumeviral #malaysia #

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim . . .  Wahai Jodoh . . .I really want to be with you , I miss you .

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 09.10.2017 11:22
  • 0

. . . Wahai Jodoh . . . I really want to be with you , I miss you . But i dont know you 😒 . #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #igers #igersmalaysia #menstyle #model #mensfashion #menswear #photography #videography #canon #shooting #produk #zenphonetography #founder #wzperfume #penang

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim #wzperfume promo ada cabutan bertuah.Hampa mesti nak wangi dan berga

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 09.10.2017 08:03
  • 2

#wzperfume promo ada cabutan bertuah . Hampa mesti nak wangi dan bergaya kan tapi nak perfume murah ? Depa ni boleh bagi dekat hampa perfume murah dan wangi siap harga promosi lagi nak bagi . Tak cukup lagi ka tu ? Nak lagi ? Hampa memang cukup bertuah sebab bulan ni Team #wzperfume ada buat cabutan bertuah . Takkan hampa tak cukup bertuah lagi . Harga promosi bagi , bagi lagi cabutan bertuah . So jangan lepaskan peluang ada hadiah yg lumayan dok tunggu hampa !! . Follow @wzcreation.official @wzcreation.official @wzcreation.official @wzcreation.official @wzcreation.official . @_baimjd @wzcreation.official @official_bukhari @nrftn.aliana @izwansyamil @amir.zubir #cabutanbertuah#wzperfume #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #igers #igersmalaysia #menstyle #mensfashion #menswear #photography #videography #canon #shooting #produk #zenphonetography #founder #wzperfume

😍Cabutan bertuah😍 Ni lah perfume puaka tuh !!.Inilah dia perfume puaka yg abg cakap tu

😍Cabutan bertuah😍

  • 08.10.2017 18:12
  • 0

Ni lah perfume puaka tuh !! . Inilah dia perfume puaka yg abg cakap tuh !! ni lah dia 😍"wz perfume sweet romance Blossom" . Apa abg mengarut nih bang🤦‍♂ . Tak sayang abg rasa perfume ni berpuaka..sebab tadi abg test pakai perfume #wzperfume ni sebelum pi kerja sampai opis abg rasa mcm sayang ada ja disisi abg😍🙈,nak kerja pun teringat-ingat hihi cia ciaa❤ . Jom oder satu ✔✔ and akan dapat satu kupon cabutan bertuah dari kami and Berpeluang utk menang hadiah lumayan nih💰💰💰 . 30 ML rm 49.90 Pos sm rm8 ss rm10 . Jom grab now !! Whatsaap 013-4466902/018-4033224 . #wzperfume#perfumeviral#malaysia#cabutanbertuah

😍Cabutan bertuah😍 Ni lah perfume puaka tuh !!.Inilah dia perfume puaka yg abg cakap tu

😍Cabutan bertuah😍

  • 08.10.2017 15:03
  • 2

Ni lah perfume puaka tuh !! . Inilah dia perfume puaka yg abg cakap tuh !! ni lah dia 😍"wz perfume sweed romance Blossom" . Apa abg mengarut nih bang🤦‍♂ . Tak sayang abg rasa perfume ni berpuaka..sebab tadi abg test pakai perfume #wzperfume ni sebelum pi kerja sampai opis abg rasa mcm sayang ada ja disisi abg😍🙈,nak kerja pun teringat-ingat hihi cia ciaa❤ . Jom oder satu ✔✔ and akan dapat satu kupon cabutan bertuah dari kami and Berpeluang utk menang hadiah lumayan nih💰💰💰 . 30 ML rm 49.90 Pos sm rm8 ss rm10 . Jom grab now !! Whatsaap 013-4466902/018-4033224 . #wzperfume#perfumeviral#malaysia#cabutanbertuah

😍Cabutan bertuah😍 Ni lah perfume puaka tuh !!.Inilah dia perfume puaka yg abg cakap tu

😍Cabutan bertuah😍

  • 08.10.2017 11:41
  • 0

Ni lah perfume puaka tuh !! . Inilah dia perfume puaka yg abg cakap tuh !! ni lah dia 😍"wz perfume sweed romance Blossom" . Apa abg mengarut nih bang🤦‍♂ . Tak sayang abg rasa perfume ni berpuaka..sebab tadi abg test pakai perfume #wzperfume ni sebelum pi kerja sampai opis abg rasa mcm sayang ada ja disisi abg😍🙈,nak kerja pun teringat-ingat hihi cia ciaa❤ . Jom oder satu ✔✔ and akan dapat satu kupon cabutan bertuah dari kami and Berpeluang utk menang hadiah lumayan nih💰💰💰 . 30 ML rm 49.90 Pos sm rm8 ss rm10 . Jom grab now !! Whatsaap 013-4466902/018-4033224 . #wzperfume#perfumeviral#malaysia#cabutanbertuah

