Instagram 🌈they follow🦄 f.i.t.a_squad pics

🌈they follow🦄
@f.i.t.a_squad

  • 716Media
  • 21143Followers
  • 57Followings
╔━━━━━━✧━━━━━━╗ 🍭»FITA squad Supporter« 🎈»Since 13/11/2016« 💜»1year 1month & still counting« 🐾»I'll stay with them forever« ╘━━━━━━✧━━━━━━╝

🌈they follow🦄 +Plottwist edit😜//NO HATE OK❣️•—ib: xx—ac: forgot la

  • 16.01.2018 05:21
  • 8

+ Plottwist edit😜//NO HATE OK❣️ • —ib: xx —ac: forgot la pulak —song: talk by Salvatore Ganacci —dt: @aqilxh.safixh & @syasyarushdiena#FITAsquad4evaandlife #FITAsquadsupporter #FITAsquad #malaysia #videoedit #pinktheme

🌈they follow🦄 +Aqilah & friends😉•—ib: @/lovexleli (yg first tu)—ac: you

  • 15.01.2018 05:40
  • 5

+ Aqilah & friends😉 • —ib: @/lovexleli (yg first tu) —ac: youtube —app: cc —dt: @aqilxh.safixh & her friends • #FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #malaysia #pinktheme #videoedit

🌈they follow🦄 +Yo long time no post😛//Liya's fans dont get trigger ok. Its just

  • 14.01.2018 19:13
  • 4

+ Yo long time no post😛//Liya's fans dont get trigger ok. Its just an edit • —ib&ac: issa leli fans acc but i forgot the @ —song: confident by Justin Bieber —app: cc —Follow my backup acc: @squad_fita —dt: @t.snim24#FITAsquadsupporter #FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #malaysia #videoedit #pinktheme

🌈they follow🦄 +Tasnim x Snapchat👻•—ib∾ @/lelisburrito—song; xx—dt

  • 11.01.2018 19:44
  • 1

+ Tasnim x Snapchat👻 • —ib∾ @/lelisburrito —song; xx —dt; @t.snim24 and snapchat —app; cc • #FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #pinktheme #malaysia #videoedit #tsnim

🌈they follow🦄 +I only stan the legend squad👼🏻💘👯•—ib&ac: @/johnnyx

  • 08.01.2018 14:30
  • 5

+ I only stan the legend squad👼🏻💘👯 • —ib&ac: @/johnnyxmackz —song: xx —app: cc —dt: @fxrhanaqis @imxn.safiyah @t.snim24 @aqilxh.safixh#FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #malaysia #FITAsquadsupporter #videoedit #pinktheme

🌈they follow🦄 +Happy Iman💚•—ib: @/xlelismoonlight (the first part)—ac:

  • 06.01.2018 13:37
  • 14

+ Happy Iman💚 • —ib: @/xlelismoonlight (the first part) —ac: ⏫ —song: Still Into You —app: cc —dt: @imxn.safiyah#FITAsquad #FITAsquadsupporter #FITAsquad4evaandlife #malaysia #videoedit #pinktheme

🌈they follow🦄 +FITA squad forever💕•—ib:xx—ac: my audio give credit if u

  • 04.01.2018 19:35
  • 9

+ FITA squad forever💕 • —ib:xx —ac: my audio give credit if u use —song: One more drink by GJan —app: cc —dt: @fxrhanaqis @imxn.safiyah @t.snim24 @aqilxh.safixh#FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #malaysia #pinktheme #videoedit

🌈they follow🦄 +Kinda failed but im still learning 😕•—ib:xx—ac:@/lovexle

  • 02.01.2018 19:42
  • 3

+ Kinda failed but im still learning 😕 • —ib:xx —ac:@/lovexleli —song:xx —app:cc —dt: @imxn.safiyah#FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #Malaysia #videoedit #cutecut #pinktheme

🌈they follow🦄 +EdriFar😘❣️•—ib:xx—ac:@/cloudleli—app:cc—dt: @f

  • 02.01.2018 15:50
  • 3

+ EdriFar😘❣️ • —ib:xx —ac:@/cloudleli —app:cc —dt: @fxrhanaqis @ed.rna#FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #malaysia #videoedit #edrifar

🌈they follow🦄 +Ha nmpk cringe plak edit ni😂•—ib:xx—ac: @cupcake_aisyahf

  • 02.01.2018 14:47
  • 2

+ Ha nmpk cringe plak edit ni😂 • —ib:xx —ac: @cupcake_aisyahfacts —song: Colors by Halsey —dt: @fxrhanaqis • — #FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #malaysia #videoediy #pinktheme

🌈they follow🦄 +My first cute cut vid🌚//pink theme🌸•—ib:xx—ac: musica

  • 02.01.2018 14:23
  • 6

+ My first cute cut vid🌚//pink theme🌸 • —ib:xx —ac: musically —song: Mine by Bazzi —dt: @fxrhanaqis & @cremennia (thanks for help me❣️) • #FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #Videoedit #Malaysia

