Instagram LawakTahapDewa lawaktahapdewa pics

LawakTahapDewa
@lawaktahapdewa

  • 5749Media
  • 718042Followers
  • 0Followings
Yum, seorang lelaki yg memakai pendakap gigi dan mempunyai tatu di lengan kiri DM FOR IGREVIEW Jom layan chat dengan aku jup. Tekan LINK bawah ni!

LawakTahapDewa Geram je admin dgn Selma ni. Manja kemain dgn apak dia tu. Siap jeles2

  • 25.06.2018 12:17
  • 7

Geram je admin dgn Selma ni. Manja kemain dgn apak dia tu. Siap jeles2 lagi. 😂 . Kredit @syarif.ig . . Kulit muka rosak? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Betul tu admin setuju sekali...cuba tag membe dia stju ke dak?.Kuli

  • 25.06.2018 10:21
  • 242

Betul tu admin setuju sekali...cuba tag membe dia stju ke dak? . Kulit muka rosak? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Ewah ewah laju je mulut dia menjawab kan. Rasa nak piat je telinga eng

  • 25.06.2018 06:07
  • 63

Ewah ewah laju je mulut dia menjawab kan. Rasa nak piat je telinga engkau tu tau tak. 😂 . . Kulit muka rosak? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Hati2 gais. Penyakit berjangkit ni rasanya dah menular dalam bangsa ma

  • 24.06.2018 16:57
  • 119

Hati2 gais. Penyakit berjangkit ni rasanya dah menular dalam bangsa malaysia dgn pantas. Boleh bawa kite ke neraka nanti. 😭 . Kulit muka rosak? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Hello, nama saya Saiful, tahun ini saya berumur 28 tahun. Saya mula me

  • 24.06.2018 15:22
  • 0

Hello, nama saya Saiful, tahun ini saya berumur 28 tahun. Saya mula mendapat pendapatan di internet setengah tahun lalu. Semua terima kasih kepada Olimp Trade. Olimp Trade adalah program di mana anda boleh belajar dengan cepat bagaimana untuk berdagang dengan mata wang dan mula mendapat pendapatan. Selepas setengah tahun saya membeli sebuah kereta BMW! Ingin mendapatkan wang yang sama, pergi: @saiful_mustapha4 . #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Bidadari siapa terlepas turun ke bumi ni. Tlg tangkap kurung dalam bil

  • 24.06.2018 14:29
  • 864

Bidadari siapa terlepas turun ke bumi ni. Tlg tangkap kurung dalam bilik please. Azab benor admin tgok. Tlg tag pemilik bidadari ni please. 🤦🏻‍♂️ . Kulit muka rosak? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Amboi makcik ni makin loghat betul dia menghayati tiktok kan. Admin da

  • 24.06.2018 10:13
  • 355

Amboi makcik ni makin loghat betul dia menghayati tiktok kan. Admin dah ckp jgn kasi org tua main gais. Teruk benor rupa tu. 🤦🏻‍♂️ . . Kulit muka rosak? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Dakdak Oppo lawan dakdak Vivo. Eh kemon baru pakai hp kamera fake dah

  • 24.06.2018 08:50
  • 1885

Dakdak Oppo lawan dakdak Vivo. Eh kemon baru pakai hp kamera fake dah beriya gaduh. Cer tgok dakdak ios releks je dorg hispter selalu cool jaga standard. Tag kwn korg yg guna oppo dgn vivo gais. 😂 . Kulit muka rosak? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Selamba je baby2 ni lanje tahi dkt mak ayah dorang. Nasib baik lah kor

  • 24.06.2018 06:05
  • 699

Selamba je baby2 ni lanje tahi dkt mak ayah dorang. Nasib baik lah korang comel. Siapa pernah kena mcm ni gais? 😂 . Kulit muka rosak? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Menggigil kepala lutut baca dia list out semua jenis dosa2 tu. Phewww.

  • 24.06.2018 04:34
  • 573

Menggigil kepala lutut baca dia list out semua jenis dosa2 tu. Phewww. Nasib baik admin anak soleh xpernah merokok tau. Tag member korg yg merokok biar depa taubat nasuha. 😱 . . Kulit muka rosak? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Engkau ni pun. Jauh beze engkau nk bandingkan. Ingat omputeh tu xde yg

  • 23.06.2018 15:47
  • 720

Engkau ni pun. Jauh beze engkau nk bandingkan. Ingat omputeh tu xde yg huduh ke. Girls, backup sikit diri korang tu nah admin kasi chance. 🤦🏻‍♂️ . . Kulit muka rosak? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

LawakTahapDewa Jgn main dgn bapak kucing. Siapa cari pasal dgn kucing dia woi. Awek p

  • 23.06.2018 14:05
  • 218

Jgn main dgn bapak kucing. Siapa cari pasal dgn kucing dia woi. Awek pun dia sanggup letgo sanggup lelong. Massive respect brother. 😂 . Kulit muka rosak? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! . #lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia