Instagram Ouzo Kavala Macedonia ouzokavalamacedonia pics

Ouzo Kavala Macedonia
@ouzokavalamacedonia

 • 51Media
 • 181Followers
 • 557Followings
Узо КАВАЛА Македонија "Официјален инстаграм профил" *Таен рецепт уште од 1906-та година* www.facebook.com/ouzokavalamacedonia [email protected]

Ouzo Kavala Macedonia Пакетите со УЗО Кавала Екстра чекаат и

 • 11.07.2018 19:19
 • 1

Пакетите со УЗО Кавала Екстра чекаат испорака низ Македонија :-) #скопје #македонија #узо #uzo #ouzo #ouzokavalamacedonia #ouzokavalaextra #ouzoextra #kavala #skopje #macedonia #makedonija #greece #salad #meze #sea #summer #seafood #thassos #perigiali #салата #мезе #скара #риба #море #лето

Ouzo Kavala Macedonia Летните одмори се во тек,посетете ја Г

 • 01.07.2018 14:11
 • 0

Летните одмори се во тек,посетете ја Грција,регионот кај Кавала е вистинското место за Вас,побарајте го узото "КАВАЛА Екстра" за комплетно уживање :-) #узо #скопје #македонија #мезе #храна #море #кавала #тасос #грција #uzo #ouzo #ouzokavalamacedonia #ouzokavala #kavala #skopje #makedonija #macedonia #sea #salad #meze #food #summer #alcohol #thassos #perigiali #ouzoextra #ouzokavalaextra

Ouzo Kavala Macedonia КАВАЛА , градот од Вашите соништа ... Ко

 • 22.03.2018 00:28
 • 1

КАВАЛА , градот од Вашите соништа ... Кој може да одолее на оваа убавина ? Со чашка узо КАВАЛА Екстра во рака , уживајте во глетката :-) #кавала #грција #море #храна #пијалок #патување #лето #скопје #македонија #инстаграмџики #инстаграмџии #фотонаденот #фотонанеделата #uzo #ouzo #ouzokavala #ouzokavalaextra #kavala #greece #makedonija #macedonia #sea #seafood #drink #skopje #узо #ouzokavalamacedonia #ouzoextra

Ouzo Kavala Macedonia Ако Вашето омилено место за летување в

 • 09.03.2018 00:19
 • 0

Ако Вашето омилено место за летување во Грција е островот Тасос или прекрасната Кавала , побарајте го "узо КАВАЛА Екстра" во омилените таверни ! #грција #кавала #узо #македонија #скопје #таверна #ресторан #море #салата #риба #ручек #месо #ouzo #uzo #ouzokavalamacedonia #ouzokavalaextra #thassos #kavala #greece #macedonia #makedonija #skopje #seafood #meet #fish #sea

Ouzo Kavala Macedonia На температури под нулата , најдобро р

 • 28.02.2018 23:35
 • 0

На температури под нулата , најдобро решение е да си набавите ЈЕЛЕНА водка и да се опуштите ! #водка #пијалок #скопје #македонија #инстаграмџии #инстаграмџики #фотонаденот #фотонанеделата #коктел #vodka #yelena #vodkayelena #kavala #greece #skopje #macedonia #alcohol #drink #cocktail #barman #bar #ouzokavalamacedonia

Ouzo Kavala Macedonia Узо КАВАЛА Екстра , има ли подобра прид

 • 11.02.2018 16:02
 • 0

Узо КАВАЛА Екстра , има ли подобра придружба на Вашиот ручек во омилената меана ? :-) #узо #кафана #меана #ресторан #ручек #храна #мезе #пијалок #македонија #скопје #uzo #ouzo #ouzokavala #ouzokavalamacedonia #kavala #greece #aperitif #salad #lunch #ouzokavalaextra #perigiali #thassos #sea #skopje #macedonia

Ouzo Kavala Macedonia Новата предновогодишна тура на узо КА

 • 07.12.2017 00:23
 • 0

Новата предновогодишна тура на узо КАВАЛА патува за Скопје :-) #узо #скопје #македонија #мезе #храна #пијалок #фотонанеделата #фотонаденот #инстаграмџики #инстаграмџии #ouzokavalamacedonia #ouzo #uzo #thassos #kavala #greece #macedonia #skopje #makedonija #ouzokavala #ouzoextra

Ouzo Kavala Macedonia Вашата омилена водка , ЈЕЛЕНА , за совр

 • 25.11.2017 00:10
 • 0

Вашата омилена водка , ЈЕЛЕНА , за совршен викенд ! #инстаграмџики #инстаграмџии #фотонанеделата #фотонаденот #водка #коктели #коктел #скопје #македонија #vodka #vodkayelena #kavala #ouzokavalamacedonia #macedonia #greece #skopje #cocktail #cocktails #drink #drinks #makedonija