🌈they follow🦄 Part 17:•-Rupa rupanya zombie yg keluar-•Iman: OMG! how tf tho

  • 01.01.2018 20:26
  • 9

Part 17: • -Rupa rupanya zombie yg keluar- • Iman: OMG! how tf tho zombie leh ada kat gua camni? Aqilah: Sorry gais!! Ni semua salah aqilah! Far: pape un jom bunuh zombie zombie tu! Arina: How?! We don't have any weapons u know! • -Tasnim ada idea- • Tasnim: Ha! Ape kata kita ambik batu yg ada kat sekeliling gua ni pastu bunuh dorg. Tasnim bakar kayu api then baling kat dorg. Aina:Good idea! Jom buat! • -Dorg lawan zombie tersebut- • Iman: Fuh, sib baik slamat • -Tanpa Iman sedar, Di belakang nya ada sekor zombie- • Far: Iman, Hati hati!! Blakang awak ada zombie!! • -Iman lari then dia terlanggar batu lalu jatuh. Zombie tersebut gigit kaki iman- • Iman: Ouch!! • -Arina belah kepala zombie tersebut- • Tasnim: Iman okay? Arina: Korg! Bagi baju org something like that! Zombie tu dah gigit kaki iman so iman bole jadi zombie! • -Aqilah kluar kan kain lalu ikat ketat ketat- • Far: hmm.. korg x de ke ubat nk sembuh kan bende alah ni? Tasnim: I think, i can help. All: But, how? • -Tasnim keluar kan buku kajian dia- • Tasnim: ingat x kita ada buat penawar nk sembuhkan gigitan zombie? Far: Haaa ingat ingat! Fuh sib baik Awak bawak buku ni • ~BERSAMBUNG~ • P/s: Sorry pendek. Saya nk sambung story ni esok tapi esok sklh hm :( • (Tag? Comment '☠️🙀' 5 ORG TERAWAL!) • @aqilxh.safixh @imxn.safiyah @t.snim24 @arinadnia @ainafarah_azhar @fxrhanaqis#FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #FITAsquadstory

🌈they follow🦄 Part 16:•Arina: Eh, bukan aku nk cari gado tapi...Iman: Tapi ape?

  • 01.01.2018 16:37
  • 18

Part 16: • Arina: Eh, bukan aku nk cari gado tapi... Iman: Tapi ape? Aku tau la kau jeles sbb phone kau dah habis bateri HAHAHA😏 • -Far&Tasnim meredakan keadaan- • F&T: Korg, stop it! Tasnim: Skang ni kita kat hutan au bukannya kat rumah!😪 Far: Iman, Cer bagi Arina jelaskan Iman: FINE☹️ • -Arina tarik nafas dalam dalam lalu explain- • Arina: Org kata kalau nampak tmpt yg cantik/sunyi, itu tmpt bunian duduk • -Semua diam- • Aqilah: Srs la?! Arina: Ha yela. Buat pe nk tipu time time camni? Aina: uish , rasa x sedap hati plak jom jalan • -Dorg jalan sampai tiba dia sempadan- • Far: Pahal semua senyap? Iman: Kitorg just takut ape yg Arina ckp tu. Takut kita ganggu tmpt bunian tu tadi je😓 Arina: Haih, kita kan ada Allah? Buat ape nk takut. Aina: Dah dah cpt jalan • {PUKUL 3.00 p.m} • Far: *semput tanda penat* arina... rehat la dulu... far penat gile.. Arina: Ha yela jom rehat kat gua sana. • -Mereka pergi kat gua sana dan makan makanan yg dorg bawak- • Aina: Aik far. X makan ke? Far: Beg far kene curi ngn monyet😭 Iman: Laaa😂 Tasnim: Nah, ambik la makanan tasnim skit. Aqilah: Gua ni bergema x? Aina: ofc la dah nama nya pun gua🙂 Aqilah: oooo, nk cuba try jerit ah • -Aqilah Jerit- • Aqilah: Fuh, bole tahan jugak gemaan gua ni. • -Tiba tiba dorg dengar suara yg agak mengerikan- • Far: Korg dengar x ape yg far dengar? All: yes! Bunyi ape uh!? • -Dorg bangun- • Arina: korg, kemas barang barang korg cpt! All: why? Arina: just buat je!! • -Dorg kemas- • Aina: Ha asal suh kitorg kemas?🤔 • -Mereka ternampak sesuatu daripada dalam gua keluar. Rupa rupanya…- • ~BERSAMBUNG~ • P/s: hmm maybe time sklh nnti saya on malam je sbb saya busy nnti☹️ • (Tag? Comment 'what happened?😱' 6 ORG TERAWAL!) • @arinadnia @imxn.safiyah @t.snim24 @aqilxh.safixh @fxrhanaqis @ainafarah_azhar#FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #FITAsquadstory

