Инстаграм niqabysuzanne

Новые фотографии HIJAB WASH & STAIN REMOVER

HIJAB WASH & STAIN REMOVER SANGAT PUAS HATI 😃.Alhamdulillah hari2 kami dapat feedback yang p
Selangor
0
SANGAT PUAS HATI 😃 . Alhamdulillah hari2 kami dapat feedback yang positive😉 . Siapa lagi ade masalah kotoran pada tudung yang susah hilang? Meh PM Sue laju-laju. Nanti Sue bagi tips 😉 . Klik link di bio for fast reply Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Bersyukurlah tak kira ape yang kita ada. Sebab ape yang kita ada tak s
0
Bersyukurlah tak kira ape yang kita ada. Sebab ape yang kita ada tak semua orang dapat😊 . Jangan sesekali iri hati dengan kelebihan orang lain kerana masing2 ade kelebihan tersendiri. Tak semuanya sama 😉 . Salam Jumaat 💖 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER CONFIRM TAK RUGI.A great starter pack untuk yang baru nak guna NIQA
Kelantan
0
CONFIRM TAK RUGI. A great starter pack untuk yang baru nak guna NIQA 😉 . KENAPA ANDA PERLUKAN SET COMBO NIQA? ✔Kedua2 nya adalah pencuci namun mempunyai fungsi yang berlainan. ✔Memenuhi keperluan yang berbeza. ✔Harga yang berbaloi dan lebih menjimatkan berbanding pembelian berasingan ✔Jimat kos penghantaran. Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER PENGGUNA TEGAR TUDUNG CHIFFON WAJIB BACA NI..Nak cantik tapi tudung
Kedah
0
PENGGUNA TEGAR TUDUNG CHIFFON WAJIB BACA NI. . Nak cantik tapi tudung kotor?? Susah nak tanggalkan kesan bedak, minyak dan peluh muka? . Sue boleh bantu selesaikan semua masalah awak tu 😉 . Boleh DM/WA for fast respond. Klik link di bio Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Siapa lagi nak join postage harini boleh buat payment sebelum 2pm ye
Selangor
0
Siapa lagi nak join postage harini boleh buat payment sebelum 2pm ye ☺️ . FREE GIFT dah nak HABISS ni 🙈 . DM/PM 0173354873 for fast respon. Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Morning Hijubista 💖.dah dapatkan NIQA belum??Kalau belum meh la
Subang Height
0
Morning Hijubista 💖 . dah dapatkan NIQA belum?? Kalau belum meh la pm sis. Free gift special still available 😉 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER TERIMA KASIH kepada semua pelanggan yang support kami di @anggunlife b
Setia City Convention Centre
1
TERIMA KASIH kepada semua pelanggan yang support kami di @anggunlife baru2 ni. Best kan dapat produk NIQA dengan promosi special? . Terima kasih jugak pada pihak HQ @niqahijabwashhq & leader @niqamalaysia sentiasa memberi ruang dan peluang pada kami. . Pada rakan ejen #teamwangi thank you for your guide. Korang memang power! Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Selamat malam. Jangan lupa mimpi NIQA 😆
Shah Alam, Malaysia
2
Selamat malam. Jangan lupa mimpi NIQA 😆
HIJAB WASH & STAIN REMOVER KITA GENG!.Siapa kalau makan mesti ada terpercik sini sana makanan?
Langkawi
2
KITA GENG! . Siapa kalau makan mesti ada terpercik sini sana makanan? . Tak usah malu lah. Mengaku je😁 Bukan sebab gelojoh tapi itu lah lumrah makan. Hihii Lagi2 kalau makan makanan yang berkuah. . Sue kalau makan tak sah kalau tak kena nak lagi kalau anak tak dok diam, memang kena la 😅 . So SOLUTIONnya gunalah NIQA Instant Stain Remover. Dengan saiz kecil, mudah diselit dalam beg dan cara penggunaan pun MUDAH. . Hanye perlu SEMBUR-GOSOK-LAP. . Korang taknak ke?? Klik link kat bio untuk sebarang pertanyaan. Atau DM je kite. Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Hai korang 😊 It's Monday!How's your weekend??
