Instagram LawakTahapDewa lawaktahapdewa pics

LawakTahapDewa
@lawaktahapdewa

  • 4335Media
  • 674606Followers
  • 1Followings
Yum, seorang lelaki yg memakai pendakap gigi dan mempunyai tatu di lengan kiri DM FOR IGREVIEW Jom layan chat dengan aku jup. Tekan LINK bawah ni!

LawakTahapDewa Nak nampak stylo???? Senang je, admin suggestkan korang ramai-ramai p

  • 23.11.2017 15:46
  • 1

Nak nampak stylo???? Senang je, admin suggestkan korang ramai-ramai p terjah @shadebyiqah sekarangg !! Dorang ni ada macam² design shades tau. Yang rare yang evergreen semua ada. Tapi yang penting admin jamin kualiti @shadebyiqah tiada tandingan 👍🏻 . #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Dengor cerita, dia nak curi motor, sekali tuan motor tu polis. Amek sa

  • 23.11.2017 14:40
  • 147

Dengor cerita, dia nak curi motor, sekali tuan motor tu polis. Amek sampai ke hidung peluru woi. Ngilu siot. 😱 . . Follow @selotakberhubung untuk lihat koleksi-koleksi manusia gampang! . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Mummy kalau ye pun marah, jgn dilempar batu lesung tu Mummy. Boleh ber

  • 23.11.2017 13:22
  • 95

Mummy kalau ye pun marah, jgn dilempar batu lesung tu Mummy. Boleh bergegar otak kalau kene kepala. Takut betul tgok mummy naik angin. 😱 . Kredit @thefaizroslan . . Follow @selotakberhubung untuk lihat koleksi-koleksi manusia gampang! . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa rasa 3 tak cukup ni macam nak semua kan 😜 kredit @republicofsneaker

  • 23.11.2017 12:41
  • 44

rasa 3 tak cukup ni macam nak semua kan 😜 kredit @republicofsneakers1.1 . #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa setakat kencing berjalan/berlari admin dah pernah buat..kencing membe

  • 23.11.2017 11:17
  • 77

setakat kencing berjalan/berlari admin dah pernah buat..kencing membe pun dah..kencing berdiri terbalik camni je belum berjaya lg..boleh cuba ni 🤣 tag sikit membe korang yg suka kencing berdiri tu biar admin jentik sikit anu dia 👊 . Follow @selotakberhubung untuk lihat koleksi-koleksi manusia gampang! . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Bosan sgt takde kerje ke? Ke kau kecewe dgn muka sendiri tak hensem?

  • 23.11.2017 07:28
  • 120

Bosan sgt takde kerje ke? Ke kau kecewe dgn muka sendiri tak hensem? 😏 . . Follow @selotakberhubung untuk lihat koleksi-koleksi manusia gampang! . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa cilake dah bertahun admin main sekor pun xpernh dpt dia boleh dtg siap

  • 23.11.2017 05:48
  • 187

cilake dah bertahun admin main sekor pun xpernh dpt dia boleh dtg siap bawak guni..apa dow trick dia 😭 . Follow @selotakberhubung untuk lihat koleksi-koleksi manusia gampang! . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Gila lah @extype.iphone ni , dah start buat YEAR END SALE ! Harga ipho

  • 22.11.2017 17:47
  • 12

Gila lah @extype.iphone ni , dah start buat YEAR END SALE ! Harga iphone termurah korang akan dapat untuk tahun ni . Iphone 6 RM 1280 jee weh . Patutlah si @ismailizzani_ dengan @amindaniell pun cepat cepat beli . Dengar cerita siapa beli dapat something special . Rugi siapa tak beli ni . So apa lagi ? Pergi serbu insta @extype.iphone sekarang . #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Movie keluar 23 haribulan ni.Suruh orang datang tengok sebab filem ni

  • 22.11.2017 16:14
  • 87

Movie keluar 23 haribulan ni. Suruh orang datang tengok sebab filem ni bukan filem rempit ganas ganas gitu tapi ni filem rempit kelakar dan ada unsur unsur magic. . Pelakon utama ajak shiro, nabila huda dan ramai lagi . #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Jilake makan nasi lauk kicap tu lagi nikmat daripada kaya makan duit r

  • 22.11.2017 15:41
  • 872

Jilake makan nasi lauk kicap tu lagi nikmat daripada kaya makan duit rasuah, syaiton. 🐷 . Follow @selotakberhubung untuk lihat koleksi-koleksi manusia gampang! . Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO) . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Aku belom mandi tak tun tuang tapi gigi cantek juga. Hahaha. Admin nga

  • 22.11.2017 14:53
  • 37

Aku belom mandi tak tun tuang tapi gigi cantek juga. Hahaha. Admin ngaku musim2 hujan ni..malas betul nak mandi. Tapi haruslah kena gosok gigi kan. 😂 Ha korang nak gigi putih mcm zati tak?... 😜. Cepat follow ig @zarajasmine_beauty sekarang. Dengar citer ade diskaun lg tau. Serius putih wei. . Tag kawan korang yg malas mandi tapi rajin gosok gigi 😂 . #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa @minyaklintah_originalSOALAN: Bro lgb oil ni untuk panjangkan zakar

  • 22.11.2017 14:09
  • 393

@minyaklintah_original SOALAN:  Bro lgb oil ni untuk panjangkan zakar je ke..? ================================ . Ehh tak bro..❗️ . LGB OIL juga boleh digunakan kalau bro nak. ✔️Besarkan zakar ✔️Padukan zakar ✔️Tambah urat zakar ✔️Keraskan macam akar kayu ✔️Kurangkan nyilu kepala zakar ✔️Nak henjut bini lebih lama ✔️Lancarkan kencing x puas . . Bro nak lihat lagi testimony customer kami..? Boleh tengok ig kami @minyaklintah_original  ______________________________________________________ . WHATSAPP SEGERA KOD DIBAWAH . "NAK" ke +60 16-725 6764 "NAK" ke +60 16-725 6764 "NAK" ke +60 16-725 6764 . Untuk REBUT PROMO DISKAUN & HADIAH MISTERI..❗️ . follow @minyaklintah_original follow @minyaklintah_original . . #jual #jualanmurah #jualansis#jualankaka #murah#bazaarpaknil#sayajualonline #awek #awekmelayu #lawak #sayajualmurah #senyum#singapore#bazaaronline #minyaklintah#onlineshop#isteripuas #sayajual#belacak #lintah#produksuamiisteri . #paidreviewmalaysia