🌈they follow🦄 Part 15:•Tasnim: Iman ada bawak khemah x? Kan kita berdua tido sek

  • 31.12.2017 20:53
  • 9

Part 15: • Tasnim: Iman ada bawak khemah x? Kan kita berdua tido sekhemah Iman: umm about that.. iman lupa nk bawak! Haritu yg kita semua sesat iman tumpang kat khemah aina je😅 Tasnim: Aduh iman ni!😐 • -Arina mengeluarkan khemahnya- • Arina: kk kalau camtu, Tasnim tumpang khemah aku sbb khemah aku ni bole la jgk besar. • -Semua org tido pada malam yg sunyi itu- • {PAGI} • -Aina tido dgn nyenyak nye lalu disimbah air oleh seseorg- • Aina: kyaa!!😳 sape yg simbah ni?! • -Rupa rupa nya Arina yg simbah- • Arina: Dey, bangun la cinabeng. Dah kol 6.30 a.m dah! X nk solat ke? • -Mereka semua bangun dan solat. Lepas solat, dorg sarapan pada kol 8.00 a.m- • Far: okok. Lepas ni kita nk gi mana? Aqilah: *mulut penuh* kitew giew jsu api Arina: Apejadah yg kau ckp ni? -.- Iman: Habis kan makanan dalam mulut hang tu dulu baru ckp adoii!!🤦🏻‍♀️ Aqilah: *telan* aqilah ckp, kite gi cari jalan keluar but jangan lalu jalan sana Tasnim: Asal plak? Aqilah: Kau lupa ke kat sana tu ada tmpt org asli?🙃 ni pun nasib kita dapat sorok and bermalam kat kawasan yg selamat Arina: hmm.. kalau camtu, aku nk tanya. Sape phone dia bateri ada lagi? Iman: Aku ada! Tapi hmm ye la. Bateri tinggal 10% je hehe😬 Arina: Erk! Mana cukup nk guna! • -Tasnim keluarkan sesuatu- • Tasnim: Ha! Tasnim ada bawak power bank! Far: Wah, beg tasnim tu mmg macam poket doraemon eh? Yela sbb masa far kebulur uh awak bagi far makan, masa lighter takde, awak bawak. Fuh gempak ah tasnim! • -Arina cas bateri phone Iman smpai penuh- • Arina: Ok dah penuh. Jom pergi! All: Jom!! • -Dorg jalan smpai tiba di sebuah jambatan yg dibawah nya terdapat tasik yg cantik- • All: Wahh!!😍😍 Iman: Iman nk ambik gambar la!! Arina: Iman, jgn! • -Arina merampas phone iman- • Iman: Eh pahal pulak ni tetibe cari gado?!😤 • ~BERSAMBUNG~ • P/s: happy new year🎉🎊 • (Tag? Comment '🕶💼' 5 ORG TERAWAL!) • @arinadnia @imxn.safiyah @t.snim24 @aqilxh.safixh @fxrhanaqis @ainafarah_azhar#FITAsquad4evaandlife #FITAsquadsupporter #FITAsquad #FITAsquadstory

🌈they follow🦄 +Wah lagi beberapa minit je dah masuk 2018💖•🗺Spread positiv

  • 31.12.2017 18:29
  • 1

+ Wah lagi beberapa minit je dah masuk 2018💖 • 🗺Spread positively — 🏝Happy new year!! — 🏜Song: Bodak Yellow by Cardi B — 🏕dt: @aqilxh.safixh — 🏚Ik the lyrics is inappropriate but its just a song — ⛩tags; — #FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #malaysia #musicallylyrics #musically

🌈they follow🦄 +#facts same like me tapi bila saya main saya rasa ngantuk HAHAHHA

  • 30.12.2017 19:41
  • 7

+ #facts same like me tapi bila saya main saya rasa ngantuk HAHAHHA • 🏹This is my fact, please dont stole/copy without my permission! — ⛷Btw, she had said at her ig story about this — 🤼‍♂️umm senanye saya nk tulis "dia tak terima giftreview slime sbb bila dia main dia akan pening" but haih lupa nk tulis yg tu🤦🏻‍♀️ — 🎣follow my backup: @squad_fita — 🤸🏼‍♀️spread positively — 🏄🏼‍♀️tags; — #FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #Malaysia #aqilxhsafixh #facts #slime

🌈they follow🦄 +FITA squad reunited today❤ And it makes me feel so happy!!! :)•

  • 30.12.2017 15:22
  • 33

+ FITA squad reunited today❤ And it makes me feel so happy!!! :) • —ib: @/reinekz —ac: " —song:xx —dt: @fxrhanaqis @imxn.safiyah @t.snim24 @aqilxh.safixh#FITAsquad4evaandlife #FITAsquadsupporter #FITAsquad #malaysia #videoedit #lovethem • Can u guys tag them? :(

🌈they follow🦄 +Sorry to say, for aqilah's feed i'll make a video edit at first. Say

  • 29.12.2017 21:58
  • 1

+ Sorry to say, for aqilah's feed i'll make a video edit at first. Saya nk buat yg macam type2 tu tapi internet umah saya lembab la pulak🙃hope u understand • 🍈Spread positively — 🥕Ib: to everyone who did the same 🥐Dt: @t.snim24 — 🍕follow my backup: @squad_fita — ☕️tags; — #FITAsquad4evaandlife #FITAsquad #FITAsquadsupporter #malaysia #musically #musicallymalaysia