😍Cabutan bertuah😍 Grab now!! abang2 kakak2 sekalian😍 for join cabutan bertuah kami ni

😍Cabutan bertuah😍

  • 07.10.2017 10:12
  • 2

Grab now!! abang2 kakak2 sekalian😍 for join cabutan bertuah kami nih ..hadiah pun mercik tao🙈 Rugi sapa yg tak grab awal2 tuh . . Whatsap 013-4466902/0184033224 #wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #perfumeviral2017 #2017

Muhammad bukhari🔰 19 Grab now!! abang2 kakak2 sekalian😍 for join cabutan bertuah kami ni

Muhammad bukhari🔰 19

  • 07.10.2017 10:06
  • 1

Grab now!! abang2 kakak2 sekalian😍 for join cabutan bertuah kami nih ..hadiah pun mercik tao🙈 Rugi sapa yg tak grab awal2 tuh . . Whatsap 013-4466902/0184033224 #wzperfume #cabutanbertuah #malaysia #perfumeviral2017 #2017

😍Cabutan bertuah😍 Cabutan Bertuah !!!.Hai gaiss !! Dah dapat ke belum #wzperfume . Kla

😍Cabutan bertuah😍

  • 06.10.2017 12:17
  • 0

Cabutan Bertuah !!! . Hai gaiss !! Dah dapat ke belum #wzperfume . Klau ada yg belum dapat kan lagi cepat dapatkan sementara cabutan bertuah masih ada !!! . Nak jadi dropship & stokis pun boleh !! . Whatsapp kami segera !! 018.4033224/013.4466902 . #wzperfume #cabutanbertuah #janganlepaskanpeluang

😍Cabutan bertuah😍

😍Cabutan bertuah😍

  • 05.10.2017 16:47
  • 0

"Tuah ayam kita tahu dikakinya'Tapi tuah maknusia sapa yg tahu kan"🙈 . . . gudnite org yg bertuah 😍 #wzperfume #malaysia

😍Cabutan bertuah😍 Assalamualaikum...PENGUMUMAN 🔊 PENGUMUMAN🔊 PENGUMUMAN🔊 .AD

😍Cabutan bertuah😍

  • 05.10.2017 15:21
  • 0

Assalamualaikum.. . PENGUMUMAN 🔊 PENGUMUMAN🔊 PENGUMUMAN🔊 . ADA BERITA BAIK UNTUK SEMUA!!! . #WZPERFUME berbesar hati menganjurkan CABUTAN BERTUAH untuk follower kami yang disayangi dan dikasihi kerana tidak jemu memberi sokongan kepada pihak #WZPERFUME . Syarat-syarat cabutan bertuah ⤵⤵ ✨setiap pembelian satu botol #wzperfume akan mendapat satu kupon . . Bagi yang bertuah akan mendapat 🎉🎉🎉 (1)rm250 -satu botol wzperfume (2)rm200 -satu botol wzperfume (3)rm150 -satu botol wzperfume . . . . Fuhh mercikkannnn🤦‍♀ Lebih banyak belian yang anda beli,lebih banyaklah kupon yang anda dapat and lagi cerahlah peluang anda utk menang !!😍 . Tarikh bermula( 05/10/17 ) sehingga ( 11/11/17) . So sapa yg berminat cepatt pm kamii 🤙 . . Sebelum terlambat !!! . . . "Tuah ayam nampak dikaki,tuah manusia siapa yg tahu 🤔" . . Whatsapp kami segera !! 018.4033224/013.4466902 #wzperfume #cabutanbertuah #perfumeviral #malaysia

😍Cabutan bertuah😍 Insaff😑..