Kuala Lumpur, Malaysia
0
Hai korang 😊 It's Monday! How's your weekend??
HIJAB WASH & STAIN REMOVER LAST DAY TODAY!! .Jom datang beramai-ramai.Bawa abang kakak mak ayah
Puchong
0
LAST DAY TODAY!! . Jom datang beramai-ramai. Bawa abang kakak mak ayah atok nenek jiran sebelah kawan2 semuaa!! . Jumpa di sana😉 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER ALAMAK! ANAK TUMPAHKAN MILO KAT SOFA.😱.Pernah alami macam ni??Ja
0
ALAMAK! ANAK TUMPAHKAN MILO KAT SOFA.😱 . Pernah alami macam ni?? Jangan risau mommies semua😉 Biar saya BANTU anda! . Jom DM/WA link kat bio Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Hai korang! Hujung minggu ni ade plan ape??.Ape kata korang g Setia
Shah Alam, Malaysia
1
Hai korang! Hujung minggu ni ade plan ape?? . Ape kata korang g Setia City Convention Centre Sabtu & Ahad ni (8 & 9 Dec) 10am-12am . Macam2 ade tau kat sane. Ramaii artis2 terkenal. . Jom datang beramai-ramai! Jumpa dekat sana ye😉 Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Salam Jumaat. Semoga dipermudahkan segala urusan kita harini 😊. Ami
Selangor
1
Salam Jumaat. Semoga dipermudahkan segala urusan kita harini 😊. Amin
HIJAB WASH & STAIN REMOVER Puam Ateen, seorang wanita berkerjaya dan mempunyai jadual yang padat.
Proton Rahman Brothers Automotive
1
Puam Ateen, seorang wanita berkerjaya dan mempunyai jadual yang padat. . Dia cakap selepas pakai produk pencuci tudung saya jual dah tak payah nak sental2 tudung setiap hari. . Dah tak perlu beli tudung baru jika tudung terkena kotoran degil. . Dah tak segan kalau pakai tudung cantik2 ke kerja. Confidence level up! . Nak tahu produk ape? Jom DM/PM sis. Klik link kat bio Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER KESAN MINYAK MUKA 🎃.Ramai customer kami mengalami masalah ni. Dah
Selangor
0
KESAN MINYAK MUKA 🎃 . Ramai customer kami mengalami masalah ni. Dah cuci banyak kali pun tak hilang. . Tapi bila guna NIQA Hijab Wash kesan kotoran yang SUSAH nak hilang tu BERSIH macam tu saja! . Hanya perlu RENDAM-BILAS-SIDAI . Nak cuba produk yang VIRAL lagi BERKESAN?? DM/WA sis rapat-rapat. Klik link kat bio Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER KESAN MAKEUP HILANG LEPAS GUNA NIQA HIJAB WASH..Bau wangi, membantu
Pasar Besar Siti Khadijah Kota Bharu
3
KESAN MAKEUP HILANG LEPAS GUNA NIQA HIJAB WASH. . Bau wangi, membantu selesaikan masalah, pakeging cantik... Ape lagii tak cukup?? . Semua ada dekat NIQA . Jangan lepaskan peluang ! Agent & Dropship WANTED. . DM/WA link di bio Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER HILANG SEMUA KESAN MINYAK!.Alhamdulillah.. Lega bila dapat bantu mas
Selangor
1
HILANG SEMUA KESAN MINYAK! . Alhamdulillah.. Lega bila dapat bantu masalah customer 😊. . Korang ade masalah yang sama?? . Nak saya bantu?? Jom DM/WA sis 0173354873 Atau klik link kat bio Смотреть полностью
HIJAB WASH & STAIN REMOVER
💡SET COMBO+ FREE GIFT 🚚 COD AREA (SHAH ALAM | SUBANG | PUCHONG) #niqahijabwash #teamwangi #niqainstantstainremover #pencucitudung
3400
Подписок
1722
Подписчиков
336
Постов