Instagram LawakTahapDewa lawaktahapdewa pics

LawakTahapDewa
@lawaktahapdewa

  • 4927Media
  • 693750Followers
  • 0Followings
Yum, seorang lelaki yg memakai pendakap gigi dan mempunyai tatu di lengan kiri DM FOR IGREVIEW Jom layan chat dengan aku jup. Tekan LINK bawah ni!

LawakTahapDewa Buruk betul perangai orang kalau dh gayat ni. Klu korang lalu jambatan

  • 19.02.2018 10:47
  • 160

Buruk betul perangai orang kalau dh gayat ni. Klu korang lalu jambatan ni, korang nak ajak siapa? Tag dorang cpt. . nak tahu apa itu bahangong? jom follow @ohviral_official untuk lawak bahangong. . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Haaaa try. Guna setiap huruf nama korang. Jgn mengelat eh xnk buat. ๐Ÿ

  • 19.02.2018 09:01
  • 991

Haaaa try. Guna setiap huruf nama korang. Jgn mengelat eh xnk buat. ๐Ÿ˜Ž . nak tahu apa itu bahangong? jom follow @ohviral_official untuk lawak bahangong. . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa No 8 tu paling seram woi. Mau terbang pinggan mangkuk dekat rumah nant

  • 19.02.2018 04:48
  • 99

No 8 tu paling seram woi. Mau terbang pinggan mangkuk dekat rumah nanti. ๐Ÿ˜ฑ . nak tahu apa itu bahangong? jom follow @ohviral_official untuk lawak bahangong. . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Dulu min selalu kena kutuk tak pandai ambik gambar. Gambar blurlah, ga

  • 18.02.2018 15:59
  • 8

Dulu min selalu kena kutuk tak pandai ambik gambar. Gambar blurlah, gambar goyanglah๐Ÿ˜ซTpi sejak beli iphone dri @zeen.iphone semua nak min yg ambikkan gambar๐Ÿ˜sbb camera iphone setanding dslr tau. Korang boleh dpt byk tips kalau beli dri @zeen.iphone. jgn tunggu jer pergilah follow @zeen.iphone klau nk gmbar lawo mcm min๐Ÿ˜˜ . #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa weyh korang dah tengok igshop @kiniro.co tak? tadi admin tengok pon ba

  • 18.02.2018 15:13
  • 0

weyh korang dah tengok igshop @kiniro.co tak? tadi admin tengok pon baju dengan kasut diorang, pergh cantik gila! . . Semua kasut pon gred paling tinggi so macam yang ori ah tapi jauh lagi murah! Nike, Adidas, Off White, Semua ada! Baju pon design terbaik and selesa gila! . . Kalau order dapat free gift pulak tu! Postage free gak! memang hebat ah @kiniro.co ni! . . Tunggu apa lagi? Jom la semua beli dari igshop @kiniro.co! admin igshop tu peramah so jangan segan segan ๐Ÿ˜œ . #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Fuhhhh boleh sakit jiwa kalau dpt boifren kuat menyakat mcm @nabilmahi

  • 18.02.2018 14:24
  • 275

Fuhhhh boleh sakit jiwa kalau dpt boifren kuat menyakat mcm @nabilmahir ni woi. Nasib baik @sarahhildebrand comel je boleh tahan lagi. Tapi dorang ni comel tau x. Tag pasangan korang ajak dorang gurau mcm ni. ๐Ÿ˜ . nak tahu apa itu bahangong? jom follow @ohviral_official untuk lawak bahangong. . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Admin nak peluk ayah admin, ckp admin rindu dia. Ayah admin xde dah. ๐

  • 18.02.2018 12:20
  • 313

Admin nak peluk ayah admin, ckp admin rindu dia. Ayah admin xde dah. ๐Ÿ˜ข Korang? . nak tahu apa itu bahangong? jom follow @ohviral_official untuk lawak bahangong. . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Pergi buang badi suwey ke cik kak? ๐Ÿค”.nak tahu apa itu bahangong?

  • 18.02.2018 10:27
  • 573

Pergi buang badi suwey ke cik kak? ๐Ÿค” . nak tahu apa itu bahangong? jom follow @ohviral_official untuk lawak bahangong. . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Admin rasa kita dah ada ckup byk manusia bebal skrg ni. Takyah tambah

  • 18.02.2018 08:24
  • 311

Admin rasa kita dah ada ckup byk manusia bebal skrg ni. Takyah tambah lagi bilangan manusia xde akal tu please. Tuhan kasi otak, mohon pakai lah ye. ๐Ÿ˜ค . nak tahu apa itu bahangong? jom follow @ohviral_official untuk lawak bahangong. . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Haaaa kalau korang berani try buat challenge ni dgn kawan baik kau. Tp

  • 18.02.2018 06:40
  • 443

Haaaa kalau korang berani try buat challenge ni dgn kawan baik kau. Tp yg sama jantina lah, klu kau pi cium jantina lain karang kene sambar petir admin tak tau. Tag bff korang ajak dorang try klu berani. ๐Ÿ˜Ž . nak tahu apa itu bahangong? jom follow @ohviral_official untuk lawak bahangong. . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Nah admin lanje sikit vid seksi abang nak tegur ni. Suka lah korang ka

  • 18.02.2018 05:21
  • 163

Nah admin lanje sikit vid seksi abang nak tegur ni. Suka lah korang kan. Eh mcm mana filem Badang, gempak x? Korang mesti dah tgok filem Melayu paling gempak pernah dicipta tu kan. . nak tahu apa itu bahangong? jom follow @ohviral_official untuk lawak bahangong. . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Eh korang prnah x dgr igshop @rasha.gadget?? Tadi bru sy usha ig dy pa

  • 17.02.2018 17:12
  • 3

Eh korang prnah x dgr igshop @rasha.gadget?? Tadi bru sy usha ig dy padu jga doe.. mmg niat na tkr phone dgn nak cari casing,tapi takut nak beli on9.. saya usha @rasha.gadget ni byk feedback n nmpak trusted sgt.. So sy dah terbeli.. . . Lpstu freegift dia plak!!! Aish ni lagi geram.. ingat xde freegift sekali trkejut sy sbb dpt BANYAK FREEGIFT.. best2 GILERR ! . . Alhamdulillah ternyata @rasha.gadget mmg trusted giler guys!!! Service dia mmg laju gila plus murah gilaa kot!!! Thanks @rasha.gadget. Korang ape lagi.. pergi follow @rasha.gadget n viralkan. . #paidreviewmalaysia