😍Cabutan bertuah😍

  • 03.10.2017 17:41
  • 0

Insaff😑 . . "Selamat malam 😘# #wzperfume

😍Cabutan bertuah😍 assalamualaikum.. Kami dari pihak #wzperfume  Memohon maaf sbb ada mas

😍Cabutan bertuah😍

  • 30.09.2017 15:43
  • 0

assalamualaikum.. Kami dari pihak #wzperfume Memohon maaf sbb ada masalah sikit 🙏Hanya masalah teknikal kecil so kami terpaksa tunda dulu nanty bila smua dh siap kami akan update dkt 👇👇👇 . .@wzcreation.official .Page Fb @wz creation . . "So tunggu tau geng" 😍😍 . . Doakan yg terbaik keyh and teruskan menyokong product dari kami terima kasih😁 #wzperfume #perfumeviral2017 #malaysian

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume

😍Cabutan bertuah😍

  • 30.09.2017 05:18
  • 0

#wzperfume " . saat paling indah bila, Mana.... "kau berbisik di bumi tapi... Didengari Di langit 😊 "Bersujudlah😘" . . . Jangan lupa ceriakan harian anda bersama dengn wangian dari #wzperfume yg mememangnya sweed😍

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim . . . Sometimes yo need those bad days to help you appreciate the good

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 29.09.2017 07:08
  • 10

. . . Sometimes yo need those bad days to help you appreciate the good ones💞 . Salam Jumaat everyone 🙌🏻😊 . #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #igers #igersmalaysia #menstyle #menfashion #menswear #photography #canon #business #businesstrip #businessman #wzcreation #wzperfume #thebestneverrest #peniagakecil

😍Cabutan bertuah😍 Jangan lupa dapatkan #wzperfume sebab ada cabutan bertuah untuk anda s

😍Cabutan bertuah😍

  • 27.09.2017 11:37
  • 0

Jangan lupa dapatkan #wzperfume sebab ada cabutan bertuah untuk anda semua mulai 1 oktober ni !!!! . #wzperfume #instagram#malaysia #perfumeviral#malaysia #bisnesonline #trustedseller #trustedsellermalaysia

😍Cabutan bertuah😍 Sambutan Maal Hijrah.Di masjid/surau.. jgn lupa bawa sekurang2nye rm

😍Cabutan bertuah😍

  • 22.09.2017 10:57
  • 1

Sambutan Maal Hijrah. Di masjid/surau.. jgn lupa bawa sekurang2nye rm2 solat maghrib nanti. Seringgit diderma sebelum azan maghrib agar kita tutup tahun 1438 dgn bersedekah... Seringgit lg selepas azan maghrib agar kita buka tahun baru juga dgn bersedekah... 😊😊😊😊 "Semoga tahun baru ni lebih baik dari tahun yg lepas in shaa allah " #wzperfume #cabutanbertuah #comingsoon #malaysian

😍Cabutan bertuah😍

😍Cabutan bertuah😍

  • 21.09.2017 13:01
  • 0

"Wangian utk lelaki & perempuan dam utk seisi Keluarga👪 " "Sweed romance blossom"30ml 'EAu De perfume' . . > 100% berstatus halal Boleh dibawa solat ❤ > Meningkatkan keyakinan diri sentiasa wangii😍 > Mudah dibawa kemana2 saja . Tak lupa jugak buat follower pengelike stia kami🙋/mahupun yg belum lagi follow @wzcreation.official cepat2 follow tao 😁 ajak kawan² maii follow ramai² . . Kami akan adakan Cabutan Bertuah tao 😍 and hadiah pun fuhh mercikk !! So stay tuned geng 😘😘 Dalam proses . . In shaa allah doakan yg terbaik okeyh 👌 #wzperfume#perfumevial #malaysia #kedah

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume ..... >Alhamdulillah feedback dari cust 😍..Puas hatii

😍Cabutan bertuah😍

  • 16.09.2017 16:21
  • 0

#wzperfume ... . . >Alhamdulillah feedback dari cust 😍..Puas hatii kami dengar< . . So yg mna nk oder tu boleh wahtsapp kami 013-4466902 / 018-4033224 . .#wzperfume #perfumes #feedback #perfumevial #malaysia #kedah #melaka

😍Cabutan bertuah😍 Selamat pagi😄 Ceriakan pagi anda bersama wangian #wzperfume

😍Cabutan bertuah😍

  • 13.09.2017 03:31
  • 0

Selamat pagi😄 Ceriakan pagi anda bersama wangian #wzperfume

Muhammad bukhari🔰 19 #wzperfume Eau De Perfume<">

Muhammad bukhari🔰 19

  • 11.09.2017 10:48
  • 10

#wzperfume "Sweed romance Blossom" 30ml >Eau De Perfume<

Muhammad bukhari🔰 19 lobang hidung mu tetap menjadi pojaan hatiku😂😂 okeyh baii nitee

