Instagram Mimi Fly mimiflyyy pics

Mimi Fly
@mimiflyyy

  • 3517Media
  • 248535Followers
  • 2113Followings
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»WATCH SUPERFLY NOWWWWW

Mimi Fly All about movement. And now I’m moving into some new territory. New

  • 22.05.2018 13:14
  • 13

All about movement. And now I’m moving into some new territory. New new world. Heres to new knowledge..expansion..and branching out. The world is larger than u think. #newworld #moveontonewthings #cuzucan #cuzsomethingismissing #cuzuaremorethanuthink #akuadaskilkautakbolehlawan #superfly #vibeskl

Mimi Fly Mimi nak baju raya mcm ni tahun ni...oh well. Mmg mimi suka sgt #kafta

  • 20.05.2018 08:54
  • 27

Mimi nak baju raya mcm ni tahun ni...oh well. Mmg mimi suka sgt #kaftan mimi nak collect kaler lain. Especially yg ada batu batu bling2 berat tu. Siapa2 tahu mana nak cari sila comment! Terima kasihhhhh πŸ’‹πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— #windowshopping #bajuraya

Mimi Fly Yaraaaa @muzikmuzik_33 #teamtakpandaibalik #teamtaksabarnakbalik #team

  • 19.05.2018 10:08
  • 4

Yaraaaa @muzikmuzik_33 #teamtakpandaibalik #teamtaksabarnakbalik #teamkenapaksatunggu #teamsayangmuzikmuzik

Mimi Fly Makngah merah segala semalam. Baju merah rambut merah kasut merah..ni.

  • 19.05.2018 09:31
  • 11

Makngah merah segala semalam. Baju merah rambut merah kasut merah..ni..anak tekak makngah pun merah. #sakittekak #tapinyanyijugak #muzikmuzikraya2018 #rayananti thank you for the pic @marlballtox

Mimi Fly Hari ni dalam sejarah..... #tuhanmahamenentukan #yakinpadatuhan #mogah

  • 16.05.2018 15:05
  • 91

Hari ni dalam sejarah..... #tuhanmahamenentukan #yakinpadatuhan #mogahatitenang #mogaselalusayang #mogajumpakekuatan #mogaadabahagia #ulangtahunterhenti

Mimi Fly Thank u soooo very much for featuring me in #makanmakanwiththestars #k

  • 16.05.2018 14:32
  • 6

Thank u soooo very much for featuring me in #makanmakanwiththestars #kllifestyles your writeup got me feeling spiritually connected to u my dear friend @wajihah13 thank u so much. Ayy we gotta iftar one time ok? #superfly @mimiflynation @mimiflyyy #mimiflyyy #malaysia #singer #performer #music #swag #boxbraids #talent #dance #vocalist #fly

Mimi Fly Intan payung gunung pengarang jantungku...kau dalam setiap langkahku..

  • 13.05.2018 05:09
  • 7

Intan payung gunung pengarang jantungku...kau dalam setiap langkahku..dalam setiap degup jantungku..aku replikamu.. aku acuanmu.. aku kebanggaanmu... kaulah segala-galanya. Kau kekebalanku... selamat hari ibu, mama tersayang... mama lah sumber semangat utk meneruskan hidup yang tak berteman ini. Biarpun perkahwinan mimi gagal. Mimi tak boleh mengeluh..sebab mama boleh mimi pun kena yakin yang mimi boleh. Terima kasih saja tak cukup utk mimi ucapkan ma. Mimi nak mama bangga dgn mimi. Masa pun jarang kita luang bersama. Tapi mimi akan cuba cari masa utk mama ye. Birpun mimi kadang2 abaikan mama. Mama tak pernah berhenti doakan mimi. Biarlah luaran mimi nampak sangat lain drpd orang lain. Mama tetap nampak mimi yang sebenar. Mimi nak jadi sehebat mama. Kalau boleh lagi hebat dr mama. Sebab itu harapan mama kan?. Mimi tau mama sentiasa risaukan mimi tapi kasih sayang dan pengorbanan mama selalu menemani mimi di mana pun mimi berada. Perjalanan masih panjang InsyaAllah mama. Mimi akan buktikan pada mama yang mimi mampu menjadi yang terbaik buat mama..terima kasih kerana tak jemu menyuntik semangat... Sokong mimi dan pastikan mimi pegang pada janji mimi utk jadi yg terbaik. With all my heart I love you very much. Happy mother’s day. #happymothersday #mymamaisthebest #thestrongestwomanintheworld #mymentor #myinspiration #myheart #mylove #mystrength #myexistence @ramlahjalee

Mimi Fly #pru14 #marimengundi #siblings #46000

  • 09.05.2018 09:06
  • 14

#pru14 #marimengundi #siblings #46000

Mimi Fly Pilihanraya...suara semua...jangan lupa kewajipan pada negara. #marime

  • 09.05.2018 08:07
  • 9

Pilihanraya...suara semua...jangan lupa kewajipan pada negara. #marimengundi #pru14

Mimi Fly I love you Amira. @shamiraezanie #sister #sibling #lovedone

  • 09.05.2018 07:43
  • 4

I love you Amira. @shamiraezanie #sister #sibling #lovedone

Mimi Fly I love you mama #mymother #myidol #mylove #myeverything @ramlahjalee

  • 09.05.2018 07:39
  • 12

I love you mama #mymother #myidol #mylove #myeverything @ramlahjalee

Mimi Fly I love you ariq ... @shamnash #brother #sibling #lovedone #idol

  • 09.05.2018 07:02
  • 1

I love you ariq ... @shamnash #brother #sibling #lovedone #idol