Instagram 100K INCOMING ☄️ cellplanexx pics

100K INCOMING ☄️
@cellplanexx

  • 1621Media
  • 97298Followers
  • 1175Followings
SALES UNTIL 100K FOLLOWERS ACCEPT TRADE IN ORDER : 0104344251 (Reply macam awek) 🤚🏻NO CALL NO DM ‼️

100K INCOMING ☄️ Deepavali sales tamat harini tau!!! So mana yang nak selit order boleh

  • 21.10.2017 05:07
  • 4

Deepavali sales tamat harini tau!!! So mana yang nak selit order boleh la buat booking dulu kalau belum gaji 🤗 Nak datang walk in? Whatsapp je terus +60104344251 sekarang 😘

100K INCOMING ☄️ Customer proceed order untuk postage 🤧💕 5S 64GB RM950 je guys! P

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 20.10.2017 13:06
  • 4

Customer proceed order untuk postage 🤧💕 5S 64GB RM950 je guys! Potong kepala tauke jual harga rugi macam ni 🤣🤣 Cepat whatsapp +60104344251

100K INCOMING ☄️ Tangan sakit sakit pun tetap support cellplanexx jugak 😂😂 Alhamd

  • 20.10.2017 06:20
  • 3

Tangan sakit sakit pun tetap support cellplanexx jugak 😂😂 Alhamdulillah thank you geng!! Siapa nak join postage or cod harini? Atau nak walk in terus? Meh whatsapp +60104344251 sekarang. Kitorang tengah buang harga kawkaw! Iphone 6S RM1599 sahaja! Haa mana nak dapat? Meh cepat whatsapp +60104344251

100K INCOMING ☄️ Thank you datang walk in!! Sempena deepavali kami jual semua harga mur

  • 18.10.2017 11:09
  • 3

Thank you datang walk in!! Sempena deepavali kami jual semua harga murah murah. Langsung tak ada yang mahal. Harga iphone 5 sampai 7plus semua kami dah turunkan kawkaw. Cepat whatsapp sekarang +60104344251

100K INCOMING ☄️ Let's celebrate the festival of lights 🔥👩🏿👳🏿‍♀️ I

  • 17.10.2017 15:51
  • 4

Let's celebrate the festival of lights 🔥👩🏿👳🏿‍♀️ IPHONE 5 STARTS FROM RM599 IPHONE 7 STARTS FROM RM2450 . Save your money by shopping with us 🙌🏻 Whatsapp +60104344251 for further details 💕

100K INCOMING ☄️ Thank you datang support 🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♂️💕 Susah

Kuala Lumpur, Malaysia

  • 17.10.2017 14:50
  • 3

Thank you datang support 🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♂️💕 Susah betul jual murah ni. Mesti ada je yang nak serbu kedai sampai tak sempat nak update feedback 😂 Ha mari la yang lain cepat whatsapp +60104344251. Esok ada postage ni 😋

100K INCOMING ☄️ Thanks support 💕🙈 Maaf guys kami agak busy sikit so jarang updat

  • 16.10.2017 14:01
  • 3

Thanks support 💕🙈 Maaf guys kami agak busy sikit so jarang update 🙁 Tapi jangan risau, harga tetap murah seperti biasa . Boleh terus whatsapp +60104344251 sekarang sebab kitorang tengah buat SALES KAWKAW ni! Cepat cepat cepat!

100K INCOMING ☄️ IPHONE 6S 64GB GOLD. Condition gentle macam baru. Ada sebiji je ni. Fr

  • 15.10.2017 11:51
  • 7

IPHONE 6S 64GB GOLD. Condition gentle macam baru. Ada sebiji je ni. Free gift pun dapat. RM1599 sahaja. Kat tempat lain jangan harap la nak dapat harga macam ni 🤦🏻‍♂️ Whatsapp terus +60104344251

100K INCOMING ☄️ Restock ! Cepat cepat kitorang dah jatuhkan harga market. Cepat whatsa

  • 14.10.2017 14:44
  • 5

Restock ! Cepat cepat kitorang dah jatuhkan harga market. Cepat whatsapp +60104344251 sekarang jugak 💕

100K INCOMING ☄️ Thank you bro datang walk in 💕 Kami ada 4 staff perempuan lawa lawa

  • 13.10.2017 18:42
  • 7

Thank you bro datang walk in 💕 Kami ada 4 staff perempuan lawa lawa and 3 handsome yang sorang lagi muka cam biawak 😂😂 Haa time beli tu nak menggedik gedik ke nak terpeleot sana sini ke takdehal . Nak kami ajar A sampai Z pasal iPhone pun takdehal. Whatsapp terus +60104344251

100K INCOMING ☄️ Settle cod iphone 5 dengan customer 🌸 Customer malu malu sikit takn

  • 12.10.2017 17:32
  • 3

Settle cod iphone 5 dengan customer 🌸 Customer malu malu sikit taknak pandang camera. Yang mana nak order untuk esok boleh direct whatsapp ye. Pls jgn dm sebab admin tak tahu . Kena whatsapp admin kami sendiri +60104344251 .

100K INCOMING ☄️ Dah nampak kan? Ha cepat whatsapp +60104344251 sekarang. Bukan selalu

  • 12.10.2017 14:43
  • 2

Dah nampak kan? Ha cepat whatsapp +60104344251 sekarang. Bukan selalu lelong lelong ni tau 🌸