Muhammad bukhari🔰 19

  • 10.09.2017 16:24
  • 12

lobang hidung mu tetap menjadi pojaan hatiku😂😂 okeyh baii nitee geng 🙋 . . .#instagram #suka2 #instapic#wzperfume

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume..Salam jumaat 😄..penghulu segala harii yuk kitaa sama

😍Cabutan bertuah😍

  • 08.09.2017 07:27
  • 0

#wzperfume . . Salam jumaat 😄..penghulu segala harii yuk kitaa sama2 banyakkn berselawat kepada nabi junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W. dan banyakkn bersedekah 👍👍 . . "SELAMAT BERAMAL"

Muhammad bukhari🔰 19 #wzperfume..Salam jumaat 😄..penghulu segala harii yuk kitaa sama

Muhammad bukhari🔰 19

  • 08.09.2017 07:24
  • 0

#wzperfume . . Salam jumaat 😄..penghulu segala harii yuk kitaa sama2 banyakkn berselawat kepada nabi junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W. dan banyakkn bersedekah 👍👍 . . "SELAMAT BERAMAL" #instagram #instago #malaysia#kedah#pendang#wzperfume

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume wangian utk lelaki & wanita dan mampu memberi keyakinan har

😍Cabutan bertuah😍

  • 07.09.2017 16:56
  • 0

#wzperfume wangian utk lelaki & wanita dan mampu memberi keyakinan harum mempersona setiap masa 🙏 . . "Yang penting boleh dibawa solat 100% " Jom dapatkan sekarang !!! Harga 1botol rm49.90(exc postage) . "beli 3botol keatas dapat harga offer " Berminat boleh whatsapp 018.4033224/013.4466902 . .#wzperfume#comingsoon#newproduct#gn#instagram

Muhammad bukhari🔰 19

Muhammad bukhari🔰 19

  • 05.09.2017 17:19
  • 1

"#wzperfume Wangian untuk lelaki & wanita dan mampu memberi keyakinan harum mempersona " . "SWEED ROMANCE BLOSSOM" . . Jom dapatkan sekarang !!! . .#wzperfume #bisnesonline #perfumeviral2017 #newproduct #comingsoon #instagram

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume wangian utk lelaki & wanita dan mampu memberi keyakinan har

😍Cabutan bertuah😍

  • 04.09.2017 17:33
  • 0

#wzperfume wangian utk lelaki & wanita dan mampu memberi keyakinan harum mempersona dan menggoda . . . Jom dapatkan sekrang !!! . #wzperfume #instagram#malaysia #perfumeviral#malaysia #bisnesonline #trustedseller

Muhammad bukhari🔰 19

Muhammad bukhari🔰 19

  • 04.09.2017 17:14
  • 2

"Focus pada kejayaan in shaa allah lebih banyak kejayaan akan datang pada kita " . .Gudnite dya 💕 #instagram#wzperfume #bisnesonline #malaysia #gudnite #

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume

😍Cabutan bertuah😍

  • 04.09.2017 08:43
  • 0

#wzperfume "Salam aidil adha 4day😁# #wzperfume #salamzohor #instagram #newproduk#comingsoon

Muhammad bukhari🔰 19 Agak agak laa klaw buat kat malaysia cmniy an serbuu ramai2 rasanya

Muhammad bukhari🔰 19

  • 03.09.2017 16:06
  • 0

Agak agak laa klaw buat kat malaysia cmniy an serbuu ramai2 rasanya😂 "oke bye ponat gi jalan" . . .#instadaily #instagram #instavideo#view#preview#videos#wzperfume

😍Cabutan bertuah😍

😍Cabutan bertuah😍

  • 31.08.2017 08:46
  • 0

"Selamat menyambut Hari kemerdekaan yg ke 60 ❤👏👏 . . .#nicepic #malaysia #merdeka2017 #wzperfume

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume.

😍Cabutan bertuah😍

  • 30.08.2017 08:17
  • 0

#wzperfume . "Alhamdulillah dapat Feedback puas hati dari cus😍😍 ,Wangian utk Seisi keluarga 👪 . .Grab now!! For special offer MERDEKA RAYA 🎉🎉 . ."Sekali sembur pun dah wangi, 2/3 kali sembur lagi lagi lah wangii !!!" . .👉WHATSAPP 013-4466902 👉WHATSAPP 018-4033224 . .#wzperfume #instagram #perfumehot #sales #malaysia #sukansea2017#kedah#pendang#kulim#

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume ..