Ouzo Kavala Macedonia Секогаш е вистинско време за џин ! Нека

 • 23.11.2017 23:18
 • 1

Секогаш е вистинско време за џин ! Нека биде Џин ВИРЏИН ! #gin #virgin #gintonic #gintonicly #cocktail #spirit #kavala #ouzokavalamacedonia #macedonia #greece #thassos #liqueur #liquor #skopje #џин #коктел #македонија #кавала #бармен #коктели #инстаграмџики #инстаграмџии #фотонанеделата #фотонаденот

Ouzo Kavala Macedonia Узо КАВАЛА , побарајте го во најдобрит

 • 08.11.2017 02:24
 • 0

Узо КАВАЛА , побарајте го во најдобрите кафеани во Скопје и Македонија ! #узо #храна #пијалок #скопје #македонија #кавала #uzo #ouzo #ouzokavala #ouzokavalamacedonia #kavala #greece #seafood #salad #ouzoextra #skopje #macedonia #thassos #perigiali #фотонаденот #фотонанеделата #инстаграмџии #инстаграмџики

Ouzo Kavala Macedonia На 40 степени најдобар пијалок со храна

 • 03.08.2017 18:31
 • 1

На 40 степени најдобар пијалок со храна е узо :-) Наша препорака е , секако , узо КАВАЛА ! #узо #кавала #скопје #македонија #храна #мезе #пијалок #ресторан #скара #uzo #ouzo #ouzokavala #ouzokavalamacedonia #kavala #greece #skopje #makedonija #macedonia #thassos #drink #фотонанеделата #фотонаденот #инстаграмџии #инстаграмџики #food #salad #seafood #taverna #tavern #ouzokavalaextra

Ouzo Kavala Macedonia Нов производ ! Ви ја претставуваме наш

 • 28.07.2017 16:24
 • 1

Нов производ ! Ви ја претставуваме нашата текила "SIESTA" silver ! #текила #скопје #македонија #кавала #коктел #инстаграмџики #инстаграмџии #фотонанеделата #фотонаденот #tequila #silver #siesta #tequilasunrise #barman #cocktail #ouzokavalamacedonia #skopje #makedonija #macedonia #kavala #greece #cocktails #mexico #alcohol #drink

Ouzo Kavala Macedonia Време е за мохито ! Направете го со Lady Ro

 • 25.07.2017 23:45
 • 0

Време е за мохито ! Направете го со Lady Rom ! #мохито #коктел #скопје #македонија #mojito #barman #cocktail #cocktails #rum #whiterum #ladyrom #kavala #skopje #macedonia #ouzokavalamacedonia #thassos #bar #summer #lime #mint #ice #фотонаденот #фотонанеделата #инстаграмџии #инстаграмџики #greece #perigiali

Ouzo Kavala Macedonia Вистинско време за мохито ! Ви го претс

 • 24.07.2017 17:05
 • 0

Вистинско време за мохито ! Ви го претставуваме новиот бел рум , Lady Rom ! #рум #скопје #македонија #мохито #коктел #rum #ladyrom #mojito #summer #cocktail #cocktails #kavala #ouzokavalamacedonia #greece #macedonia #makedonija #skopje #фотонаденот #фотонанеделата #инстаграмџии #инстаграмџики #whiterum #barman #spirit

Ouzo Kavala Macedonia Пијалок кој е вистинска класика ! Џин

 • 21.07.2017 20:31
 • 0

Пијалок кој е вистинска класика ! Џин "ВИРЏИН" ! #пијалок #џин #скопје #македонија #коктел #бар #kavala #gin #virgin #barman #cocktail #cocktails #gintonic #tonic #ouzokavalamacedonia #thassos #greece #skopje #makedonija #macedonia #alcohol #drink #фотонаденот #фотонанеделатa #инстаграмџии #инстаграмџики #liqueur

Ouzo Kavala Macedonia Новата водка ЈЕЛЕНА , спремна за точењ

 • 19.07.2017 21:51
 • 2

Новата водка ЈЕЛЕНА , спремна за точење :-) #водка #скопје #македонија #пијалок #бар #ресторан #коктел #фотонаденот #фотонанеделата #vodka #yelena #cocktail #drink #kavala #greece #makedonija #macedonia #ouzokavalamacedonia #thassos #barman #cocktails #bar #инстаграмџии #инстаграмџики

Ouzo Kavala Macedonia Водка

 • 18.07.2017 18:34
 • 0

Водка "Јелена" ... #водка #македонија #скопје #кавала #фотонаденот #фотонанеделата #инстаграмџии #инстаграмџики #пијалок #коктел #ouzo #ouzokavalamacedonia #ouzokavalaextra #thassos #barman #cocktail #macedonia #greece #kavala #skopje #spirit #drink #cocktails #vodka

Ouzo Kavala Macedonia Водка

 • 17.07.2017 19:26
 • 0

Водка "ЈЕЛЕНА" , нов производ ! #скопје #македонија #водка #грција #кавала #пијалок #vodka #yelena #kavala #greece #thassos #perigiali #ouzokavala #ouzokavalamacedonia #drink #cocktails #cocktail #barman #summer #ouzo #sea #skopje #makedonija #macedonia #bar #restaurant #alcohol #ouzokavalaextra #liquorstore #liquor