😍Cabutan bertuah😍

  • 29.08.2017 09:53
  • 0

#wzperfume . . "Macam mana nk tampil menarik? dengan bauan yg Menarik 😚" . . #wzperfume wangian yg mampu memberi keyakinan & harum mempesona 😍 . .3 hari jaa lagi sebelum offer tamat Jom oder sekarang !!! Sebelum terlambat 😱 . .#wzperfume #instagram #instapic #perfumeviral #merdeka #malaysia #

Muhammad bukhari🔰 19 'Malaysiaku ,Negaraku ❤,Sehati Sejiwa 😄...

Muhammad bukhari🔰 19

  • 28.08.2017 18:10
  • 6

'Malaysiaku ,Negaraku ❤,Sehati Sejiwa 😄 . . ."selamat malam....Merdeka !! merdeka !! . .#instagram #malaysia #nasilemakmalaysia #wzperfume #sempoi #instapic

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume ..

😍Cabutan bertuah😍

  • 28.08.2017 12:28
  • 0

#wzperfume . . "Dalam satu pasukan... Perlu ada kerjasama 👏 Perlu prihatin mana yg ok..mana yg tak !! . .#wzperfume #instavideo #instagram#preview#views #perfumeviral2017 #

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

Muhd Hasyimie Bin Abd Rahim

  • 28.08.2017 11:25
  • 15

" Dalam kita meneruskan langkah kehadapan mengejar impian . Jangan lupa ikat tali kasut bro !!! Kang terpijak jatuh terkemik hidung dah turun saham hang😂 . #janganlupaikattalikasut #vsco #vscocam #vscofilter #vscomalaysia #igers #igersmalaysia #menstyle #menfashion #menswear #photography #canon6d #talent #businessman #founder #wzperfume

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume.  In shaa allah Sama2 kita amalkan😄..

😍Cabutan bertuah😍

  • 27.08.2017 17:13
  • 0

#wzperfume . In shaa allah Sama2 kita amalkan😄 . . "Share walaupun sikit " . #wzperfume #perfumeviral #malaysia #kedah #kulim#pendang#instapic

Muhammad bukhari🔰 19

Muhammad bukhari🔰 19

  • 27.08.2017 12:09
  • 0

"Selamat petang 💕 . . #wzperfume . .Nak oder boleh Whatsap or Dm 😁 #wzperfume #instagram #instapic #malaysia#kedah#pendang

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume.

😍Cabutan bertuah😍

  • 27.08.2017 08:35
  • 0

#wzperfume . " Tip Nak Bezakan Perfume Ori !! . Kalaw beli perfume try goncang Terbalikkan botol perfume tu ,Kalaw dya berbuih maknanya Ori ! Kalaw buih tu banyak & Lama tu maknanya Kualiti perfume A+ 👏 . . selamat Mencubaa !!🙊 . #wzperfume#instavideo#instafamous #perfumeviral#malaysia#kedah#kulim

😍Cabutan bertuah😍

😍Cabutan bertuah😍

  • 27.08.2017 03:26
  • 0

"selamat pagi 😄,Renungan sejenak 😙 . #wzperfume #instagram #instapic

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume..

😍Cabutan bertuah😍

  • 25.08.2017 16:01
  • 0

#wzperfume . . "Sebelum Offer nii tamat !! cepat oder awal2 Sebelum terlambat😱 geng . . . Harga normal 1botol (rm49.90)exc pos 👉Harga Offer 3Botol (Rm120) 📢📢 . . Grab now !! For special offer Merdeka Raya 🎉🎉 . . . "Sekali sembur pun dah wangi ,2/3 kali sembur lagi2 lah wangii🙊 . . Whatsapp 013-4466902 Whatsapp 018-4033224 . .#wzperfume#instafamous #malaysia#kedah#pendang#kulim#perfumeviral #

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfumePagi JUMAAT yg penuh Barokah😊 & Penghulu segala hari ..

😍Cabutan bertuah😍

  • 25.08.2017 03:24
  • 0

#wzperfume Pagi JUMAAT yg penuh Barokah😊 & Penghulu segala hari ..yuk Kita sama2 Bnyakkan Berselawat keatas nabi Junjungan kita❤ Dan Berzikir . . #wzperfume #perfume #instagram #malaysia #kedah#pendang#kulim#perfumeviral

Muhammad bukhari🔰 19

Muhammad bukhari🔰 19

  • 24.08.2017 16:50
  • 0

"Kita hanya merancang ,Tapi Allah Yg menentukan Segalanya 😄🔰 . . .#insatgood #instagram #wzperfume

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume .. Selamat pagi 😄 & Ceriakan pagi anda bersama #wzperf

😍Cabutan bertuah😍

  • 24.08.2017 04:46
  • 1

#wzperfume . . Selamat pagi 😄 & Ceriakan pagi anda bersama #wzperfume . #wzperfume #instafamous #malaysia #kedah #kulim #pendang

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume ..Cepatt oder !! Sementara stok masihh ada geng😱..

😍Cabutan bertuah😍

  • 23.08.2017 07:53
  • 0

#wzperfume . .Cepatt oder !! Sementara stok masihh ada geng😱 . . "PROMOSI MERDEKA RAYA🎉🎉" . normal 1 botol Rm49.90(exc pos) 👉Offer 🙊 Rm120 for 3botol👈 . .Grab now !!! for special offer 👏👏👏 . Whatsaap 018-4033224 Whatsapp 013-4466902 . . #wzperfume #instagram #instagood #malaysia #kedah #pendang #kulim #pineng #trustedseller #onlineshopping

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume..

😍Cabutan bertuah😍

  • 23.08.2017 04:16
  • 0

#wzperfume . . "Selamat pagi & Renung-Renungkan ya geng . . (Bisnes dengan Marketing Berpisah Tiada) #wzperfume #instagood #malaysia #pendang #kulim #

Muhammad bukhari🔰 19 #wzperfume....

Muhammad bukhari🔰 19

  • 22.08.2017 15:59
  • 0

#wzperfume. . . . "Sekali sembur pun dah wangi , 2/3 kali sembur lagi lagi lah wangii🙊" . . . Grap now for special offer MERDEKA RAYA🎉🎉🎉 . . . Follow @wzcreation.official . Like page @wz creation . .#wzperfume #perfume #trustedseller #promo #merdeka #instagram #malaysia #kedah #pendang #kulim #instadaily

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume.

😍Cabutan bertuah😍

  • 22.08.2017 09:11
  • 1

#wzperfume . "Alhamdulillah dapat Feedback puas hati dari cus😍😍 siap nak repeat oder 4 botol lagi !! . .Grab now!! For special offer MERDEKA RAYA 🎉🎉 . ."Sekali sembur pun dah wangi, 2/3 kali sembur lagi lagi lah wangii !!!" . .👉WHATSAPP 013-4466902 👉WHATSAPP 018-4033224 . .#wzperfume #instagram #perfumehot #sales #malaysia #sukansea2017#kedah#pendang#kulim#

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume.

😍Cabutan bertuah😍

  • 22.08.2017 03:58
  • 0

#wzperfume . "Kata Kunci Kejayaan Adalah BERSYUKUR In Sha Allah Lebih Bnyak Kejayaan Yg Akan Dicipta " . .#wzperfume #instagram #malaysia #kata2bijak

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume ..

😍Cabutan bertuah😍

  • 21.08.2017 17:19
  • 0

#wzperfume . ."SELAMAT MALAM"💤 . #wzperfume #instagram #malaysia #viral

😍Cabutan bertuah😍 #wzperfume.

😍Cabutan bertuah😍

  • 21.08.2017 10:59
  • 1

#wzperfume . "Alhamdulillah dapat Feedback puas hati dari cus😍😍 siap nak repeat oder lagi !! . .Grab now!! For special offer MERDEKA RAYA 🎉🎉 . ."Sekali sembur pun dah wangi, 2/3 kali sembur lagi lagi lah wangii !!!" 👉WHATSAPP 013-4466902 👉WHATSAPP 018-4033224 . .#wzperfume #instagram #perfumehot #sales #malaysia #sukansea2017

😍Cabutan bertuah😍 Selamat Pagi 🤗.>Ceriakan pagi anda bersama  #wzperfume< .

😍Cabutan bertuah😍

  • 21.08.2017 04:23
  • 0

Selamat Pagi 🤗 . >Ceriakan pagi anda bersama #wzperfume< . "Janganlah kamu bekerja untuk mendapatkan pendapatan " "Tapi bekerjalah untuk mencari pengalaman🙇 . Like page @wzcreation #wzperfume #instagram#malaysia #sukansea2017